Orijinalini görmek için tıklayınız : Kanuni Kanuni S170T Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
ugrgnr
02 Ocak 2013, 22:16
Kanuni S170T
http://b1301.hizliresim.com/15/2/hl7s4.jpg
http://b1301.hizliresim.com/15/2/hl7ux.png
http://b1301.hizliresim.com/15/2/hl7vp.jpg
http://i46.tinypic.com/331k5yc.jpg
http://i49.tinypic.com/14b7ss2.jpg
http://i50.tinypic.com/9iea1z.jpg
http://i49.tinypic.com/330vk02.jpg
Silindir Hacmi: 169 cm3
Motor: Tek Silindir 4 Zamanlı
Silindir Çapı ve Strok: ??
Sıkıştırma Oranı: ??
Soğutma Sistemi: Hava Soğutmalı
Maksimum Güç: 15,10 HP (7500d/d)
Aktarma: Zincir
Şanzıman: 5 Vites
Ateşleme: CDI
Çalıştırma: Elektrik / Pedal
Uzunluk: 1980
Genişlik: 720
Yükseklik: 1130
Aks Arası: 1280
Sele Yüksekliği: 755
Yüksüz Ağırlık: 115
Yakıt Tankı: 18
Ön Süspansiyon: Teleskopik
Arka Süspansiyon: Hidrolik çift amortisör
Ön Fren: Disk
Arka Fren: Tambur
Ön Lastik: 2,75-18
Arka Lastik: 110/90-16
Fiyatı : 2.885 TL
Motosikletin Kullanım Kılavuzu (http://www.kanuni.com.tr/upload/idosyalar/223_S170TKullanmaKlavuzu_Rev.01.pdf)
yenimsin
10 Şubat 2013, 02:19
Selamın Aleyküm arkadaşlar. önümüzdeki 1 2 ay içinde İlk yeni motorumu almayı düşünüyorum başlangıç olarak bu motoru ufak tefek araştırmalarım sonunda almaya karar verdim.
çok hızlı olmasını beklemiyorum ama genelde şehir içi işte kullanıcam arada sırada şehirler arası 100 120km yapsa bana yeter diyorum. Bi arkadaşım phantum 180 i önerdi çok begendim, çok güzel , sportif ama biraz pahalı hem ilk motorum olacak karar veremedim.
......Bu konuda yorum yapacak arkadaşların yardımlarını bekliyorum tşkler.
Pianoblack
10 Şubat 2013, 14:43
Bende aynı kasanın 125 cc olanı için merak içindeyim. Mondial ve Salcano'ya alternatif yaratmaya çalışıyorum. Kendi çapımda bir araştırma yaptım bu motor için ama bi sonuca varamadım. Var mıdır kullanan, bilen?
haojin2005
10 Şubat 2013, 15:02
Jantlar hariç tipi oldukça güzel birde şu arka farları daha güzel yapsalarmış çok iyi olurmuş.
eren özer
10 Şubat 2013, 15:06
Devir Saatimi yok ne :silent:
Pianoblack
10 Şubat 2013, 17:02
Devir Saatimi yok ne :silent:
Gerçekten yok yahu. Bunlar kullanıcı taleplerini hiç mi dikkate almazlar ki.
eren özer
10 Şubat 2013, 17:03
Hondanın Satış Politikasına özeniyor heralde bunu 1 yıl satar ondan sonrada devir saatlisini getiriler daha pahalıya :farao:
Pianoblack
10 Şubat 2013, 17:12
Hondanın Satış Politikasına özeniyor heralde bunu 1 yıl satar ondan sonrada devir saatlisini getiriler daha pahalıya :farao:
Ben 2 haftadır sürücü kursunun motor eğitimine gittim. Yani ilk kez vitesli motor kullandım. Devir saatine 1 kere bile bakmadım ama ben o kadar para veriyorsam, devir saatini orada görmek isterim. Öyle hız göstergesine vitesleri yazmakla olmuyor. 100 tl daha fazla verilir ama konulsun oraya bi devir saati. Yıl olmuş 2013 :farao:
ugrgnr
22 Şubat 2013, 21:03
devir saatinin olmaması büyük hata. arkadasın da dedıgı gıbı yıl olmus 2013, daha gosterıslı cafcaflı kaliteli birşey koyacagına komple kaldırıyorsun devır saatini. bu resmen saçmalık başka birşey değil. Devir saati olmadan olmaz mı? hayır. olur niye olmasın. sonucta o motorun ustune oturduktan sonra yanı ona alıstıktan sonra sesınden anlarsın motoru zorluyo musun zorlamıyo musun. rolantiyi de sesine göre yaparsın ama konulsa çok daha iyi olurdu.
Mart'ta geliyor dedi buradaki Kanuni bayii'si. inşallah bi incelemeye gidicem.
bu arada 125lik ve 170lik olarak 2 tane bu seri. 125lık de 2885TL, 170lik de. bu bana biraz saçma geldi en azından 100-200tl fark olması lazım mantıklı dusunulurse. 125cc nereee 170cc nere.
hasanaydin
21 Nisan 2013, 01:43
aldınızmı bu motordan bende bundan düşünüyorum da almadıysanızda neden almadınız :)
ugrgnr
13 Mayıs 2013, 22:30
bugun geldı bızım servise hazırladık, bı tane s170t bı tane gv170 geldı. gv170 cırkın olmus ama s170 yıne ıyı. kafa grenajı acayıp buyuk. pek gıtmemıs gıbı. onun dısında selesı ıyı sayılır. bakalım, alan olursa deneme surusunu de yaparız yıne yazarım..
kuba63
25 Ağustos 2013, 16:58
kimse almadımı acaba bende almayı düşünüyorumda hakkında hiçbir yerde yorum bulamadım
dodo756
17 Ekim 2013, 10:55
Ben aldım motoru tavsiye ettiğim bir motor değil çok kolay dağılıyo motoru aldığım günden itibaren 1 hafta içinde 6-7 kere tamire götürdüm şimdi herhangi bir sorun çıkarmıyor fakat 1 de 20 2 de 40 3 te 60 4 te 70 5 te 80 gidiyor daha fazlası yok bu hızlara ulaşınca motor elektrik kesiyo mu konudada götürdüm tamirciye büyük ihtimalle bu bir özelliği motorun beyninde de bir sıkıntı yok motorun ama elektrik kablosunu çıkarıp gaz verince elektrik net olarak gözüküyo belli bi yerden sonra gidiyor
CihanOkyay
07 Kasım 2013, 05:44
Öncelikle Herkse Selam nette gezinirken bir uğradım :) Bu moturu Alalı yaklaşık bir ay oldu Ben motordan gayet memnunum Alacak kişilere Tavsiye ederim Ancak Şu konu gayet dikkatimi çekti Motora önden baktığınız zaman tip olarak hiç bir şey ifade etmiyor ama yandan baktığın zaman tip olarak güzellikleri göz önüne seriyor ayrıca buna siyah korumalığıda takarsan ayrı bir havası var ben moturumu alırken kırmızıyla siyahı karşılaştırdım ustune kırmızı nedense hiç cezbedici değil ek olarak alan arkdaş kaskını güzel alsın mesala ben full siyah şeçtim diğer karışık renkler havasını bozuyor ayrıca arka stop lambarak normalde güzel dumuyor gibi gelebilir ama az hava karardığında parklar açık iken gittiğinde ayrı bir havası var egsoz seside gayet iyi tek eksiği devir saatidir . yakıta gelince daha ben test etmediğim için şuan bir şey soyluyemiyorum. ek olarak hızlanmada motor çok güzel . 1,inci vites 50 km. 2,nci vites 75-80 km. 3,ncü vites 115km ortalama . 4,üncü vites 125, 130 km ortalma. 5,inci vitesi tam olarak daha denemedim tahminice motorda eğilirsen 150 kdar gider o ama . bunları yaparken zorladım ne yaptığın görmek için ama normal kullanırsan 120 sabit gidebilirsin hiç zorlanmadan , şuan söyleyebileceklerim bukdar .alana hayırlı olsun yanlış bilgilerle sakın almayın.
sagopa09
15 Temmuz 2014, 23:21
kardes söyledigin fiyata nerde var bu motor?
volkanmet86
15 Temmuz 2014, 23:28
Öncelikle Herkse Selam nette gezinirken bir uğradım :) Bu moturu Alalı yaklaşık bir ay oldu Ben motordan gayet memnunum Alacak kişilere Tavsiye ederim Ancak Şu konu gayet dikkatimi çekti Motora önden baktığınız zaman tip olarak hiç bir şey ifade etmiyor ama yandan baktığın zaman tip olarak güzellikleri göz önüne seriyor ayrıca buna siyah korumalığıda takarsan ayrı bir havası var ben moturumu alırken kırmızıyla siyahı karşılaştırdım ustune kırmızı nedense hiç cezbedici değil ek olarak alan arkdaş kaskını güzel alsın mesala ben full siyah şeçtim diğer karışık renkler havasını bozuyor ayrıca arka stop lambarak normalde güzel dumuyor gibi gelebilir ama az hava karardığında parklar açık iken gittiğinde ayrı bir havası var egsoz seside gayet iyi tek eksiği devir saatidir . yakıta gelince daha ben test etmediğim için şuan bir şey soyluyemiyorum. ek olarak hızlanmada motor çok güzel . 1,inci vites 50 km. 2,nci vites 75-80 km. 3,ncü vites 115km ortalama . 4,üncü vites 125, 130 km ortalma. 5,inci vitesi tam olarak daha denemedim tahminice motorda eğilirsen 150 kdar gider o ama . bunları yaparken zorladım ne yaptığın görmek için ama normal kullanırsan 120 sabit gidebilirsin hiç zorlanmadan , şuan söyleyebileceklerim bukdar .alana hayırlı olsun yanlış bilgilerle sakın almayın.
arkadaş ibrenin gazabına uğramış. bu motor düz yolda 150 yapsın motor işini bırakırım.
karabdrrhmn
22 Ağustos 2014, 11:51
Araçkadaşlar uzunca düşündüm araştırdım.sonunda kanuni s170t ye karar verdim ve dün gittim aldım. Bütçem bu civardaki honda cb125 baktım ancak bu kadar donanımsız bir motor hiç görmedim. Resmen demir yığını 150 likleri var aynı sınıfta ancak 5500 tl tabi nerden baksanıza bin TL de aksesuar kayıt Vs tutuyor bunları da göz önünde bulundurarak bende kanuni ye karar verdim.Onbeş km civarı sürüş yaptım ilk izlenimlerim şöyle
_titreşimi var eline vibrasyon masaj makinesi almışsın gibi :)
_ devir saati yok ama hiç problem olmuyor zaten sese göre vites kullanıyoruz
_vites göstergesi elektronik dijital yazıyla yazıyor güneşte görünmüyor
_ aydınlatma güzel
_selektör var
_konfor orta
_güzel atılıyor (alışana kadar istemeden iki kez ön kaldırdım :))
Şimdilik bunları söyleyebilirim sorunuz olursa cevaplarım. Tabi henüz Rodajda olduğunu da göz önünde bulundurmak gerek titreşimin azalacağını düşünüyorum
megadeth
02 Kasım 2014, 11:54
5.vites te herhalde 150/160 yapar :) kanuninin 170 serisindeki motorların hepsi aynı 1.vites 30 yapsın öp başının üzerine koy.
Merhaba;
Motosikletin kullanım kılavuzu (http://www.kanuni.com.tr/upload/idosyalar/223_S170TKullanmaKlavuzu_Rev.01.pdf) konunun ilk mesajına eklenmiştir.
Keyifli Forumlar..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO