PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kanuni Kanuni Gt 170 (Yeni Model)

Sayfa : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Tİme_shİft42
06 Nisan 2013, 14:25
Ybr ile millet 130 kmh hız yapınca bir şey olmuyorda

15 bg lik Gt170 e 130 kmh hızı görmez diyorsunuz bende buna gıcık oluyorum :queen::queen::queen:

utkan35
06 Nisan 2013, 14:31
ya hala alan yokmu gt 170 ?

Tİme_shİft42
06 Nisan 2013, 14:34
Geçen gün bayiye gittim yeni modeller yoktu haftaya felan gelecek dedi ama inanmadım onlarda bilmiyor ne zaman geleceğini

Şöyle bir şey var sınırlı sayıda deniliyor bu kısım aklımı karıştırdı eğer sınırlı sayıda ise yedek parçada pek olmaz bunda

utkan35
06 Nisan 2013, 15:16
Geçen gün bayiye gittim yeni modeller yoktu haftaya felan gelecek dedi ama inanmadım onlarda bilmiyor ne zaman geleceğini

Şöyle bir şey var sınırlı sayıda deniliyor bu kısım aklımı karıştırdı eğer sınırlı sayıda ise yedek parçada pek olmaz bunda

aynen motor bu kadar geç geliyorsa kim bilir yedek parça ne zaman gelir ya madem geç getirceksiniz neden o kadar reklam yaptınız anlamıyorum ya milleti soğuttları bu motordan

ugrgnr
08 Nisan 2013, 00:05
ah kanuni ah. saçmalıklarınla ünlü oldun yine helal olsun sana. bi de mondial'e rakipmiş. ulan ya..

felekman
08 Nisan 2013, 01:06
ilanlar çıkmış üçerler motor 3100 tl fiyat çekmiş. ben nakit alacağım acaba kaça inerler?

http://www.sahibinden.com/motosiklet-kanuni-gt-170

ben 3000 km mondial mr150 vulture kullandım. suzuki inazuma alacağım diyerekten motorumu 14 mart 2013 te sattım. sonra suzuki bayiine gittim. nisan 15 teslim inazuma dediler. tamam dedim herşeye tamam... 10500 tl nakit dedikleri motor size çantası, demiri orta sehpası vs paketi, plakası, sigortası ile tam tamına 13000 tl ye geliyor. kısacası suzuki Türkiye şartlarında binilmeyecek kadar kötü bir fiyat politikası izliyor. bunu o anda orada öğrendim. son zamanlarda japon üreticiler adam düdüklemeye başladı, bende duruma sinirlendim vazgeçtim. inazuma almayacağım. araştırmalara devam ederken, bizim kanuni diyerek girdim sitelerine :D fuara gitmediğim için kanuni'nin 2013 modellerinden bihaberdim... baktım kanuni iyi modellere girmiş durumda... bide eskisi kadar (2000 lerdeki) gibi kalitesiz motorlar değiller. ben mondial mr150 vulture kullandım. 50 tl lik benzinle yedeğe düşmeden 400 km şehiriçi yaptım. performansından çok memnun kaldım, oturuş pozisyonu kötü sadece onu düzeltmeleri lazım, uzun boylu olduğum için belim ağrıyor... bence bu motorları kredi kartınızla lcd tv alır gibi alın tepe tepe kullanın, beğenmezseniz de satın derim... hergün kadıköyde stadın oradaki japonculara gelip geçerken uğruyorum. adam düdükleme inanılmaz derecelerde hatta hat safhada... kısacası onlar bağdat cd tayfasını düdüklemekten geri kalmıyor. al bir tane japon keyfini sür olayı son zamanlarda bitmiştir. kimse 5000 tl den fazla bir rakama mal olan ybr veya cbf reklamları yapmasın. düşük gelirli, motoru ihtiyaç için kullanan arkadaşların aklını karıştırmaktan öteye gidemiyorsunuz. bakımları parçaları ciddi anlamda masraflı. japon kullanmanın da bir mantığı kalmadı sanıyorum. belki sinirimden ötürü böyle konuşuyorum.

mondial - kanuni rekabetinde bence kanuni çok önde (model olarak çok çok öndedir) biz aslında commuter olarak bilinen naked-roadster modellere bakıyoruz. böyle durumlarda da kanuni gt170 en önde gelen hayalleri süsleyen motor oldu... inşallah alan arkadaşlar memnun kalırlar.

bende bir an önce gidip alırım :D ama karar vermekte çok zorlanıyorum.
benim şu anda baktığım ve almaya niyetli olduğum finale kalan modeller şu şekilde

rks titanic 150 (almam çok düşük ihtimal, rks de yedek parça keewayde yaşananlar gibi çok tereddüt ediyorum)
rks titanic 200 ( güzel duruyor, fiyatı ve motor gücü birazcık daha iyi olabilirdi)
Kuba XCG 150 (bence düşük bütçedeki arkadaşlar düşünebilirler. 2000 tl ye bile alınır. istanbul için çok uygun bir seçim olmadığı için elemiş durumdayım)
kanuni gt170 (kendisi naked enfes bir tasarıma sahip tek tereddüt titreşim var mı ve phantom gibi müşterisini hüsrana uğratır mı? denenmesi lazım...

viper17
08 Nisan 2013, 01:08
ilanlar çıkmış üçerler motor 3100 tl fiyat çekmiş. ben nakit alacağım acaba kaça inerler?

http://www.sahibinden.com/motosiklet-kanuni-gt-170

ben 3000 km mondial mr150 vulture kullandım. suzuki inazuma alacağım diyerekten motorumu 14 mart 2013 te sattım. sonra suzuki bayiine gittim. nisan 15 teslim inazuma dediler. tamam dedim herşeye tamam... 10500 tl nakit dedikleri motor size çantası, demiri orta sehpası vs paketi, plakası, sigortası ile tam tamına 13000 tl ye geliyor. kısacası suzuki Türkiye şartlarında binilmeyecek kadar kötü bir fiyat politikası izliyor. bunu o anda orada öğrendim. son zamanlarda japon üreticiler adam düdüklemeye başladı, bende duruma sinirlendim vazgeçtim. inazuma almayacağım. araştırmalara devam ederken, bizim kanuni diyerek girdim sitelerine :D fuara gitmediğim için kanuni'nin 2013 modellerinden bihaberdim... baktım kanuni iyi modellere girmiş durumda... bide eskisi kadar (2000 lerdeki) gibi kalitesiz motorlar değiller. ben mondial mr150 vulture kullandım. 50 tl lik benzinle yedeğe düşmeden 400 km şehiriçi yaptım. performansından çok memnun kaldım, oturuş pozisyonu kötü sadece onu düzeltmeleri lazım, uzun boylu olduğum için belim ağrıyor... bence bu motorları kredi kartınızla lcd tv alır gibi alın tepe tepe kullanın, beğenmezseniz de satın derim... hergün kadıköy stadın oradaki japonculara gelip geçerken uğruyorum. adam düdükleme inanılmaz derecelerde hatta hat safhada... al bir tane japon keyfini sür olayı son zamanlarda bitmiştir. kimse 5000 tl den fazla bir rakama mal olan ybr veya cbf reklamları yapmasın. düşük gelirli, motoru ihtiyaç için kullanan arkadaşların aklını karıştırmaktan öteye gidemiyorsunuz.

mondial - kanuni rekabetinde bence kanuni çok önde (model olarak çok çok öndedir) biz aslında commuter olarak bilinen naked-roadster modellere bakıyoruz. böyle durumlarda da kanuni gt170 en önde gelen hayalleri süsleyen motor oluyor... inşallah alan arkadaşlar memnun kalırlar bende bir an önce gidip alırım :D ama karar vermekte çok zorlanıyorum.
benim şu anda baktığım ve almaya niyetli olduğum finale kalan modeller şu şekilde

rks titanic 150 (almam çok düşük ihtimal, rks de yedek parça keewayde yaşananlar gibi çok tereddüt ediyorum)
rks titanic 200 ( güzel duruyor, fiyatı ve motor gücü birazcık daha iyi olabilirdi)
Kuba XCG 150 (bence düşük bütçedeki arkadaşlar düşünebilirler. 2000 tl ye bile alınır. istanbul için çok uygun bir seçim olmadığı için elemiş durumdayım)
kanuni gt170 (kendisi naked enfes bir tasarıma sahip tek tereddüt titreşim var mı ve phantom gibi müşterisini hüsrana uğratır mı? denenmesi lazım...

Yazacak çok şey var. Alın kullanın diyorum sadece :)

felekman
08 Nisan 2013, 01:15
Yazacak çok şey var. Alın kullanın diyorum sadece :)

hangisini alıp kullanayım kardeşim ben çok kararsız kaldım. küçükyalıdaki bayii rks yi çok met etti. korkma al iyi durumdayız artık eskisi gibi değil dedi. ama ben nedense etrafımda rks görmüyorum. titanic 200 alacaktım. sonra gt170 i gördüm. tam aradığım model dedim. bende yuvarlak farlara karşı bi ilgi var :D

bide naked gibi duran motorları çok beğeniyorum. gt 170 tarzımı yansıtıyor. ducati monster hayranıyım :D

Atakan.Ş
12 Nisan 2013, 14:39
Gt 170 değil de GT 170 R bence daha bir öfkeli duruyor :)

utkan35
12 Nisan 2013, 20:14
gt 170 gt 170 rdan daha tipli neden dersen gt 170 r ın on grenajı 1980 lerden kalma cok eskı bence hiç güzel bir görüntü vermiyor gt 170 daha modern bir tasarıma sahip bu arada hala alan yokmu ya ?

Tsubasa
12 Nisan 2013, 20:18
gt 170 gt 170 rdan daha tipli neden dersen gt 170 r ın on grenajı 1980 lerden kalma cok eskı bence hiç güzel bir görüntü vermiyor gt 170 daha modern bir tasarıma sahip bu arada hala alan yokmu ya ?

10 mayıs diyorlar geliş tarihine, renkleri de haziranda gelecekmiş

utkan35
12 Nisan 2013, 20:31
ya yuh artık ya nisandı mayıs oldu bu ne bole ya renkleri derken siyahımı haziranda gelicek ?

kasım58
12 Nisan 2013, 22:39
s.a arkadaşlar ben bu kanuni gt 170 modelini gördüm ve çok beğendim ilk başlar kanuni diye biraz çekindim ama şimdi hiç bi kuşgum yok kanuni gerçekden mondial den flan üsdün bnde merak ediyorum gt 170'i yakıt konusunda titreme konusunda tork konusunda eğer bu dediklerim olumlu çıkar ise kesin bi tane alıcam sivas bayisini aradm mayısn ilk hafdası KESİN elimizde olucanı belirtti inş bi problem olmaz da bnde alırım ama gerçekden çok güzel bi motor gibi duruyor alan olursa yorum ve video larını atarsa sevinirim ...

Mengu16
12 Nisan 2013, 22:40
s.a arkadaşlar ben bu kanuni gt 170 modelini gördüm ve çok beğendim ilk başlar kanuni diye biraz çekindim ama şimdi hiç bi kuşgum yok kanuni gerçekden mondial den flan üsdün bnde merak ediyorum gt 170'i yakıt konusunda titreme konusunda tork konusunda eğer bu dediklerim olumlu çıkar ise kesin bi tane alıcam sivas bayisini aradm mayısn ilk hafdası KESİN elimizde olucanı belirtti inş bi problem olmaz da bnde alırım ama gerçekden çok güzel bi motor gibi duruyor alan olursa yorum ve video larını atarsa sevinirim ...
kanuninin neresi mondial'den üstün ya 4 ay oldu daha bi motoru getiremediler :mrgreen:

kasım58
12 Nisan 2013, 22:47
Her kafa üsdün mondial çin bi motor bizim buralarda arkaşlarımn hepsi aldı neredeyse 0 mondialleri şimdi mondial servisinin önü kızılay çadırı gibi :mrgreen: yani kanuni her kafa üsdün tartışması bile yapılmaz kardeşiM :cherry:

Mengu16
12 Nisan 2013, 22:50
Her kafa üsdün mondial çin bi motor bizim buralarda arkaşlarımn hepsi aldı neredeyse 0 mondialleri şimdi mondial servisinin önü kızılay çadırı gibi :mrgreen: yani kanuni her kafa üsdün tartışması bile yapılmaz kardeşiM :cherry:
Mondial çin se kanuni de blucin dir anca :cherry:

cakturkc
12 Nisan 2013, 22:51
Mondial kanuni tartışmasına girmem ama 2 yıldır kanuni servisinden de bayiisinden de memnun kaldım.Her türlü sıkıntınızda kuralkana bir mail yada telefon uzaklıktasınız.Ben geçen sene motosiklet fuarına bilet bulamadım.Rica ettim maille. 1 hafta sonra servisler toplantısında 2 tane bileti bizim servise vermişler :)
Küçük ama önem verildiğini gösteriyor bu tür jestler.
Şimdiki motorumdan da memnunum ama satabilirsem burda alan arkadaşlarda memnun kalırsa ben de düşünüyorum bu motoru bu fiyata.

kasım58
12 Nisan 2013, 22:58
ya arkadaş bende girmek isdemiyorum da bazı arkadaşlarımız bilicanlık ediyo yani kanuni her türlü mondialden üsdün .

Mengu16
12 Nisan 2013, 23:11
Konu yedek parça fiyatlarıysa evet kanuni mondialden epey üstün 2.5-3 kat kadar :cherry:

tezer
12 Nisan 2013, 23:22
Biri aynı b*kun mavisi ötekide yeşili :cherry: Ben haftasonu Mondialle Ankaradan İzmire gidiyorum geliyorum.Motorun sağlamlığı birazda sahibine bağlı.At sahibine göre kişner.Ama bu topiği bende merak ediyorum İnşallah bekleyenler en kısa zamanda motoruna kavuşur.

felekman
12 Nisan 2013, 23:42
kadıköy bayii bugün bana haziranda dedi. 45 gün ertelemişler çünkü kanuni gv170 leri öncelikle piyasaya sürme kararı almış. gt serisi için haziranı bekleyeceğiz dediler. mort oldum gerisin geri geldim.

utkan35
13 Nisan 2013, 00:31
ozaman bu motorlardan hayır gelmez diyorum motor bu kadar geç geliyorsa bi yeri bozuldumu yedek parçası kim bilir ne zaman gelir yani anlamıyorum kos koca şirket neden bole salak şeyler yapıyor ya

cakturkc
13 Nisan 2013, 18:07
ozaman bu motorlardan hayır gelmez diyorum motor bu kadar geç geliyorsa bi yeri bozuldumu yedek parçası kim bilir ne zaman gelir yani anlamıyorum kos koca şirket neden bole salak şeyler yapıyor ya

İthalatında sıkıntı çıkmış.Bürokratik işler.Türkiye'de gümrükten mal çekmek muazzam fırıldaklık gerektiriyor malesef.Mevzuat o kadar geniş ve dağınıkki mevzuatı uygulayanlar dahi hakim değil.Herhalde sorunu çözdülerki haziranda gelecek.

felekman
15 Nisan 2013, 18:59
İthalatında sıkıntı çıkmış.Bürokratik işler.Türkiye'de gümrükten mal çekmek muazzam fırıldaklık gerektiriyor malesef.Mevzuat o kadar geniş ve dağınıkki mevzuatı uygulayanlar dahi hakim değil.Herhalde sorunu çözdülerki haziranda gelecek.

22 nisanda bayiide olacağını söyledi tuzla üçerler. ben güvenmiyorum artık kanuniye bide phantom 180 olayına dönmeyelim. adamlar aldılar elde patladı motorlar. o paraya cbf 150 alıp aynı paraya satanlar var, ayrıca ybr alıp da kar edenler bile var o günden bu güne :D kanuni bu kadar geride kaldı yani... vazgeçtim gt170 den

Uway
15 Nisan 2013, 23:59
Adamlar isterse 1 sene sonra getirirler almak zorunda değilsiniz arkadaşlar :)) Phantom olayına gelince,onun gibi olacağını sanmam..phantom gerçekten çok dandik..bu gene ondan iyi :)

utkan35
18 Nisan 2013, 16:10
kanuni gt 170e alternatif olabilir arkadaşlar bir bakın derim http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/114306-arora-ar-180-19-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-2.html hemde gt 170den daha güçlü bir motor dijital gösterge var

artorroad
20 Nisan 2013, 11:10
kanuni gt 170e alternatif olabilir arkadaşlar bir bakın derim http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/114306-arora-ar-180-19-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-2.html hemde gt 170den daha güçlü bir motor dijital gösterge var
Nasıl alternatif oluyor soyler misiniz? bu gösterdiğiniz modelin fiyatı ne GT 170 fiyatı ne? Ayrıca her gücü yüksek motor, bir düşüğe alternatif midir? O zaman GT170R alternatif bir model de ben veriyorum. Hyosung GT250R...:santa:

yayan-bay
20 Nisan 2013, 11:51
ohv motor olusa almam ohc olursa alacağım.

Tsubasa
20 Nisan 2013, 11:55
gençler motor mayısın son haftası yada haziranda gelecek diyolar, bunun bir de yedek parca olayını düşünün derim.
daha motor yok ortada, yedek parcası içinde bi 6 ay beklenir
o yüzden 20km hızlı gitcek diye para verilmez bunlara.
kanuni bretona devam edin gencler :queen:

utkan35
20 Nisan 2013, 12:15
Nasıl alternatif oluyor soyler misiniz? bu gösterdiğiniz modelin fiyatı ne GT 170 fiyatı ne? Ayrıca her gücü yüksek motor, bir düşüğe alternatif midir? O zaman GT170R alternatif bir model de ben veriyorum. Hyosung GT250R...:santa:

gt250 r ın sıfır kaç para sole aroranın modelinde bir çok + var gt170r 3500 tl aroranınkıde 3500 tl ve arora 200luk + dijital gösterge led stop var daha bu motor gelmedi bile aroranınkı geldi benımkisi sadece bir öneri kanuniyi bekleyin daha çok beklersiniz

Centurion
23 Nisan 2013, 02:48
Bu modele göre GT 170 R daha iyi ve tercihim GT 170 R olacak.
Arora konusuna gelince herkes çin malı diyor.Tek farkı biraz Hp farkı ve 30 CC üstünlüğü + dan dijital göstergesi var gerisi aynı.Fakat kanunu mi arora mı dediğinizde kanuni markası hem daha üstün hemde bayiisi aroraya göre çok daha fazla.

AsyMeTRiQue
27 Nisan 2013, 14:44
Hala motoru alabilen olmadımı arkadaşlar? İlk motorumu alacağım bunu kestirdim gibi gözüme... Titreme konusu ve 120 - 130 km hıza çıktığını bilsem hemen alıcam :) Konuyu takibe aldım :)

Tİme_shİft42
27 Nisan 2013, 15:18
7000 bin devirde ulasiyor 15,10 bg guce

Merak ettigim 9000 devirdede veriyormu bu 15.10 bg gucu malum 7000 devirden sonra 9000 devirde ne oluyor :queen:

utkan35
27 Nisan 2013, 17:50
Hala motoru alabilen olmadımı arkadaşlar? İlk motorumu alacağım bunu kestirdim gibi gözüme... Titreme konusu ve 120 - 130 km hıza çıktığını bilsem hemen alıcam :) Konuyu takibe aldım :)

titremeyi bilmem ama olmaz diye düsünüyorum cunki balansör war yani fotoğraflarda öyle görünüyor 120 130 meselesine gelicek olursa mondial driftle üzerine kapanınca bu gün düz yolda 120 gördüm gt 170 de gerçekten 15 hp ise 120 130 görür die düşünüyorum tabi almadan bilemeyiz

Blackeagletr
27 Nisan 2013, 23:01
Motor bazı bayilere gelmiş,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-yeni-model-gt170-gelmistir-122957675/detay

Mengu16
27 Nisan 2013, 23:08
Şunun önce siyahını getirselerdi çok mu zordu anlamıyorum ya.

Uway
27 Nisan 2013, 23:15
Siyahı gelecekmiş sanırım.Buna ankarada bir bayii de bindim.sanırım aynısıydı..ama Kuba yazısı vardı.bende anlamadım

AsyMeTRiQue
28 Nisan 2013, 14:33
Eeee bayilere de gelmiş sipariş verenlerin eline geçmedi mi daha ya :)

Tİme_shİft42
28 Nisan 2013, 15:12
Kanuni Gt 170 mi
Arora Ar-180 mi :queen::queen:

utkan35
28 Nisan 2013, 23:52
Siyahı gelecekmiş sanırım.Buna ankarada bir bayii de bindim.sanırım aynısıydı..ama Kuba yazısı vardı.bende anlamadım

peki nasıl titreşim warmyıdı hızlanması nasıldı ?

blt_59
28 Nisan 2013, 23:56
Kanuni Gt 170 mi
Arora Ar-180 mi :queen::queen:

ben arorayı bugün gördüm,kanuniyi göremedim daha ama,aroranın hakkaten albenisi baya var yani,arora yazma orasında burasında baya bişeye benziyo :)

h.dural
29 Nisan 2013, 00:09
ARKADAŞLAR BAYİYİ ARADIM SİYAH RENGİ DE DAHİL ELİMİZDE VAR DEDİLER BEN MONDİAL MCX ALAÇAKTIM BU MOTORU GÖRÜNCE AŞIK OLDUM
DAHA KASLI LASTİKLER DAHA KALIN AZDA OLSA MOTORU DAHA BÜYÜK FİYAT MCX LE AYNI SİYAH RENGİ OLMASI ÇOK İYİ OLDU
KAYIN BİRADERİMİN MCX İLE DÜZ YOLDA KENDİSİ 198 BOY 115 KİLO NAVİGASYON LA ÖLÇTÜK SON HIZI 133 KM YAPTI MOTOR DAHA 2200 DE BU ZAMANLA DAHADA ACILIR AMA GT170 ONDAN AŞAĞIYA KALACAĞINI SANMAM

utkan35
29 Nisan 2013, 10:07
ya hala alan yada kullanan yokmu fikir sahibi olalım...

Tİme_shİft42
29 Nisan 2013, 10:22
ARKADAŞLAR BAYİYİ ARADIM SİYAH RENGİ DE DAHİL ELİMİZDE VAR DEDİLER BEN MONDİAL MCX ALAÇAKTIM BU MOTORU GÖRÜNCE AŞIK OLDUM
DAHA KASLI LASTİKLER DAHA KALIN AZDA OLSA MOTORU DAHA BÜYÜK FİYAT MCX LE AYNI SİYAH RENGİ OLMASI ÇOK İYİ OLDU
KAYIN BİRADERİMİN MCX İLE DÜZ YOLDA KENDİSİ 198 BOY 115 KİLO NAVİGASYON LA ÖLÇTÜK SON HIZI 133 KM YAPTI MOTOR DAHA 2200 DE BU ZAMANLA DAHADA ACILIR AMA GT170 ONDAN AŞAĞIYA KALACAĞINI SANMAM

Ilanlara pek bakmayin siz bizimkiside ilana resim koymus turuncu olanindan gecen bakmaya gittim yeni modellerin hic biri yoktu

Seko
29 Nisan 2013, 12:27

Merak ettigim 9000 devirdede veriyormu bu 15.10 bg gucu malum 7000 devirden sonra 9000 devirde ne oluyor :queen:

Maksimum gücü verdikten sonra düşüşe geçer. Yani 9000 devirde daha az güç verecektir.

Uway
29 Nisan 2013, 12:39
Resim koyun arkadaşlar..resimlerinizi bekliyoruz.

Tsubasa
29 Nisan 2013, 12:42

kagıt üstündeki verilere bakmayın, motosikletin üzerine bindiğinizde neyse odur
kanuniye bakma sen 20 hp de yazar. neye dayanarak yazar onu da anlamam ya neyse :D

AsyMeTRiQue
29 Nisan 2013, 12:58
Az önce bayiden çıktım gelmiş buraya da ve siyah vardı elinde 3 tane sipariş ettim 1 tane geldi dedi... Ben motoru buraya almadan sipariş üzerinden müşteriden para almam diyor :) ve elinde ki de satilmamis henüz :) resimlerini çektim en azından siyahi nasil oluyor diye merak edenler akşamı bekleyecek ama ışteyim ve bilgisayara ancak akşam ulasabilirim şimdi cepten ancak bu kadar bilgi verebiliyorum...

h.dural
29 Nisan 2013, 14:42
ben tesadüfen yolda gördüm alan arkadaş park ediyordu biraz incelememe izin verdi sağolsun çok hoşuma gitdi bu motoru görmeden önce ne yalan söyleyeyim hayallerimi mondial mcx süslüyordu ama onun siyah rengi çok cılız duruyordu kırmızı rengi güzel duruyordu ben siyah tutkunu birisi olduğumdan birde bunun lastikleri arka 130/70.17 ön 110/70.17 olması bambaşka durmasını sağlıyor yolda ybr yanında bisiklet gibi duruyor park etdiği yerde ybr 125 var insanın ona bakası bile gelmiyor
kağıthane sanayi mahallesindeki bayiyi aradım elimde siyah var dedi
durumumu ayarladıktan sonra almak için sabırsızlanıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:30 ----------

titremeyi bilmem ama olmaz diye düsünüyorum cunki balansör war yani fotoğraflarda öyle görünüyor 120 130 meselesine gelicek olursa mondial driftle üzerine kapanınca bu gün düz yolda 120 gördüm gt 170 de gerçekten 15 hp ise 120 130 görür die düşünüyorum tabi almadan bilemeyiz

bence bunlardan bukadar hız beklememek gerekir yapmaz demiyorum ama gaza asılıyoruz bu hıza ulaşması icin yatıyoruz kalkıyoruz motordan çok biz çabalıyoruz:cherry: bana 110 yapsın yeter önemli olan torku iki kişi giderken dağ yollarında bayırın ortasında bayılmasın
çünki böyle biryerde vites küçültmek çok tehlikeli oluyor kafa kaldırıyor gecen yaz enaz 5 defa yanyatma yaşadım bunun torku iyi gibi geldi bana

cakturkc
29 Nisan 2013, 14:54
Arkadaşlar gördüğünüz yerde bir videosunu falan çekin.Atın burda canlı bakalım.