Orijinalini görmek için tıklayınız : Kanuni Kanuni Gt 170 (Yeni Model)
Sayfa :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Arkadaşlar aldığım son duyumlara göre Kanuni geçen sene çıkardığı modellerden beklediğini alamamış.Phantom olsun, terry olsun, istenilen satışı yapamadığı için dışarda çok tutulan bu modelleri getirmeyi uygun görmüşler.
Amaçları pazar paylarını genişletip, hasılatlarını artırmakmış.
Yani bir nevi sürümden kazanmak için fiyatlarla pek oynamayı düşünmüyorlar.Kalitesi yönünden ise dışardaki eski xstreet neyse bu da aynı kalitede olacakmış.Zaten üretimden kalkan bir araç, oldukça düşük fiyatlara kapatmışlardır.
velhasıl kelam bu model tutacak görünüyor.
Umarım dediğin gibi olur ve Kanuni şaşırtır..rcs titanic 150 ile kanuni arasında gidip geliyorum..kanuni çok yakışıklı gerçekten inş kanuni olur..
cakturkc
01 Ocak 2013, 01:48
Umarım dediğin gibi olur ve Kanuni şaşırtır..rcs titanic 150 ile kanuni arasında gidip geliyorum..kanuni çok yakışıklı gerçekten inş kanuni olur..
İnş. iyi olur da hesaplıca tertemiz yenileriz motorları.Kaliteli olsun, az yaksın rengine bile razıyım.Yalnız rks titanicler tutmadı.İthal eden firma dahi itiraf etti.
Phantomdan daha kalitesiz olamaz lastikleri bile aynı marka model, ayrıca GT170'de üstten egzantrikli bir motor var. Phantomu aynı fiyattan satmaya devam edecekler yada komple kaldıracaklar şimdi onu 3500 lira yapsalar komik olur aslında o motorun fiyatı zamanında 3500 lira olmalıydı ama para tatlı tabi kanuniye :cherry: ha bu arada iki motorun da lastikleri ben yüzde 100 naylonum diye bağırıyor.
Lastikleri bende farkettim :)
Hatta fikir edinmek için , michelin falan da baktım arka lastik için baya fazlaydı fiyat.
110/70-17 ön lastik michelin 290 TL
130/70-17 arka lastik 320 TL
Ama Unilli falan alınırsa yarı yarıya düşüyor lastik maliyeti.
Arkadaşlar motoru inceliyorum da motor bana kalitel gelmiyor..tamam tipi falan fena değil ama malzemesi belliki 3.sınıf..
GP500-1st
01 Ocak 2013, 08:55
YBR kadar sorunsuz, az yakan, piyasası belli, aldığın verdiğin belli bir motor olmadıktan sonra 2-3 beygir fazla olsa ne yazar.
Ben net 15 beygir olacağına da inanmadığım gibi kalite olarak hiç güvenemiyorum.
Fiyat olarakta riske girilebilicek bir fiyatı yok gibi.
Kağıt üzerinde cc si şu beygiri şu yazmakla olmuyor kanuni
Banada inandıcı gelmiyor 15 bg meselesi bekleyip gormekte fayda var,rks 150 de fena değilmiş oda hoşuma gitti aradaki 3bg insanın aklını çelmeye yetiyor :)
Mengu16
01 Ocak 2013, 12:11
Arkadaşlar motoru inceliyorum da motor bana kalitel gelmiyor..tamam tipi falan fena değil ama malzemesi belliki 3.sınıf..
Siz bir firmada kalite kontrol görevlisi falanmısınız ? nerden anlıyosunuz motorun kalitesini ? hele sadece resimlerine bakarak. Bana da honda kaliteli gelmiyor öyleyse.
atillacenk
01 Ocak 2013, 19:16
YBR kadar sorunsuz, az yakan, piyasası belli, aldığın verdiğin belli bir motor olmadıktan sonra 2-3 beygir fazla olsa ne yazar.
Ben net 15 beygir olacağına da inanmadığım gibi kalite olarak hiç güvenemiyorum.
Fiyat olarakta riske girilebilicek bir fiyatı yok gibi.
Kağıt üzerinde cc si şu beygiri şu yazmakla olmuyor kanuni
tabiki ybr kendini kanıtlamış bir motor kimsenin gidipte ybr vassatır demesi zaten doğru olmazz söyleyeninde motorla alaksı olduğu düşünülmez
ama düşüncelerimiz tek boyutlu değil
kanuni şuanki fiyatıyla ybrden 1000 tl dahaucuz ki bütçesi kısıtlı olan arkadaşlar için 1000 tl büyük bir fark
zaten bu motorlar bu piyasanın liderleri olan cbf ve ybr gibi commuter motorlara alternatif arayışı için zaten kanuni bu motarları coomuter katagorisinden çok naked diye tanıtıyor ki hapimiz bunların gerçek anlamda birer naked olmadığını biliyoruz comuuter katagorisine daha yakınlar
Banada inandıcı gelmiyor 15 bg meselesi bekleyip gormekte fayda var,rks 150 de fena değilmiş oda hoşuma gitti aradaki 3bg insanın aklını çelmeye yetiyor :)
sana kesinlikle katılıyorum rks suzuki gs alt motor teknolojisini kullanıyormuş aslında çok detaylı bilmediğim için o konuda çok yorum yapmamda yanlış olur ama çok kullanıcısı olmamasına rağmen rks den pek şikayetçi olanı görmedim ki caddede bir rks 200 gördüm sanırsam yeni model (yeni rks logosu ve nerdeyse yeni gibi lastikleri vardı) o cc ve o hacimdeki bir motor için çok yakışıklıydı yani üstüne oturup seleyi( yinede elimle bi mıncıkladım orta halli ne çok sert nede çok yumuşak geldi ama tabiki kullanımda denemek lazım) ve oturuş pozisyonununa incelememek için zor durdum(tabi sahibi çıkıp napıoon kardeşim diyip azımı burnumu kırma riskide epeybi caydırdı :D)
bide herşey beygir değil tork ta önemli bildiğim kadarıyla cb125 in torku ybrden daha fazla mesela kısaca küçük çaplıda olsa uzun yolda rahatlık sağlaması önemli ki tork yüksek viteste düşük devirde seyir etmeyi sağlıyor ve bu gayet öenmli uzun yol için
sonuç bi arkadaş cesaret edipte alsa valla çok mrk ettim yurt dışı siteleri genel olarak beğenmiş motoru ama yazdıkları kadarıyla motorun üzerinde gelen lastik ve elektirik aksamındaki parçalar çabuk gendini salıyormuş(nacizane ingilizcemle anladığım bu incelemelerden)
Siz bir firmada kalite kontrol görevlisi falanmısınız ? nerden anlıyosunuz motorun kalitesini ? hele sadece resimlerine bakarak. Bana da honda kaliteli gelmiyor öyleyse.
Evet..kaliteden çok güzel anlarım..
ugrgnr
02 Ocak 2013, 02:00
Evet..kaliteden çok güzel anlarım..
mengü abimiz mühendis :) bunu göz önünde bulundurarak ve buradaki geçmişini de göz önünde bulundurarak girin tartısmaya bence :))
GT 170 güzel bi motora benzıyo ama bi de S 170 var ki fyatı 2800. bu bana ılgınc geldı bakalım yorumlar gelsın belkı cogu kısının fıkrini degıstırebılır bu modeller..
Mengu16
02 Ocak 2013, 02:11
Tartışmalık bişey yok ama sadece şu bilinsin isterim artık o döküntü çinli motorlar kalmadı piyasada en azından vitesli motorlar için durum böyle. Ucuza aldım diye hor kullanmasanız bakımsız bırakmazsanız her türlü işinizi görecek hemde honda'nın yamaha'nın neredeyse yarı fiyatına bile onlardan daha fazla performans gösteren motorlar mevcut.
Kanuni yetkilileri motorun balansörlü ve üstten egzantrikli olduğunu söylediler.
Yakıt,son hız,tork gibi verilerde belli olsa iyi olurdu.
_Boreas_
05 Ocak 2013, 21:14
birileri alsaydıda fikir edinseydik
birileri alsaydıda fikir edinseydik
Bayilerde mevcut illaki birisi almıştır ama paylaşım yok ilginç doğrusu..Bende beklemedeyim bu motor için açıkcası..
_Boreas_
06 Ocak 2013, 02:16
olumlu yorumlar gelirse ikinci motor olarak alabilirim. aman aman bi fiyatı yok taksitle alınabilir.
pompei
06 Ocak 2013, 02:49
Kanuni yetkilileri motorun balansörlü ve üstten egzantrikli olduğunu söylediler.
Yakıt,son hız,tork gibi verilerde belli olsa iyi olurdu.
Bu güzel haber, motorun balansörlü ve üstten egzantrikli olması ve bunların doğrultusunda titreşim en az düzeyde olursa tadından yenmez :)
turkish39
06 Ocak 2013, 03:04
Tartışmalık bişey yok ama sadece şu bilinsin isterim artık o döküntü çinli motorlar kalmadı piyasada en azından vitesli motorlar için durum böyle. Ucuza aldım diye hor kullanmasanız bakımsız bırakmazsanız her türlü işinizi görecek hemde honda'nın yamaha'nın neredeyse yarı fiyatına bile onlardan daha fazla performans gösteren motorlar mevcut.
Önyargıyı kırmak çok zordur.Bu cc lerde ne malı olursa olsun olması gereken fiyat 3000-3500 dür.Ama dinleyen kim.:)Sonra ne oluyo bi çanta,bi xenon,bi koruma demiri 2.el honda 6000 TL.:queen:Tuuuu...
gokhan_akay
06 Ocak 2013, 22:35
inşallah fuarda yakından görüp inceleyeceğiz bende Mcx le gt170 in arasında gidip geliyorum
utkan35
06 Ocak 2013, 23:32
mcx de çok sorun var diolar onun yerine drift weya bu modeller tutulursa mondiale karşılık çok iyi alternatif olur 15 hp hem driftten ve mcxden dahagüclü olur
ön yargıyı kırmak gerçekten zor.Keşke göstergeler dijital olsaymış 2013 model hala..herneyse bende bu yüzden rks titanic 150 cc ye yöneldim
atillacenk
06 Ocak 2013, 23:52
para hazırda tutuyorum yakın zamanda şöyle güzel bir inceleme yada yorum yazısı görmezsem valla yicem parayı güzelim scooterimi satmadan alabilceğim tek şey bu gözüküyor düşüncelerim doğrultusunda :)
cakturkc
07 Ocak 2013, 00:30
ön yargıyı kırmak gerçekten zor.Keşke göstergeler dijital olsaymış 2013 model hala..herneyse bende bu yüzden rks titanic 150 cc ye yöneldim
Rks'yi iyi araştırıp soruşturup alın derim.Dijital göstergeye kanıp sıkıntı çekmeyin sonra.
EnesBeyter
07 Ocak 2013, 21:47
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba.
Bu motoru özellikle fiyatı yüzünden ben de takip ediyordum.Bayilerden birine mesaj atmıştım bugün cevap geldi.
Renk olarak sadece bu turuncu renk varmış.(bu beni biraz hayal kırıklığına uğrattı.)
Yakıt 100kmde 3,5 imiş. Başka teknik bilgi söylemedi kanuni.com'a bakabilirsiniz dedi.
Ayrıca mart gibi piyasaya sunulacağını söyledi.
Halil Karamanoğlu
07 Ocak 2013, 22:53
Bu motoru özellikle fiyatı yüzünden ben de takip ediyordum.Bayilerden birine mesaj atmıştım bugün cevap geldi.
Renk olarak sadece bu turuncu renk varmış.(bu beni biraz hayal kırıklığına uğrattı.)
Yakıt 100kmde 3,5 imiş. Başka teknik bilgi söylemedi kanuni.com'a bakabilirsiniz dedi.
sadece turuncu olması kötüymüş. kavuniçi motora mı binecez bu yaştan sonra :) sonra 3.5litre nedir çok fazla. zaten bayi 3.5 diyorsa 4.5 de sen ona, araba mubarek.
sadece turuncu olması kötüymüş. kavuniçi motora mı binecez bu yaştan sonra :) sonra 3.5litre nedir çok fazla. zaten bayi 3.5 diyorsa 4.5 de sen ona, araba mubarek.
Griye Kaplattırırsın başkan nolacak :)bakalım bende bunu bekliyorum açıkcası..ya titanic 150 yada bu..hayırlısı..
3-3.5 normal rakam bence. Mc-x topiğinde de fazla yakıttan dem vuruluyordu. Bunda da aynı durumun olması muhtemel gibi.
Ama yine de gönül ister az yaksın,iyi de performans versin,millet rahat rahat binsin. Gerçi benzinin 5 tl olduğu ülkede neyin hesabını yapıyoruz ki.
cakturkc
08 Ocak 2013, 02:38
Olmadı benzin yetiştiremezsek tüp takarızz :)
Sadece turuncu renkten piyasaya sürmek nasıl bir aymazlıktır ben anlamadım.Çok mu zor farklı renk seçenekleri sunmak!
atillacenk
08 Ocak 2013, 14:44
mart gibi çıkacak olması şuan beni biraz düşündürdü
ölü sezonda fırsatları kaçırcam piyasaya çıkıpta güzell bir inceleme görmek için şuan 2. el japonlara yönelmek daha mantıklı gibi
I.Love.Drift
08 Ocak 2013, 23:29
Bugun kanuni servisine ugradim mart ayinda bayilerde olucakmis bilgileri yokmus sadece cc bilgilerinin oldugu kagidi gosterdi bu s170t 179cc di dedi sirf mondiali gecmek icin yapilmis onada oyle demisler fabrikadan kalite olarak seviyeyi yuksslttiler benim sadece leopard modeliyle ilgili bilgim var onunda ustunde %100 ayni cbf150 motoru koymuslar fiyati o yuzddn digerlerine gore fazla dedi hadi kolay gele :)
search16
08 Ocak 2013, 23:48
2009'dan beri var olan bi modelmiş. yurt dışı yorumlarına bakmak motorla ilgili fikir verebilir.
http://f1212.hizliresim.com/14/x/hf2xs.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://a1212.hizliresim.com/14/x/hf3bx.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://a1212.hizliresim.com/14/x/hf3cv.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
bunlar 200'lük versiyon ama
Bu resimlerde ki um morun sattığı motor. Sadece kanuninin sattığında üstten egzantrikli motor var. Koltuk benim motorun koltuğu. Kanuni pantonuda bu UM motordan almıştı. Kuba motorda fastwnd 200 R ı aldı bu firmadan . Arkadaşın resimdekide fastwnd 200r ın motorunun aynısı. Yakıtta 4 litrenin altında olamaz.
erdenay
18 Ocak 2013, 16:08
selamunaleyküm bütün motorcu abilerim kardeşlerim öncelikle kanuni gt 170 i yeni aldım 3140 a peşin iki renk bilgilendrym turuncu ve siyah ben siyahını aldım mart 15 de elime ulaşack motrsikletn yetkilileryle görüştm benim aldğmn sırada bayiye geldiler ve motorun gerçekte 200cc oldğunu sölediler resmiyette 170 lik olarak göstermşler renk seçmnde siyah ve turuncu var tekrar edym sitede gözkmüyo ama 2013 modellernn eski yıllara göre daha kaliteli oldğunu sölediler bunuda ekliyim.
Tsubasa
18 Ocak 2013, 16:15
hocam hayırlı olsun..
deyatlı fotograf eklersen cok daha yararlı olur..
bu motosikletin zaten kanuni tarafından başka bir firmadan ithal edildiği söyleniyordu..
abana1903
18 Ocak 2013, 16:18
yetkililer geldi derken ? 200 cc ama 170 gösteriyolar. bu nasıl iş kim dedi adı ne merak ettim, eğer öyleyse 200r için onca fiyat farkını 1 in panel için mi alıyorlar
erdenay
18 Ocak 2013, 16:22
eyvALLAH Sağolun şu anda elmde değil motrsiklet mart 15 gbi elmde olck parsnı verdm sadece almsı kaldı alnca bol bol foto atrım inşALLAH.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:19 ----------
EVT NORMALDE GÖZÜKNDEN 30 CC DAHA FAZLA DEDİLER KANUNİ TEMSİLCSİ SİPRİŞ ALMAK İÇİN BAYİYE GELMŞLERDİ BENDE ORADYDM BİLGİ ALDM MOTR HAKKINDA BİRAZ İKİ RENK VAR SİYAH VE TURUNCU BEN SİYAHINI SEÇTM
Tsubasa
18 Ocak 2013, 16:22
yetkililer geldi derken ? 200 cc ama 170 gösteriyolar. bu nasıl iş kim dedi adı ne merak ettim, eğer öyleyse 200r için onca fiyat farkını 1 in panel için mi alıyorlar
bizim türklerde akıl olmadıgı için böyle şeyler olabilir :D
mondial drift 125 diye geçiyor 135 cc :D
şöyle bişi daha var..
200cc tek sildindir ise vibrasyon vardır büyük ihtimal bu motorda..
tabi bu benim fikrim...
erdenay
18 Ocak 2013, 16:27
Olabilir ama mondiali geçmek üstünlk sağlamk için yaplmş diye düşünyrm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:24 ----------
neyse ben şimdilk çıkmam lazım tekrar grşmk üzere ALLAh ' a emanet olun sağlıcakla kalın
abana1903
18 Ocak 2013, 16:29
eyvALLAH Sağolun şu anda elmde değil motrsiklet mart 15 gbi elmde olck parsnı verdm sadece almsı kaldı alnca bol bol foto atrım inşALLAH.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:19 ----------
EVT NORMALDE GÖZÜKNDEN 30 CC DAHA FAZLA DEDİLER KANUNİ TEMSİLCSİ SİPRİŞ ALMAK İÇİN BAYİYE GELMŞLERDİ BENDE ORADYDM BİLGİ ALDM MOTR HAKKINDA BİRAZ İKİ RENK VAR SİYAH VE TURUNCU BEN SİYAHINI SEÇTM
gt 170 169 cc geçiyor internetteki verisi bu? gt 170 diye satılıp 199 cc yazılsa tamam derim. bu işte bir terslik var bence, mondial 125 cc diye sayıyor ancak motorun teknik verileri 135 cc. temsilcinin kartını falan aldınız mı ya da adını :) bide ben konuşayım.
Tsubasa
18 Ocak 2013, 16:35
Olabilir ama mondiali geçmek üstünlk sağlamk için yaplmş diye düşünyrm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:24 ----------
neyse ben şimdilk çıkmam lazım tekrar grşmk üzere ALLAh ' a emanet olun sağlıcakla kalın
adam gibi motosiklet yapsınlar saglam olsun 100cc olsun
ama yok böyle birşey
neden millet ybr ve cbfe yöneliyor şaşırmamak lazım
alıyorsun mondialden bir motor 1 sene sonra her tarafından ses cıkıyor
viraja direksiyon ayrı giriyor arka teker ayrı yerden giriyor :D
gokhan_akay
18 Ocak 2013, 18:17
S.a arkadaşlar acaba vites geçişleri hakkında bilgisi olan varmı? 1n2345 mi n12345 (sıralımı) inşallah 1N2345 tir
abana1903
18 Ocak 2013, 18:31
S.a arkadaşlar acaba vites geçişleri hakkında bilgisi olan varmı? 1n2345 mi n12345 (sıralımı) inşallah 1N2345 tir
ilk defa böyle birşey duyuyorum ? n12345 diye vitesli motor var mı ?
gokhan_akay
18 Ocak 2013, 18:40
ilk defa böyle birşey duyuyorum ? n12345 diye vitesli motor var mı ?
var tabi ustam olmazmı hep aşağıya doğru atıyorsun :)
abana1903
18 Ocak 2013, 18:54
var tabi ustam olmazmı hep aşağıya doğru atıyorsun :)
en altta bir vardır ortada boş yukarda 2.yukarıya ittirdikçe 3 4 5 varsa 6 7 8 olur :) senin dediğin en altta boş olan model ne acaba merak ettim?
Tsubasa
18 Ocak 2013, 19:13
en altta bir vardır ortada boş yukarda 2.yukarıya ittirdikçe 3 4 5 varsa 6 7 8 olur :) senin dediğin en altta boş olan model ne acaba merak ettim?
kubanın köylü modelinde vardı o n12345
piyasada çinli motosikletlerde var bu olay..
http://www.youtube.com/watch?v=ifiQE-67tRk
görüntü ve ses gayet iyi yakt konusu kafamı karıstırıyor yoksa ybr-cbf ye 4-5 bayılcagıma bundan alır koruma ekipmanına daha çok bütçe a ayırrm
alan arkdslar varsa yakıt konusunda blgilendirrse iyi olur
Mengu16
18 Ocak 2013, 20:05
adam gibi motosiklet yapsınlar saglam olsun 100cc olsun
ama yok böyle birşey
neden millet ybr ve cbfe yöneliyor şaşırmamak lazım
alıyorsun mondialden bir motor 1 sene sonra her tarafından ses cıkıyor
viraja direksiyon ayrı giriyor arka teker ayrı yerden giriyor :D
Tsubasa benim mondial'i alalı bir seneyi geçti. 0km aldığımda dediğin gibi her yerinden gıcırtı geliyodu ama ben zamanla üstesinden geldim şuan motorun üzerinde ne kadar tepinsem de amortisörlerden mafsallardan ses, gıcırtı falan gelmiyo. Sadece amortisöre ani yük bindirdinmi içinden yağ sesi geliyo ama o ses de her amortisörde var doğal bişey :cherry:
gokhan_akay
18 Ocak 2013, 22:42
kubanın köylü modelinde vardı o n12345
piyasada çinli motosikletlerde var bu olay..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------
[/COLOR]
:) En altta değil en üstte n ondan sonra 12345 diye hepsi aşağıya doğru. Bakın yukarıya değil hepsi aşağıda bu gt 170 te öyle olursa kendi adıma almam. Çok amatör geliyor.
cakturkc
19 Ocak 2013, 01:13
selamunaleyküm bütün motorcu abilerim kardeşlerim öncelikle kanuni gt 170 i yeni aldım 3140 a peşin iki renk bilgilendrym turuncu ve siyah ben siyahını aldım mart 15 de elime ulaşack motrsikletn yetkilileryle görüştm benim aldğmn sırada bayiye geldiler ve motorun gerçekte 200cc oldğunu sölediler resmiyette 170 lik olarak göstermşler renk seçmnde siyah ve turuncu var tekrar edym sitede gözkmüyo ama 2013 modellernn eski yıllara göre daha kaliteli oldğunu sölediler bunuda ekliyim.
Siyahı dedin içim rahatladı valla.Hayırlı olsun bu arada.
@Erdenay;Hayırlı olsun,motosikletinizi aldıktan sonra bilgilerinizi eksik etmezseniz memnun oluruz. Benim de düşündüğüm bi model ama malzeme kalitesi,özelikle de yakıtı hakkında ciddi tereddütlerim var. İnsallah,uzun kilometreler kazasız,belasız kullanmak nasip olur.
gokhan_akay
19 Ocak 2013, 23:16
Kanuninin kalitesiz bir cihaz getireceğini sanmıyorum. Ama yakıtı benide düşündürüyor. Hayırlısı olur inşallah.
Kalitesi konusunda yabancı sitelerden bilgi derlemeye çalışmıştım,çok problemli bi motosiklet değil. Kuba Faswind200r modelinin üreticisi, ithal edilen firma. Ama yakıtta 200cc'nin 3,5-4,0 yakması muhtemel. Değer mi değmez mi bilemiyorum :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO