PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kanuni Kanuni Gt 170 (Yeni Model)

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20

hakanmn
12 Haziran 2013, 20:03
hakan kardeşim peşini bırakma kovala zaman geçerse kullanıcı hatasına döner o iş.
kendin almaya kalkınca da dünya para
benimkinin camı kırılmıştı 180 lira cektiler bir tanesine
hatta başlık acıp kendim yapmıştım
http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/107090-kilometre-saati-cami-kirildi.html

Pesini birakmiyorum, servis merkezden gostergenin yenisini istedi. Ptesi veya sali gunu degistirecekler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------

Ben motorun gidisinden gayet memnunum. Şuan 1350 km de. Gecen pazar gunu 350 km yol yaptim otobanda tirlarin arasinda, beni hic sıkıntıya sokmadi gidiş olarak. Ama işte gostergeler su koyverdi. Motor kisminda sorun çıkmasında bu tip problemleri çözmek sorun degil benim icin. Kafama takmiyorum açıkçası.

Seko
12 Haziran 2013, 20:28
seko kardeşim benim sattıgım adam pişman olmadı ben sattım nisanda 3 bin km yapmış, yagın değiştirdim bi gram eksiltmiyor hem saglam hemde konforlu diyor
pişman olan adam gt 170 olan edremitten bi abimiz. daha 500 km olmadı ama agzımıza sıctı diyor. yakında satarım dedi
bora 10 numara motosiklettir son hızı 117 kesici devreye giriyor. 15 50 yağ castrol ile dağ bayır durmadan 400 km gittim ne gitmem dedi ne de yolda bıraktı.
ben borayı 2011 de 2.5 peşin paraya sıfır almıştım. üstüne 3 canta bir siperlik yaptım 2.550 ye nisan ayında sattım.
hız takıntın yoksa ben saglam olsun diyorsan bora küçük cc de ybrden daha konforlu cbf kadar konforlu titreşimsiz bi motosiklet
küçük cc de cbf tvs ybr den sonra 4 e onu yazarım
wolf yan sanayi ürünü. motor aksamı komple yan sanayi ybr dir
bora orjinal ybr custom
bora da actıgın zaman pistonu krankı komple ybr nin aynısı yan sanayi filan değil.
bana kalırsa benim sattıgım motorun ayarında motor bulursan anında al derim. gt 170 filan yanında boktan kalır yani =)
artık sıfırının siyahı yok. üretimi kesti jianshe firması

Benim 125 cc'de hız beklentim yok. Saatte 100 km yapsın, yaparken de titreşim yapmasın yeter. Bir de kendi motorum oturuş /tutuş pozisyonundan dolayı kollarımı yormaya başladı. Daha rahat, dik gidonlu bir model bakıyorum. Buna da ilan verdim kimse sormuyor bile...

hakanmn
13 Haziran 2013, 00:49
Motor devir saatinin durumu böyle. Videosunu çektim, rolantide calir durumdayken, bide arada gaz vermistim.

https://www.youtube.com/watch?v=VeXQ0uc28UQ&feature=youtube_gdata_player

Exslans44
13 Haziran 2013, 09:17
Motor devir saatinin durumu böyle. Videosunu çektim, rolantide calir durumdayken, bide arada gaz vermistim.

https://www.youtube.com/watch?v=VeXQ0uc28UQ&feature=youtube_gdata_player

Benim ibrem ve devir saatim dün düzeldi normale döndü. Hiç bişey anlamadım bu işden acaba yıkadığımda sumu gitti göstergeye o yüzden mi sapıttı niyetim vardı servise gitmeye hatta aradım söyledim bozuk diye onlarda getir bakalım dedi şimdi düzeldi inşallah ya tam bozulur yada tam sağlam kalır...

hakanmn
13 Haziran 2013, 10:25
Olabilir, yikarken gostergenin direk ustune su tutma. Ben yikarken gosterge kismini sadece siliyorum. Birde herhangi bir sorunda cekinmeden servise gidin. Öyle 3-5 kisinin soyledigi gibi ilgilenmemezlik yapamazlar sonucta onlarda merkeze karşı sorumlular. Başından savamaz kimse. Kaldıki ben mercedesin yetkili servisinden sikayet edeni bile gördüm. Bazen herşey o an istedigimiz gibi olmayabiliyor.

Exslans44
13 Haziran 2013, 13:49
Arkadaşlar ben Derbi gpr 125 ile takas etmeyi düşünüyorum. Üste 1 milyar istedi acaba uygunmudur motor temiz bişeye benziyor. Derbi hakkında bilgisi olan varmı ? Fazla yaksın ama yeter ki motor kendini hissettirsin gitsin yeter.

MotoGT
13 Haziran 2013, 14:11
Arkadaşlar ben Derbi gpr 125 ile takas etmeyi düşünüyorum. Üste 1 milyar istedi acaba uygunmudur motor temiz bişeye benziyor. Derbi hakkında bilgisi olan varmı ? Fazla yaksın ama yeter ki motor kendini hissettirsin gitsin yeter.

Derbinin Gpr 125 iki zamanlı motoru diyorsun, çok yakar motor ömrü kısadır ama keyfi bir başkadır. Km'si az temiz ise alınabilinir.

sabiht
13 Haziran 2013, 14:15
Seko doğru, sonu 35 olan turuncu...

Exslans44
13 Haziran 2013, 14:36
Derbinin Gpr 125 iki zamanlı motoru diyorsun, çok yakar motor ömrü kısadır ama keyfi bir başkadır. Km'si az temiz ise alınabilinir.

evet motor temize benziyor km 17.000 de görünüşde güzel fakat kararsız kaldım km nekadar yakar acaba ?_?

doganmizrap
13 Haziran 2013, 14:44
Çok yakın bir arkadaşım aldı kullanıyor daha çok yeni 300 küsürlü kilometrelerde. Kullanma fırsatım oldu defalarca motorun çekişi falan çok güzel, egzos sesi güzel, ama onun göstergelerde sapıtmaya başladı kronik bi sorun olabilir. Titreşim konusu benim pumaya göre hafif var ama çok da rahatsız edici değil... Selesi rahat artçılı sürüşler keyifli... Parasına göre normal ilk izlenimim ama biraz daha zaman geçmeli net kararlar vermek için... Ben puma kullanıyorum, benim makinama gore daha atak ama top speedlerimiz farklı düzde 120 görüyorum. Sıfır bi cihaz isteyenler için orta kalitede yeterli gibi . ..

Uway
13 Haziran 2013, 15:21
Çok yakın bir arkadaşım aldı kullanıyor daha çok yeni 300 küsürlü kilometrelerde. Kullanma fırsatım oldu defalarca motorun çekişi falan çok güzel, egzos sesi güzel, ama onun göstergelerde sapıtmaya başladı kronik bi sorun olabilir. Titreşim konusu benim pumaya göre hafif var ama çok da rahatsız edici değil... Selesi rahat artçılı sürüşler keyifli... Parasına göre normal ilk izlenimim ama biraz daha zaman geçmeli net kararlar vermek için... Ben puma kullanıyorum, benim makinama gore daha atak ama top speedlerimiz farklı düzde 120 görüyorum. Sıfır bi cihaz isteyenler için orta kalitede yeterli gibi . ..

Puma başka ülkelerdede var.Örneğin Rusya ve Puma gt 170 den kat kat daha kaliteli bence

doganmizrap
13 Haziran 2013, 15:35
Ben memnunum zaten biraz sıkıntı çektim tekleme vardı karbüratör temizlendi şimdi uçak mübarek ve arka dişli 47 orijinal i 44 falan olsa bildiğin roket olur :) ama benim gibi iri kıyım insanların altında bu hacim motorlar bildigin bisiklet gibi kalıyor boy 187 kilo 90 şişman değilim kemiklerim iri :D Ahahahaha... Tabi şu bi gerçek pumanın selesi gt den daha yüksek...

Exslans44
13 Haziran 2013, 20:33
Arkadaşlar motorsiklet için performans egzozu faydalı olurmu acaba ? +3 beygir katkısı felan diyolar aslı gerçeği varmıdır kullanan arkdaş felan varmı acaba faydalı olurmu ?_?

Rider95
13 Haziran 2013, 22:20
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-gt-170-ama-digerlerinden-cok-farkli-128051388/detay
Adam çift egzoz takmış yav :D

Tsubasa
14 Haziran 2013, 12:14
Arkadaşlar motorsiklet için performans egzozu faydalı olurmu acaba ? +3 beygir katkısı felan diyolar aslı gerçeği varmıdır kullanan arkdaş felan varmı acaba faydalı olurmu ?_?
son hız değişmez. tork artar. fazla hava cıkardıgı için yakıtta biraz da artar

Exslans44
14 Haziran 2013, 12:56
Egzozun siparişini verdim arkadaşlar bu modelin karbon kaplamalı olanı umarım faydalı bişey olur. linkden bakabilirsiniz

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-750cc-ye-kadar-uyumlu-buyuk-boy-performans-egzos-tupu-slip-on-120890717/detay

agustosbocuu
14 Haziran 2013, 15:22
Kanuni Türkiye Yollarında belgeselinde adamlar Phantom ve başka iki modelle birlikte Türkiye'yi geziyorlar motorlar en ufak bir sıkıntı çıkarmıyor.Sizce bu ne kadar mümkün.

hakanmn
14 Haziran 2013, 17:15
Kanuni Türkiye Yollarında belgeselinde adamlar Phantom ve başka iki modelle birlikte Türkiye'yi geziyorlar motorlar en ufak bir sıkıntı çıkarmıyor.Sizce bu ne kadar mümkün.
Adam gibi bakimini yaptiktan sonra hic sorun cikmaz bence
Ama zincir yaglama, filtresine bakma yagina bakma hangi motor olursa yolda kalirsin bukadar basit. Zamaninda bakimlari yap turkiyeyi gez bukadar basit bence.

MotoGT
14 Haziran 2013, 17:30
evet motor temize benziyor km 17.000 de görünüşde güzel fakat kararsız kaldım km nekadar yakar acaba ?_?

Çok yakar çok kaçar..

Tsubasa
14 Haziran 2013, 19:50

bu bir kıstas değil. sorun cıkarmış veya cıkarmamış. bunu sanıyorsunuz ki vidyoya cekip koyacaklar?
ne yapacaktı yani evet arkadaşlar bugun akümüz btti yolda kaldık. akü bekliyor kanuniden 2 güne gelir mi diceklerdi?
bişi oldugunda kanunin servisine gidiyordur bu 3 lü adam. bedavadan yaptırıp yola devam.
mondial köylü modeli ile bi haftada 2000 km yol yapan insan biliyorum ben bu forumdan.
sorun cıkardı mı dersen cıkmış ve haletmiş en yakın ustayla.

Uway
14 Haziran 2013, 21:24
Şunu söyleyim.Kanuni firmasından büyük konuşmayım ama hiçbir motorlu taşıt almam.neden?
1)Müşteri ilişkileri iyi değil

2)yedek parça ve servisi dandik(% olarak genel konusuyorum.dersen istanbul bilmemnerde yusuf usta var 10 numara yapıyor..istisnalar hariç)+pahalı

3)Firma bünyesinde çalışan tanıtım olsun(En son Matrix filminin müziğini editlemişler videoya.. lepoparın tanıtımı sanırım.Ayrıca gt yi tanıtan ekip hiçmi barkını izlemiyor.Barkın bir montajcı bir kameraman arkadaşıyla harikalar yaratıyor.Bunlarda anca 600 lük bir makinanın ses efektini versinler,resim üzerinden motoru göstersinler.Toprak yolda teker kazıtsın..Ayrıca tanıtan arkadaşın sesine niye efekt uygulanıyor anlayabilmiş değilim.Kuyudan konuşuyor sanki mübarek.gül gül yarıldım.,işte bu gezelim görelim(Kanuni Türkiye yollarında) motordan başka herşeyi çekiyorlar...geçen kahvedeki dedeyle 2 saat konuştu.anlam veremedim.

Sadece kanuni değil.Mondiali ve Küba da bu işlerde geride.tv de reklamları yok internette yok.Modelleri tanıtmıyorlar.Güvenemiyorlar sanırım çinden getirttikleri makinalara.Gerçekten bunların satış politikasını anlamıyorum.

agustosbocuu
14 Haziran 2013, 21:46
Bide her girdikleri mekanda yarım saat öpüşme merasimleri yokmu beni benden alıyor diyebilirim :)

Uway
14 Haziran 2013, 22:09
Bide her girdikleri mekanda yarım saat öpüşme merasimleri yokmu beni benden alıyor diyebilirim :)

http://www.itusozluk.com/image/cemaat-evleri_197367.jpg

agustosbocuu
14 Haziran 2013, 22:23
http://www.itusozluk.com/image/cemaat-evleri_197367.jpg

Aynen öyle :)
motor ve motorculuk ruhuyla alakasi olmayan adamlar.Bunlari izleyince bütün motor hevesim kaçıyor heyecan kalmiyor.

hakanmn
16 Haziran 2013, 12:46
Benim bu forumdan anladığım şudur ; 3139 TL ye alırım ama 11000 TL lik performans ve kalite beklerim.

Dunyanin hicbir yerinde yok maalesef bu istenilen şey arkadaşlar.

ubozog
17 Haziran 2013, 01:22
valla ben gt 170 için kapora bıraktım bayiye ama hem olumsuz yorumlar hem de motorun aşırı geç gelmesinden dolayı yaron gidip gv 170 varsa alıcam.kuzenim aldı gv yi geçen ilk bakımını yaptırdı taş gibi motor gerçekten.görünüşü de baya hoş.arkaya çanta koyma olayı da güzel.inşallah vardır gidip alırım yarın.

MaMi_33
17 Haziran 2013, 01:27
valla ben gt 170 için kapora bıraktım bayiye ama hem olumsuz yorumlar hem de motorun aşırı geç gelmesinden dolayı yaron gidip gv 170 varsa alıcam.kuzenim aldı gv yi geçen ilk bakımını yaptırdı taş gibi motor gerçekten.görünüşü de baya hoş.arkaya çanta koyma olayı da güzel.inşallah vardır gidip alırım yarın.

gt 170 ile motor bloğu aynı değilmi hocam?

ubozog
17 Haziran 2013, 01:31
hocam aynı ama illa ki farklı özellikleri var ki fiyatı değişiyor.şimdi bi gördüğüm,ne olduğunu bidiğim motor var bi de tabiri caizse süpriz bi motor var.öğrenci adamım ben çalışıp biriktirdiğim parayı da riske atmak istemiyorum.psikolojik sebeplerden dolayı belki ama böyle uygun gördüm.

MaMi_33
17 Haziran 2013, 01:38
hocam aynı ama illa ki farklı özellikleri var ki fiyatı değişiyor.şimdi bi gördüğüm,ne olduğunu bidiğim motor var bi de tabiri caizse süpriz bi motor var.öğrenci adamım ben çalışıp biriktirdiğim parayı da riske atmak istemiyorum.psikolojik sebeplerden dolayı belki ama böyle uygun gördüm.

kafana yatan motoru alman daha doğru tabi :)

gokayugur
17 Haziran 2013, 01:54

http://www.uzmantv.com/motosikletin-performansini-etkileyen-sorunlar-nelerdir

00:12 - 01:00 arası

kasım58
18 Haziran 2013, 00:42
reis bnm motor şu an 826 km de motoru aldm direk 10 tl lik benzin aldım ve depoya castrol (10-40 yarım çay bardağı) yağ koydum yarım saat orta sehbada 6 7 devirde çalışdırdım bunu herkez bilmez ve bu riskn altına girmez şu an motorumun peşine kolay kolay kimse gelemiyo önceden 2 de son hızı 60 dı şimdi 80- 90 diyo (orjinal arka dişlisi ile ) bide bende sürat dişlisi var küçük takcam onu zaman bulamıyorum yarım saat sürmez ama dediğim gibi zamanm yok eğer onuda takarsam nasıl gitceni hayal bile edemiyorum motorunu satma bu motor gerçekden güzel motor bikaç sorunu olsa bile çok çok iyi resim paylaşcam en yakın zaman da .

Tsubasa
18 Haziran 2013, 00:47
reis bnm motor şu an 826 km de motoru aldm direk 10 tl lik benzin aldım ve depoya castrol (10-40 yarım çay bardağı) yağ koydum yarım saat orta sehbada 6 7 devirde çalışdırdım bunu herkez bilmez ve bu riskn altına girmez şu an motorumun peşine kolay kolay kimse gelemiyo önceden 2 de son hızı 60 dı şimdi 80- 90 diyo (orjinal arka dişlisi ile ) bide bende sürat dişlisi var küçük takcam onu zaman bulamıyorum yarım saat sürmez ama dediğim gibi zamanm yok eğer onuda takarsam nasıl gitceni hayal bile edemiyorum motorunu satma bu motor gerçekden güzel motor bikaç sorunu olsa bile çok çok iyi resim paylaşcam en yakın zaman da .
dişliyi de küçült benzinin içine yagda koy
bunu bu şekilde 2 bin km yap
sonra bi ulaş bana görüşelim motor hakkında ..
1 rektefe olur o motor
2 keceler gider
sübab filan kalmaz o motorla
sana kim dedi bu sacma şeyleri ama cok merak ettim baya iyi içmiş, hatta sen 1 bardak da tiner koy ama sentetik olsun birde şeker at içine
...
onlar eski de kaldı gözüm javalara mobiletlere koyardım 10 sene önce biz onu 2 zamanlı motorların yaglanması için.
bu motorların iklimine ters yapıyorsun.
tineri koy motora yarı yarıya motora 150 bile yaptırırsın.
motorun ömrünün yüzde 90 ı 1 ayda yersin

kasım58
18 Haziran 2013, 01:05
eğer egzozu değişip bunu takıyor isen hava filtresini de büyültmen gerekir kardeşim yoksa motor havayı az emer fazla bırakır performans da sapmalar oluşur ikisi de büyük olursa hem havayı fazla emer ve fazla bırakır motorun performansı daha fazla olur.

Exslans44
18 Haziran 2013, 09:46
eğer egzozu değişip bunu takıyor isen hava filtresini de büyültmen gerekir kardeşim yoksa motor havayı az emer fazla bırakır performans da sapmalar oluşur ikisi de büyük olursa hem havayı fazla emer ve fazla bırakır motorun performansı daha fazla olur.

Söylediklerin Mantıklı kardeşim peki hava filtresini nasıl büyültücez yada hava oranını nasıl arttıracaz ? Karbüratörden yapkmak mümkünmü acaba yoksa hava filtresinden mi değiştirecez bu oranları ?_?

hasanaydin
18 Haziran 2013, 11:14
Arkadaşlar bence bu işler firma kalitesi olduğu kadar bir nebzede olsa şans işidir. Allah'a şükür ben motorumdan çok memnunum. Bu gün ilk bakımından aldım. Şu anda yağ gibi akıyor basıyorum gaza elinden geldiği kadar :) kaçıyor. Bakım maliyeti sadece yağ oldu ve 15tl'ye verdim. Hemde az yakıyor. Titreşimi var saymazsak bana göre çok iyi bir ürün. Daha doğrusu bu paraya alınabilinecek en iyi ürün. Herkesin kendisine göre yorumları ve tecrübeleri vardır hepinize saygı duyuyorum. Bunlarda benim yorumlarım.

Valla bendde çok memnunum çok şükür hiç sıkıntı yok

kasım58
18 Haziran 2013, 12:51
walla onu bnde düşünüyorum bizim burda servisden aram iyi olan abiler var onlara da sorcam kardeşim bende egzozu büyültmeyi düşünüyorum ama hava filtresinin de büyümesi gerekiyor bn bi danışıyım abilerime .

Seko
18 Haziran 2013, 13:58
dişliyi de küçült benzinin içine yagda koy
bunu bu şekilde 2 bin km yap
sonra bi ulaş bana görüşelim motor hakkında ..
1 rektefe olur o motor
2 keceler gider
sübab filan kalmaz o motorla
sana kim dedi bu sacma şeyleri ama cok merak ettim baya iyi içmiş, hatta sen 1 bardak da tiner koy ama sentetik olsun birde şeker at içine
...
onlar eski de kaldı gözüm javalara mobiletlere koyardım 10 sene önce biz onu 2 zamanlı motorların yaglanması için.
bu motorların iklimine ters yapıyorsun.
tineri koy motora yarı yarıya motora 150 bile yaptırırsın.
motorun ömrünün yüzde 90 ı 1 ayda yersin

Motor gitmiş, geçmiş olsun.

piyanist_irf
18 Haziran 2013, 20:12
beyler yazıktır günahtır elleşmeyin şu motora beaaa 20 cc lik fark için mucize beklemeyin :cherry: 150 cc yapıyor 110 km oda yapsın 130 km neyinize yetmez ? :cherry:

hakanmn
19 Haziran 2013, 01:52
Göstergeyi bugun hallettim, Allah nazardan saklasın hiçbir sıkıntım yok şuan çok memnunum motordan. Bu motorda en sevdiğim şey tork olayı. Yokuş falan hiç farketmiyor iki kişi bile olsam başka ( ben 85 kg, artçı 110 kg) vites yokmu yükselt diyor bastıkça. Hiç kesilme bayılma yok.

Tİme_shİft42
19 Haziran 2013, 02:07

Kanım dondu şerefsizim ;d

Tsubasa
19 Haziran 2013, 12:58
Kanım dondu şerefsizim ;d

benim uzaylıyla birebir sevişen arkadaşım var, ben sana onu da getiricem ..

monolog17
21 Haziran 2013, 21:12
selamın aleyküm abilerim aldım motorumu sonunda yarım saat önce bi tur attım.plaka yok şuan yarın kimliği götürücem motorcuya o halletcek o işleri.izlenimlerimi söylerim yakın zamanda bide polisin gitmediği bi yoldayımda olduki geçti ne yapar acaba motoru plakasız görse bunu sorucam ?

mustafaz
21 Haziran 2013, 21:25
arkadaşlar uzun zaman bu motoru takip ettim ama forumda yapılan yorumlar beni çok etkiledi ve dün gittim kuba strike 150 aldım. eğer sizde benim gibi kararsızsanız bir bakın derim... http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/117479-kuba-strike-150-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html

monolog17
21 Haziran 2013, 21:38
mustafaz usta daha yeni aldım ama ilk 30 dk bile yetti diyebilirim bana.belki ilk motorum diye hayırlı olsun küba iyidir.

agustosbocuu
21 Haziran 2013, 21:51
mustafaz usta daha yeni aldım ama ilk 30 dk bile yetti diyebilirim bana.belki ilk motorum diye hayırlı olsun küba iyidir.

Yani beğenmedin mi ?

monolog17
21 Haziran 2013, 21:59
yok abicim beğenmemek ne demek çok hoşuma gitti. iyi manada dedim onu yani :D

agustosbocuu
21 Haziran 2013, 22:24
Hayırlı uğurlu olsun o zaman

monolog17
22 Haziran 2013, 06:47
sağolasın.....

ubozog
22 Haziran 2013, 21:32
beyler ben de görünce dayanamayıp aldım motoru ama zincir orta bölümde ne olduğunu bilmediğim plastik bir parçaya çok yakın hatta biraz sürtmüş.herkeste öyle mi?

onegi
23 Haziran 2013, 01:50
beyler ben de görünce dayanamayıp aldım motoru ama zincir orta bölümde ne olduğunu bilmediğim plastik bir parçaya çok yakın hatta biraz sürtmüş.herkeste öyle mi?

Zincir korumasi icinolan zincirin uzerindeki plastikten bahsediyorsan bendede olmustu giderken ses yapiyordu zincir ayari yaptirdim ve sonrasinda sorun yasamadim