PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Toprak Razgatlıoğlu Yetenek Sizsiniz Programına Katıldı (video)

Erhan Erdil
10 Aralık 2012, 18:05
9 Aralık akşamı Star TV ekranlarında yayınlanan Yetenek Sizsiniz progragramına katılan Toprak Razgarlıoğlu motosikletiyle sergilediği akrobasi gösterisi sonrası jüriden 3 eveti kaptı ve ikinci turun yolunu tuttu.

xvqyau

Kaynak: acuun.com

mterayes26
10 Aralık 2012, 19:51
2 kere düşme tehlikesi atlattı , herşeye hayır diyen sergen ona evet dedi , eeee etıketı saglam

Mengu16
10 Aralık 2012, 20:16
Motor sesini videoya montajlamışlar, egzozundan duman atıyo ama chopper motor sesi var :cherry: zaten motorun hareketleriyle motor sesi orantılı değil. Her neyse, bence o motor teker yapmalık stoppie yapmalık motor değil yani hakaret olur öyle motora, durduğu yerden tekere kalkıyor. Bu motorları Eurosport'ta indoor enduro yarışlarında kullanıyolar anormal torklu ve çevik motorlar, böyle bi gösteri için fazla profesyonel bi motor önünü arkasını kaldırmaktan başka bişey yapmadı motorla.
http://www.todotrial.com/Fotos/mundialindoor2011/genova/genova-bou1.jpg
http://www.todotrial.com/Fotos/mundialindoor2011/genova/genova-cabes4-parma.jpg
http://www.todotrial.com/Fotos/mundialindoor2011/genova/genova-raga2-parma.jpg
http://www.todotrial.com/Fotos/mundialindoor2011/genova/genova-palazzeto-parma.jpg
Motor böyle hareketler için ama sadece önünü arkasını kaldırdı motorun :cherry: bence yakışmadı ya, zaten yeteneksiniz türkiyeye çıkması bence doğru değildi.

seigen
10 Aralık 2012, 20:32
İlk resimde Toni Bou'yu vermişsin. Valentino Rossi yarış motorlarında neyse trial bike'da da Toni Bou o :). Toprak kardeşimiz daha küçük, kendini kanıtlayacak. Ama bence de yetenek sizsinize katılması saçma. Tek hedefi Rookies cup'ta şampiyon olup moto 3'e çıkmak olmalı.

Mengu16
10 Aralık 2012, 20:38
İlk resimde Toni Bou'yu vermişsin. Valentino Rossi yarış motorlarında neyse trial bike'da da Toni Bou o :). Toprak kardeşimiz daha küçük, kendini kanıtlayacak. Ama bence de yetenek sizsinize katılması saçma. Tek hedefi Rookies cup'ta şampiyon olup moto 3'e çıkmak olmalı.
Fotoğraflardaki şahısları tanımıyorum, zaten 10 dakka aradım da anca buldum kafamdaki resmin karşılığı olacabilecek şeyleri. ben sadece motor ile, yapılan gösteri arasındaki uyumsuzluğa dikkat çekmek istedim, basit bir crossla wheelie, stoppie yapsa itirazım yok.

alp_tunay
10 Aralık 2012, 20:46
Bu motorla yapmasındaki sakınca veya eksiklik ne?...
Neden karşısın?... :silent:

Benli
10 Aralık 2012, 21:14
Bu proğramda , geçen hafta bisikletli çocuklar vardı , sahneden aşağıya atladı ve tekrar yukarıya sahneye fırlayıp çıktı (ayağını yere koymadan) , bir diğeri bisikleti tek ayağında saat yelkovanı gibi süratle devalarca çevirdi , toprağın yaşı küçük tamamda , o motoru bisikletli , uzun saçlı çocuğun altında düşünüyorum neler olurdu acaba !.

eren özer
10 Aralık 2012, 21:23
Ben Bek beğenmedim ya Sade ön ve arka kaldırmadan başka bir gösteri yoktu Bu gösteriyi başka birisi yapsaydı 3 hayırla uğurlanıtdı muhtemelen Tamam ben daha iyisini yapamam ama yani bunada güzel bir gösteri diyemem
Hani burda biraz reklam amaçlı bi evet görüyorum burda
Ayrıca daha yaşı genç diyen arkadaşlarım çocuk 4 yaşında yanılmıyorsam 4 yaşında motor sürmeye başlamış birisi ve babası
namı diğer Tekteker Arif Yani amatörlü çokdan aşmış bir durumda bence

blamir
10 Aralık 2012, 22:19
Tartışmaya gerek yok arkadaşlar. Olay çok net. Programa olan ilgiyi arttırmak için danışıklı dövüş. Toprak için hazırlanan sahneyi görmediniz mi? Dışarıdan başladı ve içeri girdi? Hangi yarışmacı için bu şekilde koşullar hazırlandı ? Bir sonraki turda bence Toprak için dışarıda kocaman bir parkur kuracaklar ;) Reklam kokan hareketler bunlar. Acun Bey, Toprak kardeşimize de güzel bir teklif yapmıştır. Birinci olması yada olmaması önemli değil alacağını almıştır.

juniorR1
10 Aralık 2012, 22:23
çok iyiydin toprak sen bakma yukarıdaki yorumlara senin iyi olduğunu herkes biliyor aslanlar gibi çıktın kaygan zeminde ve dar alanda yapılacak en iyi gösteriyi yaptın ve 2.turda acun dışarıya özel platform koyacağını söyledi Türkiye seni gördü tanımayanlar tanıdı kışın yarışların olmadığı için bu programın formatı yetenek yarışmasıysa sende yeteneksin bunu unutma seni Dünya şampiyonu şovmenlerle karşılaştırıyorlar buda iyi kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş sen bildiğin yoldan devam et çok iyi yoldasın 2013 sezonunda Moto gp Redbull rookies cup'ta zaten yarışacaksın seninde yarış dışında hobin motor akrobasisi bu gayet normal senin zaten en büyük hedefin Moto gp'de yarışmak hobi penceresinden bakarsak yaptığın hareketler muhteşemdi 3 eveti fazlasıyla hakettin birde yorumları yazarken terbiye sınırını aşmayın....sayın ADMİN konu farklı yerlere çekiliyor biz köstek olacağımıza genç arkadaşımıza destek olalım 2.tur neler yapabilir düşüncelerimizi aktaralım sonuçta motosiklet camiasını temsil ediyor biraz daha yapıcı olalım kırıcı değil.....Toprak Malkoçoğlu

Toprak malkoçoğlunun yorumuna katılıyorum....

O Sahnede Kısa ve Dar yapılacağın en İyisini yaptın...İlk Tur İçin Diyorum...
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/322988_260408280742941_1618860331_o.jpg

Ufuk İnkaya
10 Aralık 2012, 22:24
Tekteker Arif az daha tek göz Arif kalıyordu :D Toprak videonun sonunda gözünü çıkarıyordu babasının :D

psyche
10 Aralık 2012, 22:25
Yahu adam ciddi ciddi yarışmacı olmuş ben tek seyirlik gösteri sanmıştım,böylesine üzerine ciddi düşünülen bir yeteneğin sadece profösyonelliğe odaklı çalışması lazım,ben yanlış buluyorum.

tcs
10 Aralık 2012, 22:50
motos sesi gerçekten montajmıydı mengü kafamı karıştırdı bende ne güzel sesi var diyodum motorun :D

alp_tunay
10 Aralık 2012, 22:54
Yahu birinci olsa ne olmasa ne...
Toprağın da karı var,
Acun unda...
Herkes reklamını yapıyor işte...
Acun zaten kazanıyor...

Bırakın Toprak ta bişeyler kazansın....
:cat:

Mengu16
10 Aralık 2012, 23:06
motos sesi gerçekten montajmıydı mengü kafamı karıştırdı bende ne güzel sesi var diyodum motorun :D
Montaj tabi sen hiç duman atan chopper motor gördün mü :cherry: 2 zamanlı cross'a chopper sesi montajlamışlar.

tekhancer
10 Aralık 2012, 23:48
şu laf yapan arkadaşlar biraz icraat üretsin, öyle klavye başına geçip atıp tutmakla olmuyor yok programa çıkması gereksiz yok orda ne işi var yok bilmem ne... siz ne yaptınız da sanki jüri ya da duayen gibi onu bunu çekiştirip duruyorsunuz; bıdı bıdı yapmaya, boş konuşmaya gelince bizim milletin üstüne yok maşallah, burda bıdı bıdı yapana kadar gidin bir motorsiklet alın ve türkiyeyi siz temsil edin

babaduru
11 Aralık 2012, 01:02
Zaten Toprak kendini göstermek için katılmadıki acun onu çağırdı ve gitti.Yarışlara katılmak maliyetli bir iş gerçi bi çoğunu tmf karşlıyor ama yinede bir miktar bütçe olması gerekir yani her ikiş tarafta karlı bu işten.alan razı veren razı.

Nexagon
11 Aralık 2012, 10:17
arkadaşlar maalesef Türkiye gibi motosikelte önem verilmeyen ülkelerde böyle kalitesiz ama popüler programlara katılmak bir çözüm. o yüzden Toprağın buraya katılmasını çok akıllıca buluyorum, az da olsa kendisinin ve motosikletin reklamı yapılır. hem ilerde dünya çapında bir yarışçı olursa temeli sağlam olmuş olur.

TheAzReaL07
11 Aralık 2012, 22:45
Toprak elinden geleni yaptı 3 eveti aldı güzel gösteri yaptı yetenek var herşey güzel tebrik ediyorum toprağı ama şunu da unutmamak lazım ne cevherler var gün yüzüne çıkmamış parasızlıktan :( apaçi gençlik neler yapıyo görüyosunuz ağzı açık kalır adamın yaptıkları karşısında belki kask yok koruma yok ama yetenek var :)

alp_tunay
12 Aralık 2012, 00:14
apaçi gençlik neler yapıyo görüyosunuz ağzı açık kalır adamın yaptıkları karşısında belki kask yok koruma yok ama yetenek var :)

Yetenek mi onların yaptıkları...
Aptallık....
Yoksa imkanları yapmayacaklar..
Bu kadar basit...
İnsan canı bu kadar ucuz mu?...

ultraukala
12 Aralık 2012, 05:15
Vay arkadas ne çok çekemeyen varmış

blt_59
12 Aralık 2012, 14:24
16 yaşında nerelerde,helal olsun kardeşim,biz bisikletle mahallede dolanıyoduk,çekemeyen anten taksın:cherry:

cesur509
12 Aralık 2012, 15:11
Arkadaşlar lütfen köstek olmayalım , yapıcı eleştirilerde bulunalım:rendeer: