Orijinalini görmek için tıklayınız : James Bond'un İstanbul'da kullandığı motor £100,000'un üstünde satılacak
Erhan Erdil
21 Kasım 2012, 12:06
İstanbul'da çekilen James Bond serisinin son filmi Skyfall'da Bond'un kullandığı Honda'nın CRF250R model motosiklet Ebay açık artırma sitesi üzerinden £100,000'un üstünde satılacak. BBC her sene Children In Needs adı altında kurulan yardım derneği ile yardıma muhtaç çocuklar için para topluyor. Bu senede James Bond 'un kullandığı motosikletleti satarak çocuklara yardım edebilmek için para toplayacak. 22 Kasım tarihinde sonlanacak açık arttırmaya şu ana kadar 68 teklif verilmiş durumda, motora verilen en yüksek teklif ise £101,400.
lycantrophic
21 Kasım 2012, 12:10
Kaskı nerde bu adamın? Diğer ekipmanların da hiçbiri yok. Kötü örnek gençlere. :) Motor hoş ama.
kefeeee
21 Kasım 2012, 12:27
Şimdi laf edicem taşlanıcam :mrgreen: o motoru ve sette kullanılan bütün araçları hediye parasına sattılar zaten adanada. Nerden biliyosun olum sen dicekler bide bütün prodüksiyon aşamalarında ben ve arkadaşlarımda vardık, set çalışanıydık :mrgreen:
Syanur
21 Kasım 2012, 14:02
Şimdi laf edicem taşlanıcam :mrgreen: o motoru ve sette kullanılan bütün araçları hediye parasına sattılar zaten adanada. Nerden biliyosun olum sen dicekler bide bütün prodüksiyon aşamalarında ben ve arkadaşlarımda vardık, set çalışanıydık :mrgreen:
Ben de onu dusunurum hep, ayni motor oldugunu kim nereden bilecek diye... :)
ozrace
21 Kasım 2012, 14:12
işin içinde yardım varsa olur da, diğer türlü almak çok aptalca olurdu zaten...
o motor 100 bin euro ediyorsa başka bişey demiyom:pr:
ultraukala
21 Kasım 2012, 21:34
YArdım amaçlı güzel bir etkinlik ama bir arkadas o motorların alayı satılmış olduğunu söyledi fakat maksat yardım olduğu için pek önemli değil sanırım...
o motor 100 bin euro ediyorsa başka bişey demiyom:pr:
100.000 euro degil ...100.000 pound yani ingiliz sterlini.. euro isareti degil o gordugun klavyesi olan tuslara basiyor yahu...
emresilin
23 Kasım 2012, 12:06
bond serisini genelde sevmişimdir. daniel craig da başarılı bir oyuncu fakat istanbulu bu kadar iğrenç tanıtan başka bi film var mı bilmiyorum. hele yunusların bindiği motorları gördünüz mü? 90 model cross motorlara biniyorlar. arabalar zaten felaket birde tren tahta oturaklı 70lerin treni..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO