Orijinalini görmek için tıklayınız : Calibre 250R Hyosung GT 250 R Honda CBR 250 R AnkeT
caDo,videosunu koyduğun motor eski kasa ninja 250,ayrıca pek de güvenilir bulmuyorum internetteki karşılaştırmaları,eksozu sadece dışardan gösteriyor türk usulü matkapla delinmediği ne malum ? ayrıca hala diyorsunuz hyosung ninjayı geçiyor,bende bu videosu koyabiirimhttp://www.youtube.com/watch?v=mfy9FtFZun0,iki motor da değiştirilmemiş ve ninja kazanmış diyorlar.video kalitesi çok kötü ama...
aletlerin beygir ve tork güçlerini yaziyim buraya
ninja 33 beygir
hyosung 28 beyigr
yani hyosungun ninjayı geçebilmesi için ilahi bir dokunuş falan gerekiyor
kanuni olayına gelirsek,piyasada başka marka kalmadı neden kanuni getiriyor ? bu da bizim mallar gibi dandik zaten arada yabancılık çekmez diye getiriyor işte,bütün diğer markalar anlamış hyosungun ne mal olduğunu o yüzden ellerini bile sürmüyorlar.
Pistolero_10 bende 600 rr var ama şu bindiğiniz motora lütfen r,racing falan demeyin çünkü kendi motorumdan soğuyorum,daha önceden dediğim gibi amaçsız biçimsiz bir oturuşu var o motorun.
Possi sana cevap vermekten yoruldum açıkçası, çünkü insan karşısında tartıştığı birinin birazda olsa mantıklı olmasını bekler. Eski kasa yeni kasa ne fark eder. Sonuçta makineleri aynı, doğal olarak seslerde aynı, demişin ''hyosungun eksozu delmişlerdir.'' Adamların işi gücü yok sırf hyosung'u yücelmek için eksoz delecekler. Ya öle bile olsa o videoyu ben temsili koydum. Ben zaten bu 3 motorada ayrı ayrı bindim. Test ettim, seslerinide dinledim. Ve Hyosungta karar kıldım. Sende 600rr varmış bu yüzden mi hondaya laf söyletmiyorsun? 600rr var diye honda sana her ay paramı ödüyor yoksa? Mesela 600rr veya r6 varken hyosungun GT 650 R alınmaz. 600cc motor alıcaksam zaten hyosung almam. Bak bunu söyleyebiliyorum. Bu arada motorun SS olması için illa 600cc olmasına gerek yok 125cc den bile SS olur. Senin paran vardır 600cc alırsın, ama benim param yok 250cc alırım. Ama 250cc den SS olmaz diyemezsin. Sonuçta her modelin kendi sınıfı vardır. Ve kendi sınıfındakilerle yarışabilir.
Alper Kaya
11 Ocak 2013, 19:57
ben korktum lan şimdi millet ne kafayla 600rr sürüyor çok gelişmiş bi milletiz valla :) madem verilerden konusuyoruz hyosung 29.3bg Possi iyi bak atmasyon yapma ayriyeyetten motorun şekli ve tork bilgileri kalkışta ve son hızda fark ettirebilir yüzde 85-90 ninja250r hyosungu geçiyor ona bişey demiyorum :) bi dahada sana yazmıycam zaten bi lafında bilinçli değil yalan dolan hepsi kulaktan dolma -- ama bilip söliyenide dinlemiyosun :) örnek verdiğin yağmurda fren tutmama yazısının fialn tamamını oku olayın 5-10tllik balataların ıslakta özeliklerini yitirip yumuşadığından ve buna karşılık yumusamış balatanın diske tutunamadığından olduğunu görüceksin zaten ama ben kime anlatıyorum duvardan yankılanıp geri geliyor :)
Pistolero_10
11 Ocak 2013, 20:17
bence sende rr falan yok hatta motor bile yok peki bu bahsettiğin ninja 250 ve hyosung gt250r modellerini hiç kullanma şansın oldu mu böyle emin konuşuyorsun .ben ikisini de kullandım çok yakın arkadaşımda var ninja 250 Hyosung un öyle milletin abarttığı gibi malzeme kalitesinin de kawasakiden aşağı kalır yanı yok.belki de eskiden 3500 tl lik mahalle motorcusunda toplanmış patlak bir hyosung aldın yağsız bıraktın süreki redline gezip motorun anasını ağlattın ondan sonra elinde patladı ondan bu motorlara b..k atıyorsun.şu anda bu benim 2. hyosung um 2007 modelini de kullandım çok memnum kaldım. sıfırını da aldım. memnun kalmasam gidipte niye sıfırı alayım. dünyada abd ve israil dahil 60 tan fazla ülkeye satılan bir markadan bahsediyoruz burda.made in korea yazıyo heryerinde.PRC yazmıyor.
Alper sorma adam da 600rr olmasına ben de şaşırdım. Motoru kıskandığım için değil, allah daha çoğunu versin. Ama 600rr gibi bir makineye böyle bilinçsiz ve motordan anlamayan birinin binmesi, feci kazalara yol açabilir. Ben gene de kazasız belasız sürüşler dilerim, arkadaşa...
cado,muhabbet hyosung-ninja arasında döndüğü için bu ikisinden bahsediyorum,cbr 250yi de beğenmiyorum şahsen çünkü tek silindirli olması titremesi camının titremesi görüntüsü pek içimi açmıyor,aslında tek sikindirli çinlilerden farkı yok da denilebilir ona da,malzeme kalitesi iyi olabilir ama gidon vb gibi bazı işcilik problemleri iyice soğumama neden oldu.
alper kaya,korkma koçum biz o kafyla sürüyoruz motorumuzu,1.3 bglik artış da amma hız kazandırır ya mototra,%80 90 demişsin de AKIL VAR MANTIK VAR beygiri düşük olan bir motor nasıl olurda beygiri yüksek olan bir motoru geçebilir? ayrıca sen eline hiç balata aldınmı ?eline almayı bırak balata gördünmü nedir nasıldır malzemesi nedir ? balata süngermi ki suda yumuşasın, ben hayatımda bukadar cahilce birşey duymadım,belliki sen cahil cüheyla motora biniyorsun lütfen aç bak 1-2 motosikletle ilgili dergi kitap falan oku da öğren
DarkKnight
11 Ocak 2013, 22:08
Possi valla neyi amaçladıgını çözemedim arkadaşım kısa bi özetlersen bidaha anlamaya çalısıcam sürekli bir eleştiri modu var biraz fazla dozda,demek istediğmde şu bu ülkede insanlar ehliyetlerini yalandan sınavdan aldıkları için teknik ve taktik bilgi sahibi değiller makinalar konusunda ve tercihlerini tamamen cem yılmazın tabiriyle para çokomel eğrisinde yapıyorlar.Motoruna dikkat eden sıkıntı yaşamıyor,servis ve sürüş olayındada para-çokomel eğrisini güden ve motora sapık gibi davranırsa en cok verim için motor cortluyor ve komik komik şeyler ortaya cıkıyor.Yazdıkların eleştirilerinde cogu bu kitleyle alakalı 3 motorda bence sorunsuz olarak müşteriye veriliyor ve herşey sürücünün elinde elbetteki eksileri artıları var yeri geliyor üretim hataları oluyor insan ürettigi için ancak senin biraz acımasız davrandıgını düşünüyorum.
Chronix
11 Ocak 2013, 22:09
possi,
motorun var mı ? varsa nedir? kaç km tecrüben var ? ve motorunda herhangi bir sorun çıktığında yapabiliyor musun en azından bakımlarını filan ?
alp_tunay
11 Ocak 2013, 22:55
,nerde bunun racingi ? hani racingin anlamı ?
Sence raceingin anlamı nedir?...
Bindiğin motor Race mi?
Sakın SS olmasın?....
Eğer motorun 600 lük SS se kesin olarak motorculuk geçmişin yok....
Çünkü en ufak bilgin yok....
Onun için yorum yapma...
Sen git muadillerine yorum yap... Daha sağlıklı olur...
Burda 250 cc nin her modelini kullanan arkadaşlar var...
Büyük çoğunluk hemde... Onların motorlarını küçümsemek biraz ayıp olur...
2006 model cbr 600 rr var,2006 senesinde almıştım hala kullanıyorum,ana bakımlarını servise götürüyorum ara bakımı yağıydı hava filtresiydi kendin yapıyorum.fakat,yaptığım yorumlardan şu motoru nassıl kullandığımı nasıl anladınız çözebilmiş değilim,bende 3 motoru da kullandım cbrın titreşimini hyosugun tangurdayan motorunu görüdüm de konuşuyorum
ayrıca race motor ile ss motorun farkını çözebilmiş değilim sen nasıl bir kafa yaşıyorsun arkadaşım ?, google a race motor yazarsanız zaten ss motorlar çıkacaktır
ben diyorum ki 250 cc den ne race olur ne ss olur,zaten hyosungun oturuş pozisyonu acayip bir pozisyon,ss desen değil spor desen hiç değil,tamamen insana rahatsızlık verici bir pozisyon,garibanlar da bunları ss sanıyor bir havalar bir havalar... ss oturuş pozisyonu görmesek şaşırıp kalıcam,burda maddiyat olarak bir küçümseme falan yok yanlış anlaşılmasın.
çelikatlı
11 Ocak 2013, 23:53
yav ben sana dün gülmedimmi sen hala yazıyormusun.
dur bidaha güleyim :queen::queen:muhhaahaaaa
alp_tunay
12 Ocak 2013, 00:05
2006 model cbr 600 rr var,2006 senesinde almıştım hala kullanıyorum,ana bakımlarını servise götürüyorum ara bakımı yağıydı hava filtresiydi kendin yapıyorum.fakat,yaptığım yorumlardan şu motoru nassıl kullandığımı nasıl anladınız çözebilmiş değilim,bende 3 motoru da kullandım cbrın titreşimini hyosugun tangurdayan motorunu görüdüm de konuşuyorum
ayrıca race motor ile ss motorun farkını çözebilmiş değilim sen nasıl bir kafa yaşıyorsun arkadaşım ?, google a race motor yazarsanız zaten ss motorlar çıkacaktır
ben diyorum ki 250 cc den ne race olur ne ss olur,zaten hyosungun oturuş pozisyonu acayip bir pozisyon,ss desen değil spor desen hiç değil,tamamen insana rahatsızlık verici bir pozisyon,garibanlar da bunları ss sanıyor bir havalar bir havalar... ss oturuş pozisyonu görmesek şaşırıp kalıcam,burda maddiyat olarak bir küçümseme falan yok yanlış anlaşılmasın.
Bizde ciddiye alıp mesajından alıntı yaptık....
Kusura bakma hata etmişiz....
Sen bin racene...
Sana ne ola ki adamın 250 liğinden...
Bırak mutlu mutlu binsin...
Yaşadığım kafayı merak etme derim....
Akşam akşam kafa göstermeyelim ;)
brk194
12 Ocak 2013, 01:06
portekizcesi olan varsa çevirsin google çeviriden anlaşıldığı kadarı ile yine fiyatı kadar kalitesi var diyor
http://youtu.be/BZDYmRuuAZk
Possi'nin beyin şöyle işliyor; 600cc ise race tir. 250cc ise kurye motoru, ama adama bir türlü anlatamadık. İlla motorun race olması için 600 veya 1000 cc olmasına gerek yok. Alsana 250CC SS yarışları, bu adamlar da motordan anlamıyor. Keşke senin gibi biri olsaydı etraflarında da söyleseydi onlara 250cc den SS olmaz diye, boşuna yarışmayın. Napsın fakirler SS'e bindiklerini sanıyorlar.:queen:
http://www.youtube.com/watch?v=NU08i3CbYco
alp tunay lütfen race ile ss in frkını söyleyebilirmisin gerçekten öğrenmek istiyorum,
cado,fakirlikle falan alakası yok,ben diyorum ki gerçek ss motosiklet 600 cc den başlıyor,yoksa her öne eğilen ss sürüyor olsaydı resimdeki kardeşimiz gibi 125 cc ss scooter yarışları falan olurdu
http://b1301.hizliresim.com/15/d/hw6f5.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
çelikatlı sende kendi kendine gül işte öyle boş boş
Alper Kaya
12 Ocak 2013, 16:44
kime ne anlatıyosunuz arkadaşlar bırakın ne söleseniz yalan diyor zaten kendi sölediklerini doğru sanıp
alper kaya, bbırak şimdi bu ayakları sende hyosung aldığına pişmansın öbür motorları kıskandığın için bukdar fanatiği olmuşsun bu motorun,tek bir tane övünülecek nokta gösterirmisiniz,yok efendim motoru 45 derece 90 derece hep böyle saçma sapan şeylerden motorun hızlı gitmesini falan umuyorsun.
Aga Anladım ki sen benim yazdığım mesajları okumuyorsun. Bak yukarıdaki mesaj da sana video vermişim. O video Moto GP İstanbul 250CC yarışlarından kısa bir bölüm gösteriyor. İstersen youtube'tan 1 ton profesyonel 250cc yarışları bulabilirsin. Ama sen hala gerçek SS 600cc den başlıyor diyorsun. Anlatamadık sana bir türlü bir motorun SS olması için 600 veya 1000cc olmasına gerek yok diye, Hadi biz anlamıyoruz motor'dan, koskoca Moto GP gibi bir organizasyonda mı anlamıyor motordan da adamlar 250cc yarışları düzenliyor.
brk194
12 Ocak 2013, 18:55
arkadaş anlamamakta ısrar ediyor ölü taklidi yapın :d mevzu çok uzadı kim ne derse desin hyosung olmasa şu an ne kawasaki ne honda 250 cc pazarına girmezdi adamlar piyasaya canlılık getirdi bu bir gercek
otopsici
12 Ocak 2013, 19:03
alper laf aramızda feci provakatörsün ha :mrgreen:
buraya yazmadan edemiyeceğim
forumun geneline dikkat edin çok rijit bir şekilde bir marka veya modeli kötüleyenlerin
neredeyse tamamı ya 100 lük çinli kullanıyor yada honda 600 bilmem ne
işin komiği bunlar nasıl bir araya geliyor hele çözebilmiş değilim
hayatında balata değişmemiş adamın balata hakkında yorum yapması ayrı bir tuhaf
birde mışlı muşlu konuşanlara ayrı bir ayar oluyorum
"yok benim nenem senin neneni rampada geçMİŞ"
"yok ben işerken sen daha altına yapıyorMUŞSUN"
bırakın bu ayakları kulaktan duyduğunuz şeylere bukadar takılmayın
hiç bir zaman kullanmadığınız ve sağda solda uyuz uyuz konuşan çakalların söylediğine itibar etmeyin
"yok ben forumda okudum filancanın g.tü karaymış"
"yok bi arkadaştan duydum filanca çok .... mış"
bunlar tamamen hayatı boyunca o motoru görmemiş ve başka bir hıyardan duyduğu lafları aktaran hıyarların yazdıklarıdır
itibar edip etmemek size kalmış
semih39
12 Ocak 2013, 19:31
alıcaksın hondanın plastık kalitesini, vericeksin bumoto cizgilerini görünüşünü, koyucaksın altına hyo nın cift silindirini veya kawanı bakıcaksın rahatına bunlar olana kadar herkez bence gecsın bırbırını kotulemeyı.arkadaşlar bu marka takıntısı ve kavgası boşa herkes verdiği paraya göre alıyor karşılığını yani. hondayla hyoda cok bı fark yok arada sıfırında herhalde ama yanı hondaya baktığında kaliteyi yakalıyorsun performans eksikliğini görüyorsun ee hyodada o malzeme kalitesi yok hondaya göre ama performans var ee nolcak sımdı yanı bu 2 motorun özelliğinide taşıyan yanı yakın olan kawa var ee ondada bunlara gore fiyat yüksek yanı. oyuzden bu tartışmalardan hiç bişey cıkmaz boş yanı.sen içine en çok sineni ve paranın yettiğini alıcaksın bu bukadardır.(not olarak belirtmek istiyorum ben hyo yunun egsoz sesini beğenmedim yani bildiğin bu pancar motorlarından cıkan ses vardır ona benzetıyorum bu yonu gerçekten kötü o motora o egsoz yakısmıyor.)
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:18 ----------
Evet Arkadaşlar 3 Marka Arasında Gidip Geliyorum Bumotoya Yakınım Şuanda Görünüş Olarak Ancak Motoran Ustası Bir Abimizin Arkadaşıydı Konuştum Benim Yanımdan Çıkmazsın Dedi...
Benimde Aklımda Çelişkiler Oluştu. Sizin Yorumlarınız Benim İçin Herşey Demektir Şimdiden Teşekkür Ediyorum..
şöyle diyen ustalarada ayar oluyorum ya aynısınıda bana söylediler lifanı alırken alma diye yamaha falan al diye ozaman para yoktu okadar yamahaya vermeye bende gıttım aldım şimdi o diyen ustalara yağ değiştirtmeye bile gitmiyorum kendim değiştriyorum neden diye sor motor 6000km oldu daha bi kere yolda kalsın stop etsin veya ne biliyim acayip bişey yapsın gormedım.aldığın mala baktın mı herzaman sağlam olur bu boyledir tamam çin malı herhalde bı yamahaya gore eksi yonlerı olucak ama o fiyatı bu yanı.sende böyle düşünürsen kararın daha iyi olur üzülmezsin sonra.
DarkKnight
12 Ocak 2013, 21:10
Anlatamadık insanlara sıfır mal alıyorsunuz elde fatura servise götürürsünüz fatura alırsınız motor bozulurmu götürün söleyin yaparlar,yaptılar genemi bozuldu gene götürün bidaha olursa bakın prosedüre sorun tüketici haklarına yenisini isteyin paranızı isteyin bomba satmıyoki bu adamlar garantili mal satıyor.Şansızlıga denk gelirseniz arkanızda hak hukuk var hondanın kalitesi güzel,Bumotonun şekli ve ekonomisi,Hyonun gidişi cebinize gönlünüze uyanı alırsınız olay bu.
ysfist
12 Ocak 2013, 21:33
alp tunay lütfen race ile ss in frkını söyleyebilirmisin gerçekten öğrenmek istiyorum,
cado,fakirlikle falan alakası yok,ben diyorum ki gerçek ss motosiklet 600 cc den başlıyor,yoksa her öne eğilen ss sürüyor olsaydı resimdeki kardeşimiz gibi 125 cc ss scooter yarışları falan olurdu
http://b1301.hizliresim.com/15/d/hw6f5.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
çelikatlı sende kendi kendine gül işte öyle boş boş
kardeş sen hyoyu kötülemekle kafayı yemişsin. birisi alnına silah mı dayıyor illa alacaksın diye. ya da hyonun rakibi şirketlerde hissen falan mı var ? ne bu şiddet bu celal mr possi. azcık sakin. isteyen istediği motorun fanatigi de olur alıcısı da. olur olmaz topicte hyo kotudur demeyi bırak artık. tamam hyo dünyanın en berbat en salak motoru. ok? tatmin oldun mu?
alp_tunay
12 Ocak 2013, 23:03
600 lük makineye bindiğüine göre bilmen lazım....
Onuda mı ben söyleyim....
Ha bilmiyorsan ne demeye burda 250 lik race mi olur diye ahkam kesiyon ? :wiinkk:
Literatür kabul etmiş HYO SS makinedir diye...
Sen neden itiraz edersin arkadaş....
İşleyiş sana göre mi düzenlenecek ;)
Aman dikkat et... Yolda bir hyo falan tokatlamasın seni ;)
Karizma falan kalmaz :)
lütfen açıklarmısın race ile ssin farkı nedir ?
ayrıca benim anlamadığım şey şu,hyosung neden ss sınıfına sokululyor da cbr 250 ve ninja 250 sokulmuyor ? mesele öne uzanmaksa yukarıda koyduğum resimdeki arkadaş gibi scooterden ss olurdu,işeyiş literatüre göre mi düzenlenmedi ? ya herkes yanlış biliyorsa ?
ayrıca şu race ile ss farkında ciddiyim lütfen açıklarmısın
otopsici
12 Ocak 2013, 23:42
lütfen açıklarmısın race ile ssin farkı nedir ?
ayrıca benim anlamadığım şey şu,hyosung neden ss sınıfına sokululyor da cbr 250 ve ninja 250 sokulmuyor ? mesele öne uzanmaksa yukarıda koyduğum resimdeki arkadaş gibi scooterden ss olurdu,işeyiş literatüre göre mi düzenlenmedi ? ya herkes yanlış biliyorsa ?
ayrıca şu race ile ss farkında ciddiyim lütfen açıklarmısın
birader o kadar yazılan şeye rağmen bu soruyu sorup insanları yorma
nasılsa anlamayacaksın
ya possi senin kadar boş muhabbet yapan adam görmedim. Koymuşsun oraya saçma sapan bir fotoğraf, bi de açıklama bekliyorsun. Arkadaş sana yukarı da link verdim. 250cc SS yarışlarını içerin bir video, Önce bir onları izle. CBR ve Ninja'nın oturuş pozisyonu SS'den daha çok ST ye benziyor bu yüzden millet SS sınıfına sokmuyor. Ama hyosungun oturuş biçimi yatarak olduğu için SS sınıfına girmiştir. Tammam...
kalpsiz_dj
21 Mart 2013, 02:03
Millet hyosungu övüp bitiremiyor. Peki siz hiç uzun yola cıktınız mı o makina ile 360 km lik yolda 2008 model S&T kanuni gt250r ile iki kişi yola cıkdık motoru sıkıştırmayım diye 120 ile gittik 6-7 devirde neden 300 km sonra pistonları patlattı. Şimdi diyeceksinizki yağı eksikdir kalitesiz koymşundur yok sıkıştırmışındır yok acemisindir yok bu yok şu anca şehir içi gezer ve motor salam dersiniz kore dersiniz çin malı motor değil dersiniz kore nerde bi bakın. ben motor tamircisiyim motorun nerde nasıl kullanılacağınıda iyi biliyorum. Piston kolunuda gördük alüminyum gibi kağıt gibi dandik bi malzeme. Madem ovüp bitiremiyorsunuz size hodri meydan çıkın 300 kmlik bi yol durmadan gidipde görelim makinanızın marifetlerini. Çinli yapıyor diye kötülemiyorum farkındaysanız sony çinde üretiliyor. ama adamlar dandik parçalar kullanıp cıkarmışlar hyosungu. ne varsa japonda var kim ne derse desin aldım 1000lik suzuki k2 istanbuldan cıkdım 740 km yol yapdım sadece 3 kere durdum banamısın demiyor. Bi motora şans vermek istiyorsanız bumoto ya şans verin adamlar kaliteli malzeme kullanmışlar. Daha bumotoyu kullanmadan da o motoru kötülemeyin bende bumoto taraftarıyım.
Pistolero_10
21 Mart 2013, 02:33
bende ağustos sıcağında 2 kişi 450 km yol yaptım bizimki niye piston patlatmadı?Demek ki sana haşat makine itelemişler
Alper Kaya
21 Mart 2013, 02:50
Millet hyosungu övüp bitiremiyor. Peki siz hiç uzun yola cıktınız mı o makina ile 360 km lik yolda 2008 model S&T kanuni gt250r ile iki kişi yola cıkdık motoru sıkıştırmayım diye 120 ile gittik 6-7 devirde neden 300 km sonra pistonları patlattı. Şimdi diyeceksinizki yağı eksikdir kalitesiz koymşundur yok sıkıştırmışındır yok acemisindir yok bu yok şu anca şehir içi gezer ve motor salam dersiniz kore dersiniz çin malı motor değil dersiniz kore nerde bi bakın. ben motor tamircisiyim motorun nerde nasıl kullanılacağınıda iyi biliyorum. Piston kolunuda gördük alüminyum gibi kağıt gibi dandik bi malzeme. Madem ovüp bitiremiyorsunuz size hodri meydan çıkın 300 kmlik bi yol durmadan gidipde görelim makinanızın marifetlerini. Çinli yapıyor diye kötülemiyorum farkındaysanız sony çinde üretiliyor. ama adamlar dandik parçalar kullanıp cıkarmışlar hyosungu. ne varsa japonda var kim ne derse desin aldım 1000lik suzuki k2 istanbuldan cıkdım 740 km yol yapdım sadece 3 kere durdum banamısın demiyor. Bi motora şans vermek istiyorsanız bumoto ya şans verin adamlar kaliteli malzeme kullanmışlar. Daha bumotoyu kullanmadan da o motoru kötülemeyin bende bumoto taraftarıyım.BuMoto bayisi heralde bu arkadaş 1 günde 600km den fazla yol yapmasam inanıcam lan forumlarda kolpa yalan ve face üyeliklerle doldu bumoto kaliteli mazemeler ne diyim ne diyim :D
otopsici
21 Mart 2013, 21:41
Millet hyosungu övüp bitiremiyor. Peki siz hiç uzun yola cıktınız mı o makina ile 360 km lik yolda 2008 model S&T kanuni gt250r ile iki kişi yola cıkdık motoru sıkıştırmayım diye 120 ile gittik 6-7 devirde neden 300 km sonra pistonları patlattı. Şimdi diyeceksinizki yağı eksikdir kalitesiz koymşundur yok sıkıştırmışındır yok acemisindir yok bu yok şu anca şehir içi gezer ve motor salam dersiniz kore dersiniz çin malı motor değil dersiniz kore nerde bi bakın. ben motor tamircisiyim motorun nerde nasıl kullanılacağınıda iyi biliyorum. Piston kolunuda gördük alüminyum gibi kağıt gibi dandik bi malzeme. Madem ovüp bitiremiyorsunuz size hodri meydan çıkın 300 kmlik bi yol durmadan gidipde görelim makinanızın marifetlerini. Çinli yapıyor diye kötülemiyorum farkındaysanız sony çinde üretiliyor. ama adamlar dandik parçalar kullanıp cıkarmışlar hyosungu. ne varsa japonda var kim ne derse desin aldım 1000lik suzuki k2 istanbuldan cıkdım 740 km yol yapdım sadece 3 kere durdum banamısın demiyor. Bi motora şans vermek istiyorsanız bumoto ya şans verin adamlar kaliteli malzeme kullanmışlar. Daha bumotoyu kullanmadan da o motoru kötülemeyin bende bumoto taraftarıyım.
possi kardeşim başka nick açmana gerek yoktu niye yoruyorsun kendini
bu arada bu başlığa bak biraz utan uydurma yazılarını biraz daha geliştirl (http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/101398-uzun-yol-dusuncem-ve-onerileriniz-icin-bir-baslik.html)
yakuza_64
21 Mart 2013, 22:26
gecen agustosda bende 900 kılometrelık yola cıktımm sadece yemek yemek ıcın yarım saat mola verdım onun dısında da bır kere benzın ıcın durdum ve dınlenmeden devam ettım hızım 120 -170 arasında degıstı ve motorum 2008 dı ve aynı yolu da bır kez mola ıle dondum toplamda 2000 kılometre yol yaptım sen sallaa ma yıenım oradan kum doktum sana beylıkduzunde oturuyonn sen zaten gıt oyna hyosung grubu olarak oyuncak kamyonda cekerız altınaa:)
ShockWave
25 Mart 2013, 15:05
şimdi arkadaşlar gt250r mı calibre 250rr mı calibrenin parçaları ucuz gt250Rın parçalarını 4 milyar 3 milyar demişsizinde ben öyle birşey göremiyorum http://merkezyedekparca.com/grup.asp?cesid=20&p=HYOSUNG%20GRUBU ?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO