Orijinalini görmek için tıklayınız : Calibre 250R Hyosung GT 250 R Honda CBR 250 R AnkeT
MeTaL
23 Kasım 2012, 20:57
Biz birde Türk insanı olarak tartışmanın adabını bilmiyorum. Tartışmayı bilende sınırlarını bilmiyor. Yersiz itamlar ve üstü kapalı aşağlamalar, yakışmıyor arkadaşlar. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla her ikinizde erişkin insanlarsınız bence biraz ağırdan alın ...
alp_tunay
23 Kasım 2012, 22:16
fotoğraf kanıt istiyorum
bende burdan 250 bin devirmiş hyosung var derim hele motoru açılmamış
meydan boş nasılsa :)
Kanıt istiyorsan gelirsin yanıma...
Dediğim 3 motora da bakarız...
Hatta binersin...:wiinkk:
Meydanı boş bulup sallamıyoruz...
Ossuruktan konuşmuyoruz...
Auyrıca kalkıp o motor kötü bu iyi diye bir kelam kullanmadım...
Sadece senin fantazi söylemlerin üzerine bişeyler karaladım...
Bir şey ispatlanacaksa sen ispatlayacaksın....
Hala duyduğun söylemlerle geleceksen boşa gelme...
Daha neler dinledik neler.... :cat:
Seninki biraz daha fantastik kaçtı... Hatta bayağı iddialı fantastik...
Haa meraklanmayasın.. Honda fanatiği falan değilim...
Ama kıyaslama yaparken de biraz daha insaflı olun....
Gerçekten insanlar bu forum sayfalarını okuyup aldanabiliyor...
Yiğidin hakkını yiğide vereceksin...
otopsici
23 Kasım 2012, 22:38
Kanıt istiyorsan gelirsin yanıma...
Dediğim 3 motora da bakarız...
Hatta binersin...:wiinkk:
Meydanı boş bulup sallamıyoruz...
Ossuruktan konuşmuyoruz...
Auyrıca kalkıp o motor kötü bu iyi diye bir kelam kullanmadım...
Sadece senin fantazi söylemlerin üzerine bişeyler karaladım...
Bir şey ispatlanacaksa sen ispatlayacaksın....
Hala duyduğun söylemlerle geleceksen boşa gelme...
Daha neler dinledik neler.... :cat:
Seninki biraz daha fantastik kaçtı... Hatta bayağı iddialı fantastik...
Haa meraklanmayasın.. Honda fanatiği falan değilim...
Ama kıyaslama yaparken de biraz daha insaflı olun....
Gerçekten insanlar bu forum sayfalarını okuyup aldanabiliyor...
Yiğidin hakkını yiğide vereceksin...
hah bende onu diyorum işte hondaya para vermem
alp_tunay
23 Kasım 2012, 22:40
Honda da sana bayılıyordu....
otopsici
23 Kasım 2012, 22:41
Biz birde Türk insanı olarak tartışmanın adabını bilmiyorum. Tartışmayı bilende sınırlarını bilmiyor. Yersiz itamlar ve üstü kapalı aşağlamalar, yakışmıyor arkadaşlar. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla her ikinizde erişkin insanlarsınız bence biraz ağırdan alın ...
yok hacı biz alp abiyle çok iyi anlaşırız fikir ayrılıkları olmasa tartışma olmasa hep zevk-u sefa adamın canı sıkılır yaf
büyüklerimizden fikir almak her zaman iyidir
yazı dili biraz serttir biz mimikle anlaşan toplumuz
böyle yazıyla zor oluyor farklı anlaşılabiliyor
ama genel olarak birbirimizi anladığımızı sanıyorum
acayüp
23 Kasım 2012, 23:04
Bu arada dün bi cbr 600 f gördüm 1990 model. Daha hiç motoru açılmamış. :) ama çok badireler atlatmış yüzünden belli. Gerçi yüzüde yoktu ya . Çıplak kalmış garibim :)
Bu arada tartışan kim yaw tartışma varda bizimmi haberimiz yok :cherry:
Hondacılar aradaki 3 fark barajını aşamadılar hala :pl:
Pistolero_10
24 Kasım 2012, 01:57
@Alper Kaya
hocam şu parlatıcının ismini yazarmısın ben de çok gıcık oluyorum kararmış egzozlara.bu arada karbüratörlü hyosungların egzozları kararmıyordu bende 10.000 km kullanılmış karbüratörlü hyo egzozu var 2012 modelin egzozundan daha yeni duruyo..
Alper Kaya
24 Kasım 2012, 02:49
@Alper Kaya
hocam şu parlatıcının ismini yazarmısın ben de çok gıcık oluyorum kararmış egzozlara.bu arada karbüratörlü hyosungların egzozları kararmıyordu bende 10.000 km kullanılmış karbüratörlü hyo egzozu var 2012 modelin egzozundan daha yeni duruyo.. bahause lardan alıyorum ben bu ürünü onlarda bulunuyor ürün bu bilmem reklama kaçarmı ama http://www.karyali.com.tr/henkel.ua.asp?id=52&bid=4&cid=16 bu ürünü alıyosun egsozun kararmış yerlerine sürüyosun bi bezle ovalıyosun yediriyosun sonra temiz bi bezlede kuruluyosun aman tanrım yep yeni bir egsoz :D ama iyi ovala
BUDA 11 AYLIK MOTORUM VE EGSOZU BAKAN ADAMIN ELİNDE KURUMUŞ BOSTAN BİLE YEŞERİR YETERKİ DEĞER KIYMET BİLİNSİN
http://img13.imageshack.us/img13/2682/20121105195138.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/13/20121105195138.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
http://img805.imageshack.us/img805/6766/20121105195108.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/805/20121105195108.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
HE bu arada benim motorumun frenleride cbr250r dan iyi tutuyor cünkü ben 5tllik mondial balatası kullanmıyorum kaliteli alıyorum çift disk o zaman kendini gösteriyor
Pistolero_10
24 Kasım 2012, 03:32
eyvallah kardeşim bende 2007 ve 2012 model motorlarımın egzozlarını çekip resmini ekliyecem farkı görsün millet. 2007 lerin egzozunun malzemesi daha kaliteli gibi
Tİme_shİft42
24 Kasım 2012, 14:41
Ee napak :)
otopsici
24 Kasım 2012, 22:48
Ee napak :)
hyosung al sende kurtul
acayüp
24 Kasım 2012, 23:07
Hondacılar sonunda 1 farkla önde. Hadi bakalım nerde bu hyocular bittimi bukadarmı ? :P
Alper Kaya
24 Kasım 2012, 23:19
Hondacılar sonunda 1 farkla önde. Hadi bakalım nerde bu hyocular bittimi bukadarmı ? :Pabi 100yıllık honda nin 250cc segmentinde 10 yıllık hyo ile bu kadar başa bşa kapışması bile hyosung un başarısıdır :D utansın honda :D
acayüp
24 Kasım 2012, 23:26
Sorma hondam olsa utancımdan sokaklara çıkamam. Ya motoru değişirim yada depoya mobilet felan yazdırırım.
Bugün hayatımda gördüğüm en güzel motoru gördüm. İçim gitti. 2000 model cbr1000f. Denk gelsede alıp bi ömür binsek.
http://www.gallagher.com/forsale/cbr1000f/honda_cbr1000f.jpg
mete_han
25 Kasım 2012, 00:11
Şu anda hyosung ile hondanın ismi yan yana gelmişse bu hyosungun başarısıdır. Ve unutmayın honda 100 senedir motor üretiyor hyosung 10 senedir. Biraz adil davranın.
Hondacılara gakdırma mod : ON
:cherry:
Ayrıca herkes bilirki sağlamlık konusunda önce suzuki gelir. Sonra honda .
bu kadar marka fanatikliğine pes diyorum artık...:king:Koreliler öpsün seni...:P
Tİme_shİft42
25 Kasım 2012, 15:21
Şu anda hyosung ile hondanın ismi yan yana gelmişse bu hyosungun başarısıdır. Ve unutmayın honda 100 senedir motor üretiyor hyosung 10 senedir. Biraz adil davranın.
Hondacılara gakdırma mod : ON
:cherry:
Ayrıca herkes bilirki sağlamlık konusunda önce suzuki gelir. Sonra honda .
He yaw Suzuki :) koskoca Gsxr 1000 yapmış ama ABS yok Suzi ye selam Honda ya dewam
Alper Kaya
25 Kasım 2012, 16:04
He yaw Suzuki :) koskoca Gsxr 1000 yapmış ama ABS yok Suzi ye selam Honda ya dewamtabi ya kimin motorunda abs varsa onun motoru en sağlamdır :D yarın mondial bi abs cıkarırsa 250cc de hondada yok die ondan iyi olcak :D
Görkem_
29 Kasım 2012, 21:26
Ya bu karşılaştırmalar niye hep aynı...
Ben anlamıyorum niye hep cbr 250 r la ninja 250 r la hyosung karşılaştırılıyo ?
Madem motor türü farketmiyo, sırf aynı CC de oldukları icin karşılaştırılıyo,
O zaman bu karşılaştırmaya cbf 250 yide koyalım, hatta direk cbf 250 yle hyosung Gt 250 r ı kıyaslayalım...
Bilmem ne demek istediğim anlaşılmışmıdır, bi tarafta safkan bi SS var, diğer tarafta ne olduğu belirsiz birşey.
Gecenlerde bu forumda acemi, yeni başlıcak bi arkadaş yazmış, "cbr 250 r demeyin bana, scooter gibi duruyo alet resmen" :)
Zippo's
29 Kasım 2012, 23:28
O zaman bu karşılaştırmaya cbf 250 yide koyalım, hatta direk cbf 250 yle hyosung Gt 250 r ı kıyaslayalım...
Bilmem ne demek istediğim anlaşılmışmıdır, bi tarafta safkan bi SS var, diğer tarafta ne olduğu belirsiz birşey.
Gecenlerde bu forumda acemi, yeni başlıcak bi arkadaş yazmış, "cbr 250 r demeyin bana, scooter gibi duruyo alet resmen" :)
İyi güzel diyosunda,onu diyen arkadaş kimse motora filan başlamasın bence.
GP500-1st
30 Kasım 2012, 02:11
Hocam beni de şu soru oldürüyor... Forumda en az 30 kere açılmıştır.
CBR125R mi alıyım Hyosung 250R mi?
Bilmem anlatabildim mi:queen::queen:
chemical
30 Kasım 2012, 02:33
türkçede mübalağa söz sanatın anlatmış arkadaş:) tam bir safkan 4 silindir ss motor:mrgreen: cbr da scooter. oldu biz kalkalım.
Naked.34
30 Kasım 2012, 02:34
Hyo alayini hoplatir. Kazikci honda yillardir giydiriyor bizim millete. Osur osur ipe diz
alp_tunay
30 Kasım 2012, 03:43
sAfkanı anlamadım...
Hangisiki?...
Ya da safkan senin tabirine göre ne demek... :queen:
Naked.34
30 Kasım 2012, 11:32
türkçede mübalağa söz sanatın anlatmış arkadaş:) tam bir safkan 4 silindir ss motor:mrgreen: cbr da scooter. oldu biz kalkalım.
o zaman ducatiler aprilialar ss değil.?
BLaCK_j.W.a
30 Kasım 2012, 16:37
http://d1211.hizliresim.com/13/n/g3kft.png
Servisin ekspertiz listesinde birçok parça fiyatı yazılı. Tatmin oldun mu?
En çok kırılacak parça sinyaldir oda hamd olsun 120tl koskoca honda sinyalden para kazanmayı hedefliyor yazıkk!...
otopsici
02 Aralık 2012, 14:37
He yaw Suzuki :) koskoca Gsxr 1000 yapmış ama ABS yok Suzi ye selam Honda ya dewam
ss motora abs koyan zihniyetin motosikletten anlamadığının kanıtıdır bu
ulen hangi yarışta abs ye ihtiyaç duymuş yarışçılar
düşünsenize kenan sofuoğlu tam virajı dönünce yarış pistinin kırmızı ışıkları mı yanıyor?
ulen iyiki abs varmış motorda yoksa kırmızı ışıklarda duranlara bindiriyordum arkadan :queen:
Tİme_shİft42
02 Aralık 2012, 14:46
ss motora abs koyan zihniyetin motosikletten anlamadığının kanıtıdır bu
ulen hangi yarışta abs ye ihtiyaç duymuş yarışçılar
düşünsenize kenan sofuoğlu tam virajı dönünce yarış pistinin kırmızı ışıkları mı yanıyor?
ulen iyiki abs varmış motorda yoksa kırmızı ışıklarda duranlara bindiriyordum arkadan :queen:
Bende gsx-r kullanmak için İstanbul parka gidecektim zati :queen::queen:
otopsici
02 Aralık 2012, 18:08
http://d1211.hizliresim.com/13/n/g3kft.png
bu arada bunu yeni farkettim
motosikletin markası ne?
motosikletin modeli ne?
bu verilen fiyat bilgileri kaç yılına ait?
yoksa honda diye verdiğin bu liste çinlilere mi ait?
yemezler
Ben de Hyosung GV 250 vardı. GT 250 R ile aynı motora sahipler. 2 kişi hiç durmadan 6 saat boyunca 120/140 KM arası yol gittik. Motor da zerre kadar performans düşüklüğü olmadı. Bir de şunu eklemek isterim. 6 saatlik yol yaptığımda motorun bakımları tam değildi, 7 aydır ne zincir yağladım ne de yağ koydum. açıkçası GT 250 Rnin rakibi olarak ninja 250r yi görüyorum. CBR 250 tek silindirli bir motor olduğu için, bu iki motorun performansına eşdeğer değildir. Tabi aynı fiyat'ta dır. Sadece honda yazıyor diye o kadar para vermek bence saçma, çünkü CBR 250 çin üretimi bir motor dur. GT 250 R en azından kore de üretiliyor. Grenaj kalitesi bakımından CBR 250 den biraz daha düşük. Ama parça kalitesi olarak aynı diye bilirim. Çünkü Hyosung motor üretimine başlamadan çok önce suziki ye yedek parça üretimi yapıyordu.
Tİme_shİft42
09 Ocak 2013, 11:00
Kawa ninjayı 250r yi ipleyen yok :cherry:
Alper Kaya
09 Ocak 2013, 11:15
onun iplenmek için ne uygun bir fiyatı nede uygun bir parça listesi nede güzel bir servisi var 3 te 0 ır :D artık stokları eritiyolar 250r die bişeyde kalmaz seneye :D sıfır olarak
Tİme_shİft42
09 Ocak 2013, 13:54
Hyosung Kawasaki Haricinde diğer 250cc lerle karşılaştırılmayacak kadar üstün
Marka takıntın yoksa Hyo al 2008 sonrası Onlarda kesici ve enjeksüyon var 2008 öncesi alanlar Motorda kesici olmadığından 200 görmeye çalışmış Sonra Kol çıkarma vs durumlar olduğu için Hyoda kötü bir imaj oluşmuş Tıpkı Z Moto gibi Kawasakide Öyle Japon Motorsiklet Zincirinini En büyük Firması Yaptığı Ürünler satış Rekorları Kırıyor ama Tr de En az satılan ürün oluyor Distribütör yüzünden Yedek parça Sıkıntısı sebebi ile ve Pahalı olduğundan
Ben Alacak olsam 250cc Altı kesinlikle Honda almam Sebeb Çok pahalı Ve diğer markalara göre gücü yok ve tip yok hiç bir modelinde
250cc üstü dersende Az yaktığı için ve ucuz olduğu için alırım az yakıyor amma ona görede güç VAR Misal Nc700 50 hp Rakipleri 80,100 Hatta 750 Lilik rakipleri 110 hp neredeyse
Nc700 yerine git kawa z750 al desem bu seferde yakıtı fazla devirli kullanımda 8 lt yakıyor diyecen :bounce:
brk194
09 Ocak 2013, 15:21
3 senedir kanuni kullanıyorum çin malı şükürler olsun tamirci yüzü görmedi yağını felan kendim değiştiriyorum ama sürüş kalitesi sıfır honda cb125e sürdüm arkadaşın motor çok güven verdi hyosung'un temiz bakıldığında tamirci yüzü göreceğini zannetmiyorum benim sorum sürüş kalitesi nasıl dik oturuş veya yatık oturuştan bahsetmiyorum yolda gidiş rahatlığı her an bi tarafa türkürcek hissimi yoksa oturaklımı
ysfist
10 Ocak 2013, 21:05
bumoto hariç hepsini denedim ve gtr aldım. tercihim gtr dan yanadır kesinlikle. bu arada seçenekler arasında ninja niye yok?
hyosung gibi dandik bir motoru almamalısın bence,
resmen dolandırıcılık yapıyorlar,kalitesiz malzemeleri yüksek fiyatlardan satıyorlar millet ayakta uyuyor otel parası veriyor,ses desen tam bir fiyasko tangut tungur sesler geliyor,racing oturuş pozisyonuymuş,250 cc den de amma racing olur ya,motorun övünülecek hiçbir tarafı yok,biraz öne yatık gittikleri için hemen racing pozisyonu cart curt,touring diye dalga geçilen ninja 250 bile hyosung 250 yi geçiyor,nerde bunun racingi ? hani racingin anlamı ?
bence ninja 250,cbr 250,bumoto250 arasından birini seçmelisin kesinlikle hyosungdan uzak dur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:33 ----------
ninja başlığında bir arkadaş hysunglar son süratte giderken ninja 250 ile bunları 140 ile geçtiğini yazmıştı,ayrıca hyosung başlığında bir arkadaş yağmur yağdığı zaman motorun kendi kendine gaz verdiğini,ve yağmurda frenlerinin tutmadığını söylemişti,lütfen ne kullandığımızı bilelim ona göre seçelim yoksa görüntü olucak diye hayatımızı riske atmaya gerek yok
çelikatlı
10 Ocak 2013, 23:26
durun ben güleyim sizin yerinize.:queen::queen: muhahaaaaaa
resmen dolandırıcılık yapıyorlar,kalitesiz malzemeleri yüksek fiyatlardan satıyorlar millet ayakta uyuyor otel parası veriyor,ses desen tam bir fiyasko tangut tungur sesler geliyor,racing oturuş pozisyonuymuş,250 cc den de amma racing olur ya,motorun övünülecek hiçbir tarafı yok,biraz öne yatık gittikleri için hemen racing pozisyonu cart curt,touring diye dalga geçilen ninja 250 bile hyosung 250 yi geçiyor,nerde bunun racingi ? hani racingin anlamı ?
bence ninja 250,cbr 250,bumoto250 arasından birini seçmelisin kesinlikle hyosungdan uzak dur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:33 ----------
ninja başlığında bir arkadaş hysunglar son süratte giderken ninja 250 ile bunları 140 ile geçtiğini yazmıştı,ayrıca hyosung başlığında bir arkadaş yağmur yağdığı zaman motorun kendi kendine gaz verdiğini,ve yağmurda frenlerinin tutmadığını söylemişti,lütfen ne kullandığımızı bilelim ona göre seçelim yoksa görüntü olucak diye hayatımızı riske atmaya gerek yok
Hyosung GV 250yi 1 sene kullandım. Bu model GT 250 R ile aynı motoru paylaşıyor. Motorla 120/140 KM arası 2 kişi 6 saat boyunca hiç durmadan yol gittik. Zerre performansından kaybetmedi ve motorun 7 aydır bırakın motor yağını değiştirmeyi zincir yağını bile koymadım. Bana göre 250cc ler arasında alınabilicek tek motordur. Motorun granej kalitesi diğer markalara göre biraz daha düşük. ama mekanik olarak honda ve kawasaki ile hemen hemen aynıdır. Bu arada CBR 250 yi öven arkadaşlar. Çin de üretildiğini biliyorsunuzdur umarım. Hyosung kore de üretiliyor. Ve hyosung motor üretmeye başlamadan çok önce suzikiye yedek parça üreten bir firmaydı. Bu arada performans bakımından ninja 250r'yi tokatlayan bir motor. İnanmayan altın elbiseli adamı izlesin veya youtube daki videolara baksın. Honda CBR 250 performans bakımından karşılaştırmıyorum bile, tek silindirli CBF 150 den farkı olmayan bir motor bence verilen paraya yazık. Son olarak GT 250 R alıcak arkadaşlara kesinlikle öneririm. Uzun yola gidebilen bir motor, yedek parçaları kawasaki gibi abartı pahalı değil, ve oturuş pozisyonu olarak tam SS'tir. Honda ve kawasaki nin oturuş pozisyonları ST'ye benzer...
racing modele de chopper modele de aynı motoruu koymuşlar araştırma geliştirme 0 hiç yok,ayrıca çinde üretim dediğiniz şey, her çinde üretim yapılan mal kötü değildir ki parayı verirsen orda da iyi mal var.ninja yı geçen hyosung ömrümde duymadım görmedim, suzuki fabrikasından atılan çaycıyı tornacıyı toplamışlar adamlara iş vermek için motosiklet fabrikası kurmuşlar
UNdocab
10 Ocak 2013, 23:53
Yada hamamatsu geliştirme ekibi diye bir grup var. Japonyada onlar da geliştirmiş olabilir.
Gerçi buradaki bazıları için üzerine oturdukları şey daha güvenilir nitelikte bilgi sunuyor ama yinede söyleyesin geldi
Possi yazından anladığım kadarıyla sen baya nefret ediyorsun hyosungtan, şahsen ben markacı biri değilim Honda, hysong gibi hem şekil görünümlü hemde performansı yüksek bir motor yapsın fiyatı da aynı olsun, Hondayı öneririm. Ama şu bir gerçek honda 250 cc motor konusunda sınıfta kalmıştır. 600 ve 1000 lik hondalar efsanedir hakkını yiyemem. Demin de dediğim gibi 250cc ler arasında alınacak şuan 2 alternatif var. biri Hyosung diğeri Kawasaki bana göre Hyosung çünkü yedek parça bakımından kawa dan daha uygun. kawasaki'nin Granaj kalitesi hyosungtan daha iyi ama hakkını yememek lazım mekanik aksamın kalitesi ikisinin de aynıdır. Bizzat kendim bindim gördüm. Performans bakımından youtube'da videolar mevcut iki motorda 180/KM görüyor. Benim izlediğim 1-2 video da Hyosung kawasakiyi geçiyordu. Bir tane daha video var. burada hangisinin sesi daha iyi çıkıyor onları test etmişler. adamlar 2 motoru aynı anda çalıştırıp gazlıyor. Hyosung un daha iyi sesi olduğuna kararkılıyorlar. Benim demek istediğim markacı zihniyetten çıkalım artık, gidin çinli motor alın demiyorum ama Hyosung gibi kaliteli motorlarında hakkını yemeyin. Ben kendim bindim biliyorum. son derece performanslı bir makine, dayanıklı bir makine şuan 250 cc ler içinde en iyi alternatif markadır.
Not: Bu arada ben suziki firmasından atılan işçileri çalıştırdığını söylemedim. Dikkatli okuyup ön yargılı davranmazsan ''motor üretimine başlamadan önce suzikiye yedek parça üretimi yapıyordu'' diye yazdığımı görüceksin.
ysfist
11 Ocak 2013, 01:49
komikti hakkaten. aynı motorun üzerindeki sticker honda veya kawa olsaydı bu yorumlar ne olurdu tüm hyo alemi bunu merak ediyor. aldım hocam ben motoru tavsiye kısmını geçtim.
Alper Kaya
11 Ocak 2013, 03:19
lan insanı varya çileden çıkarıyor bu cahillikler yok efendim niNjalı bi arakdaş 140la geçiyomuş hyosungu evet doğru beni geçti o arkadaş benim arkadaşım oluyor ama suan yeni gösterge bekliyor kawasakiden çünkü göstergesi 140tan sonra takılıyor devir artıyor ama km artmıyor aynı motor 140la giderken 165km ile giden cbr250r ıda geçti ama onu bilmessin tabi nasıl bi yobazlıktır ezbere konusmaktır yalan yanlıs bilgileri konuşmaktır anlamadım YOK ARKADAŞ YA FORUMLARDA ADAM GİBİ BİLGİ YOK İLKKEZ GİRSEM SUNU OKUSAM KİM BİLİR MOTOR HAKKINDA NELER DÜŞÜNÜRDÜM ayrıca yağmurlarda fren tutmama olayı bazı servislerin sattığı 15tllik balatalar yüzünden o duruma bende tanık oldum yağış olunca motor durmuyor ama kalite bir balata taktığında tipi olsa fren aynı sertlikte durduruyor ama bizim insanımıza kötüleme karalama aşalama hor görme olsun kaçırmaz. EY POSSİ misin nesin madem hyo bu kadar kötü piyasaya daha dün giren bumotoyu nasıl alınabilicekler arasına koyuyosun bu mantıkla ben sana söliyim sallamasyon atmasyon ayrıca orda racing otorus pozisyonuna sahip 250cc motor deniliyor performansına sahip denmiyor 600cc geçsin die beklemeye gerek yok ayrıca 2 silindir aletten nasıl bi ses bekliyosun oda ayrı bi vaka ister honda ister kawa allah hariç kim yaparsa yapsın 1-2 silindirden 4 silindir sesi cıkaramaz bu sölediklerimde birinin yalan olduğunu ispat eden çıkarsada ben üyeliğimi siler bi dahada buraya girmem yeter ya çamur at izi kalsın bıktım ya kimiside gidiyor 2006 hyolar orjinal korea diğerleri ni kanuni aldı çin malı diyor salak sanıyor avrupada karbüratörlü onun motoru satılıyor die düşünüyor BİZİM İNSANIMIZ KARALAMAKTANSA AZCIK İNGİLİZCE ÖĞRENİP ARAŞTIRSA BÜYÜK BİR KALKINMA OLUR ÜLKEDE AMA OLURMU BİZ ÖÖÖ KAKA MOK DİE KÖTÜLİYELİM İŞKEMBEDEN ATALIM BİLMİYENLERİN BEYNİNİ SULANDIRALIM BİLİNÇSİZ GELDİK ARKADAN GELENLERIDE BİLİNÇSİZ YAPALIM (((( sorun benim hyo kullanmam değil sorun insanların hurafe bilgilerle buraya gerçekmiş gibi yazmaları yoksa hyo babamın malı değil yarın gider honda alırım ama ne olursa olsun yalan yanlış yoruma gelemiyorum ister hyo için olsun ister cb125e için fark etmez doğru olsun bilgi azımı açmam))))
ysfist
11 Ocak 2013, 03:46
Nedense şu hyoyu bir tek uzaktan görenler beğenmiyor. Bir de altin elbiseli adam in hyosung tanıttığı bölümü izlediyse bu arkadaşlar iyice hircinlasiyorlar hyoya karşı. Vay vay
lan insanı varya çileden çıkarıyor bu cahillikler yok efendim niNjalı bi arakdaş 140la geçiyomuş hyosungu evet doğru beni geçti o arkadaş benim arkadaşım oluyor ama suan yeni gösterge bekliyor kawasakiden çünkü göstergesi 140tan sonra takılıyor devir artıyor ama km artmıyor aynı motor 140la giderken 165km ile giden cbr250r ıda geçti ama onu bilmessin tabi nasıl bi yobazlıktır ezbere konusmaktır yalan yanlıs bilgileri konuşmaktır anlamadım YOK ARKADAŞ YA FORUMLARDA ADAM GİBİ BİLGİ YOK İLKKEZ GİRSEM SUNU OKUSAM KİM BİLİR MOTOR HAKKINDA NELER DÜŞÜNÜRDÜM ayrıca yağmurlarda fren tutmama olayı bazı servislerin sattığı 15tllik balatalar yüzünden o duruma bende tanık oldum yağış olunca motor durmuyor ama kalite bir balata taktığında tipi olsa fren aynı sertlikte durduruyor ama bizim insanımıza kötüleme karalama aşalama hor görme olsun kaçırmaz. EY POSSİ misin nesin madem hyo bu kadar kötü piyasaya daha dün giren bumotoyu nasıl alınabilicekler arasına koyuyosun bu mantıkla ben sana söliyim sallamasyon atmasyon ayrıca orda racing otorus pozisyonuna sahip 250cc motor deniliyor performansına sahip denmiyor 600cc geçsin die beklemeye gerek yok ayrıca 2 silindir aletten nasıl bi ses bekliyosun oda ayrı bi vaka ister honda ister kawa allah hariç kim yaparsa yapsın 1-2 silindirden 4 silindir sesi cıkaramaz bu sölediklerimde birinin yalan olduğunu ispat eden çıkarsada ben üyeliğimi siler bi dahada buraya girmem yeter ya çamur at izi kalsın bıktım ya kimiside gidiyor 2006 hyolar orjinal korea diğerleri ni kanuni aldı çin malı diyor salak sanıyor avrupada karbüratörlü onun motoru satılıyor die düşünüyor BİZİM İNSANIMIZ KARALAMAKTANSA AZCIK İNGİLİZCE ÖĞRENİP ARAŞTIRSA BÜYÜK BİR KALKINMA OLUR ÜLKEDE AMA OLURMU BİZ ÖÖÖ KAKA MOK DİE KÖTÜLİYELİM İŞKEMBEDEN ATALIM BİLMİYENLERİN BEYNİNİ SULANDIRALIM BİLİNÇSİZ GELDİK ARKADAN GELENLERIDE BİLİNÇSİZ YAPALIM (((( sorun benim hyo kullanmam değil sorun insanların hurafe bilgilerle buraya gerçekmiş gibi yazmaları yoksa hyo babamın malı değil yarın gider honda alırım ama ne olursa olsun yalan yanlış yoruma gelemiyorum ister hyo için olsun ister cb125e için fark etmez doğru olsun bilgi azımı açmam))))
ya bırak arkadaşım,ninja 250 nin göstergesine kötü çirkin dediniz birde yok efendim bozukmuş yok efendim parça bekliyorumuş bunlar hikaye palavra,ben hayatımda böyle saçma bir sorun duymadım 140 km ile giderken gösterge mi takılır?birisi mi durduruyor göstergeyi niye gitmiyor ? tamam sallıyosunuz da biraz destekli sallayın böyle hurafe duymadım,ayrıca kanuni hysung diye geçmiyormu bu alet ? kanuninin mallarını hepimiz biliyoruz herkes şikayetci motor utanmasa yolda giderken dağılacak,zaten bu motor eskiden krank problemi çıkartırdı,millet resmen ölümle dans ediyor,ayrıca arkadaşım sen hayatında racing motora bindinmi ? hyosunga racing oturuş pozisyonu diyorlar da ben pek birşeye benzetemedim yani,acayip insanı rahatsız eden tamamen gereksiz bir pozisyonu var yani buna racing pozisyonu demek çok yanlış olur lütfen ne deediğimizi bilelim. son olarak bu hyosungların lastikleri de çok kötüymüş,hayatımda duymadığım bir marka söylediler de unuttum,birde lastik parası falan tam işkence yani
Alper Kaya
11 Ocak 2013, 04:43
ya bırak arkadaşım,ninja 250 nin göstergesine kötü çirkin dediniz birde yok efendim bozukmuş yok efendim parça bekliyorumuş bunlar hikaye palavra,ben hayatımda böyle saçma bir sorun duymadım 140 km ile giderken gösterge mi takılır?birisi mi durduruyor göstergeyi niye gitmiyor ? tamam sallıyosunuz da biraz destekli sallayın böyle hurafe duymadım,ayrıca kanuni hysung diye geçmiyormu bu alet ? kanuninin mallarını hepimiz biliyoruz herkes şikayetci motor utanmasa yolda giderken dağılacak,zaten bu motor eskiden krank problemi çıkartırdı,millet resmen ölümle dans ediyor,ayrıca arkadaşım sen hayatında racing motora bindinmi ? hyosunga racing oturuş pozisyonu diyorlar da ben pek birşeye benzetemedim yani,acayip insanı rahatsız eden tamamen gereksiz bir pozisyonu var yani buna racing pozisyonu demek çok yanlış olur lütfen ne deediğimizi bilelim. son olarak bu hyosungların lastikleri de çok kötüymüş,hayatımda duymadığım bir marka söylediler de unuttum,birde lastik parası falan tam işkence yanieğer ben yalan sölediysem gösterge arızası için arkadaşım alalh benim ve 7 sülalemin belasını versin eğer doğru sölediysem böle bi hata varsa gösterge 140ta takılıyosa allah senin ve 7 sülalenin belasını versin o denli içime oturdu bu olay dahada bişey demiyorum allaha havale ediyorum zaten bela okumaya başladım cahille tartışırsan onun seviyesine düşersin boşuna demiyolar kendi bildiklerini kendine sakla milletin beynini boş bulandırma bari
UNdocab
11 Ocak 2013, 09:35
Hacı neden boşuna yarıştırıyorsun ki. Görmüyormusun adam normal değil
Saçma sapan konuşuyor neden mantıklı açıklama yapmaya çalışıyorsun ki
lütfen böyle beddua edip konuyu geçiştirme, konudan uzaklaşma politikalarından vazgeçin,mantıklı şeyler yazarsanız sevinirim.cehalat değil şimdi bunları hergün görüyoruz
UNdocab
11 Ocak 2013, 10:11
lütfen böyle beddua edip konuyu geçiştirme, konudan uzaklaşma politikalarından vazgeçin,mantıklı şeyler yazarsanız sevinirim.cehalat değil şimdi bunları hergün görüyoruz
Bir örnek veriyorsun 140 la giden bir ninja hyoyu geçti diye bunu forumdan okudun sana cevabı bunu buraya yazan kişi söylüyor ama sen olayın başına geldiği kişiye yani olayı aktarama itibar etmiyorsun kusura bakma ama saçmalıyorsun
Kanuni italyan malı da satıyor.motorunda Türkiye satıcısının kalitesi ile mer alakası var.
Diyecek laf bulamıyorum
Possi lütfen biraz mantıklı yazılar yaz. Kanuni, hyosungun türkiye distribütörlüğünü aldı, bundan önce distribütörlük global motordaydı. Şimdi ise Kanuni aldı, yani Kanuninin üretim ile hiç bir alakası yoktur. Motorlar hala kore de üretiliyor. Türkiyeye geldiği zaman üstüne S&T kanuni yazı yapıştırılıyor. Yani yok kanuni aldı, üretim çine kaydı gibi yazılar yazmak sırf bilgi kirliliğidir. Bu arada sana diğer attığım mesajlarda da söyledim şimdi de söylüyorum. youtube ta kawasaki vs hyosung diye arattın mı? pek çok video çıkıyor ben 1-2 tane izledim. Ve hyosung, kawasaki yi geçiyordu. Tabi kawasakinin, hyosungu geçtiği videolarda vardır. Ses konusuna gelince youtube dan bir video koyuyorum. İzle ordakilerinde hyosung dediğini görüceksin.
http://www.youtube.com/watch?v=7nvmO6Xz_sg
Pistolero_10
11 Ocak 2013, 16:36
possi sen şimdi bisikletle hyosung u geçtim de dersin. peki sen hayatında hiç racing motora bindin mi?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO