PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayalindeki Motoru ALMAK ÇOK KOLAY :)

Sayfa : 1 [2]

koreay
14 Kasım 2012, 00:57
ilzhW0QGIC4 ha yaşa bi gömemedim videoyu

neocasarea
14 Kasım 2012, 00:58
azcik asim dertsiz basim. ben binliraya calisirim gece gunduz ama o para gecerken bogazimdan biran dusunmem ki haram bulasmismidir diye. :-) insan kendi capinda mutlu olabiliyosa problem yok demektir. japon alamasakta cinliyle takiliriz vesselam... :-)

MrMaydec
14 Kasım 2012, 00:58
saçma sapan bir iş ve emeksiz satılanında faydası yok (kendi görüşüm tabi) bunlardaki sistem avon dada var senin üyelik yaptırdıklarının satışı artarsa pirim alıyorsun

bugay
14 Kasım 2012, 01:00
siz %100 kar ederken kim zarar ediyor? o para yoktan mi geliyo? ne bi uretim yapiyosunuz ne bi emek harciyorsunuz(insanlari icnize cekmek icin emek harcadiginizi saymazsak) boyle bi durumda %100 kar etmek birilerine zarar vermeden olur mu Sayin Yatirim Uzmani?

cRaZy_iMaM
makseli kardeş.ben tek teker imam biliyosun deil mi ? :)

şimdi işin ne olduğunu bi kenara bırakıp sadece ekmekle oynamak üzerine konuşcam önce.bu topic in buraya açılmasından ben de hoşlanmadım açıkçası arkadaşı uyardım onu da söylim.bak gerçekten işle ilgili detaylı bilgi sahibi olmadığın için başkalarını da yanlış yönlendiriyosun.çok bişey söylemicem tarafsız incele şirketi işi,o zaman görceksin doğruyu...

nobel tıp ödülü olan bi şirketten,dünyanın en iyi 150 doktorunun çalıştığı bi şirketten,ucla üni. de laboratuvarı olan ve dünyada bi üni de laboratuvarı olan ilk ve tek şirketten,dünyanın en iyi futbolcusu messi yi,david bechkam ı,barcelona,la galaxy,valencia,milan,inter,spartak moskova,shalke 04 ve dünyanın en iyi futbol,basketbol,voleybol takımlarını besleyen bi şirketten,dünyanın en iyisi seçilmiş güreşçimiz rıza kayaalp i,selçuk çebi yi,nur tatar ı,bahri tanrıkulu nu besleyen bi şirketten,üstüne üstlük benim ölümden ve borç batağından kurtulmamı sağlayan şirketten bahsediyoruz. kimsenin bana üçkağıtçı,düzenbaz ya da buna benzer tırı vırı bu işler diyerek ekmeğimle oynamaya hakkı yok.
tekrar söylüyorum bu topic in burayı açılması yanlış sizin yaptığınız ondan da yanlış ! eğer ciddi ciddi bu işin detaylarını gerçeğini görmek istiyosanız beni ekleyin facebook tan tek tek anlatırım.yoksa kimse ekmeğimle oynamasın bütğn dünyanın tanıdığı bi adamım üstelik müslüman,türk ve motorcu toplumunu temsil ediyorum yalan söylüyo olsam ülkenin bi çok şehrinde ekiplerim olmaz haberlere çıkmazdım...ben ispatla konuşyorum bana ispatla gelin !!!

http://www.facebook.com/tarikbalki

http://gundem.milliyet.com.tr/-tek-teker-imam-yasam-kocu-oldu/gundem/gundemdetay/02.05.2012/1535073/default.htm

tr100a
inancım var olabilir gırtlağına kadar kredi kartına veya bilumum bo.. batıpta malı (evi-arsası)olana faizle para verip kendini kanunen güvence altına alır sonrada yarı parasına mülkünü elinden alırsan olur

makseli
14 Kasım 2012, 01:02
Helal kazanç hakkında yazan arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum.

sizlerle gerçek hayatta tanışmadım ama varlığınızı görmek-okumak ayrı bir güzel.

teşekkürler ;)

immortalboss
Bu konu çok uzar.Ben yatıyorum.:P
Şakası bir yana paraya ihtiyacımın olduğu gün keşke böyle şeylere inanıp da çok para kazanabilsem.
2-2=0 2+2=4...Dahasına aklım ermez benim.
Hayâllere ulaşmak için başkasının hayâllerini çiğnemektense kendi hâyallerim uğruna çiğnenerek ölmeyi tercih ederim.Konuyu takip ediyorum.Ben de olaydan hiç bir şey anlamadım.Ancak şu zamazingo şeylerdense boşuna zaman harcadık.:mrgreen:
Bu arada gerçekten çok merak ediyorum o işin nasıl olduğunu.Biraz açıklama hiç fena olmaz.

SaLTaNaT07
adam başlıgı öyle ilgi çekici yapmış ki bakın hepimizi burda topladı. :D bende bu kadar millet niye yorum yarum yazmış bi bakayım dedim. adam tezgah açmış.

cRaZy_iMaM
14 Kasım 2012, 01:04
benim yazdığımı okuyan var mı acaba ?
makseli hırsızlık mı düzenbazlık mı yapıyoruz bunu mu demek istiyosun ? alimin fikri neyse zikri de o olurmuş !!!

alp_tunay
14 Kasım 2012, 01:05
Yaşam koçluğu nedir yaaa...
Millet yaşamayı bilmiyor mu?..
Yaşamayı mı öğretiyor bu koç....

Saçma sapan işler.... :pr:

TAYFUNBORA
14 Kasım 2012, 01:07
%100 kar yatırımın doğru olduğunu kanıtlamaz.Kar oranın %100 olması için yapılması gereken nedir?

Bir bankacıya soralım o zaman :)
Sıfır Risk sıfır zarar... %100 Kar olan bir iş yapılmaz mı ? bugün borsada bile para çok büyük dönse de bir hisse senedi bir seansta tavan gitse bile %10 kazanırsın öyle değil mi ??

---------- Post added at 22:23 ---------- Previous post was at 22:18 ----------

Bizde diyoruzki herkes yapsın ayda 1.000 tl ye kölelik yapma ama bizim insanımız köleliğe alışmış o daha kolay geliyor hani sırtını devlete dayada 1.000 tl al aman diyim çalış yeter sana Görüyoruz devletler bile iflas bayrağı çekmeye başladı artık...

makseli
14 Kasım 2012, 01:07
makseli kardeş.ben tek teker imam biliyosun deil mi ? :)

şimdi işin ne olduğunu bi kenara bırakıp sadece ekmekle oynamak üzerine konuşcam önce.bu topic in buraya açılmasından ben de hoşlanmadım açıkçası arkadaşı uyardım onu da söylim.bak gerçekten işle ilgili detaylı bilgi sahibi olmadığın için başkalarını da yanlış yönlendiriyosun.çok bişey söylemicem tarafsız incele şirketi işi,o zaman görceksin doğruyu...

nobel tıp ödülü olan bi şirketten,dünyanın en iyi 150 doktorunun çalıştığı bi şirketten,ucla üni. de laboratuvarı olan ve dünyada bi üni de laboratuvarı olan ilk ve tek şirketten,dünyanın en iyi futbolcusu messi yi,david bechkam ı,barcelona,la galaxy,valencia,milan,inter,spartak moskova,shalke 04 ve dünyanın en iyi futbol,basketbol,voleybol takımlarını besleyen bi şirketten,dünyanın en iyisi seçilmiş güreşçimiz rıza kayaalp i,selçuk çebi yi,nur tatar ı,bahri tanrıkulu nu besleyen bi şirketten,üstüne üstlük benim ölümden ve borç batağından kurtulmamı sağlayan şirketten bahsediyoruz. kimsenin bana üçkağıtçı,düzenbaz ya da buna benzer tırı vırı bu işler diyerek ekmeğimle oynamaya hakkı yok.
tekrar söylüyorum bu topic in burayı açılması yanlış sizin yaptığınız ondan da yanlış ! eğer ciddi ciddi bu işin detaylarını gerçeğini görmek istiyosanız beni ekleyin facebook tan tek tek anlatırım.yoksa kimse ekmeğimle oynamasın bütğn dünyanın tanıdığı bi adamım üstelik müslüman,türk ve motorcu toplumunu temsil ediyorum yalan söylüyo olsam ülkenin bi çok şehrinde ekiplerim olmaz haberlere çıkmazdım...ben ispatla konuşyorum bana ispatla gelin !!!

http://www.facebook.com/tarikbalki

http://gundem.milliyet.com.tr/-tek-teker-imam-yasam-kocu-oldu/gundem/gundemdetay/02.05.2012/1535073/default.htm

gerçek hayatta ve internette daha önce tanışmadık sanırım.

benim bildiğim herbalife aynen yukarda bahsettiğim gibiydi o zamanlar. üzerinde 5-6 sene geçti.

belki değişmiştir bilemeyeceğim o konuyu ama BENİM BİLDİĞİM, gittiğim gördüğüm yukarda yazdıklarımdır !

benim yazdığımı okuyan var mı acaba ?
makseli hırsızlık mı düzenbazlık mı yapıyoruz bunu mu demek istiyosun ? alimin fikri neyse zikri de o olurmuş !!!

hocam tek bana yazma. insanlar soru soruyorlar onlara cevap ver.

bize söylenen de Amerikalı bir tüccarın annesinin kilo problemindne dolayı ÖLÜMÜ üzerine bu çalışmalara başlaması sonucu ortaya çıkan bir şirket olarak söylenmişti.

sizin de bahsettiğiniz aynı şirket mi ?

ferdinandd
14 Kasım 2012, 01:08
Hepinizin hayalinde bütçesi sebebiyle alamadığı sürekli ertelenen motorlarımız vardır ve hep içimizde kalır...
Artık böyle olmasına izin vermemek için çok güzel bir fırsat var.
Ben fırsatı değerlendirdim ve hayalime çok yaklaştım, gelin sizde bu hayalinizi gerçekleştirin alalım şu motorları.
Hayallerini gerçekleştirmek isteyen arkadaşlar bana mesaj ile geri dönsün lütfen

100 kişi sana altın gününemi gelicez arkadaşım ::saskin::

Örfünde, adetinde, kültüründe, "buyur kardeşim bir gün lazım olur" gibi davranışlar olan bir ırka gelip "lazımsa vereyim bana şurdan burdan ulaşın" demek pek iyi niyetli paylaşımmış gibi görünmüyor dışardan ::pala::

cRaZy_iMaM
14 Kasım 2012, 01:09
ekle beni facebook tan tanışalım görüşelim bilgilerin tazelensin kardeş ;) böylelikle kimsenin ekmeğiyle oynamazsın,kimseyi üçkağıtçılıkla suçlamazsın

Cgty
14 Kasım 2012, 01:11
Ara beni boya beni gibi oldu boyle. Birşey varsa herkes bilsin , özel muamele pek hoş karşılanmaz gibi geldi bana :)

alp_tunay
14 Kasım 2012, 01:14
Madem ki burada topic açtınız

yazın herşeyi herkes görsün....
Ekleyin facebook a falan yaş iş...
Adam çekmekten başka bişey değil bu yaptığınız....

Yazın buraya net olarak nedir?, ne değildir...
Herkes görsün....
Ya da sildirin konuyu gitsin...

NoMotorNoCry
14 Kasım 2012, 01:19
Adamlar bildiğin dolandırıcı.Böyle kalabalık ortamı bulmuşlar.Enayi denk getiririz diye uğraşıyolar.Dünyanın en iyi doktorlarıymış.Sen onu küllahıma anlat.Günde kaç tane geliyo senin gibi pazarlamacı.

makseli
14 Kasım 2012, 01:20
biz kimsenin işine gücüne çamur atıyo muyuz

Bu sözün bana sanırım.

Ama yanlış yapıyorsun.

Özel bir şirkette yazılımcı olarak çalışıyorum.

Kimsenin ekmediğine taş koyma gibi bir niyetim yok ama insanları "hayalindeki motor" gibi boş vaatlerle kandırmanın da alemi yok.

Burda kimse kimseden lafını, bildiklerini ve tecrübesini paylaşmaktan çekinmiyor.

Lütfen burda anlatın ne bildiğiniz varsa. Facebook hesabımı sadece SEO işlerim için kullanıyorum. kendi şahsıma ait facebook adresim yok.

twitter var, o da işinize yaramaz. Çok ulaşmak isterseniz isim ve soy ismimle kendi blogumdan iletişime yazın.

bu konu benim için bu kadar...

cRaZy_iMaM
14 Kasım 2012, 01:21
tamam konu silinsin zaten benim istediğim de o.burda hakeden var haketmeyen var.hayat değiştiren bi işi herkesin hakettiğini düşünmüyorum.ciddi olan ''kardeş ben bilgi sahibi diilim ekmeğinle de oynuyomuş gibi olmak istemyorum bana tarafsız ispatla '' diyen olursa arar sorar ya da alın telefon numaram da burda !

0542 388 26 55 tarık balkı

çelikatlı
14 Kasım 2012, 01:21
:queen::queen:
Ara beni boya beni gibi oldu boyle. Birşey varsa herkes bilsin , özel muamele pek hoş karşılanmaz gibi geldi bana :)
yarıldım yaa:queen:

cRaZy_iMaM
14 Kasım 2012, 01:23
sen önce beni bi araştır ondan sonra konuş

1 hayabusa
14 Kasım 2012, 01:24
iş tam olarak nedir neyin nesidir açıklamıyosunuzki hep üstü kapalı tabirler felan :)

YÖRÜK
14 Kasım 2012, 01:25
yaw arkadaşlar yaşam koçluğuymuş bilmem neymiş inanmayın derim..çılgın imam arkadaş ile ne idüğü belli olmayan açıklama yapmakta bile beceriksiz bir arkadaş çıkmış biri özelden ulaşın mesaj atın diyor diğeri face'den beni ekleyin diyor..böyle bir saçmalık olur mu?ne yapmak gerek diyor tüm arkadaşlar,adamlar ara beni ekle beni tara beni diyor..o zaman buraya neden başlık açtınız?gidin neyin koçluğunu antrenörlüğünü yapıyorsanız onunla uğraşın..böyle de bir mesleği ilk defa duyuyorum..kesinlikle bulaşmamak gerek hazır elinizde olandan da olmayın derim ben..

alp_tunay
14 Kasım 2012, 01:25
Bütün itibarını kaybettin gözümde...
Hakkında yapılanlara çok kızmıştık...
Demiştik ki helal olsun ..İşte bu demiştik....

Neyse...
Akşam akşam ..... :pr:

cRaZy_iMaM
14 Kasım 2012, 01:27
bu sitede mod yok mu gelsin silsin şu topic i

I3luee
14 Kasım 2012, 01:28
İşte böyle böyle gidiyor apartmanın paraları :))

1 hayabusa
14 Kasım 2012, 01:30
açıklayında bitsin burda iş sıkışınca hemen mod silsin ne oldu :)

TAYFUNBORA
14 Kasım 2012, 01:32
Cevap gelmediğine göre ben yorumumu yazayım,

Yatırımlarda herşey açık olur.Şüpheye mal olucak davranış ve tavırlar içine girilmez.Spk lisansı var diyorsun.Lisansının iptal olabileceğini biliyor musun o lisansı kendine merak ile facebook sayfasına çekmek için kullandığın ortaya çıksa!Ürün ne olursa olsun sen güvenilir ol.Hiç yoktan ürün satamasan bile yalancı çoban gibi bir sıfat üstüne yüklenmez.

%100 kar yatırımın doğru olduğunu kanıtlamaz.Kar oranın %100 olması için yapılması gereken nedir?

cRaZy_iMaM
14 Kasım 2012, 01:36
sıkışmaktan diil kardeş cahille etme muhabbet küstürürsün demişler :) çok şükür alnımız ak yolumuz pak.

tayfun bora arkadaş net başında olmadığı için cevap veremedi.kendisi böyle sitelerden iş sunulmayacağını bilmediği için böyle bişey yaptı uyardım ve konuyu kapattım.işimizde şüpheli hiç bişey yok sadece herkese herşeyi söylemiyoruz böyle yerlerde.dedğim gibi hakeden var haketmeyen var.

bir mod gelip silerse bu topic i mutlu olurum

herkese iyi akşamlar

YÖRÜK
14 Kasım 2012, 01:38
Bütün itibarını kaybettin gözümde...
Hakkında yapılanlara çok kızmıştık...
Demiştik ki helal olsun ..İşte bu demiştik....

Neyse...
Akşam akşam ..... :pr:

kesinlikle katılıyorum..ne kadar da çok kızmıştım o köylülere geri kafalı insanlar diye..belki de günahlarını almışım adamların...belki de işin içinde başka şeyler de vardı..orasını biz bilemeyiz ama bildiğim bişi var:

önce sen beni araştır falan lafları hiç hoş değil..sen kimsin de biz seni araştıracağız?yaşam koçu olduğun için mi?yaşam koçu ne iş yapar allah aşkına önce sen bize mesleğini bari anlatta bilelim ne iş yaptığını sonra belki milleti daha iyi kandırırsınız ne dersin?yok böyle ortamlarda herşeyi konuşmuyoruz yok herşey açık konuşulmaz yok haksız kazanç olur..daha şeffaf olamayacak kadar karanlıksanız o zaman nasıl haklı ve %100 kazanç sağlıyorsunuz?

sonra arkadaşlar gözü açık olunca, işin içinden çıkamayınca gelsin topic silinsin falan..halbuki abi tamam seni face'den ekleyelim ne kadar istiyorsan verelim deseydik hiç topic silme başvuruları olmayacaktı..

ayrıca senin işine gelmeyen konuşmalar yapılıyor diye buradaki insanları cahil yerine koyman da senin ne kadar cahil olduğunu gösterir bence..buradan ben dahil yorum yapan motor sevdalısı insanların tahsil ve kültür durumunu biliyormusun?

son olarak ne diyeyim,harbiden crazy bir durummuş bu olaylar,yakışır..

TAYFUNBORA
14 Kasım 2012, 01:41
Reklamın iyisi kötüsü olmaz ama.Bu reklam kötü oldu,bence de silinsin :cherry: Ama çok kişi okudu.

sıkışmaktan diil kardeş cahille etme muhabbet küstürürsün demişler :) çok şükür alnımız ak yolumuz pak.

tayfun bora arkadaş net başında olmadığı için cevap veremedi.kendisi böyle sitelerden iş sunulmayacağını bilmediği için böyle bişey yaptı uyardım ve konuyu kapattım.işimizde şüpheli hiç bişey yok sadece herkese herşeyi söylemiyoruz böyle yerlerde.dedğim gibi hakeden var haketmeyen var.

bir mod gelip silerse bu topic i mutlu olurum

herkese iyi akşamlar

alp_tunay
14 Kasım 2012, 01:41
.işimizde şüpheli hiç bişey yok sadece herkese herşeyi söylemiyoruz böyle yerlerde
Alnınızın akıyla kazanıyorsanız neden söylemiyorsunuz?...
Neden illa özel görüşme ?...
Herşey ortada zaten....
Salakmıyız biz...

Ordan öyle mi gözüküyor ?... :bounce:

1 hayabusa
14 Kasım 2012, 01:43
burda aydınlatsaydın sitedeki insanların gözünde değerin düşmezdi en azından yanlış mı doğru bi iş olduğunu açıklayacak nitelikte yazıp aydınlatsaydın şimdi bu konu buralara gelmezdi suç bizlerde değil cahilliklede alakası yok acıklamadığın bi şeyin kampanya şeklinde buraya konu olarak açıp açıklamadınız.ben kimseyi suçlamıyorum Allah bilir..

cousinecruis
14 Kasım 2012, 01:47
ahahahaha yaşam koçluğu mu? herkes yaşam koçu olabiliyor mu? öyle bütün hayatını gözden geçirebilecek güce sahip olabiliyormusun? her an düşüncelerini gözlemleyip neler yaratabildiğini farkedebiliyormusun? yoksa başka insanlara da kitaplardan okuduğunu efendilerinin sana söylediklerini mi aktarıyorsun aynen? Para verip çok kısa sürede yaşam koçu olabilirmiyim bende? ahahah

sizin gibi birşeyden anlamayanların yaptığı yaşam koçluğu yüzünden insanlar sömürülüyor, kendinize bağımlı hale getiriyorsunuz insanları. Nede olsa yeni bir meslek gibi görülüyor. hemen bu mesleği başından sömürüp cukka yapan tiplerin çıkması gerekiyor böyle. kar yağarken e5 te hayvan fiyata zincir satan tiplersiniz. bir türlü bitmediniz. azalmadınız bile.

alp_tunay
14 Kasım 2012, 01:49
Çok laf yalansız,
Çok mal haramsız olmaz......

Demiş atalarımız....
Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz , elindeki bulgurdan olur ,,,

Da demişler....

Vallaha ne güzel demişler.... :cat:

eren özer
14 Kasım 2012, 01:49
Otelde Beraber çalıştığımız Bir arkadaşım var Hiç samimi değilizdir ama bi iş var Bununda aklına başkası sokmuş Beni illa çağırdı bir yere Bi adam geldi 30 dk bişeyler anlattı ama üstü hep kapalı yani şöyle böyle dedi 15.20.000 Dolar kazanacaz dedi
ama aslında hiç bişey demedİ Şöyleki WAP sitesi tasarlıcaz dedi oradan site tasarımı felan yapcaz dedi o kadar nasıl yapılır nasıl satılır bunlara dair hiç bi bilgi yok
Soruyorum abi tamamda Nasıl para kazanacağız Kim nasıl bize Reklam vb şeyler verecek dedim Sen site aç gerisi kolay diyor
madem site başına reklam alıyonuz kendi adınıza veya kardeşinizin adına neden açmıyonuz diyom Yok diyo adamalr araştırıyo felan sallıyo
Misal sen ayda 30 milyar kazanıyon Başka birini çağırıp dermi Gel benim maaşıma ortak olak diye hayır
Ama benden site açmam için 600 dolar istedi Bende tabi Koşarak uzaklaştım
Ama şöyle bişey vardı adam cafeye davet etti bizi Ve Bmw ile de geldi Para gani hani ama nasıl ve nereden kazandığını söylemiyo
Bizim Fehmide bu adama uyarak bi site açtı ama o da bi B.ku bilmeden İçi boş şeyler yazdı
Şunu anladım ki İnsanların 600 Dolarını alarak size site açacağız size tüm firmalar reklam verecek Diye Yalan söyleyip 600 dolar alıyorlar
Ama adam sıkı Pazarlamacı ha bi palavralar atıyor öff görsen Ne söylediği belli değil
Ulen adamaların işi gücü yok milyonlarca site varken sana reklammı versin
http://www.fehmisen.com/
Buda bizim Fehminin sitesi Kesinlikle Reklam Değildir Ama Bi ziyaret Edin İçi boş şeyler Paylaşmış sitede Kendileri ile alakası olmayan şeyler
Ama işin ne olduğu hala belli değil
Arkadaşın Linki 5,10 dk Dinledim Ama
bizim Fehminin Linkine benzeettim bende Oraya Bağlaıcakdım ama epeyli Uzun oldu beaaaa :P

çelikatlı
14 Kasım 2012, 01:53
hayalinizdeki motora sahip olmakmı istiyormusunuz? yoksa ona hep uzaktanmı bakacaksınız? yarın çok geç olabilir.! aylık 1000tl kaderiniz değil! haydi hemen telefonu kaldırın ve yeni başlangıçlara merhaba deyin :)0532 643 78 09 işte mutluluğun telefon numarası. haydi hemen arayın. üstelik 10 dakika içerisinde arayan herkeze 1 değil 2 değil 3 değil tam 5 motor veriyoruz.

rs_guven
14 Kasım 2012, 01:55
Ne kadar kısa yoldan zengin olma meraklıyız yahu...
Almadan vermek, Allah'a mahsustur.
Ava giden avlanır.
daha birçok laf var bunlar gibi...
SAYGILAR...

angorstatik
14 Kasım 2012, 01:56
emlak işinde de çok para var, elektrik süpürgesi mi dersin, herballife mı dersin vsvs ne dersen de... çalışan emlakçı arkadaşım var aylık geliri iyi bir firmada çok üst düzey adamın kazandığı kadar kazanıyor, sokakta gördüğüm emlakçı var (kimse yanlış anlamasın lütfen) pabuçlar boyasız. haa bu arada ben de bankacıyım... ne yaparsan yap çok çalışırsan çok para kazanırsın.. biraz da yetenek gerekli.. ister herballife sat, ister süpürge, istersen bilgi, çalışmadan olmaz...

ytcksl
niye millete ozele gel diyorsun? uyusturucu madde falanmi sattircaksin? torbacimi ariyorsun altina? yaz iste acik acik bilelim.

neocasarea
hayalinizdeki motora sahip olmakmı istiyormusunuz? yoksa ona hep uzaktanmı bakacaksınız? yarın çok geç olabilir.! aylık 1000tl kaderiniz değil! haydi hemen telefonu kaldırın ve yeni başlangıçlara merhaba deyin :)0532 643 78 09 işte mutluluğun telefon numarası. haydi hemen arayın. üstelik 10 dakika içerisinde arayan herkeze 1 değil 2 değil 3 değil tam 5 motor veriyoruz.
5 kiloda balderesi yaninda hediyemiz :)

cRaZy_iMaM
14 Kasım 2012, 01:58
yazdım zaten yukardaki mesjda

rs_guven
14 Kasım 2012, 02:00
Imam ve yesewi için çoklu üyelik uyarısı geldi ve hala bir açıklama yok :)

aranel
14 Kasım 2012, 02:00
Yaşam koçluğu nedir yaaa...
Millet yaşamayı bilmiyor mu?..
Yaşamayı mı öğretiyor bu koç....

Saçma sapan işler.... :pr:

Yaşam koçluğu ile bu işleri birbirine zamanında bağlamışlar hala öyle gidiyor.Yaşam koçu insana yaşamayı öğretmiyor; nasıl mutlu yaşanır hayattan nasıl ne zaman zevk alınır bunları öğretir sağlıklı yaşaması için yönlendirir ve bunu bir eğitim dahilinde yapar. Ben bunun eğitimini alıyorum ve ilerde bir yaşam koçu olmayı hedefliyorum lütfen biraz saygı ile yaklaşın.

inzell
14 Kasım 2012, 02:05
Asıl para adultta. Bu bahsettikleriniz çerez parası. :P

YÖRÜK
14 Kasım 2012, 02:07
alın o zaman.şimdi de yok efendim önce yok dedi sonra yolladı demeyin.face den ekleyip soranlara gayette güzel mantıklı açıklama yaptım yapıyorum
bu link işle ilgili şirketle ilgili ön bilgi verir
https://media.adobeconnect.com/_a831861777/p34587908/?launcher=false&fcsContent=true&pbMode=normal

ilginçtir burada da milleti gaza getirip saha sonra sponsorunuz ile irtibata geçin o ne diyorsa onu yapın eğitim seminerlerine katılın diyor..eğitim seminerleri de milletin gözünü boyamak için diye düşünüyorum..bir de merak ettim hocam mı desem koç mu desem,bu seminerlere giriş ücretli mi?

canerol
14 Kasım 2012, 02:08
muhabbete bak :queen: o-ringli olsun zincir :queen:
egzantrik zinciri olmazmı :)
ooo 5 sayfa varmış :) ilk yazılara bakabildim

cousinecruis
14 Kasım 2012, 02:09
mesajları şikayet ettim arkadaşlar