PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Salcano Cub Yardım

ktykck
01 Kasım 2012, 02:54
Merhabalar.
Dün Memlekete salcano panther 100cc cub model motordan aldım. Kontrol etmeden servis çıkışı ile kargo yapıldı.
Konuştuğumda çalışıp gitmeye müsait olduğu söylendi fakat kardeşim ilk kullandığında motordan ufak bir yanık kokusu olduğunu ayrıca altta motorun altında ustaca kesilmiş motora baglı bir hortumun sarktığını söyledi. Konu ile ilgili fazla bir alakam olmadığı ve gönderdiğim yerde servis olmadığı için sizlerden yardım bekliyorum.

DarkSeleCT93
01 Kasım 2012, 02:58
yanık kokusunu bilmem ama 2.dediğin muhtemelen benzin tahliye hortumudur

rapsy_09
01 Kasım 2012, 02:59
Motos sıfır ise o koku egzozdan geliyor olabilir.Borudaki boya yanıyordur size sıkıntı çıkarmaz.O sarkan boruda büyük ihtimalle karbüratör tahliyesidir.Normali zaten motorun altından sarkmasıdır.Bence herhangi bir problem yok.

ktykck
01 Kasım 2012, 03:00
olması gereken bişeymi peki sıkıntı değildir umarım o hortum

rapsy_09
01 Kasım 2012, 03:02
Hortum tüm motorlarda var.Motor yan yatarsa veya eğilirse karböratördeki benzinin hava filtresine veya motora gitmemesi için.

egelim 43
01 Kasım 2012, 03:03
yenidir kokar hortumdur sarkar :) sıkıntı yok devam :cat: hayırlı olsun kazasız belasız kullanın :rendeer:

ktykck
01 Kasım 2012, 03:03
Anladım Çok teşekkürler arkadaşlar. İçim rahatladı saolun.

inglor
01 Kasım 2012, 03:05
Merak etmeyin o koku normal..hortumda öyle arkadaşlar söylemiş zaten..yıllar önce aynısından bende de vardı..Sorun yok merak etmeyin.