Orijinalini görmek için tıklayınız : 1000rr kırmızı ikaz ışığı
yuxexeselim
30 Ekim 2012, 01:57
selam arkadaşlar 2005 1000rr sahıbıyım...dikkatımı çeken bır konu oldu bilen varmı bılmıyorum umarım vardır. motosiklet kapalı konumda ıkan gosterge panelınde kırmızı bır ışık yanıp sonuodu...en so baktıgımda onun hıc yanmadıgını farkettım.yanması mı gerekıodu yanmaması ı sonadan kuskuya düştüm... onceden kapalı konumda 3 4 sanıyede bır yanıp sonrdı bılgısı olan arkadaşlar lütfen :D
SonpoL
30 Ekim 2012, 02:02
Sanırım immobilizer ışığından söz ediyorsunuz. En kısa süre de servise göstermeniz daha sağlıklı olacaktır.
Benim motorda o kırmızı immobilizer ışığı anahtarı kontaktan çıkardıktan sonra yanıp sönüyor. 48 saat boyunca kontağa hiç anahtar girmezse bu süre sonunda yanıp sönme bitiyor bu normal. Bir de böyle bakın.
yuxexeselim
31 Ekim 2012, 01:03
evet immobilizer ışığı...gıdonu kıtledıgımız zaman yanması gerekıomus yazılanrala gore ama benımkı hıc yanmıyor...patlak deıl cunku kırmızı guvenlık dugmesını acdıgımda tum ısıklar yanarken oda yanıyor sanırım kontaga gıden baglantı kablosunda bır sorun oldu..
O ışığın yanıp sönmesini kontrol edebileceğin ayar vardı 2005 modelinde nasıl bilmiyorum ama ışığın yanıp sönmesi iptal edilebiliyor 2012 modelinde. Bunun için kullanım klavuzuna bakmalısın.
Ali Kurt
01 Kasım 2012, 21:02
Yanıp sönmesi gerek. Servise bi göstermeni tavsiye edebilirim
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO