Orijinalini görmek için tıklayınız : Mondial Mondial 100 MG SuperBoy Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
17
18
19
rs_guven
05 Temmuz 2013, 22:13
Balansör yok. Yüksek devirlerde çok titriyor. Ama şehir içi kullanımda pek fark edilmiyor.
eski-hondacı
06 Temmuz 2013, 11:41
balansörsüz motora göre titreşim sayılmaz kadar ben ne motorlar gördüm aynaları çift gösteren vibrasyon masaj aleti gibi yada hilti kırıcı gibi.
rs_guven
06 Temmuz 2013, 11:56
Salih abi, prince sayfasına yazdım ama belki bakmamışsındır. 2000 bakımı için 70 lira istediler. Haberin olsun.
eski-hondacı
06 Temmuz 2013, 19:07
neyaptılar yahu borpower mi doldurdular motora performans egzozumu taktılar ne işlem yaptıklarını bir yazsana ana bayiiee mail at şikayet et ben servisteyken bölge bayiinden geldiler servistekiler hazır ola geçiyorlardı öttürürler mondial serviste ciddiye alıyor merkez olarak haberin olsun.ben bu sayfadan başka sayfalara bakamıyorum bugün birşey dikkatimi çekti benim motora senin egzozun aynısını kullanmışlar egzozun yan tarafında bulunan oyuk yer varya somunlara değmesin diye yapılmış benimkinde 10 cm kadar ileride kalıyor yani hiç alakası yok amortisörler çok geride arka çatalı profil yapmışlar iyide egzozu uydurmamışlar bunu mondiala yazacağım egzozu süper boya uygun yapsınlar yahu ben böylebir tasarım görmedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:34 ----------
yani teker daha geride buda motorun tekerler arasının uzun olduğu sonucunu çıkarıyor sanırım bişey yazmayı unuttum dün egzozun deliğinden içine bakınca bir sac gördüm egzozun iç yapısının resmi varmı acaba bir araştırayım, elime yıldıztornavidayı aldım şeytanda dürttü uzak olsun bismillahirrahmanirrahim dedim vuruncaya kadar capırt içine girdi sacı deldi 3 adet eşkenar üçgenin köşeleri gibi delininçe şeytan üçgeni oldu tüh dedim ne yaptık şimdi motor carıldarsa ne yapcaz dedim çalıştırdım motoru tub tub yapan motor tüb tüb yapmaya başladı elim ayağım rahat durmazki gıdıklamadan olmazdı sanki yok yok kötü birşey olmadı gibi tüp tüp sesi egzozun çıkışından geliyor motor gene homurdamasına devam ediyor korktuğum gibi olmadı ses patırdamıyor rahatsızda etmiyor ama hava çıkışı çoğaldı motor rahatladı gibi tabiki rölantideki ayarı kaydı geri tepme değişti haydi birde ayar çektik biraz yakıt artacak galiba bugün motor çok rahat geldi bana sanki boğazına tıkanan şeyden kurtulmuş gibi aslında hiç sevmem orjinali oynamayı dürttü işte ne yapayım inşallah kötü olmaz ama 3 adet 5 mm delik oldu egzozun içindeki sacda haberiniz olsun yorumlarınızı bekliyorum.
rs_guven
07 Temmuz 2013, 00:08
Hava filtresi 7 lira, arka takozlar 10 lira, takoz vidaları 3 lira, motor yagı 15 lira, el emeği 35 lira.
Bende yaptırmadım. Hatta 2100 km oldu, hala yagı bile değiştirmedim.
Satacağım bu günlerde, bir süre ara vereceğim, maddi imkansızlıklardan dolayı.
eski-hondacı
07 Temmuz 2013, 17:29
subab ayarıda yapmadığı halde alacak, takozlar neden değişiyor hava filitresi zaten süngerden yıka gitsin, yağıda al kendin değiştir okadar keşke satmasan zararına gidiyor ikinci eli sök aküyü al çatala lastiklerin altına straforları koy çek çadırı binme daha karlısın ama satınca boşluğa düşersin bir müddet canın sıkılır .inşallah durumun düzelir mübarek ramazan hayırlı gelir inşallah.
rs_guven
07 Temmuz 2013, 18:46
Allah razı olsun. Hepimiz için hayırlısı olsun.
boora
12 Temmuz 2013, 01:13
neyaptılar yahu borpower mi doldurdular motora performans egzozumu taktılar ne işlem yaptıklarını bir yazsana ana bayiiee mail at şikayet et ben servisteyken bölge bayiinden geldiler servistekiler hazır ola geçiyorlardı öttürürler mondial serviste ciddiye alıyor merkez olarak haberin olsun.ben bu sayfadan başka sayfalara bakamıyorum bugün birşey dikkatimi çekti benim motora senin egzozun aynısını kullanmışlar egzozun yan tarafında bulunan oyuk yer varya somunlara değmesin diye yapılmış benimkinde 10 cm kadar ileride kalıyor yani hiç alakası yok amortisörler çok geride arka çatalı profil yapmışlar iyide egzozu uydurmamışlar bunu mondiala yazacağım egzozu süper boya uygun yapsınlar yahu ben böylebir tasarım görmedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:34 ----------
yani teker daha geride buda motorun tekerler arasının uzun olduğu sonucunu çıkarıyor sanırım bişey yazmayı unuttum dün egzozun deliğinden içine bakınca bir sac gördüm egzozun iç yapısının resmi varmı acaba bir araştırayım, elime yıldıztornavidayı aldım şeytanda dürttü uzak olsun bismillahirrahmanirrahim dedim vuruncaya kadar capırt içine girdi sacı deldi 3 adet eşkenar üçgenin köşeleri gibi delininçe şeytan üçgeni oldu tüh dedim ne yaptık şimdi motor carıldarsa ne yapcaz dedim çalıştırdım motoru tub tub yapan motor tüb tüb yapmaya başladı elim ayağım rahat durmazki gıdıklamadan olmazdı sanki yok yok kötü birşey olmadı gibi tüp tüp sesi egzozun çıkışından geliyor motor gene homurdamasına devam ediyor korktuğum gibi olmadı ses patırdamıyor rahatsızda etmiyor ama hava çıkışı çoğaldı motor rahatladı gibi tabiki rölantideki ayarı kaydı geri tepme değişti haydi birde ayar çektik biraz yakıt artacak galiba bugün motor çok rahat geldi bana sanki boğazına tıkanan şeyden kurtulmuş gibi aslında hiç sevmem orjinali oynamayı dürttü işte ne yapayım inşallah kötü olmaz ama 3 adet 5 mm delik oldu egzozun içindeki sacda haberiniz olsun yorumlarınızı bekliyorum.
egzozunda yaptığın şey öenmli bi sorun değil. hatta sorunda değil içinde bi kaç tane saç perde var benim bildiğim egzoz gazı içeride dolaşıp öyle dışarı çıkıyor. sen delik açmişsin biraz daha erken çıkar gaz biraz da ses yapar ama ufak bi tornavida deliği pek bi şey değiştirmez . sıkıntı yapmanızı gerektirecek durum yok. http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/29179-suzuki-gn250-bilgileri.html bu sayfada egzoz ölçüleri yazıyor orada şeması var daha iyi anlarsınız dediğimi
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:08 ----------
Hava filtresi 7 lira, arka takozlar 10 lira, takoz vidaları 3 lira, motor yagı 15 lira, el emeği 35 lira.
Bende yaptırmadım. Hatta 2100 km oldu, hala yagı bile değiştirmedim.
Satacağım bu günlerde, bir süre ara vereceğim, maddi imkansızlıklardan dolayı.
9.500 km ye geldim ben arka takoz değiştirme gereği duymadım ? (takoz dediğin kaplin lastiği heralde) bence o kadar çabuk eskimez o yani ben eskitemedim lastik yaktım dağ bayır gezdim ani debriyaj bıraktım sıkıntı yok
rs_guven
12 Temmuz 2013, 19:05
9.500 km ye geldim ben arka takoz değiştirme gereği duymadım ? (takoz dediğin kaplin lastiği heralde) bence o kadar çabuk eskimez o yani ben eskitemedim lastik yaktım dağ bayır gezdim ani debriyaj bıraktım sıkıntı yok
Eminim benimkilerde de sıkıntı yoktur. Para alacak yer bulamayınca, onu değiştirmek istedi herhalde.
Ben sadece yagını değiştirdim. Pazar günü de hava filtresini temizlerim oldu bitti.
eski-hondacı
13 Temmuz 2013, 00:07
eline sağlık okadar işte bende buji anahtarı falan alacağım motora yan çantalar takmak istiyorum fakat aklımdaki çantaları bulabilsem şu uçaksavar mermi şeritlerinin metal kutuları varya ondan iki tane bulsam bağlantı yerlerinide bir şekilde eğip büküp borulardan yaptırırım dehşet olur aslında daha önce yapmak istediğim birşey var bu konuda daha önce yapmış biri varsa yada olup olmayacağına dair ölçüp biçebilecek biri varsa yardım etsin arka tekeri mondial vulture tekeri takmak istiyorum sizce olurmu cant değişimide olacak sanırsam.bide 125 yada 150 cc ye çevirebilirim gerekirse.
boora
13 Temmuz 2013, 01:02
mr lastiği takmaktaki amacınız lastiği kalınlaştırmaksa 18 inç daha büyük lastik takarsınız olur biter. ama illa mr 150 nin jant lastiğini takacağım derseniz arka çatalın genişliğini takacağnız lstiğin genişliğini hesaba katmalısınız. ayrıca mr jantı süperboyun gövdesine uyarmı dişli kısmı ön dişli ile çaprazda kalırmı felan filan denemeden bilinmez.
eski-hondacı
13 Temmuz 2013, 16:34
lastiğin deseni hoşuma gidiyor yere sağlam basacak gibi duruyor sboy 18 ınch den16 ınche düşeceğinden kalınlığın artışı gücü etkilemez diye düşündüm fakat yanyana getirmedende olmaz gibi bakalım ne olacak.
rs_guven
13 Temmuz 2013, 16:53
Onun yerine kaliteli bir çift lastik alsanız, daha faydalı olur. Hem geniş lastik 100 cc motoru yorar, yakıtı arttırır, hızlanmayı yavaşlatır.
Yanlışta biliyor olabilirim :)
eski-hondacı
13 Temmuz 2013, 17:50
haklısın 100 cc motorda etkiler biraz da yani böylede bisiklet tekeri gibi neredeyse mübarek hiç haz almıyorum bakınca şöyle arkadan.motorda cüsse büyük teker ince eski antika
yarış motorları gibi
eski-hondacı
13 Temmuz 2013, 22:40
birde şu yan çanta demirleri işi var onuda çözmem gerek yakınlarda bir 650km yola gitme projem var gerçekleştirmek istesem çantalar olmadan olmaz yahu yakınlarımda tanıdığım birileri olsa bu işleri yapmış kolay olacakta uğraştıracak beni zalimm.
rs_guven
14 Temmuz 2013, 00:23
Bir seferlik kullanım için ise basit heybeler var. Tentecilerde falan satılıyor. Onlar da işini görür.
Bu arada prince'yi sattım. Bakalım motosikletsiz ne kadar dayanabilecegim.
uzmanhobi
14 Temmuz 2013, 00:30
slm abiler ben motor almayı düşünüyorum super boy ile kanuni breton s 100 arasında kaldım hangisi az arıza verir
rs_guven
14 Temmuz 2013, 00:36
Ikiside temiz kullanılınca arıza vermez. Breton gereğinden fazla pahalı.
Ben prince'yi 1830 liraya alırken, breton s 2200 liraydı.
uzmanhobi
14 Temmuz 2013, 00:43
şimdi breton 2395 olmuş bencede yüksek ... ama ben kaskımı falan beyaz renkte aldım :) yani super boya hazırlık yaptım ama mondialede tam anlamıyla güvenmiyorum abi sence iyi bir motor firmasımı :) arada uzun yolada çıkarım beni yarı yolda bırakırmı
rs_guven
14 Temmuz 2013, 00:50
Ben tecrübeli değilim, 3 yıllık ve 6500 km'lik bir geçmişim var. Tamamı Mondial ile.
Titremeleri dışında (hep balansörsüz modellere bindim) hiç problemleri olmadı. Hiç yolda kalmadım.
boora
14 Temmuz 2013, 00:52
Bir seferlik kullanım için ise basit heybeler var. Tentecilerde falan satılıyor. Onlar da işini görür.
Bu arada prince'yi sattım. Bakalım motosikletsiz ne kadar dayanabilecegim.
hayırlı olsun diyelim kaça sattınız acaba ? ben 1500 fiyat çektim birisi 1400 veririm dedi kızıp kaldırmıştım ilanı
rs_guven
14 Temmuz 2013, 00:57
Bizim iş biraz karışık. Dayıoğluna verdim. 1750 lira civarı diyelim.
Şöyle ki karışık; 700 lira para aldım. prince'nin kalan 6*150 lira taksidini ödeyecek.
Ayrıca yeni bir motosiklet alırsam, bütün ekstraları (rüzgarlık, arka çanta, koruma demiri vs.) o alacak.
Siz neden satmak istiyorsunuz ki? Size de tam ölücü denk gelmiş. :)
uzmanhobi
14 Temmuz 2013, 00:58
eyw super boyla 5 .viteste 6500 deviri geçmeden saatte kaç km hıza ulaşırım bilgin varmı
boora
14 Temmuz 2013, 01:11
Bizim iş biraz karışık. Dayıoğluna verdim. 1750 lira civarı diyelim.
Şöyle ki karışık; 700 lira para aldım. prince'nin kalan 6*150 lira taksidini ödeyecek.
Ayrıca yeni bir motosiklet alırsam, bütün ekstraları (rüzgarlık, arka çanta, koruma demiri vs.) o alacak.
Siz neden satmak istiyorsunuz ki? Size de tam ölücü denk gelmiş. :)
hımm sen iyi fiyata satmışsın. kt125 veya seyahn 150 almak istiyorum ben koltuğu geniş oturuş pozisyonu rahat diye. hatta bi tane ilan bile bulmuştum benden 90 km uzakta gidip alacaktım. ama 8-9 aylık motoru 1000 lira aşağısına satmaya kalktım çabuk satılsın diye ama millet hepten öldürdü fiyatı. neyse satmaktan vazgeçtim gibi zaten motorunu oynamayıdüşünüyorum biraz belki 200 lük yapabilirim ama belli de olmaz. yapıp yapmama arasında kararsızım
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------
eyw super boyla 5 .viteste 6500 deviri geçmeden saatte kaç km hıza ulaşırım bilgin varmı
80 km civarı yaparsın 6000 de 70 yapıyor
rs_guven
14 Temmuz 2013, 01:18
Ben prince ile (superboy ile aynı motora sahipler) 5. vites, 6500 devirde 65-70 km hızla gidebiliyorum.
Superboy kullanan Salih abi (eski-hondacı) daha yüksek hızda gittiğini söylemişti, önceki sayfalarda.
---------- Post added at 00:18 ---------- Previous post was at 00:11 ----------
hımm sen iyi fiyata satmışsın. kt125 veya seyahn 150 almak istiyorum ben koltuğu geniş oturuş pozisyonu rahat diye. hatta bi tane ilan bile bulmuştum benden 90 km uzakta gidip alacaktım. ama 8-9 aylık motoru 1000 lira aşağısına satmaya kalktım çabuk satılsın diye ama millet hepten öldürdü fiyatı. neyse satmaktan vazgeçtim gibi zaten motorunu oynamayıdüşünüyorum biraz belki 200 lük yapabilirim ama belli de olmaz. yapıp yapmama arasında kararsızım
Ben hem makinenin titreşiminden sıkıldım hem de kredi ve kredi kartı taksitlerimi ödemekte zorlanınca, sattım gitti.
Bir daha alırsam, kesinlikle titreşimli makine almam. Insanı motosikletten soğutuyor.
uzmanhobi
14 Temmuz 2013, 01:25
şimdi ben bu super boyla 400 km lik uzun yolculuğa çıka bilirmiyim
boora
14 Temmuz 2013, 01:25
Ben hem makinenin titreşiminden sıkıldım hem de kredi ve kredi kartı taksitlerimi ödemekte zorlanınca, sattım gitti.
Bir daha alırsam, kesinlikle titreşimli makine almam. Insanı motosikletten soğutuyor.[/QUOTE]
bende titreşimi sevmiyorum ama cg öyle güzelki basit arıza yapmayan yapsa dahi kendin yapabileceğin bi alet. yedek parçaşı bi dünya fiyatları ucuz. istersen motoruyla oynayabiliyorsun 200 lük yap istersen. ama içimden cbr 125 geçmiyor değil benimde :wiinkk:
rs_guven
14 Temmuz 2013, 11:48
şimdi ben bu super boyla 400 km lik uzun yolculuğa çıka bilirmiyim
Çıkabilirsiniz tabi ki. Titreşimden dolayı yorucu olur. Dinlene dinlene giderseniz problem olmaz.
davazli20
15 Temmuz 2013, 15:46
Sonunda Aldım 'süper boy'umu 2 hafta kadar oluyo yakında resimlerini paylaşacağım :thumleft:
rs_guven
15 Temmuz 2013, 16:05
Sonunda Aldım 'süper boy'umu 2 hafta kadar oluyo yakında resimlerini paylaşacağım :thumleft:
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
antiate
16 Temmuz 2013, 01:02
Merhaba arkadaşlar benimde superboyumla 2100 km oldu.Motor biraz güçsüzlüğünü hissettirsede kullanımı güzel.Yani bir sıkıtı çıkarmıyor.Yalnız şöyle bişey var bugün biri bu motorlarda cc yükseltilmiyormuş birsürü ustaya sordum dedi canım sıkıldı açıkcası. adam baya iddialı konuştu bende bundan alcaktım vazgeçtim dedi.Bunun aslı varmı arkadaşlar teknik bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.
rs_guven
16 Temmuz 2013, 02:18
Merhaba arkadaşlar benimde superboyumla 2100 km oldu.Motor biraz güçsüzlüğünü hissettirsede kullanımı güzel.Yani bir sıkıtı çıkarmıyor.Yalnız şöyle bişey var bugün biri bu motorlarda cc yükseltilmiyormuş birsürü ustaya sordum dedi canım sıkıldı açıkcası. adam baya iddialı konuştu bende bundan alcaktım vazgeçtim dedi.Bunun aslı varmı arkadaşlar teknik bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.
200 cc'ye kadar yükseltilebiliyor. Söyleyen kişi kafadan atmış.
boora
16 Temmuz 2013, 16:00
yükseltiliyor hatta aldığın gibi 125 cc lik yapabilirsin üst kapak felan 125 cc ye uygun
eski-hondacı
18 Temmuz 2013, 01:54
yaklaşık bir haftadır uğrayamıyorum arkadaşlar işyerim greve başladı tamamen boşum tınnnn ne maaş nede sigorta yok grev bitene kadar bu grevde motoru satmazsam iyi ama satarım kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez misali neyse geride kaldığım günleri okudum cevapları yazayım, 6500 devirde düz yolda 80 km gördüm subab ayarını kısınca ses yapıyor diye 75 km düştü 1200 km deyim sıkıntı yok şimdilik cc yükseltme yapılıyor, 125 cc yi geçmeyin derim motor hafif uçarsınız :cherry: sattığına üzüldüm güven ama hayırlı olur inşallah daha büyük birşey nasip olur , vergili motor alacaklar çin malı almayın vergi verecekseniz adam gibi makinaya verin içiniz yanmasın vergisiz 100cc makina çinlilerde var (yeni motorlarda) benim gönlümden geçen karburatörlü bir 650 cc enduro tabiki ikinci el tercihim bmw f650 hedefim bu olacak temiz denk getirirsem affetmem tabiki grevden sonra superboy motoruna fiyatına ve balansörsüz olmasına rağmen bence çok iyi 95km de bağırmayı, titremeyi hissettiriyor daha ne beklenebilir bilemem arkadaş sonunda beyazını almış hayırlı olsun kazasız binersin inşallah ,aynalardan gözünüzü ayırmayın mümkün olduğunca sağ şeridin araç sol teker izinden gidin ve yakın takipten kaçının araçlarda abs var zınk diye duruyorlar üstünden uçarsınız motor böcek gibi yapışır araca dedimya siz artık bir savaş pilotu oldunuz en ufak hatada booommmm.
rs_guven
18 Temmuz 2013, 23:57
Şimdilik emanet bisiklet kullanıyorum abi. Önce kendime bir bisiklet almayı, daha sonra parayı bulunca da;
vergili, titreşimsiz, daha uzun süre sıkılmadan kullanabileceğim bir motosiklet almayı düşünüyorum.
eski-hondacı
20 Temmuz 2013, 01:06
bisikletin süspansiyonlu olsun inşallah belki bisiklet motoru takarsın oyüzden rahat olur, şöyle sağlam ağır bir bisiklet al kalın tekerli biliyorsun bisiklet motor setleri var ,hemencecik monte edilen alırsın pırrr adanayı şehir içi hiç affetmez, vergili motor alacaksan bence ikinci el 150cc cbf al evladiyelik bin titreşim yok ben test ettim canavar gibi yere sağlam basıyor.
eski-hondacı
21 Temmuz 2013, 00:58
arkadaşlar bugün komşum süperboyunu 150 cc yapmış 2 saatte işlem tamam üst kapak aynı oturmuş hiç fark edilmiyor farklı olduğu, yalnız geri dönüşüm sistemi iptal edilmiş 150 cc de geri dönüşümsüz silindir varmış galiba araştırayım bakalım, 185 tl ye mal olmuş karburatör ve üst kapak aynı kalmış test ettim altımda canavar var zannettim çok teklikeli bir durum canımm :P
eski-hondacı
22 Temmuz 2013, 02:53
bugün internette araştırıp durdum ,kanuni terry nin motoru 150 cc siyah ve geri dönüşümlü bizimkinin tıpatıp aynısı, yok diyen motorcuya gidip göstermek lazım öylede yapacam zaten hende orjinal siyah boyalı, nabeerrr diyecem arkadaşıda tembihleyip gönderecem yanına doğru düzgün birşeye benzetsin motoru ,ne demişler araştırmadan işe başlama.
GÖNDEN
22 Temmuz 2013, 10:03
Selam Arkadaşlar,
Foruma Yeni Üye oldum inşallah neşeli ve bol muhabbetli sohbetler ve paylaşımlar geçiririz.
20.07.2013 cumartesi akşam saat 5.30 da mondial 100 superboy'umu yeni teslim aldım, bugün 59 km de rodaj aşamasındayım.
Sizlerden rica rodaj bölümünde nasıl bir yol edinmeliyim sağlıklı bir motor için?
Bunun yanında motor beklentimin çok çok üzerinde çıktı. Trabzon da ki mondial bayisinden satın aldım ve bana Aslan usta bu motor ile rodajını tamamla 0,07 kuruş civarı yani cup'lar dan bile az yakıt sarfiyatın olacağını söyledi. Motor samimiyetimle söleyeyim çok güzel rahat cup'lar da ki kadar gürültülü ve sarsıntılı değil titreşim yok denecek kadar az, rahatsız etmiyor , aynadan arkada olan biteni net olarak görebiliyorsunuz. depom yaklaşık 60 tl ye doldu(içinde 1,5 lt vardı 11.lt daha aldı). Trabzon'da benzin lt fiyatı 4.95 bazı yerlerde 5 tl. motorumun resimlerini en kısa zamanda sizler ile paylaşmak istiyorum.gün geçtikçe motorumu size elimden geldiğince tüm samimiyetimle anlatıp kafalardaki karmaşık sorulara netlik kazandırmaya çalışacağım.
Allahtan Herkese Kazasız ve tatlı, neşeli, sevgi dolu sürüşleri içtenlikle Dilerim.
Tüm Arkadaşlarıma Selamlar Olsun...
rs_guven
22 Temmuz 2013, 11:50
Hoşgeldiniz, hayırlı olsun. Rodaj ile ilgili olarak gerekli bilgiler kitapçıkta yazar.
Ilk 500 km 5000 devri geçmeyin. Sonraki 500 km 6500 devri geçmeyin. Sonrasında Allah ne verdiyse :)
Yakıt konusunda ise usta biraz sallamış. Her halükarda cub'tan fazla yakar.
GÖNDEN
22 Temmuz 2013, 12:12
Merhaba,
Bilgileriniz için teşekkürler
Yakıt konusunu bekleyip göreceğim :)
davazli20
22 Temmuz 2013, 12:31
Evet arkadaşlar ne zamandır yükleyeyim diyordum bugüne nasipmiş :cat:
işteee bu da benim beyaz meleğimm :wiinkk:
http://s1307.hizliresim.com/1c/q/qm8gk.jpg
http://s1307.hizliresim.com/1c/q/qm8k2.jpg
http://u1307.hizliresim.com/1c/q/qm8lz.jpg
http://t1307.hizliresim.com/1c/q/qm8mw.jpg
http://s1307.hizliresim.com/1c/q/qm8n5.jpg
eski-hondacı
22 Temmuz 2013, 13:34
uuuyyyyyyyyyyyyyy keşke beyaz alsaymışım hemen yapıştırmışsın elcikleri yazıları allah kaza bela vermesin tam yakışıklı maşallah.:queen:
boora
22 Temmuz 2013, 22:36
arkadaşlar bugün komşum süperboyunu 150 cc yapmış 2 saatte işlem tamam üst kapak aynı oturmuş hiç fark edilmiyor farklı olduğu, yalnız geri dönüşüm sistemi iptal edilmiş 150 cc de geri dönüşümsüz silindir varmış galiba araştırayım bakalım, 185 tl ye mal olmuş karburatör ve üst kapak aynı kalmış test ettim altımda canavar var zannettim çok teklikeli bir durum canımm :P
sadece silindir değişimi için 185 lira çok almışlar silindir-piston set halinde zaten 60-70 lira bi şey. geri dönüşüm sistemi üst kapakta bulunur silindirle alakası olmaz. cg 150 silindir diye aratırsan google da karşına çıkar 62 mm çaplı 149cc birde 65.5 çaplı kısa silindir var o da 166 cc yapıyor ikiside 150 lik diye geçiyor
sertanizmir
24 Temmuz 2013, 15:12
merhaba arkadaşlar yeni motor alacağım mondial'in bu modeli çok hoşuma gitti bütçeyede uygun motoru kullanan arkadaşlar motorun artı ve eksi yönlerini kısaca anlatabilirmi
uzmanhobi
24 Temmuz 2013, 22:44
slm arkadaşlar motor konusunda kafam çok karışık birtürlü karar veremedim mondial super boy mu ? yosa asya kedi dinamik lüx mü ? asyada koruma demiri ve basamaklar standart verilmiş sizce hangisi ?
eski-hondacı
26 Temmuz 2013, 04:12
bence enaz nikelajı olanı al paslanırsa kendin söküp zımparalayıp boyarsın spreyle, mondialın servisi heryerde var zaten süperboyu gören cup kullananlar cok beğeniyorlar ama sonuçta çin malı hepsi sen bilirsin, ben sorun yaşamadım şimdilik allah nazardan saklasın parçalarıda yakında yaygınlaşır, aldığım bayii başka motor getirmiyor desem yeridir siparişle diğer modelleri getirtir olmuş dükkanın önü mavi,beyaz,siyah süperboy dizmiş.bilgin olsun sübab kesen arkadaş olmuş yukarıda yazdığına göre şanssızlık diyelim ama garantiye giriyor servis çalışanları tecrübeli ise birdaha kesmez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:06 ----------
üst kapakta değişmiş kulbütör kapağı değişmemiş 185 lira almış yanlış yazmışım biniyor hala sorunda çıkarmadı demekki oluyormuş .
davazli20
26 Temmuz 2013, 14:42
Daha yapacaklarım çok beyaz melegime :))
plectrum
26 Temmuz 2013, 21:19
Yakıt tuketimi çok artar mı acaba?
boora
26 Temmuz 2013, 23:49
bence enaz nikelajı olanı al paslanırsa kendin söküp zımparalayıp boyarsın spreyle, mondialın servisi heryerde var zaten süperboyu gören cup kullananlar cok beğeniyorlar ama sonuçta çin malı hepsi sen bilirsin, ben sorun yaşamadım şimdilik allah nazardan saklasın parçalarıda yakında yaygınlaşır, aldığım bayii başka motor getirmiyor desem yeridir siparişle diğer modelleri getirtir olmuş dükkanın önü mavi,beyaz,siyah süperboy dizmiş.bilgin olsun sübab kesen arkadaş olmuş yukarıda yazdığına göre şanssızlık diyelim ama garantiye giriyor servis çalışanları tecrübeli ise birdaha kesmez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:06 ----------
üst kapakta değişmiş kulbütör kapağı değişmemiş 185 lira almış yanlış yazmışım biniyor hala sorunda çıkarmadı demekki oluyormuş .
185 lira ya iyi yapmış o zaman. hatta işçilik parası almamış mı adam ne silindir kapağı ve silindir o fiyata geliyor :silent:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO