Orijinalini görmek için tıklayınız : 23 ekimde sınavım var 1 soruya takıldım YARDIM.....!!!
iNfiNite
19 Ekim 2004, 00:22
selam arkadaşlar bu hafta sonu motordan fark vererek a2 alacağım inşallah....
1 soruya takıldım sizlerle paylaşayım ve yardım alayım
motosiklet kullanma kılavuzuna göre,belirli kilometre dolunca aşağıdaki parçalardan hangisi değişir?
a-) AKS
b-) MavsaL
c-) İstavroz
d-) PLatiN
doğru cevap hangisi şimdiden teşekkürler.....aks değiL,diğerleri platin ateşleme ile ilgili,istavroz direksiyonla ilgili olmalı,mavsalı bilmiyorum...!!
Donald_Duck
19 Ekim 2004, 05:53
Platin den baska degisecek bir sey yok orada...
Platin distributor denilen atesleme sirasini belirleyen unitenin icindeki parcadir. Zamanla "meme yapma" tabir edilen oksidasyon sonucu islevini yitirir, degistirilir.
Mafsal ne mafsali acaba :mrgreen:
muRRat
19 Ekim 2004, 09:06
Çok komik bir soru. Sırf soru olsun diye sormuşlar. Zaten platin de kullanan motor sayılıdır :mrgreen:
Kingston
19 Ekim 2004, 19:37
mesela benim ki platinli :)
Hakkaten sırf yer doldursun diye yani :) Askerden sonra bende gireceğim o abuk sınavlara bakalım artık hayırlısı.
toblerone
20 Ekim 2004, 02:16
eh artık bende girsem şu sınava fena olmıcak ama zaman oluyo para olmuyo para oluyo zaman olmuyo bi denk getiremedim yaw :salut:
platin olmalı, bizim kursun cevap anahtarında platin diyor. Ama zaten sınav cok kolay ne yaparsan yap 90 alıyorsun:))
platinden başka birşey yok.ben bu sorudaki seçeneklerden birini buji diye hatırlıyorum.
yazılı sınav hakikaten formalite.kalmak için hiçbir şey bilmemek gerek.
iNfiNite
20 Ekim 2004, 22:56
hepinize teşekkür ediyoruM......... :flower:
yok abi senin sorun yanlış orda yağ var. onu sorar. bende başladım ehliyetee
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO