PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kenan Sofuoğlu: Abdestsiz yarışa çıkmam

Sayfa : 1 [2]

mehmetmumtaz
04 Ekim 2012, 01:03
Bana göre inançlı olan bir sporcu daha başarılı olur. Çünkü inançlı bir sporcunun hayatı diğerlerine göre daha düzenlidir. İmanından güç alır. Ülkemizde bu konuyla ilgili ciddi bir ön yargı var. Bir çok sporcu bu yüzden inancını gizlemek zorunda kalıyor. Ben gizleme ihtiyacı hissetmiyorum. Çünkü Avrupa'da bir yerlere geldim. Orada inanç ayrımı yapılmıyor. Bana Türkiye'de 'Neden şampanya patlatmıyorsun?' diye soran çok oldu. Fakat Avrupa'da böyle bir soruyla hiç karşılaşmadım. Ben de bu sorulara 'Müslüman olduğum için' cevabını veriyorum.

kendisi açıklamayı yapmış , haberin detaylarında var, ama Gasteciler bazı şeylerin üzerine gitmişler.

erro
04 Ekim 2012, 01:05
Belkide gazetecenin özellikle sorduğu bi sorudur ve sadece evet demiştir.

şu röportajı bile okumamışsın hala belki şöyledir diyosun...
dur onu bulmaya zahmet etmede ben o kısmı buraya yapıştırayım...bakalım özellikle sorduğu bir soru mu..

Motora bindiniz, birazdan yarış başlayacak. Ne yaparsınız?

Yarışa abdestli çıkarım. Mutlaka dua ederim. Şimdiye kadar abdest almadan piste çıkmadım.

hercul3367
04 Ekim 2012, 01:13
''Yarışa abdestli çıkarım. Mutlaka dua ederim. Şimdiye kadar abdest almadan piste çıkmadım.''
evet çok ayıp bir durum,burası israil ya.

eren özer
04 Ekim 2012, 01:16
Bırak bu reklam Kokan ayakları mike

Taner YILMAZ
04 Ekim 2012, 01:20
şu röportajı bile okumamışsın hala belki şöyledir diyosun...
dur onu bulmaya zahmet etmede ben o kısmı buraya yapıştırayım...bakalım özellikle sorduğu bir soru mu..

Motora bindiniz, birazdan yarış başlayacak. Ne yaparsınız?

Yarışa abdestli çıkarım. Mutlaka dua ederim. Şimdiye kadar abdest almadan piste çıkmadım.

Evet okuma gereği duymadım çünkü abdestli çıkması benim için sorun değil.
Sen galiba biraz asabisin sakin ol. :)

MotorKafa
04 Ekim 2012, 01:31
S8KXOuKUT3A

Terapist
04 Ekim 2012, 01:50
çünkü abdestli çıkması benim için sorun değil.

evet abdestli çıkması kimse için sorun değil zaten sorun bunun bizi ilgilendirmemesi bunu reklam için kullanması. Böyle açıklamalar yaparak insanlar üzerinde bir iş yaparken abdestli yapın baskısının oluşturulması.

alp_tunay
04 Ekim 2012, 01:52
''Yarışa abdestli çıkarım. Mutlaka dua ederim. Şimdiye kadar abdest almadan piste çıkmadım.''
evet çok ayıp bir durum,burası israil ya.

Bizler evden cenabet çıkıyoruz ya...
Bir tek Kenan abdestli, Zaten o da şampiyon oldu...
:queen:

Yahu Kenanın yarışları ilgilendiriyor bizi...
Şeyini bırakın adamın ona kalsın...
Başarısıyla övünelim... :cat:

cbr125cbr
04 Ekim 2012, 02:02
Yalnız bazıları inat ediyor hala, arkadaşlar abdest almak kötü bir şey demiyor kimse, hristiyan ise istavroz getirsin kimsenin umrunda olmamalı. Bunu dile getirmek rahatsız eder. Buradaki arkadaşların demek istedikleri bu.
Dini öcü gibi görüyorlar rahatsız oluyorlar da ne demek yahu.
Kenan diskoya gitse diskoya gittim abi birkaç hatunla sabahlara kadar içtik demesi ne kadar rahatsız ediyorsa bu demeç, ya da bu demeç demiyelim bu haberi yapanlar da beni o kadar rahatsız ediyor.
Beni Kenanın başarıları ilgilendiriyor, sprocu kişiliği, sabrı, özverisi... gibi ama hangi dine mensup olduğu ya da yarıştan sonra ne yaptığı hiç umrumda değil..

Magazin haberlerinden ne kadar haz etmiyorsam bundan da en az o kadar hazzetmiyorum. Bu kadar. ( ikisi de aynı gözümde)....

Taner YILMAZ
04 Ekim 2012, 02:05
evet abdestli çıkması kimse için sorun değil zaten sorun bunun bizi ilgilendirmemesi bunu reklam için kullanması. Böyle açıklamalar yaparak insanlar üzerinde bir iş yaparken abdestli yapın baskısının oluşturulması.

Amaç baskı oluşturmak değil, örnek olsun diyedir. İster örnek alırsın ister almazsın.
Bu neden bu kadar uzatılıyor ki?

Olcay Avşar
04 Ekim 2012, 10:26
Biz ne ara bu hale geldik la ?