PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Dylan dan Gilera Runner a geçmelimiyim ?

waeder
25 Eylül 2012, 21:37
Saygıdeğer arkadaşlarım Dylanımdan memnunum fakat italyan ateşi yakamı bırakmıyor :) Runner kullanmak hiç nasip olmadı ve son anda Runner alırken Dylan aldım o yüzden hala aklımda. Şimdi merak ettiğim şey motorumu satıp üzerine 2.000 tl ekleyerek runner a geçiş mantıklı olurmu fikrinizi almak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz

waeder
26 Eylül 2012, 12:22
Arkadaşlar koca forumda bir kişinin bile bir fikri yok mu ? Lütfen fikirlerinizi esirgemeyin.

inci1903
26 Eylül 2012, 12:36
tecrübeniz kaç km. bilmiyorum ama daha öncesinde de 125cc mondial kullanmışsınız heralde,şimdiki motorunuz 150cc 15hp güç üreten bir alet her ne kadar içinizde kalmış ve alamadığınız sürece kalıcak olsada 2bin tl koyup 19hp lik runner a geçmek bence mantıksız eğer tarzınız scooter olarak kalıcaksa 300-500 cc arası bir motor sizi daha iyi tatmin eder,ss-naked tarzında bişey düşünüyorsanızda 250cc uygundur diye düşünüyorum,saygılar.

blow07
26 Eylül 2012, 15:40
Bende sizin gibi yapıp Dylan'ı mı satıp daha doğrusu ST 200 ile takaslayıp 5-6 ay bindim. Runner 200 st oldukça güzel bir motor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deryali
26 Eylül 2012, 15:44
Bence mantıklı değil, Dylan zaten çok performanslı bir makine, ben Honda Dylan'dan direk olarak Beverly 500'e geçiş yaptım. Zaten 6bin tl civarında b500 bulmak mümkünden neden 200cc alasınız ?
Dylan 16 beygir ve 200cc'lere çok yakın bir scooter.
benim tavsiyem beklentilerinizi yükseltin üstelik aynı fiyata B500 alın derim.

gokayugur
26 Eylül 2012, 16:20
Runner'in (Daha doğrusu genel İtalyanların) Bakım ve yedek parça fiyatlarını da incelemeyi ihmal etmeyin. Kolay kolay sorun çıkartacak makinalar olmasa bile, Allah korusun bi kaza bela durumunda cüzdanınızı inceltebilir...

blow07
26 Eylül 2012, 16:39
Bence mantıklı değil, Dylan zaten çok performanslı bir makine, ben Honda Dylan'dan direk olarak Beverly 500'e geçiş yaptım. Zaten 6bin tl civarında b500 bulmak mümkünden neden 200cc alasınız ?
Dylan 16 beygir ve 200cc'lere çok yakın bir scooter.
benim tavsiyem beklentilerinizi yükseltin üstelik aynı fiyata B500 alın derim.

Seçenekler elbette çoğaltılabilir. Evet bindiğim süre zarfında kayışın kopmasından başka bir problem yaşamadım. Orjinal kayışı 275 TL yan sanayisi 150 civarında birşey. Ben sadece listedeki Runner için konuştum ama başka seçenekler varsa elbet değerlendirilebilir.

waeder
26 Eylül 2012, 16:39
Cevaplarınız için teşekkür ederim ben tarz olarak scooter dışında düşünmüyorum aslında asıl hedefim nexus 500 fakat direk geçiş yapamıyorum bir nevi basamak olacak runner benim için. Deryali abi Dylan ı almamda senin eski mesajların çok etkili oldu senin cevap yazmana ayrıca sevindim :). Blow07 cevabın için teşekkür ederim sanırım takasa değdiğini düşünüyorsun. Ben motorda ataklığı tercih ediyorum merak ettiğim şey bekleyip 4.000 tl civarı ekleyerek direk nexus mu alayım yada önümüzdeki yaz 2.000 tl ekleyerek 2008 runner mı alayım ?

Deryali
26 Eylül 2012, 16:52
waeder teşekkürler
Eğer Erzincan'da yaşıyorsan İtalyan gurubuna fazla yaklaşmamanı öneririm. En ufak bir parçayı bile İstanbul'dan getirtecek ve orada muhtemelen etkin olmayan servisler tarafından maduriyete uğratılacaksın.
Bu sebeple Honda'da kalman bence daha doğru, Ancak diyeceksinki Honda'da 150cc üzeri hesaplı bir scooter yok.
Haklısında.
Nexus500'de harika bir makine ama dediğim gibi servis sorunu, yaşadığın yerde büyük ölçüde seni madur edecek.

Son olarak kendi fikrimi söylemem gerekirse, bence bir süre daha Dylan ile devam edip bu süre içersinde para biriktirerek mesela
Kymco Downtown300i alabilirsin. Hem spor ve güçlü, hemde teknolojik ve ekonomik ayrıca rahat bir model.

Bunları düşün öyle karar ver.

waeder
26 Eylül 2012, 18:15
Abi teşekkür ederim dediğin gibi burda parça yok zaten dylanım Erzincanda tek Allah'a şükür büyük bir arıza vermiyor diğer şeylerini de kendim yapıyorum çünkü burada gerçek tamirci yok bir leovince alıp bir süre daha devam edeyim en mantıklısı bu.

ZBDyLan
27 Eylül 2012, 00:06
erzuruma gitme imkanın var ise. Doğan-Er motosikleti öneririm.

waeder
27 Eylül 2012, 13:37
Kardeşim teşekkür ederim. Erzuruma giderim problem değil. Zaten Trabzona gittim fakat orda da usta yok dediğin yere bir arıza durumunda giderim sağolasın.