PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mondial 150 Zat Ön Far Takımı Hakkında.

alicebbar
01 Eylül 2012, 23:21
Merhaba arkadaşlar, benim motorun ön farındaki ampülleri yerleştirdiğimiz yuvaya ait kısımda sorun vardı. tamirci abi 2. el bir duy bulabilirsem en ucuz yolla tamir ederim demişti, ama bulamadı tek çare ön far takımını komple almak dedi. tamam dedim ama fiyatını görünce şok oldum 180 tl :) dedi. bende biraz internette araştırma yaptım ama uygun fiyattan veren bir yer bulamadım. Sizin bildiğiniz fiyatları uygun yedek parça satan bir yer var mı?

mondial 150 zat ön far takımı.

berkebaytar
01 Eylül 2012, 23:24
nerede oturuyorsn ?

alicebbar
01 Eylül 2012, 23:34
İstanbul Bağcılar ama şehir dışı olursa banka üzerinden gönderebilirim.

Mengu16
01 Eylül 2012, 23:39
MONDİAL 150 ZAT FAR KOMPLE 61 lira
http://www.sahinmotorsiklet.com/index.php?route=product/product&path=42_116&product_id=796
180 lira olan da çin, bu da çin :)

alicebbar
01 Eylül 2012, 23:40
o site ile görüştüm 2 hafta önce 1 hafta sonra ara dedi geçen gün aradım fabrikada yok gelince alacağız bizde dedi ama ne zaman gelir meçhul :(( başka var mı mengu16 kardeşim. :)

Mengu16
01 Eylül 2012, 23:42
o site ile görüştüm 2 hafta önce 1 hafta sonra ara dedi geçen gün aradım fabrikada yok gelince alacağız bizde dedi ama ne zaman gelir meçhul :(( başka var mı mengu16 kardeşim. :)
Başka yok .

alicebbar
01 Eylül 2012, 23:43
Başka yok .

Tamam t.ederim. :))

alicebbar
02 Eylül 2012, 09:13
yardımcı olabilecek birisi yok mu?

piyanist_irf
02 Eylül 2012, 10:25
yardımcı olabilecek birisi yok mu?

yanına alacağın tornavida takımı ve küçük lokma takımı ile derdine burada çare bulabilirsin dün oradaydım yine zibil gibi motosiklet gelmiş derdine derman olacaktır ,hatta kimbilir belkide motorunu komple tüm eksiklerini tamamlarsın .

http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/99507-kocaelinden-motosiklet-hurdaligi.html

alicebbar
02 Eylül 2012, 10:50
nerde bu yedek parça cenneti abi söyle gelelim :D :D

alicebbar
04 Eylül 2012, 10:14
Arkadaşlar internetten ikinci el mondial 150 zat farını buldum, ama angel fara çevirmiş arkadaş. Bu far muayeneden geçer mi?

serkanADH13
04 Eylül 2012, 14:57
bir zamanlar merceksiz xenonlar muayeneden gecemıyorlardı,
angel'lar hakkında pek bılgım yok,

Bu arada farlar bunlar 3...4 ay önce o lınk'tekı fıyat olan 60 lıralardaydı,
sonrasında mondıal yurt dısından ucak ile 250 adet kadar getırdı ve malıyetı bırdenbıre 179 lıraya çıkarttı,

Benım parcacımda her turlu ASYA VE MONDIAL yedek parcaları mevcut,
fakat malesef uyumlu zat farı yok,
orjınal zat farıda 179 lıra lıste fıyatı,

RunemagicK
04 Eylül 2012, 15:55
bende var far, duy yerleri düzgün ama tırnaklarında sorun var, kırılmış. bir şekilde ek yapılarak kullanılabilir. eğer uyarsa senin motoruna, seninkiyle takas yaparım ama:) bi-xenon merceği takma düşüncem var da, duy yerini kesicektim zaten her türlü. uyarsa ümraniyeye gel.
hatta şöyle de birşey var, far camlarını açıp içteki parçalarıda değiştirebiliriz, benim bir zararım olmaz yine o parçayı keseceğim için, senin işin görülür ama.

şu şekilde yani

http://img194.imageshack.us/img194/2365/img5186xs.jpg

alicebbar
04 Eylül 2012, 23:34
bir zamanlar merceksiz xenonlar muayeneden gecemıyorlardı,
angel'lar hakkında pek bılgım yok,

Bu arada farlar bunlar 3...4 ay önce o lınk'tekı fıyat olan 60 lıralardaydı,
sonrasında mondıal yurt dısından ucak ile 250 adet kadar getırdı ve malıyetı bırdenbıre 179 lıraya çıkarttı,

Benım parcacımda her turlu ASYA VE MONDIAL yedek parcaları mevcut,
fakat malesef uyumlu zat farı yok,
orjınal zat farıda 179 lıra lıste fıyatı,

sorma zamlanınca herkes liste fiyatına bakar oldu :( ama olsun ikinci el çıkma buldum ben :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------

bende var far, duy yerleri düzgün ama tırnaklarında sorun var, kırılmış. bir şekilde ek yapılarak kullanılabilir. eğer uyarsa senin motoruna, seninkiyle takas yaparım ama:) bi-xenon merceği takma düşüncem var da, duy yerini kesicektim zaten her türlü. uyarsa ümraniyeye gel.
hatta şöyle de birşey var, far camlarını açıp içteki parçalarıda değiştirebiliriz, benim bir zararım olmaz yine o parçayı keseceğim için, senin işin görülür ama.

şu şekilde yani

http://img194.imageshack.us/img194/2365/img5186xs.jpg

ön tarafa silikon ile yapıştırma töntemi ile hallettik hocam :) T.ederim :) Bu iyiliğini unutmayacağım :)) senin elindeki yedek farmıydı yoksa kullandığın mı kullandığın ise çıkma far var uygun fiyata angel eyes li satan biri var aracı olabilirim 80 tl istiyor herşey içinde :)