PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Moto GP de Sürpriz Kaza

EgeKnn
26 Mart 2006, 17:07
Az Evel sonuçlanan Moto GP nin ispanya ayağında yarışın start almasıyla beraber daha 50 mt gittikten sonra ilk virajda atak yapmak isteyen 9. sırada yarışa başladığı için ön sıralara atılmak isteyen Rossı bir birini çok yakın takip eden motosikletler arasında yakın rakibinin arka lastiğine temas etmesi sonucu kayarak düştü ve yarışta çok gerilerde kaldı En iyi antrenman yarıştır mantığıyla motorunu yeniden ayağa kaldıran ve yarışa dönen rossi yarışı son sıralarda tamamladı malesef bu kez podyumda olamadı

womanrider
26 Mart 2006, 17:11
:pr: :salut: :salut: of yaaaa

xxxxx
26 Mart 2006, 17:18
iyi olmuş:P

Barış Şuşut
26 Mart 2006, 17:20
eeee ne demişler düşmez kalkmaz bir Allah....

babyboy
26 Mart 2006, 17:21
hep rossi mi kazancak biraz diğer yarışçılarda sewinsin

BJK
26 Mart 2006, 17:36
rossi ye arkadan temas eden toni ellias yarıs sonrası rossiyle konustu sorun giderildi galiba,genç pilot dani pedrosa capirossiyle yarış boyunca çekişme içindeydi pedrosa son turlara doğru farkı kapatmasına rağmen riske girmeyip 2. olmaya razı oldu

armagan
26 Mart 2006, 18:45
bence asıl şansızlığı gibernau yaşadı. rossi zaten formda diildi. motor arıza vermese ducati double yapardı. sabahki ısınma turlarında da en iyi zamanı sete yapmıştı.

aytskal
26 Mart 2006, 18:56
Sanırım yeni bir yıldımız oldu İspanyol Pedrosa Rossi şanssız başladı arkadan gelen resmen kontrolsüz çarptı buda iyi oldu ya biraz heyecan olur Rossi asılacaktır ama show izleyemedik ya...

ozi2002
26 Mart 2006, 19:19
Talihsizlik naparsın

Shrieker
26 Mart 2006, 19:36
Daniel pedrosa'yı geçen sezon 250cc'lerde seyretmiştim , hakkaten motoru çok iyi kumanda ediyo , yalnız 1.58 49 kg olması soru işaretleri yaratmıştı insanların kafalarında motoGP'de gösterebileceği performans konusunda , fakat bu boy ve kiloya rağmen neredeyse ilk yarışını kazanıyordu.

mesut51
26 Mart 2006, 19:57
ispanyol 18 yaşındaymış,
oof of ben bu yaşa geldim daha motor alamadım :salut:

hayabusa_01
28 Mart 2006, 13:18
ben tam bi rossi hastasıyım ama bende izledim o yarışı eurosport da harbiden yani talihsiz bi kaza.:pr:

tayfuR1
28 Mart 2006, 13:30
abicimm kesinlikle DUCATI TEAM diyorum ve rossi hata yaptı bu takıma geçmemekle, yoksa GP4 fena bi motosiklet zaten ii bi pilotajla neler olduğunu gördük. ducati başka bişii arkadaşlar:cat:

Olcay Avşar
28 Mart 2006, 13:39
Hızlı giden atın boku seyrek düşer:cat:

patatessogan
28 Mart 2006, 19:34
Rossi sıkar kendini çok kalmadan eski formunu yakalar,adam yakışıklı olunca performansta düşüyor tabiii:cherry:

Shrieker
29 Mart 2006, 23:37
ispanyol 18 yaşındaymış,
oof of ben bu yaşa geldim daha motor alamadım :salut:

Endişelenme Pedrosa 20 yaşında:P

sinandurak
01 Nisan 2006, 22:41
gp de şampiyonluğa oynayan isimler belli. Sonuçlar 2007de bile farklı olmıycak gibi

bengisu
02 Nisan 2006, 13:19
abicimm kesinlikle DUCATI TEAM diyorum ve rossi hata yaptı bu takıma geçmemekle, yoksa GP4 fena bi motosiklet zaten ii bi pilotajla neler olduğunu gördük. ducati başka bişii arkadaşlar:cat:

Ducati bu sene iyi oldu ki. Geçen senelerde GP'nin en hızlı motosikletiydi ama bir türlü lastikleriyle uyum sağlıyamıyordu. Ama şimdi o sorunu hallettiler ve gerçekten müthişler.

Bu arada Rossi ve Gibernau'ya çok üzüldüm. Ama unutmamalıyız ki bu tür olaylar yarışlarda hep yaşanır. MotoGP sadece iyi sürüş gerektirmez. İyi şansta gerektirir.

Rossi'yi motosikletin vibrasyon probleminin etkileyeceğini sanmıyorum. O daha önce kötü motosikletle bile çok iyi sonuçlar verdi. Ona içinde ki hırs yeter.

Gibernau, zavallı Gibernau... Belki bu sefer motosikletim arızalanmaz diye Ducati'ye geçtin ama o da olmadı. Kötü şans diye buna denir.

Ve Pedrosa, kesinlikle çok yetenekli. Ama Jerez pistinin onun memleketi olduğunu unutmamamız lazım. Pedrosa antremanlarını hep burada yapar. Dolayısıyla pistti çok iyi yanıyor ve iki önemli pilotun yarışdışı kalması da çabası...

Bu arada ingilizce biliyorsanız http://www.veeky.com/showcase_play.php?vid=44271591cfb428.46338165 nı izlemenizi tavsiye ederim. Rossi'nin yarış sonrası açıklamaları. Ama videonun asıl güzel kısmı Rossi'nin şakaları ve müthiş italyan aksanı. Yamaka!!!:queen:

zorax999
05 Nisan 2006, 03:06
Ducati Corse nin kadrosuda cok iyi ve uyumlu gozukuyo bu sene gecen yıllarda ciddiyetsiz davranan capirex te 2 senedir bi gayret var. Sezon sonunda bence Loris Capirossi(CAPIREX) bence 4. Sete Gibernau ise 3. bitirir

koray_77
18 Nisan 2006, 11:41
bir kaç kez olur ya adam hemen hemen her yarışda birinci ya bir kez de olsun:queen:

arkadaşlar bu yamaha ybr 125
bende düşünüyorum da nasıl acaba yani sağlamlık ve yol tutuşu..:cat:

hızlılevo
01 Mayıs 2006, 14:16
kenan kardeşim bu rossinin büf noktası nedir böle ya bu nasıl bir deliymiş böle gerçi sanada izmirin rossi si diyolar, egeknn kuşadasında görüşürüz kardeşim.

boy
20 Mayıs 2006, 23:55
@Shrieker

Daniel pedrosa'yı geçen sezon 250cc'lerde seyretmiştim , hakkaten motoru çok iyi kumanda ediyo , yalnız 1.58 49 kg olması soru işaretleri yaratmıştı insanların kafalarında motoGP'de gösterebileceği performans konusunda , fakat bu boy ve kiloya rağmen neredeyse ilk yarışını kazanıyordu.
Bu boy ve kiloya rağmen derken ne demek istiyorsun? Kısa boylu ve hafif olmak yarışta avantajdır. Baksanıza Pedrosa'nın ayakları yere bile değmiyor ama çocuk deli gibi kullanıyor motoru.

@bengisu

Ve Pedrosa, kesinlikle çok yetenekli. Ama Jerez pistinin onun memleketi olduğunu unutmamamız lazım. Pedrosa antremanlarını hep burada yapar. Dolayısıyla pistti çok iyi yanıyor ve iki önemli pilotun yarışdışı kalması da çabası...
Pedrosa'nın Jerez'de başarılı olmasının nedeni memleketi olması veya iki önemli pilotun yarış dışı kalması falan değil. Pedrosa çok iyi bir yarışçı. MotoGP'de ilk senesi olmasına rağmen çok başarılı. Jerez'deki başarısını memleketi olmasına bağlıyorsan, Çin'de birinci olmasına ne diyeceksin? Çocuk genç, ufak, hafif ve çok iyi. Takım arkadaşı Nicky Hayden'i düzlükte aynı motoru kullanmalarına rağmen bariz bir hız farkıyla geçti. Ve yarışları dikkatli izlerseniz kilosunun avantajını inanılmaz iyi kullanıyor, virajlarda içte bulunmak avantajdır ama Pedrosa viraja dıştan girerek bile öne geçebiliyor.

Fransa'daki yarışın 3.sü Pedrosa. Rossi yine Yamaha yüzünden yarışı bitiremedi. Ağlayacaktım valla, Rossi de çok üzgün, kaskını bile çıkartmadı. Yamaha adamın kariyerini bitirdi !!!

biker_boyz
20 Haziran 2006, 23:28
arkadfaslar vıdeosu falan yokmu su yarısın ya bırısı vıdeosunu koysun

harput
30 Haziran 2006, 13:36
Arkadaşlar Lütfen Iyi Olmuşta Nedemek Kaza Bu

kraljames
05 Temmuz 2006, 13:11
kardeşim yanlışın var gardaşım valentino sonuncu tamamlamdı.LÜTFEN!