PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Keske yapmasaydim dedigim bir gezi

Sayfa : [1] 2

tetiquee
22 Ağustos 2012, 01:31
Arkadaslar Merhaba,

Oncelikle gecmekte olan bayraminizi en icten dileklerimle kutlarim. Dun basima gelen bir o kadar moral bozucu bir animi sizinle paylasmak uzere bu konuyu aciyorum. 3-4 ay once 2.el aldigim motosikletimle (kawasaki er6n 2006) acaba uzun yolda ne yakiyor edasiyla. bayrami firsat bilip, kendimi istanbul`dan cikarak karadan bursa yoluna vurdum. Bayramin 2. gunu oldugundan yollar kaymak, hava sicakligi ise muthisti. Hizimi optimum oldugunu dusundugum 110-120 arsinda tutmaya calisiyor, seytanin ara ara durtmesiyle sol seridi kapatmayi ihmal etmiyordum. Pek bi artist tavirlarla kulagimda kulaklik yolculugumun tadini cikartmayi deniyordum. Kim bilebilirdi ki butun gezi
Yer Golcuk`e nerden baksaniz 4-5 km, sol seridin sag tarafina yakin seyrimi surdururken yanimdan 41 plaka siyah Nissan Xtrail bir jip oyle hizli gecti ki, dalginlikla hafif sola kacsam sanirim suan su cumleleri yaziyor olamayacaktim. Bu yaptigi agirima gitmis, kanim coktan kaynamisti, ben de arkalarindan hizlanip sagindan napiyorsun dermiscesine el-kol hareketleri yaptim. Sofor hatasini bildiginden olsa gerek yuzume bile bakmiyordu. Bu esnada Golcuk`e girmis bulunmustuk. Isiklarda yanina yanastim. Abi seridinden neden gitmiyorsun diye sordum. Icerdekiler pek bi sinirlendi bu soyledigime sanirim ki sofor bana `sen emniyet muduru musun?` diye bir cevap verdi. Ortam cok cabuk gerilmis, ben de sert bir sekilde `yok yaa, bu kadar kolay mi?` diye cevap verdim. Tam bu arada isiklar yesildi ve `Tamam ilerde cek saga` dedi ve yoluna devam etti. Ben de hakkimi ariyordum ki sanirim bu memlekette hak aramak buyuk bir suc. Ilerde araci saga cekti, ben de hafif arkasina yanastim. Motosikletten daha inmemistim bile. Tam bu arada arabadan iki kisi indi ve uzerime gelmeye basladi. Su an hatirlayamadigim bir ton asagilayici soz ve dahasi. Sofor elini kaskima atti, `cikart bi yuzunu gorelim` dedi. Alttan bagli oldugundan ben geri gitmeye basladim. Soylediklerimi dinlemiyorlardi bile. Ellerimle motosikleti mi tutayim, adamlara mi karsi koyayim derken, motosikler pat yere dustu, ben motosiklete bakiyor. Adam bana ehliyet verene kadar kufur ediyordu. Tam bu arada taksiciler adamlarin uzerine atladi, ben motosikleti yerden kaldirana kadar, etrafimda kimsenin kalmadigini gordum. Sonra taksiciler aralarinda 2 tane vuramadik vay be diye konusuyorlardi. Butun bu arbede 2 saniye icerisinde olup bitmisti. Kendime yedirmeye calismaktayim hala da orasi ayri.
Insan tartaklamanin bu kadar kolay oldugu bir ulkede yasadigimizi anladim. Kendimi savunmama bile izin vermemislerdi. Sonra biz buralarda, yakin cevremizde motosiklet gezilerimizden, aldigimiz keyiften carttan curttan bahsedelim. Geziyoruz da, guvenligimizi de bir o kadar dusunelim. Saniyorum bundan sonra arkadasimin tavsiyesi uzerine biber gaziyla motosikletime binecegim. Insanlarimizin bayram dahil cok duyarli oldugu bir donemde yasiyoruz, ne olacagi hic belli olmaz. Keyifli suruslere, tesekkurler. 34 DC 0229

TATLIHIZ
22 Ağustos 2012, 01:40
Sopa falan sart..Biber gazı..Gecmiş olsun..O Kaskla nie kafa atmadınki :)

engin_deniz
22 Ağustos 2012, 01:40
kardeşim çok gecmiş olsun üzülme.. motorun hayırlı uğurlu olsun umarım motorunda sıkıntı yoktur..

Birkannn
22 Ağustos 2012, 01:47
Arkadaşım gerek yok ya karşına ne çıkacağını bilmiyosun hakkını savun ama delikanlı adam değil herkes..
biber gazıda işine yaramaz pek öyle yakın münakaşalarda ...
dikkat etmek gerekir sen bulaşma kimseye

satoyama
22 Ağustos 2012, 01:49
of of of !

inan okurken sanki yanında yaşamış gibi oldum ve bir okadar sinirlendim!

bunun benzeri durumlar başıma geldi ama ciddi bir durum söz konusu olmadığından asla sağa çekip "in aşağı biraz konuşcaz" muhabbeti yapmadım, çünkü olacakları biliyorum (öldürsemde elime birşey geçmeyecek)

bu ülkede o kadar çok kendini beğenmiş, kültürsüz, gaza gelen, görgüsüz, insan var ki inanın istatistik yapsalar buraları terkedersiniz

inşallah o günü unutturacak güzel gezilerin olur.

bu tip durumlarda plakayı alman yinde faydalı olcaktır..

ayrıca kendi denediğim ve etkili olan bir yöntem vardır oda

eğer hayatınızı hiçe saymış sürücüyü yakalayabilirseniz onun yüzüne araçtan inmeden sinirlenmeden aynen şu bedduayı edin!

"senin evladında inşallah bir gün motosiklet kullanır ve onada aynısını yaparlar"

arkadaşlar ben denedim bu laf gol gibi koyuyor resmen soğuk duş etkisi yapıyor..

Mengu16
22 Ağustos 2012, 02:01
Sen de çok çelimsiz bişeymişsin ya neyine güvendin de adamları sağa çektirdin, öyle kaskıma asılacak adamın kolunu kopartmadan bırakmazdım.

Tsubasa
22 Ağustos 2012, 02:03
şimdi okudum herşeyi
cok büyük geçmiş olsun
beni cok ceker böyle şeyler
bir gün dedim ki ne zamandır akrabalarımı görmüyorum gideyim dedim 50 km uzaktalar
giyindim montumu
mont bu= http://www.hudsonderi.com/?urun-183-2521-C-HLK-ROBOCOP-BAY-CORDURA-TEKSTiL-CEKET-motosiklet-motorsiklet.html
montumun cebinde daimi portakal gazım vardır ...
gaz bu = http://www.polismalzemeleri.com/image/cache/data/bibergaz%C4%B1/images-500x500.jpg
eldiven bu = http://www.hudsonderi.com/?urun-621-V-001-01-HLE-RACiNG-ELDiVEN.html
gerekli aleti edavatı anlattıktan
sonra lise ve üniversite yıllarımda judoyla ilgilendim bir süre
neyse konu dagıldı
gidiyorum tabiki bi doblo beni içinde apacilerin oldugu sıkıştırdı yol kenarına
el koldu bilmem neydi derken cek lan saga diye bagırdı bunlar bana
arabadan 2 tane zipidi indi 25 30 yaşlarında
tabi ben kaskı bile cıkarmadım
tam aramızda 1 metre kala bunlar ne oldugunu anlamadan bi sıktım gazı suratlarına biri kaydı gitti digeri de elimi tutarken bi geçirdim eldivenin sert plastiğyle agzına
ona da verdim gazı
o da yıgıldı
ikisi çöktüler yere sövüyorlar bana
gerisi malum
arkadaki araçlar duruncaya kadar tekmeledim bunları
sinirimi aldım yola devam ettim 1 yıl geçti üstünden..
ben böyle şeylerden uzak durmaya calışıyorum
ama çekiyor beni diyorsan
tedbirsiz cıkma
git bir av bayine anlat durumu
küçük joplar var
elektirk şoklayıcılar var
biber gazı var portakal gazı var
portakal gazını yiyen 1 saatten evvel kendine gelemez
elinde bi şoklayıcı bir jop bir gaz olsaydı
onlar böle zıplayamazdı ..
geçmiş olsun takma kafana böyle itler her yerde var

F54
22 Ağustos 2012, 02:15
güzel kardeşim gerçekten geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemiyorum sen harbi sığır lara denk gelmişsin..
benim başıma da bir defasında bi olay geldi motoru park ettim büfe den içecek alacağım bi münibüs geri geri geliyor pat motora çarptı yanında bayan var dayı neden aynaya bakmadan geri geliyorsan dedim ya motorun üstünde ben olsa ne olacaktı dedim o da ne olacak ki dedi bende yanında bayan olmasına rağmen ana avrat küfürü bastım aşşağıya inmeye tırstı gözümden çıkan dumanı gördi herif camı kapatıp bön bön bakıp bastı gitti benide büfeci yatıştırmaya çalışıyor o arada neyse o gün zehir oldu adama birşey yapamadım diye

bu gün benzin alacağım yanımda eşim var benzin pompa sına yanaştım önümde bi araba motor tam ayna izasında yani tam arkasında değil neyse pompacı öndeki araçtan pompayı çıkardı adam aynaya baka baka geri geri gelmeye başladı ben tabi hopppp diye bağırınca allahtan yerler ıslak motor geri geri orta sehpa da kaydı ama düşmedi neyse adam durdu tam ben bağıra çağıra gidiyorum eşim tuttu o arada adam bastı gitti bayram bayram peşimden gidip uğraşmak istemedim yani senin anlayacağın bi türlü kavga edemedim gitti:pr:

ama harbiden çok sığır insanlar var ya öküz hata yaptın bari el işareti ile özür dile ne yani hem insanın canını tehlikeye atacan hemde dövmeye kalkacan ya varya alacan baltayı vuracan kafasına kafasına :pr:
sonra onu adam yerine koyup seni içeri atarlar :farao:
kim haklı kim haksız sormazlar yani böyle adaletin içine tüküreyim:jocolor::pr:

Pangea
22 Ağustos 2012, 02:19
Böyle bir olayda asla kaskı çıkarma eğer üzerine daha fazla gelirse kafayı vur ve ordan hemen uzaklaş

YÖRÜK
22 Ağustos 2012, 02:20
kötü olmuş geçmiş olsun, böyle durumlarda öncelikle motoru terk edip motorla olan mesafeyi açmak gerek,sonrası da üzerimize kalabalık geleceklerini tahmin ederek kendi savunma malzemelerimizi yanımızda bulundurmamız lazım..kaskla kafa atmak öncelikli yapılacak şeylerden biri olsa gerek.. :)

Tsubasa
22 Ağustos 2012, 02:22
aynen öyle ...
benim olayda da öyle sabr etmek fayda etmedi 2-3 dk adamlar beni taciz ettiler resmen geliyor sıkıştırıyor
la dedim nolcaksa olsun
verdim kutsal gazı yıgıldılar tekmeledim patlattım agızlarını burunlarını
sonra da ayırdılar bindim motora cıkardım plakayı polise yakalanmayayım diye
vardım akrabalarımın yanına
ne sinir kaldı stres arkadaş :D
adaletini sen saglıcaksın hem vijdan olarak
hem bedensel olarak
bazen olması gerekiyor ..

Mengu16
22 Ağustos 2012, 02:28
güzel kardeşim gerçekten geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemiyorum sen harbi sığır lara denk gelmişsin..
benim başıma da bir defasında bi olay geldi motoru park ettim büfe den içecek alacağım bi münibüs geri geri geliyor pat motora çarptı yanında bayan var dayı neden aynaya bakmadan geri geliyorsan dedim ya motorun üstünde ben olsa ne olacaktı dedim o da ne olacak ki dedi bende yanında bayan olmasına rağmen ana avrat küfürü bastım aşşağıya inmeye tırstı gözümden çıkan dumanı gördi herif camı kapatıp bön bön bakıp bastı gitti benide büfeci yatıştırmaya çalışıyor o arada neyse o gün zehir oldu adama birşey yapamadım diye

bu gün benzin alacağım yanımda eşim var benzin pompa sına yanaştım önümde bi araba motor tam ayna izasında yani tam arkasında değil neyse pompacı öndeki araçtan pompayı çıkardı adam aynaya baka baka geri geri gelmeye başladı ben tabi hopppp diye bağırınca allahtan yerler ıslak motor geri geri orta sehpa da kaydı ama düşmedi neyse adam durdu tam ben bağıra çağıra gidiyorum eşim tuttu o arada adam bastı gitti bayram bayram peşimden gidip uğraşmak istemedim yani senin anlayacağın bi türlü kavga edemedim gitti:pr:

ama harbiden çok sığır insanlar var ya öküz hata yaptın bari el işareti ile özür dile ne yani hem insanın canını tehlikeye atacan hemde dövmeye kalkacan ya varya alacan baltayı vuracan kafasına kafasına :pr:
sonra onu adam yerine koyup seni içeri atarlar :farao:
Boşver abi uğraşmaya değmez. 2.5-3 hafta önce benim cub'un önüne bi reno 19 atladı, naaptım ettim bi S çizdim arabaya sıfır geçtim motoru takmadan. Hemen durdum geri geri gittim dedim napıyosun sinyal yok bilmem ne. Özür diledik işte vıdı vıdı ediyo, ya sabır dedim bastım gittim arkama bile bakmıyorum, ayaklık demiri de bacağıma battı bi şekilde nası oldu bilmiyorum hala şişi duruyo ama, sağlık olsun böyle adrenalinin tavana vurduğu anlarda gerçekten biraz zamanı durdurup sakince düşünmeye çalışmak lazım. Yani gerçekten karşı tarafı perişan edebilecek durumda olsanız bile değmez, bi tane dikkatsiz herif yüzünden kıronun alası olmaya değmez.

y.infernal
22 Ağustos 2012, 02:39
Trafikte artist çok , adamı uzaktan takip edip park ettiği yerde , molotof hazırlayıp arabasını yaksaydın keşke o zaman aklı başına gelirdi şerefsizin.

Tsubasa
22 Ağustos 2012, 02:43
Trafikte artist çok , adamı uzaktan takip edip park ettiği yerde , molotof hazırlayıp arabasını yaksaydın keşke o zaman aklı başına gelirdi şerefsizin.
bombacı mülayim :D

MotorHstası
22 Ağustos 2012, 02:59
Arkadaslar Merhaba,

Oncelikle gecmekte olan bayraminizi en icten dileklerimle kutlarim. Dun basima gelen bir o kadar moral bozucu bir animi sizinle paylasmak uzere bu konuyu aciyorum. 3-4 ay once 2.el aldigim motosikletimle (kawasaki er6n 2006) acaba uzun yolda ne yakiyor edasiyla. bayrami firsat bilip, kendimi istanbul`dan cikarak karadan bursa yoluna vurdum. Bayramin 2. gunu oldugundan yollar kaymak, hava sicakligi ise muthisti. Hizimi optimum oldugunu dusundugum 110-120 arsinda tutmaya calisiyor, seytanin ara ara durtmesiyle sol seridi kapatmayi ihmal etmiyordum. Pek bi artist tavirlarla kulagimda kulaklik yolculugumun tadini cikartmayi deniyordum. Kim bilebilirdi ki butun gezi
Yer Golcuk`e nerden baksaniz 4-5 km, sol seridin sag tarafina yakin seyrimi surdururken yanimdan 41 plaka siyah Nissan Xtrail bir jip oyle hizli gecti ki, dalginlikla hafif sola kacsam sanirim suan su cumleleri yaziyor olamayacaktim. Bu yaptigi agirima gitmis, kanim coktan kaynamisti, ben de arkalarindan hizlanip sagindan napiyorsun dermiscesine el-kol hareketleri yaptim. Sofor hatasini bildiginden olsa gerek yuzume bile bakmiyordu. Bu esnada Golcuk`e girmis bulunmustuk. Isiklarda yanina yanastim. Abi seridinden neden gitmiyorsun diye sordum. Icerdekiler pek bi sinirlendi bu soyledigime sanirim ki sofor bana `sen emniyet muduru musun?` diye bir cevap verdi. Ortam cok cabuk gerilmis, ben de sert bir sekilde `yok yaa, bu kadar kolay mi?` diye cevap verdim. Tam bu arada isiklar yesildi ve `Tamam ilerde cek saga` dedi ve yoluna devam etti. Ben de hakkimi ariyordum ki sanirim bu memlekette hak aramak buyuk bir suc. Ilerde araci saga cekti, ben de hafif arkasina yanastim. Motosikletten daha inmemistim bile. Tam bu arada arabadan iki kisi indi ve uzerime gelmeye basladi. Su an hatirlayamadigim bir ton asagilayici soz ve dahasi. Sofor elini kaskima atti, `cikart bi yuzunu gorelim` dedi. Alttan bagli oldugundan ben geri gitmeye basladim. Soylediklerimi dinlemiyorlardi bile. Ellerimle motosikleti mi tutayim, adamlara mi karsi koyayim derken, motosikler pat yere dustu, ben motosiklete bakiyor. Adam bana ehliyet verene kadar kufur ediyordu. Tam bu arada taksiciler adamlarin uzerine atladi, ben motosikleti yerden kaldirana kadar, etrafimda kimsenin kalmadigini gordum. Sonra taksiciler aralarinda 2 tane vuramadik vay be diye konusuyorlardi. Butun bu arbede 2 saniye icerisinde olup bitmisti. Kendime yedirmeye calismaktayim hala da orasi ayri.
Insan tartaklamanin bu kadar kolay oldugu bir ulkede yasadigimizi anladim. Kendimi savunmama bile izin vermemislerdi. Sonra biz buralarda, yakin cevremizde motosiklet gezilerimizden, aldigimiz keyiften carttan curttan bahsedelim. Geziyoruz da, guvenligimizi de bir o kadar dusunelim. Saniyorum bundan sonra arkadasimin tavsiyesi uzerine biber gaziyla motosikletime binecegim. Insanlarimizin bayram dahil cok duyarli oldugu bir donemde yasiyoruz, ne olacagi hic belli olmaz. Keyifli suruslere, tesekkurler. 34 DC 0229
Valla hocam sen gine iyi dayanmışsın o adam gelecek benim kaskımı çekicek böle laflar edecek ha nasılsa üstümde full koruma var pek bi zarar veremiycek kaskı çıkarmadan her ikisinede kafayı atardım sonra plakayı gizleyip(sonra bide şikayetçi olurlar biz suçlu oluruz ondan gizliyelioz) tam gaz olay yerinden giderdim.Valla şu iki tekerleri araçlarıla ne alıp veremiyorlar bi türlü anlamıyorum :pr: Benim başımada buna benzer bir olay geldi ama biz daha motora geçme aşamasında olduğumuzdan bisiklet kullanıyoruz neyse geçenlerde tek şeritli caddedeyim ve kenardan kenardan gidiyorum arkamdan bir ford münübüs korna çalıyor sanki az sola gidip geçimiyor neyse benimde kaçaçak yerim yok sağımda park helinde arabalar var ve adam tam dibimden geçti ve sağ tarafta oturan yürüsene lan dedi altımdaki bisiklet araçmı sandın lan sen bunu dedim az ilerde gel lan buraya gibisinden hareket yaptı ne var lan gibisinden bende ona hareket yaptım gelmiyip kaçıcağımı sandı ama ben adamın yanına gidiyodum adam geldiğimi görümce 2 kişi sopayla araçtan indiler baktım ki ben tek onlar 2 kişi sopalı onlar baktım girersem ben fena daya yicem nese sağa sokağa girdim .Adamlarda nasıl bir manyaksa peşimi bırakmayıp oda dönüp sokağa girmiş baktım arkadan geliyo bende kalabalık caddeye girdim ve trafik yavaş ilerlerken ben araçların arasından geçtim izimi kaybettiler :thumleft:Bu millet böyle tek yemiyo işte adam 2 kişi bide daha hala yusuf bide sopa alıyolar :pr:Ben motorumu aldığım ilk gün ardından direk biber gazı v.s alcam en iyisi bu tür şeyler kullanmak başka çaresi yok :cat:

Uğur
22 Ağustos 2012, 03:03
Çok geçmiş olsun.
Kocaeli'de çok var bunlardan,biz alışığız.
Bunları ciddiye asla almayın,nasılsa altınızda yüksek cc de varmış,solu kapatıp keyfinize baksaymışsınız.
Ben bunlarla hergün tartışıyorum,sövmekten yoruldum.
O yüzden hiç ciddiye almayın,keyfinize bakın...

Tsubasa
22 Ağustos 2012, 03:06
@motorhstası
biber değil portakal gazı
benim olayı oku
evde denemek için salak gibi 3 arkadaş oturuyoz bi sıkayım dedim
ortaya bi sıktım
öldürse iyi resmen süründük 1 saat öksürmekten göz acamamaktan bi hal olduk
evde de kimse yoktu
komsuya bagırdım limon getirin ölüyoruz diye :D
adamlara bi sıktım o anda
adamın biri kendinden geçti
oturdu yere aglıyor :D küfür ediyor :D
nasıl tekmeliyorum ama :D
gazsız jopsuz bi yere gidilmez
it kopuk ugursuz cok bu memlekette

Mengu16
22 Ağustos 2012, 03:06
Valla hocam sen gine iyi dayanmışsın o adam gelecek benim kaskımı çekicek böle laflar edecek ha nasılsa üstümde full koruma var pek bi zarar veremiycek kaskı çıkarmadan her ikisinede kafayı atardım sonra plakayı gizleyip(sonra bide şikayetçi olurlar biz suçlu oluruz ondan gizliyelioz) tam gaz olay yerinden giderdim.Valla şu iki tekerleri araçlarıla ne alıp veremiyorlar bi türlü anlamıyorum :pr: Benim başımada buna benzer bir olay geldi ama biz daha motora geçme aşamasında olduğumuzdan bisiklet kullanıyoruz neyse geçenlerde tek şeritli caddedeyim ve kenardan kenardan gidiyorum arkamdan bir ford münübüs korna çalıyor sanki az sola gidip geçimiyor neyse benimde kaçaçak yerim yok sağımda park helinde arabalar var ve adam tam dibimden geçti ve sağ tarafta oturan yürüsene lan dedi altımdaki bisiklet araçmı sandın lan sen bunu dedim az ilerde gel lan buraya gibisinden hareket yaptı ne var lan gibisinden bende ona hareket yaptım gelmiyip kaçıcağımı sandı ama ben adamın yanına gidiyodum adam geldiğimi görümce 2 kişi sopayla araçtan indiler baktım ki ben tek onlar 2 kişi sopalı onlar baktım girersem ben fena daya yicem nese sağa sokağa girdim .Adamlarda nasıl bir manyaksa peşimi bırakmayıp oda dönüp sokağa girmiş baktım arkadan geliyo bende kalabalık caddeye girdim ve trafik yavaş ilerlerken ben araçların arasından geçtim izimi kaybettiler :thumleft:Bu millet böyle tek yemiyo işte adam 2 kişi bide daha hala yusuf bide sopa alıyolar :pr:Ben motorumu aldığım ilk gün ardından direk biber gazı v.s alcam en iyisi bu tür şeyler kullanmak başka çaresi yok :cat:
kardeş bunun programımı var böyle hikaye yazan yoksa kendin mi hazırlıyosun :thumleft:

ero__
22 Ağustos 2012, 03:17
O gazı sıktığın kişi astım hastası ise ve geberip giderse bir gün tersten görürsün yalnız!

Tsubasa
22 Ağustos 2012, 03:22
O gazı sıktığın kişi astım hastası ise ve geberip giderse bir gün tersten görürsün yalnız!
emin ol astım hastası olan böyle aptal saptal şeyler yapmaz
yaparsa da katlanır olana
ben bilemem ne olacagını
adam beni sıkıştırıcak arabayla
hayatımı tehlikeye atacak
sonra sag cek diycek bana
eline sopa alıcak inicek
ve ben gaz sıkmıcam öyle mi?
agzının içine sıktım gazı
bak konuyu acana neler yapmışlar
itle kopukla ugraşılmaz ama nefsi müdafa ..
sen cakmazsan beynine yersin sopayı

MotorHstası
22 Ağustos 2012, 03:27
@motorhstası
benim olayı oku
ortaya bi sıktım
evde de kimse yoktu
Hmm portakal gazını hiç denmedim onuda bi deneyiyeyim ama biber gazı yedim 1-2 kere malum lisede okul çıkışı kavga çıkınca biber gazı kullanıyolar kavga tam kapının ağzında çıkınca ister istemez gazdan sizde yiyiyonuz biber gazı boğazını mahvediyo valla gözlerim geçmişti ama boğazım halen yanıyodu benim bide portakal gazını deniyeyim o nasılmış :thumleft:

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:25 ----------

kardeş bunun programımı var böyle hikaye yazan yoksa kendin mi hazırlıyosun :thumleft:
Hocam inanmak zorunda değilsin zorlada inandıracak değilim...

Tsubasa
22 Ağustos 2012, 03:39
10 kat daha etkili oldugunu söylüyorlar
biber gazı sıktın mesela adam sana gözü kapalı da olsa sopayla yumruklar 1 metre öteden vurmaya calışabilir
ama portakalı verdin mi adamlar oturuyor yere aglıyor :D
tavsiye ederim bilmeyenlere
biber gazı 10 liraysa bu 20 lira
fb gs macında saracoglunda büyük tüpler halinde kalabalıga sıkıldıgı söylenmişti..
adamlar mahvolmuş ..
biber gazı biraz ınsaflı
ama bu öyle değil
2 3 metreden zıplatıyor

MotorHstası
22 Ağustos 2012, 03:49
10 kat daha etkili oldugunu söylüyorlar
biber gazı sıktın mesela adam sana gözü kapalı da olsa sopayla yumruklar 1 metre öteden vurmaya calışabilir
ama portakalı verdin mi adamlar oturuyor yere aglıyor :D
tavsiye ederim bilmeyenlere
biber gazı 10 liraysa bu 20 lira
fb gs macında saracoglunda büyük tüpler halinde kalabalıga sıkıldıgı söylenmişti..
adamlar mahvolmuş ..
biber gazı biraz ınsaflı
ama bu öyle değil
2 3 metreden zıplatıyor
Güzell sevdim ben bu portakal gazını :thumleft::cat:

Mengu16
22 Ağustos 2012, 04:03
O portakal gazı dedikleri şey de aslında CS gazının sulandırılmışı, gerçek portakal gazı bir kimyasal silah vietnamda falan kullanılmış zamanında. Yinede bu maddeleri icat edenlerin allah belasını versin diyorum, kesinlikle kalıcı zararları var. bu arada 2008 bir mayısında taksim-mecidiyeköy arasına atılan gaz miktarı guiness rekorlar kitabına girebilir sanırım, akşam 6'da gittiğimde bile boğazım yanmıştı hemen geri dönmüştüm.

kefeeee
22 Ağustos 2012, 04:24
HATA SENDE, kardeşim hiç kusura bakma, altında er6n var. Korumalı eldivenin olması işte bu yüzden lazım. Sen o insanları delikanlımı sanıyosun bunlara yapıcağın şey nedir biliyomusun. Işıklarda durdun ve sana " sen emniyem müdürümüsün" dedi ya. Senaryonun devamı bende şöyle olur...

Tamam abi derim. Işık yeşile dönerken sağ elimi kaldırıp şöyle derin bi nefes alıp gerilerek. iki ayağımı yere koyup yerden destek alarak ya dirseğimdeki koruma yada elimdeki eldivenin parmak üst korumasıyla o yan aynasına öyle bir geçiririm ki. Ayna dönmeyi geç eklem yerinden kırılır. (mümkünse eklem yerine vururum ki eklem yeride kırılsın. Sonra adam sesten ne olduğunu anlayana kadar sıkar gaza giderim. Baktım yaklaşıcak mı çıkarım kaldırım vb bişiye ordan uzar giderim. Bu size yapılan hareketler bütün motosikletçilere yapılmış hareketler. Ben size tartıştığınız her adama bunu yapın asla demiyorum ama bazıları gerçekten hakeder bunu

Mengu16
22 Ağustos 2012, 04:49
HATA SENDE, kardeşim hiç kusura bakma, altında er6n var. Korumalı eldivenin olması işte bu yüzden lazım. Sen o insanları delikanlımı sanıyosun bunlara yapıcağın şey nedir biliyomusun. Işıklarda durdun ve sana " sen emniyem müdürümüsün" dedi ya. Senaryonun devamı bende şöyle olur...

Tamam abi derim. Işık yeşile dönerken sağ elimi kaldırıp şöyle derin bi nefes alıp gerilerek. iki ayağımı yere koyup yerden destek alarak ya dirseğimdeki koruma yada elimdeki eldivenin parmak üst korumasıyla o yan aynasına öyle bir geçiririm ki. Ayna dönmeyi geç eklem yerinden kırılır. (mümkünse eklem yerine vururum ki eklem yeride kırılsın. Sonra adam sesten ne olduğunu anlayana kadar sıkar gaza giderim. Baktım yaklaşıcak mı çıkarım kaldırım vb bişiye ordan uzar giderim. Bu size yapılan hareketler bütün motosikletçilere yapılmış hareketler. Ben size tartıştığınız her adama bunu yapın asla demiyorum ama bazıları gerçekten hakeder bunu
Oooo yee ... işte bunu sevdim adamım, doğru tepki budur.
cAIu_JH5M_A

blamir
22 Ağustos 2012, 05:21
Öncelikle geçmiş olsun. Keşke hiç münakaşaya girmeseydiniz.

Üzerinizde full koruma varsa adam sopayla inse bile bezboll sopası gibi ağır bir şey yoksa elinde size pek zarar veremiyorlar. Üzerimde hein gericke ceket vardı adam koluma koluma vurdu ama bir morarma bile olmadı. Bizzat bir marangoz ile kavga edip denendi :D Elinizdeki eldivenlerin eğer sağlam birşey ise muştadan farkı olmadığını unutmayın. Vurdummu yamultmadan bırakmaz.
Tabi soğuk kanlılığı elden bırakmamak gerekiyor. Benimde çorlu yolu üstünde başıma bir olay geldi. Bir araba içindeki serseriler ile sürekli taciz etti beni. Sürekli önüme geçip fren yapıyorlar şimdi bu insanlara ne yapılabilir ki? Kendilerince eğleniyorlar işte. Arabanın içine al bombasımı atalım illa. Bastım gaza uzadım gitti.

tcs
22 Ağustos 2012, 06:24
@motorhstası
benim olayı oku
ortaya bi sıktım
evde de kimse yoktu

Gece gece iyi güldürdün beni :D hem adama gazı sıktın hem tekmeledin ha :D

izmirian
22 Ağustos 2012, 06:39
Cok tatsiz bir olay olmus gecmis olsun. Ilkel insan kendisini ancak siddet ile kufur ile ifade eder . Sizin bu olayi minimum zarar ile atlatmis oldugunuz sevindirici. Uzgunum ki insanlarimiz cok ofkeli ve her an hepimizin basina bu tatsiz olaylar gelebilir. Dedigimi lutfen yanlis anlamayin kavgadan kacmak korkaklik degildir medeniliktir. Hepimizin ozellikle de motor kullanirken tehlikeden beladan kacmasi gerekiyor.

Karlıyollar
22 Ağustos 2012, 11:58
Sopa falan sart..Biber gazı..Gecmiş olsun..O Kaskla nie kafa atmadınki :)

Seyyar satıcı gibi :D :D donanımlı olalım :D

Okurt
22 Ağustos 2012, 12:08
Arkadaşlarımdan biri kendisini tehlikeye atan bir sürücüyü dinlenme tesisinde yakalamış izin alıp yanına oturmuş ona yaptığı hatayı, neden motosikletlerinde tam bir şerit kullanmakta olduğunu anlatmış. Adam özür dilemiş, bundan sonra bu konuda dikkatli olacağını, kasti olarak yapmadığını söylemiş hatta uzun süre oturup motor, ve tatil hakkında konuşmuşlar. Tabi arkadaş efendi bir adamdır kendi gibi efendi bir adamla medeni olarak sorunu çözmüşler.

Efendi oldukça efendi tepkiler alacaksınız, eğer tavırınıza efendilikle cevap almazsanız bırakın gitsin o deyyus. Eninde sonun bir kaç km sonra "ulan ben ne öküz adamım"diye düşünecektir ve efendi adam olma dünyasına bir adıım atacaktır.

lycantrophic
22 Ağustos 2012, 12:13
Gazetede haber çıkmıştı, yol vermedi diye adam elinde demir sopayla çıkmış arabaya vurmuş öyle, sonra yetmemiş gitmiş diğer şöföre kafa atmış ölmüş gitmiş. Bir de salağın yanında karısıyla çocuğu da var. Hakkımı koruyacağım derken zarar gören siz olursunuz kavga durumunda, portakal biber kavun karpuz gazı filan da fayda etmez siz onu çıkarana kadar karşınızdaki adam çekip vuruverir sizi. Türkiye trafiğinde motosiklet kullanıyorsanız trafikte sağınızdan solunuzdan sürtünerek geçen öküzlere razı olmak gerek maalesef, kelle koltukta gidiyoruz. Adamla tartıştın diye adam yaptığı hayvanlıktan vazgeçecek de değil, hadi imkansız oldu vazgeçti diyelim onun yerini başka bir öküz alır anında. Ama üstteki arkadaşın dediği gibi bağırıp çağırmak yerine sakin bir biçimde konuşmayı denerseniz düzgün bir tepki alma ihtimaliniz artar, kavga dövüş bişeyi çözmez.

gezgin_33
22 Ağustos 2012, 12:15
Cok gecmiş olsun. Boylesini dogrudan 155 e bildireceksin.

canekin
22 Ağustos 2012, 12:24
Geçmiş olsun ancak en güzeli gidip sormamak bile. Çünkü bugün farkında olmayan yarın da olmayacak. Dövsen de anlamayacak.

Bir de durduk yere motorun yere düşmüş.

En güzeli öc almak yerine, öcünü Tanrı ya bırakmak.

Ve kullanirken daha dikkatli olmak, aynaları ve trafiği sürekli takip etmek.

Geçmiş olsun tekrar.

inzell
22 Ağustos 2012, 12:32
Motor ne yaktı hesaplayabildin mi. :)

jeansatar
22 Ağustos 2012, 12:41
Arkadaşlarımdan biri kendisini tehlikeye atan bir sürücüyü dinlenme tesisinde yakalamış izin alıp yanına oturmuş ona yaptığı hatayı, neden motosikletlerinde tam bir şerit kullanmakta olduğunu anlatmış. Adam özür dilemiş, bundan sonra bu konuda dikkatli olacağını, kasti olarak yapmadığını söylemiş hatta uzun süre oturup motor, ve tatil hakkında konuşmuşlar. Tabi arkadaş efendi bir adamdır kendi gibi efendi bir adamla medeni olarak sorunu çözmüşler.

Efendi oldukça efendi tepkiler alacaksınız, eğer tavırınıza efendilikle cevap almazsanız bırakın gitsin o deyyus. Eninde sonun bir kaç km sonra "ulan ben ne öküz adamım"diye düşünecektir ve efendi adam olma dünyasına bir adıım atacaktır.

+1
kesinlikle işte bu,
hayvanlıkla öküzlükle hiçbir iş çözülmedi,çözülemez
bir miktar zaman ayırıp sakin ve efendice bir tavırla olaylara vakıf olmak lazımdır
ne demiş atalarımız, tatlı dil yilani bile deliğinden çıkarır

Khutuck
22 Ağustos 2012, 12:52

Aynaya ileri doğru değil, yukarıdan aşağıya veya aşağıdan yukarıya vuran adamlar var, o zaman ayna kolay kırılıyor. Sakın yapmayın öyle, çok ayıp.

platipus
22 Ağustos 2012, 12:58
arkadaşım büyük geçmiş olsun. ufak bir olay anlatayım, emin ol olayda pasif kaldığın için memnun olacaksın.
yıl 2009 bir dostum ailesiyle birlikte arabasıyla pikniğe gidiyor, eşi, 6 aylık kızı, babası, annesi falan. bunlar dar bir yolda yokuş yukarı çıkarken aşağı doğru dengesizce gelen bir kamyonet kafadan bindiriyor ve uçurumdan uçmaya ramak kala arkadaşın da el freni, gaz felan çabalarıyla durduruyor arabayı. sonra dostum arabadan indiği gibi şoförü de arabadan indirip kafayı gömüyor. sendeleyen şoför kafayı kaldırıma çarpıyor ve olaydan 3 gün sonra beyin kanamasından gidiyor. aslında adamda hastalık namına (şeker,tansiyon,yaşlı, vs.) hepsi bol, artı olay anında içkili. yaşıyor olması mucize ama dönüp dolaşıp dostumun başında patlıyor.olaydan bir iki ay sonra dostum hapse girdi, 1 sene silivride tutuklu yargılandı, şimdi dışarıda. kızının en güzel, en tatlı zamanlarını göremediği gibi mahkeme halen devem ediyor ve suçlu bulunursa tekrar hapse dönecek. peki kendisi istemiş midir bunlar başına gelsin? dostumu da çok iyi tanıdığım için kesinlikle kötü şans diyorum. çünkü kim olsa aynını yapardı ama aynı sonu da yaşardı.
ha bu olayı anlattım senin yerinde olsam ben ne yapardım? allah ne verdiyse ben de dalardım :) ama sakin olabilirsen asıl mükafat orda, aksi taktirde sonuçları hiç ummadığın yerlere gidebilir.
tekrar geçmiş olsun, trafikteki tüm kurallara uymaya çalışan arkadaşlara da sabır diliyorum.

c90
22 Ağustos 2012, 13:21
en iyisi suya sabuna dokunmamak biz kanun değiliz aç telefonu 155 e ver plakayı olayı anlat bas git
çamurla uğraşırsan mutlaka bulaşır
ben daha önce böyle bir sıkıntı atlattım fakat 155 aramaya gerek kalmadı Allah bu ya sopası yok
ödemişten torbalı tarafına giderken keskin virajda bakım var tek araç geçebilir yolda mıcırlı mecburen yavaş döndüm
arkamda kırmızı bir astra durmadan selektör yapıyor
aldırış etmeden virajı döndüm
sonra 2-3-4-5 gaza asıldım yol düzlük yol kenarında bir ara otların arasında bir levha gördüm radarla hız kontrolü yapılıyor diye
aynaya baktım amcam asılmış gaza ben diyeyim 120 siz deyin 150 tabi ben gaz kestim vın diye yanımdan geçti
daha 300-500 m olmamıştı ki acil bir fren yaptı
karşı şeritten bir araç geliyor radar aracı imiş ama ne fayda adam radara girdi
ileride solda fabrika önü gibi bir boşluk bir yerde adamı çevirdiler
tabi ben devam ettim adam durmadan beni işaret etti polislere fakat nafile
ee dedik ya Allah'ın sopası yok ::gazla::

Ramazan Can
22 Ağustos 2012, 13:37
kimin ne olacağı belli olmuyor.. en doğrsusu kimseye bulaşmamak lazım.... geçmiş olsun.. ne kadar haklı olursan ol bu ülkede çok kanı bozuk var.. sanırım söylşenen bir söz var ve o doğru... en son delikanlılar çanakkalede şehit oldu...

mehmetmumtaz
22 Ağustos 2012, 13:48
http://www.dogushop.com/image/cache/data/342_3-250x250.jpg (http://www.dogushop.com/index.php?route=product/product&product_id=150)
Şok aletli el feneri 4.000.000 Volt'luk akım üreterek saldırganı etkisiz hale getirir. Öldürücü bir etkisi yoktur. Sadece bayıltır ve geçici olarak uyuşturur. 25TL

Tsubasa
22 Ağustos 2012, 14:15
aslında bire bir gelmiyorlar ..
yemiyor diyelim
yada benim cüsseyi görüyorlar motor üzerinde hacı 2 kişi döveriz filan diye düşünüyorlar herhalde
maganda cok
ben adamları dövdüm
sonra taksicinin biri ikiside sarhoş bunlar kokuyo dedi
bende ayılırlar birazdan dedim
muhakkak bişi taşıyın yanınızda
adamlar bezbol sopası ile iniyor levye ile iniyor
beyninize yemeden
verin gazı jopu elektroşoku
...
kavga edin demiyorum
ama böyle el kol ıvır zıvır yapanlara pabuç bırakmayın
bir motosikletliye yapılan hata
yarın başka birimize yapılabilir..
emin olun benim gaz sıktıgım tekmelediğim iki kişi
bir daha motosikletliye böyle biş yapmazlar
ders oldu onlara =)

mehmetmumtaz
22 Ağustos 2012, 14:29
rM479C9TrJc

kefeeee
22 Ağustos 2012, 14:43
Aynaya ileri doğru değil, yukarıdan aşağıya veya aşağıdan yukarıya vuran adamlar var, o zaman ayna kolay kırılıyor. Sakın yapmayın öyle, çok ayıp.

Hyundai'ler falan öyle kırılmıyo + çok fena el acıtıyo :mrgreen:

Uğur
22 Ağustos 2012, 15:20
Peki sonuç olarak biber gazı mı portakal gazı mı ? :mrgreen:

mehmetmumtaz
22 Ağustos 2012, 15:37
portakallı olanına limonda çare etmiyor, limonu gaza maruz kalmadan kullanırsanız yüzünüze bir tabaka oluşuyor bu nedenle biber gazının etkisinden kurturulursunuz.

Seko
22 Ağustos 2012, 15:47
Ben yaklaşık bir yıldır Wing Chun kursuna gidiyorum hem spor hem bunlar için. Şimdilik sopasız tek kişi pek sorun olmaz ama 2 kişi için bir yıl daha çalışmak gerekir. 4 sene falan çalışınca isteyen gelsin :).

jackonbir
22 Ağustos 2012, 15:48
plakasını aldıysan arkadaşlara videp klip yap
ajdarın müziğiyle youtube koy :)
4 elemanın eşkalini ver temsilini karikatürünü yapalım :bounce:
sonra 4 lü grup yaptırırız elemanlara :queen:

Tolga Can
22 Ağustos 2012, 15:48
Tek başına isen bir araba dolusu adama neden kafa tutuyorsun. Artı birde hem bıdı bıdı yapıyorsun hemde iyi niyet elçiliği.
Böyle durumlarda dayılanıp ya dayak atarsın. yada bıdı bıdı yapıp dayak yersin. motorun ağzına s*çıp bıraksalar ne olurdu. sen yine dua et tartaklamışlar. her şey beklenir ibnelerden.
Ben kalabalık olduklarında münakaşa etmiyorum. mümkünse aynasını kapatıp kaçıyorum. yada robot dansı eşliğinde el kol hareketi yapıyorum. onlarda jeton düşene kadar ben gülerek uzaklaşıyorum. Sana geçmiş olsun. Durumuna gerçekten üzüldüm.

Tsubasa
22 Ağustos 2012, 16:41
Peki sonuç olarak biber gazı mı portakal gazı mı ? :mrgreen:

portakallı olanına limonda çare etmiyor, limonu gaza maruz kalmadan kullanırsanız yüzünüze bir tabaka oluşuyor bu nedenle biber gazının etkisinden kurturulursunuz.
forza portakal gazı :thumleft:
ben bi ara nato biber gazını kendime sıktım pek bişi yapmadı
biber gazı içinde jenix olanı iyi 1 metre yada daha yakın olmak lazım
ama portakal gazı aramızda 2 metre var ve karşımdaki 2-3 kişi var
veriyosun gazı
dumanı cıkıyor hepsinin
diyorum ya bi sıktım 2 adama oturup agladılar koca koca adamlar ölüyoz diye :D
bende tekmeledim :D oh mis :pl:
önerdiğim gazı sakın kapalı alanda falan filan sıkmayın valla bogar öldürür
ben bi salaklık yapıp maç izlerken 3 arkadaş evin içindeyken sıktım geberdim rezil olduk komşulara :D
ölüyoruz kurtarın diye üst komşu geldi limonla :D
portakal gazı alın :D
onlar gelsin insin arabadan
yada siz gidin arabanın içine sıkın kacın :D
emin olun 1 saat binemezler o arabaya :D