Orijinalini görmek için tıklayınız : Birde ben danışayım.
baysamin
14 Ağustos 2012, 22:56
Arkadaşlar ben Asya Pars 250 kullnıcısıyım. Motoruma takas teklif olarak 95 model bmw r80 teklif ettiler. Motorsiklet bilgisine güvendiğim iki dostuma sordum biri kaçrma dedi diğeri bulaşma dedi. Bende konuyu MT`ye açıyorum sizlerin düşünceleri nelerdir.
Mengu16
14 Ağustos 2012, 22:59
Bence yürür durumdaysa ve kafadan çarpması yoksa kaçırmayın. 2.el değerleri az değil çünkü.
c90
14 Ağustos 2012, 23:20
kafadan çarpsa yada çarpmasa ne olur
bir yedek parça fiyatlarını sor
bakımı ne kadara patlar bir onu sor
yedek parça adama bir kafadan çarpar o adamın da 2. eli çook düşük olur::gazla::
Sinan Er
15 Ağustos 2012, 00:20
Motor çalışıyorsa ve yuruyorsa mesele yok. Zevkle bıner zevkle ugrasırsın.
sakinseytan
15 Ağustos 2012, 00:31
elinden tamir işleri geliyosa anlar söker yaparım vaktim param var diyosan bulaş yoksa bin asyana :)
blt_59
15 Ağustos 2012, 00:38
kalitelinin eskisi başa beladır,uzak dur asyanla mutlu ol :cat:
GKN
15 Ağustos 2012, 00:55
Eskiye rağbet olsa derler eskiler bilirmisn :) Adamın motoru temiz olsa senin Asya na talip oluru :) Bence sağlam motorundan olma kardeşim.
airhead
15 Ağustos 2012, 01:06
Çok yakar sürekli şehiriçi binilirse benzinciyle ahbap olursun ,yağ yakması sıkıntı değil ama yataklarda sıkıntı varsa çözümü zor olur.Parça sıkıntısı çekmezsin.Çok keyiflidir müptelası olursun.Ayrıyeten benim avatarı beğendigine sevindim.r80 in İlanı falan varsa bakabilirmiyim?
baysamin
15 Ağustos 2012, 03:08
Malesef ilanı yok motorun sahibide yabancım değil aslında bir kaç günlük deneme süresi olabilir. Ama bu arada yorumlarınızı bekliyorum.
acayüp
15 Ağustos 2012, 03:19
Çok temiz ve bakımlı olmadığı sürece hiç bulaşma.
Bir arkadaş kapı kapı dolaştı en son borusana 3600 tl bayılana kadar kimse motoru doğrultamadı. Gerisini sen düşün artık. Şuanda da yine çalışmıyor :)
30 yılını bu işe vermiş ve bu bmw leri tamir ederek emekli olmuş bir abimi arayıp yardımcı olabilirmisin diye sorduğumuzda , bu telefonu kapatalım ve bu konuşma hiç olmamış varsayalım demişti.
Korkutmak gibi olmasın ama ustasını bulmasıda zor temizini bulmasıda. temiz sorunsuz bulursan da çıkarsın yola soluğu tibette alırsın öyle makinedir.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO