PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor yağ değişimi ve filtre

BURAK1987
14 Ağustos 2012, 22:01
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 250 lik regal raptorum var 1,5 senedir kullanıyorum yağını kendim değiştirmek istiyorum bu modellerde yağ filtresi varmı ben heryerine baktım ama goremedim tam radyatorun altında tüpe benzer şekilde kapalı bir bölüm var ama pek filtreye benzetemedim yağıyla ilgili 10 40 diye netten bilgi edindim nekadar doğru bilmiyorum miktar olarakta çıkan kadar mı yoksa yağ çubuna bakarakmı koymak daha sağlıklı konuyla ilgili bilginizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkur ederim .

deprogadias
18 Ağustos 2012, 03:01
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 250 lik regal raptorum var 1,5 senedir kullanıyorum yağını kendim değiştirmek istiyorum bu modellerde yağ filtresi varmı ben heryerine baktım ama goremedim tam radyatorun altında tüpe benzer şekilde kapalı bir bölüm var ama pek filtreye benzetemedim yağıyla ilgili 10 40 diye netten bilgi edindim nekadar doğru bilmiyorum miktar olarakta çıkan kadar mı yoksa yağ çubuna bakarakmı koymak daha sağlıklı konuyla ilgili bilginizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkur ederim .pek konuyla ilgili değil kusura bakma :) regal raptorun hangi modelini kullanıyorsun? daytona mı spyder mi? regal raptor alıcam ama daytona ve spyder arasında kaldım. sen hangisini kullanıyorsun ve memnunmusun :)

HaydarBıçak
18 Ağustos 2012, 10:18
yağ olarak 10 40 kullanabilirsiniz. yağ filtresi yok sadece hava filtresi var yağ 1.5 litre alıyor

gv650i
18 Ağustos 2012, 13:02
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 250 lik regal raptorum var 1,5 senedir kullanıyorum yağını kendim değiştirmek istiyorum bu modellerde yağ filtresi varmı ben heryerine baktım ama goremedim tam radyatorun altında tüpe benzer şekilde kapalı bir bölüm var ama pek filtreye benzetemedim yağıyla ilgili 10 40 diye netten bilgi edindim nekadar doğru bilmiyorum miktar olarakta çıkan kadar mı yoksa yağ çubuna bakarakmı koymak daha sağlıklı konuyla ilgili bilginizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkur ederim .

yağ olarak 10 40 kullanabilirsiniz. yağ filtresi yok sadece hava filtresi var yağ 1.5 litre alıyor bu bilgi dogrudur GARAJ a yakınsan burdan faydalanıp kendin yapabilirsin