Orijinalini görmek için tıklayınız : Mondialin 125zn modelini aldım ! yardım.
Kaangngr
12 Ağustos 2012, 13:12
Merhaba 4 gün önce bi arkadaştan 1.000 liraya 2007 model 2010 çıkışlı tertemiz 6.000 kmde mondial 125zn aldım ön tekerın çamurluğunda abs yazıyo ama gerçekten abs varmı bilmiyorum yoksa çakmamı ? öncede asya nostalji vardı onda yazmıyordu ama bu hiç kaymıyo ön frende asya kayıyodu gerçekten abs varmı yokmu ?
Mengu16
12 Ağustos 2012, 13:19
Merhaba 4 gün önce bi arkadaştan 1.000 liraya 2007 model 2010 çıkışlı tertemiz 6.000 kmde mondial 125zn aldım ön tekerın çamurluğunda abs yazıyo ama gerçekten abs varmı bilmiyorum yoksa çakmamı ? öncede asya nostalji vardı onda yazmıyordu ama bu hiç kaymıyo ön frende asya kayıyodu gerçekten abs varmı yokmu ?
Motorda kaliteli lastikler varsa kaymaz, abs konusuna gelince o abs fren koluna ani ve aşırı basmalarda fren hidrolik basıncını sınırlayan bir regülatörden ibaret. Yani böyle ıslak yollarda hafif frene dokununca kayacak lastiğin kaymasını engellemez o abs.
Kaangngr
12 Ağustos 2012, 13:22
bugüne kadar kaymadı asyada nerdeyse arabaya giriyodum arka fren yüzünden yokuş aşağı inerken birden araba çıktı önüme arka frene bastım tutmadı öne basınca hoop kaydı allahtan kask vardı bide yere savrulmadım hiç bişey olmadı allahtan
kemboo
12 Ağustos 2012, 13:33
abs arkadaşın dediği gibi yoksa benim 6 yıllık motordada var ama lastik kabakken frene asıldın mı zınk diye kilitlenip kayıyor :mrgreen: ön freni kademeli olarak sıkmayı denedin mi?, ön süspansiyonların iyiyse ilk süspansiyonların sıkışmasına izin verip sonra frene abancaksın. Normalde öyle oluyorda benim mondialde bu kural geçerli değil tabi sendede geçerli olmayabilir :queen:
125ZNU
24 Eylül 2014, 15:17
merhaba sorum doğru konuyamı tam emin olamadım ama yardıma ihtiyacım var mondial 125 znu kullanıcısıyım çok acil branda almam lazım ama yardıma ihtiyacım var nasıl almalıyım nerden ahngi siteden bedeni boyu markası lütfen yardımcı olun bana teşekkürler şimdiden
oknglr
24 Eylül 2014, 16:10
merhaba sorum doğru konuyamı tam emin olamadım ama yardıma ihtiyacım var mondial 125 znu kullanıcısıyım çok acil branda almam lazım ama yardıma ihtiyacım var nasıl almalıyım nerden ahngi siteden bedeni boyu markası lütfen yardımcı olun bana teşekkürler şimdiden
Facebookta grup var grubu beğenirsen orda yardımcı olacak arkadaşlar vardır. Asya nostalji ve mondial znu yazıp aratırsan çıkıyor
125ZNU
24 Eylül 2014, 16:28
teşekkür ederim
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO