PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kavasaki en500 neden sevilmiyor,önerilmiyor

drakyuz
06 Ağustos 2012, 10:30
kawa nın bu motorunu kime sorsam aman yanaşma,sakın ha gibi uyarılar alıyorum.:bounce:..kullananlar ın fikrini alsak...başlangıç için güzel görünüyor bana..

ozgurakman
06 Ağustos 2012, 11:13
En 500 başlangıç motoru için fazla güçlü ve heybetlidir.

erro
06 Ağustos 2012, 11:18
V motor olmadığı için olabilir...

alp_tunay
06 Ağustos 2012, 11:51
Eski ve güçlü olduğu için olabilir....
Piyasası biraz naneli...
Sıkıntı çekebilirsin...
Temizini bulmak çok zor...

sedici
06 Ağustos 2012, 12:21
Eski model, v degil paralel, zamaninda cok tutuldu o yuzden artik cogu tursu olmustur muhtemelen bunlardandir uzak dur demeleri

Sinan Er
06 Ağustos 2012, 12:27
Orta ve orta alt seviye bir motordur. İyi bakarsan seni üzmez. Rahat ekonomik ve yeterınce performanslıdır. Dragstar-Shadow ve haleflerı ıle kıyaslanamaz ama Halefi Virago 535 dir. Zamanının begenılen makınası olmasına karşın gereğinden fazla bir zaman uretılmış bır kasadır. Uzak durulacak bır makına degıl. Temızını bul evladıyelık bin.

RamuthRa
06 Ağustos 2012, 12:28
kullanan 2 arkadaşım var, taş gibi motorlar, v olmaması bir dezavantaj ama yine de gayet güzel bir motor.

Sinan Er
06 Ağustos 2012, 12:32
kullanan 2 arkadaşım var, taş gibi motorlar, v olmaması bir dezavantaj ama yine de gayet güzel bir motor.

V olmaması dezavantaj değil. Sogutma konusunda oldukca başarılı V motora gore bıraz daha tıtresımlı olabılır ama zaten titreşim oranı cok dusuk.

RamuthRa
06 Ağustos 2012, 12:38
V olmaması dezavantaj değil. Sogutma konusunda oldukca başarılı V motora gore bıraz daha tıtresımlı olabılır ama zaten titreşim oranı cok dusuk.

O zaman şöyle düzelteyim, "bana göre" v motor olmaması dezavantaj.800cc de olsa bi VN800 gibi az devirde tork vermez gibi gibi çoğaltılabilecek handikapları var. Ama dediğim gibi geçmişi bilinen güzel bi motora gayette gönül rahatlığı ile girilebilir.

gs500inanc
06 Ağustos 2012, 12:52
Motor içinde 3 tane zincir dönüyor şakırtgılı çalışır. bunlardan 2 si motoru tamamen parçalamadan değişebildiği gibi balansör zincirini değişmek ne yazıkki imkansıza yakındır.Civata bazında motoru parçalamanız gerekir. 5 bine alabileceğiniz en 500 e 3000 tl yi garanti harcayabileceğinizi bilmenizi isterim.Virago alın huzurlu olun :))))

ozgurakman
06 Ağustos 2012, 13:03
Motor içinde 3 tane zincir dönüyor þakýrtgýlý çalýþýr. bunlardan 2 si motoru tamamen parçalamadan deðiþebildiði gibi balansör zincirini deðiþmek ne yazýkki imkansýza yakýndýr.Civata bazýnda motoru parçalamanýz gerekir. 5 bine alabileceðiniz en 500 e 3000 tl yi garanti harcayabileceðinizi bilmenizi isterim.Virago alýn huzurlu olun :))))
balansor zinciri niye durup dururken değiştirilsin ki. Ayrıca yakıt olarak en 5 ve virago 535 arasında oldukça fark var...

drakyuz
06 Ağustos 2012, 13:38
regallerde de varmış balanşör onlarda da mı aynı durum sözkonusu.. virago ile yakıt farkı ne kadar?

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:32 ----------

ve bunun km sinin orjinal olma ihtimali var mı:)) (km oynanması ayrı bir topikte ayrıntılı incelenmesi gerekir diye düşünüyorum. sahtekarlığın en iğrenci bence) ilandaki arkadaşı tenzih ederim...bilmiyoruz sonuçta..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-ilk-sahibinden-orjinal-3700-kmde-2005-model-kaza-boya-yok-94036441/detay#

drakyuz
08 Ağustos 2012, 10:25
suzuki savage de en 500 ile aynı kategori ve kaderi paylaşıyor galiba:)

BornToBeWild
08 Ağustos 2012, 12:56
suzuki savage de en 500 ile aynı kategori ve kaderi paylaşıyor galiba:)

aynen, yedek parça ve ilgisiz distribütör nedeniyle en çok ta...

plectrum
05 Eylül 2012, 23:34
kawasaki motosikletlerinin parçası cok pahalı diye duymustum. Ama ebay'den cok daha uygun fiyata getirtenler var parcaları

baysamin
05 Eylül 2012, 23:45
Başlarsın neden başlamıcan bide regalin balansörünü yiyim ben iliklerinde hissediyorsun makkinanın çalışmasını titreşimden ama sağ olsun regal beni bmw sahibi yaptı neyse kawasaki en500 heleki damla kasa modeli harika ama parçası yok olan parçada çok pahalı nedense böle makinaların parçalarına sahip olan insanlardada bir para hırsı sorma gitsin 1cm genişliğindeki lastik körüğe adam45tl istiyor ingiltereden 2 tane sippariş verdim yarı parasına kısacası parçası problem yeni başlıyorsan seni üzer.

Parçası bol olsun çinli olsun 50 kere bozulsun 50 kere yaptır. en500 bi bozuldumu yeri gelir 1 sezon yatar işte ozaman lanet edersin.

drakyuz
06 Eylül 2012, 10:44
dediğiniz gibi günümüzde parça bi şekilde bulunuyor...internet çağında...ama sonuçta uğraşmak gerekiyor.. ustaya gidip yarım günde değiştirmek varken...