PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : RKS Titanic 200 İlk 1000 km sonrasında Genel İnceleme - foto ve videolu

Sayfa : 1 2 [3]

MF-Hyo
16 Ağustos 2012, 18:03
Aslında tartısılacak bisey yok da bakma sen birisi bana göre alınabilir yazar birisi de bana göre alınmaz bu motor yazar. Burası forum herkes düşüncesini yazar milletin düşüncesine niye saygı göstermiyorsunuz? Hele ki bu tarz üsluplarla sert kırıcı hiç yakışmıyor arkadaşlar herkes düşüncesini söyleyebilir. Bana göre de alınmaz gibi duruyor o paraya mesela.

kanmix_x
16 Ağustos 2012, 18:15
Rks biz olmasakta var beyler alıcısı varki yapıyor adamlar

kaan898
17 Ağustos 2012, 05:31
Kurumsal sitesinde ürün fiyatlarını yayınlamayan bir firmanın ciddiye alınacak bir tarafı yok bence.
bunu motosiklet olarak şu anda aklımda yok ama değişik ürün gruplarında yapan çok değerli firmalar var ve burda temel amaç fiyat dalgalanmarı ,dövizdeki iniş-çıkışlar,girdi-çıktı maliyetlerinin değişkenliği gibi nedenlerden dolayı tüketiciye yanlış bilgi vermemektir.kaldı ki her firmanın ürün getirme, satış yöntemleri farklılık gösterir.tüm bunlar göz önünde bulundurulduğunda her firmanın kendisine has bir satış yöntemi ortaya çıkar.eğer kurumsallık ve ciddiye alınma konuları bu kadar basite indirgeneblseydi şundan emin olun sizin düşündüğünüzü düşünen bir ''beyin'' mutlaka rks nin satış-pazarlama kadrosundan çıkardı...

Syanur
17 Ağustos 2012, 11:56
Birşeyi savunmak için, tartışmak için illa kendim mi yapmış olmalıyım ?!? Varsa bildiğimiz bir doğru anlatıyoruz. Bu ne kadar faşist ve bencil bir düşüncedir...yıllardır aynı terane...!

makseli
17 Ağustos 2012, 12:21
Birşeyi savunmak için, tartışmak için illa kendim mi yapmış olmalıyım ?!? Varsa bildiğimiz bir doğru anlatıyoruz. Bu ne kadar faşist ve bencil bir düşüncedir...yıllardır aynı terane...!

hacı abi boşver. Wallahi değmez

blueway2
24 Ağustos 2012, 09:37
Madem 13 hp tvs apache daha mantıklı kafada soru işareti kalmaz,düşünmeye bile gerek yok oda aynı güçte.

Seko
24 Ağustos 2012, 13:00
Aynı güçte de, tork farkından dolayı gidişi aynı olmaz. Ayrıca güç değerinin yanlış verildiğini düşünüyorum. 200 cc motor 13 BG olmaz.

makseli
24 Ağustos 2012, 13:08
Seko +1

güç değeri rks nin beceriksizliği yüzünden yanlış biliniyor.

apache 150 MR ye yetişemiyorki RKS 200 e yaklaşsın.

kaç defa yazdım ama insanlar okumak yerine kendi dediklerine yazıp inanıyorlar, sonra da ben savunmuş ve reklam yapmış oluyorum

varsa motoruna güvenen buyursun gelsin

MotoGT
24 Ağustos 2012, 13:18
Seko +1

güç değeri rks nin beceriksizliği yüzünden yanlış biliniyor.

apache 150 MR ye yetişemiyorki RKS 200 e yaklaşsın.

kaç defa yazdım ama insanlar okumak yerine kendi dediklerine yazıp inanıyorlar, sonra da ben savunmuş ve reklam yapmış oluyorum

varsa motoruna güvenen buyursun gelsin

Bir kere CC farkı var, illa RKV 200 fark atar. RKS'nin ürünlerini bende inceledim. Kaliteli duruyor. İşçilik güzel yapılmış. Değerler konusunda ise yurtdışı üreticinin vermiş olduğu değerleri almak lazım.

Seko
24 Ağustos 2012, 15:52
Ben daha önce bir yerlerde sordum ama cevap verilmedi sanırım. Bu motorları Kuba bayileri mi satıyor ?

makseli
24 Ağustos 2012, 15:57
Ben daha önce bir yerlerde sordum ama cevap verilmedi sanırım. Bu motorları Kuba bayileri mi satıyor ?

evet seko

kuba bayilerinde satılıyor.

Kuba yeni bir marka oluşturdu kendi bünyesinde, ismi RKS oldu

mehmetmumtaz
05 Eylül 2012, 10:03
bi inceleme yapayım dedim baktım , sen ince detaylara girmişsin yahu :P , bende akşama foto + video eşiliğinde bir inceleme yapmaya karar verdim benimki neden eksik olsun len :queen:

Halil Karamanoğlu
05 Eylül 2012, 10:58
daha önceden de söylemiştim yine hatırlatayım. Bu motorun gerçek marka ve modeli şu şekilde keevay rkv 200. Macar malı. Kendi orjinal sitesinden bakabilirsiniz güç değerlerine. Hala çin filan diyenler var.

makseli
05 Eylül 2012, 11:06
bi inceleme yapayım dedim baktım , sen ince detaylara girmişsin yahu :P , bende akşama foto + video eşiliğinde bir inceleme yapmaya karar verdim benimki neden eksik olsun len :queen:

kolay gelsin abi :)

çok merak ediyom sizin 250 likleri. Bundan sonra 250 cc SM olabilir. göynümde yatıyo :D

Syanur
05 Eylül 2012, 15:11
kolay gelsin abi :)

çok merak ediyom sizin 250 likleri. Bundan sonra 250 cc SM olabilir. göynümde yatıyo :D

Neyini merak ediyon, fellik fellik geziyoruz, toplanıyoruz... Gelip bakmıyon, sonra yok merak ediyorum ayakları felan...:bounce: hadi ordan :P

makseli
05 Eylül 2012, 15:39
Neyini merak ediyon, fellik fellik geziyoruz, toplanıyoruz... Gelip bakmıyon, sonra yok merak ediyorum ayakları felan...:bounce: hadi ordan :P

bi kere siz eskişehirdeykene biz 10 kişi kızılcahamam larda gezdik.

sen yoğudun. bi tane eundrocu vardı aha vidooya koyduk onuda :D

eJ4aM_aaoAQ

şaka bi yana ilk buluşmada görüşek, merak ediyom sizin motorları

eywallah
25 Ekim 2012, 15:40
istanbul avrupa yakasında kuba satış bayisi varmı arkadaşlar

BarışKB
12 Kasım 2012, 17:15
S.a kardeş ben titanic 200 ile başlamak istiyorum genel olarak iyi demişsiniz ama önerirmisnz ?
Benim beklentim seri olsun 2 kişi bindiğinde sorun çıkarmasın titreşim yapmasın falan.

asattr
05 Ocak 2015, 04:22
Makseli Abi ahmetsatilmis95@gmail.com iletişim é geçermisin