Orijinalini görmek için tıklayınız : Mh drift ile Yarış
batuhanzzz
31 Temmuz 2012, 16:12
Arkadaşlar bi süredir konular açıyorum kusura bakmayın ama Mh drifti alma sebebim değişti.Burada ybr ve tvs apache yarışları yapılıyor bol bol. Bende Mh drifti alırsam bu yarışlara katılıp ismini duyurmak istiyorum.Sizce alsam yarışlarda ybr ve tvs apache ye karşı iddialı yarışlar çıkarabilir miyim ? Şimdiden teşekkürler ...
Pangea
31 Temmuz 2012, 16:15
Arkadaş 125 cc 150 cc motosikletle yolda ne yarışı Allah aşkına ya
serkanADH13
31 Temmuz 2012, 16:17
Apache İle yarışamassın sen,
unut onu,,,
hatta sen bir kere yarış yapmayı unut,
yarış işi pistte olur,
Konu Kapanmıştır :)
Yani az Sonra Kilitlenip Kapanır :)))
Yarış Yok Unutma,
Adını Duyurursun Ama ''Köşeyi denemedi Saf Bariyere Girdi'' DERLER...
Tsubasa
31 Temmuz 2012, 16:17
Tvs de ybr de drift te yarış motoru deil
3 motorda 100km üzerine hem fren olarak hem güvenlik olarak nerdeyse sıfırın altına düşüyor .
Bu yüzden caninizla oynamayın
batuhanzzz
31 Temmuz 2012, 16:18
Arkadaş 125 cc 150 cc motosikletle yolda ne yarışı Allah aşkına ya
Pangea kardeşim güzel güzel birşey soruyoruz dediğin şeye. Evet burda 125 cc motorların bile yarışı yapılıyor . Biz yaparız bende mh drift ile katılmak istiyorum bunun cevabını bekliyordum ..
Tsubasa
31 Temmuz 2012, 16:20
Kaç yaşındasin batuhan
batuhanzzz
31 Temmuz 2012, 16:22
Yollarda sıkıntı yok merak etmeyin sadece siz şu motorların seriligini değerlendiriseniz sevinirim
---------- Post added at 15:22 ---------- Previous post was at 15:20 ----------
Kaç yaşındasin batuhan
21 yaşındayım hayır mı ?
lycantrophic
31 Temmuz 2012, 16:23
r1 al onunla yarış, ybr mbr çoluk çocuk işi bizim burada 14-15 yaşında çocuklar yarışıyor onlarla.
batuhanzzz
31 Temmuz 2012, 16:25
Allah aşkına arkadaşlar sizden şunu estiyorum. Hangi motor daha seri ??
lycantrophic
31 Temmuz 2012, 16:26
Çoluk çocuk motoru hepsi. Eşeğe bin onları yarıştır daha iyi uğraştığına değmez. R1 al.
Pangea
31 Temmuz 2012, 16:27
yarış dediğin pistte deri tulumla tam korumayla olur daha sonra haberlerde öldü haberleri çıkıp motosikletten insanları uzaklaştırmaya hakkınız yok
Tsubasa
31 Temmuz 2012, 16:27
Aklını başına al
Aileni sevdiklerini uzme
O dediğin motorlarla suratlenince durmak icin 500 metre lazım yoksa barriyere girersin
Türkiye de otobanlarda dahi 120.km den Sonra
Sıkıntı her anlamda
Çünkü türkiyede her şey ihmal
Bak aye diye bir abimiz vefat etti
Belediyenin ihmali yüzünden
O yüzden bunları unut
Uzun yol git ama 70le git 80le git
Keyif alırsın o zaman
Sürat felakettir
batuhanzzz
31 Temmuz 2012, 16:29
R1 i nereye alıyorsun arkadaşım o fiyata ..
---------- Post added at 15:29 ---------- Previous post was at 15:27 ----------
Tamam beyler kilit vurulsun konuya.Bir saattir seriliği soruyorum laf sokmaktan başka derdiniz yok . !
trgy
31 Temmuz 2012, 16:31
Arkadaşım gelmişsin yasal olmayan son derece tehlikeli bir iş için burda icazet ve tavsiye istiyorsun bir de 21 yaşındaymışsın !
Ha gelmiş kokain mi çeksem eroin mi vursam demişsin ha bu dediklerini , akıllı ol biraz mantıklı düşün, insan hayatı bu kadar mı ucuz bu kadar mı kolay !
batuhanzzz
31 Temmuz 2012, 16:32
Arkadaşım gelmişsin yasal olmayan son derece tehlikeli bir iş için burda icazet ve tavsiye istiyorsun bir de 21 yaşındaymışsın !
Ha gelmiş kokain mi çeksem eroin mi vursam demişsin ha bu dediklerini , akıllı ol biraz mantıklı düşün, insan hayatı bu kadar mı ucuz bu kadar mı kolay !
Bakın son kez söylüyorum . Bizim yarıştıgımız yerler sokak değil . TEHLİKELİ OLMAYAN TRAFİĞE KAPALI + KORUMASIZ BİNMİYORUZ MOTORA . Seriliği soruyorm bir saattir saçma saçma mesajlar gönderiyorsunuz . Tamam kilittt .
Tsubasa
31 Temmuz 2012, 16:33
Biz ne kadar konuşursak konuşalım
Bu vatandaş aklına koymuş yapacak
Verdiği cvba baksanıza
Laf sokmayın diyor !
batuhanzzz
31 Temmuz 2012, 16:34
Tamam beyler konu kapandı daha kimse cevap atmasın .!!!!
-ZERO-
31 Temmuz 2012, 16:35
yazık genç yaşta ölüp gidecek :pr:
Tsubasa
31 Temmuz 2012, 16:39
yazık genç yaşta ölüp gidecek :pr:
Motoru alır yarışa gider
Ölür gelir
sedici
31 Temmuz 2012, 16:41
beyler biraz sakin yahu hepberaber saldırmayın :) adam pelki Konya'lı pistte mahalli yarışa girecek :)
-ZERO-
31 Temmuz 2012, 16:45
Motoru alır yarışa gider
Ölür gelir
sonra bir kez daha motorcuların imajı kötülenecek. gene suçlu motorsikletler olacak. hep motorsikletler suçlu zaten hiç insanlarda hata yok
inzell
31 Temmuz 2012, 17:12
Serilikteki sıralama şöyle: TVS>Mondial>Yamaha
motorsiklet yarışı için lisans
pist
özel güvenlik donanımı
ve tecrübe gerektirir
aklı olan bu şartlar oluşmadan motorsiklet ile yarış falan yapmaz
yoksa kendi canını malını ve çevresini tehlikeye atmış olur::gazla::
serkanADH13
31 Temmuz 2012, 17:43
Sanırım Bunca Cevaptan Sonra İstediğin Cevabı Almışsındır Aralarından,
Boşver Yarışı,
Al Motorunu Hertürlü MODİFİYE yAP görsel olarak,
YİNE ADIN DUYULUR,
Şöyle Anılmaya Başlanırsın...
Olum Buda Motormu Bizim Filanca Var Ondan Başka Motor Tanımam,
Adam Bir Modifiye Yapmış Başka Kimsede Öyle Motor Yok, desinler,
daha az risk daha fazla gözdelik,
Daha Ne Olsun...
KAYA28
31 Temmuz 2012, 17:49
bence hayalbuysa al. ybr yi de tvs de kesin geçer garanti veriyorum
adem80
31 Temmuz 2012, 18:13
biri kapışma, tokatlama mı dedi? :queen: ben 3 nüde tokatlarım olum :queen:
Tsubasa
31 Temmuz 2012, 18:14
Arkadaşın babasinin ıstanbul park bilmiyorsunuz
O yüzden drift alacak tokatlicak hayabusayi filan
Halil Karamanoğlu
31 Temmuz 2012, 18:24
hiçbirini kullanmadım ama aklımla sorduğun sorunun cevabını bulabilirim. sen de dene. tvs 150lik bi kere çin de değil ikisini de tokatlar tabii ki. ybr de japon çini zaten tokatlar demekki drifti olan eline alır gidonu :) bu motorlarla yarışma olayına hiç bişe demiyorum elinden geleni ardına koyma.
pitoresk35
31 Temmuz 2012, 18:35
arkadaşlar kimin ne yaptığının ne önemi var adam size soru sormuş cevap bekliyo sizin soylemlerinizle vazgeçecek değil ya niye boşa kürek çekiyorsunuz kırıcı cevaplar alacağınız gereksiz yorumlar yapmak yerine yorum yapmayın zaten yorum alamayınca kendiliğinden kaybolur gider
---------- Post added at 15:35 ---------- Previous post was at 15:25 ----------
yarış heyecanıyla dolu olup imkanlarının yetersizliği nedeniyle (gerek vakit gerekse maddi anlamda) pistlerde yarışma imkanı bulamayan bu arkadaşlara engel olmak istiyorsanız tulumunu sertifikasını alacak vakti ve parayı sağlayacaksınız olay bitecek piste çıkmak, piste çıkmak için hazırlanmak gibi işler ciddi anlamda boş vakit ve para isteyen şeyler günümüz türkiyesindeki çalışma koşullarını düşünecek olursak minimum 10 saat çalışma süresiyle imkansız gibi birşey. bu gibi arkadaşlara verilecek tek tavsiye trafiğe kapalı alanda bu işi yapmalarıdır zaten arkadasda trafiğe kapalı alanda yapacak bu işi bırakın yapsın
sorunun cevabına gelirsek kardeşim tvs ve ybr yi kullandım ama drift i bilmem ben tvs nin gerçekten ybr den kat kat daha güçlü olduğunu kullanıcı olarak rahatlıkla soyleyebilirim
Tsubasa
31 Temmuz 2012, 20:27
arkadaşlar kimin ne yaptığının ne önemi var adam size soru sormuş cevap bekliyo sizin soylemlerinizle vazgeçecek değil ya niye boşa kürek çekiyorsunuz kırıcı cevaplar alacağınız gereksiz yorumlar yapmak yerine yorum yapmayın zaten yorum alamayınca kendiliğinden kaybolur gider
---------- Post added at 15:35 ---------- Previous post was at 15:25 ----------
yarış heyecanıyla dolu olup imkanlarının yetersizliği nedeniyle (gerek vakit gerekse maddi anlamda) pistlerde yarışma imkanı bulamayan bu arkadaşlara engel olmak istiyorsanız tulumunu sertifikasını alacak vakti ve parayı sağlayacaksınız olay bitecek piste çıkmak, piste çıkmak için hazırlanmak gibi işler ciddi anlamda boş vakit ve para isteyen şeyler günümüz türkiyesindeki çalışma koşullarını düşünecek olursak minimum 10 saat çalışma süresiyle imkansız gibi birşey. bu gibi arkadaşlara verilecek tek tavsiye trafiğe kapalı alanda bu işi yapmalarıdır zaten arkadasda trafiğe kapalı alanda yapacak bu işi bırakın yapsın
sorunun cevabına gelirsek kardeşim tvs ve ybr yi kullandım ama drift i bilmem ben tvs nin gerçekten ybr den kat kat daha güçlü olduğunu kullanıcı olarak rahatlıkla soyleyebilirim
Türkiyede pist harici trafiğe kapalı neresi var yarışabilecek?
Otoparklar harici ?
Ben de gelem o zaman yarışa
Sonra cenazemiz gelsin geri eve
Saçmalamayin arkadaşlar
Bırakın adamı ikna edelim
Mondial le yarış mi olur cadde arasında filan ?
ümit_150_zc
31 Temmuz 2012, 21:41
hiçbirini kullanmadım ama aklımla sorduğun sorunun cevabını bulabilirim. sen de dene. tvs 150lik bi kere çin de değil ikisini de tokatlar tabii ki. ybr de japon çini zaten tokatlar demekki drifti olan eline alır gidonu :) bu motorlarla yarışma olayına hiç bişe demiyorum elinden geleni ardına koyma.
elinemi alır gidonu :queen:yorum yok sadece gülüyorum :queen::queen::queen:
evlimisin bilmiorum ama..insallah bi çinliile evlenirsin .:)))
Tsubasa
31 Temmuz 2012, 21:44
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :D
TATLIHIZ
31 Temmuz 2012, 21:51
Ben adam gibi cevap vereyim bari.. Apachi iyi sürücüyse gecemessin. Ybr yi tokatlarsın..
Apache
Drift
Ybr..
Arkadaşın babasinin ıstanbul park bilmiyorsunuz
O yüzden drift alacak tokatlicak hayabusayi filan
hay a buysa sakın motor motor alma en iyisi karaca ahmetten müstahkem bir mevki
azim eder ise insan birde şanslı ise yakışıklı ve gülümseyerak gider
bu gün kafam dağınık:salut: ama aklıma bir şey gelmiyor bu ak sakallı kim::gazla::
alp_tunay
31 Temmuz 2012, 22:15
Al bir RX tokatla alayını....
Drift mrift hikaye.... :mrgreen:
ERROR88
31 Temmuz 2012, 22:39
Tvs 5 . Vitese takmassa tokatlarsin ama bi takarsa etrafında daire çizer emin ol
alp_tunay
31 Temmuz 2012, 22:44
Ne apaçiymiş mübarek.... :) :) :)
Tsubasa
31 Temmuz 2012, 22:50
hay a buysa sakın motor motor alma en iyisi karaca ahmetten müstahkem bir mevki
azim eder ise insan birde şanslı ise yakışıklı ve gülümseyerak gider
bu gün kafam dağınık:salut: ama aklıma bir şey gelmiyor bu ak sakallı kim::gazla::
Hep Senin yüzünden oluyor bunlar
Çoluk çocuğa verion mesir macununu kuduruyorlar
Pejolarla yarış yapiolar
Yatiolar motorlarin üstüne otoban süpermeni gbi
Bunların biraz arpasini kes
Yoksa motosiklet cinayetleri artacak
beyler yarışın ne yeri nede zamanı
bir tartışma daha açalım
kim trafik kurallarını iyi biliyor
kim çevresine saygılı
kim güvenlikten taviz vermiyor
kim motorunun bazı eksiklerini ve ufak tefek arızalarını gidere biliyor
Haden Bakayım 9 Tekbir 2 Rekat Bayram Namazı niyet edin bayram namazına uyun hazır olan imamaa::gazla::
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO