PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Shinko lastik faciası

Sayfa : 1 [2]

acayüp
13 Ağustos 2012, 18:32
En basitinden ucuz etin yahnisi yavan olur durumu.
1000 cc bir makineye shinco gibi lastik kesinlikle takılmaz daha 250cc hyoları ayakata tutamıyor ve bunuda herkes bılıyor neredeyse.

Geçmiş olsun. Bence kullanıcı hatası , oda bu lastiğe para vermekle hata yapmış.

Tsubasa
13 Ağustos 2012, 18:56
En basitinden ucuz etin yahnisi yavan olur durumu.
1000 cc bir makineye shinco gibi lastik kesinlikle takılmaz daha 250cc hyoları ayakata tutamıyor ve bunuda herkes bılıyor neredeyse.

Geçmiş olsun. Bence kullanıcı hatası , oda bu lastiğe para vermekle hata yapmış.
Aynen Doğru 1000lik makinan var shinko takıyorsun
muhallebi lastiği değil diyosun ama
bence muhallebi sütlaç lastiği
verilmiş sadakan varmış daha kötü olabilirdi
lastik değiştirirken 3-5 e bakma. yazık etme motoruna ve kendine
hyosungla kendi motorunu bir tutma

gezgin_33
13 Ağustos 2012, 19:42
Cok gecmiş olsun.

bekirulucan
13 Ağustos 2012, 20:20
Tahmin ettiğim gibi yakantopa döndüm. Motomarketim (Fatih Kılıçlı) beni Shinko'nun distribütörü Otosever'e, Otosever'de Motomarketim'e yönlendiriyor. Atıığım maillere bir cevap yok. Fatih kılıçlı'nın kendisi tatildeymiş, döndüğünde hallederiz dedi elemanları.

Göreceğiz bakalım neler olacak.

Şimdi bu diyeceğime kızanlar olacak ama kaçıncı şahıslara kadar meselenin peşinden koşacaksın? Çin kökenli hiçbir üretim malı gerek motosiklet gerekse diğer elektronik vs. ürünler distribütör aracılığıyla değilde 3. firmalar aracılığıyla satıldığı için ne bir kalite kontrol ne de satış prensibi ve müşteri planına sahip.. Yani seninki kurumuş göle olta sallamak gibi bişey oluyo.. Adamlar zaten kökeni olmayan uzakdoğu firmalarının mallarını halkımızın işi görülsünde adı ne olursa olsun diye yıllardır satıyor ve satacaklarda.. yani emin ol sana her türlü bi kuyu açıp seni orda bırakacaklar.. milyon dolarlar dönüyor bu sektörde her türlü bi kılıf hazırlanır yani müşteri her zaman haklıdır anca bizim mahalle bakkallarında geçerli günümüzde..

Gel gelelim DL1000 gibi bi motosiklete güvenmediğiniz bi marka lastik almak kullanıcısı olarak ne kadar mantıklı? Tartışılır.. Motora sinirlenip motoru hiç olmayacak bi markaya emanet etmek bu tür sonuçlara yol açabilir ki bunun tek sorumlusu motosiklet sahibidir.. Çin malı üründeki mantık şu.. kusuru sakla görüntüyü pakla ne olursa olsun satarsın! aldığınız ürün hele ki bir lastikse hatanın %50 side sizde bence..

Mengu16
28 Ağustos 2012, 01:57
Tahmin ettiğim gibi yakantopa döndüm. Motomarketim (Fatih Kılıçlı) beni Shinko'nun distribütörü Otosever'e, Otosever'de Motomarketim'e yönlendiriyor. Atıığım maillere bir cevap yok. Fatih kılıçlı'nın kendisi tatildeymiş, döndüğünde hallederiz dedi elemanları.

Göreceğiz bakalım neler olacak.
Bahçıvan şöfore şöfor aşçıya aşçı uşağa sonra hepsi uşağa ...