Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
cbr125faik
22 Aralık 2008, 21:08
nesse bız konumuza canım motorlarımıza gerı donelım zaten bu aralar baya suresım tuttu ama her ana kar yagcak gıbı ankarada hava...
cbr125faik
23 Aralık 2008, 22:47
hoop kımse yok mu:silent:
merttunax
24 Aralık 2008, 03:41
Kış geldi motorları çekmişsinizdir sanırım artık dimi???
Alkol konusunda kati suretle katılıyorum alkolü taşımanızda sakınca yok ama sırt çantanızda :queen: :queen: :queen:
Ya branda alıcam ben daha offf hastane işleri çıktı neler neler yaptım motosiklet içinde ne foto atabildim nede siteye katılabildim :)
Sakın Hyo aldı... alana kadardı... bizle işi demeyin :) (kızarım)
Mazeretim var asabiyim ben :queen: (şaka bi yana sağlık nedenlerinden ötürü)
mhyen
24 Aralık 2008, 09:17
Geçmiş olsun hocam.İyileştiğinde bekliyoruz paylaşımlarını:cat:
Faik herkes motoru çekmiş garajına abi:P
cbr125faik
24 Aralık 2008, 14:49
ya arajda olabılır motorlada bılgısayarlar sıcakta yahu kıms gelmezmı buraya...aslında yazın kımse olmasa daha mantıklı cunku herkes motor ustunde oluo...
Maverick35
24 Aralık 2008, 23:56
Geçmiş olsun hocam.İyileştiğinde bekliyoruz paylaşımlarını:cat:
Faik herkes motoru çekmiş garajına abi:P
Benim motor da minibüste, garibim :queen:
3 haftayı geçti kullanmadım:cyclopsan
cbr125faik
25 Aralık 2008, 19:09
cok ozledım motor kullanmayı...
< iLk@yy >
25 Aralık 2008, 19:38
:) off bayadır giremiyordum foruma online olmak ne kadar güzel bişemiş :D ewde internet yokta arkadaştan bakayım dedim bi =)
cakalaz
25 Aralık 2008, 20:44
benm de evde kesik bu arlaar :) arkadaşlardan yararlanıyorum :)
celalkd
25 Aralık 2008, 22:32
sıfır gt 250r ne kadr arkadaşlar
cbr125faik
26 Aralık 2008, 09:56
8735 bıldıgım kadarıyla...
cbr125faik
27 Aralık 2008, 22:35
yıne bı ben varım baslıkta guncellıgım barı...
cem_ali
28 Aralık 2008, 01:10
uzun zamandır hyosung almak aklımda var,geçen bir arkadaşımla konuşuyorum kendisininde motor dükkanı var ayrıca hyosung bayisi,anlattğını aynen aktarıyorum...
-yaw bende satıcam motoru alıcam bi hyosung yetmiyor atık 125 lik makine
-ben uzak dur derim
-neden?
-bir iki sene önce ben birine sattım 9000 ytl para saydı elime,2-3 kere izmite gitti geldi alan kişi 1100 km yaptı motor yağ akıtmaya başladı... 6500 ytl ye geri sattı...
ayrıca motor parçaları yok piyasada,sen arayıp sorsan var derler ama bayii olarak ben sorunca yok diyorlar ayna sinyal grenaj vs. gibi parçaları var sadece..
valla işin açıkcası bunları duyunca tekrar düşünmeye karar verdim,kimi övüyor kimi yanaşma diyor arada kaldım vallahi :pr:
herhalde motordan motora fark var ki biri sorunsuz kullanırken diğeri servis servis geziyor...
yalnız şunu söyliyim gidişini gerçekten beğendim makinenin hele 125 den inip ona binince uçak gibi geldi vallahi.. :queen:
mhyen
28 Aralık 2008, 08:53
uzun zamandır hyosung almak aklımda var,geçen bir arkadaşımla konuşuyorum kendisininde motor dükkanı var ayrıca hyosung bayisi,anlattğını aynen aktarıyorum...
-ben uzak dur derim
-neden?
-bir iki sene önce ben birine sattım 9000 ytl para saydı elime,2-3 kere izmite gitti geldi alan kişi 1100 km yaptı motor yağ akıtmaya başladı... 6500 ytl ye geri sattı...
ayrıca motor parçaları yok piyasada,sen arayıp sorsan var derler ama bayii olarak ben sorunca yok diyorlar ayna sinyal grenaj vs. gibi parçaları var sadece..
valla işin açıkcası bunları duyunca tekrar düşünmeye karar verdim,kimi övüyor kimi yanaşma diyor arada kaldım vallahi :pr:
herhalde motordan motora fark var ki biri sorunsuz kullanırken diğeri servis servis geziyor...
yalnız şunu söyliyim gidişini gerçekten beğendim makinenin hele 125 den inip ona binince uçak gibi geldi vallahi.. :queen:
Aynı olayı ben de 2800 km'lerde yaşamıştım.Motosiklet durduğu yerde 1-2 gün kalsın altında bir miktar yağ oluşuyordu.Gerekçe olarak bu motorların hepsinde olduğunu bazı kişiler motorun terlediğini; servis ise bakımında fazla yağ konduğunu o yüzden akıttığını söylemişti.Açıkcası o olaydan sonra benim de hevesim kaçmıştı ve 3 hafta içerisinde sattım:farao:
Not: Bu sadece 2006'lara has bir problem olabilir...
cbr125faik
28 Aralık 2008, 12:06
valla benım motor 3000 km ye yaklastı ama benımkı 2008 st kanuni...dedıgınız problemı yasmadım bıle ayrıca parca konusunda da hıc bı sıkıntı yok...
SAd0
28 Aralık 2008, 19:56
parça sıkıntısı olacağını sanmıyorum türkiyede heryerde kanuni bayisi var, teknik servisi var vs. vs.
yağ akıtmasına bişi diyemeyeceğim ama 2006 modeller harbiden çok sıkıntılıymış, 2-3 ay sonra alıyorum inşallah bende bi gt250r yeterince araştırma yaptığıma inanıyor ve 2007-2008 model max 8000 km 7000bin liraya kadar bir alış yapacağım.(Umuyorum)
bence korkmaya gerek yok, türkiye gibi bir yerde kanuni gibi bi markayı arkana almak içini rahatlatır(bence) :)
burak-ymh-r6
28 Aralık 2008, 20:01
arkadaşlar sitenize yeni katıldım bi sorum olacak aslında hedefim yamaha yzf r6 ama daha tecrübem yok inşallah ileride ilk başta sıkı bir eğitimden sonra hangi motoru önerirsiniz honda 125cc lik mi yoksa hyosung 250 mi
< iLk@yy >
28 Aralık 2008, 20:15
sıfır gt 250r ne kadr arkadaşlar
8735 bıldıgım kadarıyla...
8250 8bine iyi bir pazarlıkla alınabiliyor kadıköydeki yerlerden en son motovizyonda sorduğumuzda cash paraya ne olur dedim sadece 8250 dedi
delta bisiklet var stadın karşısında kırmızı bi hyo var ama kaç model bilmiyorum plakasız 0 oda 8bin dedi pazarlıksız
yani pazarlık olur pazarlıksız dememe bakmayın ben pazarlık için konuşmadım canlı parayı gösterince illaki bişeler yaparlar daha ama delta bisiklettekini tavsiye etmem :cat:
-ben uzak dur derim
-neden?
bunların hepsi çoğu yerde var 4 büyüklerde bile motoru götür servise 1 2 hafta bekliyorsun saten japonyadan parça gelmesini bekliyorlar (her parça için değil tabikide bu bazı bozulması zor olan düşünülmeyen parçalar için yani çok satılabilecek mallar dışında stok yapmıyor kimse fazla)
yani motoru 0dan toplayacak şekilde çin malları hariç hiç bi markada ole parça bulamıyorsun hep bekliyorsun
çin mallarındada neden bulabiliyorsun motorların her yeri dökülüyor genel olarak parça sürkilasyonu her ekilde oluyor ondan depolarında mal tutuyolar :cat: hemde parçalar diğerlerindeki gibi pahalı değil zarar edicekleri bi yan olmuyor :cat:
arkadaşlar sitenize yeni katıldım bi sorum olacak aslında hedefim yamaha yzf r6 ama daha tecrübem yok inşallah ileride ilk başta sıkı bir eğitimden sonra hangi motoru önerirsiniz honda 125cc lik mi yoksa hyosung 250 mi
eğitimden sonra hyo yada yeni adıyla st kanuni alabilirsin ama kanuni almanı tavsiye ederim motor dışındaki ufak tefek bi kaç kronik sorun çözülmüş durumda çünkü her yeni gelen modelde seride sorunlar giderek çözülüyor çünkü :cat:
parça sıkıntısı olacağını sanmıyorum türkiyede heryerde kanuni bayisi var, teknik servisi var vs. vs.
yağ akıtmasına bişi diyemeyeceğim ama 2006 modeller harbiden çok sıkıntılıymış, 2-3 ay sonra alıyorum inşallah bende bi gt250r yeterince araştırma yaptığıma inanıyor ve 2007-2008 model max 8000 km 7000bin liraya kadar bir alış yapacağım.(Umuyorum)
bence korkmaya gerek yok, türkiye gibi bir yerde kanuni gibi bi markayı arkana almak içini rahatlatır(bence) :)
sahibindende 5bin 6bin arası çok iyi durumda motorlar bulabilirsin :cat:
cem_ali
28 Aralık 2008, 22:27
parca konusunda da hıc bı sıkıntı yok...
sıkıntı olmadığını nerden biliyosun,eğer senin veya bildiğin başka bi motorun problemi olduysa süreci aktarırsan sevinirim...
bana bunu söyleyen bayii idi,terar sölim motor parçalarının olmadığı nezaman geleceğininde belli olmadığı söyleniyormuş kendilerine... ayna sinyal vs gibi parçalar için söylemedi..
dediğin doğru olabilir,öğrenmek açısından soruyorum
mhyen
28 Aralık 2008, 22:49
sıkıntı olmadığını nerden biliyosun,eğer senin veya bildiğin başka bi motorun problemi olduysa süreci aktarırsan sevinirim...
bana bunu söyleyen bayii idi,terar sölim motor parçalarının olmadığı nezaman geleceğininde belli olmadığı söyleniyormuş kendilerine... ayna sinyal vs gibi parçalar için söylemedi..
dediğin doğru olabilir,öğrenmek açısından soruyorum
Senin sorduğun hyosung ise ki öyledir anlatmana göre onda belki problemli gibi gösterilebilir.Fakat s&t kanunilerde parça sorunu yok:cat:
ekuzdere
28 Aralık 2008, 22:53
Bişey danışmak istiyorum, gözüme kestirdiğim 2 seçenek var hangisini tercih etmeliyim??
http://www.sahibinden.com/degerinde_araba_ile_takas_olabilirWQQaXQQ10173874W QQpXQQdisplayitem
kanuni s&t bir çin değilmi? üretimi hyosung üretimden daha mı iyi? bin km olması iyi (ve gt250r yazısının 2 ve 5 rakamı olmaması tuafıma gitti)
http://www.sahibinden.com/memurdan_satilikWQQaXQQ11381749WQQpXQQdisplayitem
21bin Km de birde buna bakın..
hangisini tercih etmeliyim?
VaScO1925
28 Aralık 2008, 22:53
Senin sorduğun hyosung ise ki öyledir anlatmana göre onda belki problemli gibi gösterilebilir.Fakat s&t kanunilerde parça sorunu yok:cat:
len ybrci gel msne ! anlatacaklarım var :P
Bişey danışmak istiyorum, gözüme kestirdiğim 2 seçenek var hangisini tercih etmeliyim??
http://www.sahibinden.com/degerinde_araba_ile_takas_olabilirWQQaXQQ10173874W QQpXQQdisplayitem
kanuni s&t bir çin değilmi? üretimi hyosung üretimden daha mı iyi? bin km olması iyi (ve gt250r yazısının 2 ve 5 rakamı olmaması tuafıma gitti)
tabiki st............
mhyen
28 Aralık 2008, 23:02
len ybrci gel msne ! anlatacaklarım var :P
Kanka bu aralar sınavlarım çok bayağı.Kafa dağıtmak için arada bir siteye bakıyorum.Msn'e bi girsem rahat bi saat çıkamıyorum.Şu başımı biraz rahatlatiyim geyiğin dibine vurcaz:queen:
Yaşasın ybr kardeşliği:bounce:
Dylancı olmam daha ağır basıyo ama:queen:
< iLk@yy >
28 Aralık 2008, 23:12
km farkı var onu geçtim hyonun 2006 modellerinde ağır kronik hastalık var alma derim 2006 sakın :cat:
st'de bi çok sorun giderilmiş durumda hemde
Kanka bu aralar sınavlarım çok bayağı.Kafa dağıtmak için arada bir siteye bakıyorum.Msn'e bi girsem rahat bi saat çıkamıyorum.Şu başımı biraz rahatlatiyim geyiğin dibine vurcaz:queen:
Yaşasın ybr kardeşliği:bounce:
Dylancı olmam daha ağır basıyo ama:queen:
sana bi burgman an 400 iyi gider :cat:
SAd0
29 Aralık 2008, 02:17
2.seçeneği sakın elleme 2006zaten sorunlu makina bide 21000 km yapmış büyük ihtimal alanın elinde patlayacak, forumda geçende aynısı birinin başına geldi...
1. numaralı ağır basıyor ama kontrol ettirmek gerekli 08 model 1000kmdeki aracı ucuza veriyor gibime geldi??? bide kırmızıyı itici buluyorum tabi zevkler renkler tartışılmaz
cbr125faik
29 Aralık 2008, 02:18
cem_ali
genellıkle zarar goren parcalar ellerınde var...ama zor bozulan parcalar veya mekanık parcalar elerınde olmayabılır cok normal...nugun 4 buyu japonda bıle bır grenaj 2 ayda gelıoyor...ellerınde yoksa 1 ay ıcınde parcalar temın edılebılıyor...ankarada 4.44 motor st kanunı bayısı ve nerdeyse hergun ugrarım ama daha parca sıkıntısı yasayan arkadasa rastlamadım ordan bılıorum ve soluyorum...ne motor alırsanız alın mutlaka parca beklenecek bunu bıkere bılmek en doorusu...
< iLk@yy >
kardes ankarada ben pesın parayla st kanunı 2008 motoru yazın 8500 aldım plaka dahıl yanı anahtar teslım...ama baska bayı baska fıyata verır orasını bılemem...hyosungun ucuz satılması kadar dogal bısı yok ne yedek parca temın edebılıorlar ne de garantı olayı var ayrıca motorlar eskı teknolojı 2008 e gore...
< iLk@yy >
29 Aralık 2008, 02:45
faik tabikide öyle birde biliyorsun kadıköyde bir çok motorcu var ve rekabet hat safhada doğal olarak aynı marka model motoru satan bi çok yer var peşin para dedimmi taban fiyatlarını veriyorlar hepside düşük olması doğal satabilmek için
ama işi bilen iyi bir pazarlıkçı biraz daha ucuza alaiblir saten hyo alınmaz dedim 2006 kasa çünkü 8bini bile haketmiyor yani
st içinse 8bine iyi bir pazarlık yapılabilir diyorum aradaki 500 ytl ile en azından daha iyibir lastik takımı alınabilir yada egsoz xenon uygulamasıda yapılaiblir ıvır zıvır diğer görüş ekipmanlarıyla şeritti tank ped'di :cat:
cbr125faik
29 Aralık 2008, 21:22
orası ole ama ankarada rekabet ortamı yok tek bayıı var bu motoru satan...herkesın ıstegı gonlune gore olsun bu arada topıc ın yenı yılını kutlarım herkesın yenı yılı onlara sevgı saglık huzur mutluluk ve bol motorlu hıc kazalı yıllar getırsın...
thecoolzzz
30 Aralık 2008, 00:08
orası ole ama ankarada rekabet ortamı yok tek bayıı var bu motoru satan...herkesın ıstegı gonlune gore olsun bu arada topıc ın yenı yılını kutlarım herkesın yenı yılı onlara sevgı saglık huzur mutluluk ve bol motorlu hıc kazalı yıllar getırsın...
inşallah usta :)
bu heriflerin bir tane bayisi var izmirde onuda merkez yerine allahın unuttugu yere açmıslar biz nasıl yapıcaz ya merkezden 20 km falan istanbulda ucuzmus oraya gelip mi alsak:)
cbr125faik
30 Aralık 2008, 18:35
yeni yılda herkes ıstedıgı motora kavussun...:P
SAd0
31 Aralık 2008, 01:59
amin amin amin :queen::queen::queen:
< iLk@yy >
31 Aralık 2008, 02:17
inşallah usta :)
bu heriflerin bir tane bayisi var izmirde onuda merkez yerine allahın unuttugu yere açmıslar biz nasıl yapıcaz ya merkezden 20 km falan istanbulda ucuzmus oraya gelip mi alsak:)
istanbula gelip gidiceksin dönerken artı motorun taşınması için para vericeksin bi günde kaldın desen saten aradaki 500 ytlelik farkı kapatırsın gerek yok :queen:
amin faikcim :cat:
thecoolzzz
31 Aralık 2008, 02:35
arkadas var bi gün onda kalır sonrada biner gelrim diye düşünmüştüm :)
cbr125faik
01 Ocak 2009, 01:30
gecen sene bu zamanlar motorum olmasını ole cok ole cok ıstıodumkı allahım benım dılegımı kabul ettı bana bı gt250r verdı daha doorusu almama yardımcı olsun...hey allahım sen nelere kadırsın....
HEYOOO bal damlıyo kardeş aazından =)
cbr125faik
01 Ocak 2009, 03:17
damlamasın mı evrencım...
guncel...yıne kıse kalmadı buralarda...
< iLk@yy >
02 Ocak 2009, 02:47
güncel arkadaşlarlar harbiden kimse yok sanırım ve artık....
cbr125faik
02 Ocak 2009, 10:06
ılkay devamını merak ettım yahu...
hayırlı yıllar arkadaşlar
bu sorun st değilde hyo kullanan arkadaşlara
yedek parça temin etmek için ne yapılması gerekiyor? yada teknik servis olarak hangi servis bakıyor? özellikle istanbul avrupa yakasında
< iLk@yy >
03 Ocak 2009, 05:22
faik ben ... bırakıyorum sen devam ediosun bende senin ... devam etmiş oldum .... :cat: :D
cbr125faik
03 Ocak 2009, 21:57
yahu ılkay yıne guldurdun benı allahta senı guldursun kardes....
< iLk@yy >
04 Ocak 2009, 01:32
amin kardeşim hepimizin yüzünü güldürsün ....
bana bi motorsiklet nasip etsin artık yaza kadar (sadece ben değil herkese..)
Şu GT250R'ı alana kadar 600F almadığıma lanet olsun.
Salak salak adamlarla muhatap olmaktan bıktım.
Sezon açılsın da bir an evvel satmanın yoluna bakacağım öyle veya böyle.
Gt250R'si olan adam öyle ya da böyle illaki isyan ediyor Asım.Yapacak birşey yok:)
Sen yine Ankara'dasın ve de motorunda o kadar extra olmasını hesaba katmazsan pahalı gibi geliyor.Fakat benim motoru sattığım adam da İstanbul'da fiyatı o kadar düşürmesine rağmen satamıyor...
http://www.sahibinden.com/cok_acildir_arkadaslar!!!bu_fiyata_baska_yok_WQQaX QQ10968119WQQpXQQdisplayitem
Gelen salakça mesajlardan biri daha :
babam çok pahalı meblalar istiyosun o km si 8500 milyar olan bi aleti al 5ooo km kullan soona gel 7 milyara satmaya çalış kardeşim 1 milyar daha indir alıcı bulursun şimdiden hayırlısı olsun
Benim yazdığım mesaj :
Bu kadar aksesuar yap ondan sonra konuş. Kime ne istediğim fiyattan. Kendi bileceğim iş.
Artık alttan malttan almıyorum bundan sonra. Yardım isteyen geri zekalılara da o kadar dil dök,adam dönüp sağolasın bile etmesin.
Nereden bilgi buluyorlarsa bulsunlar bana ne anasını satayım!
Ya sabır!
O motor seni de asabi yapmış fazlasıyla.Bence kaldır ilanı mart, nisan gibi de koy.Acelen yok sonuçta.Bir daha da hyosung'un adını ağzına alma:cat:
O motor seni de asabi yapmış fazlasıyla.Bence kaldır ilanı mart, nisan gibi de koy.Acelen yok sonuçta.Bir daha da hyosung'un adını ağzına alma:cat:
Hele şu Global- S&T Kanuni işi yok mu hocam!
Ben böyle işin içine tüküreyim.
Hayır telefonum susmuyor. Her haltı sormak için arayan arayana.
Telefonda birde milletten bilmiş bilmiş tavırlar işitince deliye dönüyorum.
Ulan sen kaç kere motora bindin de bana bilmiş tavırlar sergiliyorsun. (ses tonundan,ifadesinden adam kendini belli ediyor)
Adam akıllı pazarlık yapan yok bu mevsimde.
Millet direkt ölücülükte.
İlandan numarayı kaldırayım bari.
praetorian
04 Ocak 2009, 14:17
aslinda 4000 e fln senin motor alinir mehmet:)
asm sabirli ol dicem aylardir ugrasiyosun..
aksesuarlari ayri satmayi denedinmi peki,atiyorum egsozunu vs..?
aslinda 4000 e fln senin motor alinir mehmet:)
asm sabirli ol dicem aylardir ugrasiyosun..
aksesuarlari ayri satmayi denedinmi peki,atiyorum egsozunu vs..?
Motoru satmada bir acelem yok ama cins cins adamlarla uğraştırmak bıktırdı beni.
İnanın bilindik bir marka olsa,kendini kanıtlamış bir motor olsa bu kadar uğraşmazdım herhalde.
Aksesuarı ayrı satsam uğraştırır hocam.
O işle de zamanında arabada uğraştım.
Daha karlı oluyor ama eline bölük pörçük para geçiyor. Aracın albenisi oluyor aksesuarlar ile.
Sezon açılsında bir yoluna bakacağım artık.
praetorian
04 Ocak 2009, 14:33
anliyorum:)
acelen yoksa zaten bekle bosver..
markayla cokta alakasi yok(yani var da abartildigi kadar yok)
zira arkadasim hornet 900 unu satmak icin baya ugrasti..
keza ben falconu satarken cok zorlanicam..
bazi seylerin bilinci oturmadigi icin zor oluyo..hayirlisi neyse o olsun hocam..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO