Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
ysfist
09 Nisan 2013, 21:01
yarin degil sonraki gunu dedim zaten:-)
yarin degil sonraki gunu dedim zaten:-)
aynen olabilir, o güne şimdilik bi plan görünmüyo, havada güzel olursa tadından yenmez
çelikatlı
09 Nisan 2013, 21:04
oturun oturduğunuz yerde.benzininizi güneşli hafta sonlarına saklayın. motor manyakları sizi.
ysfist
09 Nisan 2013, 21:09
1 haftadir ustune cikmadim oyle deme :-)
p.tesinden beri üstünde branda garajda takılıyo garip, içim el vermiyo sevmem lazım arada. Gariban gariban durması zoruma gidiyo desem yeridir. Güneş gelse de temizlesem bi güzel gezdirse beni :))
edit1: bu arada pazartesinin dün olduğunun yeni farkına vardım. 1 gün bile büyük kayıpmış.. :)
ysfist
09 Nisan 2013, 21:27
ben bu gidisle sadece pazarlari binicem gibi. haftaicleri vakit ayiramiyorum fazla yogunum..
bu arada haftasonu izmite bir arkadasi ziyarete gazlayacagim.
tolunay17
09 Nisan 2013, 21:37
yok mudur 2011-2012 model az kullanılmış bir hyo yardımcı olun
hisvarlar
09 Nisan 2013, 21:38
Ben hergün üstündeyim :cherry: Pazar günü depoyu doldurmuştum, her gün sağa sola giderek 90 km yapmışım. Biraz bisiklete binmem lazım :salut:
ysfist
09 Nisan 2013, 21:41
yok mudur 2011-2012 model az kullanılmış bir hyo yardımcı olun
bak yukarıda celikatli nikli arkadas var. satıyor o 2011 hyosunu. hem de egzoslu lastikli. mesaj at hocam o arkadasa
tolunay17
09 Nisan 2013, 21:46
bak yukarıda celikatli nikli arkadas var. satıyor o 2011 hyosunu. hem de egzoslu lastikli. mesaj at hocam o arkadasa
eyvallah başka bilginiz varsa lütfen ulaşın, teşekkürler
Desvandi
10 Nisan 2013, 00:12
Arkdasalar benim makine arada bosa atiyom isik yanio ama debriyajdan cekince elini hart atiyo yani viteste oluyo sozdede oyle takildgi oluyomu daha 100km de 2013
hisvarlar
10 Nisan 2013, 00:16
Arkdasalar benim makine arada bosa atiyom isik yanio ama debriyajdan cekince elini hart atiyo yani viteste oluyo sozdede oyle takildgi oluyomu daha 100km de 2013
Bana hiç olmadı ancak karşılaşanlar var. Sorun yaratacak bir durum değil, çok kafana takılıyorsa rodajdan sonra servise bir göster debriyaj ayarı yapsınlar.
Alper Kaya
10 Nisan 2013, 00:27
cuma dan beri brandayı yı bile açmadım haftalar olmuş gibi pazardan öncede binmiycem sanırım
Avcı_
10 Nisan 2013, 10:52
Benimkide su an 300 km de bu süre zarfında 2 yada 3 kez oldu..motoru alalı 1.5 ay olda sma ilk zamanlarda oluyordu şu an için bi sorun yok
Benimkide su an 300 km de bu süre zarfında 2 yada 3 kez oldu..motoru alalı 1.5 ay olda sma ilk zamanlarda oluyordu şu an için bi sorun yok
Daha 300km demi abi senin motor:) Anladım ki ben ciddi çok yol yapıyorum ya, 4 katın olmuşum beraber aldıydık.
Desvandi
10 Nisan 2013, 14:00
Walla bnde bincem biran once 1000km gecsinde rodaj btsinde biraz 120 130 gorelim boyle 5.viteste 80 den yukari ckamiyorz devir 5.500 den yukari ckartmiyorm cnki
Walla bnde bincem biran once 1000km gecsinde rodaj btsinde biraz 120 130 gorelim boyle 5.viteste 80 den yukari ckamiyorz devir 5.500 den yukari ckartmiyorm cnki
Arada da olsa bas ya o kadar kasma kendini, ilk 300 400km den sonra biraz biraz gazlamanın zararı olmaz bence. Zaten 80den yukarı çıkmıyorsan şu anda, 1000km den sonra bi 300km kadar daha motoru iyice açmaya çalışacaksın. Benim motor 700km ye kadar max 150 yapıyodu, 1000 bakımı gelmeden 100 150km kadar önce gazlamaya başladım. Bir anda motor kendine geldi 170 180 lere çıkmaya başladı. Tabi bu süreç 100 150km kadar aldı.
Desvandi
10 Nisan 2013, 14:51
Arada da olsa bas ya o kadar kasma kendini, ilk 300 400km den sonra biraz biraz gazlamanın zararı olmaz bence. Zaten 80den yukarı çıkmıyorsan şu anda, 1000km den sonra bi 300km kadar daha motoru iyice açmaya çalışacaksın. Benim motor 700km ye kadar max 150 yapıyodu, 1000 bakımı gelmeden 100 150km kadar önce gazlamaya başladım. Bir anda motor kendine geldi 170 180 lere çıkmaya başladı. Tabi bu süreç 100 150km kadar aldı.
düşünüyorum şimdi 5.viteste 5.500 6000 devirde 80 e geliyo bu makine nasıl 150 170 yapar :S arada kaç devir kaldı red line a yani okadar hızı ne ara alıcakki sonradan mı açılıyo değişiyo
gugukk
10 Nisan 2013, 15:10
Bugün sabah işe giderken 08:30 gibi boğaziçi köprüsüne gelmeden 2013 kırmızı beyaz bir gt250r a rastladım selamlaştık kendisi burada ise saygılarımı iletirim :)
düşünüyorum şimdi 5.viteste 5.500 6000 devirde 80 e geliyo bu makine nasıl 150 170 yapar :S arada kaç devir kaldı red line a yani okadar hızı ne ara alıcakki sonradan mı açılıyo değişiyo
tabi tabi, bir anda nooluyo lan diyosun, 11k devirde 150 yapan motor aynı devirde 170 175 yapmaya başlıyor:) başlarda kötü hissettirebilir ama açılacaktır sıkıntı yapma.
Sarper Kaya
10 Nisan 2013, 16:16
Kesinlikle rodaj diye öyle çok ta yavaş gitmemek lazım motor en az 500 600 kmyi geçtiyse uzun yolda motor ve egzoz ısındıktan sonra hafiften yüksek devirlere çıkmak gerek ( redline'a girmeden ) benim 800 kmye yaklaştı ve ilk aldığımla şimdiki hali arasında oldukça fark var performans arttı, sesi toklaştı.
Desvandi
10 Nisan 2013, 16:23
Kesinlikle rodaj diye öyle çok ta yavaş gitmemek lazım motor en az 500 600 kmyi geçtiyse uzun yolda motor ve egzoz ısındıktan sonra hafiften yüksek devirlere çıkmak gerek ( redline'a girmeden ) benim 800 kmye yaklaştı ve ilk aldığımla şimdiki hali arasında oldukça fark var performans arttı, sesi toklaştı.
daha 100 km oldu olmadı 80 mineydi hafta sonu aldım. 5 viteste 5.500 6000 de 80 e kadar çıkabilince bide böyle bağarıyo gibi geliyo :D la dedim millet dio 170 falan nasıl çıkacak geri kalan devirde ama demekki açılıyo sonradan
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:20 ----------
arkadaşlar dün plakayı aldım kestirdim boyatmadım alırken birde harf araları dar istedim sonra reklamcıda deldirmeden altına bi soba sac ı koydurup harflere bi karbonfiber kaplattım kırımız ayyıldız TR bence çok hoş oldu
http://img475.yukle.tc/images/3634IMG_0631.JPG
gugukk
10 Nisan 2013, 16:44
güle güle kullan polis görürse direk cezayı yazar haberin olsun dikkat et
Ufuk İnkaya
10 Nisan 2013, 16:50
güle güle kullan polis görürse direk cezayı yazar haberin olsun dikkat et
Ceza yazmaya kalkarsa sırf TR kapalı diye yazmaya kalkar. Ona da abi Türk Bayrağı koyduk diye muamele çekersin tırı vırı yaparsa çıkartırsın gözünün önünde stickeri olur biter. Harf ve rakamları karbon yaptırmandan ceza yazamaz sonuçta görsel olarak daha bile dikkat çekiçi.
seigen
10 Nisan 2013, 16:55
Nerede soğuk damgası? Standarda uygun mu peki? Çatır çatır ceza yazar istese.
Ufuk İnkaya
10 Nisan 2013, 17:00
Benim plaka ufacıktı damga felan da yoktu, çevirdiler herşey tam plaka ne ayak dedi ufalttım dedim. Çalıntı plakaysa dedi şase numarasından kontrol et dedim elinde ki cihazdan hemen kontrol etti. Verdi tüm evraklarımı, muayneye giderken büyült onu sorun yaparlar dedi, yine aynı plaka ile muayneye gittim. Muayneden geçti hafif kusur olarak yazıyordu plaka.
Sonuç olarak polis görünce ağzın kitlenmezse cezayı zor yersin bu tarz şeylerde :cat:
Desvandi
10 Nisan 2013, 17:02
arkadaşlar palakda damga var resimde yansımış ceza falan yazamaz plakayı orjinal bastırdım abi dar bas bide boyama dedim sadece karbon fiberden yazamaz daha belirgin ve okunaklı hafrler TR ye laf ederse sökerim önünde çok zor bişi değil uyaruır ondanda yazamaz önünde çkartırım başka bi sıkıntı yok mühürlü plaka
seigen
10 Nisan 2013, 17:53
Neyse güle güle kullan.
Alper Kaya
10 Nisan 2013, 17:58
daha 100 km oldu olmadı 80 mineydi hafta sonu aldım. 5 viteste 5.500 6000 de 80 e kadar çıkabilince bide böyle bağarıyo gibi geliyo :D la dedim millet dio 170 falan nasıl çıkacak geri kalan devirde ama demekki açılıyo sonradan
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:20 ----------
arkadaşlar dün plakayı aldım kestirdim boyatmadım alırken birde harf araları dar istedim sonra reklamcıda deldirmeden altına bi soba sac ı koydurup harflere bi karbonfiber kaplattım kırımız ayyıldız TR bence çok hoş oldu
http://img475.yukle.tc/images/3634IMG_0631.JPGistediği kadar rodaj olsun bilmem ne olsun aynı vites devir aralığında yapılan hız aynı motorlarda 5km den fazla fark edemez 7 devirde 110 yapan motor 6 bin devirde 95 felan yapması lazım 5bini hiç hatırlamıyorum :D ama tek tavsiyem üstündeki rodaj yağı varken zorlanmaması belkide fazla gürültülü çalışması cok ince olan rodaj yağından olabilir
leon99
10 Nisan 2013, 20:24
arkadaşlar şuan motorumdan uzaktayım ve kafam durdu gt 250 r' da ön takımda çift disk olunca çift balata mı vardı. Arkada da tek balata. Sipariş vermek üzereyim 1 paket balata yeterli mi oluyor_
hisvarlar
10 Nisan 2013, 20:26
arkadaşlar şuan motorumdan uzaktayım ve kafam durdu gt 250 r' da ön takımda çift disk olunca çift balata mı vardı. Arkada da tek balata. Sipariş vermek üzereyim 1 paket balata yeterli mi oluyor_
çift disk çift balata demektir. Ancak 1 paket balata dediğiniz pakette kaç tane var arayın öğrenin derim. Gt250 modeli onde tek disk malum onla karışabilir.
Bu arada debriyajlarınız nerede kavrıyor ? Benimki yukarıda kavrıyor, çok ayar yaptık ama aşşağıda kavramayı beceremedik. Arabada da motorda da aşşağıda kavrayınca daha seri ve rahat kullanıyorum.
leon99
10 Nisan 2013, 20:50
nette araştırdım da bu Brenta marka balatalar pek randıman veriyor sanırım. 250 r' da siz ne marka balata kullanınyorsunuz ve nereden temin ediyorsunuz acaba
hisvarlar
10 Nisan 2013, 20:50
nette araştırdım da bu Brenta marka balatalar pek randıman veriyor sanırım. 250 r' da siz ne marka balata kullanınyorsunuz ve nereden temin ediyorsunuz acaba
Ben 4 bin km deyim orjinal balatalar var.
leon99
10 Nisan 2013, 20:53
çift disk çift balata demektir. Ancak 1 paket balata dediğiniz pakette kaç tane var arayın öğrenin derim. Gt250 modeli onde tek disk malum onla karışabilir.
Bu arada debriyajlarınız nerede kavrıyor ? Benimki yukarıda kavrıyor, çok ayar yaptık ama aşşağıda kavramayı beceremedik. Arabada da motorda da aşşağıda kavrayınca daha seri ve rahat kullanıyorum.
Tamam satıcıyı arayacağım teşekkürler. Ben de debriyaj yukarıda kavrıyor daha seri kalkış yapıyorum sanki
sekohtc
10 Nisan 2013, 20:54
Ceza yazmaya kalkarsa sırf TR kapalı diye yazmaya kalkar. Ona da abi Türk Bayrağı koyduk diye muamele çekersin tırı vırı yaparsa çıkartırsın gözünün önünde stickeri olur biter. Harf ve rakamları karbon yaptırmandan ceza yazamaz sonuçta görsel olarak daha bile dikkat çekiçi.
rahat ol türk bayrağına ceza yok geçen trafikçiye sormuştum sohbet ederken :)
leon99
10 Nisan 2013, 20:56
Ben 4 bin km deyim orjinal balatalar var.
Peki ben nereden alabilirim orjinal veya kaliteli balatayı ? Tavsiyesi olan var mı-
sekohtc
10 Nisan 2013, 21:02
http://img475.yukle.tc/images/3634IMG_0631.JPG
2. resime bakılırsa arka frene tam alışamamışsın daha bir de tekerden anlaşıldığı üzere henüz motoruna kıymıyorsun az biraz viraj çalış derim.
viraj demişken size bir şey soracağım geçen gece eve giderken (antakya köprü başı) köprüye doğru yatırdım motoru eskiden çok rahat giriyordum lastikler de tutyordu fakat bu kez arka lastik kaydı sakin olayım dedim hafif direksiyonu kaydığım noktaya çevirdim biraz ön freni tuttum motor ani yükseldi bu kez tekrar gaza asıldım bu kez biraz pati attı motor ordan geçen gençler beğenmiş olmalı ki uuuuv filan dediler gel de bana sorun neler yağadığımı her harekette gidecek parçayı ve nasıl temin edeceğimi düşündüm :) motor henüz 3650 km de lastikler özelliğini kaybetmiş olamaz yer de kuruydu ne olabilir bu kaymanın sebebi
çelikatlı
10 Nisan 2013, 21:13
toz kum.vs kaydırır. teknik olarakda ağırlık merkezi kelle pozisyonu kaydırır.
hisvarlar
10 Nisan 2013, 21:17
Peki ben nereden alabilirim orjinal veya kaliteli balatayı ? Tavsiyesi olan var mı-
Orjinalini kuralkan yada hyosungsourceden bulabilirsiniz.
@sekohtc
geçmiş olsun, arkanın kayması için bir çok parametre var. Sizden kaynaklı yada yoldan kaynaklı olabilir, daha dikkatli gireceğinize eminim bundan sonra :) İmkan varsa bizim motorun orjinal lastiklerini hemen değiştirmek lazım.
yakuza_64
10 Nisan 2013, 21:22
2. resime bakılırsa arka frene tam alışamamışsın daha bir de tekerden anlaşıldığı üzere henüz motoruna kıymıyorsun az biraz viraj çalış derim.
viraj demişken size bir şey soracağım geçen gece eve giderken (antakya köprü başı) köprüye doğru yatırdım motoru eskiden çok rahat giriyordum lastikler de tutyordu fakat bu kez arka lastik kaydı sakin olayım dedim hafif direksiyonu kaydığım noktaya çevirdim biraz ön freni tuttum motor ani yükseldi bu kez tekrar gaza asıldım bu kez biraz pati attı motor ordan geçen gençler beğenmiş olmalı ki uuuuv filan dediler gel de bana sorun neler yağadığımı her harekette gidecek parçayı ve nasıl temin edeceğimi düşündüm :) motor henüz 3650 km de lastikler özelliğini kaybetmiş olamaz yer de kuruydu ne olabilir bu kaymanın sebebi
gecmıs olsun devrem bende aynı dertten muzdarıpım su orjınal lastıklerden kurtulmak gerekk lakın gecen gun baktım bu zıncırın ustundekı koruma plastıgı lastıge sıfır duruyor 160 lık takınca ne olur kıı?keske takan bırısı olsada canlı gorsekk
çelikatlı
10 Nisan 2013, 21:31
bende var arka 160 ön 120 michelin. hiçbiryere değmiyor
ysfist
10 Nisan 2013, 21:37
şu istanbul trafigi yedi beni. beyazit dan umraniyeye vardim az evvel. kilit her yer. otomobil suruculeri de okuzlukte yarisinca motor eziyete donusuyor. uzun yolun gozunu seveyim.
istanbul da sehiricinde en güzel ulasim araci helikopter.
sekohtc
10 Nisan 2013, 21:38
gecmıs olsun devrem bende aynı dertten muzdarıpım su orjınal lastıklerden kurtulmak gerekk lakın gecen gun baktım bu zıncırın ustundekı koruma plastıgı lastıge sıfır duruyor 160 lık takınca ne olur kıı?keske takan bırısı olsada canlı gorsekk
bu yollara da inşallah uyar o lastikler gt650r da metzeler vardı rüzgarda motor komple kaydı ön arka sola gittim o kadar para verip de shinkoyu ararsak lastik değil motoru değiştiririm bu defa geçen 13500e 2006 zx6r kaçtı zaten :pr:
yakuza_64
10 Nisan 2013, 21:41
bu yollara da inşallah uyar o lastikler gt650r da metzeler vardı rüzgarda motor komple kaydı ön arka sola gittim o kadar para verip de shinkoyu ararsak lastik değil motoru değiştiririm bu defa geçen 13500e 2006 zx6r kaçtı zaten :pr:
zx6r deme bende 6 ay pesınden kostum lakın 2007 altın yanı 2005 -2006 kasada 2 cı vıtesten atma problemı oluyormus kronıkk pazarlık dahı yapmıstım satıcııya sordum var sorun dedıı ıstersen yaptırıp vereyım dedııı bende uzak durdum ondan sonnraa.
ysfist
10 Nisan 2013, 21:46
2. vitesten atma derken neyi kastediyorsunuz beyler? 2 den bosa mı geciyormus istemsiz?
çelikatlı
10 Nisan 2013, 21:49
bi iki resim koyalımhttp://i46.tinypic.com/klw1h.jpghttp://i49.tinypic.com/2rw8h9t.jpghttp://i48.tinypic.com/krof9.jpghttp://i50.tinypic.com/2nqqtxg.jpg
sekohtc
10 Nisan 2013, 21:52
160 bu motor için biçilmiş kaftanmış işte motor da yakıyor ha
çelikatlı
10 Nisan 2013, 22:01
:) eyvallah. valla parası olana tavsiye ederim lastik hem görsel hem işlevsel parasını hak edeiyor. fakat yerdde kum gibi toz gibi cisimler olursa ozaman hangi lastik olursa olsun farketmez motor kayma yapar.çünkü lastik değil zemin yerinden kayıyor.
hisvarlar
10 Nisan 2013, 22:17
o olay ben motoru ilk aldığımda olmuştu. hatta resimi aşşağıda. Zincir korumanın iç taraftaki vidasını sıkınca düzeldi.
http://imageshack.us/photo/my-images/717/imag0322so.jpg/
Bugün sabah işe giderken 08:30 gibi boğaziçi köprüsüne gelmeden 2013 kırmızı beyaz bir gt250r a rastladım selamlaştık kendisi burada ise saygılarımı iletirim :)
hehe, bendim ustad. sanada selamlar. forumdan olacagini tahmin etmistim.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO