Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Hocam madem ciddi alıcısın keşke D.Bakırdaki makineyi kaçırmasaydın 2009 model 500 km deydi 3 yıl bayide yatmış fiyatıda 10.500 tl di.Sıfır olduğu için gönül rahatlığıyla binerdin
Doğru söylüyorsun inşallah öle bir fırsat tekrardan gelir. yoksa şuan sahibinden de satılan GT650 R'ler hiç içime sinmiyor. Bulamazsak'ta GT250 R alacağız. En azından GT650 R ye göre satması çok daha kolay bir makine
Doğru söylüyorsun inşallah öle bir fırsat tekrardan gelir. yoksa şuan sahibinden de satılan GT650 R'ler hiç içime sinmiyor. Bulamazsak'ta GT250 R alacağız. En azından GT650 R ye göre satması çok daha kolay bir makine
sendemi brütüs
Alper Kaya
23 Ocak 2013, 05:45
havalar bu ara güzel olunca motoru bi siliyim dedim 1 tanede resim çektim
http://img560.imageshack.us/img560/608/20130114215751.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/560/20130114215751.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
BUNLARDA yeni sinyallerim :)
http://img521.imageshack.us/img521/8140/20130114215840.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/521/20130114215840.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
fotorafı burda paylaşınca fark ettim sanki plakalıkta yamukluklar var gibi geldi ama resimin çekim açısından kaynaklanıyor gayet düzgün normali:D
@alper kaya
hocam yapma bunu daha alamadık motoru sen resimler koyuyorsun. Feci derecede kıskandım. :D
otopsici
23 Ocak 2013, 08:33
Hocam madem ciddi alıcısın keşke D.Bakırdaki makineyi kaçırmasaydın 2009 model 500 km deydi 3 yıl bayide yatmış fiyatıda 10.500 tl di.Sıfır olduğu için gönül rahatlığıyla binerdin
diyarbakırdaki motoru bizzat gördüm çakallar km yi düşürmüşlerdi o motor en az 30 bin deydi
ve haşattı
UNdocab
23 Ocak 2013, 10:34
diyarbakırdaki motoru bizzat gördüm çakallar km yi düşürmüşlerdi o motor en az 30 bin deydi
ve haşattı
Şaka yapıyorsun.motor resimlerde çok temiz duruyordu.
Aynen gidip alacaklar bile vardı :D
ve haşattı
hadi ya. o ilana için gitmişti. undocap'ın da dediği gibi resimler çok çok temizdi.
otopsici
23 Ocak 2013, 15:17
yoo gayet ciddiyim hiç resime egzosta dikkat etmediniz mi ben egzostu o karartıya 20 binde getirebildim ki ful enduro yaptım motorla
niyetlendim ben de onu alacaktım gittim görmeye gittiğime pişman oldum 800 km ve 2 günüm gitti
hiç merak etmediniz mi galeride 3 sene duran motor hiç ilana çıkmamış?
bak mesela http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-acil-satilik-109928075/detay
ulem gösterge 850 tl sibap kestimi en az 1500 tl masrafın vardır
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:12 ----------
hadi ya. o ilana için gitmişti. undocap'ın da dediği gibi resimler çok çok temizdi.
hacı motoru komple 100 tlye pasta cila ve boya koruması yaptırabiliyorsun
hisvarlar
23 Ocak 2013, 19:41
havalar bu ara güzel olunca motoru bi siliyim dedim 1 tanede resim çektim
http://img560.imageshack.us/img560/608/20130114215751.jpg
BUNLARDA yeni sinyallerim :)
http://img521.imageshack.us/img521/8140/20130114215840.jpg
fotorafı burda paylaşınca fark ettim sanki plakalıkta yamukluklar var gibi geldi ama resimin çekim açısından kaynaklanıyor gayet düzgün normali:D
Sinyaller çok yakışmış, hayırlı olsun. Ön taraf için gömme sinyal varmı, hiç araştırdınız mı ?
yoo gayet ciddiyim hiç resime egzosta dikkat etmediniz mi ben egzostu o karartıya 20 binde getirebildim ki ful enduro yaptım motorla
niyetlendim ben de onu alacaktım gittim görmeye gittiğime pişman oldum 800 km ve 2 günüm gitti
hiç merak etmediniz mi galeride 3 sene duran motor hiç ilana çıkmamış?
bak mesela http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-acil-satilik-109928075/detay
ulem gösterge 850 tl sibap kestimi en az 1500 tl masrafın vardır
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:12 ----------
hacı motoru komple 100 tlye pasta cila ve boya koruması yaptırabiliyorsun
Hocam iyice gözümü korkuttun valla, ben en iyisi GT250 R alayım. Kafam rahat olur en azından. Bilgi için çok saol
Hocam iyice gözümü korkuttun valla, ben en iyisi GT250 R alayım. Kafam rahat olur en azından. Bilgi için çok saol
http://www.youtube.com/watch?v=_RkVlG3A0CU
chemical
23 Ocak 2013, 22:28
10.950de olabilir arkadaşım o 2 rakam arasında ama fuarda gelicek :)
fiyat problem değil önemli olan gelmesi inş gelirde görürüz teşekkürler.
Pistolero_10
23 Ocak 2013, 22:33
ve haşattı
siz başka motordan mı bahsediyorsunuz benim bahsettiğim cillop gibi duruyordu egzoz da kararma filanda yoktu.Ayrıca fren diskleri de tam 500 km yapmış gibiydi.Bayi elinde kalan motorlardan..
UNdocab
23 Ocak 2013, 22:34
Geçen buluşma yapıldı büyük çekmecede ve görüldü ki tarihin en pis motoru sıralamasında benim motor kafaya güreşir =D
otopsici
23 Ocak 2013, 23:04
siz başka motordan mı bahsediyorsunuz benim bahsettiğim cillop gibi duruyordu egzoz da kararma filanda yoktu.Ayrıca fren diskleri de tam 500 km yapmış gibiydi.Bayi elinde kalan motorlardan..
yok öz bilmem ne motor diye bi dükkanın önünde çekilmiş fotoları gördünüz demi
kırmızı 8900 yazmıştı fotolarda gördüğün gibi değildi adam allamış pullamış öyle çekmişti resmi
yok öz bilmem ne motor diye bi dükkanın önünde çekilmiş fotoları gördünüz demi
kırmızı 8900 yazmıştı fotolarda gördüğün gibi değildi adam allamış pullamış öyle çekmişti resmi
fotoğraflar satıcı acente dükkanının önünde çekilmişti. düz tek renk kırmızıydı, fiyatı 10.500 TL idi, kilometresi yanlış hatırlamıyorsam 400'dü (rodajı bitmemiş yani), yan göğüs krenajında g650r (beyaz) etiketi hâla duruyordu. fotoğraflardan görüldüğü kadarıyla 0 motosiklet gibi duruyordu, motor buloğu, ayak koyma yerleri gıcır gıcırdı. ilan yaklaşık 2 hafta öncesine kadar yayındaydı. gerçekten bu motosikleti gördün ve işin içerisinde hile varsa o satıcı hakikatten büyük sahtekar demektir.
otopsici
24 Ocak 2013, 01:06
fotoğraflar satıcı acente dükkanının önünde çekilmişti. düz tek renk kırmızıydı, fiyatı 10.500 TL idi, kilometresi yanlış hatırlamıyorsam 400'dü (rodajı bitmemiş yani), yan göğüs krenajında g650r (beyaz) etiketi hâla duruyordu. fotoğraflardan görüldüğü kadarıyla 0 motosiklet gibi duruyordu, motor buloğu, ayak koyma yerleri gıcır gıcırdı. ilan yaklaşık 2 hafta öncesine kadar yayındaydı. gerçekten bu motosikleti gördün ve işin içerisinde hile varsa o satıcı hakikatten büyük sahtekar demektir.
evet aynı motordan bahsediyoruz ben baktığımda 8900 tl idi fiyatı
Görkem_
24 Ocak 2013, 01:33
http://a1301.hizliresim.com/15/r/j8yju.jpg
evet aynı motordan bahsediyoruz ben baktığımda 8900 tl idi fiyatı
satılınca ilanı kaldırmışlar hemen. o kadar araştırdım anca bunu bulabildim : )
http://hizliresimyukle.com/images/2013/01/23/kuyKR.jpg
ardacavdar
24 Ocak 2013, 03:53
Arkadaslar radyator suyunu degistirmek istiyorum.
Nasil komple bosaltacagimizi bilen var mi?
Radyatöre bağlı olan hortumu çıkarabilirsin. Veya pompa gibi bir alet yardımıyla radyatörde ki suyu çekebilirsin. Ama radyatörde ki suyu boşaltmak biraz gereksiz gibi geliyor. Sonuçta motor yağı gibi kirlenen bir şey değil.
UNdocab
24 Ocak 2013, 09:37
satılınca ilanı kaldırmışlar hemen. o kadar araştırdım anca bunu bulabildim : )
http://hizliresimyukle.com/images/2013/01/23/kuyKR.jpg
Motor gerçekten sıfır gibiydi inanamıyorum olmadığına lâkin ilhanda gözümden kaçmayan şeyler vardı
Motoru sola düşürmüşler sol gidon dipten kırılmış torna ile diş açmışlar ve sol gidon 2 3cm kısaydı
Sol sinyali ve aynayı da kırıp alternatifi ile değiştirmişler
Fakat yine söylüyorum motor 0 gibiydi kesinlikle
ardacavdar
24 Ocak 2013, 12:46
Radyatöre bağlı olan hortumu çıkarabilirsin. Veya pompa gibi bir alet yardımıyla radyatörde ki suyu çekebilirsin. Ama radyatörde ki suyu boşaltmak biraz gereksiz gibi geliyor. Sonuçta motor yağı gibi kirlenen bir şey değil.
"User's Manual" da "2 senede bir değiştirin" uyarısı var; ama nasıl değiştirileceğini yazmamışlar deli oluyorum...
sanırım sıvıyı tamamen boşaltmanın tek yolu cado'nun da dediği gibi hortum bağlantılarını sökmek. %50 saf su, %50 antifriz karşımı uygulaman gerekecek. boşaltmanı tavsiye ederim. neticede motosikleti 2. el aldığın için şu an içerisinde ne olduğunu, en son ne zaman değiştirildiğini bilmiyorsun. ayrıca sıvı zamanla yosunlanma yapacağından değiştirmekte fayda var. soğutma sisteminin iki kapağı var. biri yakıt deposu sağ altı (seleye yakın), diğeri radyatörün üzerinde sağda.
iki sene bence çok uzun bir süre. daha sık değiştirmekte fayda var. hele şebeke suyu, damacana suyu kullanırsan veya kullanıldıysa 2 sene imkansız tabi. her taraf yosun olur.
ardacavdar
24 Ocak 2013, 13:00
sanırım sıvıyı tamamen boşaltmanın tek yolu cado'nun da dediği gibi hortum bağlantılarını sökmek. %50 saf su, %50 antifriz karşımı uygulaman gerekecek. boşaltmanı tavsiye ederim. neticede motosikleti 2. el aldığın için şu an içerisinde ne olduğunu, en son ne zaman değiştirildiğini bilmiyorsun. ayrıca sıvı zamanla yosunlanma yapacağından değiştirmekte fayda var. soğutma sisteminin iki kapağı var. biri yakıt deposu sağ altı (seleye yakın), diğeri radyatörün üzerinde sağda.
iki sene bence çok uzun bir süre. daha sık değiştirmekte fayda var. hele şebeke suyu, damacana suyu kullanırsan veya kullanıldıysa 2 sene imkansız tabi. her taraf yosun olur.
Kesinlikle katlıyorum.
Devirdaim pompasınını altında bir vidadan bahsediliyor kılavuzda; ama ben bulamadım o vidayı.
Sanırım direk hortumu sökeceğim sizlerin dediği gibi.
Karenajı sökmem gerekirse iş büyüyecek.
Bakalım nasıl olucak...
Kesinlikle katlıyorum.
Devirdaim pompasınını altında bir vidadan bahsediliyor kılavuzda; ama ben bulamadım o vidayı.
Sanırım direk hortumu sökeceğim sizlerin dediği gibi.
Bakalım nasıl olucak...
Hocam daha önce hiç yapmadıysan bu işi, uğraşma derim. Götür güvendiğin bir ustaya yapsın. Fazla bir para tutacağını da sanmıyorum. Uğraştığına değmez.
Görkem_
24 Ocak 2013, 17:48
http://f1301.hizliresim.com/15/s/j9mp0.jpg
http://f1301.hizliresim.com/15/s/j9mrq.jpg
Zaraki
24 Ocak 2013, 19:06
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-st-kanuni-gt250r-2009-enjeksiyonlu-112530498/detay
Abi adam motorun içine neon mu takmış ne yapmış çok hoş olmuş bnce...
Alper Kaya
24 Ocak 2013, 19:45
Sinyaller çok yakışmış, hayırlı olsun. Ön taraf için gömme sinyal varmı, hiç araştırdınız mı ? tam uyumlusunu bulamadık hyosung a Felon bakıyordu bi ara ya büyük ya küçük geliyordu ebatları
UNdocab
24 Ocak 2013, 20:38
Kesinlikle katlıyorum.
Sanırım direk hortumu sökeceğim sizlerin dediği gibi.hocam
Bakalım nasıl olucak...
Hocam sporuna cevap vermiş zaten arkadaşlar ben başka birşey sormak istiyorum
Motorunu nereden nezaman kaça aldın?
bugracvkytr
24 Ocak 2013, 20:41
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-st-kanuni-gt250r-2009-enjeksiyonlu-112530498/detay
Abi adam motorun içine neon mu takmış ne yapmış çok hoş olmuş bnce...
Aynen çok hoş olmuş motoru alınca ben de böyle birşey yapmayı düşünüyorum :)
Alper Kaya
24 Ocak 2013, 22:00
Aynen çok hoş olmuş motoru alınca ben de böyle birşey yapmayı düşünüyorum :)bende beylikdüzünde oturuyorum hatta garajdaki fotorafı bizim sitenin garajı güvenliklerle anlaşmış çaktırmadan girip çıkıyor heralde ama şuan arka çamurluk iptali var motorda ve o motor 7.500tl ilan verebiliyosa ben 9000tlye ilanı açarım arkadaş yuh :D + garaj motoru olayı pek gerçekçi değil :D lan adam cıkıcak simdi surdan bi yerden urascam :D
otopsici
24 Ocak 2013, 22:19
Aynen çok hoş olmuş motoru alınca ben de böyle birşey yapmayı düşünüyorum :)
bildiğiniz kırmızı şerit led yapımı çok basit metresi 5 tl
Zippo's
24 Ocak 2013, 22:30
http://a1301.hizliresim.com/15/r/j8yju.jpg
Dostum kazasiz belasiz motor tertemiz.Yalniz grenajlarda renk farkliligi var gibi neden boyle duruyo
bende beylikdüzünde oturuyorum hatta garajdaki fotorafı bizim sitenin garajı güvenliklerle anlaşmış çaktırmadan girip çıkıyor heralde ama şuan arka çamurluk iptali var motorda ve o motor 7.500tl ilan verebiliyosa ben 9000tlye ilanı açarım arkadaş yuh :D + garaj motoru olayı pek gerçekçi değil :D lan adam cıkıcak simdi surdan bi yerden urascam :D
garaj motoru oldu da ne oldu sanki daha hızlı gidecek, ayrıca 9 bin liraya hyosungu kim naaaaapsın ya akıl var mantık var o fiyata ninja var cbr var bunların soyları kurudu millet 9 binliraya hyosunga atlayacak
Alper Kaya
24 Ocak 2013, 23:23
of oğlum sen lafı nerenden anlıyosun insanda biraz mecaz-ı mürsel olur lanet olsun ya orda 9.000tl derken bu adamın motoru 7.500tl ediyorsa die söledim yani işin özü adamın pahalı bi fiyat yazdığını söledim ama sen gittin lafi başka yerlerinden anladın ne diyim ne diyim :D ayrıca cbr250r almaya kaç kere niyetlendim ama hepsindede sonunda gerek arkadaşlarımın sana küçük geliyor gerek benim küçük hissetmemden alamadım cbr250r her kişiye yakışmıyor ben 1.85 94 kilo bi adamım gitmiyor arkadaş bana alasım varmı var ama itici duruyor ninja250 ninde bana göre hiç bi alınıcak yanı yok en hızlısı ve en çok yakanı en pahalı parçaları olanı ve en kazık servis bakım maliyeti olan motor 250cc lerde
Görkem_
24 Ocak 2013, 23:48
@Zippo's Sağol.Kafadaki beyaz yeri kastediyosan o sticker.Onun haricinde bişeyse, ne biliyim kuyrukla kafa arasında iki metre var, ışık farkı gölge farkı yada resimden dolayı öyle gözükmüş olabilir.
@Alper Kaya Cevap verme şuna, tek sen cevap veriyosun.Görmemezlikten gel, kendi yazsın kendi okusun.
ardacavdar
25 Ocak 2013, 04:00
Hocam daha önce hiç yapmadıysan bu işi, uğraşma derim. Götür güvendiğin bir ustaya yapsın. Fazla bir para tutacağını da sanmıyorum. Uğraştığına değmez.
Ustam var, tutar da önemli değil.
Saedece kendim uğraşmak ve öğrenmek istedim hepsi bu.
Hocam sporuna cevap vermiş zaten arkadaşlar ben başka birşey sormak istiyorum
Motorunu nereden nezaman kaça aldın?
yaklaşık 1-2 ay kadar önce Giresun dan bir abimizden aldım.
Sağolsun çok iyi, çok temiz bakmışlar.
2009 model GT650R 8000km de, 8.000TL ye aldım.
UNdocab
25 Ocak 2013, 10:20
biliyorum bu motoru.konuştuk bazı şeyleri şüpheli gelmişti ve uzak olunca bakamamıştım tabi güle güle kullan hayırlı olsun
of oğlum sen lafı nerenden anlıyosun insanda biraz mecaz-ı mürsel olur lanet olsun ya orda 9.000tl derken bu adamın motoru 7.500tl ediyorsa die söledim yani işin özü adamın pahalı bi fiyat yazdığını söledim ama sen gittin lafi başka yerlerinden anladın ne diyim ne diyim :D ayrıca cbr250r almaya kaç kere niyetlendim ama hepsindede sonunda gerek arkadaşlarımın sana küçük geliyor gerek benim küçük hissetmemden alamadım cbr250r her kişiye yakışmıyor ben 1.85 94 kilo bi adamım gitmiyor arkadaş bana alasım varmı var ama itici duruyor ninja250 ninde bana göre hiç bi alınıcak yanı yok en hızlısı ve en çok yakanı en pahalı parçaları olanı ve en kazık servis bakım maliyeti olan motor 250cc lerde
Harbi Alper cbr250 sende çok kücük kalır bende alcagım zaman arkadaşların yorumu arkana saplanmış gibi durur olmuştur :D ben aynalarını sevmedigim için almadım :D
eğer motorun önemli, pahalı bir problemi yoksa çok iyi bir alışveriş olmuş. gtr250'de alsan aynı parayı verecektin. tekrardan hayırlı olsun.
yakuza_64
26 Ocak 2013, 13:46
hayırlıı olsun hocammm güle güle kullan 2 yıl once koymustu sanırım giresundakı abımız bir ara10500 dahı ıstemıstı sanırım bir kazası vardıı onun.
tazman06
26 Ocak 2013, 13:52
arkadaşlar merhaba aranıza ankaradan katılıyorum gt250r sahibi olmak istiyorum fakat bu motor ile ilgili bir fikrim yok bana hangi modellerin karbüratörlü hangi modellerin injeksiyonlu olduğu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
MF-Hyo
26 Ocak 2013, 14:23
arkadaşlar merhaba aranıza ankaradan katılıyorum gt250r sahibi olmak istiyorum fakat bu motor ile ilgili bir fikrim yok bana hangi modellerin karbüratörlü hangi modellerin injeksiyonlu olduğu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Geriden bi 50 sayfayı oku motor hakkında herşeyi öğrenirsin :wiinkk:
otopsici
26 Ocak 2013, 20:03
Geriden bi 50 sayfayı oku motor hakkında herşeyi öğrenirsin :wiinkk:
yuh arkadaş :D hayatta benim aklıma gelmez :) oturur yazardım :cherry:
ardacavdar
26 Ocak 2013, 21:27
biliyorum bu motoru.konuştuk bazı şeyleri şüpheli gelmişti ve uzak olunca bakamamıştım tabi güle güle kullan hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Ben inceledim makineyi, bir iki bildiğine inandığım ustamız da baktı.
Hiç bir sorunu yok.
Tabiki 2009 model Hyosung makine kolay değil tertemiz olması.
Düşürmüşler motoru, boyatmışlar; ama o kadar da olması çok normal.
Kozmetik aksaklıkar dışında hiç bir sorunu yok ve inanın bulabildiğim satılıklar arasında en temizi bu motor idi.
eğer motorun önemli, pahalı bir problemi yoksa çok iyi bir alışveriş olmuş. gtr250'de alsan aynı parayı verecektin. tekrardan hayırlı olsun.
Hiç bir problemi yok.
Aldığımdan beri yaptığım tek zorunlu masraf lastik oldu.
Üzerinde 2010 lastik vardı ve ben sıfır olmasını istedim.
Çok titiz biriyim.
Dolayısı ile benim için kozmetiği de çok önemli motorun.
Hiç pişman değilim.
7.000rpm - 9.000rpm de, 180km - 220km aralığında sorunsuz kullanıyorum.
hayırlıı olsun hocammm güle güle kullan 2 yıl once koymustu sanırım giresundakı abımız bir ara10500 dahı ıstemıstı sanırım bir kazası vardıı onun.
Çok teşekkür ederim.
Hepimiz kazasız belasız kullanalım inşallah.
Kazayı biliyor musunuz bilmiyorum; ama bizim incelememiz de tek gördüğümüz düşmesi.
Pag lere ve elciklere yada manetlere zarar bile gelmemiş.
Bu arada arkadaşlar motorum için karenaj sticker ı istiyorum; ama orjinallerinden.
Nereden nasıl temin edebilirim bilgisi olan var mı acaba?
Reklamcılardan olabilir çok okudum; ama ölçülere ve nasıl bir yol izlemem gerektiğine hakim değilim.
Detaylıca bilgilendirebilirseniz beni çok memnun olurum.
UNdocab
27 Ocak 2013, 12:07
Kuralkan ın kendi sitesinde var. Pahalı değildi diye hatırlıyorum
çelikatlı
27 Ocak 2013, 13:46
ben dijitalde bastırdım ama pek hoşuma gitmedi depo yanpad.bugün bi yapıştırayım bakayım beğenmessem çıkartırım. hazırlarıda var kit olarak satılıyor yanpad gidon pad depo kapak pad.ama 100küsür lira istiyorlar gereksiz pahalı.
otopsici
27 Ocak 2013, 13:50
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Ben inceledim makineyi, bir iki bildiğine inandığım ustamız da baktı.
Hiç bir sorunu yok.
Tabiki 2009 model Hyosung makine kolay değil tertemiz olması.
Düşürmüşler motoru, boyatmışlar; ama o kadar da olması çok normal.
Kozmetik aksaklıkar dışında hiç bir sorunu yok ve inanın bulabildiğim satılıklar arasında en temizi bu motor idi.
Hiç bir problemi yok.
Aldığımdan beri yaptığım tek zorunlu masraf lastik oldu.
Üzerinde 2010 lastik vardı ve ben sıfır olmasını istedim.
Çok titiz biriyim.
Dolayısı ile benim için kozmetiği de çok önemli motorun.
Hiç pişman değilim.
7.000rpm - 9.000rpm de, 180km - 220km aralığında sorunsuz kullanıyorum.
Çok teşekkür ederim.
Hepimiz kazasız belasız kullanalım inşallah.
Kazayı biliyor musunuz bilmiyorum; ama bizim incelememiz de tek gördüğümüz düşmesi.
Pag lere ve elciklere yada manetlere zarar bile gelmemiş.
Bu arada arkadaşlar motorum için karenaj sticker ı istiyorum; ama orjinallerinden.
Nereden nasıl temin edebilirim bilgisi olan var mı acaba?
Reklamcılardan olabilir çok okudum; ama ölçülere ve nasıl bir yol izlemem gerektiğine hakim değilim.
Detaylıca bilgilendirebilirseniz beni çok memnun olurum.
arda kardeşim bende de 650 vardı sattım 250 aldım (uzun hikaye)
senden çok önemli istediğim iki şey var
1 kesinlikle ve kesinlikle fren balatalarını değiştir 650 sahipleri genelde bulamadıklarından dandik balta takarlar (10 tl lik çinli baltaları uyuyor o yüzden çakal ustalar direk onları takıp güzel yüksek kar ediyorlar)
internetten bul sapariş et ve onları taktır
2 motosikletinin lastiklerini değiştir ne yaparsan yap sıfır lastik taktır (tarihlerine baktır mutlaka)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO