Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
ali basınç sensörü falan olabilirmi o ?
Slayerrr
10 Ekim 2011, 10:43
anladığımız kadarıyla büyük ihtimalle benim bu parça arızalı kuralkandan fiyatına bakıyım dedim ama bu parça hangi kategoride bulamadım
Stok kodu YMS036C61C61001 fiyatı: 396,47 TL
osman_22
10 Ekim 2011, 18:30
anladığımız kadarıyla büyük ihtimalle benim bu parça arızalı kuralkandan fiyatına bakıyım dedim ama bu parça hangi kategoride bulamadım
Sende arıza ilk nasıl başlamıştı ?
benim motor geceden beri yağmurun altındaydı zar zor calıştı, gaz verdim biraz boşta gitmeden önce motoru ısıtmak icin, sonra 100 m. falan gittikten sonra kendi kendine gaz actı, istop ettim calıştırdım düzeldi bi 3-4 km kadar sorun yapmadı... acaba bidaha başıma iş acarmı, sende sorun ara aramı oluyo gidip gelen bişeymi, yoksa bi kere yaptıktan sonra düzelmedimi hic ?
Bide parcayı acıp temizliceksin galiba diğer başlıkta gördüm sorunu kökten cözer inş....
Stok kodu YMS036C61C61001 fiyatı: 396,47 TL
:sunny: kalp var bende biraz alıştıra alıştıra yazın böyle rakamları yahu :)
Sende arıza ilk nasıl başlamıştı ?
benim motor geceden beri yağmurun altındaydı zar zor calıştı, gaz verdim biraz boşta gitmeden önce motoru ısıtmak icin, sonra 100 m. falan gittikten sonra kendi kendine gaz actı, istop ettim calıştırdım düzeldi bi 3-4 km kadar sorun yapmadı... acaba bidaha başıma iş acarmı, sende sorun ara aramı oluyo gidip gelen bişeymi, yoksa bi kere yaptıktan sonra düzelmedimi hic ?
Bide parcayı acıp temizliceksin galiba diğer başlıkta gördüm sorunu kökten cözer inş....
seninki karbüratörlü sende bu cihaz yok diye biliyorum.bugün vazelinle yağlıyıcam.vazelinin bir faydasını daha öğrenmiş olduk,ah bide işe yararsa süper :) :) :)
casillas00
10 Ekim 2011, 19:12
o parça benimkindede bozuktu en son içinde fırlamış ve onun yüzüne yolda kalmıştım.Usta senin dediğin gibi topladı yağladı etti ama idareten bişey olur ilerde çuk diye fırlayıp biyerde kalabilirsin
+ bozuk olarak kullanırsa beyinide bozuyormuş.
Bnmkide yağmurda kalmıştı sonra çalıştırdım otomatik jikle 6000rpm'de çalışıyordu aç kapa yaptım düzelmişti felan ama bi türlü dikiş tutmadı.
osman_22
10 Ekim 2011, 19:50
:sunny: kalp var bende biraz alıştıra alıştıra yazın böyle rakamları yahu :)
seninki karbüratörlü sende bu cihaz yok diye biliyorum.bugün vazelinle yağlıyıcam.vazelinin bir faydasını daha öğrenmiş olduk,ah bide işe yararsa süper :) :) :)
Hayır 2008 model st kanuni işte enjeksiyonlu benimkide, parcadan haberim yok ama bakmadım daha...
ugur_m
10 Ekim 2011, 19:51
sağanak yağmurda motor kullanmak alışkanlık yapacak bende :queen:
o parça benimkindede bozuktu en son içinde fırlamış ve onun yüzüne yolda kalmıştım.Usta senin dediğin gibi topladı yağladı etti ama idareten bişey olur ilerde çuk diye fırlayıp biyerde kalabilirsin
+ bozuk olarak kullanırsa beyinide bozuyormuş.
Bnmkide yağmurda kalmıştı sonra çalıştırdım otomatik jikle 6000rpm'de çalışıyordu aç kapa yaptım düzelmişti felan ama bi türlü dikiş tutmadı.
krank kırsada bu parayı versem neyse.en azından bi 30bin km daha kafam rahat gazlarım gazlarım derim ama elektronik parmak kadar parçaya 400lira vermek miğde ağrısı yapar.gribim zaten :cherry:
@ugur_m
kanka shinkoların 2011 model diye güvenme ya drift kralı olursun sağanakta :queen: yada drift sonrası ufaktan bi lowside a bakar yani aman dikkat :)
---------- Post added at 20:08 ---------- Previous post was at 19:13 ----------
bu siemens marka parçayı vazelinledim artık normal 1,5bin devirde çalışıyo motor ama
boştayken mesela birden gaz verip bırakınca boğuluyo motor stop ediyo.
o parçaya 400lira verirsem bir daha eski keyfiyle binebilceğimi sanmıyorum.Bi kere soğuduğumda keyif alamıyorum artık motordan.
ya bu halde satarım yada yaptırıp satarım....
ugur_m
10 Ekim 2011, 21:29
krank kırsada bu parayı versem neyse.en azından bi 30bin km daha kafam rahat gazlarım gazlarım derim ama elektronik parmak kadar parçaya 400lira vermek miğde ağrısı yapar.gribim zaten :cherry:
@ugur_m
kanka shinkoların 2011 model diye güvenme ya drift kralı olursun sağanakta :queen: yada drift sonrası ufaktan bi lowside a bakar yani aman dikkat :)
---------- Post added at 20:08 ---------- Previous post was at 19:13 ----------
bu siemens marka parçayı vazelinledim artık normal 1,5bin devirde çalışıyo motor ama
boştayken mesela birden gaz verip bırakınca boğuluyo motor stop ediyo.
o parçaya 400lira verirsem bir daha eski keyfiyle binebilceğimi sanmıyorum.Bi kere soğuduğumda keyif alamıyorum artık motordan.
ya bu halde satarım yada yaptırıp satarım....
motorda güveneceğim son şey shinkolarımdır :queen: ama bir parça yüzünden motordan soğursan ayıp edersin o tatlı kırmızı şeye :jocolor:
motorda güveneceğim son şey shinkolarımdır :queen: ama bir parça yüzünden motordan soğursan ayıp edersin o tatlı kırmızı şeye :jocolor:
bilmiyorum çok naz yapıyo şu sıralar :pale:
acayüp
10 Ekim 2011, 21:46
Arkadaşlar sanırım buradan yazmamış fakat senf nikli arkadaş motorunu satıyor. Hem kendisine hem motoruna sonuna kadar kefilim. Temiz ve hor kullanılmamış gtr arayan karçımasın derim. (şu forumda kimse onun kadar yumuşak yavaş ve motoru üzmeden kullanmıyordur eminim. )
İlanınıda buldum sanırım budur.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-orijinal-gt250r-2009-model-tertemiz-8350-km-60634717/detay/
cagatay16
10 Ekim 2011, 22:03
arabalardaki oksijen sensörüne benziyor o kuralkanın motor bölümüünde filtre aksamı vardı yanlış ahtırlamıyorsam orada olması lazım bu arada hondanın motorsiklet eğitim merkezi hakkında ne düşünüyorsunuz güvenli sürüş 1den başlamayı düşünüyorum ilkbahardada california superbike schoolla gidicem
ugur_m
10 Ekim 2011, 22:17
bilmiyorum çok naz yapıyo şu sıralar :pale:
olsun o kadar :) hangi makineyi alırsan al arada naz yapacak kaçış yok =)
Dün akşam sensörü önce balata spreyiyle güzelce bi temizledim sonra sadece vida kısmını yağladım sensörün girdiği yuvayıda temizledim ve taktım.normal çalışıyo şuanda ama ilk çalıştığında rolanti 2,5da sonra 1,6ya düşüyo
Sonra arkadaşın yanına gittim dün gece sağanak yağmurda... onun sensörü taktık hemen hemen aynı bi fark yok ama benim sensör takılıyken gaz biraz daha ağır düşüyo.Garip bişey şuanda sensörü düzgün çalıştırdım sayılır :s
UNdocab
11 Ekim 2011, 12:01
Merhaba millet bayadır yoktum nasılsınız?
Dün akşam sensörü önce balata spreyiyle güzelce bi temizledim sonra sadece vida kısmını yağladım sensörün girdiği yuvayıda temizledim ve taktım.normal çalışıyo şuanda ama ilk çalıştığında rolanti 2,5da sonra 1,6ya düşüyo
Sonra arkadaşın yanına gittim dün gece sağanak yağmurda... onun sensörü taktık hemen hemen aynı bi fark yok ama benim sensör takılıyken gaz biraz daha ağır düşüyo.Garip bişey şuanda sensörü düzgün çalıştırdım sayılır :s
Benim motor da(2011) aynı şekilde çalışıyor önce 2000 sonra 1600 e düşüyor. Gittiği yere kadar diycem de gitmediği yerde b.k gibi kalmak pek iyi bişe değil.
Ha yanında vazelin taşırsın sürekli ama polis falan görürse pis pis sırıtır :D
Merhaba millet bayadır yoktum nasılsınız?
Benim motor da(2011) aynı şekilde çalışıyor önce 2000 sonra 1600 e düşüyor. Gittiği yere kadar diycem de gitmediği yerde b.k gibi kalmak pek iyi bişe değil.
Ha yanında vazelin taşırsın sürekli ama polis falan görürse pis pis sırıtır :D
Soğudum şu sıra motordan ya satabilirim tabi kış diye fiyatını öldürmezlerse.
Forumdan motor bakan varsa mesaj atabilir
2008 enjeksiyonlu 18binde Motorun seceresi forum sayfalarında var zaten
jonturka
11 Ekim 2011, 13:11
Forumdan motor bakan varsa mesaj atabilir
2008 enjeksiyonlu 18binde Motorun seceresi forum sayfalarında var zaten
shit happens..just don't care. :)
My Gt250R started dropping revs and losing power in 3rd while in rev range of 4,700 - 4,900 and the same in 4th while going through the gears. (As well as in top gear on occasions).
Called the dealer, spoke to the chief mechanic and he said "simple as", they picked up the bike, have replaced cdi and side stand switch, BIKE NO LONGER DOES THIS - all fixed "...All under warranty
adam senin yaşadığın sorunu yaşamış bak. Ayaklık sivicini ve cdi'yi değiştirmiş garantiden düzelmiş..
ayaklık sivici : 23tl
cdi : 204 tl.
kolay olandan başla bence :)) [seninki tamamen iptal ama galiba?]
shit happens..just don't care. :)
My Gt250R started dropping revs and losing power in 3rd while in rev range of 4,700 - 4,900 and the same in 4th while going through the gears. (As well as in top gear on occasions).
Called the dealer, spoke to the chief mechanic and he said "simple as", they picked up the bike, have replaced cdi and side stand switch, BIKE NO LONGER DOES THIS - all fixed "...All under warranty
adam senin yaşadığın sorunu yaşamış bak. Ayaklık sivicini ve cdi'yi değiştirmiş garantiden düzelmiş..
ayaklık sivici : 23tl
cdi : 204 tl.
kolay olandan başla bence :)) [seninki tamamen iptal ama galiba?]
ahaha bu lafı hatırladım bi yerden sanki:cherry: gün gelir devran döner hesabı:queen:
ayaklık müşürü iptal ve kapalı vaziyette ucu iyice bantlı onu eliyorum.geriye cdi kalıyo o zaman ama bu cdi amca nerdedir ne işe yararki ?(hadi sökelim kobay motordan :P )
barisayd
11 Ekim 2011, 14:40
CDI: Motorun beyni de denilen şey bildiğim kadarıyla ve ne yazık ki ucuz değil.
osman_22
11 Ekim 2011, 15:54
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-uygun-fiyata-haysun-bence-kacirma-ulas-aliciysan-053877710009-61285835/detay/?#
şu piyasayı düşürmek icin acılan fake ilanların hepsi aynı cocuk ya aynı numarayı yazıyo hep hala alamadımı motor bu adam ya...
Bizim motorlarda ne kadar hava ne kadar yakıt karışımı verilceğini anlık tepkimeye beyin karar veriyo sanırım beyin baya pahalı ama en azından denemesi kolay sağlam olandan değişip deniyim bi ama beyin bozuk olsa arıza çok daha belirgin olurdu ben motoru kullanamaz halde olurdum diye tahmin ediyorum
Hocam bu arada bende bunu alıp f ci olacam :P
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbr-600-f-sadece-5-500-tl-61272822/detay/
şaka maka böyle grenajsız ciğeri sağlam rr bulsam alıp stunt bike yapma hayallerim var :)
cagatay16
11 Ekim 2011, 19:38
sen gaz kelebeğini söylüyorsun o parça boğaz kelebeği olarakta geçer gazı açıp kapatınca o sensör yardımıyla olur
---------- Post added at 18:38 ---------- Previous post was at 17:58 ----------
Bizim motorlarda ne kadar hava ne kadar yakıt karışımı verilceğini anlık tepkimeye beyin karar veriyo sanırım beyin baya pahalı ama en azından denemesi kolay sağlam olandan değişip deniyim bi ama beyin bozuk olsa arıza çok daha belirgin olurdu ben motoru kullanamaz halde olurdum diye tahmin ediyorum
Hocam bu arada bende bunu alıp f ci olacam :P
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbr-600-f-sadece-5-500-tl-61272822/detay/
şaka maka böyle grenajsız ciğeri sağlam rr bulsam alıp stunt bike yapma hayallerim var :)
kardeşim gel beraber olalım bende soğudum motordan nedense :silent:
sen gaz kelebeğini söylüyorsun o parça boğaz kelebeği olarakta geçer gazı açıp kapatınca o sensör yardımıyla olur
---------- Post added at 18:38 ---------- Previous post was at 17:58 ----------
kardeşim gel beraber olalım bende soğudum motordan nedense :silent:
yok gaz kelebeği değil gaz kelebeği dediğin gaz teline bağlı olan gazı açtığında açılan şey dimi? o zaten manuel bi sistem onda problem yok ikisi birlikte açılıp kapanıyo :)
şu ilandaki rr olsaydı cidden düşünürdüm ama f den stunt bike olmaz:cherry:
Teknika
11 Ekim 2011, 22:18
Bunlar nedir? Bil bakalım Felon. :cherry:
http://b1110.hizliresim.com/11/10/11/15350.jpg
vay hayırlı olsun yapışmış halininde resimlerini bekliyorum :)
Teknika
11 Ekim 2011, 22:49
Sağolasın. Yarın öbür gün yapıştıracağım. Havalara baksana yaa. :pr: Nasıl olmuş?
osman_22
11 Ekim 2011, 23:09
@teknika cok iyide, ebaydanmi gelme :D ?
bide motorda nası durcak cok merak ettim...
@Teknika hocam bizim sticker işini unuttun galiba :) işlerinden ötürü yaptıramıosan canın sağolsun, ama böyle bi sticker seti satılmıyor diye biliyorum?? bunu da sen mi yaptırdın ? yaptırdıysan gayet başarılı bi çalışma olmuş..
Sepetçioğlu
11 Ekim 2011, 23:34
Güzel gözüküyor :cat: yapıştırdıktan sonrada görmek isteriz :)
Teknika
11 Ekim 2011, 23:40
Hepsi özel yapıldı. Bunlar sticker değil, damla etiket tabir edilen, depo tank pad'in aynı abartılı şeffaf malzemesinden özel olarak yapıldı. Komple koruma seti ve diğer aksesuarlar dahil.
* Sol üsttekiler, gidon pad'ler.
* Orta üsttekiler, kafa grenaj'ının ön oyuk kısımları için olanlar.
* Sağ üsttekiler, jant için.
* Orta soldakiler depo pad'ler. Onun yanındakiler alt grenajın çıkıntıları için. Onun yanındakiler, diz kapaklarına denk gelen kısımalar için.
* Orta sağdakiler 2011 modellerin kuyrukları için.
* Alt soldakiler üst orta grenajların yanları için.
* Alt sağdakiler depo yanları için.
* Depo thank pad zaten takılı.
Dünyada ilk defa tam full set. Damla sticker kabartma üzerine Kevler desen üzerine, orjinal Hyosung logo ve markaları.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------
@Teknika hocam bizim sticker işini unuttun galiba :) işlerinden ötürü yaptıramıosan canın sağolsun, ama böyle bi sticker seti satılmıyor diye biliyorum?? bunu da sen mi yaptırdın ? yaptırdıysan gayet başarılı bi çalışma olmuş..
Seni unutmadım. Ama gecikme içinde kusura bakma tabiki.
cagatay16
12 Ekim 2011, 00:22
yok gaz kelebeği değil gaz kelebeği dediğin gaz teline bağlı olan gazı açtığında açılan şey dimi? o zaten manuel bi sistem onda problem yok ikisi birlikte açılıp kapanıyo :)
şu ilandaki rr olsaydı cidden düşünürdüm ama f den stunt bike olmaz:cherry:
valla benim clioda gaz teli olmasına rağmen öyle bir parça daha vardı ağrıza yapmıştı 650 tl sıkışmış meğerse çıkma bir tane takmıştım rölantide devir sanki egsantrik değiştirmişim gibi sabit gitmiyordu bu gece aklıma geldi :)
ilandaki kaza lı mı ne grenajlar yok ortada bende ilan onay sürecinde diyor:)
Teknika
12 Ekim 2011, 00:33
Arkadaşlar bu arada motorlara tekrar zam geldi. Haberiniz ola!
http://www.stkanuni.com.tr/FiyatListesi.aspx
cagatay16
12 Ekim 2011, 01:03
hayırlı olsun motorun fotolarını bekliyoruz özel olarak ekndin yaptırdın herhalde
Teknika
12 Ekim 2011, 01:08
Çok yoğun bir çalışma oldu. 5-6 defa motorla gittim ve milimetrik motora özel kalıplar çıkarıldı. desenler, tasarımlar ve nereye ne şekilde bir uygulama yapılması gerektiği konusunda hummalı ve ciddi bir çalışma yapıldı ve ortaya bunlar çıktı. Çoğu parça aynı zamanda motorun yan yatmasında çizilebilecek bölümleri de koruma amaçlı. Tam ve eksiksiz bir set ve çok orjinal bir çalışma oldu.
cagatay16
12 Ekim 2011, 01:32
elektronik ateşleme olması lazım yani tr açılımı kapasitör deşarjlı ateşleme
---------- Post added at 00:32 ---------- Previous post was at 00:08 ----------
Ali senin kullandığın 1000 rrı amortisör ayarlarıyla oynayıpta mı alçaltmışlar yoksa alçaltma kiiti mi vardı
jonturka
12 Ekim 2011, 08:12
Common rail Direct Injection.
@Teknika
Çok güzel gözüküyor, benim tank padide bugün almaya gidicem :)
@cagatay16
ön amortisörler basılmış motor alçalsın diye onun için öyle duruyor hem tekerede gelmiyo kolay kolay (aslında acemiler için iyi oluyo arkadaşta yeni aldı motoru :) ) her motorda yapılabiliyo o kafa basma olayı bizim motorlarda yapılır ama pek bi avantajı yok cadde kullanımında :)
@jonturka
moruk işin içinden çıkamadım ben pes ettim artık güzel bi servis bulalım doktoruna götürelim benim bebişi :D
Zıpkıncı
12 Ekim 2011, 11:25
Forumdan motor bakan varsa mesaj atabilir 1000 CC. bindikten sonra altındaki seni tatmin etmedi tabii :) bide arıza yaşadın iş bitti. :)
1000 CC. bindikten sonra altındaki seni tatmin etmedi tabii :) bide arıza yaşadın iş bitti. :)
aynen biraz öyle oldu :cherry:
Muayene ucreti kredi kartiyla odenebiliyo mu?
Muayene ucreti kredi kartiyla odenebiliyo mu?
Maalesef nakit ödeme istiyolar
@my91 sağol, bi de 2 gün gecikme için 50 küsür TL ceza görünüyo, onu tüvtürke mi ödeyecez?
cagatay16
12 Ekim 2011, 17:36
Common rail Direct Injection.
yeni nesil diesel motorlarda kullanılan teknik b,mim motorlarla alakası yoktur:)
---------- Post added at 16:36 ---------- Previous post was at 16:33 ----------
@cagatay16
ön amortisörler basılmış motor alçalsın diye onun için öyle duruyor hem tekerede gelmiyo kolay kolay (aslında acemiler için iyi oluyo arkadaşta yeni aldı motoru :) ) her motorda yapılabiliyo o kafa basma olayı bizim motorlarda yapılır ama pek bi avantajı yok cadde kullanımında :)
nasıl yapmış onu benim için avantaj olur boy kısa birde tecrübe fazla yok zaten soğuttular iyice benide satıp bir cbr alayım diyorum
ugur_m
12 Ekim 2011, 18:03
abi benim sperliğede ayarlanır mı buna benzer birşey ? düşünce çizildi kapatabilcek birşeyler bulmam lazım en siyahından....
yeni nesil diesel motorlarda kullanılan teknik b,mim motorlarla alakası yoktur:)
---------- Post added at 16:36 ---------- Previous post was at 16:33 ----------
nasıl yapmış onu benim için avantaj olur boy kısa birde tecrübe fazla yok zaten soğuttular iyice benide satıp bir cbr alayım diyorum
çok basit aslında ben benim motorunkini 1cm indirmiştim kafa grenajını söküp yapıyosun cbrda yapmadım ama aynı olay dediğin gibi kısa boylular için büyük bi avantaj ne kadar alçalırsa o kadar iyi hakimiyet çünkü
@ugur_m
siperliği normal siyah folyoyla kaplayabilirsin 5tl tutmaz bile ama tank pad malzemesi pahalı hem garip durur kabarık olur
abi benim sperliğede ayarlanır mı buna benzer birşey ? düşünce çizildi kapatabilcek birşeyler bulmam lazım en siyahından....
uğur siperliği normal folyo ile bu yerde kaplatıp üzerine orjinal görünmesi için Hyosung yazı yazılabilir... siperliğin bir fotosunu koyarsan sana daha iyi yardımcı olabilirim..
cagatay16
12 Ekim 2011, 20:32
siyah transparan yada piano black siyahı folyo ama o şefaf olmaz reklamcılarda ve bu kaplamacılarda vardır
---------- Post added at 19:32 ---------- Previous post was at 19:25 ----------
motor fuarı istanbulda ne zaman oluyor
siyah transparan yada piano black siyahı folyo ama o şefaf olmaz reklamcılarda ve bu kaplamacılarda vardır
---------- Post added at 19:32 ---------- Previous post was at 19:25 ----------
motor fuarı istanbulda ne zaman oluyor
1-4mart da kışın tam soğuğundaydı geçen sene bu sene biraz daha geç e almışlar
cagatay16
12 Ekim 2011, 20:41
motor fuarı isatnbulda ne zaman oluyor
---------- Post added at 19:41 ---------- Previous post was at 19:35 ----------
1-4mart da kışın tam soğuğundaydı geçen sene bu sene biraz daha geç e almışlar
isatnbula geleyim bari fuar zamanı birkaç bişey alırız bursa bu yönden biraz şansız ben hiç motor fuarını duymadım:pr:
Alper Kaya
12 Ekim 2011, 20:42
1-4mart da kışın tam soğuğundaydı geçen sene bu sene biraz daha geç e almışlar bu sene öle ali yanlısın var geçen sene 24-27şubatı bu sene 1-4mart arası :D
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO