Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
ferad
05 Ağustos 2011, 19:47
arkadaşlar bu motor tek tekere kalkıyor mu ayrıca en iyi sesi hangi egsoz veriyor ? son olarakta makinasının suzuki yapımı oldugu dogrumudur ? tesekkurler
Felon
05 Ağustos 2011, 19:47
@osman_22
hayırlı olsun tekerin düz bassın
@jonturka
polis memuru egzosunun içi boşalmış bi araçmı satıyo :queen:
cagatay16
05 Ağustos 2011, 20:34
egsozun içine ben boşalsam gelir bana ceza keser:farao:
my91
05 Ağustos 2011, 22:06
egsozun içine ben boşalsam gelir bana ceza keser:farao:
Aman sen yine de egzozun içine o dediğinden yapma,hele sıcakken hiç deneme :P
@osman_22 Motorun hayırlı olsun. Dikkatli kullan motoru :)
Sizler şimdi buluşmadasınız :salut:
Teknika
05 Ağustos 2011, 23:04
Kanuni'nin üzerine orjinalliği hiç bozmadan direkt tabelacıdan folyo kestirilmiş, kırmızı zemin folyosu üzerine siyah Hyosung yazısı uygulaması'nı tam Kanuni'nin üzerine tam aynı ebatlar da kestirince uygulama şu şekilde oluyor. Çünkü Kanuni yazısını sökerseniz ciddi anlam da çukur iz kalıyor. O sebeple ben sökmeden üzerine yaptım bu uygulamayı.
http://i54.tinypic.com/azi5bk.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------
http://i51.tinypic.com/23vnl7o.jpgBu da farklı bir açıdan. Yalnız fotolar uzaktan çekimdi. O sebeple bir de kesip büyütünce görüntü biraz bozuk idare edin. Çünkü etiketler için çekmemiştim fotoyu. Olmazsa yarın öbürgün detaylı yakın çekimler eklerim.
cagatay16
05 Ağustos 2011, 23:07
Aman sen yine de egzozun içine o dediğinden yapma,hele sıcakken hiç deneme :P
@osman_22 Motorun hayırlı olsun. Dikkatli kullan motoru :)
Sizler şimdi buluşmadasınız :salut:
yok motoru alayım satana kadar bozmam sadece night braker takarım uzun kısa o kadar daha ehliyeti alamadık pztye randevu aldım:)
---------- Post added at 22:07 ---------- Previous post was at 22:05 ----------
Kanuni'nin üzerine orjinalliği hiç bozmadan direkt tabelacıdan folyo kestirilmiş, kırmızı zemin folyosu üzerine siyah Hyosung yazısı uygulaması'nı tam Kanuni'nin üzerine tam aynı ebatlar da kestirince uygulama şu şekilde oluyor. Çünkü Kanuni yazısını sökerseniz ciddi anlam da çukur iz kalıyor. O sebeple ben sökmeden üzerine yaptım bu uygulamayı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------
http://i51.tinypic.com/23vnl7o.jpgBu da farklı bir açıdan. Yalnız fotolar uzaktan çekimdi. O sebeple bir de kesip büyütünce görüntü biraz bozuk idare edin. Çünkü etiketler için çekmemiştim fotoyu. Olmazsa yarın öbürgün detaylı yakın çekimler eklerim.
güzel olmuş kanuni yazmasından iyidir bence aldığım ilk gün yapıcam bunu nazar değesin kazasız belasız sürüşler
Teknika
05 Ağustos 2011, 23:13
Teşekkürler.
Abartı ve dikkat çekici şekilde yazdırmaktansa bence bu çok daha güzel oldu.
MotoGT
05 Ağustos 2011, 23:42
Teşekkürler.
Abartı ve dikkat çekici şekilde yazdırmaktansa bence bu çok daha güzel oldu.
Çok güzel olmuş peki yapıştırma olayını nasıl yaptın. Çıkması kolay oluyor mu. Bu arada hayırlı olsun kırmızı renk de yakışıyor bu motora.
Teknika
06 Ağustos 2011, 00:07
Sağolasın.
Tabelacıların kullandığı folyolar zaten çok güçlü bir şekilde kendinden yapışıyor. Ancak istediğiniz zaman, sıcak fönle ısıtıp çok dikkatlice alttaki orjinal Kanuni yazısına zarar vermeden rahatça sökebilirsiniz. Tabi ki kendi kendine çıkması zaten söz konusu bile değil. Normal etkilerle su, güneş, sıcak, soğuk, deterjan, yıkama vs. gibi sebeplerden dolayı normal şartlarda ucu bile kalkmaz. Yani hem çok dayanıklı, hem de dilediğiniz zaman sökülebilecek bir seçenek.
hllmr
06 Ağustos 2011, 01:25
Sağolasın.
Tabelacıların kullandığı folyolar zaten çok güçlü bir şekilde kendinden yapışıyor. Ancak istediğiniz zaman, sıcak fönle ısıtıp çok dikkatlice alttaki orjinal Kanuni yazısına zarar vermeden rahatça sökebilirsiniz. Tabi ki kendi kendine çıkması zaten söz konusu bile değil. Normal etkilerle su, güneş, sıcak, soğuk, deterjan, yıkama vs. gibi sebeplerden dolayı normal şartlarda ucu bile kalkmaz. Yani hem çok dayanıklı, hem de dilediğiniz zaman sökülebilecek bir seçenek.
@Teknika hocam Allah kaza bela vermeden sürmeyi nasip eder inş. Tekerin hep düz bassın. Uygulama tahminimden de güzel olmuş ve gerçekten hoş durmuş. Bizede yaptırabilirmisin:)? Gri renk depo için, parası neyse göndeririz, Denizli' de böyle işçilikleri yapabilecek yerler yok gibi bişey..
Teknika
06 Ağustos 2011, 02:03
Sağolasın. Ok yaptırırım tabiki. Hafta içi tekrar bir mesajla hatırlat. Yatırır gönderirim. Ama deponun ve motorun grenajının detaylı fotosunu gönder. Çünkü, modele göre değişiyor Grenaj ve depo çıkartmaları.
osman_22
06 Ağustos 2011, 04:04
@osman_22
hayırlı olsun tekerin düz bassın
@jonturka
polis memuru egzosunun içi boşalmış bi araçmı satıyo :queen:
şu polis memurunun sattığı motor mu bu ? egzozun içi boşaltılmıştı ?
Evet polis memurunun sattığı motor fakat egzoz orjinal dedi bana ama oynamışta olabilir egzozun sesi gür cıkıyo biraz ama abartılı diyil öyle dürümcülerin bindiği scooterlar gibi :)
ya sizi okuyodum o kadar sayfa hız icin ne tartışmalar falan yok benimki 160 tan sonra.... yok 160 ne ben 180 basıyorum, motoru alalı 3 gün falan alıyo daha 4. vitesi görmedim, uzun yola falan cıkmassamda pek ihtiyacım olmaz heralde...
bygrm
06 Ağustos 2011, 05:00
vayy bee herkez önceden ducati yazardı hyosung lara şimdi herkez hyosung yazsın diye çabalıyor :D eee gelen gideni aratırmışş.. :D
Alper Kaya
06 Ağustos 2011, 05:02
vayy bee herkez önceden ducati yazardı hyosung lara şimdi herkez hyosung yazsın diye çabalıyor :D eee gelen gideni aratırmışş.. :D
hahahaha vala doru soz suzuki-ducati yazanları gormuşluğum vardır ne zaman kanuni yazaya bşaladı herkez hysoung yazsın die urasıyor ama yalan yok alet gerçekten hyo :D ducati suzuki saçmalık oluyordu:D
UNdocab
06 Ağustos 2011, 05:14
Evet polis memurunun sattığı motor fakat egzoz orjinal dedi bana ama oynamışta olabilir egzozun sesi gür cıkıyo biraz ama abartılı diyil öyle dürümcülerin bindiği scooterlar gibi :)
ya sizi okuyodum o kadar sayfa hız icin ne tartışmalar falan yok benimki 160 tan sonra.... yok 160 ne ben 180 basıyorum, motoru alalı 3 gün falan alıyo daha 4. vitesi görmedim, uzun yola falan cıkmassamda pek ihtiyacım olmaz heralde...
arada biraz gazla motor unutmasın oraları :)
inzell
06 Ağustos 2011, 05:18
Şu hareketi nasıl yapıyorsunuz? :sunny:
Teknika
06 Ağustos 2011, 08:52
Hangi hareketi yav? :sunny:
Alper Kaya
06 Ağustos 2011, 09:06
Hangi hareketi yav? :sunny:
kaskı kast ediyor olabilir bende anlıyamadım:santa:
Teknika
06 Ağustos 2011, 09:13
Kask? :sunny:
Felon
06 Ağustos 2011, 09:24
@Teknika
Hocam sende 2011 var tabi ufacık kanuni yazıyo sende:)
Bende kocaman büyük harflerle kanuni yazıyo ve yazıyı söktüm sticker üstüne vernik attıkları için izi hala duruyo ama çok incelenirse gözüküyo yinede tank padle yada bir şekilde kapatmak gerekte seninki kadar küçük olsa elektrik bandıyla bile kapatılır benim deponun yarısı kanunii yazısıyla kaplı..:pr:
Alper Kaya
06 Ağustos 2011, 09:26
yok be ali ben fark edemedim :) gerçi hep gece görüyorum ama neyse :)
Felon
06 Ağustos 2011, 10:53
yok be ali ben fark edemedim :) gerçi hep gece görüyorum ama neyse :)
Sen ilk aldığımda görcektin o yazıyı, şimdi pasta cila vs ne varsa sürdüm biraz dağıldı eskisi gibi net belli olmuyo
inzell
06 Ağustos 2011, 13:05
Kask tabii ki. :) Çok sıkıntılı bir hareket değil mi o? :P
ColdhearteD
07 Ağustos 2011, 02:21
felon kanka sen o yan parçaları ne kadara boyattınn ? ben komple boyatmayı düşünüyorum motoru bugun bi arkadaşa sordum ortalama 200 civarı tutacağını söyledi . nasıl sence
UNdocab
07 Ağustos 2011, 03:05
bi halt yedim forumda biryerde motorun yaktığı miktarı söyledim ve bugün resmen nazar değdi. Motor benzini yakmadı içti =/ rakam söylemiycem ama 100km de 5 in üzerinde ya da ben kafayı yedim :S
Felon
07 Ağustos 2011, 04:06
felon kanka sen o yan parçaları ne kadara boyattınn ? ben komple boyatmayı düşünüyorum motoru bugun bi arkadaşa sordum ortalama 200 civarı tutacağını söyledi . nasıl sence
ooo o kadar pahalımıymış boya yaw :) ben beleşe boyattım onun için boyattım diyebilirim hatta yoksa çizikte kalsa olurdu ama çalıştığım yerin servisinde usta görünce geçmiş olsun boyarız bunları falan diyince öyle beleşe getirdim :queen:
bi halt yedim forumda biryerde motorun yaktığı miktarı söyledim ve bugün resmen nazar değdi. Motor benzini yakmadı içti =/ rakam söylemiycem ama 100km de 5 in üzerinde ya da ben kafayı yedim :S
o kadar yakmaz hocam ya yanlış hesap yapmışsındır bi sonraki aldığın benzinle tekrar hesapla bence
ColdhearteD
07 Ağustos 2011, 05:11
ooo o kadar pahalımıymış boya yaw :) ben beleşe boyattım onun için boyattım diyebilirim hatta yoksa çizikte kalsa olurdu ama çalıştığım yerin servisinde usta görünce geçmiş olsun boyarız bunları falan diyince öyle beleşe getirdim :queen:
o kadar yakmaz hocam ya yanlış hesap yapmışsındır bi sonraki aldığın benzinle tekrar hesapla bence
peki nasıl oldu boya orjinal gibi oldumu ? bu arada ben her 100 kmde 20 tl benzın atıyorum anca kurtarıo :D
Carbon
07 Ağustos 2011, 05:49
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/10439-hyosung-gt-250-r-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-100.html
bu linkte 2008 yılında mesaj atmışım "seneye inşallah motora sahip olucam" diye, fakat 3 yıl oldu ancak sahip oldum ama bunada şükürler olsun sonunda rüyalarıma defalarca giren hayallerim sorunsuzca gercek oldu ; 2008 model st kanuni 22 binde motorun gidişinde eksoz sesi haric ne tıkırtı ne uhultu hic bişey yok canavar gibi grenaj takımıda tam istediğim temizlikte...
http://b1108.hizliresim.com/11/8/5/9750.jpg
http://a1108.hizliresim.com/11/8/5/9767.jpg
http://b1108.hizliresim.com/11/8/5/9782.jpg
http://a1108.hizliresim.com/11/8/5/9794.jpg
sarı veya turuncudan başka renk düşünmüyodum en cokta turuncuyu istiyodum, istemediğim bi rengi almak zorunda kalmamam da cok iyi oldu.... Bu arada buluşmalara katılmak isterdim ama malesef calışıyorum(gece vardiyasındayım ramazan boyunca)
Hayırlı olsun, kazasız sürüşler.Arka tekerin değişime ihtiyacı var gibi gözüküyor...
cagatay16
07 Ağustos 2011, 13:19
mümkün olduğunca ne resim koycan internete nede bindiğiniz araçları övüceksin bendede corsa var 2011 opsiyonlu tr tek opelim.nette resimleri var ilk önce ön cam suyu bidonu delindi garantiden değişti şimdide ön sağ sol sis farları aynı yerden aynı şekilde çatlamış ve opaklaşmaya başlamış çok sinir oluyorum bu gözü kalanlara hatta bir arakadaşı arabaya bindirmeyi bırak 10 metre yakınından geçirmiyorum
UNdocab
07 Ağustos 2011, 14:36
Normalde benim motor inanılmaz az yakıyor.Rakamı söylesem olmaz okadar az yakamaz dersin.
Dün olanı söyleyeyim sen hesapla. Dün motor full depodan 1 diş eksikti.Hadi diyelim ki tam arada olsun 2. dişi de eksiltecek olsun ve full depodan 2 diş eksik olsun.Dün 160km yol yaptım ve motoru eve park ettiğimde kırmızı yanmaya başlamıştı.
---------- Post added at 13:36 ---------- Previous post was at 13:33 ----------
mümkün olduğunca ne resim koycan internete nede bindiğiniz araçları övüceksin bendede corsa var 2011 opsiyonlu tr tek opelim.nette resimleri var ilk önce ön cam suyu bidonu delindi garantiden değişti şimdide ön sağ sol sis farları aynı yerden aynı şekilde çatlamış ve opaklaşmaya başlamış çok sinir oluyorum bu gözü kalanlara hatta bir arakadaşı arabaya bindirmeyi bırak 10 metre yakınından geçirmiyorum
Gerçekten öyle ya. Resmen motorun başına olaylar geliyor.Birisi de tutmuş benim buraya koyduğum fotoğrafı sahibindene ilan açarken kullanmış 2011 az kullanılmış satılık 1500km de diye o fotoğraf çekildiğinde motor daha 75km deydi :)
Daha da töğbe bi daha ne yaktığım yakıtı ne de resim koyarsam buraya..
Felon
07 Ağustos 2011, 15:01
Normalde benim motor inanılmaz az yakıyor.Rakamı söylesem olmaz okadar az yakamaz dersin.
Dün olanı söyleyeyim sen hesapla. Dün motor full depodan 1 diş eksikti.Hadi diyelim ki tam arada olsun 2. dişi de eksiltecek olsun ve full depodan 2 diş eksik olsun.Dün 160km yol yaptım ve motoru eve park ettiğimde kırmızı yanmaya başlamıştı.[COLOR="Silver"]
yahu sen o göstergeye inanıyomusun?
motoru biraz şamandıranın olduğu kısma eğersen depon fullenir o zaman :queen:
en iyi yakıt ölçümü depoyu ağzına kadar doldurucaksın 100km dolaşıp tekrar doldurucaksın o zaman aldığı yakıt yaktığın miktardır
UNdocab
07 Ağustos 2011, 15:15
yahu sen o göstergeye inanıyomusun?
motoru biraz şamandıranın olduğu kısma eğersen depon fullenir o zaman :queen:
en iyi yakıt ölçümü depoyu ağzına kadar doldurucaksın 100km dolaşıp tekrar doldurucaksın o zaman aldığı yakıt yaktığın miktardır
Hacı yok ya bariz yakıyordu motor dişlerin eksilişini. Resmen tek tek takip ettim yolda. Birazdan gidip depoyu fullliycem. İçinde ne kadar kalmış görücez.
Motora yakıt alırken yan ayakta bırakıp alıyorum diklemeyi bikere yaptım ekstra olarak ne kadar aldığına dikkat etmemiştim.
Yan ayaktan dik konuma alınca ne kadar daha yakıt alır bilen var mı?
Dün gece sabah 6 ya kadar oturdum. Korider sitesini kurcalıyordum. Adamlar motor üzerinde müthiş denemeler yapıyorlar ve motorun ideal modifikasyonlarını bulup tek tek yazıyorlar.Motorum hala garantili olduğu için hiçbiryerine dokunamıyorum. Tahminen 2 yıl dolmadan 30.000km yol yaparım ondan sonra motorda müthiş olaylar yapıcam :)
Ufak bir bilgi. Açık hava filitresi kullanan arkadaşlar genelde sadece filitreye delik açıyorlar ama sonuç olarak araçları çok yakıyor fakat iyi sonuç alamıyorlar.
Sebebi: Bu işlemde 3 olay vardır 3 ü de yapılmazsa iyi sonuç alınmaz.
1 Hava filitresine 3-4 delik açmak
2 Daha iyi çıkış veren bir eksoz kullanmak
3 jetleri değiştirmek
Kimse jetleri değiştirmiyor. Bizim motorun standart jetleri ön 95 arka 92,5. Koriderda bir psikopat motordan en iyi verimi almak için jetleri kademe kademe büyüterek en iyi performansı ölçmüş ve sonuç ön 97,5 arka 95 lik olarak çıkmıştır. Daha fazlasında motor boğuluyor diyor.
Bu 3 işlemi yaparsanız motorda inanılmaz bir performans göreceksiniz. Hem de taktığınız o eksozlar 100km de boşu boşuna 1 lt yakmamış olacak.
İngilizceniz iyiyse mutlaka korider sitesini takip etmenizi öneririm
Felon
07 Ağustos 2011, 15:43
Hacı yok ya bariz yakıyordu motor dişlerin eksilişini. Resmen tek tek takip ettim yolda. Birazdan gidip depoyu fullliycem. İçinde ne kadar kalmış görücez.
Motora yakıt alırken yan ayakta bırakıp alıyorum diklemeyi bikere yaptım ekstra olarak ne kadar aldığına dikkat etmemiştim.
Yan ayaktan dik konuma alınca ne kadar daha yakıt alır bilen var mı?
Dün gece sabah 6 ya kadar oturdum. Korider sitesini kurcalıyordum. Adamlar motor üzerinde müthiş denemeler yapıyorlar ve motorun ideal modifikasyonlarını bulup tek tek yazıyorlar.Motorum hala garantili olduğu için hiçbiryerine dokunamıyorum. Tahminen 2 yıl dolmadan 30.000km yol yaparım ondan sonra motorda müthiş olaylar yapıcam :)
Ufak bir bilgi. Açık hava filitresi kullanan arkadaşlar genelde sadece filitreye delik açıyorlar ama sonuç olarak araçları çok yakıyor fakat iyi sonuç alamıyorlar.
Sebebi: Bu işlemde 3 olay vardır 3 ü de yapılmazsa iyi sonuç alınmaz.
1 Hava filitresine 3-4 delik açmak
2 Daha iyi çıkış veren bir eksoz kullanmak
3 jetleri değiştirmek
Kimse jetleri değiştirmiyor. Bizim motorun standart jetleri ön 95 arka 92,5. Koriderda bir psikopat motordan en iyi verimi almak için jetleri kademe kademe büyüterek en iyi performansı ölçmüş ve sonuç ön 97,5 arka 95 lik olarak çıkmıştır. Daha fazlasında motor boğuluyor diyor.
Bu 3 işlemi yaparsanız motorda inanılmaz bir performans göreceksiniz. Hem de taktığınız o eksozlar 100km de boşu boşuna 1 lt yakmamış olacak.
İngilizceniz iyiyse mutlaka korider sitesini takip etmenizi öneririm
site için saol hocam bu siteye motoru almadan önce üye olmuştum ama aldıktan sonra adresi kaybetmişim:mrgreen: ,peki bu jetler nedir?
UNdocab
07 Ağustos 2011, 15:59
site için saol hocam bu siteye motoru almadan önce üye olmuştum ama aldıktan sonra adresi kaybetmişim:mrgreen: ,peki bu jetler nedir?
Motora benzini püskürten uçlara jet deniyor. Googleda fuel jets diye aratabilirsin.
Felon
07 Ağustos 2011, 16:03
Motora benzini püskürten uçlara jet deniyor. Googleda fuel jets diye aratabilirsin.
direkt olarak yakıtı etkiler bu olay o zaman 250cc ye binmenin bir mantığı kalmaz ama :)
UNdocab
07 Ağustos 2011, 16:25
direkt olarak yakıtı etkiler bu olay o zaman 250cc ye binmenin bir mantığı kalmaz ama :)
bak dikkat edersen açık hava filitresi ve tiger, smokehead, ixil gibi egsoz kullanlar için söyledim. Çünkü ses var görüntü yok durumuna geliyor. Madem bunu yaptın benzin harcıyorsun performans da al diye söylüyorum.
Bu dediklerimden sonra yakıt normal yaktığına göre 100km de 1lt gibi artar.
Felon
07 Ağustos 2011, 16:30
bak dikkat edersen açık hava filitresi ve tiger, smokehead, ixil gibi egsoz kullanlar için söyledim. Çünkü ses var görüntü yok durumuna geliyor. Madem bunu yaptın benzin harcıyorsun performans da al diye söylüyorum.
Bu dediklerimden sonra yakıt normal yaktığına göre 100km de 1lt gibi artar.
stock jetlerle sadece performans egzos ile 1litre arttığını farzedersek bide bu haldeki motorun jetlerinide açınca yakıt tüketimine mesela extradan 1litre daha eklememiz gerekmiyomu çünkü püskürtülen benzin azken 1litre extradan yakıyo bide jetler değişince 2litre olur ortalama 4litre olan yakıt tüketimi 6ya çıkar buda sakin kullanımda 4silindir 600cc olan bir motosikletin yakıt değerlerine baya yakın mesela 600f :)
bunu yapmadaki amaç ne olur 250cc 4zamanlı motosiklet kategorisinde yarışırsın yaktığın yakıtın bi önemi yoktur amaç tamamen 250cc motosikletten daha fazla performans alabilmektir yaparsın.onun dışında kimse ömrü boyunca 250cc kullanmaya şartlamaz kendini 600kadar yakacaksa aradaki yakıt farkının parasını biriktirir 2 yıla 600cc motor alırım :) ama şu olayı yapıp ninja250r tokatlamakta ayrı keyifli olur
UNdocab
07 Ağustos 2011, 16:48
hayır öyle olmuyor. Aslında diğer işlemleri yapanlarla konuş motorunun son hızlarının düştüğünü hatta çekişinin de düştüğünü göreceksin. Aslında artmasını bekliyorlarken. Hatta bu konuda da geçmişti daha önce. Çünkü motora yeterli benzini vermiyorlar. Makine daha çok benzin çekmeye çalışıp motoru zorluyor. aslında bi miktar daha benzin verilse motor zorlanmıycak devirden düşmeyecek rahat rahat gidecek.
Zaten motorun ön silindirde 95 var bunu arkaya takıcaksın. Sadece 97,5 luk bir jet lazım.Totalde 5 birim fark edecek o kadar. Yurtdışında 5$ -6$ gibi fiyatları var bunların ucuz şeyler.
Felon
07 Ağustos 2011, 16:54
hayır öyle olmuyor. Aslında diğer işlemleri yapanlarla konuş motorunun son hızlarının düştüğünü hatta çekişinin de düştüğünü göreceksin. Aslında artmasını bekliyorlarken. Hatta bu konuda da geçmişti daha önce. Çünkü motora yeterli benzini vermiyorlar. Makine daha çok benzin çekmeye çalışıp motoru zorluyor. aslında bi miktar daha benzin verilse motor zorlanmıycak devirden düşmeyecek rahat rahat gidecek.
Zaten motorun ön silindirde 95 var bunu arkaya takıcaksın. Sadece 97,5 luk bir jet lazım.Totalde 5 birim fark edecek o kadar. Yurtdışında 5$ -6$ gibi fiyatları var bunların ucuz şeyler.
performans egzos son hızı düşürüyor dediğin gibi
bu jetler nasıl değiştirilir peki forumda resimli anlatım yapmışlarmı yoksa ustayamı açtırmak gerekir,ben pek servis usta sevmemde :cherry: bazen tiger egzosun sesine özeniyorum ama stock egzosu değiştirip yakıtımı arttırmayı düşünmüyorum şimdilik hatta sabredebilirsem 1yıl kadar böyle kullanayım motora hiç zarar vermeden stock haliyle satar 600cc ye geçerim diyorum çünkü en temizi performans egzos takınca motoru dyno ya çıkartmak ama oda maliyet açısından değmez
metci
07 Ağustos 2011, 17:41
Arkadaşlar bu motorlar için uygun fiyatlı ama Shinko'lardan kaliteli lastik ne önerirsiniz? Ve fiyatları ne civarlarda?
cagatay16
07 Ağustos 2011, 20:03
jet dediklerin anladığım kadarıyla enjektörler oluyor yani arabada öyle deniyor dediğin doğru hava filtresi ve egsozdan sonra jetler(enjektörler) değişirse o zaman performasnı tam anlamıyla alırsın ve boş yere benzin yakmazsın yoksa sadece egsozla alacağı 2 3 hp yi km bazında artan benzin miktarıyla dezavantaja düşürürsün çünkü egsoza giren sensör varsa motorun beyni çıkışı algılar ve ona göre benzin yakıt karışımını ayarlar aynı giren havayı ölçtüğü gibi tam anlatamadım ama yüz yüze olunca daha iyi açıklarım bir de pompanızın sağlığı acısından biz arabalarda en az çeyrek depo benzin kalırken benzin yada mazot alırız pompa fazla ısımasın ve memleketin yakıtı pis olduğundan dipteki çamur vs pislikleri çekmesin diye bunada dikkat edin son olarakta dyno işini tarafsız yapan bir yerde yapmakta fayda var yani egsoz taktınız hemen adamın dynosu vardır yada komşusu tanıdğıdır sizi oraya gönderiri sorduğunda ama adam işine ne kadar doğru yapıyor bilinmez türkiye burası:)
ugur_m
07 Ağustos 2011, 20:39
http://img199.imageshack.us/img199/8650/sdc11055f.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/199/sdc11055f.jpg/)
http://img824.imageshack.us/img824/9318/sdc11056p.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/824/sdc11056p.jpg/)
http://img11.imageshack.us/img11/627/sdc11057s.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/11/sdc11057s.jpg/)
http://img21.imageshack.us/img21/9845/sdc110741.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/21/sdc110741.jpg/)
biraz hareket gelsin dedim :P
Felon
07 Ağustos 2011, 22:22
vay vay resimler süper bende koyayım bari :)
Teknika
07 Ağustos 2011, 22:28
Durun! Kıskandım.
Bende ekleyeyim bari foto. :cherry:
http://i55.tinypic.com/v4yrvd.jpg
http://i52.tinypic.com/2eztgea.jpg
ugur_m
07 Ağustos 2011, 22:39
kırmızı da çok şık bea =):bounce:
Teknika
07 Ağustos 2011, 22:41
:)
Di mi?
Bende aynı fikirdeyim. Teşekkürler.:king:
Felon
07 Ağustos 2011, 22:42
maşallah diyelim aman! arka fren hala arızalı patlamayayım yine :cherry:
http://p1.bikepics.com/2011/08/07/bikepics-2253011-800.jpg
Teknika
07 Ağustos 2011, 22:43
Yav beyler bu hafta içi bir yerlere gidelim bari yaa.
ugur_m
07 Ağustos 2011, 22:49
maşallah diyelim aman! arka fren hala arızalı patlamayayım yine :cherry:
http://p1.bikepics.com/2011/08/07/bikepics-2253011-800.jpg
maşallah :)
---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:47 ----------
Yav beyler bu hafta içi bir yerlere gidelim bari yaa.
bana her türlü uyar :)
Teknika
07 Ağustos 2011, 22:52
Ok muhtemelen salı günün veya sonrasında gidebiliriz memnuniyetle.
:bestmt:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO