Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
osman_22
13 Mayıs 2011, 01:30
ColdhearteD usta hayırlı olsun canavar gibi motor valla, sen de herşeyi yazmışsında aldığın fiyatı yazmamışsın ? bende kanuni freedom 200 satttım daha yeni para biriktiriyorum şuanda önümüzdeki kış 4 4 bucuk bin tl arası düşenlerden bi tane kapmayı planlıyorum, eğer dayanamazsam motorsuzluğa cbf e falan kayarım heralde :D
ColdhearteD
13 Mayıs 2011, 01:35
hepinize ayrı ayrı teşekkürler :) allah sizlere daha iyilerini nasip etsin inşallah
osman_22
13 Mayıs 2011, 01:54
hepinize ayrı ayrı teşekkürler :) allah sizlere daha iyilerini nasip etsin inşallah
abi bana niye cevap vermiyosun ?
ColdhearteD
13 Mayıs 2011, 04:16
abi bana niye cevap vermiyosun ?
özelden cevap verdim ben sana :)
zenon
13 Mayıs 2011, 12:46
Yükleyeyim :)
Motoru kullanmak için boyumun biraz kısa geldiğini söylemişmiydim :D
http://i54.tinypic.com/icmqdj.jpg
http://i52.tinypic.com/2yxjcz9.jpg
http://i55.tinypic.com/ouwp6o.jpg
http://i53.tinypic.com/2zp8v94.jpg
http://i53.tinypic.com/51o95h.jpg
Vay be iyimiş ha :D Benimki cok sönük kalcak sizinkinin yanında :D
hyosung_03
13 Mayıs 2011, 14:54
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ..bazı arkadaşlar titriyo faln demiş ben hiç titreme hissetmedim arkadaşların motorda bi problem var herhalde ben motordan çok memnunum yakıt konusundada çok güzel bence .....
Doobly
13 Mayıs 2011, 19:10
selam arkadaslar .az once 2007 model bi gt 250r aldım . hatta kaporayı verdım yarın sabah notere gıtcez. motor 24bınde . grenajında ufak tefek catlaklar cizikler var yana yatması olmuş . ama buyuk bi kırığı yada kazası vs yok gibi . motoruda gayet iyi gorunuyor yalnız silindirin üzerinde gv-250 yazıyordu sanırım gv250nın sılındırı takılmıs. yarın bi ustaya gostermeyı dusunuyorum notere gıtmeden once.. birde motora dandik bi ayna takmıslar cınmalı :D
http://img151.imageshack.us/img151/7761/fotoraf318.jpg (http://img151.imageshack.us/i/fotoraf318.jpg/)
http://img34.imageshack.us/img34/1723/fotoraf316f.jpg (http://img34.imageshack.us/i/fotoraf316f.jpg/)
allah herkese gonlundekı motoru nasıp etsın . yarın bı aksılık olmazsa aksama detayları paylasırım .esen kalın .:)
Hayırlı olsun kazasız kullanman dileği ile...
Bana da ne zamandır içime sinen bir motosiklet denk gelmiyor.
Sorması ayıp kaç paraya aldın? İlanlardaki fiyatlar genelde yüksek de...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:43 ----------
Dostlar Bursa'da satılık bir motosiklet var sahibi takas karşılığında almış ve şimdi satmaya çalışıyor. Yalnız yanılmıyorsam bu motosiklet MT'den birinindi. Tam olarak bilgi almak için eski sahibine ulaşmak çok daha mantıklı bir durum diye düşündüm de...
Kimindi bu motor? Hatırlayan var mı? Ya da eski sahibi hala bu başlığa takılıyor mu acaba?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-acilllllllllll-bos-gecmeyin-arkadaslar-2008-19850-km-48895612/detay/
http://oi51.tinypic.com/2vj4kzt.jpg
uğuR1000
13 Mayıs 2011, 21:38
ACAYÜÜP kardeşim ,navigasyon kısa bir zaman sonra sarzı kesiyo sanırım az daha kurcalanmak istio ne dersin.
ColdhearteD
13 Mayıs 2011, 22:11
arkadaşlar titreşim biraz fazla gibi geldi bana ama sizlerde nasıl bilmiyorumm. anormal bı durum yoktur ınsallah
achmalen
13 Mayıs 2011, 22:17
arkadaşlar buji soruma kimse cevap vermedi :) arka koltuk üstüne mono kapak nasıl olur sizce?
acayüp
14 Mayıs 2011, 02:38
ACAYÜÜP kardeşim ,navigasyon kısa bir zaman sonra sarzı kesiyo sanırım az daha kurcalanmak istio ne dersin.
yolu biliyorsun :)
uğuR1000
14 Mayıs 2011, 13:37
yolu biliyorsun :)
bu gün dükkana geçicenmi ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:30 ----------
Haberi olmayanlar için 29 mayıs gezisi sayfası
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/88391-5-geleneksel-motosiklet-net-yuvacik-gezisi-29-mayis-2011-pazar-16.html
chirkinn
14 Mayıs 2011, 16:04
arkadaşlar istanbulda bu parçayı temin edebileceğim bir yer var mı fiyat 3 aşağı 5 yukarı bu civarlarda bulabileceğim ?
http://www.hyosungsource.com/index.php?main_page=product_info&cPath=73&products_id=479
casillas00
14 Mayıs 2011, 16:08
elimde debriyaj kapak contasıyla bitane yağ filtresi var işine yarıycak olan varsa verebilirim.
Felon
14 Mayıs 2011, 21:56
elimde debriyaj kapak contasıyla bitane yağ filtresi var işine yarıycak olan varsa verebilirim.
motor alırsam bunları isterim :queen::queen:
japon değil sonuçta yedek parça biriktirmek lazım :P
Bugün avcılar sahilde bi grup vardı 2tane kırmızı siyah gtr bi kaç tane 600lük ve r1.Yunus polisleri takip ediyolardı sonra ayrıldılar.
gtr sürücülerinden birisi bayandı.acaba burdanmı onlar merak ettim :)
acayip moralim bozuldu keşke sahile inmeseydim 2kere geçtiler yanımdan :(
casillas00
15 Mayıs 2011, 00:23
motor alırsam bunları isterim :queen::queen:
japon değil sonuçta yedek parça biriktirmek lazım :P
Bugün avcılar sahilde bi grup vardı 2tane kırmızı siyah gtr bi kaç tane 600lük ve r1.Yunus polisleri takip ediyolardı sonra ayrıldılar.
gtr sürücülerinden birisi bayandı.acaba burdanmı onlar merak ettim :)
acayip moralim bozuldu keşke sahile inmeseydim 2kere geçtiler yanımdan :(
temem zor durum hava güzel ama motorsuz olmak adamın piskolojisi bozuyo bilirim o durumu :wiinkk:
Felon
15 Mayıs 2011, 00:34
temem zor durum hava güzel ama motorsuz olmak adamın piskolojisi bozuyo bilirim o durumu :wiinkk:
aynen bide yaz geç geldi sürekli yağmur vardı,ben motoru sattım havalar ısındı:queen:
uğuR1000
15 Mayıs 2011, 00:34
eyüp ün oraya bıraksaydın bi vatandaşın işine yarardı.anladığım kadarıyla amacın zaten satmak değil.
casillas00
15 Mayıs 2011, 00:41
eyüp ün oraya bıraksaydın bi vatandaşın işine yarardı.anladığım kadarıyla amacın zaten satmak değil.
o aklıma geldi uğrayamadım Eyüp Abinin oraya çıkarsam bırakıcam.
aklıma gelmişken bnm motor için çanta demiri yapıyım dıorum baska bir 660'da var ondan sokup demircide felan yaptırılabilir mi var mıdır öyle bir tanıdık işten anlayan ?
Siz daha önce çanta demiriyle uğraşmıstınız diye hatırlıyorum.
uğuR1000
15 Mayıs 2011, 00:46
o aklıma geldi uğrayamadım Eyüp Abinin oraya çıkarsam bırakıcam.
aklıma gelmişken bnm motor için çanta demiri yapıyım dıorum baska bir 660'da var ondan sokup demircide felan yaptırılabilir mi var mıdır öyle bir tanıdık işten anlayan ?
Siz daha önce çanta demiriyle uğraşmıstınız diye hatırlıyorum.
acelen varsa başının çaresine bak.
acelen yoksa eyüp kaynak makinası alıcak o zaman hallolur.tabi kendisinede sormak lazım.emri vaki ayıp olur.gerekli ekipman ve gerekli malzeme sağlandıktan sonra yapılmıyacak bişey yok.
casillas00
15 Mayıs 2011, 00:49
acelen varsa başının çaresine bak.
acelen yoksa eyüp kaynak makinası alıcak o zaman hallolur.tabi kendisinede sormak lazım.emri vaki ayıp olur.gerekli ekipman ve gerekli malzeme sağlandıktan sonra yapılmıyacak bişey yok.
Acelem yok biraz daha sırt çantasıyla takılırız :cat:
Eyüp abiyle görüşürüm o zaman onun başka fikirleride olur bu konularda.
uğuR1000
15 Mayıs 2011, 00:56
yani sonuçta benim alet edavat dağarcığım eyüp le kıyaslanamaz emanet makinayla kendime yaptım bahçede,küçük bi kaynak var birinde fiyatını öğreneyimde uygun olursa alıcam zaten, eyübe bırakırım ihtiyacı olanada uygun fiyattan çanta demiri imalatı yaparız.sonuçta emek bedava olsada elektirik,taş,elektrot para.
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/14/14231.jpg
20 tl ye mal ettiğim demir budur.
casillas00
15 Mayıs 2011, 00:58
yani sonuçta benim alet edavat dağarcığım eyüp le kıyaslanamaz emanet makinayla kendime yaptım bahçede,küçük bi kaynak var birinde fiyatını öğreneyimde uygun olursa alıcam zaten, eyübe bırakırım ihtiyacı olanada uygun fiyattan çanta demiri imalatı yaparız.sonuçta emek bedava olsada elektirik,taş,elektrot para.
tabiki öyle bişey olursa eşe dosta kazandırmak daha iyi hemde daha güzel bir işçilik olur.
ColdhearteD
15 Mayıs 2011, 01:20
beyler tam olarak kac lt yağ alıyor bu motor
uğuR1000
15 Mayıs 2011, 01:27
beyler tam olarak kac lt yağ alıyor bu motor
sadece yağ 1.5 ,filtrede değişirse 1.7 ,komple motor yarıldığında 1.8.
acayüp
15 Mayıs 2011, 01:30
Arkamdan konuşmayın beyler :P
coolizma
15 Mayıs 2011, 01:35
takas düşünen olursa arayın gtr 250 ile düşünebilirim motorum 2 hftalık şuan 500 km de gri 2011 cbf 150,full yapılı angel xenon mercek far givi yan çantalar ixs 46 lt arka çanta korumalar depo kılıfı bilginize ....544 346 9335
uğuR1000
15 Mayıs 2011, 01:41
Arkamdan konuşmayın beyler :P
tüh o kadarda saklamıştık konuşmaları nası anladın :)
acayüp
15 Mayıs 2011, 01:44
tüh o kadarda saklamıştık konuşmaları nası anladın :)
Hissettim :)
Çanta demiri ben gt250 için yapmak istiyorum fakat bu motora yakışıcak çanta daha icat olmadığı için şimdilik gerek yok. (özellikle yan çanta) 3 çantalı touring lere oldum olası hastayım.
coolizma
15 Mayıs 2011, 01:49
Çanta demiri ben gt250 için yapmak istiyorum fakat bu motora yakışıcak çanta daha icat olmadığı için şimdilik gerek yok. (özellikle yan çanta) 3 çantalı touring lere oldum olası hastayım.
3 çanta satabilirim uygun fiyata veririm yanlar givi arka 46 lt ixs demirlerini de veririm hafif bi işlemle motoruna tam otururlar istersen tabi
uğuR1000
15 Mayıs 2011, 01:49
egsozu ısıtıp aşşağı alabilirsek zaten alttan granajın eski modellerdeki tutacak demirlerine giriş aralığı var.ama trafikte yan çantalar çok sorun
oluyo.
Slayerrr
15 Mayıs 2011, 01:53
aynen bide yaz geç geldi sürekli yağmur vardı,ben motoru sattım havalar ısındı:queen:
Senin yüzünden zaten neredeyse Haziran'da hava ısınmayacaktı. Motor falan alayım deme, artık yağmur, soğuk falan çekemem :mrgreen:
acayüp
15 Mayıs 2011, 01:53
Güzel duran sırıtmayan bir çanta yok. Olsa hiç düşünmeden takarım. Benim bazı çanta tasarımlarım var fakat hayata geçirmek çok zahmetli geliyor. Bunun içinde değilde gt650r için uğraşabilirim. 250 cc nin suyu ısındı benim için artık.
Gt 650 de almayı düşünmediğim için o bu iş yatar.
Kısmet olursa cruiser e geri dönüş yapıcam. Race işi benden geçmiş. Eskidenmiş :(
ColdhearteD
15 Mayıs 2011, 01:54
sadece yağ 1.5 ,filtrede değişirse 1.7 ,komple motor yarıldığında 1.8.
saolasın kardeşim:rendeer:
uğuR1000
15 Mayıs 2011, 01:57
seneye yaza shadow yaparız birer tane bakarsın,pata pat,pata pat uzarız kısmet.
Felon
15 Mayıs 2011, 01:57
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/14/14231.jpg
20 tl ye mal ettiğim demir budur.
depo üstü çantada güzelmiş:queen:
@Slayerrr
yağmurlu havalara hazırlan bence:mrgreen:
uğuR1000
15 Mayıs 2011, 02:05
bu arada eyüp kardeşim neden forumdaki GT 250 sahiplerine debriyaj ayırmama.boşa geçmeme sorununun kaynağını bildiğini ve sorunu çözdüğünü söylemiyosun ??
yakışıyomu sana :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:02 ----------
FELON :depo üstü çanta çok hoşuna gittiyse hediyem olsun sana.
bu arada eyüp kardeşim neden forumdaki GT 250 sahiplerine debriyaj ayırmama.boşa geçmeme sorununun kaynağını bildiğini ve sorunu çözdüğünü söylemiyosun ??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:02 ----------
Ben de topcase'yi beğendim :P işin şakası.. Güzel olmuş demir belli etmiyo çok kendini :) elinize sağlık. Depo üstü çanta da cidden iyi akıl etmişsiniz ve çok güzel uymuş. Grenaj girince işin içine ama maalesef bizde olmuyo :mrgreen:
acayüp
15 Mayıs 2011, 02:32
Her bildiğini söylememek lazım. Bunu çok zaman önce öğrendim ben.
Kendi motoruma yaparım ama başkasına yapmam. Yapda demem.
Bu servis işleri ile yıllarım geçti. İnsanlar çok acayiptir. Adamın lastiğine sibop kapağı takarsın 2 ay sonra beyin yanar gelir sana sorar . Hani sen lastiğin sibop kapağını değiştinya acaba onula alakası olabilirmi diye.
Sonra öpermisin sabahamı bırakırsın. Bir motosiklet servisi açıcak akdar donanımım( ki daha gördüklerim sadece yarısı) ve imkanım varken neden öyle birşey geçiriyorum aklımdan sence. Neden kendimi 35 yaşında emekli etmiş olabilirim sence. Bundan sonra aradığım tek şey huzur , bu konuya çok hassasım.
Su akar yolunu bulur demişler. Onun için bırak benim yöntemim bana kalsın. Herkes eski usul devam etsin boş vitese geçirmeye.
Ayrıca forum ortamı nankördür. Fazla kapılmamak lazım. Kendimi eğlendirmek için girersem giriyorum.
Neyse ya boşverrr .
Bir ara motorlarım ı koyacak yer bulamıyordum. Burada daha dün motora binmiş adam gelip bana ahkam kesiyor. 1 yazda motorcu oldum sanıyor. Onlarla mı uğraşıcam yaw. Boşver gitsin. Böyle iyi
uğuR1000
15 Mayıs 2011, 03:14
Her bildiğini söylememek lazım. Bunu çok zaman önce öğrendim ben.
Kendi motoruma yaparım ama başkasına yapmam. Yapda demem.
Bu servis işleri ile yıllarım geçti. İnsanlar çok acayiptir. Adamın lastiğine sibop kapağı takarsın 2 ay sonra beyin yanar gelir sana sorar . Hani sen lastiğin sibop kapağını değiştinya acaba onula alakası olabilirmi diye.
Sonra öpermisin sabahamı bırakırsın. Bir motosiklet servisi açıcak akdar donanımım( ki daha gördüklerim sadece yarısı) ve imkanım varken neden öyle birşey geçiriyorum aklımdan sence. Neden kendimi 35 yaşında emekli etmiş olabilirim sence. Bundan sonra aradığım tek şey huzur , bu konuya çok hassasım.
Su akar yolunu bulur demişler. Onun için bırak benim yöntemim bana kalsın. Herkes eski usul devam etsin boş vitese geçirmeye.
Ayrıca forum ortamı nankördür. Fazla kapılmamak lazım. Kendimi eğlendirmek için girersem giriyorum.
Neyse ya boşverrr .
Bir ara motorlarım ı koyacak yer bulamıyordum. Burada daha dün motora binmiş adam gelip bana ahkam kesiyor. 1 yazda motorcu oldum sanıyor. Onlarla mı uğraşıcam yaw. Boşver gitsin. Böyle iyi
ok sen bilin ustanın işine karışılmaz. sen kendini ayarla bi hafta sonuna bi keşif dalışı yaptırayım sana ön bilgi deneyim olur.
ColdhearteD
15 Mayıs 2011, 03:21
arkadaşlar benim farlar aşırı zayıf . aküyle bi ilgisi olabılırmı bu durumun _? aydınlatma yok denecek kadar az . bide kısa far xenon
Felon
15 Mayıs 2011, 20:06
helal hocam cidden iyi düşünmüşsünüz çanta işini :rendeer:
crazy_81
15 Mayıs 2011, 20:57
yahu arkakdaslar birşey sorucaktım şimdi kanunidede GT 250R var haysung da GT 250R var ,anlamadım şuanda hangisi hangişsini satıyo :mrgreen: bi ara motorlarında devir kesici yoktu (ben baya eskiden bildiğim bi bilgi) şimdiki modellerinde varmı yada hangi GT250R daha kaliteli ve tutulur hale geldi ?
uğuR1000
15 Mayıs 2011, 22:33
yahu arkakdaslar birşey sorucaktım şimdi kanunidede GT 250R var haysung da GT 250R var ,anlamadım şuanda hangisi hangişsini satıyo :mrgreen: bi ara motorlarında devir kesici yoktu (ben baya eskiden bildiğim bi bilgi) şimdiki modellerinde varmı yada hangi GT250R daha kaliteli ve tutulur hale geldi ?
biraz araştırsaydın çözerdin ama bilgim dahilinde olanı açıklayayıım yanlışım varsa düzeltmek serbesttir.
2005 yılında koreli s&t motors un ürettiği hyosung marka gt 250 comet gv 250 choper ve gt R 250 modelini global motor adında bir firma ithal etmeye başladı 2006 yada 2007 de tam emin değilim,global motor türk patent endistürisine hyosung marka motoru kendi üretiyormuş gibi patent baş vurusunda bulundu ve patendini bir şekilde aldı.koreliler aptal ya farketmiyceklerdi sanki.sonra koreli s&t motor global motorla olan anlasmasını tek taraflı fes etti. ithalatı durdurdu
global motor dava açtı bu motorun ithalat anlaşması bana ait kimse hyosung adı altında motor ithal edemez diye.
daha sonra kanuni kuralkanla ithalat anlaşması yapıldı fakat motora yeni bir isim lazımdı en azından türkiyede,anlaşmalar bunu gerektiriyor çünki. bütün mevcut hyosung yazıları silindi S&T KANUNİ oldu motorun ismi
olay bu. ha hasan hüseyin ha hüseyin hasan.global motor yağlı işi kaptırdı uyanıklar ya :)
ersinpolat
15 Mayıs 2011, 23:33
herkese iyi akşamlar.. eylül 2010da 2006 model birhyosung gt250r aldım. ikinci motorum. bu basliga ilk defa yaziyorum.. sorunum şu ki eylül ayında motoru alır almaz bakıma soktum.. yağı, balataları fln değişti. havalar bozana kadar yaklaşık bir 3000 km kadar kullandım.. bu motorların krank sorununu bildiğim için kesinlikle sıkıştırmadım.. daha sonra kapalı garaja aldım.. haftada bir çalıştırdım.. gecen hafta akü artık iyice zayıfladı, havalarda açınca tekrar bakıma götürdüm sezon için..
motordan tek şikayetim 7-8 bin devir aralığında seyir halindeyken gaz actığımda yarım saniye kadar gaz yemeyip yığılıp sonra gazı alıp hızlanıyordu.. başlığı sıkı takip ederim, ustaya ayak müşüründen dolayı olduğunu bunu iptal ederek çözdüklerini anlattım.. o da karbüratörü temizlersek düzelir dedi.. yağı değişti, akü takviye oldu, sübaplar kontrol edildi.. ve gerçekten o yığılma sorunu ortadan kalkmıştı.. ama bugun yaklaşık 130 kmlik bir gezi yaptığımda fark ettimki sanki eski ataklığı yoktu.. ve gecen sene iki kişi 160 görebiliyoken bugun iki kişi 152ye zor çıktım.. (redline a girmedim.. hız meraklısıda değilim sadece bir sorun mu var acaba diye merak ediyorum)
bu arada usta balataların ses yaptığını, değişse iyi olucağını ama değişmez isede çok acil ve büyük bir sorun olmadığını söyledi.. bu yuzden olabilirmi ? şimdiden teşekkürler.
acayüp
15 Mayıs 2011, 23:39
160 dan 152 ye düşmesi performans düşüşü olarak yorumlanamaz. Belki şuanda hava filtren daha temizdir. Yada şuan kullandığın bujiler orjinal değil yada uygun model değildir. vsvsvs yani herhangi bir nedenle 8 km lik düşüşü kafaya takmamak lazım.
ersinpolat
15 Mayıs 2011, 23:46
160 dan 152 ye düşmesi performans düşüşü olarak yorumlanamaz. Belki şuanda hava filtren daha temizdir. Yada şuan kullandığın bujiler orjinal değil yada uygun model değildir. vsvsvs yani herhangi bir nedenle 8 km lik düşüşü kafaya takmamak lazım.
sırf 8 kmlik düşüş değil de sanki eskiden daha ataktı gazı açtığımda. yada fazla dinlemeye başladım motoru..
acayüp
15 Mayıs 2011, 23:51
sırf 8 kmlik düşüş değil de sanki eskiden daha ataktı gazı açtığımda. yada fazla dinlemeye başladım motoru..
Senkron ayarı yaptır (bunu özellikle yaptır, yapıldı deseler bile yaptır)
Onun dışında yine saydığım nedenlerden olabilir.
uğuR1000
16 Mayıs 2011, 00:18
eyüp ne haber ne yaptın pejo yu ?
snicker316
16 Mayıs 2011, 00:39
merhabalar, istanbuldan erhan ben . 33 yaşındayım. motorsiklet takıntısı 3 ay önce basladı. bir ara arkadaşımın temin ettiği scoter ile ilk motosiklet tecrübemden sonra hastası oldum. araştır araştır, oku oku , sitelerde günlrce saatlerce gezdim. sonunda bütçem en uygun motosiklet st kanuni gt250r da karar kıldım.
daha motosiklet ehliyetim yok temmuzda alıyorum. ayrıca vitesli motosiklet hic denemedim. toplasan scoterla 3-4 km yol yapmısımdır.
su an motosikletim bayide. siyah beyaz 2011 model. eve nasıl getiririm onuda bilmiyorum. hayırlısı artık. sürüş dersi alacagım. vitesli motosiklet işini kıvırmam lazım
almaya karar vermemde garip oldu. 2011 modeller sınırlı sayıda geliyordu. kapora verdim ayrıttım tam vazgececektim. seytan dürttü. aradım alıyorum dedim.
umarım gt250r dan pişman olmam.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO