Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
casillas00
11 Mayıs 2011, 00:50
Ohh yandan yapıştırrr :P
Yaw bırak arkadaş gt cilerden bi cacık olmaz. Ne varsa çapır da var. Çapırcıya gece 2 de hadi gidelim dedim(5 motor bir ss ben ). Bir baktık sabah 8 evdeyiz.
Şimdi bunlara hadi gidelim desem nereye diye sorucaklar. Daha orada yatıcak mevzu. Adamlar nereye diye sormadılar bile. İşte bunu seviyorum :rendeer:
O yüzden satıcam çappi yapıcam kendime.
Bu ssciler böyle ya :P:P:P
Gel alak sanada bi supermoto :bounce:
biraz benzin parası koyuyo ama değiyo yaktıgına meretin :)
acayüp
11 Mayıs 2011, 00:55
Bu ssciler böyle ya :P:P:P
Gel alak sanada bi supermoto :bounce:
biraz benzin parası koyuyo ama değiyo yaktıgına meretin :)
Ben jawa yı aldım elime. Bundan sonra ormandan çıkmam :) hele bir bitsin.
Bu arada benim gt turuncu olmasa dikkatini çekmezdi dimi. KTM felan sanmışsındır :)
casillas00
11 Mayıs 2011, 00:57
Bu arada benim gt turuncu olmasa dikkatini çekmezdi dimi. KTM felan sanmışsındır :)
Aynen zaten arkadan aaa KTM dedim yandan bakınca aaa Eyüp abi yaaaaaa :pl:
plakalı bi 250cc Ktm tadından yenmezdi :queen:
UNdocab
11 Mayıs 2011, 00:58
ben bu montdan kullanıyorum
artıları;
üzerinize giydiğinizde güven veriyo. fiyata göre oldukca kaliteli ve koruma olarak bu fiyata daha iyisi olamaz dedirtecek cinsten.Hoş kalıplı bir görüntüsü var.Korumalarını test etmedim inş hiç test etmedende eskitirim:queen:
eksileri;
iç cebi fermuarlı değil,
rahat bir 4kg gelir biraz ağır yazın çok sıcaklarda bezdirebilir
dış yan cepleri kullanmak teknik istiyor.(sağ elle sol cep, sol elle sağ cep... şeklinde yoksa başka türlü imkanı yok ceplere yetişemiyosunuz)
ufak yağmurlarda sorun yok ama sağanakta su geçiriyor.:cat:
Eyvallah arkadaş çok sağol değerli yorumların için teşekkür ederim.
İçindeki astar çıkıyor gibi birşey okumuştum sanki o çıksa da yazın yine de bunaltıcımı oluyor. Ağırlığı diğer montlarında 3kg rahat gelir +1 olsa çok bişe değişmez sanki :D
Fakat bunaltma meselesi sorun ben bazen çok sıcaklar bazende üşür kalın giyinirim 4 mevsim mi bulsam kendime :p
Ohh yandan yapıştırrr :P
Yaw bırak arkadaş gt cilerden bi cacık olmaz. Ne varsa çapır da var. Çapırcıya gece 2 de hadi gidelim dedim(5 motor bir ss ben ). Bir baktık sabah 8 evdeyiz.
Şimdi bunlara hadi gidelim desem nereye diye sorucaklar. Daha orada yatıcak mevzu. Adamlar nereye diye sormadılar bile. İşte bunu seviyorum :rendeer:
O yüzden satıcam çappi yapıcam kendime.
Sana benim tayfa gibi grup lazım. Geçen kurban bayramından 1 gün önce hadi yarın kastamonuya gidelim dedim ve gittik 3 günlük gezi yaptık. Hemde hiç tanımadıkları birinin (benim okuldan arkadaşın ailesi) evinde misafir olmaya :). Toplam 1800km yol yaptık
Daha önce hadi çanakkaleye dedik aldık çadırlarımızı gittik çanakkalede çadır kurduk 3-4 gün kaldık. Müthiş bir yer bu yaz yine gideriz. herkese tavsiye ederim Bir çadır alanı var aileler geliyor kalıyorlar inanın 3 ay çadır kuranlar var tabi sahra çadırları var 2 oda bi salon :D. Aile ortamı var. Adamn dedesi nenesi kardeşi oğlu kızı herkes orda. Adam gibi adamlar için gidilebilecek biryer
Akşam 7 oldu mu herkes mangalı ateşliyor her yanı mangalda et kokusu sarıyor. Sabah erken kalkıp balıkçılardan güzel balık da alabilirsiniz.
Bukadar ballandırma yeter herhalde daha anlatrsam birilerinin biyeri düşer :P
casillas00
11 Mayıs 2011, 01:00
İçindeki astar çıkıyor gibi birşey okumuştum sanki o çıksa da yazın yine de bunaltıcımı oluyor. Ağırlığı diğer montlarında 3kg rahat gelir +1 olsa çok bişe değişmez sanki :D
Fakat bunaltma meselesi sorun ben bazen çok sıcaklar bazende üşür kalın giyinirim 4 mevsim mi bulsam kendime :p
Sana benim tayfa gibi grup lazım. Geçen kurban bayramından 1 gün önce hadi yarın kastamonuya gidelim dedim ve gittik 3 günlük gezi yaptık. Hemde hiç tanımadıkları birinin (benim okuldan arkadaşın ailesi) evinde misafir olmaya :). Toplam 1800km yol yaptık
Daha önce hadi çanakkaleye dedik aldık çadırlarımızı gittik çanakkalede çadır kurduk 3-4 gün kaldık. Müthiş bir yer bu yaz yine gideriz. herkese tavsiye ederim Bir çadır alanı var aileler geliyor kalıyorlar inanın 3 ay çadır kuranlar var tabi sahra çadırları var 2 oda bi salon :D. Aile ortamı var. Adamn dedesi nenesi kardeşi oğlu kızı herkes orda. Adam gibi adamlar için gidilebilecek biryer
Akşam 7 oldu mu herkes mangalı ateşliyor her yanı mangalda et kokusu sarıyor. Sabah erken kalkıp balıkçılardan güzel balık da alabilirsiniz.
keşke o kadar uzun kaçamaklara vakit olsa
metci
11 Mayıs 2011, 01:03
Satılmadı mı motor Eyüp abi? :silent:
acayüp
11 Mayıs 2011, 01:14
Satılmadı mı motor Eyüp abi? :silent:
Yok daha satılmadı. Motoru gelip görmek istiyorum demeyene cevap bile vermiyorum. Adam sanki motoru kargoyla alıcak bana mesajla fiyat soruyor. Yok durumunu soruyor. Ben nasıl motor alacağım zaman onlarca motorun görmeye gitmiş ve bir tanesini almışsam onlarda gelip bakıcak lar. Sinirlerimi bozuyorlar gereksiz yere bende tersliyorum biraz :)
Daha dün benim motorun fiyatı ortalardaydı şuanda en ucuzlarından birisi oldu. Herkes fiyatları şişiriyor. Hele havalar iyice ısınsın güneş bir açsın ben görücem o nazlananları. Bakalım almaya motor bulabiliyorlarmı :) Hem çatttır çattır biniyorum. Alıştımda artık eskisi gibi kötüm başım tutulmuyor :) delikanlı aklı başında bir alıcı çıkana kadar beklerim. Satılmazsa binmeye devam. Bu kullanma şekli ile beni 100 bin km götürür ama içimdeki çapırcı yokmu rahat durmuyor hiç :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:12 ----------
Yok arkadaş vur dedikte öldür demedik. O yollar için yaşlı ve yorgun hissediyorum artık :)
ahmet şimşek
11 Mayıs 2011, 01:15
İstanbuldaysan gel bir bakalım debriyajına. Bu motorlarda Debriyaj yaptığı km ye göre ayar gerektiriyor fakat kimse ne biliyor ne ayarlıyor. Ve biraz olsun aşınmış ve daha ömrü olan balataları değiştirtiyorlar vatandaşa. (bu ayarı tel üzerinden felan yapamazsınız. Hemen tellere saldırmayın : )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:50 ----------
Arkadaş benim gözümdeki tek eksi yönü şuki ; yolda 1000cc race lerle karıştırılıp yarış yapmak isteyen spor araba sürücülerinin tacizine maruz kalmak.
Onun dışında en ufak eksi yönü yok.
Ama dersenki enjeksiyonlu ozaman şunu diyim ; Ben onlara enfeksiyonlu diyorum. Hani derlerya .... dan nem kapıyor. Ben eski kafalı biri olarak enjeksiyonlu ve haddinden fazla elektronik içeren motorları oldum olası sevemedim ve güvenemedim. Motor hık dedimi nereden geldi ne oldu bakmak isterim. Ama enjeksionluda sadece seyrediyorsun motoru sonra direk servise . Bakılıcak anlaşılıcak hiçbiryeri yok , karman çorman :) (tabi bu tamamen bana özgü birşey. Kimiside heryerde teknolojiden yanadır) gt 250 ie de 12 ye yakın sensör ve algılayıcı var. Bu benim sinirimi bozar arkadaş :P
Eywallah abı malesef memlekettyım kapadokyada konyaya gıdecem drag yarısları ıcın motor 145 gecmez oldu acayıp secılde sesı yuksek cıkıyor vıtesde deprıyaja basıp calıstırınca motor nerdeyse hareket edecek sekılde oldu ılk degısım olacak 26 bını devırdık :) Ayarı nerden yapıyorsun kı sen :)
casillas00
11 Mayıs 2011, 01:18
Yok daha satılmadı. Motoru gelip görmek istiyorum demeyene cevap bile vermiyorum. Adam sanki motoru kargoyla alıcak bana mesajla fiyat soruyor. Yok durumunu soruyor. Ben nasıl motor alacağım zaman onlarca motorun görmeye gitmiş ve bir tanesini almışsam onlarda gelip bakıcak lar. Sinirlerimi bozuyorlar gereksiz yere bende tersliyorum biraz :)
Daha dün benim motorun fiyatı ortalardaydı şuanda en ucuzlarından birisi oldu. Herkes fiyatları şişiriyor. Hele havalar iyice ısınsın güneş bir açsın ben görücem o nazlananları. Bakalım almaya motor bulabiliyorlarmı :) Hem çatttır çattır biniyorum. Alıştımda artık eskisi gibi kötüm başım tutulmuyor :) delikanlı aklı başında bir alıcı çıkana kadar beklerim. Satılmazsa binmeye devam. Bu kullanma şekli ile beni 100 bin km götürür ama içimdeki çapırcı yokmu rahat durmuyor hiç :)
bence sana 1200cies gider boşver çapırı çupuru :bounce:
acayüp
11 Mayıs 2011, 01:19
Eywallah abı malesef memlekettyım kapadokyada konyaya gıdecem drag yarısları ıcın motor 145 gecmez oldu acayıp secılde sesı yuksek cıkıyor vıtesde deprıyaja basıp calıstırınca motor nerdeyse hareket edecek sekılde oldu ılk degısım olacak 26 bını devırdık :) Ayarı nerden yapıyorsun kı sen :)
Dana önce hiç sübop ayarı yaptınmı. Yaptıysan söylerim yoksa sonra resimli felan anlatırım ki anlaşılır olsun.
UNdocab
11 Mayıs 2011, 01:20
keşke o kadar uzun kaçamaklara vakit olsa
Yazın bi şekilde bulunuyor ya vakit ;)
haftasonu resmi tatil bişelerle birleştirip acil karar vereceksiniz, atı alan üsküdarı geçecek :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:12 ----------
Yok arkadaş vur dedikte öldür demedik. O yollar için yaşlı ve yorgun hissediyorum artık :)
Aga yaş kaç :)
Gördüm şimdi profilden :)
Bizim ortalamadan 3-4 yaş yukarıdasın okadar.
Sen erken girmişsin Cahit Sıtkının moduna, hemen yolu yarıladık gibi bakıyosun :)
acayüp
11 Mayıs 2011, 01:23
bence sana 1200cies gider boşver çapırı çupuru :bounce:
Yaw 1200 bana büyük te pegaso vardı içim gitti direkten döndü. O olsaydı takılırdık ama bakalım kısmet. Artık. F650 felan belki. Bir dakar var 2000 kmde arabayı satsam yanaşıcam ama verirmi bilmiyorum.
Sen erken girmişsin Cahit Sıtkının moduna, hemen yolu yarıladık gibi bakıyosun :)
Anaaa 30 dicektim ben yaaa. Profilden görüldüğünü bilmiyordum hemen kapatim onu :P ( 30 ama kaç yıldır 30 bir ben bilirim : )
ahmet şimşek
11 Mayıs 2011, 01:27
Dana önce hiç sübop ayarı yaptınmı. Yaptıysan söylerim yoksa sonra resimli felan anlatırım ki anlaşılır olsun.
Yok ustat hıc sübop ayarı yapmadım :)
acayüp
11 Mayıs 2011, 01:30
Ozaman kurcalama :) Bir ara anlatim ama 15-20 bin km gibi bir ayar yapılsaydı iyi olurdu. O ayar yapılmadığı içim balataların çoktan yanmıştır belkide.
:mrgreen:
http://img339.imageshack.us/img339/7318/problemcozmealgo2.jpg
casillas00
11 Mayıs 2011, 01:37
Yaw 1200 bana büyük te pegaso vardı içim gitti direkten döndü. O olsaydı takılırdık ama bakalım kısmet. Artık. F650 felan belki. Bir dakar var 2000 kmde arabayı satsam yanaşıcam ama verirmi bilmiyorum.
Anaaa 30 dicektim ben yaaa. Profilden görüldüğünü bilmiyordum hemen kapatim onu :P ( 30 ama kaç yıldır 30 bir ben bilirim : )
aman abi ya f650'ye hiç girilmez.
Tamam alet 250cc motor gibi yakıtı var felan ama bemevenin en poktan motoru geçen hafta rivada gies'in arkasından gidemedim adam 180-180 virajlara giriyo yakalayamadım adamı :)
acayüp
11 Mayıs 2011, 01:40
aman abi ya f650'ye hiç girilmez.
Tamam alet 250cc motor gibi yakıtı var felan ama bemevenin en poktan motoru geçen hafta rivada gies'in arkasından gidemedim adam 180-180 virajlara giriyo yakalayamadım adamı :)
Yaw kimseyi kovalamicam yada kimseden kaçmicamki. Ne yapim 1200 yaw. 1150 olda hadi neyse 1200 çok :P
Hem sen gidip xt topağında takılsana. NE gelip kafamı karıştırıyorsun ki. (tabi xt de kimseleri bulamadın dimi )
Felon
11 Mayıs 2011, 13:55
daha yaz sıcaklarında kullanmadım ama
o astar çok ince bişey çıkartıncada çok bir fark olmaz ve deri ceket yazın baya terletir tahminimce
guento
11 Mayıs 2011, 14:51
http://www.youtube.com/watch?v=DcnXtZQvbFw
Felon
11 Mayıs 2011, 18:22
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-gt-250-r-6900-km-2007-model-turuncu-gt250r-hyosung-kapali-garajda/detay/
bu adam ne yapmış bu motora ya arka amortisörü kısaltmışmı ne yapmış anlayamadım iğrenç duruyor
nere.f
11 Mayıs 2011, 18:40
Abi gt 250 r alıcaksın heralde :mrgreen:
İnşallah alırsın da bizde fotğraflarına bakarız :P
Felon
11 Mayıs 2011, 18:59
Abi gt 250 r alıcaksın heralde :mrgreen:
İnşallah alırsın da bizde fotğraflarına bakarız :P
saol kardeşimde belli değil birinden haber bekliyorum kredi çıkarsa alabilirim:)
chirkinn
11 Mayıs 2011, 19:44
saol kardeşimde belli değil birinden haber bekliyorum kredi çıkarsa alabilirim:)
inş.çıkarda alırsın hayırlısı ile hyolanırsın :)
Felon
11 Mayıs 2011, 20:11
inş.çıkarda alırsın hayırlısı ile hyolanırsın :)
inş hocam alırsam bi hyo buluşması yaparız :)
chirkinn
11 Mayıs 2011, 20:28
inş. inş.ama önce benim çokk çalışma yapmam lazım motor üstüne :) adam etmem gerek yani
zenon
11 Mayıs 2011, 20:30
Evet bence de güzel :)
Bu ay maaş bitti bi dahaki aya bordo rizoma fren ve debriyaj maneti alıcam daha güzel olcak gibi :) Tabi daha önce bi mont almak lazım
http://www.hudsonderi.com/?urun-182-2521-HL--ROBOCOP-BAY-DERi-CEKET-motosiklet-motorsiklet.html
Şunu bi incelesene yorumun nedir? Ben beğendim gibi sanki :p
Valla Kardeş güzel görünüyor. Benim dikkatimi çeken havandırma cepleri yukarda ve sırttaki konumada iyi gibi icindeki astarın cıkmaması daha iyi olur ara katman ruzgarı dagırmaya daha faydalı oluyor. Ayrıca senin tarınada cok uygun benim monttada cepleri kullanmak sıkıntı hele gt de ki otruma pozisyonundan dolayı daha cok sorun olabilir.
Valla olduğun degil hisettiğin yaştasın :D advrider.com taki tiplere bak adamlarım yaşları almış gidiyor bir okadarda yol yapıyor. Gel aramıza katıl :D
Yazın bi şekilde bulunuyor ya vakit ;)
haftasonu resmi tatil bişelerle birleştirip acil karar vereceksiniz, atı alan üsküdarı geçecek :mrgreen:
Allahtan biz genciz değil mi Undocab :D
ömrüm06
11 Mayıs 2011, 20:42
slm arkadaşlar bişey sorcam bu hyosung st kanuniye geçmiş galiba doğrumu
ikinci sorumda st kanuni 250r almayı düşünüyodum ama hiç iç açıcı şeyler duymuyorum çok sorun çıkardığını söylüyolar bilgisi olan varsa söyleyebilirmi doğrumu acaba şimdiden cevaplarınız için teşekür ederim...
cekokk
11 Mayıs 2011, 21:12
arkadaslar uzun zamandır takip ediyorum siteyi sürekli hyosung la er-5 arasında kalıyordum sonunda temiz bir er-5 buldum inş kısmetse yarın alacağım umarım piişman olmam:wiinkk:
Serk21
11 Mayıs 2011, 21:43
antalyadaki arkadaşlarla bir gün toplanalım.
dostum ben bugun seni gördüm konyaaltı caddesinden geçiyordun gündüz =) ben antalyaya geldim 3 gündür burdayım bahçeli polis evinde kalıyorum arada falezlere yürüyorum sıkılınca =)
achmalen
11 Mayıs 2011, 21:56
Bizim burdan Kaynaklanıyor olabilir resmin acmamış kardes :D
arkadaş boy sorunu var diyosun sanırım benim boyum 1.67 senden kısayım :) ama inan hiç zorlanmıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:46 ----------
ikinci sorumda st kanuni 250r almayı düşünüyodum ama hiç iç açıcı şeyler duymuyorum çok sorun çıkardığını söylüyolar bilgisi olan varsa söyleyebilirmi doğrumu acaba şimdiden cevaplarınız için teşekür ederim...
arkadaş bunların hepsi aynı . tek farkı st kanuni enjeksiyonlu grenaj boyası değişmiş ve o nefret ettiğim kocaman st kanuni yazısı... ( sanki kendileri üretiyorda):pr: bunlar hyosung olup türkeyedeki ithalatçı firması st kanuni. brezilyada kazinski adıyla satılıyor, kanadada tam hatırlamıyorum ama oradada bi değişik ithalatçı firma var. senin anlayacağın motor aynı ithal eden firmalar farklı.
Doobly
11 Mayıs 2011, 21:57
Bu cümleleri yazacağına konudan sayfalar okursan fikir sahibi olabilirsin sana şimdi ne diyelim. İyi ya da kötü desek inanacakmısın?
achmalen
11 Mayıs 2011, 22:03
[/COLOR]
arkadaş bunların hepsi aynı . tek farkı st kanuni enjeksiyonlu grenaj boyası değişmiş ve o nefret ettiğim kocaman st kanuni yazısı... ( sanki kendileri üretiyorda):pr: bunlar hyosung olup türkeyedeki ithalatçı firması st kanuni. brezilyada kazinski adıyla satılıyor, kanadada tam hatırlamıyorum ama oradada bi değişik ithalatçı firma var. senin anlayacağın motor aynı ithal eden firmalar farklı.[/QUOTE]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:58 ----------
arkadaş boy sorunu var diyosun sanırım benim boyum 1.67 senden kısayım :) ama inan hiç zorlanmıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:46 ----------
arkadaş bunların hepsi aynı . tek farkı st kanuni enjeksiyonlu grenaj boyası değişmiş ve o nefret ettiğim kocaman st kanuni yazısı... ( sanki kendileri üretiyorda):pr: bunlar hyosung olup türkeyedeki ithalatçı firması st kanuni. brezilyada kazinski adıyla satılıyor, kanadada tam hatırlamıyorum ama oradada bi değişik ithalatçı firma var. senin anlayacağın motor aynı ithal eden firmalar farklı.
zenon arkadaş pardon yanlışlık oldu. başka bi konuya cevap yazıyordum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:00 ----------
arkadaşlar buji konusunda takıldım kimi arkadaş iridyumlu takıyor iyi diyor kimi arkadaşlarda diğer tip bujileri tavsiye ediyor sizce en uygunu bizim bu motorlarımız için hangisi... ? uygun olanı takmak istiyorum
ahmet şimşek
11 Mayıs 2011, 23:22
Ozaman kurcalama :) Bir ara anlatim ama 15-20 bin km gibi bir ayar yapılsaydı iyi olurdu. O ayar yapılmadığı içim balataların çoktan yanmıştır belkide.
:mrgreen:
http://img339.imageshack.us/img339/7318/problemcozmealgo2.jpg
Aynen ustad ıyıce bozmayalım:)
ColdhearteD
11 Mayıs 2011, 23:23
selam arkadaslar .az once 2007 model bi gt 250r aldım . hatta kaporayı verdım yarın sabah notere gıtcez. motor 24bınde . grenajında ufak tefek catlaklar cizikler var yana yatması olmuş . ama buyuk bi kırığı yada kazası vs yok gibi . motoruda gayet iyi gorunuyor yalnız silindirin üzerinde gv-250 yazıyordu sanırım gv250nın sılındırı takılmıs. yarın bi ustaya gostermeyı dusunuyorum notere gıtmeden once.. birde motora dandik bi ayna takmıslar cınmalı :D
http://img151.imageshack.us/img151/7761/fotoraf318.jpg (http://img151.imageshack.us/i/fotoraf318.jpg/)
http://img34.imageshack.us/img34/1723/fotoraf316f.jpg (http://img34.imageshack.us/i/fotoraf316f.jpg/)
allah herkese gonlundekı motoru nasıp etsın . yarın bı aksılık olmazsa aksama detayları paylasırım .esen kalın .:)
UNdocab
11 Mayıs 2011, 23:34
Valla Kardeş güzel görünüyor. Benim dikkatimi çeken havandırma cepleri yukarda ve sırttaki konumada iyi gibi icindeki astarın cıkmaması daha iyi olur ara katman ruzgarı dagırmaya daha faydalı oluyor. Ayrıca senin tarınada cok uygun benim monttada cepleri kullanmak sıkıntı hele gt de ki otruma pozisyonundan dolayı daha cok sorun olabilir.
Sen gel hele bi de beraber gider bakarız.
Birde eldivenle sorunum var :D. Ya L beden göya ki; bilirsin benim eller insan boyundadır bence M bile olur bana. Abi bugün TÜYAP'a gittim, daha önce belgrada giderken de indiğimde resmen ellerim uyuşmuş ve eldiven iz yapmıştı sanki çok dar gibi ve giderken de sıkıyor ellerimi halbuki normalde tam duruyor gibi anlamadım.
Allahtan biz genciz değil mi Undocab :D
İnsanı hareketsizlik ve yaşlandığını düşünmek yaşlandırır. Biz tabi ki genciz:D
Aga geçen spora başladık uzun bir aradan sonra 3 kişi olarak. Bizim evin yakınında. Meğer orası Birol,Uğur'un da gittiği salonmuş. Uğur'u gördüm ilk gün sonra görmedim pek gelmiyolar galiba ama Uğur heyvan gibi olmuş :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:27 ----------
Geçenlerde yetkili servisteydim. 1 yılda 40.000 yapmayı başarmış olan bi arkadaş, yetkili servise sordu
-Motora sübap ayarı yapmak lazım mı?
-Hayır bu motorlarda sübap ayarı gerekmez 80-100.000 de yapsa ayarda sorun olmaz. dedi
Siz ne diyosunuz bu işe ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:30 ----------
Ayaklarını iki yana tabanları ile beraber koyamadığım sürece yani motoru ileri-geri rahat rahat taşıyamıyorsam bence sorundur.
Tamamen kişisel görüşüm olup benim gördüğüm bu motor 177-185cm arası (kapalı aralık. matematikçiler için özel belirtme :p ) boylardaki kişiler için dizayn edilmiş. Fazlası ya da eksiği bu motor için sıkıntıdır.
acayüp
12 Mayıs 2011, 02:24
UNdocab
Ben sadece arkadaşın konu ile alakasını ölçmek maksatlı sordum daha önce öyle bir ayar yaptınmı diye. Ki alakası yokmuş bende hiç girmedim konuya. Benim için anlatmak onun içinde anlamak zor olucucağını düşünerek.
Haklılar bunlarda sübap ayarı yok.
zenon
12 Mayıs 2011, 09:36
Sen gel hele bi de beraber gider bakarız.
Birde eldivenle sorunum var :D. Ya L beden göya ki; bilirsin benim eller insan boyundadır bence M bile olur bana. Abi bugün TÜYAP'a gittim, daha önce belgrada giderken de indiğimde resmen ellerim uyuşmuş ve eldiven iz yapmıştı sanki çok dar gibi ve giderken de sıkıyor ellerimi halbuki normalde tam duruyor gibi anlamadım.
İnsanı hareketsizlik ve yaşlandığını düşünmek yaşlandırır. Biz tabi ki genciz:D
Aga geçen spora başladık uzun bir aradan sonra 3 kişi olarak. Bizim evin yakınında. Meğer orası Birol,Uğur'un da gittiği salonmuş. Uğur'u gördüm ilk gün sonra görmedim pek gelmiyolar galiba ama Uğur heyvan gibi olmuş :)
Bende yazlık eldivenleri aldığımda aynısı olmuştu normalde eller açıkken sorun yok ama direksiyonu kavrayınca eller gerilme yapıyor eldivende sıkıştırıyor sonra dikişler ellerde çıkıyor ama zamanla eldiven laçka oluyor durumu toparlıyor biraz daha zaman geçsin oturur zaten merak etme. Montada gider beraber bakarız bende belki bir motor için pantolon alırım.
Sporu birolla konuştum Sorcaktım unutum vbak sana hayırlı olsun :D Ya benim askerlik biterken bıraktık sporu teskereciyiz diye :D eski halimize donduk hatta kilo bile aldım galiba :D Uğur birol ben askere gelirken başladılar Uğurun kalıp iyidi zaten birde yüklendiyse iyice olmuştur ben birolu merak ettim bakarsın donunce bende size katılırım tek olmuyor sen kiminle gidiyorsun? Baklım kısmetse PAzartesi donuyorum. Duruma bakar konusuruz yine :D
cekokk
12 Mayıs 2011, 14:24
dostum ben bugun seni gördüm konyaaltı caddesinden geçiyordun gündüz =) ben antalyaya geldim 3 gündür burdayım bahçeli polis evinde kalıyorum arada falezlere yürüyorum sıkılınca =)
arkadaşım merhabalar bende antalyadayım müsait oldugunda görüşelim bir çayımızı içersin
UNdocab
12 Mayıs 2011, 15:43
Bende yazlık eldivenleri aldığımda aynısı olmuştu normalde eller açıkken sorun yok ama direksiyonu kavrayınca eller gerilme yapıyor eldivende sıkıştırıyor sonra dikişler ellerde çıkıyor ama zamanla eldiven laçka oluyor durumu toparlıyor biraz daha zaman geçsin oturur zaten merak etme. Montada gider beraber bakarız bende belki bir motor için pantolon alırım.
Sporu birolla konuştum Sorcaktım unutum vbak sana hayırlı olsun :D Ya benim askerlik biterken bıraktık sporu teskereciyiz diye :D eski halimize donduk hatta kilo bile aldım galiba :D Uğur birol ben askere gelirken başladılar Uğurun kalıp iyidi zaten birde yüklendiyse iyice olmuştur ben birolu merak ettim bakarsın donunce bende size katılırım tek olmuyor sen kiminle gidiyorsun? Baklım kısmetse PAzartesi donuyorum. Duruma bakar konusuruz yine :D
Birol'u görmedim. Ne durmdadır bilmiyorum. Uğur eskiden fit görünümdeydi şimdi sağlam kalıp olmuş :). Ama çok değil 2 ay sonra döverim ben onu :P
Benim Fatih ile Yusuf Hoca var bu 3'lü ile gidiyorum. Sen de gel tam olsun
zenon
12 Mayıs 2011, 15:51
Birol'u görmedim. Ne durmdadır bilmiyorum. Uğur eskiden fit görünümdeydi şimdi sağlam kalıp olmuş :). Ama çok değil 2 ay sonra döverim ben onu :P
Benim Fatih ile Yusuf Hoca var bu 3'lü ile gidiyorum. Sen de gel tam olsun
Dur hele bir eve gelim de :D bakalım olur belki :D olum başka resim yok mu? Yükelsene forum şenlensin :D Ahmedin motoru falan da koy onun gidonu merak ediyorum.
chirkinn
12 Mayıs 2011, 16:55
selam arkadaslar .az once 2007 model bi gt 250r aldım . hatta kaporayı verdım yarın sabah notere gıtcez. motor 24bınde . grenajında ufak tefek catlaklar cizikler var yana yatması olmuş . ama buyuk bi kırığı yada kazası vs yok gibi . motoruda gayet iyi gorunuyor yalnız silindirin üzerinde gv-250 yazıyordu sanırım gv250nın sılındırı takılmıs. yarın bi ustaya gostermeyı dusunuyorum notere gıtmeden once.. birde motora dandik bi ayna takmıslar cınmalı
Hayırlı uğurlu olur inş. sağlamdır alırsın gv250 muhabbetini merak ettim bak gösterde neymiş bilelim :)
Hayırlı uğurlu olur inş. sağlamdır alırsın gv250 muhabbetini merak ettim bak gösterde neymiş bilelim :)
Gt250R , gv250 ile aynı motoru kullanıyo.. Tüm gt250r lardak motorda gv250 yazıyor panik yok :)
achmalen
12 Mayıs 2011, 17:28
selam arkadaslar .az once 2007 model bi gt 250r aldım . hatta kaporayı verdım yarın sabah notere gıtcez. motor 24bınde . grenajında ufak tefek catlaklar cizikler var yana yatması olmuş . ama buyuk bi kırığı yada kazası vs yok gibi . motoruda gayet iyi gorunuyor yalnız silindirin üzerinde gv-250 yazıyordu sanırım gv250nın sılındırı takılmıs. yarın bi ustaya gostermeyı dusunuyorum notere gıtmeden once.. birde motora dandik bi ayna takmıslar cınmalı :D
http://img151.imageshack.us/img151/7761/fotoraf318.jpg (http://img151.imageshack.us/i/fotoraf318.jpg/)
http://img34.imageshack.us/img34/1723/fotoraf316f.jpg (http://img34.imageshack.us/i/fotoraf316f.jpg/)
allah herkese gonlundekı motoru nasıp etsın . yarın bı aksılık olmazsa aksama detayları paylasırım .esen kalın .:)
hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin
UNdocab
12 Mayıs 2011, 17:29
Dur hele bir eve gelim de :D bakalım olur belki :D olum başka resim yok mu? Yükelsene forum şenlensin :D Ahmedin motoru falan da koy onun gidonu merak ediyorum.
Yükleyeyim :)
Motoru kullanmak için boyumun biraz kısa geldiğini söylemişmiydim :D
http://i54.tinypic.com/icmqdj.jpg
http://i52.tinypic.com/2yxjcz9.jpg
http://i55.tinypic.com/ouwp6o.jpg
http://i53.tinypic.com/2zp8v94.jpg
http://i53.tinypic.com/51o95h.jpg
achmalen
12 Mayıs 2011, 17:31
arkadaşlar uygun buji hakkında görüşlerinizi almak istiyorum. iridyum yada normal bujiler.... ? marka ve modeli özellikle merak ediyorum
chirkinn
12 Mayıs 2011, 18:10
Gt250R , gv250 ile aynı motoru kullanıyo.. Tüm gt250r lardak motorda gv250 yazıyor panik yok :)
ohhhh tırstım azcıcık sağol şimdi geçti bak :queen:
cemdoga
12 Mayıs 2011, 22:29
arkadaşlar merhaba honda 600f sport almayı düşünüyorum 100 km'de ne kadar yakıyor bılgı verebılırmısınız lutfen ozellıkle cakalaz kardeş almak ıstedıgım motor ıkıncı el 2005 model
gugukk
13 Mayıs 2011, 00:21
600f en düşük 6,5 ile 7 arasında yakar 100 kmde tabi bu tamamen sana bağlı gaza gelirsen 9/100 km yakabilirsin bile :)
ColdhearteD
13 Mayıs 2011, 00:43
selam arkadaşlar . bu sabah motorun satışını aldım :) hayatımda ilk defa istediğim gibi bi motor almış bulunuyorum. ustaya baktırdım alırken , motor kurcalanmamış sesi gayet güzel . yana yatmalar dışında kaza yapmamış. cok sert bi yana yatmasıda olmamış. tek sorun arkadaş motora hic ozen gostermemış , yatmalardan kaynaklanan catlakları felan yaptırmamış çiziklere sprey boya felan sıkmış . grenajlara titiz bişekilde rütüş yapılması gerekiyor bide yatmalardan dolayı sag gidonda boşluk sol gidondada hafif aşağı doğru eğilme olmuş . birde hızlı giderken bi uğultu geliyor fren balataları yeni değişmiş ondan olabilirmi acaba ,havada yağışlıydı balatalar ıslandı . motor hakkında ilk izlenimlerim şu şekilde. ilk olarak hissedilir derecede titreşim var motorda .acıkcası bu kadar titreşim beklemıyordum ,özellikle depodan hissediliyor titreşim .. görüntü olarak yakından bakınca resmen şoka girdim gerçekten devasa boyutlarda bi motor ,ve mükemmel yakışıklı duruyor resimlerdeki gibi deil ,boyum 1.70 ayaklarım yere rahat basıyor ama bu motor bana bı numara buyuk bence:) ılk 5 km lik surusumde bıle sol kol ve bacağıma ağrılar girdi :) göbeği deponun üzerine komple bırakıyorum yatmam gerekıyor resmen . cidden yorucu bir motor . gidişi ise kalkış anında 3-4 bin devirden önce 125 lık motordan bi farkı yok ama 4 bin deviri gecmeye başlayınca motor resmen turbo açmış gibi oluyor . . cevredende ilginc yorumlar ve tepkiler gelıyor .
-abi bu binlikmi ?
-yok 600 luk
-ha bende binlik sandım ,binlik gorunumlu 600luk ozaman bu .(yanındaki babasına seslendi) babaaa benim arkadaş kafayı bunla kopardı işde . :DD
sonra işyerıne gittim birbaktım arkadaşlardan biri eline bi kovayla sunger almış benım motoru yıkıyor :))
neyse bi kac resimle olayı kapatalım :) bu arada bu motor tam olarak kac lt yag alıyor ve hangi marka tavsiye edersınız ?
http://img221.imageshack.us/img221/2057/fotoraf322.jpg (http://img221.imageshack.us/i/fotoraf322.jpg/)
http://img834.imageshack.us/img834/2305/fotoraf324.jpg (http://img834.imageshack.us/i/fotoraf324.jpg/)
http://img717.imageshack.us/img717/4381/fotoraf323.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/717/fotoraf323.jpg/)
gugukk
13 Mayıs 2011, 00:54
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.
selam arkadaşlar . bu sabah motorun satışını aldım :) hayatımda ilk defa istediğim gibi bi motor almış bulunuyorum.
Hayırlı olsun.. Güüle güle kullanın motorunuzu.. Kazasız belasız.. :) Titreşim baya var evet, uzun yoldan sonra uyuşabiliyo insan :mrgreen:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO