Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Alper41
17 Ocak 2010, 22:59
bende bu yaz bi gt 250r alıcam Allahın izniyle biraz önerilerde bulunabilirmisiniz , cogu kişi beğeniyor ama ben plakalık iptali yapıldıgında motorun tipinin bozuldugunu düşünüyorum bence plakalı daha şık tabi bu benim fikrim :)
copy_x
17 Ocak 2010, 23:35
:bounce::bounce:
Vayy göreceli bi kavram ama Racing motorlara çamurluk kötü duruyor düşüncesindeyim..
Ne kadar yasal olmasada Plakayı gomunce motor şekle giriyor=)
tamam güzelde ama sinyaller spor olacak..keseceksin çamurluğu çıkarmayacaksın bide böyle spor çamurluk olacak uyduracaksın bak nasıl
oluyor o zaman..:cat::cat::cat:
http://www.sahibinden.com/yamaha_fazer_icin_performas_arka_ozel_camurluk-71WQQaXQQ19883519WQQpXQQdisplayitem
cakalaz
17 Ocak 2010, 23:45
Memo ; Dostum o Stopun hali ne öyle :)
mavibuz
18 Ocak 2010, 00:55
abi plakayı kuyruğun altına çakınca bu makineye birde led stop ve led sinyal lazım sanırım öyle daha güzel olur geçenlerde sahibinden de görmüştüm zaten ordan aklıma düştü ama vaz geçtim orjinaline dokunmayacağım tabi şimdilik:wiinkk:
mavibuz
18 Ocak 2010, 07:54
slm arkadaşlar bu gt 250 r ın eletrik aksamını bakımı veya onarımı nekadar acaba tabi birde güvenilir ve işi bilen bir usta tanıyan bilen varmı benim makinada sanırım kaçak var motoru çalıştırıyorum tabi vurdurarak, 1 -2 saat geziniyorum akü şarj oluyor. Motoru istaop ediyorum 5 dakika sonra çalıştırıyorum çalışıyor ama ertesi sabah tık yok :cyclopsan ne yapabilirim akünün kutup başlarını çıkarıyorum artık ama ...
Shorin
18 Ocak 2010, 09:59
Plakalık iptali hernekadar güzelde olsa yasak ise yasaktır. Malum trafik kuralları ve yasakları daha önceki tecrübelerden ortaya çıkmıştır vardır bununda bir nedeni... cezasına katlanan yapabilir yada cezası varsa ve yakalanmadıysanız birgün başınıza bu işten bir bela gelme olasılığını düşünün derim sonuçta bazı şeyler sadece polis ve ceza anlamına gelmez.
@mavibuz hocam akünü neden değiştirmiyorsun anlamadım... kutupbaşlarını çıkarman hiçbirşey ifade etmez gidip bi akünün akım ve volt değerini ölçtürmeni tavsiye ederim eğer yeterli değilse akünü değiştir. Kutupbaşlarını çıkarıyorsan aküyü evde oda koşullarında tutmanı öneririm ama güç kaybı varsa mutlaka nerede tutarsan tut bitecektir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:57 ----------
Ne tür bir öneri istiyorsun tam anlamadım merak ettiklerini sorarsan buradaki tüm arkadaşlar yardımcı olmaya çalışırız
bende bu yaz bi gt 250r alıcam Allahın izniyle biraz önerilerde bulunabilirmisiniz , cogu kişi beğeniyor ama ben plakalık iptali yapıldıgında motorun tipinin bozuldugunu düşünüyorum bence plakalı daha şık tabi bu benim fikrim :)
Benim aldığım ilan şuydu : http://www.sahibinden.com/alacagima_karsilik_kelepir_2010_model-22WQQaXQQ19954921WQQpXQQdisplayitem
mustafa hocamı ara eskişehirden umutun arkadaşıyım de sana gerken yardımı yapacaktır dürüst ve iyi bir satıcı zaten eski hyosung bayisi... Herkonuda yardımcı olacaktır. 8000 TL ye indirir. 2010 için 2009 ve 2008 içinde motor bulabilirsin ama bunlardan ben alırken 1er tane kalmıştı muhtemelen satılmıştır. 2010 model yani 0 olanlar 8000 TL demişti oyle aldım 2009 içinde 7500 alabilrisin.
ama son zamanlarda şu ilanda verilmiş her ikiside dikkat edersen aynı kişiye ait.
http://www.sahibinden.com/ihtiyactan_nakit_zararina-97WQQaXQQ20497926WQQpXQQdisplayitem
teşekkürler shorin..ordan almak tabiki en mantıklısı olcaktır ama işte ulaşım gibi bi sorun beni düşündürüyo...istanbul nere mersin nere..ambarla falan göndermek güvenli oluyo mu?
Shorin
18 Ocak 2010, 14:11
Benimki Eskişehir'e ambarla geldi hemen hemen hiç hatasız geldi diyebilirim. Sadece bir tek yanlara yastık koymuşlar çizilmesin diye o yastıklardan birisi mavi imiş ve benim 250 R yanda yazan kısımdaki R harfnin içi beyaz renkten çok hafifte olsa mavi renge dönmüş ama silinci geçti... Mustafa Çakırca ile görüş sana her konuda yardımcı olur adamlar Kıbrısa bile göndermişler hiç içine sinmezse otobüsle götürürsün otobüslerin altına sıgıyor 403 lerin altına giriyor.
teşekkürler shorin..ordan almak tabiki en mantıklısı olcaktır ama işte ulaşım gibi bi sorun beni düşündürüyo...istanbul nere mersin nere..ambarla falan göndermek güvenli oluyo mu?
shorin eskişehire götürdü sen mersine mi götüremeyeceksin
cakalaz
18 Ocak 2010, 23:01
@ Mavibuz ;
Akün kaçırıyor büyük ihtimalle :)
@ Mavibuz ;
Akün kaçırıyor büyük ihtimalle :)
çako nediyosa dorudur altına imzamı atarım..:mrgreen:
copy_x
18 Ocak 2010, 23:54
slm arkadaşlar bu gt 250 r ın eletrik aksamını bakımı veya onarımı nekadar acaba tabi birde güvenilir ve işi bilen bir usta tanıyan bilen varmı benim makinada sanırım kaçak var motoru çalıştırıyorum tabi vurdurarak, 1 -2 saat geziniyorum akü şarj oluyor. Motoru istaop ediyorum 5 dakika sonra çalıştırıyorum çalışıyor ama ertesi sabah tık yok :cyclopsan ne yapabilirim akünün kutup başlarını çıkarıyorum artık ama ...
vurdurarak çalıştırmak bizim motorlar için çok zararlı diye biliyorum:cat::cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------
çako nediyosa dorudur altına imzamı atarım..:mrgreen:
sana bişi söyliim boş kağıt imzalamak kadar tehlikeli bişi yapıyorsun:queen::queen::queen::rendeer::rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:51 ----------
Memo ; Dostum o Stopun hali ne öyle :)
NOOOOLMUŞŞ...:silent:
Shorin
19 Ocak 2010, 09:48
Arkadaşlar şu aşağıdaki aksesuarlardan kullanan varmı? ve önerebilecekleriniz nelerdir?
PANTOLON :
Held Gavia Motosiklet Pantolonu - 175 TL
Revit Mission Pantolon - 249 TL
Prohel 6767 Kışlık Motosiklet Pantolonu - 150 TL
NİC Motosiklet Pantalonu - 175 TL
--------------------------------------------
BOT - ÇİZME
PRS Motosiklet Botu - 120 TL
Tcx / Oxtar Tourtech Çizme - 250 TL
PRS Motosiklet Çizmesi - 145 TL
Motobot Motosiklet Çizmesi - 159 TL
Revit Freestyle Bot - 250 TL
Revit Nemo Çizme - 320 TL
TCX X-FIVE TOURING ÇİZME - 265
SIDI CHAMPION TEPOR BOT - 233 TL
SIDI SPORT TEPOR BOT - 207 TL
SIDI WAY RAIN TEPOR ÇİZME - 262 TL
SIDI BLADE BOT - 227 TL
Forma Arrow SX Motosiklet Botu - 320 TL
KASK
Lazer LZ6 Bonescollection Kask - 135 TL
SHOEI GENELİ - 650 TL CİVARI olanlar
Lazer Dayton Eagle Kask - 400
Lazer Fiber Pro Maori Kask - 450
Lazer Vertigo Mystic Kask - 270
Lazer Vertigo Flash Kask - 270
Lazer Vertigo Viper Kask - 270
SUOMY EXPLORER GOLD HAWAIN FLOWER - 440
SUOMY KASK SPEC1R FLOWERS ROSSO - 590
ZEUS 1100 Q2 COMPOSITE FIBERGLASS - 150
LS2 FF375 SHOGUN - 214
LS2 FF375 GARDA - 214
LAZER VERTIGO DRAGON - 284
LAZER VERTIGO LX - MOTOSİKLETİM - 284
LS2 Combat Mono Fiberglass Kask (Vizörlü) - 199
LS2 Shogun Fiberglass Kask (Vizörlü) - 224
AGV GP-1 KASK - 210
AGV New Devil Kask - 345
Bu kasklar arasında SUOMY EXPLORER GOLD HAWAIN FLOWER ve SUOMY KASK SPEC1R FLOWERS ROSSO ile SHOEI arasında ne gibi farklar var kullanan varmı?
Benimki Eskişehir'e ambarla geldi hemen hemen hiç hatasız geldi diyebilirim. Sadece bir tek yanlara yastık koymuşlar çizilmesin diye o yastıklardan birisi mavi imiş ve benim 250 R yanda yazan kısımdaki R harfnin içi beyaz renkten çok hafifte olsa mavi renge dönmüş ama silinci geçti... Mustafa Çakırca ile görüş sana her konuda yardımcı olur adamlar Kıbrısa bile göndermişler hiç içine sinmezse otobüsle götürürsün otobüslerin altına sıgıyor 403 lerin altına giriyor.
çok teşekkürler verdiginiz bilgiler için.. En kısa zamanda bu bebekten inşallah benim de olcak:) kazasız sürüşler hepinize..
@Shorin : Hocam resimler güzelmiş ancak o kaskı değiş acilen, sende farkındasın zaten kask sormaya başlamışsın :) Bende de aynı kask - mont var, servise gittim geçen adamın merhaba dan sonra söylediği ilk şey, o kaskı değiş oldu. Shoei alacam sanırım ay başında.
@ilhan1154 : Çok geçmiş olsun, Avcılar Motopark'ta gördüm sanırım senin motoru, moral bozucu bir görüntü ama gelen mala gelsin, sana bişey olmasın.
dreamdark
19 Ocak 2010, 18:32
Katılabilecek her arkadaşın desteğini bekliyoruz :
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/71659-onemli-rahmetli-tugper-in-02-02-2010-tarihli-durusmasina-katilim.html
Shorin
19 Ocak 2010, 22:42
Kask hakikaten değiştirilmesi gerekli ama mont için aynı şeyi soyleyemeyeceğim idare eder bir mont ama pantolon ve bot ile birlikte bi kask almalıyız :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 ----------
Diğer sayfada kalmaması adına tekrar yazıyorum.
Arkadaşlar şu aşağıdaki aksesuarlardan kullanan varmı? ve önerebilecekleriniz nelerdir?
PANTOLON :
Held Gavia Motosiklet Pantolonu - 175 TL
Revit Mission Pantolon - 249 TL
Prohel 6767 Kışlık Motosiklet Pantolonu - 150 TL
NİC Motosiklet Pantalonu - 175 TL
BOT - ÇİZME
PRS Motosiklet Botu - 120 TL
Tcx / Oxtar Tourtech Çizme - 250 TL
PRS Motosiklet Çizmesi - 145 TL
Motobot Motosiklet Çizmesi - 159 TL
Revit Freestyle Bot - 250 TL
Revit Nemo Çizme - 320 TL
TCX X-FIVE TOURING ÇİZME - 265
SIDI CHAMPION TEPOR BOT - 233 TL
SIDI SPORT TEPOR BOT - 207 TL
SIDI WAY RAIN TEPOR ÇİZME - 262 TL
SIDI BLADE BOT - 227 TL
Forma Arrow SX Motosiklet Botu - 320 TL
KASK
Lazer LZ6 Bonescollection Kask - 135 TL
SHOEI GENELİ - 650 TL CİVARI olanlar
Lazer Dayton Eagle Kask - 400
Lazer Fiber Pro Maori Kask - 450
Lazer Vertigo Mystic Kask - 270
Lazer Vertigo Flash Kask - 270
Lazer Vertigo Viper Kask - 270
SUOMY EXPLORER GOLD HAWAIN FLOWER - 440
SUOMY KASK SPEC1R FLOWERS ROSSO - 590
ZEUS 1100 Q2 COMPOSITE FIBERGLASS - 150
LS2 FF375 SHOGUN - 214
LS2 FF375 GARDA - 214
LAZER VERTIGO DRAGON - 284
LAZER VERTIGO LX - MOTOSİKLETİM - 284
LS2 Combat Mono Fiberglass Kask (Vizörlü) - 199
LS2 Shogun Fiberglass Kask (Vizörlü) - 224
AGV GP-1 KASK - 210
AGV New Devil Kask - 345
Bu kasklar arasında SUOMY EXPLORER GOLD HAWAIN FLOWER ve SUOMY KASK SPEC1R FLOWERS ROSSO ile SHOEI arasında ne gibi farklar var kullanan varmı?
shorin listendeki held gavia yı yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum.tavsiye ederim ben 220 ye almıştım.parasını son kuruşuna kadar hakeder.ve yine yaklaşık 2 yıldır motobot kullanıyorum.bazı arkadaşlar su geçirdigini falan iddia ediyorlar ama benim botlarımda oyle bir sorun olmadı.istanbul -düzce arası yagmurda gittim ve akşamındada yine yagmurda döndüm su almadı.ayda bir kez waterproof cila yaptıgın zaman uzun yıllar kullanabilirsin.bir sidi yada alpinestar gibi havalı degil ama maksat sudan ve soguktan korunmaksa.kask konusundada sana agv new devili tavsiye ederim.shoei nin kenan sofuoglu replikasını kullanıyorum.650 gibi bir fiyata almıştım.agv nin k serisini kullanıyorum.birisi shoei 650 tl biri agv 350 tl ama ilginç olan ikisinide güvenlik seviyesi E6 bu rakam nekadar büyük olursa kaskın güvenligi okadar iyi.ama eger eşinde seninle motorla gezmeyi isterse yada sık sık artçı alıyorsan,nolan nın n-com lu kasklarına bak derim.cep telefonun çalınca kenara çekme derdi yok.aynı zamanda müzik dinleyip (cepden yada baglayacagın mp 3 den) artçınlada sohbet edebilirsin.uzun yolda çok iyi oluyor.:cat:
yavrumalikem
20 Ocak 2010, 02:22
Nasılsınız hyocular
mavibuz
20 Ocak 2010, 18:53
shorin ve cakalaz eyvallah verdiğiniz bilgiler için aslında olay tamamen şu ben bir arkadaşı ziyarete gittim motor bunların apartmanın girişinde 3 gün kadak kaldı ve motora uyuz olan bir arkadaş sol aynamı kırmış ve sağ kontrol panelinin kablolarını koparmış tabi arkadaşı bulamadık ama kesin arkadaşın annesiyle ilgili sorunları var ben kabloları yerlerine leyimledim ama yok abi birtürlü marj basmıyor leyim işini doğru yaptığımdan eminimde bu arkadaşın motorun başka bir yerine el atıp atmadığından emin değilim onun için bana işi bilen sağlam bir usta lazım istanbul avcılarda veya yakınlarında tekrar teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
kaçak42
21 Ocak 2010, 20:34
arkadaşlar slmlar. yeni bir hyo gt250r sahibi olmaya aday biri olaraktan artık bi topiği ve sizleri takip edeceğim..ismim gökhan.. slmlarrr:)
arkadaşlar slmlar. yeni bir hyo gt250r sahibi olmaya aday biri olaraktan artık bi topiği ve sizleri takip edeceğim..ismim gökhan.. slmlarrr:)
hoş geldin gökhan.inşallah en kısa zamanda istedigin motoru alırsın.:cat:
cakalaz
22 Ocak 2010, 00:02
Hemen de uzaklastırılmıs; Neden acaba :P
Alper41
22 Ocak 2010, 00:29
Hemen de uzaklastırılmıs; Neden acaba :P
cünkü daha önceki üyeligini iptal ettirenlerin yeni üyelik alması yasak abi :)
Serk21
22 Ocak 2010, 01:16
rüzgar gibi geçti be :D hoş gittin :D
yavrumalikem
22 Ocak 2010, 15:51
aynı hızla gitti
saffet
22 Ocak 2010, 18:18
http://i392.photobucket.com/albums/pp6/saffetuyar/SANY1353.jpg
http://i392.photobucket.com/albums/pp6/saffetuyar/SANY1380.jpg
http://i392.photobucket.com/albums/pp6/saffetuyar/SANY1396.jpg
hyo mu ilk aldıgımda gaziantepten getirirken çekilmiş resmi.
bur-k@
22 Ocak 2010, 18:35
hyonun grenajını söküp ne hale getirmişler
http://img23.imageshack.us/img23/3508/dsc05408l.jpg
http://i617.photobucket.com/albums/tt251/ruzainij2/DSC07506.jpg
cakalaz
22 Ocak 2010, 21:48
bu noolmiş böyle :)
barok34
22 Ocak 2010, 22:09
gayet şık olmuş valla
saffet abi motor kıyakmış hee montunda benimki ile aynı ve sana tam oturmuş göbek sayesinde bana büyük geliyo :D:D
motorda iyi olmuş kawasakiye benzemiş hemde çok basit bi işlemle
shorin ve cakalaz eyvallah verdiğiniz bilgiler için aslında olay tamamen şu ben bir arkadaşı ziyarete gittim motor bunların apartmanın girişinde 3 gün kadak kaldı ve motora uyuz olan bir arkadaş sol aynamı kırmış ve sağ kontrol panelinin kablolarını koparmış tabi arkadaşı bulamadık ama kesin arkadaşın annesiyle ilgili sorunları var ben kabloları yerlerine leyimledim ama yok abi birtürlü marj basmıyor leyim işini doğru yaptığımdan eminimde bu arkadaşın motorun başka bir yerine el atıp atmadığından emin değilim onun için bana işi bilen sağlam bir usta lazım istanbul avcılarda veya yakınlarında tekrar teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
Bende Avcılarda oturuyorum, Motopark var ST Kanuni bayiisi & servisi. Çözemeyecekleri bir sorunun olacağını sanmıyorum.
challenger25
23 Ocak 2010, 14:32
saffet abi motor kıyakmış hee montunda benimki ile aynı ve sana tam oturmuş göbek sayesinde bana büyük geliyo :D:D
sado saffet abi ne yapmış ta kavasakiye benzemiş bi yazarmısın?ben farkedemedim pek te?
Shorin
23 Ocak 2010, 15:04
http://www.sahibinden.com/ihtiyactan_nakit_zararina-97WQQaXQQ20497926WQQpXQQdisplayitem
arkadaşlar motoru satın aldığım yer nakit sıkıntısındaymış 1-2 gün için çok uygun fiyata vereceğim diyor... garanti belgesi için aramıştım mustafa hocam söyledi alacak olanlara duyuralım...
mavibuz
23 Ocak 2010, 15:51
Bende Avcılarda oturuyorum, Motopark var ST Kanuni bayiisi & servisi. Çözemeyecekleri bir sorunun olacağını sanmıyorum.
evallah hocam uğrarım, bir ara tanışalım diyeceğim ama ancak yaza olur galiba :)
saffet
23 Ocak 2010, 17:59
SADO arkadaşım iltifatların için teşekür ederim.
sado saffet abi ne yapmış ta kavasakiye benzemiş bi yazarmısın?ben farkedemedim pek te?
2 attığım mesaj arasında 3sıra boşluk bıraktım ki 2mesajın farklı olduğu belli olsun diye, olmamış ama neyse... kafa grenajı değişen motor kawaya benzeyen..........
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:14 ----------
SADO arkadaşım iltifatların için teşekür ederim.
:queen::queen:
abi belli sen bu montu yazında giyiyorsun nasıl peki pişiriyormu? benim yazlık file montum var ama bunu kendime daha çok yakıştırıyorum, yaza hangisini giysem diye düşünüp duruyorum şimdide:D
evallah hocam uğrarım, bir ara tanışalım diyeceğim ama ancak yaza olur galiba :)
Tanışalım hocam yaza gerek yok, şu yerdeki karlar erisin ilk fırsatta buluşuruz. önceki mesajlara baktım da, ozan150zc de çay ısmarlayacakmış sana, onun ki de siyah sanırım, seninki de resimden gördüğüm kadarıyla siyah, e benim ki de siyah. 3 siyah takılırız artık :)
mavibuz
24 Ocak 2010, 12:43
Tanışalım hocam yaza gerek yok, şu yerdeki karlar erisin ilk fırsatta buluşuruz. önceki mesajlara baktım da, ozan150zc de çay ısmarlayacakmış sana, onun ki de siyah sanırım, seninki de resimden gördüğüm kadarıyla siyah, e benim ki de siyah. 3 siyah takılırız artık :)
olur hocam hemde süper olur :) 3 siyahşörler gibi oluruz :)
trendy83
24 Ocak 2010, 17:00
ya acaba yanıza siyah karga ybr mle katılsam olurmu? :D
barisayd
25 Ocak 2010, 01:23
Kabul ederseniz ve uygun olursam ben de gelirim.
Kabul ederseniz ve uygun olursam ben de gelirim.
ben etsenizde etmesenizde, işim yoksa gelirim :queen::queen:
funny SALİH
25 Ocak 2010, 02:53
PC başında bile üşüyorm ama bende motorla gelirim:P
ozan150zc
25 Ocak 2010, 09:55
Evet Beyler Subat mart gibi saglam bi bulusma yapalım=)
Avcılar Beylikdüzü kalmasın hyocular gelıyor=)
mavibuz
25 Ocak 2010, 19:55
evet beyler bütün motorcu kardeşler gelebilir zaten gelmeyin demek gibi bir terbiyezislik yapmayız ama daha tam olarak yer ve zaman belli değil havalar düzelince olacağı kesin de Allah sağlık sıhhat verdikce bu siteden haberlelşiriz :) soğuk havalara dikkat edin
mavibuz
25 Ocak 2010, 20:35
evet beyler bütün motorcu kardeşler gelebilir zaten gelmeyin demek gibi bir terbiyezislik yapmayız öyle bir hakkımızda yok zaten ama daha tam olarak yer ve zaman belli değil havalar düzelince olacağı kesin de Allah sağlık sıhhat verdikce bu siteden haberlelşiriz :) soğuk havalara dikkat edin
copy_x
25 Ocak 2010, 22:06
evet beyler bütün motorcu kardeşler gelebilir zaten gelmeyin demek gibi bir terbiyezislik yapmayız öyle bir hakkımızda yok zaten ama daha tam olarak yer ve zaman belli değil havalar düzelince olacağı kesin de Allah sağlık sıhhat verdikce bu siteden haberlelşiriz :) soğuk havalara dikkat edin
benim komşu otobüsçü mardin istanbul yapıyor.bazen diyorum gözümü karartayım denk getireyim bir buluşmaya atayım 403ün altına ver elini istanbul:P oradan yalova sonrada ikinci memleketim bursa hem pederi ziyaret etsek..on numara olur..ya arkadaşlar bursadan kimler var tanışak yaw:P hadi kalın sağlıcakla..
canercamalan
26 Ocak 2010, 02:09
Evet Beyler Subat mart gibi saglam bi bulusma yapalım=)
Avcılar Beylikdüzü kalmasın hyocular gelıyor=)
geliyo ozancım geliyo :) :wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:08 ----------
Katılabilecek her arkadaşın desteğini bekliyoruz :
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/71659-onemli-rahmetli-tugper-in-02-02-2010-tarihli-durusmasina-katilim.html
hep destek tam destek
saffet
26 Ocak 2010, 10:20
2 attığım mesaj arasında 3sıra boşluk bıraktım ki 2mesajın farklı olduğu belli olsun diye, olmamış ama neyse... kafa grenajı değişen motor kawaya benzeyen..........
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:14 ----------
:queen::queen:
abi belli sen bu montu yazında giyiyorsun nasıl peki pişiriyormu? benim yazlık file montum var ama bunu kendime daha çok yakıştırıyorum, yaza hangisini giysem diye düşünüp duruyorum şimdide:D
sado hemde 35 - 40 c giydim motordan indimmi hemen fermuarları açıyorum .ama montsuzda.motora binilmez ben motoru yeni algıgımda gaziantepten getirirken çekkilmiş resimler.
birde arkadaşlar.19-21 şubat.ta istambul CYNR BOAT SHOW da olucam.
Shorin
26 Ocak 2010, 14:21
Arkadaşlar selam kış geldi motorlar garajlara çekilmedi değil mi? Valla ben dün harç hergün binmeye gayret edioyrum... Arkadaşlar siz vites değişimlerini hangi devir aralığında yapıyorsunuz? Ben mümkün olduğunca 6-8 bin aralığında yapıyorum ama birkaç kişiden daha üst sınırlarda yapmam gerektiğini duydum sizin değişim aralıklarınız nedir? Birde bu kullandığımız makinelerin orjinal zincirlerinin marka modelini bilen varmı fiyatı nedir?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO