Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
yavrumalikem
22 Kasım 2009, 23:04
benim için ne kadar masraf çıkarda daha iyi (= babam bundan sonra motosiklet kullanmamı ıstemıo :salut:
onun ıcın araba alcaz araba almak ıcın nakıt, nakıt ıcınde motorun perte cıkıp sıgortadan para almam lazım (=
nasip kardeş vardır bu iştede bir hayır
cakalaz
23 Kasım 2009, 10:18
Lastik konusunda Hyolarda max genişlik 160 olabilir ama 170 motorda hoş olmayacaktır. Ve yanak genişliğini 60 olarak secerseniz virajlarda işiniz kolaylasacaktır :wiinkk:
Egzoza gelince; benim motorda egzoz yok. Orjinal çiziksiz egzozu var üstünde :)
Tigeri baska motorda duydum; 7000 den snra cidden bozuyor kendini :cherry: Yani biraz da kişiden kişiye zevk tabi :)
challenger25
23 Kasım 2009, 13:47
halen motor arıyorum ankarada 2-3 tanesine baktım ama pek içime sinmedi...
sıfır al sen birader .sende çok para var nede olsa.:queen: hem sıfır alırım para var diyosun hemde ikinci el (senin demenle or.spu)motor bakıyosun.sende para çok ya niye r1 falan almıyosun(43000tl) zuhahahaaaaa.bune perhiz bune lahana turşusu değilmi:queen:
Shorin
23 Kasım 2009, 18:37
http://www.sahibinden.com/bole_bisey_yok-22WQQaXQQ15696286WQQpXQQdisplayitem
bu motoru bilen tanıyan var mı?
challenger25 hocam keyif benim para benim... ötesi yok...
challenger25
23 Kasım 2009, 19:38
:farao::queen:
copy_x
23 Kasım 2009, 23:41
:farao::queen:
dostum ben bayramdan sonra büyük ihtiml bursaya pederi ziyaret geleceğim...
hyolu bi arkadaşım olsun istiyorum .. özelden msn yollarmısın yada istersen alani gönder.:P
ÇAKO: şaka bi yana tiger baya hoşuma gitti sanada tavsiye ederim senin dinlediğin tiger nasıl bişi bilmiyom benim ki oval ve hakketen baya güssel..
artı hani bizim kafadan gelen tıkırtı vardıya işe bak ya gidonun ortasındaki vida gevşemiş ondan ses yapıyormuş ustam sıktı tık yok şimdi....
TÜM ARKADAŞLARA ???
arkadaşlar havalar soğuduğundan beri motor çalıştıktan sonra rahat gaz yemiyor beli bir süre yürüdükten sonra tahminimce ısındıktan sonra öyle bir problem kalmıyor sinir oluyorum ya motor rölantide rahat çlışıyor gazı verince almıyor sanki tek silindir sesi gibi daha az bir ses çıkarıyor allah korusun beni makinada bi sıkıntı olmasın acil cevap plasee:silent::silent::silent: herkesin tekeri düz bassın :cat::cat:
cinfeez
24 Kasım 2009, 00:50
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.Şuan için bir motorum yok.Benim de tercihim %90 Hyo olacak.Aklımda ki çoğu soruya araştırmalarım sonucunda cevap bulabildim.Benim siz değerli dostlara sormak istediğim;Gt 250 r'nin kasko ücreti ne kadar tutmaktadır.Belki daha önceki sayfalarda bu sorulmuş olabilir ama malum 379 sayfanın hepsini okumak imkansız gibi.Bilgi vereceklere şimdiden teşekkürler...
Memnun oldum...
TÜM ARKADAŞLARA ???
arkadaşlar havalar soğuduğundan beri motor çalıştıktan sonra rahat gaz yemiyor beli bir süre yürüdükten sonra tahminimce ısındıktan sonra öyle bir problem kalmıyor sinir oluyorum ya motor rölantide rahat çlışıyor gazı verince almıyor sanki tek silindir sesi gibi daha az bir ses çıkarıyor allah korusun beni makinada bi sıkıntı olmasın acil cevap plasee:silent::silent::silent: herkesin tekeri düz bassın :cat::cat:
valla bende dışarda bırakıyorum sabah hava buz gibi olmasına karşın tek marşla çalışıyo, ilk 2sn rolanti 2,5-3 yapıo(sanki otomatik gaz veriyo) sonra düşüyo. ama dediğin gibi bir sorun hiç başıma gelmedi, gaz yememe sorunu yok, acaba senin önceki sorunla ilgili olabilirmi? (bi ara gaz yemiyordu ya)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:50 ----------
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.Şuan için bir motorum yok.Benim de tercihim %90 Hyo olacak.Aklımda ki çoğu soruya araştırmalarım sonucunda cevap bulabildim.Benim siz değerli dostlara sormak istediğim;Gt 250 r'nin kasko ücreti ne kadar tutmaktadır.Belki daha önceki sayfalarda bu sorulmuş olabilir ama malum 379 sayfanın hepsini okumak imkansız gibi.Bilgi vereceklere şimdiden teşekkürler...
Memnun oldum...
selam hacı ilk mesajda damardan dalmışsın bi tanışsaydık :)
kasko değeri çok tuzlu, yaklaşık 2bin TL... ve birçok acente kapalı garaj vs isteriz artisliği yapıo
cinfeez
24 Kasım 2009, 02:59
Tanışırız Sadocuğum yaşadığımız sürece burdayız :)) ayrıca bilgiler için teşekkürler.Gerçekten pahalıymış...Kaskoyu sormamın nedeni hırsızlığa karşı kendimi güvenceye almaktı.Çünkü kapalı garajım yok motor malesef sokakta kalacak...
balbar
24 Kasım 2009, 12:18
arkadaşlar bişiy sorcam sizlere....şimdi çalıştığım yerde toz boya ünitesi ve fırın var...arkadaş derki getir egsozu önce toz boya atalım siyah mat....sonra fırına.... fırın 220 derece ve egsoz 15 dakika içerde kalıcak...sizde bi sorun olabilirmi
eksozun başına bir şey gelir mi anlamında soruyorsan, zannetmiyorum. kesin uygulama bilgisine sahip değilim ama mantıken düşünürsen, normal şartlarda motor çalışırken eksoz sıcaklığı 200 derecelere ulaşabiliyor zaten. dolayısıyla fırında da bir şey olmaz diyebiliyorum...
Maverick35
24 Kasım 2009, 21:55
Balbar,
220 derecede, hatta daha yüksek sıcaklıklarda bile (yanlış hatırlamıyorsam 1400 dereceye kadar) bir şey olmaz.
cinfeez
24 Kasım 2009, 22:19
Bir de arkadaşlar bu motorun alım satım masrafları ne kadar tutar ?? Acemi olduğum için sorularımı maruz görün.Herkese iyi sürüşler...
copy_x
25 Kasım 2009, 00:43
valla bende dışarda bırakıyorum sabah hava buz gibi olmasına karşın tek marşla çalışıyo, ilk 2sn rolanti 2,5-3 yapıo(sanki otomatik gaz veriyo) sonra düşüyo. ama dediğin gibi bir sorun hiç başıma gelmedi, gaz yememe sorunu yok, acaba senin önceki sorunla ilgili olabilirmi? (bi ara gaz yemiyordu ya)[COLOR="Silver"]
dostum bilmiyorum ki eğer seninkinde öyle bişi sözkonusu değilise benimkinde bir sorun var o zaman..senin dediğin o 2-3 saniye 2bin 3bin devir aralığına yükselip tekrar düzelmesi bendede var normal rölantide çalışıyor ama sonra yürüdükten sonra makina bayağı resmen bi gaz yemiyor yaw:pr::pr: off yaa...
benim eski sorun hava filtresinin silindir girişindeki gevşeklikten dolayıydı..oturttuk sıktık oldu acaba genemi çıktı.. ben havaya bağladım bu sefer ama sanırım onunla alakası yok..bayramdan sonra baktıracağım eğer hava filtresi çıkışları düzgün ise ben artık olayı kesin beyne bağlayacağım ve beyin değişimi için servise müracaat edeceğim valla sağolsunlar benim servis çok ilgili servisten ziyade bayiler ama kendi bünyelerinde bi usta tutup bakımları flan yaptırıyorlar parça konusunda bayaa bi çömert davranıyorlar...sorunun kaynağını netleştirsem çözeceğim ama işte hani derler ya teşhis tedavinin yarısıdır diye ne kadar doğru bi söz şimdi daha iyi anlayabiliyorum..ben hep kafadan hatta ön düzenden bi tıkırtı duyuyordum burdaki dandik kanuni servisine gittim adam şöle bi ön freni sıktı öne duğru abandı abi senin süspansiyon bitik çukurlara girince süspansiyon geri besleme yaparken efenim keçeler gittiği için bilmem ne oluyomuş falan fişmekan nihayetinde ön amortisörlerin değişmesi gerektiğii söledi:cyclopsan bana gene benim emektar bozo ustanın yolu göründü.gittim şöle bi baktı bi tur attı geldi sen dükkana git bunun çok işi var dedi.dükkana gittim 5 dakka geçmedi baktım bozo usta yanımda bana bi çay söyle dedi vay abim ne ettin dedim kardeş makinanın komple amortisörlerini değiştim dedi gülerek:queen: ben hala şaşkın bakıyom abi ne diyon dedim..kardeşim makinanın bişeyi yok gidonun ortasındaki büyük vida varya16-17 olan o gevşemiş sıkıp getirmiş...artık ben ne diyeyim yorum size kalmış...böyle bir ortamda bana sağlam bi doktor lazım ama nerdee...:pale: kusura bakmayın başınızı ağrıttım hepinizin gelecek bayramı şimdiden kutlu olsun çünkü sanırım bayrama kadar nete giremeyeceğim malum gecenin 12sine kadar dükkandayız esnaf hali:salut: hadi kalın sağlıcakla:rendeer:
Bir de arkadaşlar bu motorun alım satım masrafları ne kadar tutar ?? Acemi olduğum için sorularımı maruz görün.Herkese iyi sürüşler...
şuan noter vs tüm masraflar yaklaşık 400lira tutuyor, yılbaşından sonra noter olayı kalkacak, inşallah devir masrafı düşecek(gerçi devlet geçirecek başka birşey bulur)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:26 ----------
copy_x
dükkan açık kalsın iş olsun gerisini dert etme, bayramdan sonra bulunur motorun çaresi...
hani resimler nerde?? egzoz aldın resim atmadın, bide video at tam olsun :p:p
Ben 300 liranın üzerinde vermiştim alım,satım,noter ve kazık :)
ilhan1154
25 Kasım 2009, 03:41
pahalı gibi geldi
ben yazın 2009mod 4500kmde yenı gosterge panellı tıger egsozlu st yi 6650e almıstım
bygrm
25 Kasım 2009, 03:51
pahalı gibi geldi
ben yazın 2009mod 4500kmde yenı gosterge panellı tıger egsozlu st yi 6650e almıstım
ilhan senin motor ne oldu gelmedimi exper..:silent:
balbar
25 Kasım 2009, 10:06
eksozun başına bir şey gelir mi anlamında soruyorsan, zannetmiyorum. kesin uygulama bilgisine sahip değilim ama mantıken düşünürsen, normal şartlarda motor çalışırken eksoz sıcaklığı 200 derecelere ulaşabiliyor zaten. dolayısıyla fırında da bir şey olmaz diyebiliyorum...
tşk ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:05 ----------
Balbar,
220 derecede, hatta daha yüksek sıcaklıklarda bile (yanlış hatırlamıyorsam 1400 dereceye kadar) bir şey olmaz.
teşekkürler
Shorin
25 Kasım 2009, 12:46
Arkadaşlar şuanda piyasada 2009 model hyosung var mı? Türkiyede tabiki...
Akileos
25 Kasım 2009, 12:48
Arkadaşlar şuanda piyasada 2009 model hyosung var mı? Türkiyede tabiki...
2010 giriyoruz neredeyse neden olmasın...
şuan noter vs tüm masraflar yaklaşık 400lira tutuyor, yılbaşından sonra noter olayı kalkacak, inşallah devir masrafı düşecek(gerçi devlet geçirecek başka birşey bulur)
arkadaşlar, noter olayı kalkacak ama noterin yaptığı işi, trafik tescil büroları yapacak. yani bizim açımızdan değişen bir şey yok. notere vereceğiniz parayı, emniyete vereceksiniz, ordan yine devletin kasasına gidecek. çünkü noterlerde yapılan işlemlerden noter pay alıp, kendi payını ayırdıktan sonra kalanı devlete verirdi. devlet bu düzenlemeyi, noterde kalan paylara da göz diktiği için yapıyor, vatandaşını düşündüğü için değil yani. hatta daha da dezavantajı olacak.bir de trafik tescil bürolarında kuyruğa girmek zorunda kalacağız. ama tabii devletimiz sağolsun, umursadığı şey vatandaşın işini kolay görmesi değil, kendi gelirlerinin artması olunca bizim kuyrukta geçireceğimiz zaman, onu pek de "ırgalamıyor". bu nedenle alım-satım işleri için boşuna 2010'un girmesini beklemeyin. değişen bir şey olmayacak bizim açımızdan...
saffet
25 Kasım 2009, 17:22
arkadaşım ben motoru gaziantep ten aldım 9.ayda bana noter ve pilaka nakil için 240,00 tl aldılar burda takipciyede.280,00 tl bayıldım ve siğorta da dahil ilk sahibine kesilmiş olan trafik siğortası geçmiyormuş.toplam:480,00 tl
Shorin
25 Kasım 2009, 18:58
Hyosung giriyor mu Türkiyeye? 2009 model olarak? yada 2010 olarak? ST kanuniden bahsetmiyorum...
2010 giriyoruz neredeyse neden olmasın...
Akileos
25 Kasım 2009, 19:07
Hyosung giriyor mu Türkiyeye? 2009 model olarak? yada 2010 olarak? ST kanuniden bahsetmiyorum...
hyosung zaten 2008 dahi girmediki 2009,,2010 nasıl olsun....
şunuda bilmen lazım imalat aynı sadece disbiritör farklı......
cinfeez
26 Kasım 2009, 00:03
Cevap veren herkese teşekkür ederim arkadaşlar.Bir sorum daha olacak alım satım masrafları neden farklılık gösteriyor? Birde noterden bütün işlemler hallediliyor mu? Gereken evraklar nedir? Herkese iyi sürüşler..
yavrumalikem
26 Kasım 2009, 01:06
hyosung zaten 2008 dahi girmediki 2009,,2010 nasıl olsun....
şunuda bilmen lazım imalat aynı sadece disbiritör farklı......
ama yedek parça olarak kanunide üretiyo tüm parçalar koreden gelmiyo
__sArSıLmAz__
26 Kasım 2009, 16:19
1-) Arkadaşlar genelde bahsettiğiniz arızalar dikkat ettiyseniz herkesin hyo sunda oluyo ve bunlar arıza değil (işte gaz yememe,soğukken değişik ses,uzun yoldan sonra değişik ses vs...) bence bunları dert etmeyin,bu motor kore malı japon motorlarla karşılaştırmayın,daha önce japon kullanan arkadaşlar beni iyi anliycaklardır,ben çin ,japon ve kore mallarını kullandım hemde uzun yıllar kullandım,mesela hyo nun vitesi bi honda nınki gibi çok rahat tıkır tıkır geçmez,bu sadece bir örnek,bu bahsettiğimi arkadaşlar problem olarak görmesinler çünkü : her yiğidin yoğurt yeyişi farklıdır hesabı her motorunda sistemi farklıdır...
2-) Ben çin malı japon malı ve kore malı kullandım ve şöyle birşey diyebilirim : hyo bi japon gibi olamaz ama bir çin malı motosikletede 5 çeker yani çin malı motosikletlerden kat kat iyidir,ayrıca koreliler çinliler gibi kötü ürün dünya pazarına sunmuyolar bakınız, LG,Samsung vs...
3-) Lastik konusuna gelince ben shinko dan açıkçası çok memnunum vede adanada 600 RR kullanan biçok arkadaşım motorlarına shınko marka lastik taktılar ve kullanıyolar...
Not : yorumları daha önce kullandığım motosikletleri karşılaştırarak vede adanada hyo ya binen arkadaşlarımında benzer sorunlar yaşadığını göz önünde bulundururarak yaptım...
ercnbrkl
26 Kasım 2009, 19:24
iyi günler arkadaşlar st kanuniye mail atıyormda çerpeşik cevaplar geliyor :)
ben hyo hastasıyım ama o arka kısım motora yaışmıyo bu bi berçek, traktör koltüğü gibi.
tam motor alacaktım ki hyo 2010 yeni kasa modeli çıkarttı çok güzel gösteriyo ducati gibi
aranızasa nezaman getireceklerini bilen warmı.???
bana atılan maillerde bunu düşünmeye başladım. ellerinde olan motoları koreye gönderip yenileyecekler galiba. ;)
forbit
27 Kasım 2009, 09:57
arkadaşlar kurban bayramanız hayırlı olsun... Hepinize kasasız belasız sürüşler..
copy_x
27 Kasım 2009, 11:19
TÜM ARKADAŞLARIMIN BAYRAMINI KUTLAR SAĞLIK VE ESENLİKLER DİLERİM...
ARKADAŞLAR BAYRAM SEZONU BİTTİ..sıra benim motorun bu gaz yememe sorununu çözmeye geldi arkadaşlar allah aşkına bi çare yaw..hani teşhisi yapsam hemen servisten parça getirtecem ama sorun nerde bilmiyorum...sabah çalıştığında rölantide güzel ama gaz verince 3bin devrin üzerine çıkmıyor..15-20 dakika bindikten sonra yacaş yavaş açılıyor bu sefer egzosta patlamalar oluyor..gazı almıyor bi alıyor pat pat ses çıkarıyor anlamdım gitti yokmu benim derdime bir çare :( valla hi bayramı buruk geçiriyorum.. plaseee
DR.TOLGA
27 Kasım 2009, 11:35
Herkesın Bayramını kutlar sağlıkı ve afiyet dilerim....:rendeer:
funny SALİH
27 Kasım 2009, 13:57
herkese sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmelerini dilerim.iyi bayramlar
cakalaz
27 Kasım 2009, 19:05
Hepinize iyi bayramlar !
copy_x
27 Kasım 2009, 19:31
TÜM ARKADAŞLARIMIN BAYRAMINI KUTLAR SAĞLIK VE ESENLİKLER DİLERİM...
ARKADAŞLAR BAYRAM SEZONU BİTTİ..sıra benim motorun bu gaz yememe sorununu çözmeye geldi arkadaşlar allah aşkına bi çare yaw..hani teşhisi yapsam hemen servisten parça getirtecem ama sorun nerde bilmiyorum...sabah çalıştığında rölantide güzel ama gaz verince 3bin devrin üzerine çıkmıyor..15-20 dakika bindikten sonra yacaş yavaş açılıyor bu sefer egzosta patlamalar oluyor..gazı almıyor bi alıyor pat pat ses çıkarıyor anlamdım gitti yokmu benim derdime bir çare :( valla hi bayramı buruk geçiriyorum.. plaseee
topic açtım bi el atın lütfeeenn...:salut::pale:http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/69991-s-and-t-gt250r-gaz-yememe-3-bin-devirden-yukari-cikmiyor.html#post1878565
trendy83
28 Kasım 2009, 20:07
Beykoz da oyuruyorum ybr 125 sahibiyim,gt250r almak istiyorum ama kullanmadan da almak istemiyorum acaba beykoz tarafında oturan yada buraya gelebilecek varsa aranızda hem gider mangal yaparız anadolukavağında hemde ben bi gt250r kullanmış olurum.
Oziee
29 Kasım 2009, 07:19
Arkadaşlar herkeze hayırlı bayramlar....
Arkadaşlar acaba gtr250r nin aynalarından rahatsız olan varmı yani ben daha motoru yeni aldım fakat aynalardan yana sıkıntı yaşıyorum çok iri bi adam olmasamda anca kendi omuzlarım aynada :)
Aynı sıkıntıyı yaşayan ve çözüm bulan ark varsa ve paylaşırsa sevinirim ...
Ben şu ara uzun ayna falan arıyorum bakalım sevgiler saygılar .....
daha önceki sayfalarda yazmıştım, ben aynalarımdan birisi kırılınca, yenisinin tanesine 100 lira vermek yerine ebay'dan (takımı) 75 liraya karbon kaplamalı ve sinyalli 600RR aynası aldım. şu an onları kullanıorum ve kesinlikle orjinal aynasından hem daha şık hem de daha geniş açılı gibi geliyor bana...
Oziee o sorun aynanın daha sportif görüksün diye kırpılmasından kaynaklanıyor:) yuvarlak 600F aynası tam sana göre olur. ama bu aynalarıda biraz daha ileri itip geniş açılı baktırabilirsin
gkhnkzy
29 Kasım 2009, 16:39
aldığım çocuk aynasız kullanıyodu motoru. sadece birini buldu verdi :) baktım kötü. fiyattan düştüm, bi çift 600f aynası taktım. daha iyii
copy_x
29 Kasım 2009, 17:31
topic açtım bi el atın lütfeeenn...:salut::pale:http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/69991-s-and-t-gt250r-gaz-yememe-3-bin-devirden-yukari-cikmiyor.html#post1878565
yokmu derdimize çare gardaşlar...:salut::pale::silent::pr::pr::pr::pr:
copy_x, senin motorun enjeksiyonlu. burdan bir şey söylemek hem zor olur, hem de doğru olmaz. bir servise gidip, beyni diagnostik cihazına bağlatıp, orda kayıda düşmüş arıza loglarına bakmak lazım. ancak orda çıkar sorunun ne olduğu.
sensörlerden mi, beslemeden mi, ateşleme mi kesiyor? ancak orda anlaşılır...
belki basit bir sorundur, belki çok daha karmaşık. burdan ne söylesek boş olur...
copy_x
29 Kasım 2009, 22:43
copy_x, senin motorun enjeksiyonlu. burdan bir şey söylemek hem zor olur, hem de doğru olmaz. bir servise gidip, beyni diagnostik cihazına bağlatıp, orda kayıda düşmüş arıza loglarına bakmak lazım. ancak orda çıkar sorunun ne olduğu.
sensörlerden mi, beslemeden mi, ateşleme mi kesiyor? ancak orda anlaşılır...
belki basit bir sorundur, belki çok daha karmaşık. burdan ne söylesek boş olur...
sanırım haklısın... az önce bayii sahibiyle görüştüm servis ona bağlı diyarnakır arkaş motor..ellerinde o cihazın olmadığını..ama motoru getirmemi ve ne olursa olsun halledeceklerini söylediler...valla allahıma şükür
servisten yana sıkıntım yok..imkanlar dahilinde çok ilgililer..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:50 ----------
arkadaşlar resim istemişti :(
http://img268.imageshack.us/img268/5543/fotoraf044.jpg (http://img268.imageshack.us/my.php?image=fotoraf044.jpg)
http://img6.imageshack.us/img6/8363/fotoraf043q.jpg (http://img6.imageshack.us/my.php?image=fotoraf043q.jpg)
http://img4.imageshack.us/img4/7826/fotoraf048h.jpg (http://img4.imageshack.us/my.php?image=fotoraf048h.jpg)
yavrumalikem
29 Kasım 2009, 22:52
iyi bayramlar herkese
egzoz güzelmiş, geçen trafikte giderken gördüm turuncu bi hyo sesi benimkine 100basar, çaldım korna yanaştık kenara tanıştım HFC den Kadir, tiger egzoz var motorda sendekinin beyaz olanı, vallahi sese hayran kaldım bu motordan bu ses çıkacağını düşünmüyordum, en kısa zamanda egzoz işine giriyorum
gkhnkzy
30 Kasım 2009, 03:20
gir bakalım :) hayırlısı.. benim egsoz devil. düşük devirde biraz öksürüyo ıksırıyo :) ama 4-5 devirden sonra mükemmel açılıyo sesi..
geçen gün Eminönü'nde bir ninja 250 gördüm. ışıkta ara gazı veriyo filan.. ses yüksekti ama iğrençti.. :) sanırım egsozu değişmeden orjinal egsoz üzerinden birşeyler yapmıştı.
cakalaz
30 Kasım 2009, 13:04
egzoz güzelmiş, geçen trafikte giderken gördüm turuncu bi hyo sesi benimkine 100basar, çaldım korna yanaştık kenara tanıştım HFC den Kadir, tiger egzoz var motorda sendekinin beyaz olanı, vallahi sese hayran kaldım bu motordan bu ses çıkacağını düşünmüyordum, en kısa zamanda egzoz işine giriyorum
Bu dediğin hangi egzozdur sado ? Ben de duydum Tiger sesi 7-8ooo den snra iğrençleşiyodu :silent:
saffet
30 Kasım 2009, 14:42
iyi bayramlar arkadaşlar yazılarınızı okuyorum .
copy_x
30 Kasım 2009, 14:47
Bu dediğin hangi egzozdur sado ? Ben de duydum Tiger sesi 7-8ooo den snra iğrençleşiyodu :silent:
ula çako herşeyede muhalefetsin yaw:P valla ben aldım aldığım parada helal olsun diyorum..her halde sen 600cclerle kıyaslıyosun kardeşim orjinale göre on numara yaw:cat:
cakalaz
30 Kasım 2009, 19:32
Dostum 6oo ile neden kıyaslayayım? Ben tiger egzozun sesini duydum ve beğenmedim. Yoshimura duydum motofestte onun sesi cok daha cekiciydi...
Ama belki de tigerden tigera fark vardır bilemem :silent:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO