PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce bu Goldwing bu parayı hak eder mi?

serseric
21 Haziran 2012, 16:22
Selam arkadaşlar,
Sizce bu Goldwing bu parayı eder mi? sıfırından pahalıya geliyor çünkü meraktan soruyorum ileride benimde olucak inşallah o ayrı ama.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2011-beyaz-goldwing-gl-1800-ciziksiz-emsalsiz-dolulukta-beyaz-63951848/detay

ReiZzZ
21 Haziran 2012, 16:32
aksesuar çok ama bence 0 almak daha mantıklı zevkine göre işine yarayacak aksesuarları alır takarsın adam -ne varsa takmış hiç yakışmamış bence sade hali daha güzel

Sinan Aksu
21 Haziran 2012, 16:34
Alttaki detayı okudunuzmu bilmiyorum ama,
35.000 TL değerinde faturalı aksesuar mevcutmuş.

Barış Şuşut
21 Haziran 2012, 16:55
canım motoru ledlerle panayır eşşeğine çevirmiş .. valla bence en iyi hali fbrk çıkış hali

inzell
21 Haziran 2012, 16:58
Zenginin apaçisi de böyle yapıyor işte.

avciceyhan
21 Haziran 2012, 17:14
bu motoru cevahirden mecidiyeköye gelirken ilk ışıklarda görmüştüm 100-150 metre ileriden ışık yumağı gibi bir şey gözüküyod yaklaşınca farkettim motor olduğunu iyice yaklaşınca goldwing olduğunu farkettim trafikte farkedilirlik katar ama bundaki biraz abartı bir kurye veya kebabçı yapsa aynı şeyi forumun %95 apaçi der buna ne denicek merak ediyorum

asot
21 Haziran 2012, 17:37
ne sürerim ne de binerim, böyle igrençlik yok. hele o arka çantarlar yok mu bir tek mercedes logosu eksik.. :D

SonpoL
21 Haziran 2012, 17:42
canım motoru ledlerle panayır eşşeğine çevirmiş .. valla bence en iyi hali fbrk çıkış hali

Her aracın orjinalinden yanayım.

K o r @ y
21 Haziran 2012, 18:14
harbiden 35,000 tl değerinde aksesuar taktıysa yazıklar olsun... :farao:

remzi_39
21 Haziran 2012, 18:23
2 gün önce Honda da sifiri 32 bin Euroya vardi...

ersin90
21 Haziran 2012, 18:35
YA BUNU alacağına O km Honca CiviC alırım :) 4 teker hiç olmazsa

motosiklete 15.ooo TL den fazlası israftır bana göre... Altı üstü iki teker...

SonpoL
21 Haziran 2012, 18:46

Bu bir gönül ve zevk meselesidir. Ben de ileride farklı olmak adına ducati almak istiyorum. 100.000 TL'ye de yakın fiyatı var. Sen sanıyor musun o motordan alacağın zevki arabadan alabileceğini? Kimisi ihtiyacını görecek 1+1 eve 50-60-80 bin TL neyse para verir. Kimisi gider milyon dolara residence'tan daire alır. Bu tamemen kazançla ve zevkle alakalı. Unutma ki burası motosiklet forumu.

ReiZzZ
21 Haziran 2012, 18:46

ne civici 80000 tl para ediyor o paraya 1.4 tsı 160 otomatik passat alır yardırırsın

UNdocab
21 Haziran 2012, 18:47

Tekerlek başına para veriyorsan. AS 950 kamyonlar var onlardan alman daha mantıklı!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-kamyon-kamyonet-sahibinden-satilik-950-90908253/detay

Baksana birsürü tekerlek var
http://www.modifiyeliarabalar.net/imagdatas/fCr82298.jpg

frantisec
21 Haziran 2012, 19:08
bu motoru cevahirden mecidiyeköye gelirken ilk ışıklarda görmüştüm 100-150 metre ileriden ışık yumağı gibi bir şey gözüküyod yaklaşınca farkettim motor olduğunu iyice yaklaşınca goldwing olduğunu farkettim trafikte farkedilirlik katar ama bundaki biraz abartı bir kurye veya kebabçı yapsa aynı şeyi forumun %95 apaçi der buna ne denicek merak ediyorum

sosyete apaçisi diyecekler :queen:

necatik35
21 Haziran 2012, 19:14
Güzelim goldwing i yürüyen pavyona çevirmiş görmemişin oğlu :)

delileoo
21 Haziran 2012, 19:22
harbiden 35,000 tl değerinde aksesuar taktıysa yazıklar olsun... :farao:

sana ne olum zevk adamın para adamın..sen de anca çeneni yorarsın burada.. :)

ersin90
22 Haziran 2012, 01:14
Bana göre diye başladım cümlemde...:) pekdikkat edilmemiş sanırsam...neyse...zevk meselesi tabi bu

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------

http://static.shiftdelete.net/img/article/Dodge-Tomahawk-V10-Superbik1279616476.jpg

kemboo
22 Haziran 2012, 01:23
canım motor ne hale geldi....

F54
22 Haziran 2012, 01:31
angara lı olsa birşey diyemezdim ama istanbullu olunca şaşırdım:santa:

serseric
22 Haziran 2012, 01:32
İlerde inşallah almak istediğim araç arabadan farkı yok kış içinde üstüne bişeyler ayarlanır bunun ayrıca bencede fazla ve gereksiz led kullanılmış merak etmiştim acaba ben mi beğenmedim birtek diye

Soykan67
22 Haziran 2012, 01:35
Zengini fakiri yok apaçi apaçidir.Hani işe yarar, konforu arttıracak aksesuarlar olsa neyse, de sırf gereksiz şeyler takmış herif.Bu motoru oldum olası sevemedim, fazla konforda zevk vermez.

glock
22 Haziran 2012, 02:48
fiyatı çok uçuk geldi, üstelik kasası makyaj gördü...
sıfır (0)km almak daha cazip olur,
küryakin gibi sadece goldwing'e ait özel parçalar-aksesuarlar üretiliyor,
insanlarda heves edip satın alıyorlar, fakat bu gerçektende abartılı olmuş.
Not: Hani bazı motosiklet sürücüsü, meraklısı arkadaşlar varya, Supersport Motosikletlerin ne kadar gereksiz olduğunu söylerler, birçok eleştiride bulunurlar...
Bende bu tarz motosikletleri çok gereksiz görüyorum, ancak ve ancak dünya veya avrupa turları için ideal olabilir.

CBF150
22 Haziran 2012, 10:18
ilk önce ilanda görmüştüm.Çok şaşırdım nedir ne değildir diye birde baktım ki galeriden satılık. galeride yolumun üstünde iş dönüşü galeriye uğradım motoru tepeden tırnağa inceledim. Haddinden fazla aksesuar ve aydınlatma var. tam sahil şeridin de kullanılacak tarz dan olmuş.:P
Zaten motor Ankara'ya İzmir den gelme.Çok can canlı olmuş o parayı hayatta etmez.İlk zamanlar 85,000 tl. istiyordu.Şimdi 78,000 e falan geliyor.Sıfırı 63,000 tl.iken o parayı vermem ben o motora .Ayrıca çoğu aksesuarda gereksiz.Amerikalı zenciler gibi fazla aksesuar takmışlar.:mrgreen:

Soykan67
22 Haziran 2012, 10:36
fiyatı çok uçuk geldi, üstelik kasası makyaj gördü...
sıfır (0)km almak daha cazip olur,
küryakin gibi sadece goldwing'e ait özel parçalar-aksesuarlar üretiliyor,
insanlarda heves edip satın alıyorlar, fakat bu gerçektende abartılı olmuş.
Not: Hani bazı motosiklet sürücüsü, meraklısı arkadaşlar varya, Supersport Motosikletlerin ne kadar gereksiz olduğunu söylerler, birçok eleştiride bulunurlar...
Bende bu tarz motosikletleri çok gereksiz görüyorum, ancak ve ancak dünya veya avrupa turları için ideal olabilir.

Avrupa turu neysede, bence Dünya turu için bile uygun bir motosiklet değil.Bu motosikletle medeniyetten uzaklaşırsan işin iş.Bozulduğu zaman bile tamir etmesi biraz zor.Bana göre gereksiz ve aşırı pahalı.

Belirtmeden de geçemiyeceğim.Bir yerde okumuştum; Birisi, "Dedem bile Goldwing ile uzun yol yapar" demişti :)

Seko
22 Haziran 2012, 10:49
Hiçbir ikinci el taşıt aracına sıfırından fazla para verilmez. Sen aksesuar takıyorsan keyfin için takıyorsun, satarken üzerine aynı parayı koyamazsın. Normalden biraz daha pahalı olur onu anlarım ama sıfır fiyatını isteyemezsin. Üzerine taktığı o ledli ıvır zıvırın en pahalıları 80$'a Ebay'de satılıyor, çoğu 30 - 40 $. Aslında o aksesuarların fiyatı muhtemelen orjinallerinden daha ucuzdur. Adam sanki 50 bin TL'lik aksesuar takmış da 35 bin TL olan orjinallari kenara koymuş gibi yazmış.

beko12345
22 Haziran 2012, 11:05
bence güzel motor yaa :D hepsinn yeri ayrı süpersport ta ayrı enduro da ayrı buda ayrı chopper da ayrı hepsi güzel motor olsun yeter :D

blamir
22 Haziran 2012, 11:50
35.000 TL lik led mi olur arkadaş. Yersen işte.

serseric
22 Haziran 2012, 13:24

hahahahaha buna çok güldüm iştee

eren özer
22 Haziran 2012, 13:38
:) La biz 40 tl + 5 tl ye montaj parasına tüm motoru boydan boya led le döşedik :P
He bide bu sadece benim düşüncem 600cc den Yüksek motor alan benim tercihime göre zengindir sebeb ise Neyine 1340cc hayabusa işe gidip gelmicen en nihayetinde zengin ki takılmak için almışsın zevk meselesi Hele hele hele hadi SS yi anlıyom KamiKaze Kutsalruh http://www.youtube.com/watch?v=pCgAz4z26ak
Ya bu cruiser,chopper cılara ne demeli 1600,1700cc makina kullanıyorlar

Reşit
22 Haziran 2012, 13:41

Uzay led'i. Len ne uzay led'i bildiğimiz ebay led'i işte, kandırmayalım birbirimizi :flower:

htmetin
22 Haziran 2012, 13:44
İçine etmiş görmemişin oğlu.

arca94
22 Haziran 2012, 13:51
Galiba led fabrikasının sahibi bu adam..

sedici
22 Haziran 2012, 14:46
şu geldi aklıma, pakistanda hindistanda kamyonları süslerler böyle...

http://www.paklinks.com/gsmedia/files/88054/a-truck-in-sunset.jpg

burda daha net görebilirsiniz anlatmak istediğimi :queen:
http://www.youtube.com/watch?v=uUGFhVWPOFs

http://www.youtube.com/watch?v=uUGFhVWPOFs

lycantrophic
22 Haziran 2012, 16:02
O goldwing bu goldwing değil de goldwing genel olarak o parayı haketmiyor. Araba yapacaklarmış iki teker eksik takmışlar fahiş fiyata motosiklet diye pazarlıyorlar.

serseric
23 Haziran 2012, 09:35
O goldwing bu goldwing değil de goldwing genel olarak o parayı haketmiyor. Araba yapacaklarmış iki teker eksik takmışlar fahiş fiyata motosiklet diye pazarlıyorlar.

bence yanlışın var dostum çok güzel bir motor zevk içinn birebir bence şahsen zengin olsam şehir içi ve dışı bu motorla giderim her yere

manners
23 Haziran 2012, 11:56
iyiki bu arkadasin sunnet doneminde led isik yokmus. nerelere led takardi belli degil. saka maka rezil etmis motoru asaletli motor sokak bilmemnesine donmus. kroyum ama para bende demek istiyorsan bire bir sanirim

Barış Şuşut
23 Haziran 2012, 12:05

ha şimdi orda bi dakka duracaksın.. goldwing efsanedir.. sen hiç kullandınmı bu aracı .. nasıl anlatıyim araba konforu ile motor kullanamak gibi .. kızgın kumlardan sonra denize atlamak gibi :) .. hele hele artçın için konfor dahada yüksek .. turing motorların en babası .. al 5000 km yap ne bel ağrısı ne kıç ağrısı.. cruise kontrol, sele ısıtma, müzik.. geniş çantalar .. mükemmel bir yol tutuş .. ee tabiki 1800 cc motorun torku ve kudreti.. her motorcu belli bir yaşta bu motoru kullanmak ister .. yukarıdaki motor işte bu ruha aykırı olduğundan eleştirdik.. yoksa motorların nirvanasıdır..

jimpam
23 Haziran 2012, 12:44
beyaz goldwing mi olurmuş ya.

hocaseko
23 Haziran 2012, 12:50
memur kafası ile bakarsam al bir tenere 1200 al bir gs 1200 derim :)

blt_59
23 Haziran 2012, 12:56
canım motoru ledlerle panayır eşşeğine çevirmiş .. valla bence en iyi hali fbrk çıkış hali on numara yorum,hakkaten bu motora yapılacak 35 bin tl lik en kaliteli işkence yazıktır yaa ..

ozgurakman
23 Haziran 2012, 13:03
bir goldwing hayranı olarak şunu söyleyebilirim, aksesuarsız goldwing sadece bir hondadır. goldwingi goldwing yapan aksesuarıdır ancak bu motorun sahibinin pavyonu falan var heralde heryeri led olmuş:mrgreen:
aşırı aksesuar makineyi boğmuş. değil 35000, 135000lik aksesuar bile taksa o makine bence alınmaz. çirkin...

serseric
23 Haziran 2012, 13:33
ha şimdi orda bi dakka duracaksın.. goldwing efsanedir.. sen hiç kullandınmı bu aracı .. nasıl anlatıyim araba konforu ile motor kullanamak gibi .. kızgın kumlardan sonra denize atlamak gibi :) .. hele hele artçın için konfor dahada yüksek .. turing motorların en babası .. al 5000 km yap ne bel ağrısı ne kıç ağrısı.. cruise kontrol, sele ısıtma, müzik.. geniş çantalar .. mükemmel bir yol tutuş .. ee tabiki 1800 cc motorun torku ve kudreti.. her motorcu belli bir yaşta bu motoru kullanmak ister .. yukarıdaki motor işte bu ruha aykırı olduğundan eleştirdik.. yoksa motorların nirvanasıdır..

claps claps claps ayakta alkışlıyorum sanırım kullanmışsın sen anlatımından anladıgım kadarıyla :( bize nasip olmadı daha birde şehir efsanesi dolanıyo geri vitese takıp gazı çevirince geri gerimi gidiyo bu onu merak ediyorum :D