Orijinalini görmek için tıklayınız : 2004 burgman 400 & 2008 xciting 500
tr100a
20 Haziran 2012, 16:56
burgman 39000 km de kymco 28000 km de yakıt burgmanda 400 4.5 lt 100km 2008 xciting 500 5-5.5 lt 100 km hangisi alınır fiatları ikiside aynı
tr100a
20 Haziran 2012, 20:11
üsküdarda xciting 500 gösterebilecehim veya bakıbilecek cengaver arkadaş aranıyor
tr100a
20 Haziran 2012, 23:05
huuuu bu konu güncel cevap bekliyorum
serseric
21 Haziran 2012, 13:04
kendi düşüncemi söyleyecek olursam;ikisinide hiç kullanmadım ama burgman biraz daha eski,4 yıl azımsanacak bir zaman değil.kymco ona göre muhtemel olasılıkla daha temizdir ve digital ve mekanik aksam yönünden daha ileri teknolojidedir eğer ikiside aynı model olsa kuşkusuz burgman derim ki inşallah ilerde alacagım motordur burgman,ayrıca suzuki burgmanın parçasının biraz pahalı oldugunu her yerde duydum ve okudum kymco ona göre biraz daha insaflı sanırım parça fiyatında ikiside tercih edilebilir ama kymco bu şartlar da daha önde bence
NoMotorNoCry
21 Haziran 2012, 13:19
Burgman'larda ciddi derecede yağ eksiltme sorunları olabildiğini duymuştum.Heleki bu kadar eski model olunca ben olsam baya bi şüpheyle bakardım.Biliyosunuz ki yağ eksiltme sorunu hemen anlaşılabilecek bişey değil.Zamanla ortaya çıkar.Xciting500'e gelirsek karburatörlü olduğu için ciddi yakıt tüketimi olduğunu duymuştum.Araba kadar yakıyo demişlerdi.
ygk
22 Haziran 2012, 11:17
ben burgmanda hiç yağ eksiltme olduğunu duymadım. çok sağlam bir motordur ama 8 yaşında. parçası gerçekten çok pahalı, bakım masraflarıda öyle. ayrıca motor 8 yıldır kullanılıyor, bir sekiz yıl daha geçmeden motor isteycektir. xcity daha iyi bir seçim olur.
yamyamaha
22 Haziran 2012, 12:24
bu günlerde benimde aklımı kurcalayan bir soru. kullandığım arabayı elden çıkartsam çok fazla seçenek oluyor. ve sanırım kymco dercih ederdim. olumlu görüş bildirenler çok.
ama ha deyince satılan bir arabam olmadığından Suzuki swift le takas düşünenlerle bu işe girişince de suzuki burgmankullanıcıları bana sürekli göz kırpıyor, sanırım bugün yarın bir burgmanım olacak gibi. ama nakitim olsaydı kymcoyu tercih ederdim. parca fiyatları suziye göre daha makül ve silkar servislerinden genelde memnunlar.
tr100a
25 Haziran 2012, 18:05
xciting 500 aldım yakıtı abartıyorlar 2 günde 500 e yakın kilometre yaptım genel olarak sakin kullanımda şehir içi 25 kuruş (tamamı şehir içinde sucu motoru gibi değil)şehir dışı 20 kuruş benzin alırken litresine bakmadım fuul yaptırıyorum bu şekilde hesaplıyorum yaklaşık olarak bu değerlerde yakıyor kullanan kişinin kriterlerine göre değişir bence
search16
25 Haziran 2012, 18:40
Hayırlı olsun. Güzel makina.
tr100a
09 Temmuz 2012, 21:39
son gezimden yakıt durumu kullananlar şikayetçi değilde kullanmayan daha çok şikayetçi hal böyle olunca millet korkuyor çorlu iğneada gidiş dönüş330 km yol yaptım şehir içi dahil düzlüktede kısa aralıklarla yapıştırdım 150 km gibi iki kere benzin aldım buda 4.17 tl x 9.1 litre=38 tl 4.30 tl x 9.75 litre=42 tl toplam 70 tl motor full yüklü ikimiz 150 kg ve küçük bir çadır iki battaniye iki yastık ve gerekli kamp malzemeleri bir miktar sebze meyve ve kahvaltılıklar 100km ye 5.7litre yani km ye 21 kuruş harcamışım yolu bilmeyene yazayım karadeniz bölgesi dağlık bol virajlı dik yokuşlar ve inişlerle dolu sürat yapamayacağınız yol bu arada 251 mz iki kişi 65 tl benzin harcadı aynı yolda beraber siz buna göre kıyaslayın bence kesinlikle cok yakmıyor
yamyamaha
26 Temmuz 2012, 03:32
tr100a dostum bende xciting 500 aldım. bol bol paslaşalım olurmu. kerata çok hoş. :)
tr100a
26 Temmuz 2012, 20:38
evet cub tan sonra bana titanik gibi geldi bakan hayran kalıyor araba kadar büyük ve çok kallavi nasıl scooter bu ya diyenler çok
Sinan Aksu
26 Temmuz 2012, 20:56
Bunlarin sele altı nasil müdür?
tr100a
26 Temmuz 2012, 21:07
bir kask çok rahat sığıyor kenarlarda hafif boşluk kalıyor
ZIPPIRMAN
26 Temmuz 2012, 21:08
Bunlarin sele altı nasil müdür?
3+1 hem içEride hemde bahcede tuvaleti varmış ha.
3+1 hem içEride hemde bahcede tuvaleti varmış ha.aga ebeveyin banyosu da varsa tam benlik:P
beyler birkaç resim atında şu motorları görelim bende bu ara sym gts i evo düşünüyorum kerata çok güzel gözüküyor gözüme
Sinan Aksu
26 Temmuz 2012, 21:26
aga ebeveyin banyosu da varsa tam benlik:P
beyler birkaç resim atında şu motorları görelim bende bu ara sym gts i evo düşünüyorum kerata çok güzel gözüküyor gözüme
Beşiktaştan alırsan sıfırını 9000 TL'e birakiyorlar.
Daha geçen ay aldik.
Sele altına hem kask, hemde mont sigiyor.
3+1 hem içEride hemde bahcede tuvaleti varmış ha.
Lazimlik taşimayacaz yani yanimizda Gürol abi :)
tr100a
26 Temmuz 2012, 21:30
resimlere burdan bakın şimdilik idare edin yenisini çeker atarım 2 gün içindehttp://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/104183-yeni-ikinci-motorum-xciting-500-a.html?highlight=
sinan sıfır alacak kadar zengin değilim:mrgreen:
kdv ötv yi bi önceki sahibi öderse çok hoşuma gider:cherry:
daha önce 3 tane sıfır motor aldım 3ün de de çok zararlar ettim hatta birisi yok pahasına gitti
en son akıllandım motor alacaksam servis bakımlı temiz az zorlanmış motor alırım 4 üncü motorumu 2.el aldım ustayla gittik baktık aldık geldik hiç bi arızası da çıkmadı o yüzden artık sıfır km de hiçbir şekilde bi araç almam devlet i zengin edemem kuusuruma bakmasınlar yani:pl:
giderim temiz bi motor bulurum zaten 2 eller hep daha az km servis bakımlı satanlarda büyük ihtimalle büyük cc geçiş için satıyorlar bizde düşeş bi tane denk getiririz veririz gazı..:bestmt:
teklif için tşk:)
Sinan Aksu
26 Temmuz 2012, 21:42
sinan sıfır alacak kadar zengin değilim:mrgreen:
kdv ötv yi bi önceki sahibi öderse çok hoşuma gider:cherry:
daha önce 3 tane sıfır motor aldım 3ün de de çok zararlar ettim hatta birisi yok pahasına gitti
en son akıllandım motor alacaksam servis bakımlı temiz az zorlanmış motor alırım 4 üncü motorumu 2.el aldım ustayla gittik baktık aldık geldik hiç bi arızası da çıkmadı o yüzden artık sıfır km de hiçbir şekilde bi araç almam devlet i zengin edemem kuusuruma bakmasınlar yani:pl:
giderim temiz bi motor bulurum zaten 2 eller hep daha az km servis bakımlı satanlarda büyük ihtimalle büyük cc geçiş için satıyorlar bizde düşeş bi tane denk getiririz veririz gazı..:bestmt:
teklif için tşk:)
Valla üstadim en az 5 yıl kullanmayacaksam, sıfır araç almak banada pek mantikli gelmiyor aslinda.
Malum motosiklette her sene beklentilerimiz değişiyor ve her sene motoruda değiştiriyoruz. :pr:
yaşar35
26 Temmuz 2012, 21:45
tr100a dostum bende xciting 500 aldım. bol bol paslaşalım olurmu. kerata çok hoş. :)
hayırlı olsun kardeşim.kazasız belasız kullan inşallah.ahada buda benim kerata:cherry:http://img337.imageshack.us/img337/1851/p1000811q.jpg
Valla üstadim en az 5 yıl kullanmayacaksam, sıfır araç almak banada pek mantikli gelmiyor aslinda.
Malum motosiklette her sene beklentilerimiz değişiyor ve her sene motoruda değiştiriyoruz. :pr:ben zaten bu konuyu bi anlayamadım büyüt büyüt nereye kadar:silent:
tr100a
27 Temmuz 2012, 00:20
en mantıklısı xciting yedek parça diğer markalara göre en ucuzu hacim olarak ne yazıyorsa o ve kimsenin dikkate almadığı avantaj ağırlık (benzin sarfiyatını etkiliyor ama) can ve mal güvenliği daha önemli yol tutuşu harika rüzgarda ve engebeli asfaltta güven veriyor millet boğaz köprüsünde panelvanları rüzgara siper edip ilerlerken ben 140 vurdum sol şeritte
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO