Orijinalini görmek için tıklayınız : ilk kazami yaptim...
Motorumla ilk kazami yaptim arkadaslar... Kavsakta bize yesil yandiktan sonra normal kalktim ve arabanin birisi kirmizida hizla gecince ani fren yaptim.. yana devrilerek 5 metre suruklendim. Allaha sukur elimdeki ve dizimdeki siyrik haric birseyim yok. Tek hasar motorumun sag sinyal lambasi kirildi..Ve ben dustukten sonra yanima gelen İLK KİSİ BİR MOTORCUYDU. Arkadaslar gercekten su an gozlerim doldu. Motorunu durdurdugu gibi hmn yanima geldi ve biseyin var mi diye sordu. Yardim etti. Sunu anladimki motorcunun tek dostu yine bir motorcuymus.
Siz siz olun kavsaklarda yesil bile yansa iyice kontrol etmeden gecmeyin. (Ben kontrol etmeme ragmen boyle oldu. Kimbilir hic bakmasaydim belki de adamla carpiscaktik). Kazasiz belasiz surusler..
(Bu arada skullhunter ER-5 icin sinyal lamba fiyatlari hakkinda bir bilgin var mi?)
Çok geçmiş olsun dostum. Öyle hayvanlarla dolu bir memleketizki yani bu kadar olur. Dallama arkasına bile bakmadan gitmiştir allah bilir. Kırmızıda geçmek neredeyse cinayet sayılır.
Tekrar geçmiş olsun çok ucuz atlatmışsın.
merssk
02 Ekim 2004, 01:44
Geçmiş olsun kardeş allahtan pek 1 seyin yok neyse önerilerin için saol kendine dikkat et tekrar dan geçmiş olsun byes
Darkfriairs
02 Ekim 2004, 01:44
Yahu adam, mahalle arasında 3. viyeste gidiyor, çocuklardan birini top peşine koşsa ne olacak. Cahil bir millet olduğumuzu ben söylüyorum kızıyorlar bana...
geçmiş olsun.malesef motorcu olarak her an herşey olabilir şeklinde gitmek gerekiyor.
sagolun arkadaslar. gercekten insanlarimiz kirmizida gecilmemesi gerektigini ogrenene kadar olan bizlere oluyo.. cok dikkatli olun cok... ozellikle kavsaklarda
Donald_Duck
02 Ekim 2004, 07:12
Gecmis olsun...
EL ve dizdeki siyriklardan dolayi bana HER zaman TAM kusam durumunda degilmissin gibi geldi. DIzlik...eldiven...
Ihmal etmeyelim dostlar, ne zaman neyle karsilasacaginizi bilemezsiniz...
HER ZAMAN
TAM KUSAM
olurmu? Lutfen...
Erhan Erdil
02 Ekim 2004, 15:23
kanle, geçmiş olsun iyişallah bu sonm kazan olur.
Sinyalin fiyatı 35€ civarında olması gerekiyor. Eger istersen yerli üretim sinyallerde takabilrisin onların fiyatı 2-3 milyon ama tek takarsan guzel durmaya bilir çift olarak degistirirsin.
danger0
02 Ekim 2004, 16:46
geçmiş olsun kanle. Ben artık bu kırmızı ışık olayına söylecek bişey bulamıyorum. resmen yeşil yandıktan sonra kırmızıda geçenlerin geçmesini bekliyorum o derece yani. :silent:
tesekkur ederim hepinize
Evet dd ne yazikki eldiven ve dizlik takmamistim ama bundan sonra eksiksiz adimimi atmam motorla disari. Zaten bir sureligine motor binmemeye karar verdim kafami toplamak icin.
Sagol skullhunter ama orjinal degistiricem yani goruntusu ve orjinalligi bozulmasin.
Bu arada ER-5 ile ilgili birsey daha kesfettim.. bacagimin ustune dusmeme ragmen hicbirsey olmadi. Heralde motorda dusmelere karsi bacak sikismasin diye ozel onlem mi aldilar yoksa ben mi abartiyorum :queen:
powerbyaydin
02 Ekim 2004, 17:43
geçmiş olsun kanle
aynı olaya ben bizzat şahit oldum biz kırmızıda kavşakda beklerken yanımızdaki araç kırmızıda geçti ve bws scoter kullanan kişi kendisine yeşil yandığı için biraz hızlı geliyordu gözümün önünde arabaya çarptı hemen hastaneye atdılar adamı o olayı görmek bile insana şok etkisi yapıyor onun için ne kadar yeşil yansa bile hep dikkat ederim çünkü aynı olaya araba kullanırkende şahit oldum
ya millet renk körü yada kırmızı onları ateşliyor :pl:
sagol kardes
eger birisi kirmizida gecip te motorluyu oldururse cinayetten mi yargilanir acaba? bi fikri olan var mi
hondacbr1100xx
02 Ekim 2004, 20:26
Kanle geçmiş olsun...
Demek biraz daha dikkatsiz olsan çarpacaktı sana... İyi ki motosiklet kültürünü ortaya koyup emin olarak çıkmışsın yola..
Motorcunun senin yanına ilk gelen olması, görmemezlikten gelmemesi çok doğal.. Çünkü oda kim bilir bu güne kadar ne acıklı olaylar, senin yaşamış oldugun gibi kazalar atlatmıştır ki senin derdini en iyi o anlamış o anda..
Her işe bir hayır var. . Bence kazanın hayrı da ondan çıkartılabilecek derstir..
İnşallah tekrarlanmaz..
FreeWind
02 Ekim 2004, 22:01
dostum izmir de öle ayı dolu ayııı :pl:
ve geçmiş olsun iyi daha kötü olmamış
hiç unutmam bundan 4-5 sene kadar önceydi yayalara yeşil ışık yandı
bende yayayım karsıya geçecem ve benden başka daha bissürü insan karşıya geçecek(hatay/nokta durağının orasıydı bilenler bilir)
biz karşıya geçiyporuz ayının biri bi daldı yayalara biz kaçıyoz adam kaçmasak ezecek geçeçek bizi .şok oldum kaldım hem kırmızı ışık hemde yayalar geçerken geçio adam.
aklıma gelen bütün küfrleri saydım adam vallaha o zman
sagolun dostlar..
herseyden oldugu gibi bundan da bir ders cikardim tabiki. sadece ben degil bunu okuyan herkes 2 kat daha dikkatli olsun lutfen.
hatayin oralari bilirim valla cok tehlikeli kavsaklar fln.. onemli olan tek sey D?KKAT D?KKAT VE D?KKAT..
invent
03 Ekim 2004, 04:58
çok geçmiş olsun,
Geçmiş olsun sende kazazedeler kervanına katıldın yani.. Kazasız belasız ne diyelim.. Türkiyede motorlar yeni yeni adam yerine konmaya başlandı ondan dolayı....
sagol invent
sagol kanky..
KANKA OGLUM COK GECMİS OLSUN BEN TOPICI YAZANA BAKMADIM :pale: ALLAH KAHRETMESIN BISEY YOK DEMI HANGI ISIKLARDA OLDU BU KIPAYI GECTIKTEN SONRAKI SHELLIN ORDAKI ISIKLARDA OLDU TAHMIN EDIYORUM ??? ALLAH BELASINI VERSIN SU KIRMIZIDA GECEN OKUZUN BIRICIK KANKAM TEKRAR GECMIS OLSUN
sagol kanky tahmin ettim zaten bakmadigina cunku fazla tepki vermemissin.. Bp var ya.. izmir ekonomi uni. ye giderken. ordaki kavsakta oldu kaza. birseyim yok allaha sukur. aslinda telefonda soylicektim sana ama yuzyuze soylerim diye dusunmustum. gerci siteye bu siralarda uye olcagini bilmiyodum. tekrar cok sagol sana sonra ayrintili anlatirim..
Donald_Duck
04 Ekim 2004, 13:23
sagolun dostlar..
herseyden oldugu gibi bundan da bir ders cikardim tabiki. sadece ben degil bunu okuyan herkes 2 kat daha dikkatli olsun lutfen.
hatayin oralari bilirim valla cok tehlikeli kavsaklar fln.. onemli olan tek sey D?KKAT D?KKAT VE D?KKAT..
Eee? Hani "HER ZAMAN TAM KUSAM" dersi? :pale:
muRRat
04 Ekim 2004, 13:56
Geçmiş olsun. Aslında hep grup gezmek lazım. Biri hata yaptığında gruptan yanında sana yardım eden ve hayvanlık yapanı :pl: kovalayacak bir grup arkadaş olması iyi olur :thumright:
Geçmiş olsun. Aslında hep grup gezmek lazım. Biri hata yaptığında gruptan yanında sana yardım eden ve hayvanlık yapanı :pl: kovalayacak bir grup arkadaş olması iyi olur :thumright:
kankamın yanında olsaydım yapıcağımı çok iyi bilirdim zaten O.ipnenin bi güzel arkasından takip edip indigi yerde dövmek vardı ya.. neyse bundan sonra kankamla beraber olucaz zaten..
Choppery
05 Ekim 2004, 00:25
Gerçekten geçmiş olsun.
Umarım bi daha kaza yapmassın ama yapıncada böyle sıyrıklarla atlatırsın işşallah.
haklisin dd
asil ogrendigim ilk sey "HER ZAMAN TAM KUSAM"
ve tabiki dikkat.. :thumleft:
iyi dilekleriniz icin tekrar sagolun arkadaslar..
geçmiş olsun kanka. yok abi adımızı zorla serseriye çıkaracaklar. inip aşağa dövmeden olmuyo ayıları. bu arada ben daha güzel bi yol buldum. böle hayvanlık yapanların yanından geçerken kaportaya doğru ayağını uzatacan. arka çamurluktan ön tampona kadar güzeelll bi çizicen. sonra vınlıcan. bu kadar... :pl:
yine de bizler herseye ragmen iyi niyetli olalim da sonra adimiz cikmasin.
gerci kazayi babama anlattigimda bana verdigi tepki su oldu : "sen de onun on camini indirseydin ve 'iste simdi odestik' deseydin" dedi :)
sagol bu arada race :)
çok büyük geçmiş olsun kanle. motosiklette kazadan kaçılmıyo demekki. sen hatalı olmasan bile eninde sonunda başına bi kaza geliyo. çok şükür ucuz atlatmışsın. bu tür şeyler benim başıma geldiğinde ne yapıcam hiç bilmiyorum... :pr:
Umarım kimseye bişey olmaz. Ama tabi demekle olmuyor. Gülü seven dikenine katlanır. Böyle berbat bir trafik ve gerizekalı araba şoförlei olduğu sürece ne yazıkki tehlikedeyiz.
onur_NX
07 Ekim 2004, 02:59
kanle dostum tekrar tekrar cok gecmis olsun bende 1-2 gun once ilk kazamı yaptım bende sag sinyali kırdım yan yattı.. dikkatt dikkaat diyorum
sagol seda
sagol oytun
sagol onur
umarim sizler hic bir zaman kaza yapmazsiniz..
seda: kaza yaparsan (ki isallah boyle birsey hic olmaz) umarim en kotu benimki gibi olur..
oytun : kesinlikle katiliyorum
onur: actigin forumda da yazdim ama burdan da yazayim gecmis olsun kardes.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO