Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Fizy 125 (2012 Model) Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Sayfa :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
dogus2006
23 Mayıs 2012, 07:19
Yeni gelen bir scooter spacy 125lik yapmışlar
http://www.honda.com.tr/images/nav/detay_motosiklet/scooter_fizy125.jpg
http://image5.sahibinden.com/photos/81/13/73/big_84811373906.jpg
http://image5.sahibinden.com/photos/57/04/93/big_855704938ua.jpg
http://img406.imageshack.us/img406/9913/adszlj.png
mert136
26 Mayıs 2012, 17:50
Bugün Fizyi inceleme fırsatım oldu.izlenimlerim 1.motor çok ufak 2.Sele ufak iki kişi zor sığar.3.Farlar armut tipi 4.lastikler tubeless değil 5.performansı güzel.Seri ve kıvrak şehiriçi için yeterli.6.Yerden çok alçak kasislerde sürtebilir.7.Kalitede problem yok.activa gibi sorun çıkartmaz.Aklımda kalanlar bunlar ama spacy mi fizy mi diyen olursa tabiki spacy.
dogus2006
27 Mayıs 2012, 17:15
spacy tabiki bunu 125 cc yapmışlar karbüratör var
mert136
04 Haziran 2012, 23:25
Bugün D&B motoru arayıp nakit fiyatını sordum.Plaka-ruhsat hariç 3.150 TL. Plaka+ruhsat dahil 3.550 TL. dendi.
mert136
17 Haziran 2012, 11:48
Fizy ile ilgili bir kaç düzeltme yapayım. Yanlış bilgiden dolayı özür dilerim. Lastikler tubeless'tir.Otomatik jikleli.Seleside çok sertmiş belli km'den sonra yoruyor.
TATLIHIZ
17 Haziran 2012, 17:18
Scapy 110,Fizy 125 Kasası yer degiştirse cok tutar
jackal_64
17 Haziran 2012, 18:28
Bende inceledim ama space bence daha bi hoş fama fizy biraz daha güçlü yanılmıyorsam..
semihg
24 Haziran 2012, 23:37
Ben şuan çalıştığım yerde fizy kullanıyorum,motor fazlasıyla seri.gerek gidişi gerek se kalkışları,koltuğu dendiği gibi biraz sert.ama iki kişi oturduğunda gayet normal oturuyor onda sıkıntı yok.
cool113
26 Haziran 2012, 00:52
honda sadece paket servisi yapan firmaları düşünmese birazda normal kullanıcıları düşünse iyi olur artık. ticari amaçlı olup olmadığını bilmem fakat normal bir kullanıcı olarak bu tipsizlik abidesi motoru kullanmak istemem. bu tipsiz motora binmem için onların bana para vermesi lazım.honda pcx modelini getirdiğinde güzel motorlar gelmeye başlayacak demiştim fakat pcx in ardından spacy ve fizy gibi tipsizlik abidesi modeller gelince hondadan tamamen ümidi kestim. spacy ve fizy gibi tipsiz modelleri alan arkadaşlar bana göre hata yapıyorsunuz.bu modelleri almayın aldırmayında pazar paynı kaybetmek istemeyen honda zorlada olsa güzel motorlar getirecektir. ortada hiç ama hiç bir değişiklik ve yenilik yokken honda boyuna zam yapıyor niye alıyorsunuz arkadaşlar başka markamı yok. cbf 150 fiyatı 3100 TL dan azar azar gelen zamla 4.800 TL na çıktı bakıyorsun motora bir civata bile değişmemiş. ne yenilik yaptında zam yapıyorsun arkadaş... honda hiç bir yerde satamadığı tapon modelleri ülkemiz vatandaşlarına çakmaya çalışıyor. yabancı ülkelerde avrupa ülkeleerinde paket servisi yokmu o ülkelere niye bu modelleri kakalamıyorlarda bize getirip kakalamaya çalışıyorlar. son zamanlarda pizzacı ve kebapçıların çok büyük bölümü kymco agility ve başka markalar tercih etmeye başladı. bu resmen ülkemize yapılan bir hakarettir bunu yıllardır söylüyorum ve söylemeyede devam edeceğim.
mir
26 Haziran 2012, 01:04
honda sadece paket servisi yapan firmaları düşünmese birazda normal kullanıcıları düşünse iyi olur artık. ticari amaçlı olup olmadığını bilmem fakat normal bir kullanıcı olarak bu tipsizlik abidesi motoru kullanmak istemem. bu tipsiz motora binmem için onların bana para vermesi lazım.honda pcx modelini getirdiğinde güzel motorlar gelmeye başlayacak demiştim fakat pcx in ardından spacy ve fizy gibi tipsizlik abidesi modeller gelince hondadan tamamen ümidi kestim. spacy ve fizy gibi tipsiz modelleri alan arkadaşlar bana göre hata yapıyorsunuz.bu modelleri almayın aldırmayında pazar paynı kaybetmek istemeyen honda zorlada olsa güzel motorlar getirecektir. ortada hiç ama hiç bir değişiklik ve yenilik yokken honda boyuna zam yapıyor niye alıyorsunuz arkadaşlar başka markamı yok. cbf 150 fiyatı 3100 TL dan azar azar gelen zamla 4.800 TL na çıktı bakıyorsun motora bir civata bile değişmemiş. ne yenilik yaptında zam yapıyorsun arkadaş... honda hiç bir yerde satamadığı tapon modelleri ülkemiz vatandaşlarına çakmaya çalışıyor. yabancı ülkelerde avrupa ülkeleerinde paket servisi yokmu o ülkelere niye bu modelleri kakalamıyorlarda bize getirip kakalamaya çalışıyorlar. son zamanlarda pizzacı ve kebapçıların çok büyük bölümü kymco agility ve başka markalar tercih etmeye başladı. bu resmen ülkemize yapılan bir hakarettir bunu yıllardır söylüyorum ve söylemeyede devam edeceğim.
bu paylaşımı yaparken cümlelerinizin başlangıcına "bence" ibaresini kullanmanız daha makul olurdu, çünkü güzellik ve fiyat göreceli kavramdır bence ;)
cool113
26 Haziran 2012, 09:53
bu paylaşımı yaparken cümlelerinizin başlangıcına "bence" ibaresini kullanmanız daha makul olurdu, çünkü güzellik ve fiyat göreceli kavramdır bence ;)
selam. dostum zaten bu mesajı ben yazıyorsam benim şahsi fikrim olduğu açıktır olayı başka yöne çekip konuyu dağıtmayalım. hondanın böyle tipsiz motor getirmesine olumlu bakıyorsanız hondada bütün satamadığı malları bize dayatma mantığıyla satar.sözlerimin her zaman arkasındayım, çünkü bilinçli bir tüketiciyim ayrıca çoğu arkadaşımızın benim fikrimde olduğuna eminim. honda gibi dünya devi bir markanın aynı segmentte sym ve kymco gibi rakiplerinin karşısına bu çirkinlik abidesi motoru çıkarması honda gibi büyük firmanın ülkemiz çalışanlarının ciddiyetsizliğindendir. aynı zamandada ülkemize verdiği değeri göstermektedir. ben 3. dünya ülkelerinin bindiği modellere değil avrupalının amerikalının aynı fiyatlara bindiği güzel motorlara binmek istiyorum. bu benim hakkım, hak verilmez alınır. honda yeni çıkardığı modelleri ilk amerikada satar daha sonra avrupaya gönderir. fizy ve spacy modelini oralara götürseler hepsi elinde patlar. bizim activalarla idare ettiğimiz zamanlarda onlar sh 150 gibi modellere biniyordu. mesela hondanın 250 cc naked motoru niye halen ülkemizde yok neden yok arkadaş, bir honda çalışanıda yukarıya bu eksiği bildirmiyormu. honda sadece pizzacı kebapçı motorumu satar dünyada?!!! honda küçük hesaplar yoluna girmiş büyük düşünemiyor. onlara halk olarak bu modelleri almayarak sert bir tokat gibi cevap vermeliyizki kendilerine gelsinler, bizlere dalga geçer gibi modeller getirmeye cesaret edemesinler. körü körüne marka sempatizanı olmayalım, honda olsun çamurdan olmasın artık... motosikletleri sağlam olabilir fakat para veriyorsam estetik ve paramın hakkınıda isterim. ben son zamanlarda hondanın getirdiği modelleride fiyat politikasınıda hiç ama hiç beğenmiyorum. eğer bu modelleri Honda Türkiye getirtiyorsa hakikatten Honda Türkiye'ye ve çalışanlarına çeki düzen verilmesi gereklidir. çünkü bu adamlar motordan anlamıyor, işten anlamadıkları son zamanlarda getirttiği motorlardan ve fiyat politikasından belli. fiyatları o kadar yükselttilerki şimdi bu fiyatlarda bu dandik motorları satamadığından alternatif olarak fizy ve cb 125 modelini getirdiler.
mert136
26 Haziran 2012, 23:24
S.A Motorun görünüşüne bakarak yorum yapanlar yanılıyorlar.Önemli olan tipi görünüşü değildir.Ben fizyi alalı 20 gün oldu.Nakit 3.100 tl ye. 9 hp çok seri bir motor kalite 10 numara yakıtı 100 km/2.6 lt. Ortalaması var.çinli motorlar zaten 2.500-2.700 tl arası. Şartlar böyleyken Honda yı bırakıp çinli motor mu almalıydım.Bence bu fiyata alınacak en iyi scooter bu.karar sizin.Ayrıca bakım aralığı 4000 km.Bakım masrafı çok düşük
cool113
27 Haziran 2012, 02:29
S.A Motorun görünüşüne bakarak yorum yapanlar yanılıyorlar.Önemli olan tipi görünüşü değildir.Ben fizyi alalı 20 gün oldu.Nakit 3.100 tl ye. 9 hp çok seri bir motor kalite 10 numara yakıtı 100 km/2.6 lt. Ortalaması var.çinli motorlar zaten 2.500-2.700 tl arası. Şartlar böyleyken Honda yı bırakıp çinli motor mu almalıydım.Bence bu fiyata alınacak en iyi scooter bu.karar sizin.Ayrıca bakım aralığı 4000 km.Bakım masrafı çok düşük
hayırlı olsun tekeriniz düz bassın fakat ben size katılmıyorum. motosiklet sağlam olabilir doğrudur fakat motosiklette görüntü ve estetikte en az bunun kadar önemlidir.
---------- Post added at 01:29 ---------- Previous post was at 01:17 ----------
hayırlı olsun tekeriniz düz bassın fakat ben size katılmıyorum. motosiklet sağlam olabilir doğrudur fakat motosiklette görüntü ve estetikte en az bunun kadar önemlidir. kymco agility 125 tercih edebilirdiniz aynı fiyat şu anda.
hyorumez
29 Haziran 2012, 16:07
Arkadaşlar Merhaba.. Scooter almak için iki gündür araştırıyorum. Kafam iyice karıştı. Kymco agility 125 mi yoksa herkesin söylediği gibi Honda al mı? Honda alırsam bütçen Fizy 125 'e yetiyor. İkinci ellerde düzgün bir honda bulamadım. Sizce Fizy 125 almalımıyım.. Acilen birisi bana yardım ederse cok memnun olurum. Teşekkürler
cool113
30 Haziran 2012, 01:27
Arkadaşlar Merhaba.. Scooter almak için iki gündür araştırıyorum. Kafam iyice karıştı. Kymco agility 125 mi yoksa herkesin söylediği gibi Honda al mı? Honda alırsam bütçen Fizy 125 'e yetiyor. İkinci ellerde düzgün bir honda bulamadım. Sizce Fizy 125 almalımıyım.. Acilen birisi bana yardım ederse cok memnun olurum. Teşekkürler
agility 125 almanı tavsiye ederim
hyorumez
04 Temmuz 2012, 13:28
[QUOTE=mert136;2729542]S.A Motorun görünüşüne bakarak yorum yapanlar yanılıyorlar.Önemli olan tipi görünüşü değildir.Ben fizyi alalı 20 gün oldu.Nakit 3.100 tl ye. 9 hp çok seri bir motor kalite 10 numara yakıtı 100 km/2.6 lt. Ortalaması var.çinli motorlar zaten 2.500-2.700 tl arası. Şartlar böyleyken Honda yı bırakıp çinli motor mu almalıydım.Bence bu fiyata alınacak en iyi scooter bu.karar sizin.Ayrıca bakım aralığı 4000 km.Bakım masrafı çok düşük[/QUOTE
Mert Selam, Bende 2 gün önce satın aldım. Senin yorumun kararımda etkili oldu. İlk motor için iyi bir tercih olduğu kanaatindeyim. Henüz teslim almadım.. (Heyecanlıyım..:-)) Bayii ilk 1000 km için Rodaj'a dahi gerek yok dedi. Sen rodaj işini nasıl yapıyorsun. yakıt tüketimi giderek düşüyor mu? ve Fizy den memnunmusun ? bilgi verebilirsen memnun olurum. Teşekkürler
Tekir
04 Temmuz 2012, 16:12
pcx kullaniyorum, fizy'i cok begeniyorum. eger ben pcx'i aldigimda fizy getirilmis olsaydi, fizy alabilirdim. her yerde yaziyorum anlamiyorsunuz. adamlar salak mi bu motoru guzel yapip, takintili/takintisiz herkesin tercih etmesini saglasin... cin malina binerken bile kendimi yeterince estetik hissediyorum, kendi ozguvenim yetiyor. 3-5 bin liralik motorlarla zaten saglanmaz bu.
mert136
04 Temmuz 2012, 21:05
Motorum şuan 840 km.de.çok memnunum.yakıtı rodajda olmasına rağmen gayet iyi. 100km/2.6-2.9 lt. Yol tutuşu ve hakimiyeti iyi.Fakat selesi sert.Motorun altı biraz alçak.Buna dikkat edilmeli. Lastikler naylon fakat çinli naylonlarla karıştırmayın sakın.Belli bir süre idare eder.Ben şuana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım.Herkesin Berat kandili mubarek olsun.
cool113 arkadaşın görüşlerine katılmıyorum, bu fiyatlara alınabilkicek en mantılı scooter bence fizzy dir. tabiki görsellik göreceli bir kavramdır ama verdiğiniz parayı hakedecek bir motosiklet bence fizzy 125...
cool113
06 Temmuz 2012, 01:07
cool113 arkadaşın görüşlerine katılmıyorum, bu fiyatlara alınabilkicek en mantılı scooter bence fizzy dir. tabiki görsellik göreceli bir kavramdır ama verdiğiniz parayı hakedecek bir motosiklet bence fizzy 125...
olabilir dostum fikirlerine bende senin katılmıyorum ve yukarıda detaylı şekilde bunu nedenleriyle yazdım. ticari kullanıcı harici şahsi kullanım için bu modeli alanlar iddia ediyorumki en fazla 1 sene sonra bu motoru satar. satarkende bayağı zarar eder. böyle tipsiz bir motorla kim gezmek isterki. agility 125 fiyat olarak aynı ve teknik özellik olarak daha üstün, ben fizy alacak arkadaşlara agility 125 almalarını öneririm.
hyorumez
07 Temmuz 2012, 14:25
Selam arkadaşlar.. Yazdığım yorum sayfada çıkmadı neden se? Yeniden yazmak istedim.
Sonunda FİZZZY 'me dün kavuştum. Çok seri ve kullanışlı bir motor. Rodajdasın 50-60 km yi geçme dediler de.. motor görünüye göre epey seri ben ne yapayım.. Tek eksiği sele biraz sert ama dogru oturuş pozisyonunda sorun yok. Şehir içi bence fiyatına göre ideal.. Ls2 çeneden açılır kaska ve motora alışmak zaman alabilir ama bence herkesin bir SCOOTER'ı olmalı.. Kullandıkça görüşlerimi paylaşırım.. Saygılar
mert136
07 Temmuz 2012, 20:21
Seleye zamanla alışıyorsun.yalnız şu var altı alçak tek kişi sorun olmuyor.ama 2 kişi amortisöründe yumaşak olması sebebiyle orta sehpa kasise sürtüyor.Fizyin tek kötü yanı bu.180 km.de 4.65 lt.benzin yaktı.buda 100 km.de yaklaşık 2.6 lt. Benzin demek.
mert136
08 Temmuz 2012, 22:33
Allah'ın izniyle 950 km.yi devirdim.Yarın sabah ilk iş olarak servise gidip 1000 km.bakımını yaptıracağım.
mert136
09 Temmuz 2012, 20:57
SelamunAleyküm.bu sabah motorun ilk bakımını yaptırdım.çok şükür.Sadece yağ değişti.Lastik hava basıncına bakıldı.frenler kontrol edildi.sinyal ve farlara bakıldı.28 TL. Yağ parası ödedim çıktım.bir daha ki bakım 4000 km.de
hyorumez
10 Temmuz 2012, 12:51
Mert selam.. 60 km deyim.. Fizzy dediğin gibi bakım masrafı oldukça az bir motormuş. 4000 km bakımıda ucuzmuş. (servis görevlisi söylemişti.) Motor oldukça seri ve kullanımı kolay. Giderek motor kullanmaya alışıyorum.. Adını beyaz güvercin koydum..:-))
mert136
11 Temmuz 2012, 02:47
Motorumla 1000 km.yi devirdim Allah'ın izniyle.Genel olarak memnunum fiziym'den.Mükemmel değil farkındayım.Spacy 110 bundan daha kaliteli,yakıtı daha az.Honda tr. Spacy'in kasasına bunu yapsaymış harika olurmuş.
hyorumez
12 Temmuz 2012, 10:33
Mert Selam.. 1000 Km bakımından sonra motorun performansında belirgin bir artış oldu mu? Rodaj da diye 60 km yi geçmiyorum. Ancak Rodaj sonrasında hızlanma süresini ve çekiş kuvvetinde değişiklik olup olmayacağını merak ediyorum. Teşekkürler,
mert136
12 Temmuz 2012, 21:41
Selam hyorumez. 1000 km.den sonra hızda vede performansda herhangi bir artış görmedim.zaten gerekde yok.Rahat 90-100 km/h hız yapıyor.Daha fazla yaparmı denemedim.Fizy gibi ufak tekerli scooterlerde ideal hız 60-70 km/h dır. Üstü tehlikelidir bence.
hyorumez
14 Temmuz 2012, 10:53
Tekrar merhaba.. 130 km de yaklaşık 4 lt yakıt tüketmiş. Motor rodajdan çıkınca daha az mı yakıyor.. Paylaşırsan memnun olurum. Teşekküler,
mert136
14 Temmuz 2012, 21:59
Fazla agresif kullanıyorsan normaldir.gaza ne kadar çok yüklenirsen sana geri yakıt olarak gelir.benim yakıt tüketimim geçmiş mesajlarımda mevcut.
hyorumez
16 Temmuz 2012, 14:04
Yakıt bana da biraz fazla geldi.. Ancak geçen sefer pompacı full den biraz eksik koymuştu. Bu defa en üstteki demir cubuk hizasına kadar doldurdu. 4 litre aldı.. Bakalım bir dahaki sefere ne kadar harcamam olacak. Göreceğiz..
mert136
16 Temmuz 2012, 20:45
Benzin olayını fazla kafana takma.Yakacağı en fazla 100 km/3lt.dir. O da agresif kullanımda ve trafikte dur-kalkta.onun için fizyin tadını çıkarmaya çalış.boş ver kuruş hesabı yapmayı.
hyorumez
17 Temmuz 2012, 11:28
Bence de.. Fizzy nin kullanımı çok rahat. Seri bir şekilde kalkıyor ve aradan kaçıyor.. Yazın bolca motorumun keyfini çıkartmak istiyorum. Yazlık montumu da siparişledim.. Tutmayın beni.. hondaaaa.. benim gömlüm onda :-))
dix1
17 Temmuz 2012, 23:59
mondial alınmaz deniyor ama 150 ZNX modeli ile arasında kalsanız ne yaparsınız ?
cool113
18 Temmuz 2012, 01:09
arkadaşlar kendi kendinizi kandırmayın. fizy berbat bir scooter. artık kral çıplak demenin vakti geldi gerçekleri görün derim. sizler böyle yaptıkça, en berbat modelleri aldıkça honda güzel model getirirmi. ben hondanın sh 150 modelinin gelmesini istiyorum, çin çakması berbat fizy değil.
hyorumez
18 Temmuz 2012, 18:37
cOOL 113 - Arkadaşım - Biz beğendik Fizy aldık.. Nasip olursa sonra daha güzelini alırız. Sen beğenmiyorsun diye ne yapacağız.. Fizyi satıp gökten SH 150 gelsin diye ağzımızı açıp bakacakmıyız.. Nedir senin Fizy takıntın anlamıyorum.. Kötü bir tercih dahi olsa (ki ben Fizy den gerçekten memnunum ) bile bu benim tercihim.. Yanlışmıyım?
dix1
19 Temmuz 2012, 22:18
cOOL 113 - Arkadaşım - Biz beğendik Fizy aldık.. Nasip olursa sonra daha güzelini alırız. Sen beğenmiyorsun diye ne yapacağız.. Fizyi satıp gökten SH 150 gelsin diye ağzımızı açıp bakacakmıyız.. Nedir senin Fizy takıntın anlamıyorum.. Kötü bir tercih dahi olsa (ki ben Fizy den gerçekten memnunum ) bile bu benim tercihim.. Yanlışmıyım?
aslında cool113 de haklı ne kadar güzel modeller var getirmiyor da bu tarz küçük hacimli motorlar getiriyor, tabi uslubü belki yanlış ama doğruluk payı da var yok değil hani :)
cool113
20 Temmuz 2012, 02:37
beğenip almışsınız hayırlı olsun. kazasız iyi günlerde kullanın. ben hakikatten spacy ve fizy gibi tipsiz modele taktım orası doğru. bu modelleri bize layık görenlerede oldukça kızıyorum. şu motorun tipine baktıkça kızmamak elde değil zaten. honda bize neyi layık görüyorsa onu almak çok yanlış, bu işin doğrusu biz neyi istiyorsak onu getirmeleri olmalı. tıpkı amerika ve avrupadaki uygulama gibi yani. güzellikle olmuyorsa boykot ederek zorla bu modelleri getirtmeliyiz. şu anda altındaki motor yerine sh 150 modeliyle turlamak daha keyifli olmazmıydı. sh 150 getirmeleri için ağzınızı açıp bakmayacaksınız , mademki güzel model istiyorsunuz bu çirkin modelleri satın almayacaksınız dostum bu kadar basit. almayınki bu modeller ellerinde patlasın ve desinlerki bu ülkenin vatandaşları artık ne önüne konursa yemiyor. siz bu modelleri aldıkça bizde ağzımızı açıp gökten zembille sh 150 gibi modeller inermi diye bakmak zorunda kalıyoruz. çünkü hondanın güzel model getireceğide yok bu gidişle. işimiz Allah'a kalmış...
hyorumez
20 Temmuz 2012, 11:07
Canım kardeşim.. Bu benim ilk motorum.. İlk motorda böyle küçük ve seri bir motora ihtiyacım vardı.. Gittim sıfır motor baktım bütçeme uygun en mantıklısı buydu bunu aldım.. Benim kızdığım ilk hevesime durup durup bir laf söylemen oldu.. Dünyanın en güzel Scooterı olmadığı malum zaten.. Ama fiyatına-markasına uygun bir motor.. Ankara'da başka motorda yoktu..Günümüzde ahlak anlayışı günden güne kötüye gitmekte.. 2.el bir motor bakıyorsun satmak için 9 takla atıyor.. Motor önden darbe almış - ön panel kırılmış - çocuklar garajda devirmiş diyor.. Güvenemiyorsun ki.. Ben de isterdim PCX gibi yakışıklı bir motorum olsun. Öte yandan bu böyle bir boykotla olacak iş mi? Bence değil.. Genel Distribitörlerine talepde bulunmak lazım..
Neyse.. Hakkını helal et..
Bu arada Fizy ile ilgili bilgileri paylaşayım..
İlk 130 km de yaklaşık 4 lt yakmıştı (Rodaj dandır..)
İkinci 130 km yi devirdim depo yarıda.. Yakıt giderek düşüyor..
Motor oldukça seri..Kalkışlar süper (Rodajdan sonra uçar mı bilmem)
Frenler kampana bak bu kötü diyorlar ama Duruşlar yumuşak ve iyi bence..
Sinyaller oldukça belirgin.. Trafikte görünmek için beyaz renk seçtim.. Bu iyi bişii bence..
Boydan boya koruma demiri taktılar (hediye) bu güzel oldu.. motor sürtecek diye kıvranmıyorsun..
İlk motor için güzel bir tercih bence.. Saygılar..
mert136
21 Temmuz 2012, 22:18
Herkese hayırlı Ramazanlar.Fizy'im 1200 km.yi geçti.Bu fiyata alınacak en iyi scooter fizy dir.Varsa daha iyisi onu alın.Ben memnunum motorumdan.
muratkutlu06
26 Temmuz 2012, 14:31
Şimdi arkadaşlar kısa ve öz olursak bu fiyata bu motor alınırmı alınmazmı onu söyleyin benim bütçem kısıtlı ve ilk motorum olcak ankarada şehir içinde gezmek ve hobi amaçlı kullancam ankaranın ilçelerine gidecem 75 km lik yollarda en az 80 kilodan iki kişi ve balık tutmak için mazeme bu zorlu koşullara bu motor dayanabilirmi ??? acil cvp bekliyorummm...
muratkutlu06
27 Temmuz 2012, 00:22
Şimdi arkadaşlar kısa ve öz olursak bu fiyata bu motor alınırmı alınmazmı onu söyleyin benim bütçem kısıtlı ve ilk motorum olcak ankarada şehir içinde gezmek ve hobi amaçlı kullancam ankaranın ilçelerine gidecem 75 km lik yollarda en az 80 kilodan iki kişi ve balık tutmak için mazeme bu zorlu koşullara bu motor dayanabilirmi ??? acil cvp bekliyorummm....
tolgadal
28 Temmuz 2012, 01:12
valla ben bugun aldım cok hosuma gitti rodajda olmasına ragmen 60 km hızı gecmedıgım ıcınmısıdır neden bılmıyorum ama yakmıyor benzın oldugu gıbı duruyor:) ama 160 kılo ve bırde malzemelerı tasırmı bılmem. tasımasına tasırda ne kadar zorlanır bılemıcem yenı kullanıcı oldugum ıcın
Mengu16
28 Temmuz 2012, 01:49
valla ben bugun aldım cok hosuma gitti rodajda olmasına ragmen 60 km hızı gecmedıgım ıcınmısıdır neden bılmıyorum ama yakmıyor benzın oldugu gıbı duruyor:) ama 160 kılo ve bırde malzemelerı tasırmı bılmem. tasımasına tasırda ne kadar zorlanır bılemıcem yenı kullanıcı oldugum ıcın
Özellikle şu sıcaklarda motoru hiç zorlamamanızı tavsiye ederim, hele rodajdaki bi motoru. 60'ı geçmeyin ama rampalarda gerekirse 40-45'e kadar düşün. Eylül'e kadar motorunuz açılsın, havalar biraz ferahlasın sonra 2 kişi her yere rahat taşır.
mert136
29 Temmuz 2012, 11:23
SelamunAleykum arkadaşlar.Yeni motor alan arkadaşa hayırlı olsun.Benim fizy tam 1500 km.oldu.MAAŞALLAH nazar değmesin.Cuma günü hiç durmaksızın 130 km. Yol yaptım en ufak bir sorun yaşatmadı fizy.Sele biraz sert olduğu için biraz yordu beni.
muratkutlu06
29 Temmuz 2012, 23:25
tamamda ben soruma cevap alamadım :) ramazandan sonra arkadaşımla balığa gitmeyi planlıyoruz ankara merkezde oturuyorum balığa gideceğimiz yer kazan ilçesi ben 80 kiloyum arkadaşımda 80 kilo e bide nerden baksan 20 25 kiloda mazemelerimiz var gideceğimiz yol 40 km sizce sorunsuz bir şekilde gidebilirmiyiz ???
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------
kardeşim hayırlı ugurlu olsun bende yeni aldım umarım kazasız belasız gunlerde bineriz :)
hyorumez
30 Temmuz 2012, 17:27
Selam arkadaşlar.. Aramıza yeni katılan (üstelik ankara'lı) Fizzyy kullanıcıları var.. Ben Honda Fizy ile 360 km yaptım. Çok memnunum.. bugün iki kişi bindik işe gelirken gayet iyi.. Yakıt giderek düşüyor Şu an ortalama olarak 100 km de 2.5 yakıyor.. Motor km yaptıkça daha seri ve konforlu oluyor.. Her geçen gün hissediyorum.. Yeni kullanıcılara hayırlı olsun dilerim..Saygılar,
mert136
30 Temmuz 2012, 20:40
Biraz önce benzin aldım.hesapladım 100 km/2.47 lt. Benzin yaktı.benim motor 1500 km.den sonra güzel açıldı.resmen uçuyor.
crazycengo
01 Ağustos 2012, 00:56
Ben Honda Spacy aldım ve gayet memnunum . O Cool arkadasımız madem öyle çok bilgili gitsin kendisine Honda cbr 600 R alsın doğru ya başka modelini çıkartısnlar madem
Mengu16
01 Ağustos 2012, 01:31
Bence o kadar da iğrenç bi motor değil, madem çok tipsiz neden çinliler bi sürü taklidini yaptı ? Kuba'nın benzer 150'lik scooter'ı neredeyse 3200 lira. Tabiki honda alınır onun yerine.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO