Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Fizy 125 (2012 Model) Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Sayfa :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
çinli 2 kuruş az yaksa nolur çıkardığı arızalar sayarsan kmde 50 kuruş yakıyor diyeceksin.
mert136
24 Ocak 2013, 12:11
SelamunAleyküm arkadaşlar.Benim Fizy 6500 km'yi geçti.Bu zamana kadar hiç bir sıkıntı ve sorun yaşatmadı Fizy.Sizlerde durum nedir?
Arkadaşlar yokmu performans egzos bulabileceğim yer sadece tok bir ses istiyorum yanlış anlamayın. :)
amaninmb
28 Ocak 2013, 02:59
http://ismailterzi.files.wordpress.com/2012/09/img_5773.jpg
http://ismailterzi.files.wordpress.com/2012/09/img_5778.jpg
http://ismailterzi.files.wordpress.com/2012/09/img_5775.jpg
http://ismailterzi.files.wordpress.com/2012/09/img_5920.jpg
http://ismailterzi.files.wordpress.com/2012/09/img_5969.jpg
Not: Kasklar değişti... O kasklar denemelikti :)
Arkadaşlar benim fizy'de 80'Den sonra motor sanki arabalardaki devir satinin sonlaması gibi nın nın nın nın diye ses yapıyor çalıştığım yerde 2 tane spacy var onlardan biriside aynı şekilde yapıyor diğeri ise normal. Durum neden kaynaklıdır acaba bu bir sorun değil tahminimce ama merak ediyorum nedendir ?
mert136
29 Ocak 2013, 19:24
Ben çok nadir 80 km/h çıkıyorum.Öyle sesler hiç fark etmedim.
amaninmb
30 Ocak 2013, 11:22
Arkadaşlar benim fizy'de 80'Den sonra motor sanki arabalardaki devir satinin sonlaması gibi nın nın nın nın diye ses yapıyor çalıştığım yerde 2 tane spacy var onlardan biriside aynı şekilde yapıyor diğeri ise normal. Durum neden kaynaklıdır acaba bu bir sorun değil tahminimce ama merak ediyorum nedendir ?
kesiciye girme ihtimali var. sonuçta Mondial HS150 de 100'lü hızlara gidiyor ama Honda'da motor daha uzun gitmesi açısından 80 i fazla geçmez. fabrika kağıdına bakarsan top speed 88 diyor zaten. açayip çok kullanıyorsan yağına baktır. veya kayışına baktır.
Anladımda ben 80'den sonra diyorum motor düzlükte 110 km'h kadar çıkıyor rampa aşşağı 118 km'h yaptığımı biliyorum sadece 80'den sonra ama iş yerimde kullandığım spacyde'de var bu durum kendi motorum 2.500 km'de sık sık kullanmıyorum anca izinli günlerimde.
amaninmb
05 Şubat 2013, 15:24
üleyyyyn.. fotoğraflarınızı koyun... :)
mz 301
06 Şubat 2013, 03:39
benim kullandığım fizy de aynı gittikçe gidiyor meret hele rampa aşağı ne versen yiyo ama dediğin gibi tekleme ınleme sızlama yok fişek gibi. kayışta bi sıkıntı olabilir çünkü bundan öncede spacy kullanıyordum 90 ı gecemıyordum aynı dedıgın gıbı nın nın nın kalıyordu sonra kayışı degısti 110 bile yaptıgım yerler oldu ama bu seferde kalkışı zayıflamıştı yavaş kalkıyordu ama sonradan hızlanıyordu.
seko-
06 Şubat 2013, 14:38
Hız konusunda sıkıntım yok motorun rodajının özenle yaptım gayorun gayet iyi gidiyor. Dediğin gibi kayışla alakalı olabilir.
amaninmb
06 Şubat 2013, 20:19
yahu 125 CC scooter iyidir 80 iyidir... Napcaksınız Hızı. Hız için bu scooteri seçtiyseniz hatayı başta yapmışınızdır :)
Ve Fotoğraf koyun.
mert136
09 Şubat 2013, 18:46
Benim Fizy 6800 km oldu.Şuana kadar arıza v.s olmadı.Yalnız grenaj,rölantide titremeden dolayı zırıltı yapmaya başladı.Tek sorun bu şuanda.Onuda silikonla hallederim.
amaninmb
11 Şubat 2013, 21:12
Benim Fizy 6800 km oldu.Şuana kadar arıza v.s olmadı.Yalnız grenaj,rölantide titremeden dolayı zırıltı yapmaya başladı.Tek sorun bu şuanda.Onuda silikonla hallederim.
Aynı benimki :) Fıtık kaynımdada var. sıcak silikonu ön grenaj ile far arasına sıktım bende zırıltıyı kesti...
amaninmb
15 Mart 2013, 01:51
Veeee Fizy ile kaza yaptım :)
2009 BMW arkamdan daldı. Ayakcaksız motorum düz durabiliyordu :)
Neyseki hata bende olmadığı için gülebiliyorum.
Bende Arka Teker , Arka Lamba Gitti , (Jant sekme yaptı bu sebeple Jantın oralara bakıldı).
Toplamda Yağ değişimi vs vs 150-18 gibi bir fiyat tuttu.
BMW 320i'de sol far , tampon , radyotör gitti.
Ben kırmızıda elim frende bekliyorsum popoma kadar girmiş , benim Fizy yazısının oralarda çizikler vs var ama arkadaki çanta demiri arabaya saplanmış...
sağ-sol grenajlarda farın altında bitince oraları kırmamış.
Resimleri çekici-kurtarıcı çekmişti ondan alabilirsem yüklerim...
Dikkat :)
Sen yavaş bile olsan adam arkadan yakalıyor... Motoramı binmeyeceğiz , trafiğemi çıkmayacağız bilemedim...
mert136
24 Mart 2013, 02:25
Dün Fizy'in 8000 km bakımını yaptırdım.Toplam 110 TL.Ödedim.Yağ 28 TL+Buji 15 TL+Hava filtresi 20 TL+İşcilik 47 TL.(1 Saat)=110 TL.Bu yazdığım tutarlar Kdv dahil fiyatlarıdır.Garanti yüzünden verdiğimiz işcilik parasına bakın.
amaninmb
25 Mart 2013, 18:42
Dün Fizy'in 8000 km bakımını yaptırdım.Toplam 110 TL.Ödedim.Yağ 28 TL+Buji 15 TL+Hava filtresi 20 TL+İşcilik 47 TL.(1 Saat)=110 TL.Bu yazdığım tutarlar Kdv dahil fiyatlarıdır.Garanti yüzünden verdiğimiz işcilik parasına bakın.
Valla Ben Garanti Kitapcıklarını İmzalattım Yağını Yoğurdunu değiştirebildiklerimi kendim değiştiriyorum.
Geçen Castrol Yağ Aldım 15 Tl - Konya Büsan'dan toptancısından Hava Filtresi aldım 9 Tl Buji İridyum aldım 20 TL :) İşcilik Paha Biçilemez Bi Gezdim Dolandım...
ericdean
26 Mart 2013, 23:11
Merhabalar bende bugun fizzy 125 siparişi verdim ödememi yaptım inşallah cuma gün gelecek kargoyla.Bulunduğum ilde honda servısı yok bu yuzden en uygun olanı bulup istanbuldan sipariş ettım.fizzy hakkında hiçbir bilgim yok belırlı bır sure 60km yı gecmeyecegımı anladım yanlışım yoksa.Motorsıklette yenı bırı değilim fakat bız karadüzen moblette kullanırdık eskılerde:)inşallah fizzy 125 modelını tercıh ettığım için pişman olmam.Okuldan eve evden okula gıtsem yeterlı tabı bırde balık sevdamız var.Çin mallarına göz attım 2200 den kapı açıyolar dedım ben bıraz daha verıp honda alayım.Hepinize saygılar sunuyorum.ıyı akşamlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------
Birde zahmet olmazsa bu model için vergi nedir ,sigorta kaç liradır, plaka ruhsat kaça patlar bir arkadaş açıklarsa memnun olurum.Biz baya motorsıkletlerden uzak kaldık bizim zamanımızda ne vergı vardı ne sıgorta:)
ericdean kardeşim şimdiden hayırlı olsun sana söyle dıyım bende honda fızy alalı 5 ay oldu ruhsat plaka 250 tl tutuyor eyer cabuk almak ıstersen 1oo tl ve 60 mı 80 tl mı ne vekalet nameyle 1 gun ıcersınde ala bılıyorsun dıger turlu 1-2 haftana maal oluyor plakasız ruhsatsızda polis gorunce baglıyor motorunu sigorta suan zam lar ben en son 159 tl ye yaptırmıstım.
ıyı motor baslangıc olarak ıyı ama bana sorarsan benım fıkrım malzeme kalıtesı vs o kadar ıyı degıl ben ılerleyen zamanlarda değiştırmeyı dusunuyorum bana kalırsa honda markası altında boyle motor olmamalıydı benım fıkrım daha ıyı seyler beklıyor ınsan
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------
BUNLARDA BENDEN OLSUN :)
http://d1303.hizliresim.com/17/w/lk9rv.jpg
http://d1303.hizliresim.com/17/w/lk9tc.jpg
http://b1303.hizliresim.com/17/w/lk9uk.jpg
Mengu16
28 Mart 2013, 23:55
ericdean kardeşim şimdiden hayırlı olsun sana söyle dıyım bende honda fızy alalı 5 ay oldu ruhsat plaka 250 tl tutuyor eyer cabuk almak ıstersen 1oo tl ve 60 mı 80 tl mı ne vekalet nameyle 1 gun ıcersınde ala bılıyorsun dıger turlu 1-2 haftana maal oluyor plakasız ruhsatsızda polis gorunce baglıyor motorunu sigorta suan zam lar ben en son 159 tl ye yaptırmıstım.
ıyı motor baslangıc olarak ıyı ama bana sorarsan benım fıkrım malzeme kalıtesı vs o kadar ıyı degıl ben ılerleyen zamanlarda değiştırmeyı dusunuyorum bana kalırsa honda markası altında boyle motor olmamalıydı benım fıkrım daha ıyı seyler beklıyor ınsan
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------
BUNLARDA BENDEN OLSUN :)
http://d1303.hizliresim.com/17/w/lk9rv.jpg
http://d1303.hizliresim.com/17/w/lk9tc.jpg
http://b1303.hizliresim.com/17/w/lk9uk.jpg
Vekalete gerek yok. Plakayı 2 saatte, ruhsatı 2 günde aldım tabi ruhsatsız gezmek de yasak ama yine de tescil işlemlerini başlatmış olduğundan trafik sigortan da olduğundan biraz daha masum sayılırsın. Trafik polisi insafa gelip ceza yazmayabilir.
amaninmb
29 Mart 2013, 12:13
Merhabalar bende bugun fizzy 125 siparişi verdim ödememi yaptım inşallah cuma gün gelecek kargoyla.Bulunduğum ilde honda servısı yok bu yuzden en uygun olanı bulup istanbuldan sipariş ettım.fizzy hakkında hiçbir bilgim yok belırlı bır sure 60km yı gecmeyecegımı anladım yanlışım yoksa.Motorsıklette yenı bırı değilim fakat bız karadüzen moblette kullanırdık eskılerde:)inşallah fizzy 125 modelını tercıh ettığım için pişman olmam.Okuldan eve evden okula gıtsem yeterlı tabı bırde balık sevdamız var.Çin mallarına göz attım 2200 den kapı açıyolar dedım ben bıraz daha verıp honda alayım.Hepinize saygılar sunuyorum.ıyı akşamlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------
Birde zahmet olmazsa bu model için vergi nedir ,sigorta kaç liradır, plaka ruhsat kaça patlar bir arkadaş açıklarsa memnun olurum.Biz baya motorsıkletlerden uzak kaldık bizim zamanımızda ne vergı vardı ne sıgorta:)
Ben 9 aydır falan biniyorum.
D.e arkadaşın dediği gibi bir -iki hafta sürmüyor. ben ilk gün aldım. gittim sigortacıya sigortasını yaptırdım. O sigorta kağıdıyla emniyete gittim. ertesi günde ruhsatımı emniyete gidip aldım. yani 1-2 gün üzerine düşerseniz alırsınız. Kaliteye gelincede yahu bu kadar paradan Honda Goldving kalitesi beklemeyin.
Plastik ise Beat'da aynı , spacy de aynı PCX de aynı plastik malzeme - grenajları. Activa ile karşılaştırmayın. O metal grenaj,
Ben 9 ay önce 64 TL'ye yaptırmıştım sigortayı axa'dan ve Honda axa sigorta ile anlaşması web sitesinden bakabilirsin. Birazdaha hesaplı diye biliyorum.
benim hiç kendimden suçlu kazam olmadı. ve yaş 23....
rodajda ben 80-90 gittim. tabi tepesine 100 kilo binipde 80-90 gitmeyin. yormadıktan sonra rodajını rahat yaparsınız. kilometrede 12-13 kuruş arası yakıyor Bende iridyum buji ve genelde şehir içi 80-90 dan aşağı inmem. KOnya'da anayolda kullanırım genelde çarşı - kampüs arası yardırırız...
Çinden iyidir... Şükür yani....
amaninmb
03 Nisan 2013, 00:35
http://c1304.hizliresim.com/18/2/lqtdn.jpg
http://c1304.hizliresim.com/18/2/lqtfm.jpg
mert136
03 Nisan 2013, 10:52
Honda'nın yeni zamları hayırlı olsun.Bizim Fizy 3630 TL. Olmuş.100 TL. zam geçirmiş honda tr.
MeHMeTK.
03 Nisan 2013, 14:13
Yaz geliyor ya! Normâldir. İyi ki 200-300 TL. zam koymamışlar.::deliir::
viper17
03 Nisan 2013, 14:19
Honda'nın yeni zamları hayırlı olsun.Bizim Fizy 3630 TL. Olmuş.100 TL. zam geçirmiş honda tr.
Honda nın işi o :)
MeHMeTK.
03 Nisan 2013, 14:25
Hemen sitesine girip kendilerini kınadım. Yaz gelmeden zamı koymuşsunuz diye...:pl:
http://www.honda.com.tr/bize_ulasin.aspx
Mengu16
03 Nisan 2013, 14:35
Ben de hala Cb125 ace modelinde disk fren olmamasına rağmen kopyala-yapıştır yaptıkları Cb125e'nin teknik verilerini değiştirmeden cb ace'i inatla hala disk frenli diye tanıtmalarına anlam veremiyorum :cherry:
ericdean
03 Nisan 2013, 23:10
Motorsıkletım bugun elıme geçti 3230 liraya peşin aldım.150 tl istanbuldan naklıyesı tuttu 50 de korkuluk.Yenı olduğundanmı nedir zor çalışıyor ve bazen stop ediyor.Arkadaşlar rodaj için 60ı geçmememiz mi gerekıyor??kaç km 60 ı geçmeyecez
mert136
04 Nisan 2013, 17:26
ericdean@ Motorunuz hayırlı olsun.Honda bayileri nakite indirim yapıyorlar bende geçen sene 3100 TL. ye almıştım nakit.Marşa bastığın zaman hafif gaz vermen lazım bu şekilde kolay çalışır.Stop etmesi tahminim rolanti ayarının düşük olması. Motoru çalıştırınca ısınmasını bekle 2-3 dk. yeterli olur
sinan08
04 Nisan 2013, 17:47
aranızda illaki 2 motoruda kullanmış arkadaşlar vardır, 2 motoruda kullanan arkadaşlar 2 modelinde birbirine oranla + ve - lerini söyliyebilicek olan arkadaşlar varmı acaba? fizzy ve actvia arasında? siz olsanız 2010 20 binlerde activamı alırsınız yoksa fizzmi? teşekkürler...
amaninmb
05 Nisan 2013, 01:41
aranızda illaki 2 motoruda kullanmış arkadaşlar vardır, 2 motoruda kullanan arkadaşlar 2 modelinde birbirine oranla + ve - lerini söyliyebilicek olan arkadaşlar varmı acaba? fizzy ve actvia arasında? siz olsanız 2010 20 binlerde activamı alırsınız yoksa fizzmi? teşekkürler...
Activa'ya binmedim. Fakat 2 bin km civarı Beat'a bindim-kullandım-sürdüm...
Beat ile 80 i geçemedim hiç ve 2004 model 8binde beat'dı. ilk sahibiydi arkadaşım.
amörtisörleri vs birazdaha yumuşakdı beat'ın,çukurları daha az hissediyordum fizy'e göre.
Fizy 80 li hızları geçiyor 90-100 civarını rahat buluyor.
fabrika çıkışı lastiklerini değiştirmelisiniz fizy'nin yoksa yol tutuşu ve virajlara hızlı girmeyi unutun yoksa.
Motor sesi vs. fazla fark yok.
ve 6000 civarı oldu 1-2 kaza dışında sadece fizy'nın yağını ve bujisini değiştirdim. -ki hafta sonları
Konya-Karaman Konya-Beyşehir Konya-Bozkır-Hadim Konya-Ereğli yaparım arada.
Daha geçen hafta karamana gidip geldim.
Ve tabi ışık yetersiz xenon takmalısınız gece uzun yola çıkacaksanız.
İlk çalıştırırken gaz vererek başlatın fizy'i activa ve beat'da elden jikle vardı. Fizy'de otomatik. Çalıştıktan sonra 2-3 dakika rölantisi yüksek olur sonra düşer...
ben daha (Maşşallah) hiç 2 kere marşa basıp çalıştığını görmedim. hep ilk marjda alır hayvancaaaz.
Yakıtı Beat ile aynı diyebilirim. Beat'ıı olan arkadaşla çıktığımızda aynı aynı benzin alırız ve aynı miktarda işte en fazla 1-2 lira oynar arada...
Grenaj kalitesine gelince ise beat daha iyiydi haliyle. Eskinin Mercedes kaportası ile şimdiki değişiyor haliyle. Eskiden daha sağlam , metal ağırlıklı vs yaparken şimdi bakalit , plastik vs döndü üreticiler. Fakat Çin malı motorlarla kıyas edilemez. Çin kullandım uzun yolda sıkıntı çıkarırdı. evet belki yağı yoğurdu ucuzdu işciliği , fiyatı , ve tamiri ucuz ama 10 kere tamirciye gidip her seferinde 10 lira vermektese km dolunca git 50-60 lira ver kafan rahat yola çık.
(Alındıktan sonra= xenon , çakmaklık , lastik ve korumalık takılmalı Fizy'e) tabi bu arda pantolon , ceket , kask ve eldivende şart sizin için. 80-90 bile yapan altı üstü scooter bile olsa güvenlik şart , öküz çok...
mert136
07 Nisan 2013, 20:35
Son durum;8600 km.Far ampulu patladı kısalar yanmıyor.10 ayda sadece far ampulu bozuldu oda 5 tl.
Sylvester81
08 Nisan 2013, 09:56
Arkadaşlar Honda Fizy 125 (2012 Model) sahibiyim. Motorumu kış ayları nedeni ile beklemeye almıştım. Yaklaşık 6 aydır yatıyor. Geçenlerde çalıştırmayı denedim çalışmıyor. Akü sağlam, ondan eminim. Sürekli Cıv, Cıv sesi çıkarıyor malumunuz. Bekleyen bir motoru çalıştırmak için ne yapabilirim. Ustalar yardım ederlerse memnun olurum.
6 ay icerisinde keske arada calistirsaydin yagna vs kontrol et.
mert136
12 Nisan 2013, 02:53
Bizim fizy ayak marşıyla neden zor çalışıyor.Benim eski 150hs yaz kış fark etmez tek seferde veya ikincide çalışırdı.Bu fizy 7-8 denememde ancak çalıştırabildim.Demek akü falan bitse yandık.
amaninmb
15 Nisan 2013, 14:11
Bizim fizy ayak marşıyla neden zor çalışıyor.Benim eski 150hs yaz kış fark etmez tek seferde veya ikincide çalışırdı.Bu fizy 7-8 denememde ancak çalıştırabildim.Demek akü falan bitse yandık.
Geçen Kazadan sonra hiç bakmamıştım. Kazayı arkadan yediydim. Ben Hiç Ayakla Çalıştıramadım :) Sen yinede 7-8 de çalıştırmışsın :) Bende Tık yok.
cool113
15 Nisan 2013, 14:18
subap ayarı yaptırın daha rahat çalışır.
amaninmb
15 Nisan 2013, 15:57
subap ayarı yaptırın daha rahat çalışır.
Olabilir. Kazadan sonra yaptırmadım hiç.
cool113
15 Nisan 2013, 21:10
belli kilometreden sonra motosiklet parçaları birbirine alıştığında subap ayarınında yapılması gerekir. sıkı veya gevşek kalabilir. motosikletin soğukken zor çalışmasının en önemli nedenlerinden biri. subap ayarı iyi yapılmış bir motor daha randımanlı ve uzun ömürlü olur.
BUGUN HONDA FİZY Mİ SATTİM DAHA 6 AYLİK 1386 KM DEKİ KİZİMİ PCX ALACAGİM GUZEL MOTOR FİZY LANET ETİRDİ
amaninmb
17 Nisan 2013, 10:35
BUGUN HONDA FİZY Mİ SATTİM DAHA 6 AYLİK 1386 KM DEKİ KİZİMİ PCX ALACAGİM GUZEL MOTOR FİZY LANET ETİRDİ
Hayırlı Olsun. Hayırdır?
mert136
19 Nisan 2013, 22:14
Benim fizy 9000 km.oldu .Daha beni hiç üzmedi.inşALLAH böyle gider.
amaninmb
20 Nisan 2013, 00:42
Benim fizy 9000 km.oldu .Daha beni hiç üzmedi.inşALLAH böyle gider.
Allah kaza bela vermesin...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
veeeeee
Konya'da Honda bayii diyen geçinen insan yahu yapma...
Motora 10 liralık yağ koyup 35 Tl alma... Daha 1000 Km gitmeden motor yağı bitermi yahu...
Önceden Castrol alırdım gözümün önünde koyardı,kazadan sonra 1-2 gün yattı ondan sonra bakmadım.
-Debriyajdan ses geliyor
-1000 kmde yağ bitmiş
-Ayak marşı zor çalışıyor hatta çalışmıyor
bunlar haricinde sıkıntı yok , oda usta diye daha doğrusu servis diye geçen adamların. Garantiyi falan boşverdim. Kendi Ustama götürüyorum artık.
Konya'da Dillan Motor var Adem abi. Öneririm.
Not: 50 cc lik veya 100cc lik le gitmeyin almaz. 600 cc veya CBF den altına bakmaz.
Mengu16
20 Nisan 2013, 00:49
Allah kaza bela vermesin...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
veeeeee
Konya'da Honda bayii diyen geçinen insan yahu yapma...
Motora 10 liralık yağ koyup 35 Tl alma... Daha 1000 Km gitmeden motor yağı bitermi yahu...
Önceden Castrol alırdım gözümün önünde koyardı,kazadan sonra 1-2 gün yattı ondan sonra bakmadım.
-Debriyajdan ses geliyor
-1000 kmde yağ bitmiş
-Ayak marşı zor çalışıyor hatta çalışmıyor
bunlar haricinde sıkıntı yok , oda usta diye daha doğrusu servis diye geçen adamların. Garantiyi falan boşverdim. Kendi Ustama götürüyorum artık.
Konya'da Dillan Motor var Adem abi. Öneririm.
Not: 50 cc lik veya 100cc lik le gitmeyin almaz. 600 cc veya CBF den altına bakmaz.
Benim cub'a 10-40W turbodizel yağ koyuyorum 4 litresi 25 lira, bi sıkıntı yok çok dert etmeyin ucuz yağdan bişey olmaz ama 10 liralık yağa 35 lira yazması haksızlık. Bide yağ nasıl bitmiş anlamadım ya benim çinlilerde bile o kadar yağ sorunu yok.
amaninmb
20 Nisan 2013, 00:54
Bendede yoktu işte. adamların zaten doğru dzgün ustaları yok , millete maaş vermezler ustalara 2 de 1 usta değişir , akrabam (50 CC lik HSUN) motorunu 400 TL ye vermişti oraya adamlar 900 TL ye satmışlar yahu insaf diyorum. Yağ meselesinide oradan çıkan usta diyor zaten , kaç motorun Km sini düşürdüm diye. Neyse Fazla uzatmayım. Sinirliyim ve düşündükçe insanın canı sıkılıyor düşünmemem lazım. Ötede alırız...
Bendede yağ yakma sorunu yoktu fakat kazadan sonra bi kıçı düzeltemedim motorun :)
Soğudum gerçekten ya. güya sıfır motor aldık 1-2 sene binip değiştirelim diye. Sattıracak gavur bana kendini.
mert136
20 Nisan 2013, 20:10
Amaninmb@ Geçmiş olsun.1000 km'de ne kadar yağ eksiltiyor.Yağ çubuğun neresinde oluyor?
amaninmb
22 Nisan 2013, 10:41
Dibinde oluyor çubuğun. çok azıcık birşey kaldı. Bakalım supap ayarına , Castrol yağ vs son bakımını başka yerde yaptırdım bakalım. Baktım durdum tepesinde :)
Teşekkürler.
mert136
22 Nisan 2013, 18:25
Bir kademe olsa normal derdim ama seninki baya fazlaymış.inşALLAH sorunun çözülür.
seko-
25 Nisan 2013, 00:15
Benim fizy maşallah tek ayakta çalışıyor. Debriajdan gelen ses bendede vardı ama debriajdan değil kavramanın havalandırma deliği var altta metal bir parça var titreme yapınca ses yapıyor oraya bi slikon attım ne ses var ne bişey benim tahminim debriaj değil.
mert136
26 Nisan 2013, 12:48
Benim gidondaki honda yazısını çıkartmaya çalışırken kırmışlar.yazının yarısı yok.Ne günlere kaldık adamlar nelere tenezzül ediyorlar.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO