Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Fizy 125 (2012 Model) Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Sayfa :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
mert136
14 Eylül 2012, 12:16
Seko@cepten girdiğim için lint veremiyorum.hondanın web sitesinden mail atabilirsin ve telefonlada şikayetini bildirebilirsin.
Mengu16
14 Eylül 2012, 12:43
Kimse fotograf paylasmiyor, cok tırt bir motor olsa gerek. Biz cinli motorlarimizin her pokunu paylasiyoruz. Burda hic paylasim yok cok sıkıcı ya :D
mert136
14 Eylül 2012, 13:38
Bilgisayarım ve internetim yok.Cepten giriyorum foruma.Cep telefonumun kamerası dahi yok.bknz.Nokia C1-02. Ben ondan paylaşım yapamıyorum.tarihcifss@arkadaşım evet akü ayak koyduğumuz yerde kapağın altında.Akü kutup başı gevşemiş olabilir.Aç kontrol et.
cool113
14 Eylül 2012, 23:18
Arkadaşlar bu benim fizy'i dün 1000 km bakımını yaptırdım ve o debriajdan gelen seside söyledim adam ses yok dedi ama ses var yani 2 kişi binince daha çok çıkabiliyo bu ses dedim servisteki ustayla iki kişi bindik ses var birazdaha çok çıkıyor hatta ama adam ben yok diyorum diyo falan filan tartıştık orda biraz bidaha motoru bakımıydı falan oraya götürmem zaten bu motorda o ses neden gelebilir acaba sıradan bir ustaya veya kendi ustama baktırtsam garantiden çıkarmı acaba ?
Teşşekürler..
debriyajında problem var. hondanın yetkili servisine gittiğinize eminmisiniz. honda sitesinden yetkilimi değilmi kontrol edin.
tarihcifss
15 Eylül 2012, 00:52
arkadaşlar bu meretin yakıtı ne zaman düşüyor kaça kadar eb fazla düşüyor..ben sinir olmaya başladım bu işe..dizel bir araba kadar yakıyor bu ne biçim iştir bu?yine 150 yaktı km de..sakin de kullansam değişmedi bu ne iştir anlamadım..
mert136
15 Eylül 2012, 12:15
Kaç litre yakıyor.Ona göre anlarız. azmı yakıyor çokmu.Benzin fiyatı neredeyse 5 lira
tarihcifss
15 Eylül 2012, 12:21
litre hesabı değil tl hesabı yapıyorum..Çin işi motorlar bile daha az yakıyor..ne bileyim bu dizel araba gibi yahu km de 150 krş..
mert136
15 Eylül 2012, 13:14
Senin hesabına göre yani 1 km/0.15 krş buda yaklaşık 100 km/3.27 lt benzin eder.Ben en fazla dipgaz ile 100 km/3 lt. Yaktırdım.
GP500-1st
15 Eylül 2012, 14:11
Bu fizy gerçekten tipsizlikte rekor kıran bir motor. Dizaynı 10 yıl öncesinin nokia telefonları nasıl insanın elinde sırıtıyorsa bu da insanın altında sırıtıyor. O kadar demode ve kötü.
Jant lastik kombinasyonuda berbat. Malzeme pilastik ve işçilik kaliteside düşürülmüş bir motor, honda standartlarını taşımıyor.
Bireysel kullanım için facia bir motor. PCX i üreten honda hava sogutmalı alt modelde bunu sunması resmen iki yüzlülük
tarihcifss
15 Eylül 2012, 14:41
Senin hesabına göre yani 1 km/0.15 krş buda yaklaşık 100 km/3.27 lt benzin eder.Ben en fazla dipgaz ile 100 km/3 lt. Yaktırdım.
abim de yeni aldı ikimizin de 1 ay oldu olacak..onunki 650 km filan benimki 550 küsur km...ikimizinki de 150nin altına düşmüyor bilemiyorum artık ne olucak ne kalıcak..kalite diye honda aldık ama çok yakınca ve kalitesi eski hondalar gibi olmayınca insan kızıyor yani.
mert136
15 Eylül 2012, 17:14
Çinli modellerin bundan az yaktığı yalan.Bunu diyenler hesap kitap bilmiyor.Rodajdan sonra yeniden hesapla.
cool113
16 Eylül 2012, 03:18
Bu fizy gerçekten tipsizlikte rekor kıran bir motor. Dizaynı 10 yıl öncesinin nokia telefonları nasıl insanın elinde sırıtıyorsa bu da insanın altında sırıtıyor. O kadar demode ve kötü.
Jant lastik kombinasyonuda berbat. Malzeme pilastik ve işçilik kaliteside düşürülmüş bir motor, honda standartlarını taşımıyor.
Bireysel kullanım için facia bir motor. PCX i üreten honda hava sogutmalı alt modelde bunu sunması resmen iki yüzlülük
söylediklerine aynen katılıyorum. benimde dilimde tüy bitti. honda bunu çinlilere fasonmu ürettirdi naptı bir tek ülkemizde satışta olması düşündürücü, honda işi cambazlığa vurmuş. 100 metre öteden beni almayın diye bağırıyor bu motor :)
Mengu16
16 Eylül 2012, 03:23
GTA4 EFLC oyununda bi 50'lik scooter var ondan bile daha tipsiz bu fizy125 :mrgreen:
seko-
16 Eylül 2012, 10:15
Ya taktınız motorun tipine yok böyle tipsiz alırsanız güzel modeller gelmez yok sh 150 gelmesi gerekiyor falan filan sh150 bidefa türkiyede satışa sunulsa fiyatı en az 6500-7000 tl den aşşağı olmayacak ps 150 bile normal atı 6800 plakası falan hariç yani deme istediğim öyle modeller gelse bile vatandaş ekonomik olanını ve bütçesine uygun olanını alıyo ben şahsen 150 cc lik makinaya 7000 tl vermem yinede fizyalırdım ha fizy olmasaydı spacy alıcaktım spacy'e laf etmiyosunuz tabi çok tipli bir scooter spacy !!
TATLIHIZ
16 Eylül 2012, 10:36
fıyatı 4000 ya ıyı ondan etmıyorlar.motor guzel takmayn
Mengu16
16 Eylül 2012, 10:44
Ya taktınız motorun tipine yok böyle tipsiz alırsanız güzel modeller gelmez yok sh 150 gelmesi gerekiyor falan filan sh150 bidefa türkiyede satışa sunulsa fiyatı en az 6500-7000 tl den aşşağı olmayacak ps 150 bile normal atı 6800 plakası falan hariç yani deme istediğim öyle modeller gelse bile vatandaş ekonomik olanını ve bütçesine uygun olanını alıyo ben şahsen 150 cc lik makinaya 7000 tl vermem yinede fizyalırdım ha fizy olmasaydı spacy alıcaktım spacy'e laf etmiyosunuz tabi çok tipli bir scooter spacy !! Honda'nin uzakdoguda sattigi cub'lari scooter'lari gordunuz mu hic ? hepsi turkiyeye gayet uygun motorlar hatta cogu 14-16-17 jant bizde guduk scooterlari satsin hala honda ne guzel. Soyle 3500-4500 tl arasinda cesit cesit cub'lar scooter'lar getirse honda cinlilere saglam bir darbe kesin vurur. Honda TR'nin 2012 kucuk cc'de yildizlari Cb125 ve Fizy125 ya olacak is mi ? insan binecek bunlara :D
TATLIHIZ
16 Eylül 2012, 10:55
mengu olmaynca motor,mecbur taylanda bı wave var muhtesem ama nerde.
mert136
16 Eylül 2012, 16:19
Çinli motor alacağıma, Honda'nın en tipsizini ve en dandiğini tercih ederim.
tarihcifss
16 Eylül 2012, 19:49
kardeşler motorun tipi bence çok da kötü deil..ama tipine kalitesine takılan arkadaşlara katılıyorum fizy nin biraz kalitesi düşük..hatırlıyorum da bu ski kineticler bile hala turp gibi dolaşıyor piyasada..ama fizy nin bu kadar uzun sürteli kalacağına inanmnıyorum...lakin bu bir tecih meselesi Honda Türkiye'deki düşük miktarlarda motor isteyenlere hitap etmiş bu motorla..ama dediğiniz gibi genel bir protesto oluşturabilinse tamam haklısnız Honda Tr de buna uygun bir politika geliştirmek zorunda kalır.lakin adamın parası uygun olduğu sürece Fizy gibi motorlar alacağı realitesine de engel olamayız.böyle ce döngü sürer gider..istemeyen arkadaş bir grup oluşturabilir yahut mail grubu oluşturur,protesto telefonları çeker Honda Tr de bişiler yapmak zorunda kalır..Lakin pizzacı-sucu-türcü vatandaşın da sırf hondaya tepki oluşturmak için eline geçebilecek uygun mantıklı alışverişi durdurması beklenemez herhalde..
Çinli motor alacağıma, Honda'nın en tipsizini ve en dandiğini tercih ederim.
hondada bunu bildiği için yapıyor zaten abuk sabuk makineler.. ne yapsa satıyor zaten.. senin gibi düşünenler olduktan sonra daha çoook satar..
tarihcifss
16 Eylül 2012, 19:57
mesela bunu isteyebilirsiniz..http://www.honda.co.jp/PCX/ ya da PCX'in japon sitesindeki hali http://www.honda.co.jp/PCX/
kursattekin
16 Eylül 2012, 20:07
bu da hava cikti, pcx125 daha iyi, fizy gercekten de cok cirkin, honda bindirmesini iyi biliyor gercekten. biz 3. sinifimiz demekle olmaz, bizden ne kotuler nelere biniyor, tek aciklamasi var, koyunuz bu yuzden her firma KOYUNUZ.
mesela bunu isteyebilirsiniz..http://www.honda.co.jp/PCX/ ya da PCX'in japon sitesindeki hali http://www.honda.co.jp/PCX/
tarihcifss
16 Eylül 2012, 22:48
http://www.honda.co.jp/LEAD/ bu idi vermek istediğim yanlış kopyalamışım pardon..
GP500-1st
17 Eylül 2012, 01:43
Gelmesi gereken motor lead de değil. Hondanın yeni yüzü ve övünç kaynagı PCX in alt modeli Vision 110i dir bu motorun avrupa fiyatı gereği 1850 euro türkiyede spaycıden 100-200 tl fazlaya fiyatlandırılabiliyor. Kimse gelse 5000-6000 olur demesin. Hondanın 2012 imajı ve yüzü bu modeller. Hondanın kimseye satamadı ve kalitesini düşürdüğü bu modeli eğer satabilirse ettiği karda Visiondan çok fazla. Kişisel kullanım için yazık bi motor fizy.
Almayıp tepki koyacaksınki adam gibisini getirecek. Honda diye alınca adam bunu dayamaya devam ediyor
Bu arada küçük sezar pizzada çalışan arkadaşım activaların yerine spacy110 ların p.tesi geliceğini söyledi. Dedim Fizy ucuz niye almıyorlar? Pizzacı zincirleri bile suratına bakmıyor bu motorun,sağlamlığına yakıtına güvenip almıyor. Amacı ticaret olan firmaların daha pahalı olan Spacy yi alması baya şey anlatıyor aslında
Benimde mesela bu segmentte bi motora ihtiyacım var ama tepki koyup almıyorum. Honda adam gibi getirene kadarda almıcam. Spacynin malzeme ve işciliği yerinde, enjeksiyonlu tipi güzel olsa sans verip alabilirdim.. Bu arada dizaynı hiç değiştrilmeden aynı Activa tekrar üretilse yazlık için alırım.
Bu arada amacımız kullananları eleştirmek yermek değil. Alanlar güle güle kazasız belasız kullansınlar... Bizim tepkimiz firmaya. Pizza zincirleri bile almıyor, sizde almasanız 2013 görmez bu motor.
cool113
19 Eylül 2012, 22:33
Gelmesi gereken motor lead de değil. Hondanın yeni yüzü ve övünç kaynagı PCX in alt modeli Vision 110i dir bu motorun avrupa fiyatı gereği 1850 euro türkiyede spaycıden 100-200 tl fazlaya fiyatlandırılabiliyor. Kimse gelse 5000-6000 olur demesin. Hondanın 2012 imajı ve yüzü bu modeller. Hondanın kimseye satamadı ve kalitesini düşürdüğü bu modeli eğer satabilirse ettiği karda Visiondan çok fazla. Kişisel kullanım için yazık bi motor fizy.
Almayıp tepki koyacaksınki adam gibisini getirecek. Honda diye alınca adam bunu dayamaya devam ediyor
Bu arada küçük sezar pizzada çalışan arkadaşım activaların yerine spacy110 ların p.tesi geliceğini söyledi. Dedim Fizy ucuz niye almıyorlar? Pizzacı zincirleri bile suratına bakmıyor bu motorun,sağlamlığına yakıtına güvenip almıyor. Amacı ticaret olan firmaların daha pahalı olan Spacy yi alması baya şey anlatıyor aslında
Benimde mesela bu segmentte bi motora ihtiyacım var ama tepki koyup almıyorum. Honda adam gibi getirene kadarda almıcam. Spacynin malzeme ve işciliği yerinde, enjeksiyonlu tipi güzel olsa sans verip alabilirdim.. Bu arada dizaynı hiç değiştrilmeden aynı Activa tekrar üretilse yazlık için alırım.
Bu arada amacımız kullananları eleştirmek yermek değil. Alanlar güle güle kazasız belasız kullansınlar... Bizim tepkimiz firmaya. Pizza zincirleri bile almıyor, sizde almasanız 2013 görmez bu motor.
söylediklerine aynen katılıyorum. bu modellerin sadece ülkemizde satılması bizi keriz yerine koymak istemelerinin göstergesi. en güzel cevap halk olarak tepkimizi koymak ve almamak. fizy honda kalitesinden uzak ve tipsiz bir motor, bundan daha kötü bir scooter üretebilirmi honda firması merak ediyorum. dylan modelinin nesi vardıki piyasadan çektiler ps 150 getirdiler, ps 150 getirmesini biliyorsunda niye aynı fiyattaki sh 150 getirmiyorsun diye sorarlar adama. hem ps150 hemde sh150 getir, klasik isteyen ps150 spor isteyen sh150 alsın. birlikten kuvvet doğar, almazsak eşek gibi getirecekler istediğimiz modelleri. eminimki honda firmasının çalışanlarıda burayı okuyorlar. honda yöneticilerine sesleniyorum sh 150 modeli gibi avrupada çok satan modeller getireceksiniz ülkemizede, herkezin zevkine hitap etmeye mecbursunuz honda firması olarak. ticari firmalar için tip önemli değildir fakat kişisel kullanıcılar için bindiğiniz motosikletin tipi çok önemlidir. motosiklet bir yaşam tarzıdır ve kişinin kullandığı motosiklet tarzını ve zevkini ortaya koyar. şu anda honda 250 cc ve aşağı modellerde çok ama çok zayıf. elle tutulur bir tek pcx var. hondanın bu sene getirdiği motosikletlere bakalım, fizy ve cb125 modeli... al birini vur ötekine... ikisindede işçilik kalitesi hondaya yakışmayacak biçimde kalitesiz. diğer firmalar hemen hemen bütün modellerini injeksiyonlu modellere yükseltmişken honda tersine injeksiyonludan karbüratörlü sisteme dönüş yapıyor. biz gideriz mersine, honda gider tersine. honda, soygun ve dayatma onda ! ben estetikten yoksun bir motosikleti kişisel kullanım için almam ve kullanmam. bana ve benim gibi düşünen ülkemiz insanlarına bu fizy ve spacy modelini dayatma yoluyla satamayacaksınız bunu bilin honda çalışanları.
mert136
23 Eylül 2012, 04:00
bu videonun sahibi forumda mı acep çok tehlikeli iş yapmışo_KONjb60LY
tarihcifss
24 Eylül 2012, 19:56
arkadaşlar bu meret hep böyle mi yakacak? bu hafta da 108 km 18.tl yaktı km şuan 658 km gibi bişey sanırım..bi aksilik mi var? nedir durum? (not: bulunduğum yer yayla memleketi korkuteli ve şehir içi bir kaç dur kalk.) eğer böyle yakacaksa arabama binerim en azından soğuk çekmem..:(
cool113
25 Eylül 2012, 01:16
arkadaşlar bu meret hep böyle mi yakacak? bu hafta da 108 km 18.tl yaktı km şuan 658 km gibi bişey sanırım..bi aksilik mi var? nedir durum? (not: bulunduğum yer yayla memleketi korkuteli ve şehir içi bir kaç dur kalk.) eğer böyle yakacaksa arabama binerim en azından soğuk çekmem..:(
normal değil. şu anda 400-500 cc scooter kadar yakıyor.
tarihcifss
25 Eylül 2012, 01:42
bilemiyorum valla ben normalde önceki depolarımda da 150 nin altında yakamadım hiç..zamlandı ise bilemem yukarı çıktı ama aşağı inmedi hiç..bu arada fethiyede de aynı yakıyor ..
seko-
26 Eylül 2012, 11:43
Valla benim fizy 140 km de 16 tl yaktı ist. kadıköyden - avcılar'ı biraz geçtim.. senin motor kaç km'de ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------
tabi gidiş geliş anlamında söyledim.
tarihcifss
27 Eylül 2012, 14:59
Valla benim fizy 140 km de 16 tl yaktı ist. kadıköyden - avcılar'ı biraz geçtim.. senin motor kaç km'de ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------
tabi gidiş geliş anlamında söyledim.
toplamda 280 km mi? bu arada 650 km şuan motor
karakaçan
28 Eylül 2012, 07:11
Motorumla 600 km yi devirdim gayet memnunum,
şu ana kadar toplamda 80tl yaktı, performansı gayet iyi 90 a kadar çok rahat çıkyıor,
selesi gerçekten rahatsız eğer uyarsa, spacy ninkini deneyip taktırıcam ?
3500 liraya daha iyisini bulursanız banada haber verin !
honda alan pişman olmaz, arabada da böyle, motorda da...
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:09 ----------
hocam alet karbrötörlü , sen bi ayarına falan baktırt ??
600 km yi 80 tl ile yaptım,
seko-
28 Eylül 2012, 11:54
hayır gidiş geliş 140 km benim fizy 1400'km de sen 1000 km bakımını yaptırdıktan sonra yakıttaki düşüşü farkedeceksin ha ozaman bile yakıt hala aynıysa servise götür karbüratör ayarına baksınlar motorun çekişi gidişi nasıl ? son hız ? ben en son karşıya giderken 110 km/h gördüm.
skystar
28 Eylül 2012, 14:58
Dün öğle saatinde ege üniversitesi içindeki Ziraat Bankası önünde gördüm.Fizy kullanan uzun saçlı bir hanımefendi başında ls 2 siyah kask beyaz fizy baya birbirlerine yakışmıştı :mrgreen:
Ah motorla geçicektim oradan durup motor hakkında iki muhabbet edicektim ne güzel olurdu :flower:
Şimdi arkadaşlar motor tipsiz olsada fiyatı uygun olduğu için alıcak olan insan çok özellikle paket servis elemanlarının altında bol bol görmeye başladım...
Nefret edilen cb 125 e lerde pek çok kuryenin altında ve tam manasıyla yaygınlaşmış durumda fizy'de aynı duruma gelicek.
Ha bana sorarsanız fizy'i öyle çok beğenmedim zaten skuterlerin hiç birinide beğenmem...
tarihcifss
29 Eylül 2012, 14:04
hayır gidiş geliş 140 km benim fizy 1400'km de sen 1000 km bakımını yaptırdıktan sonra yakıttaki düşüşü farkedeceksin ha ozaman bile yakıt hala aynıysa servise götür karbüratör ayarına baksınlar motorun çekişi gidişi nasıl ? son hız ? ben en son karşıya giderken 110 km/h gördüm.
son hız ben ilk aldığım 10 gün içinde 100 km gördüm düzde..gidişatı bence hiç fena değil..karburatör ayarı meselesi sıkıntı mıdır bilmem ama bayii teyzem oğlu ayrıca kardeşim de hem servis hem bayii çalışanı..sorduğumda gayet doğal yakıtı 1000km sonrasında düşecek diyor o da bakalım durum ne olacak..
mert136
17 Ekim 2012, 23:28
s.a millet.topik çok geri kalmış.bugün 4000 bakımını yaptırdım fizyin.45 tl.tuttu.yağ 30 tl+15 tl işcilik.=45tl.
tarihcifss
04 Kasım 2012, 03:23
yakıt ne alemde? 1000denv sonra ne deişti?
kamsea
04 Kasım 2012, 04:34
Honda Fizy ne avrupa nede amerika sitelerinde yok sadece Türkiye ve çin sitelerinde var... hindistan da bile yok. Türkiye'ye artık gelmiyor ama 50cc lik yeni Honda Today de bile enjeksiyon varken neden 2012 modeli hala karbüratörlü üretiyorlar anlamak elde değil...
kursattekin
05 Kasım 2012, 11:34
benim hondanin 4000 bakimini yaptirdim, yag degisim iscilik hersey dahil 7TL tuttu, resmen gecirgen bir ulke olmus TC :)
s.a millet.topik çok geri kalmış.bugün 4000 bakımını yaptırdım fizyin.45 tl.tuttu.yağ 30 tl+15 tl işcilik.=45tl.
mert136
07 Kasım 2012, 01:19
benim hondanin 4000 bakimini yaptirdim, yag degisim iscilik hersey dahil 7TL tuttu, resmen gecirgen bir ulke olmus TC :)elimde imkan olsa TC de durmam
yakıt ne alemde? 1000denv sonra ne deişti?yakıt sarfiyatında değişen bir şey olmadı
şuan 4650 km deyim fizy en ufak bir sorun yaşatmadı.
cool113
13 Kasım 2012, 23:41
honda ülkemizde piyasaya ne sürerse sürsün sorgusuz sualsiz sattığı için cesaretli, o kadar cesaretli ve kendinden eminki hiç bir dünya ülkesinde satamadığı modeli sadece ülkemizde satmaya cesaret edebiliyor. ülkemiz insanlarıda kötünün iyisi deyip satın alabiliyor hatta böyle çok kötü modelleri övebiliyorlar. anlamak mümkün değil fakat ülkemizde hondanın bu taktiği geçerli. şu anda tayvan ve kore malı scooterlar bana göre hondadan daha iyi ve parasını daha fazla hakediyor. honda makul fiyatlı ve tipi güzel motosiklet getirmedikçe kesinlikle honda almayacağım. belkide benim gibi düşünüp böyle modeller alınmasa şu anda daha iyi modellere binebiliyor olacaktık. bana göre bu modelleri almaya devam edersek uzun yıllar boyunca avrupada satılan modellerin sadece hayalini kuracağız.
mert136
19 Kasım 2012, 18:14
S.A fizy ile 5000 km'yi sorunsuz devirdim.Allaha şükür hiç bir sorun yaşatmadı.Hafif olması trafikte çok işe yarıyor.Seri hareket edebiliyorsun aralardan geçerken hiç zorlanmadan basıp gidiyorsun.
tarihcifss
22 Kasım 2012, 02:58
bu arada kardeşimin spacy si vardı küfrediyor neden aldım dökülmeye başladı diye...km si de sanırım 15bin civarıdır herhalde
seko-
22 Kasım 2012, 14:09
Arkadaşlar öncelikle selamlar..
Benim fizy 2000 km de ve hiçbir şikayetim yok 500 km sonra yağ değişimi var bunu kendim değiştirsem garantiden çıkarmı çünkü servisin kalitesi ve kullandığı yağı düşük, kalitesiz buluyorum. Kendim kaliteli bir yağ kullanmak istiyorum ne dersiniz ?
Şimdiden Teşşekürler..
Mikuni
22 Kasım 2012, 14:13
yağı mutlaka servis değişsin. Kendi yağını yanında götürebilirsin. Servisten şikayetin olursa 02122346632
MeHMeTK.
22 Kasım 2012, 14:26
Arkadaşlar öncelikle selamlar..
Benim fizy 2000 km de ve hiçbir şikayetim yok 500 km sonra yağ değişimi var bunu kendim değiştirsem garantiden çıkarmı çünkü servisin kalitesi ve kullandığı yağı düşük, kalitesiz buluyorum. Kendim kaliteli bir yağ kullanmak istiyorum ne dersiniz ?
Şimdiden Teşşekürler..
Ben de bir keresinde sizin gibi düşünüp bir hafta sonra servisin koyduğu yağı değiştirdim. (motorun çalışma sesi bile değişti) Şu an motorda motul marka yağ var. Tekrar değişim zamanı geldiğinde kendi yağımı alıp onlara değiştireceğim. Garantiden çıkacağını sanmam. Yanlış yağ koyupta bir sorun çıkar ve servise ben yaptım bozuldu demeyeceğinize göre...:)
Mikuni
22 Kasım 2012, 15:05
motul litresi 50 tl idi. Salı günü güngör motorda gördüm.
MeHMeTK.
23 Kasım 2012, 02:53
motul litresi 50 tl idi. Salı günü güngör motorda gördüm.
Yanlış bakmış olabilir misiniz?...
http://www.gungormotor.com/Scooter-Expert-4T-10W40,PR-2507.html
Mikuni
23 Kasım 2012, 04:43
kasiyere de sordum etiket doğru didi
mert136
23 Kasım 2012, 11:34
Benim gittiğim servis, 4000 km den önce değiştirmene gerek yok demişti.Kullandıkları yağ mobil 1.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO