Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Fizy 125 (2012 Model) Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Sayfa :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
tolgadal
01 Ağustos 2012, 16:54
bu arada balığa gidecek arkadas sizi 40 km rahat götürür. plaka ruhsat işlemlerinizi kendimiz yapacak olursak 113 sigorta axa. 25 ek-1 dosyası 135,5 ruhsat 11tl plaka
tarcan
02 Ağustos 2012, 18:12
bu motoru sahip olan arkadaşlar düz yolda hızlanma ve son sürat kaç km dir.
tolgadal
02 Ağustos 2012, 18:14
düz yolda hızlanma da her arabayı rahatlıkla geciyon :) kac saniye bilemem ama iyi hızlanıyo ve ben 100 geldim gecermi bilmem gitmeye korktum son ibre 120 zaten
tarcan
02 Ağustos 2012, 18:41
100 yapsın yeter zaten, dün honda bayisinde inceledimde biraz ayağı yerden keser trafikte sağa sola işe gidip gelmeye çarşıya pazar için çok makul gözüküyor.fiyat performans açısından spacy den iyi duruyor.iki motor arasındaki fiyat farkı 7000 km bedava gezmek demek.
Sylvester81
03 Ağustos 2012, 14:35
Arkadaşlar bugün itibari ile bende aranıza katılıyorum. Bu sabah motorumu nakliyat şirketinden teslim alacağım. Fakat motor hakkında hiç bi fikrim yok. Bu motor nasıl çalıştırılır. Eski motorlar gibi bununda benzin açıp kapama düğmesi varmı? Bana yardımcı olursanız sevinirim. Belkide çok basit bişey ama bilmeyince olmuyor işte :-)
mert136
04 Ağustos 2012, 10:35
Fizyciler çoğalıyor.Çinli almaktansa fizy en mantıklısı.Şuan itibarıyla 1700 km'yi devirdim.Kullanışı çok rahat,kıvrak ve seri bir motor.frenleri çok güzel.iyiki almışım.Alanların pişman olmayacağı bir scooter.Tam şehiriçi motoru.
mert136
08 Ağustos 2012, 19:14
Bugün fizyle 90 km.lik güzel bir gezi yaptım.Maşallahı var motorun.Yalnız altı alçak kalıyor.2-3 kez kasislerden geçerken orta sehpa kasise sürttü.Galiba fizy'in tek kusuru bu.Bunada ilerleyen zamanlarda bir çözüm bulacağım inşallah.Selam ve Dua ile.
hyorumez
10 Ağustos 2012, 17:31
Selam arkadaşlar.. İnegöle gittim yayla tatili için.. Fizzyyy me 1 haftadır binemiyorum. Özledim.. Kuzu gibi yatıyor garajda.. nasip olursa yarın sabah işe geleceğim.. saygılar..
mert136
13 Ağustos 2012, 20:29
Merhaba fizyciler.Motorumla 1900 km'yi aşmış bulunuyorum.Allah'ın izniyle daha çok km'ler yapacağım fizyle.Rahat,hafif,kıvrak ve sorunsuz daha ne olsun.Şehiriçi on numero.Selam ve Dua ile.
mert136
20 Ağustos 2012, 21:12
Bayramınız mubarek olsun.Bugün fizyle Sarıyer-Silivri-Sarıyer yaptım.Toplamda 170 km'den fazla yol yaptım.ALLAH'ın(c.c) izniyle en ufak bir sorun ve sıkıntı yaşamadım.Benzin 100 km/3 lt. Yaktı.Fazla sıkıştırdım galiba.Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
edemirtas
24 Ağustos 2012, 11:28
Merhaba arkadaşlar,
Ben de aranıza katılmak üzereyim. Hobi amaçlı haftasonu vs sağa sola gezmek için , markete bakkala gidip gelirlen kullanmak için alacağım.
Fizzy ile Spacy arasında kaldım. Başka motor düşünmüyorum. benim için önemli olan sorun çıkarmayan sağlam bir motor olması(silivriye vs giderken yolda kalıp beni motor aldıgıma pişman etmesin), yol tutuşunun iyi olması (acemi oldugum için ). motorun tipi hiç önemli değil bu yaştan sonra motorun tipiyle hava atacak durumum yok :)
yaklaşık aralarında 1000 tl fiyat farkı var. Spcay daha pahalı. bu farkı vermeye değer mi sizce?
Fizzy de karbüratör var disk fren yok diyorlar bunlar gerçekten sıkıntı çıkarır mı?
Değerli yorumlarınız benim için önemli.
Şimdiden teşekkür ederim.
selamlar
mert136
24 Ağustos 2012, 19:49
Arkadaşım merhaba.Spacy,fizy.den bir gömlek üstün bunu belirteyim.Eğer iki kişi kullanacaksan fizy alma.çünkü altı alçak.tek kişi sehiriçi için ideal.
seko-
25 Ağustos 2012, 11:43
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende geçen ay fizy aldım ve şuan 720 km de bi promlem yaşamadım şuana kadar motorumdan gayet memnunum performansıda oldukça iyi deiğiniz gibi biraz sele sert ama spacyninkide yumuşak değilki ben iş yerinde spacy kullanıyorum bana daha sert geliyo selesi ? neyse herkes için hayırlısı olsun iyi forumlar :)
plectrum
26 Ağustos 2012, 13:17
Şimdi arkadaşlar kısa ve öz olursak bu fiyata bu motor alınırmı alınmazmı onu söyleyin benim bütçem kısıtlı ve ilk motorum olcak ankarada şehir içinde gezmek ve hobi amaçlı kullancam ankaranın ilçelerine gidecem 75 km lik yollarda en az 80 kilodan iki kişi ve balık tutmak için mazeme bu zorlu koşullara bu motor dayanabilirmi ??? acil cvp bekliyorummm...
Cup-Commuter tarzı motorlara bakmalısın. İlçe yollarında 2 kişi yokuslarda bayılır Fizy. Virajlarda da hızlı donmek zor Scooterlarda. Honda Wave 110i ya da 125 CGe tarzı motorlara bakın derim.
mert136
27 Ağustos 2012, 23:13
S.A Bugün sarıyer po'dan benzin aldım.192 km'de 5 lt.benzin yaktı.Yani buda 100 km/2.6 lt benzin eder.Şehiriçi sakin kullanımda bu değeri verdi.2600 km geçtim.Herkese kazasız,belasız sürüşler.
hyorumez
28 Ağustos 2012, 14:08
Arkadaşlar.. Uzun bir aradan sonra merhabalar.. Temmuz 01 2012 de aldığım Fizzy den çok memnunum. 660 km deyim.. Motor seri ve kullanışlı.. Henüz Rodaj da olan beyaz güvercinimin yakıt çizelgesi aşağıdaki gibi. Ortalama 100 km 2.54 lt yakıyor. Trafikde saygısız şoförlere çok kızıyorum.. Resmen bizi yok sayıyorlar. Arabam ile trafiğe çıktığımda motorcu kardeşlerime daha saygılıyım ( Sütten ağzı yanan yoğurdu üflermiş) Ankara dan saygılar..
KM YAKIT TUTAR DEVREDEN KM
130,00 4,30 20,00 130,00
175,00 4,40 20,00 305,00
175,00 4,42 21,00 480,00
177,00 4,50 21,00 657,00
cool113
30 Ağustos 2012, 23:08
Ben Honda Spacy aldım ve gayet memnunum . O Cool arkadasımız madem öyle çok bilgili gitsin kendisine Honda cbr 600 R alsın doğru ya başka modelini çıkartısnlar madem
sizden daha çok tecrübemin olduğu kesin. yarın öbür gün bu berbat motor sizi kesmediğinde motorun cc yükseltmek istediğinizde honda bulabilecekmisin bakalım, 13000 TL verip sh 300 alırsınız herhalde... bu motosikletide yarı fiyatına satarsınız o zaman. ben iyiliğiniz için konuşuyorum yanlış anlaşılıyorum körü körüne savunuyorsunuz ya bu motoru ben ona yanıyorum. böyle yaparsanız diğer ülkeler sh 150 ye binerken siz daha çok fizy ve spacy modellerine binersiniz ve bunlarla yetinirsiniz. motorunu körü körüne savunupta ilk altı ay içinde satan insanlarıda çok gördüm. bu motosiklet ticari amaçlı üretilmiş bir motor. kişisel kullanıcıyı tatmin etmez. ben hondadan ümidimi kestim ve italyan aldım gayette memnunum. sırf honda olsun diye içime sinmeyen motoru almadım. hondanın tipsiz motorlarından bıktığınızda sizinde tercihiniz büyük ihtimalle honda haricindeki japon, italyan yada tayvan olacak. çünkü şu anda hondanın 100-299 cc arasında binilecek bir tek pcx modeli var. 125 cc pcx modelinede 6100 TL gibi uçuk paralar verirmisiniz bilmem. çoğunuzun şu anda bana çok kızdığının farkındayım, motosiklette tecrübe kazandıkça benim ne kadar haklı olduğumu ve ülkemizin insanlarının honda tarafından nasıl enayi yerine konulduğunu sizlerde anlayacaksınız. ayrıca bir kez daha yazma ihtiyacı duyuyorum fizy ve spacy modelleri şu anda ülkemizden başka hangi ülkelerde satılıyor ? (ben araştırdım bulamadım) göklere çıkardığınız hondanın ülkemize verdiği değeri sizde gözlerinizle görün.
hyorumez
31 Ağustos 2012, 10:51
Cool113 kardeşim.. Anladık motorsiklet konusunda epey COOOOL sun.. Davanda da haklı olabilirsin.. Bazen ne söylediğin değil nasıl söylediğin önemlidir.. İnsanların tercihlerine saygısızlık ediyormuş gibi bir üslup kullanıyorsun.. Bu da doğal olarak onları (yani bizleri) rahatsız ediyor.. Herkesin yanlış tercihleri olabilir.. veya o öyle beğenmiş ve istemiş olabilir.. Bu nedenle direkt olarak-kızgın-sert-ve yargılayıcı bir üslup yerine tavsiye düzeyinde konuşursan sorun kalmaz..
HONDA FİZZY e gelince.. Benim ilk motorum.. 730 Km de şu an.. 100 Km de 2.5 lt tüketiyor.. rahat ve kullanışlı aynı zamanda seri.. (daha önce kiraladığım scooterlar ile karşılaştırıyorum) Tipi konusunda çok havalı değil. Evet de şahsen benim derdimde şöyle cool bir motora bineyim kızlar baksın değil.. Bütçeme uygun sıfır sorunsuz bir motor arıyordum buldum..
Honda Fizzy en güzel Scooter de barışalım..:-))
seko-
31 Ağustos 2012, 11:22
hyrumez gerçekten güzel konuştun katılıyorum sana :cat:
mert136
31 Ağustos 2012, 12:01
Hayırlı Cumalar beyler.hyorumez@ çok doğru ve güzel açıklamışsın tebrik ederim.Ben motor alırken ihtiyacıma ve bütçeme uyuyormu,beni yolda bırakırmı vs. Durumları dikkate alırım.Bana fizy yetiyor.sorunsuz,rahat,ucuz.Gerisi traş.Herkese kazasız ve belasız sürüşler dilerim
blow07
31 Ağustos 2012, 12:04
Hoşgeldiniz. 21.000 KM'dir iş yerimde spacy kullanıyorum. Gerçekten kullanımı o kadar güzel ve rahatki o aradaki 1000TL yi vermeye değer diyorum. Spacy almanızı tavsiye ediyorum.
cool113
31 Ağustos 2012, 19:09
Cool113 kardeşim.. Anladık motorsiklet konusunda epey COOOOL sun.. Davanda da haklı olabilirsin.. Bazen ne söylediğin değil nasıl söylediğin önemlidir.. İnsanların tercihlerine saygısızlık ediyormuş gibi bir üslup kullanıyorsun.. Bu da doğal olarak onları (yani bizleri) rahatsız ediyor.. Herkesin yanlış tercihleri olabilir.. veya o öyle beğenmiş ve istemiş olabilir.. Bu nedenle direkt olarak-kızgın-sert-ve yargılayıcı bir üslup yerine tavsiye düzeyinde konuşursan sorun kalmaz..
HONDA FİZZY e gelince.. Benim ilk motorum.. 730 Km de şu an.. 100 Km de 2.5 lt tüketiyor.. rahat ve kullanışlı aynı zamanda seri.. (daha önce kiraladığım scooterlar ile karşılaştırıyorum) Tipi konusunda çok havalı değil. Evet de şahsen benim derdimde şöyle cool bir motora bineyim kızlar baksın değil.. Bütçeme uygun sıfır sorunsuz bir motor arıyordum buldum..
Honda Fizzy en güzel Scooter de barışalım..:-))
ben bana yazılan mesaj karşısında öyle konuştum yoksa amacım kimseyi kırmak değil. arkadaş ukalalık yapmış cevap vermek istedim üslubum size karşı değildi o yüzden kusura bakmayın. 14 yaşımdan beridir motosiklet kullanırım 20 yıllık motosiklet tecrübem var. motosiklet almadan önce biraz tecrübeli insanların sözlerini dinleseniz bence iyi olur. bende eskiden beridir honda kullanıcısıyım sürekli kullandığım vfr 800 var halende kullanıyorum. şehir içinde gezmek bu vitesli motosikletlerle zor oluyor. şehir içinde normal kullanım için dur kalk yaparken zorlanmamak için ekonomik bir küçük cc alayım dedim. ama bunu hondada bulmak ne mümkün. tam 3 senedir honda yeni model getirir diye bekledim getirdiğim modellere bak koskoca hondanın. sadece ülkemize kakaladığı saçma sapan başka hiçbir ülkede satılmayan motor. şunuda belirteyim uzun zamanlar önce bu scooteri hyundai firması cityzen modeli olarak çıkardı tutulmadığından üretimini durdurdu honda eskiden taklit edilirdi şimdi taklit eder oldu. siz memnunsunuzdur bilmem fakat honda firması ben dahil büyük çoğunluk benimle aynı konuda hemfikir. çok küçük bir çoğunluk var sizin gibi memnun olan. benim gibi memnun olmayan kesimde zaten honda yerine başka markalara yöneldiler artık. sizlerde eminimki ilk motosikletiniz olmasaydı kişisel kullanım için memnun kalmayacaktınız hatta hiç almazdınız benim gibi. bir daha bu konuya mesaj yazmayı düşünmüyorum çünkü tarafsız değilsiniz sırf kullanıyorsunuz diye savunuyorsunuz bu modeli. birisi beğenmedim deyince dövmediğiniz kalıyor. doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. sizlere fizy modellerinizle, kazasız belasız günler dilerim.
seko-
02 Eylül 2012, 00:39
mert136 kardeş ktılıyorum sana ama bide şu çinli resmi kaldırıp fizy koysan tam olacak :P
fizy hakkında bir sorunum var sola yatarken virajlarda ve özellikle 2 kişi binerken arka varyatör yani debriaj balatasından tıkır tıkır ses geliyor neden olabilir ?
Teşşekürler..
mert136
02 Eylül 2012, 19:40
Merhaba seko;o dediğin ses bende yok.Belki plakalıktan gelebilir.Motor çalışırken plakalık zırıltı yapıyordu.Bende silikonladım plakalığı ses kesildi.
Mengu16
02 Eylül 2012, 19:58
mert136 kardeş ktılıyorum sana ama bide şu çinli resmi kaldırıp fizy koysan tam olacak :P
+1 .
seko-
03 Eylül 2012, 10:47
merhabalar
mert o plaka titreme soorunu bendede vardı dediğin gibi plastiği çıkarıp silikonlamıştım ses ordan gelmiyor debiaj balatası acaba gevşek olabilirmi yalpalaya yalpalaya dönebilirmi ?
mert136
03 Eylül 2012, 13:25
Seko@balata tam oturmasaydı diğer parçalarda yerine takılmazdı.En iyisi servise baktırman.İnşallah önemli bir şey yoktur.
Mengu16
03 Eylül 2012, 14:55
Kimse niye fizy125'ini cekip fotograf koymuyor topic'e ?
viper17
03 Eylül 2012, 22:09
Kimse niye fizy125'ini cekip fotograf koymuyor topic'e ?
Mash bile daha güzel çünkü :mrgeen:
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır forumlara yazmıyordum.Takii benim süper 8 100 kmde 4,5 litre benzin yaktığını hesap edene kadar :)
Servise gittim sonuç yok silkara mail attım sonuç yok... Bende satıp fazlada üstüne yetirmeden scooter arayışına girdim. Karşıma fizy 125 çıktı.Süper 8 i satarsam düşündüğüm motor olacak.Ama benim asıl merak ettiğim 3490 tl gibi bir fiyata fizy i yerden yere vuran arkadaşlar ne önerecek? yanlız sakın kymco demeyin agility den city e ,süper8 den den cub una kadar bilirim kaldıki fizy fiyat boyut olarak sadece agility e rakip. sym hiç demeyin bi fiddle macerası geçti hayatımdan en az kullanıp en çok zarar ettiğim motordu...eeee yamaha cygnus a bakıyorum 2 cc için vergi ödüyorum kaldıki fiyatı hondadan yüksek... İtalyan motorlarını hiç sıralamama koymuyorum bi fly 100 bile 4250 tl ???
Napayım arakadaşlar hadi bi akıl veriverin 3500 tl ye sıfır, garantili, kalitesini dünyaya kanıtlamış bi markanın modelini öneriverin bana...
Haa... Birde 100 km de 2,5 bilemedin 3 litre yakacak en fazla... 3,1 oldumu kabulüm değildir :))
seko-
08 Eylül 2012, 01:04
345 arkadaşım fizy seri ve sağlam motor bende 2 aydır kullanıyorum 960 km deyim memnunum yakıtıda normal taş çatlasa 2.7 litre yakar 100 kmde ideal ve uygun bir motor en azından honda .. :cat:
tarihcifss
09 Eylül 2012, 22:15
yakıt noktasında pek de iyi değil....mondial ciler km başına 100 krş derken benim fizy 150 yakıor...altı çok alçak..malzeme kalitesi eski hondalar kdr değil gbime gelior..umarım yanılıyorumdur...
cool113
09 Eylül 2012, 22:29
yakıt noktasında pek de iyi değil....mondial ciler km başına 100 krş derken benim fizy 150 yakıor...altı çok alçak..malzeme kalitesi eski hondalar kdr değil gbime gelior..umarım yanılıyorumdur...
hayır dostum yanılmıyorsun ve buradaki arkadaşlar farkında olmadan başkalarını yanıltmaya devam ediyor. biraz agresif kullanımda yaparak verdiğiniz yakıt değerlerine göre benim italyan 180 cc scooterım sizinle aynı yakıyor.
tarihcifss
09 Eylül 2012, 22:52
hayır dostum yanılmıyorsun ve buradaki arkadaşlar farkında olmadan başkalarını yanıltmaya devam ediyor. biraz agresif kullanımda yaparak verdiğiniz yakıt değerlerine göre benim italyan 180 cc scooterım sizinle aynı yakıyor.
bilemiyorum eskiden bu mondialler yok iken fethiye'de az yakması ile çok satması ile honda çok çok fazla sevilen bilinen bir motordu..(hâlâ da ekmek su gibi satılır fethiye'de..) bu noktada yine honda derim orası ayrı konu (lokasyon sebebi ile malum) yamaha BWS si eskiden çevremizde çok yakması (ama kaçması ile de) ile bilinirdi.lakin 140-150 de bence fazla..bilemiyorum mondialciler mi abartıyor yoksa bizimki gerçekten fazla mı yakıyor..?
biraz agresif kullanarak 100 km de maksimum 3 litre benzin 125 cc karbüratörlü bir scooter için günümüzde baya iyi sonuç görünüyor.Kaldıki ben daha az yakarım diyen scooter yok gibi( enjeksiyonlular hariç).Malzeme kalitesi de haliyle düşük olacak hem honda olacak hem çok kaliteli olacak hemde çin markalarıyla hemen hemen aynı fiyat olacak bence imkansız gibi bişey...Altının alçak olması tabiki sorun olacaktır hele hele benim yaşadığım yerlerde ...neyse benim önce süper 8 i elden çıkarmam lazım ondan sonra bidaha düşüncez bu motoru.Birde arkadaşlar süspansiyonu nasıl bu motorun kymcolar kadar sert değildir heralde?
tarihcifss
09 Eylül 2012, 22:57
biraz agresif kullanarak 100 km de maksimum 3 litre benzin 125 cc karbüratörlü bir scooter için günümüzde baya iyi sonuç görünüyor.Kaldıki ben daha az yakarım diyen scooter yok gibi( enjeksiyonlular hariç).Malzeme kalitesi de haliyle düşük olacak hem honda olacak hem çok kaliteli olacak hemde çin markalarıyla hemen hemen aynı fiyat olacak bence imkansız gibi bişey...Altının alçak olması tabiki sorun olacaktır hele hele benim yaşadığım yerlerde ...neyse benim önce süper 8 i elden çıkarmam lazım ondan sonra bidaha düşüncez bu motoru.Birde arkadaşlar süspansiyonu nasıl bu motorun kymcolar kadar sert değildir heralde?
fizy kullanıcısı olarak süspansiyonlarının kötü olmadığını düşünüyorum.ama koltukları bir süre sonra rahatsız edici olacak duruma geliyor..sanki spacy daha rahat gibi.
Milasın bir ucundan bir ucuna gitsem motorla 5 dakika koltuk o yüzden pek önemli değil.Kaldıki kyomco agility city ve süper 8 kullandınızmı bilmiyorum koltuk 1 metreyse oturabildiğin alan ucu. ne kadar geriye kayarsan kay bir kasis yine ucuna kayıyorsun :) benim için önemli olan yakıt tüketimi 5 litreyle artık 180-200 lü km leri görmek istiyorum...
tarihcifss
09 Eylül 2012, 23:12
Milasın bir ucundan bir ucuna gitsem motorla 5 dakika koltuk o yüzden pek önemli değil.Kaldıki kyomco agility city ve süper 8 kullandınızmı bilmiyorum koltuk 1 metreyse oturabildiğin alan ucu. ne kadar geriye kayarsan kay bir kasis yine ucuna kayıyorsun :) benim için önemli olan yakıt tüketimi 5 litreyle artık 180-200 lü km leri görmek istiyorum...
motorların yakıt tüketimlerini karşılaştırayım diyorum bir site bulamadım..acaba bu kymco ne bileyim yamahanın buna muadil nesi varsa işte yakıt tüketimleri ne durumda..ama bu arada komco agility filan geçiyordu bikaç topicte ama o kadar da tip hoş bir motor gelmedi bana ne hikmetse...
Kymco motorları genel olarak çok yakıyor ama benim süper 8 4.5 litre olunca yuh dedim artık bu kadarda olamaz servis çare bulamadı bunlar böyle demekki dedi geçti. Silkara mail attım ilgileneceğiz dediler daha ne arayan ne soran var...Agility genel olarak güzel motordur ama o küçük lastiklere rağmen biraz fazla yakar süspansiyonu aşırı sert seke seke gidersin bozuk yolda bazen direksiyon elinden fırlayacak gibi olur lastikleride tutunmaz yola.onun için agility düşünmüyorum artık.fizy nin süspansiyonu yumuşak ise ve yakıtı 2.5 litre civarı ise alınır tip mip umrumda değil yakışıklı motor aldıkta ne oldu hortumla benzin içiyor racingden daha sert süspansiyonla zıplaya zıplaya gidiyoruz ses gelmedik yeri yok.
tarihcifss
10 Eylül 2012, 14:34
Kymco motorları genel olarak çok yakıyor ama benim süper 8 4.5 litre olunca yuh dedim artık bu kadarda olamaz servis çare bulamadı bunlar böyle demekki dedi geçti. Silkara mail attım ilgileneceğiz dediler daha ne arayan ne soran var...Agility genel olarak güzel motordur ama o küçük lastiklere rağmen biraz fazla yakar süspansiyonu aşırı sert seke seke gidersin bozuk yolda bazen direksiyon elinden fırlayacak gibi olur lastikleride tutunmaz yola.onun için agility düşünmüyorum artık.fizy nin süspansiyonu yumuşak ise ve yakıtı 2.5 litre civarı ise alınır tip mip umrumda değil yakışıklı motor aldıkta ne oldu hortumla benzin içiyor racingden daha sert süspansiyonla zıplaya zıplaya gidiyoruz ses gelmedik yeri yok.
+ 1.....................
mert136
10 Eylül 2012, 15:02
Fizyin arka süspansiyonu tek olmasına rağmen sert değildir yumaşaktır.Sürüşü rahattır.Ama altı alçaktır.Kasislerde her zaman olmasada altı sürtebiliyor.Koltuğu serttir.Yakıt olayına gelirsek sakin kullanımda 100km./2.6 lt.dir.Ben F/P olarak Fizy tercih ettim.Kimseyi etkilemek istemem.Almak isteyenler + ve - lerini değerlendirip,bütçesine ve ihtiyacına göre karar versin.ALLAH (c.c) herkese istediği motoru almayı nasip etsin.
seko-
11 Eylül 2012, 11:08
Arkadaşlar bu benim fizy'i dün 1000 km bakımını yaptırdım ve o debriajdan gelen seside söyledim adam ses yok dedi ama ses var yani 2 kişi binince daha çok çıkabiliyo bu ses dedim servisteki ustayla iki kişi bindik ses var birazdaha çok çıkıyor hatta ama adam ben yok diyorum diyo falan filan tartıştık orda biraz bidaha motoru bakımıydı falan oraya götürmem zaten bu motorda o ses neden gelebilir acaba sıradan bir ustaya veya kendi ustama baktırtsam garantiden çıkarmı acaba ?
Teşşekürler..
tarihcifss
11 Eylül 2012, 15:10
Arkadaşlar bu benim fizy'i dün 1000 km bakımını yaptırdım ve o debriajdan gelen seside söyledim adam ses yok dedi ama ses var yani 2 kişi binince daha çok çıkabiliyo bu ses dedim servisteki ustayla iki kişi bindik ses var birazdaha çok çıkıyor hatta ama adam ben yok diyorum diyo falan filan tartıştık orda biraz bidaha motoru bakımıydı falan oraya götürmem zaten bu motorda o ses neden gelebilir acaba sıradan bir ustaya veya kendi ustama baktırtsam garantiden çıkarmı acaba ?
Teşşekürler..
hangi şehirdesiniz? servis derken?neresi yani...
Mengu16
11 Eylül 2012, 15:50
Şu konuda 5 sayfa yazılmış allah için fizy125 motorunun bir fotoğrafını paylaşan yok bu forumda, tipsiz değilse niye fotoğraf çekmiyorsunuz hiç :cherry:
seko-
11 Eylül 2012, 23:50
ben istanbuldayım motoru ümraniye doğu ve batı honda servisine götürdüm deli ettiler beni ses yok diyolar işlerine gelmiyo adamların açıpta bakmak :jocolor:
tarihcifss
12 Eylül 2012, 01:56
bence başlarından savmışlar..
mert136
12 Eylül 2012, 21:13
Seko@ Honda merkeze mail at.Telefonla geri dönüş yapıyorlar.O zaman gör bak nasıl ilgileniyorlar.
tarihcifss
13 Eylül 2012, 13:56
Seko@ Honda merkeze mail at.Telefonla geri dönüş yapıyorlar.O zaman gör bak nasıl ilgileniyorlar.
+++ hakkınızı aramış ve hatta sizden sonraki benzeri davranışlara maruz kalabileceklere de yardım etmiş olursunuz..
tarihcifss
13 Eylül 2012, 23:55
arkadaşlar motoru çalıştırmadan evvel marşa bastığımda ayağımın altındaki kapağın içinden çıt çıt ses geliyor her marşa bastığımda..akü orada mı? ve orada ise elektrik mi atlama yapmış oluyor durum ne olabilir sizce? servise korkuteliden ta fethiyeye gitmeye gerek duyulur mu ki?
seko-
14 Eylül 2012, 00:26
mert nasıl ve nerden mail atabilirim bana link veya mail adresi verebilirmisin hondanın ?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO