Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Fizy 125 (2012 Model) Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
amaninmb
04 Kasım 2013, 10:47
Ben alıştım hacım :)
http://hondafizy.tk/scooter-kicinda-250-km/
http://hondafizy.tk/konya-doganhisar-gezisi-honda-fizy-125-ile/
gezilir , hatta 2 kişi ilede gezilir. ve inanın bende bel ağrısı değilde popo uyuşması yapıyor :)
yoksa bel o kadar gitmiyor.
her 1 saat arayla şöför değiş :) zaten motorun arkasına şöyle bir yumuşaklık yapınca iyi oluyor :)
vakit işte vakit.
1-hava sıcaklığı ortalama olacak
2-vaktin bol olacak geze geze gitcen.
3-rüzgar olmayacak
4-kafa dengi o yola dayanacak arkadaş
5-biraz motor bilgisi (yolda kalma ihtimaline karşı)
6-kolonya (arada koklamak için)
http://hondafizy.tk/wp-content/uploads/2013/08/IMG_8748.jpg
amaninmb
07 Kasım 2013, 12:55
hacılar. Fizy alacaklar neden sadece bana soruyor :)
albaywolf
07 Kasım 2013, 20:53
hacılar. Fizy alacaklar neden sadece bana soruyor :)
Fizy başlığında en aktif üye siz olduğunuz içindir :)
Bu arada geçen gün bir tümsekten geçtim hem önden hem arkadan taak diye ses geldi sanırım lastikler de yerden kesildi. Dengemi kaybettim ama neyse ki düşmeden toparladım. Eyvah gitti motor diye aklımdan geçirirken bir şey olmadığını gördüm. İleride bir sorun yaratır mı bu? Baya sert girdim çünkü.
amaninmb
07 Kasım 2013, 23:42
Fizy başlığında en aktif üye siz olduğunuz içindir :)
Bu arada geçen gün bir tümsekten geçtim hem önden hem arkadan taak diye ses geldi sanırım lastikler de yerden kesildi. Dengemi kaybettim ama neyse ki düşmeden toparladım. Eyvah gitti motor diye aklımdan geçirirken bir şey olmadığını gördüm. İleride bir sorun yaratır mı bu? Baya sert girdim çünkü.
hayırlısı yahu :)
teker değmiştir , olacak. ilerde yaşatırsada görürsün ne yaşattığını :)
Bende yarın arwic 30 LT çanta ve alarm alacağım. kendim takarım artık.
birde kışlık yağmurlukları çektimmi tamamdır... :)
albaywolf
08 Kasım 2013, 21:25
Kışlık lastikleri de ihmal etme :)
amaninmb
09 Kasım 2013, 01:36
yahu tekeri hiç söküp takasım yok.. :) ve masraf açıkcası :)
kışın yavaş gitcez gari 40-50 yi geçmek yok. günde zaten en fazla 50 km yol yapıyorum. konya çarşı - kampüs - barış caddesi mevkii.
bingabiloglu
09 Kasım 2013, 02:19
Lastikler çok kötü değil bence , yani yağışta yol tutuşu tabiki düşer ama bozuk yol haricinde çok sorun çıkarmaz . Bozuk yoldada siz dikkatli olursanız olay tamamdır .
amaninmb
10 Kasım 2013, 22:56
Bugun 2 kişi olarak benim Fizy ile;
Konya'dan çatalhöyüğe , Çumra - Karkın - Ovakavağı - Divanlar - Aksaray yolundan Konya yaptık geldik....
yaklaşım 150 km civarı. 70-80 gittik geldik.
amaninmb
11 Kasım 2013, 11:11
http://hondafizy.tk/wp-content/uploads/2012/10/DSC_0191.jpg
http://hondafizy.tk/wp-content/uploads/2012/10/DSC_0197.jpg
ANLATIMI BURDA (http://hondafizy.tk/konya-catalhoyuk-10-11-2013/)
amaninmb
14 Kasım 2013, 16:21
supap ayarı yaptırcam. Kendi yapan varmı? anlatın bakalım. Bi bunu yapmadım. bunuda yapınca tam olacak...
amaninmb
18 Kasım 2013, 23:17
Bugun motor 11bin küsürde ve Buji + Supap ayarı yaptırdım.
- 0-60 hızlanması yavaşlamıştı
- motor sanki tekleye tekleye gidiyordu
şimdi 0-60 hızlanması çok güzel oldu. teker kaydıra kaydıra kalkıyorum.
Varyatöre vs baktım bişi yok. Tabi bujiyi kendim değiştirdim, supapı ustaya. güzel oldu eline sağlık.
Kış bakımı istermiş meğerse moturcuk :)
yağı iyi. gelecek sene birde lastik alsam tam olacak. ne alayım öneri?
albaywolf
19 Kasım 2013, 02:10
Bugun motor 11bin küsürde ve Buji + Supap ayarı yaptırdım.
- 0-60 hızlanması yavaşlamıştı
- motor sanki tekleye tekleye gidiyordu
şimdi 0-60 hızlanması çok güzel oldu. teker kaydıra kaydıra kalkıyorum.
Varyatöre vs baktım bişi yok. Tabi bujiyi kendim değiştirdim, supapı ustaya. güzel oldu eline sağlık.
Kış bakımı istermiş meğerse moturcuk :)
yağı iyi. gelecek sene birde lastik alsam tam olacak. ne alayım öneri?
11 bin boyunca motorun üzerinde gelen naylon bozması lastikle mi sürdünüz?
amaninmb
19 Kasım 2013, 18:25
11 bin boyunca motorun üzerinde gelen naylon bozması lastikle mi sürdünüz?
evet :) naylon bozması shenzen tire mi neyse o işte :)
amaninmb
21 Kasım 2013, 23:26
SATILIK FİZY (http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-ilanlari/124488-2012-model-honda-fizy-konya.html) var ilgilenirseniz... :)
albaywolf
26 Kasım 2013, 17:14
SATILIK FİZY (http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-ilanlari/124488-2012-model-honda-fizy-konya.html) var ilgilenirseniz... :)
Çok memnundunuz neden satıyorsunuz?
amaninmb
26 Kasım 2013, 17:55
Hatunun romatizmaları çıktı. arabaya geçeceğiz. :"(
mert136
27 Kasım 2013, 15:11
Merhaba fizyciler.Bugün motorumun 16.000 km bakımını yaptırdım.Yapılanlar. Kayış değişimi,tahrik bilyeleri değişimi,yağ,buji ve hava filtresi değişimi yapıldı.İşcilikle beraber toplam 200 TL. Ödedim.:-( .Bir daha ki bakım 20.000 km 'de olacak ve sadece yağ değişecek.Herkese kazasız ve belasız sürüşler.
amaninmb
27 Kasım 2013, 23:41
buji 7.5
hava filtresi 5
tahrikler 37.5 Tl
Kayış: orjinali: 50 yan sanayi : 25 Tl
İşciliğe çok alammışlarmı yahu. siz kendiniz bile yapabilirdiniz bunları.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------
http://www.wuyang-honda.com/product/list.jsp?catid=24
([/COLOR]http://www.wuyang-honda.com/product/list.jsp?catid=24)
sitesinde aslında güzel ve küçük cc li scooter ve diğer tip motorları varmış.... Hoşuma gitti :)
mert136
28 Kasım 2013, 17:48
İşcilik 40 tl aldılar.tahrik seti 32 tl kayış 40 tl yağ 27 tl buji 12 tl hava filtresi 20 tl. + kdv ödedim.
amaninmb
28 Kasım 2013, 17:49
hayırlısı bakalım...
mert136
29 Kasım 2013, 22:36
son durum
http://sv102.piclect.com/4d6f45f771d686638db92e390f13da55/923e09397/o/13/11/29/sam0518jpg.jpg
http://sv102.piclect.com/ac11ef232a34186c5c259851f9a567f3/e43b759a1/o/13/11/29/sam0519jpg.jpg
amaninmb
04 Aralık 2013, 18:08
Konya'da işyerimden hastanenin garajından :)
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1471968_10152056918163007_204009855_n.jpg
bingabiloglu
11 Aralık 2013, 22:29
arkadaşlar bugün motorla ufakta olsa kaza yaptım .buz var diye çok yavaş gidiyordum , ama çok hafif bir fren yaptım ve motor bi tarafa ben bir tarafa . Allahtan trafik yoktu , eğer ters istikametten bir araç gelseydi durum felaket olabilirdi .
açıkcası o kadar dikkatli olduğum halde honda iyi motor diye yüksek para verip aldığım halde o kadar yavaş giderken bu kadar ufak bir frende böyle bir şey başıma gelince motordan soğudum .
mert136
12 Aralık 2013, 23:42
arkadaşlar bugün motorla ufakta olsa kaza yaptım .buz var diye çok yavaş gidiyordum , ama çok hafif bir fren yaptım ve motor bi tarafa ben bir tarafa . Allahtan trafik yoktu , eğer ters istikametten bir araç gelseydi durum felaket olabilirdi .
açıkcası o kadar dikkatli olduğum halde honda iyi motor diye yüksek para verip aldığım halde o kadar yavaş giderken bu kadar ufak bir frende böyle bir şey başıma gelince motordan soğudum .
geçmiş olsun . Benim fizy kış uykusunda
http://u1312.hizliresim.com/1j/d/vg86y.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://u1312.hizliresim.com/1j/d/vg87x.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://u1312.hizliresim.com/1j/d/vg7zz.jpg
amaninmb
13 Aralık 2013, 00:12
Kendi Orjinal lastikleri ise yapıyor. Bende geçen 30-35 km hızı geçmedim 3 kere arka teker önü geçti gitti...
Geçmiş Olsun...
albaywolf
15 Aralık 2013, 01:28
Buzla motorun kaymasının pek ilgisi yok bence. Üzerinde gelen lastikler gerçekten çok dandik. Gerçi ben de geçen hafta kış lastikleriyle ufak bir kaza atlattım ama motordan soğumadım. Sonuçta buza hiç bir lastik ve araç işlemiyor.
mert136
15 Aralık 2013, 16:17
En iyisi buzda ve karda motor kullanmamak.Hem tehlikeli hemde düştünmü masraf.grenajlar çok pahalı örneğin.
amaninmb
16 Aralık 2013, 12:49
Gündüzleri Konya'da hava güneşli gibi. ülen çıkarıyım diyom ikindi bi soğukluk geliyo hafif kar atıştırıyor iyi çıkarmamışım diyorum. yatıyo... WC ye bile Motorla gidenler için kötü oluyor :)
mert136
21 Aralık 2013, 18:47
Bugün plaka aydınlatma ampulünü değiştirdim.eskisi yanmıştı.Servisten yenisini 1.75 tl. Ye alıp kendim taktım.Hava da güzeldi biraz turladım bu bahaneyle.Herkese kazasız belasız sürüşler.
Ghostrider91
24 Aralık 2013, 08:11
Herkez biseyler yazmis dayanamadm bende yaziyim dedim. Pizzaci kuryesi olarak calisiyorm ve honda fizzy kullaniyorm. 4000 km de ben aldim, su an 21000 kmde. Seri diyenler var bilmiyorm sahsi motorum 180 cclik bi motosiklet onu kullandigmdan olabilir ama hic seri degil. Rampalarda bazen inip itesim geliyor. Yakin zamana kadar hic problemi yoktu. 70den sonra gaz kesmeye basladi bujiyi degistrdik duzeldi. Sert kullaniyorm biraz malum 30 dk garantisi filan derken hava filitresni yagliyor. Frenleri kampana olmasna ragmen fena degil fakat arka fren teli sogukta donuyor. Far ampulu 2 hafta dayaniyor. Altini heryere surtuyor. 220 kurus yakiyor. Arka lastigi 2. kez degisti sanirm cok isiniyor onunla bi alakasi olabilir. Dedigm gibi gidisi berbat bi motor. Bence hondanin yapabilcegi en kotu makina buydu. He unutmadan kayisi ne zaman kopacak diye bekliyorm saglammis :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:08 ----------
Herkez biseyler yazmis dayanamadm bende yaziyim dedim. Pizzaci kuryesi olarak calisiyorm ve honda fizzy kullaniyorm. 4000 km de ben aldim, su an 21000 kmde. Seri diyenler var bilmiyorm sahsi motorum 180 cclik bi motosiklet onu kullandigmdan olabilir ama hic seri degil. Rampalarda bazen inip itesim geliyor. Yakin zamana kadar hic problemi yoktu. 70den sonra gaz kesmeye basladi bujiyi degistrdik duzeldi. Sert kullaniyorm biraz malum 30 dk garantisi filan derken hava filitresni yagliyor. Frenleri kampana olmasna ragmen fena degil fakat arka fren teli sogukta donuyor. Far ampulu 2 hafta dayaniyor. Altini heryere surtuyor. 220 kurus yakiyor. Arka lastigi 2. kez degisti sanirm cok isiniyor onunla bi alakasi olabilir. Dedigm gibi gidisi berbat bi motor. Bence hondanin yapabilcegi en kotu makina buydu. He unutmadan kayisi ne zaman kopacak diye bekliyorm saglammis :) subap sesimzde yavas yavas cikmaya basladi :)
amaninmb
24 Aralık 2013, 18:06
hacı abi :) iş ve zevk için değişebilir.
Fiyat / Performans olarak da bakmak gerek.
Benzin 5 Tl :) 2-3 Tl bile olsa 100 km de ki yakıt fiyatlarına bakın.
sanırım arora 180 cc lik. e 150 cclik çin scooterinde bile 120 leri görebiliyorsun. Motor - cc ve kesici farkı :)
Bende kullandım çin scooteri tamam giderdi ama güven vermezdi. ama dediğin gibi giderdi. tabi 2de 1 bozulurdu da.
benimde 10000 i geçti ve daha lamba patlatmadı...
mert136
24 Aralık 2013, 18:51
Altı alçak baştan beri söylüyoruz zaten.ben 16.200 deyim.1 kez far ampulü ve 1 kez plaka aydınlatma ampulü yandı.Onun dışında ekstra hiç bir arıza sorun vermedi.Profil resmine bakınca bu fizy sana iyi bile dayanıyor derim.22krş çok fazla bu 100km/22 tl eder.Ben şehir içinde en fazla 3.2 lt. Benzin yakıyorum.
albaywolf
26 Aralık 2013, 18:41
Abicim 21 bin km olmuş ne bekliyorsun ki? Motor ölene kadar sıfır masraf mı? Beyimiz 21 binde buji değiştirmiş o da zoruna gitmiş galiba. Sen gidip 1 liralık Çin işi ampul taktır ondan sonra 2 haftada patlıyor de. Benim motor 10 bin oldu zehir gibi gidiyor. 8 bin bakımında buji değiştirtmiştim ama sonradan pişman oldum eski buji de sağlamdı. Altı üstü 125 CC motor bu kaç bastığından çok kullanıcısına güven verip vermemesi önemli. Siz Çin malı scooter ile götü başı dağıtarak 120 basmaya devam edin.
mert136
29 Aralık 2013, 13:33
fizy'in ayak marşı beni deli ediyor.Bir türlü çalıştıramıyorum soğukken motoru.Sırf deneme amaçlı işe giderken veya akşam çalıştırmak istesem nafile sizde durum nasıl acaba kolay çalışıyor mu soğukken.motor sıcakken sorun yok tek basmada çalışıyor.
amaninmb
29 Aralık 2013, 19:46
2 hafta hiç çalıştırmadım ayrıca alarm açık durdu.
gıv gıv gıv 1dk falan bas çek bas çek çalıştı.
şimdide sabahları çalıştırıyorum işte ayak marşını hiç kulanmadım. en fazla 10-15 saniye gıv gıv çalışıyor sonra stop etmiyor rölantisi düşük yani belki 1 vida daha çevirsem stop edecek o derece. Çalıştırma yönünden şükür sıkıntım olmadı hiç. fakat bu sıcaklarda geçen gün 90 km falan yaptım konya içi 90 ı geçemedi motor düz yolda. Soğuğa verdim artık suçu... zaten Shenzen Tire' mi ne lastik bende fazla dayatmadım o hıza.
Fakat Normalde 28 Tl ile 210-220 km falan yol yapardı şimdi 10 Tl ile en fazla 60 km falan yaptı ki soğuk olunca aman aman yardırmadım 60 ı geçmedim. onuda soğuğa verdim. :)
Bu arada benimde park halinde yanan küçük beyaz far patlamış. yani patlamamışda orayı söküp sağ - sol yapıpı kurcalayınca çalışıyo. WD 40 lazım...
mert136
29 Aralık 2013, 21:36
bende de sorun yok aslında merak işte.hani oldu ya akü bitti falan ayak marşı lazım oldu işte.deneme yapıyorum sabahları çalışmıyor namıssız.yoksa elden 1 veya 2 de hemen çalışıyor.daha önce mondial 150 hs vardı bende akü bozulunca kışın ayak marşıyla çalıştırırdım o zamanlar tek seferde veya ikincisinde hemen çalışıyordu.onunla kıyaslayınca yakıştıramadık honda ya bunu. :pale:
amaninmb
30 Aralık 2013, 17:10
:) hazar bitmeyecektir yahu aküsü. :)
mert136
31 Aralık 2013, 23:23
:) hazar bitmeyecektir yahu aküsü. :)
inşaallah bitmez.
mert136
02 Ocak 2014, 17:12
Honda tr fizy'e 100 tl zam yapmış.Fiyatı 3.890 tl olmuş.
bingabiloglu
07 Ocak 2014, 00:08
arkadaşlar bu haftasonu cuma akşamı yağış kar olmaz ise istanbuldan balıkesir'e gideceğim . Deneyimlerimi buradan paylaşırım . daha önce uzun yol zaten yapmıştım ancak gece yolculuğu ilk defa yapacağım . Sizlerinde önerileri varsa benimle paylaşabilir misiniz hem motor için hem benim için ?
amaninmb
07 Ocak 2014, 22:34
Geç mi oldu ne :)
- 2 adet led fenerlerden alabilirsin. Ben taktım iyi aydınlatıyor.
Yedek Benzin + lastik spreyi + 14 müydü neydi genel bir anahtar (ne olur ne olmaz grenaj sökmek için.)
tornavida - pense
1 buji
1 su
ve önüne iyi bak , üşüme... iyi eldiven, pantolon giy.
Çükünü sıcak tut :) yağmur yağarsa ençok orası ıslanıyor monttan kayan su oraya gidiyor birde önden gelince yağmur :)
Mümkünse tulum mont giy :) varsa
Neyse işin esprisi
Allah kolaylık versin donma , arada mola ver.
+ kulak tıpacı kesinlikle al. ve 80 i geçme :)
mert136
08 Ocak 2014, 16:05
Bu sabah 5 dk arayla iki kez trafik durdurdu.ilki fındıklı'da 5 dk sonra da eminönünde.Polise diyorum az önce diğer ekip çevirdi olsun diyor. Talimat geldi en az 20 motor kaydı yapılacakmış.Galiba artan motor hırsızlıklarına karşı yapılıyor.
amaninmb
08 Ocak 2014, 22:39
Bu sabah 5 dk arayla iki kez trafik durdurdu.ilki fındıklı'da 5 dk sonra da eminönünde.Polise diyorum az önce diğer ekip çevirdi olsun diyor. Talimat geldi en az 20 motor kaydı yapılacakmış.Galiba artan motor hırsızlıklarına karşı yapılıyor.
bırak yapsınlar hacı. hırsız - arsız arttı nedense.
baksınlarda hem etrafta apaçide temizlenir.
bingabiloglu
12 Ocak 2014, 23:20
Merhaba arkadaşlar , cuma gece istanbuldan balıkesire pazar öğlende balıkesirden istanbul'a fizy ile seyehat ettim . Giderken çok zorluk çektim hava feleketti . Ellerim ve ayaklarım morardı soğuk ve rüzgardan. Dönüşte ise eller için aldığım aparat beni korudu ayaklarım yine üşüdü ama güneş etkisiyle idare ettim .
izlenimlerim şöyle ; soğuk ve özellikle rüzgar çok etkiliyor hem sizi hem motorunuzu . giderken yeterince kalın giyinemedim maalesef . yani yeterli olmadığının farkına varamadım ve çok üşüdüm . giderken hep son gaz gittim müthiş bir benzin tüketimi ortaya çıktı . 100 km 'de 4,8 ort . 5 saatte evdeydim ama .
Dönerken 5 saat 45 dk 'da evdeydim . Ortalama 70 km/s hız tutturmaya çalıştım . çok iyi bir ortalama tüketim çıktı ortaya 2,67 lt / 100 km . buradan yakıt tüketiminin ne kadar fark gösterebileceğini anladım . Tüketim tamamen sizin nasıl sürdüğünüze bağlı .
Yola çıkmadan yanıma lastik tamir köpüğü aldım ve skuter farı aldım . Balıkesirden elleri korumak için bir aparat aldım hayat kurtarıyor resmen eskiden kullanmaya karşıydım çünkü paket servis motoruna benzeteceğini düşünüyordum motorumu ama alınması lazım . Çünkü rüzgarı müthiş kesiyor. mantıkda şu eğer rüzgarı kesemezseniz siz ne kadar kalın giyinirseniz giyinin rüzgar üzerinizdeki şeyleri soğutmak için yeterli oluyor . yani tek eldiven giyerseniz 15 dk 'da elleriniz donuyor , 2 eldiven giyerseniz 25 dk da donuyor . sonuç olarak rüzgar kesilip arada tampon yaratılmaz ise eliniz her halukarda donuyor .
Sağlıcakla kalın gezdikce paylaşımlara devam edeceğim .
amaninmb
13 Ocak 2014, 10:53
Maşallah.
Bende şehir içinde 160 km de 29 TL yaktım
düzlük buldunmu 80-90, normal ışık- trafikte dur kalk...
Cam alsammı diye düşünüyorum bende, elcik almaya bende kararsızdım.
Geçen hafta lens almayada kararsızdım c.tesi günü gittim lens aldım gözüme çok rahatmış. Bazen kendini aşmalı insan :)
Bugun gidip alayım...
mert136
13 Ocak 2014, 18:17
bingabiloglu@ cesaretinden dolayı tebrik ederim.5 saat yolculukta kaç mola verdin.Fizy'le silivri ve şile'ye gitmişliğim var. bende 2.67 lt./100 km. Ölçmüştüm.
Honda-Winggo
20 Ocak 2014, 00:08
Merhaba abilerim kendime motor almayı düşünuyorum honda markasını çok öneren oldu aklımda
wing go (disk fren) 3.500 tl
fizy 3.900tl ve vergisi var sizce hangi seçimi yapmalıyım ? birde vergisi ne kadar
amaninmb
21 Ocak 2014, 19:24
Merhaba abilerim kendime motor almayı düşünuyorum honda markasını çok öneren oldu aklımda
wing go (disk fren) 3.500 tl
fizy 3.900tl ve vergisi var sizce hangi seçimi yapmalıyım ? birde vergisi ne kadar
wing go - cup modeli.
Fizy e göre az yakar, vergisi yoktur.
Fizy geçen sene 49,5 Tl 6 aylık bu sene 51 TL 6 aylık vergisi.
100 km de 2,5 lere (yazın), kışın 3,5 litrelere çıkar yakıtı.
Otomatiktir, wing go anam babam cuplar gibi yarı otomatik gibi depriyajsız vitesli,
wing go değilde innova ile uzun yola çıkanlar var onla konuş ama wing go innova kadar kaliteli değil diye duyumlar var.
Fizy tipik scooter , iyi bakılmış yağ vs zamanında değiştirirsen ortalama 90-100 yapıyor wing go 100 cc en fazla zorlanmadan 70-80 yapar gibi. 100 cc ama daha fazlasınıda görür fakat uzun vadede zorlarsın.
biri gaz - fren
biri gaz- fren- vites
fizy ile 2 kişi + arkaya çanta + yan çanta vs uzun yola gidilebiliyor :) rahatlığıda iyi be ne olsun. artcı içinde pek kötü değil.
Wing go ile denemek lazım.
sen bilirsin.
Fakat şehir içinde her halukarda fizy rahatlık , yok ekonomik olsun orta seviyede gitsin dersen wing go.
Ne için kullanacağın ve beklentilerine bakar. Sonuçta ikiside Honda'nın ucuz motorlarından.
ki +400 plaka + 100-150 sigorta vs de eklemelisin
+ olarak KASK + Kıyafet + ELDİVEN de olmazsa olmaz. Sonucta 20-30 lada düşsen pekmezin akar 70-80 ile düşsende...
Honda-Winggo
22 Ocak 2014, 01:42
abi bende onun farkına vardım ilk cup umu alıcam ve çok kararsızım bazı kişiler motoran dan al onunla başla felan diyorlar
amaninmb
22 Ocak 2014, 14:55
abi bende onun farkına vardım ilk cup umu alıcam ve çok kararsızım bazı kişiler motoran dan al onunla başla felan diyorlar
Cup mu scooter mı onu seç.
Motoran vs seni soğutur.
Honda'dan sadece günü km si gelince yağına tuzuna bak bakımını yap yolda koymaz ama Motoran vs ne olacağı belli olmaz.
Belki Honda'dan hızlı gider ama geleceği kötü olur.
Kaliteli olsun 1-2 fazla olsun.
Ve Cup mu scooter mı ona karar ver.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO