Orijinalini görmek için tıklayınız : Sonunda karar verdim :)
luthier76
04 Mayıs 2012, 21:54
Arkadaşlar takip edenler bilir uzuuun zamandır (4-5 ay) alacağım motorun tarzına bile tam olarak karar verememiştim. Çünkü hem bir harley sever hem de eski bir ss ciyim. Son zamanlarda arkadaşların gazıyla s1rr alacak gibiydim. Ancak ailemle yaptığım görüşmeler, yakında evlenecek olmam (22 gün :)), Ankara'da son 1-2 ayda meydana gelen 5 adet ölümlü ss kazası ( ki çoğu çok tecrübeli motorculardı) ss'ten vazgeçmeme neden oldu(şimdilik :)). Bu motocuların çoğu parçalanarak öldü. Bu bakımdan zaten zamanında ss tadını alan ben biraz da harley kullanayım dedim. En azından her binişimde aman oğlum diye başlayan söylemlerden uzak olucam :) Üzüldüm mü hayır :) İkinci motor olarak hep bir harley istemişimdir zaten. Sonunda kararımı verdim ve sıfır bi harley night rod almaya karar verdim. Mat, kırmızı çizgili olanından :) İzmir Harley le görüştüm vance and hines egzoz takılmış olarak gelecek. Koruma demiri çok çirkin duruyor diye almak istemedim, inşallah lazım olmaz.
İnternette yaptığım araştırmalarda harleyin custom olarak mükemmel ötesi şekillere sokulduğunu gördüm. 300 lük arka teker, airbox cover ve çamurluk değişiklikleri yapılıyor ve mükemmel duruyor. Tabi maliyet oldukça tuzlu ama en kısa zamanda yaptırmayı düşünüyorum. Bunun için yurt dışında hazır kitler mevcut. Wide tyre kitleri diye geçiyor. Biraz kullanayım hemen ısmarlarım diye düşünüyorum. Motor kesilip biçilmeyeceği için mantıklı geldi bana. İstersem eski haline döndürebilirim yani.
İstediğim tam olarak şu,
http://www.youtube.com/watch?v=_jR3lPbUjjo
Ön çatal ve far da değişebiliyor. Videodakinde ön takım standard night rod. 280 lik lastik ve çatal var.
Bunu yaptırmak içim Ankara'daki Bull Choppers'ı düşündüm. Montaj çok zor değildir sanırım.
Biraz uçtum daha motoru almadan ama videodaki işlem çok zor değil.
Aslında motoru teslim alıp o şekilde konu açacaktım ama heyecanı sizlerle paylaşamadan duramadım.
Hepinize sevgiler...
mete_han
04 Mayıs 2012, 21:56
hayırlısı olsun...
dürümdöner
04 Mayıs 2012, 21:57
ben de lahmacun söyliyim yiyeyim diyorum bu aksam..sana hayırlı olsun bana da afiyet olsun:)
quezzap
04 Mayıs 2012, 22:01
ouww süper karar :thumleft:
luthier76
04 Mayıs 2012, 22:15
ben de lahmacun söyliyim yiyeyim diyorum bu aksam..sana hayırlı olsun bana da afiyet olsun:)
Ben iki dakika önce yedim bana da afiyet olsun :)
glock
04 Mayıs 2012, 22:24
haydi hayırlısı...
TT Custom'a yaptırırsın o söylediklerini,
geçen gün bana hediye yollamışlardı, jest yapıp müşteri çekmeye çalışıyorlar sanırım,
fiyat listeleri mevcuttu...
luthier76
04 Mayıs 2012, 22:58
Videodaki depo ve arka çamurluk karbonfiber levha şeklinde. Deponun üzerine monte ediliyor. Yani sipariş ediyosun, boyatıyosun ve basit bir montaj... TT sanırım bunları metal malzemeden falan yapması gerekirki böyle bişeye gerek yok bence. Ancak 300 lük teker için onlara başvurulabilir. Tabi motoru İstanbul'a götürmek gerekirki öyle bişeyle uğraşamam zor iş. Gümrük problem olmazsa 300 teker için olan kiti sipariş ederim yakında. Diğerleri de zaman içinde gelir. Ürün no limit customs ürünü. Alman bir firma. Daha güzelini görmedim açıkcası.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------
Yani sonuç şu :)
http://www.hizliupload.com/dm-K3FE.jpg (http://www.hizliupload.com/pm-K3FE.html)
hadi hayırlı olsun..beklediğine değer umarım...bi fotoğraf çekiliriz artık:)
bu ankara da ölümlü kazaları nerden takip ettin? ben oraya takıldım doğrusu...
metci
04 Mayıs 2012, 23:07
Çok tarz sahibi olacaksın haberin olsun :mrgreen:D
Hayırlı olsun şimdiden... Aksesuar ve kişiselleştirme olarak Harley gibisi yok gerçekten...
luthier76
04 Mayıs 2012, 23:14
Kawasaki bayi arkadaşımdır. O konuda çevresi çok. Ondan alıyoruz haberleri. Bir kaçını da başka bir forumda öğrendim malesef...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------
Çok tarz sahibi olacaksın haberin olsun :mrgreen:D
Hayırlı olsun şimdiden... Aksesuar ve kişiselleştirme olarak Harley gibisi yok gerçekten...
Tarz olayından çok motoru seyretmeyi çok severim. İnşallah olucak istediğimiz gibi bişey... :) Teşekkürler iyi dilekler için...
glock
04 Mayıs 2012, 23:49
kuyruğu mv agusta tasarım :cherry:
luthier76
05 Mayıs 2012, 11:12
Bişey merak ettim. Renk değişmediği sürece bu yapılan işlemlerin ruhsata falan işlenmesine gerek yoktur heralde, doğrumudur?
luthier76
07 Mayıs 2012, 13:40
Yine bahtsızım şu motor konusunda. İzmir yanlış bilgi vermiş. Mat siyah yokmuş ellerinde. Parlak olan var :( Parlağı da beğenmedim açıkcası. Mat çok daha sportif ve çekici duruyor, üstündeki kırmızı şeritlerle. Paranla sıkıntı çekmek bu olsa gerek :(
serotizm
07 Mayıs 2012, 15:26
Çok güzel bir seçim ama sırf görsel sebeple motor korumasından vazgeçmenize üzüldüm.
Kaldı ki bence Nightrod'a gayet yakışıyor koruma demiri. Düşmesi durumunda zarar görürse bazı durumlarda uzun süre parça beklemek zorunda kalabilirsiniz. Beklemeseniz bile en ufak parçada bile ciddi masraf çıkıyor.
Ufak bir örnek: Benim koruma demirim gelmeden önce minik bir kaza yaptım ve düştüm. Çok yavaş olmama rağmen gidon eğildi. Geçici olarak çıkma gidon taktırdım ama o bile masraf oluyor.
Hele mat siyah alacaksanız ufacık çizikler çok gözünüze batacak.
Bence koruma demirini es geçmeyin.
Eğer 2. el almayı düşünürseniz, TT Custom'da bir tane koyu mat gri üzerine kırmızı çizgili bir tane de mat siyah var. Model ve KM'sini bilmiyorum.
Wyde Tyre'ı da TT custom'a sormuştum bir Dyna için. Aşağı yukarı işçilik ve malzeme dahil 5000-6000 TL gibi birşey tutuyor.yanlış hatırlamıyorsam.
Şimdiden hayırlı olsun. Kazasız, iyi günlerde binin.
luthier76
07 Mayıs 2012, 15:42
Koruma demiri lazım aslında farkındayım ama nette gördüklerim pek hoşuma gitmedi. Belki taktırırım. Mat siyahta rötuş falan gerekse yapılabiliyormu acaba.? Daha doğrusu Ankara'da mat renk boyayabilen birileri varmıdır bilmiyorum.
2. el düşünmüyorum 0 km'ye binmek bir farklı zevk veriyor insana :) Wide tire için yurtdışında kitler var buldum bikaçtane ama dediğiniz fiyattan fazlaya maloluyor. TT custom'a yaptırmak daha mantıklı bu durumda çünkü gümrük sıkıntı olabilir.
Bir harley kullanıcısından yorum gelmesi güzel :) Teşekkürler siz de kazasız belasız zevkle kullanırsınız inşallah :)
zenon
07 Mayıs 2012, 15:43
Güzel secim umarim kazasız belasız güzel günlerde kullanırsınız.
luthier76
07 Mayıs 2012, 15:45
Teşekkürler Zenon :)
serotizm
07 Mayıs 2012, 16:07
Koruma demiri lazım aslında farkındayım ama nette gördüklerim pek hoşuma gitmedi. Belki taktırırım. Mat siyahta rötuş falan gerekse yapılabiliyormu acaba.? Daha doğrusu Ankara'da mat renk boyayabilen birileri varmıdır bilmiyorum.
2. el düşünmüyorum 0 km'ye binmek bir farklı zevk veriyor insana :) Wide tire için yurtdışında kitler var buldum bikaçtane ama dediğiniz fiyattan fazlaya maloluyor. TT custom'a yaptırmak daha mantıklı bu durumda çünkü gümrük sıkıntı olabilir.
Bir harley kullanıcısından yorum gelmesi güzel :) Teşekkürler siz de kazasız belasız zevkle kullanırsınız inşallah :)
Teşekkürler :)
Rötuş olayı bizim makinelerde malesef çok zor. Benim depomda 2 tane fındık karar ezik var, düştükten sonra oldu (koruma demiri olsaydı olmayacaktı :P). Lokal boya yapmaya genelde cesaret edemiyorlar (HD servisleri dahil). Full boyamak zorunda kalıyorlar. Umarım öyle bir ihtiyacınız olmaz.
Bence İstanbul'daki custom motor yapan yerlere (TT Custom, Custom Choppers İstanbul gibi) mutlaka danışın. Hem fiyat avantajı olur hem de bunlar ciddi modifikasyonlar olduğu için kimin yaptığı çok önemli. İstanbul'da birşeyler yaptıracak olursanız bana mesaj yazabilirsiniz. En azından fiyat alırız, pazarlık yaparız.
Bir de çeşitli Cruiser (CCC) grupları var. Bunlardan birisine üye olmanızı, modifikasyon yaptırırken onlara da danışmanızı tavsiye ederim. Benim grubum sayesinde ben hem maliyeti çok düşürdüm hem de güzel işler yaptırdım. Tabii bir de kalabalık grupla gezmek çok keyifli oluyor.
luthier76
07 Mayıs 2012, 16:25
Geçmiş olsun düşündüm de alayım ben koruma demiri :) Öyle bişey olursa baya üzülürüm eminim.
Motoru bir göreyim şöyle belki de oynatmaya kıyamam :) Orjinal hali de baya güzel çünkü. Bir de dönüşler iyice sıkıntı olabilir sanırım lastik büyüyünce. Düşünüyorum bakalım.
Bu arada mat siyah İstanbul'da varmış. Adama slip on egzoz soruyorum. Var diyor ama stage 1 modifikasyon şeklinde. Ve 6000tl diyor :) Ulen ben drag yarışcsımıyım napıyım stage 1'i. Töbeee. Hiç istemiyorum ordan almak ama zorunlu olarak öyle olacak sanırım. Ankara'ya göndermek İzmir Harley'de ücretsiz iken İstanbul'da 1100 tl. Şİmdi ne denir buna? Konuşma tarzı falan bi garip, almazsan alma modunda... Ulen sanki millet harley diye sıraya giriyor. Amerika'da it kopuğun aldığı bir motosiklet işte. Neyse ne desem boş :)
serotizm
07 Mayıs 2012, 16:31
İstanbul öyle malesef... Çok diyecek birşey bulamıyorum :)
Ama aksesuarlar için iletişimde olalım mutlaka. Hiç gerek yok oraya.
Orjinalini ben de çok beğeniyorum. Bir süre bindikten sonra düşünmek daha iyi :)
luthier76
07 Mayıs 2012, 16:37
Tamam Serhan Bey, özellikle şu wide tyre olayı için size danışırım. Teşekkürler ilginiz için :)
serotizm
07 Mayıs 2012, 16:48
Rica ederim, ne demek :)
ZIPPIRMAN
07 Mayıs 2012, 18:18
Semtimde var birtane bundan,bir ara konuşmuştum 12000 usd harcadığını söylemişti genç aksesuarları için
baktığımda soba borusu gibi bir eksozdan başka birşey göremedim motosiklette ama cahilizya yedik,
ozaman dikkatimi çeken koruma demirinin olmamasıydı
bu hafta sonu terasta gölgelenirken dar dur bir aşağı bir yukarı dolanırken küfür toplamaya devam ediyordu,
bir fren ardından gümbürtü koptu koltuğumdan dikilip baktığımda motoru devirmişti
12. kattan bile gördüğüm kadarıyla durum depo ve eksoz kısmında vahimdi
demir iyidir arkadaşlar.
luthier76
07 Mayıs 2012, 18:35
12000 dolara şu benim ilk sayfada eklediğim gibi olması gerekir. :) İyi sallamış... Egzozların çok gürültülü olanları var. Benim almayı düşündüğüm o kadar rahatsız edici değil. Zaten kendim rahatsız olurum başta. Gerek de yok... Ha orjinal egzozla da harley kullanmanın pek anlamı yok.
luthier76
10 Mayıs 2012, 16:20
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motor-sporlari-kask-bull-choppers-dan-harley-davidson-roadway-kask-73538152/detay
Linkteki kask night rod için hoş olur diye düşünüyorum. Tabi ağzıma gözüme bilumum sinek böcek girer mi hiç bilmiyorum:) Kaskım var ama beyaz ağırlıklı bol grafikli bir kask. Markası shoei. Fiyatı da buna göre baya pahalı. Heralde daha iyidir. Ne dersiniz? Kapalı kask mı almalı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------
Tabiki kapalı kask daha güvenli farkındayım ama işte harley tarzı :P
luthier76
14 Mayıs 2012, 13:10
:) motorum için şu an itibariyle kapora vermiş bulunmaktayım. Ama harley için mi??? Nayır :) Malesef istediğim rengi bulamadım. 2-3 ay beklersiniz diyince kalsın demek zorunda kaldım. Sürpriz yolda :bounce: :P
jackonbir
14 Mayıs 2012, 13:55
zıppırman ağabey
bir elinde sarı madenden bir boru
bir elinde sac makası senin motoru bekliyor :)
luthier76
14 Mayıs 2012, 14:03
Her zaman bekleriz :bounce: :)
glock
14 Mayıs 2012, 14:07
Zıppırman, custombike mı yapacakmış :cherry: mevzuyu anlamadım...
Bu arada her ne alıyorsan hayırlı uğurlu olsun!
Benim tavsiyelerimin etkisi altında kalmamışsındır umarım
Pişman etme lütfen beni :) Kazasız-belasız günlerde kullan.
luthier76
14 Mayıs 2012, 14:18
Valla ben de anlamadım neyse önemli değil boşver :)
Deniz bey baya bir düşündüm hafta sonu. Birkaç arkadaşla görüştüm. İnternetten resimlerine baka baka gözlerim yoruldu artık. :) Sonunda dedim budur. Stock'da da varmış şansıma. Eyvallah dedim verdim kaporayı. Çarşamba, perşembe gibi bende olacak. Sezonu kaçırmadığıma seviniyorum. Yoksa bu yıl motosiklet almamın bir anlamı olmayacaktı. Ne olduğunu söylemiyim sürpriz olsun. :)
Tavsiyeler için teşekkür ederim. Pişman olacak bişey yok merak etmeyin ;)
glock
14 Mayıs 2012, 14:22
ehh iyi peki o zaman, keyfin yerinde senin :) mutlaka beğendiğini almışsındır...
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. bari ip ucu ver Japon-Italyan-Alman-Amerikan hangisi?
luthier76
14 Mayıs 2012, 14:25
Olmaaaaz ipucu yoook, tek bişey söyliyim cruiser değil :) Pek tahmin edemiyeceğin bişey kardeş :)
glock
14 Mayıs 2012, 14:29
cruiser değilse, supersport olabilir o zaman???
bi ara naked'da istiyordun ama...
Allah Allah, hangisi acaba? :)
luthier76
14 Mayıs 2012, 14:32
::146:: bence güzel kısacası :) kutlarız resimlerle ::cheeeeer
glock
14 Mayıs 2012, 14:33
takipteyim, gözüm üzerinde,
Hayırlı olsun, Allah utandırmasın...
luthier76
14 Mayıs 2012, 14:35
Sağolasın :)
Sepetçioğlu
14 Mayıs 2012, 16:05
Şimdiden hayırlı olsun, güle güle binin :cat:
Faruk.UZN
14 Mayıs 2012, 16:14
http://www.ultimatemotorcycling.com/files/Ducati_Multistrada_1200_S%20%201.jpg
Aklımdan bu diye geçti. :D her ne ise hayırlı olsun :king:
Sepetçioğlu
14 Mayıs 2012, 16:22
Ooooooooooo :queen: Buysa 10 numara :)
luthier76
14 Mayıs 2012, 17:05
Bilemediniz :) Öyle kuş serisinden değil :):)
ZIPPIRMAN
14 Mayıs 2012, 18:08
Foto koyduğunda havaya ateş ette bakalım ne aldığına
hayırlısı ile...
luthier76
14 Mayıs 2012, 18:19
Hayırlı olur inşallah. Çok zor karar verdim. Umarım değer...
Yazarım şunu aldım diye konu açarım aslında ama, öyle resimsiz başlıklar görünce hiç bakmıyorum ben. Şu foruma hangi motoru alayım diye üye oldum 4-5 ay önce, bugüne kısmetmiş. :)
Aslında atsammı bir başlık acaba? :) Koyarız temsili bir resim olmazsa :)
ZIPPIRMAN
14 Mayıs 2012, 18:20
Hayırlı olur inşallah. Çok zor karar verdim. Umarım değer...
Yazarım şunu aldım diye konu açarım aslında ama, öyle resimsiz başlıklar görünce hiç bakmıyorum ben. Şu foruma hangi motoru alayım diye üye oldum 4-5 ay önce, bugüne kısmetmiş. :)
Aslında atsammı bir başlık acaba? :) Koyarız temsili bir resim olmazsa :)
olmaz öyle temsili resim falan
motorun üzerinde amuda kalmış olarak seni görmeden ben inanmam :queen::bounce:
avciceyhan
14 Mayıs 2012, 18:26
hayırlı uğurlu olsun
harley candır can
luthier76
14 Mayıs 2012, 18:30
Önü kaldırıp bir foto çekeriz senin için :bounce:
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------
avcıceyhan noktayı koymuş söylenecek söz kalmadı:cherry:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO