PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KTM KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 [92] 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107

Memory42
06 Şubat 2016, 00:55
2015 lerde bir çok minik düzenlemeler yapıldı bu sorunlar kalktı sanırım...

Mexico
06 Şubat 2016, 01:10
Valla iyi biriktirmişsin öğrenci halinde 8 10 bin lira.(Yaklaşık değeri...hadi anne babada biraz eklese)
Benim arabada tüplü 1.25 motora sahip az yakıyor yani.
Tekim, gencim, diriyim amma ve lakin buranın kışı biraz uzun sürüyor. Arabayı arayacağım zamanlar olur diye tereddütlerim var. Sizin orda tabi motora binilir hava belli bi derecenin altına düşmüyor kar yağmıyor ohh mis:)

Kimse yardım etmedi. 2 yıl boyunca çalıştım. Önce pcx, sonra duke 200 aldım. Evet motora uygun bir şehir ben olsam kayseri'de araba devam ederim :)

PcK0PaT
06 Şubat 2016, 01:32
Benimkinden de geliyor. Ama benimki depo kapağından. Depo kapağına parmağınla bas eğer ses bendeki gibi oradan geliyorsa kesilmesi lazım.

Denicem teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:28 ----------

2015 lerde bir çok minik düzenlemeler yapıldı bu sorunlar kalktı sanırım...

Aynen satın aldığım arkadaş bayagı sıraladı. Sele yumaşatılmış sinyaller güçlendirilmiş su alma sorunu giderilmiş bujiler uzaklaştırılmış motor sıcakken stop edince sorun olmaması için. Birde radyayör fan konumu değiştirilmiş sıcak havayı dizlere değil aşağı veriyormuş. Tabii bu benim ilk motorum ilk dukem olduğu için bu farklılıkları hissedemiyorum.

berkcigdem
08 Şubat 2016, 13:50
Duke kullanıcılarını şanslı buluyorum açıkçası.Çünkü zengin motoru bence. Merak ettiğim bir soru var dük'ünüzün yanında şahsınıza ait bir arabanız var mı? Kısaca olum çok mu zenginsiniz:mrgreen: bu motora binmek için zengin mi olmak gerekiyor haha :) ben arabamı satıp duke 200 almakla hata mı etmiş olurum.(Not: Arabanın piyasası 16-17 bin) Kafamda deli sorular:silent:
Teşekkürler

15 binden aşağıya adam gibi motor yok zaten. O yüzden duke zengin işi değil...

Bundan dolayı Honda - yamaha suzuki - ktm ıvır zıvır bu markaları almak istiyorsan adım atması 15 bin tl den başlıyor.

Bence motor işi genel anlamda pahalı bir zevk zaten. Fakat sadece işe gidip gelmek için motor alınıyorsa o zaman 5-6 bin tl ye güzel bir scooter alınır her yere gidilir.

RyuujinJakka
09 Şubat 2016, 22:46
Merhaba arkadaşlar, krediyi çekmiş bulunuyorum duke 250 alıcam. Fuarı bekliyorum belki insafa gelir 15.500 veya 16k ya bırakırlar diye siz ne düşünüyorsunuz ?

Memory42
10 Şubat 2016, 00:08
Neden olmasın ki :)

lostmymindd
10 Şubat 2016, 00:19
Duke 125 ile 200 arasında uzun yol yapmak için ciddi fark oluşur mu?

Mexico
10 Şubat 2016, 20:52
Fiziksel olarak olusmaz ama 125 cc ile yokuslarda bayilirsiniz. Duke 200 daha atak ve istekli olur.

MimTolga
10 Şubat 2016, 21:11

oluşur 125 le uzun yok yapılmaz, sen bitersin yol bitmez.

hakansunnuk
10 Şubat 2016, 22:00
duke 125 ile istanbul, ayvalık, izmir, antalya, denizli ve istanbul yaptım. arkamda sağlam yük, toplam 7 motor günü. 2600 - 2700 km gibi bişeydi. tatil kafası hava güzel. istediğin yere gir çık. en güzel tatilimdi.
ama 200 tecrübem yok. eminim daha eğlenceli ve kolay olur.

PcK0PaT
10 Şubat 2016, 22:01
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-ktm-duke-200-accel-motor-koruma-demiri-enduro-market-ten-252141123/detay/

MRB arkadaşlar linkdeki koruma demirini almayı düşünüyorum ne dersiniz tavsiye eder misiniz ? Orjinali 600 lira o kadar uçmaya gerek yok diye düşünüyorum. Bildiğiniz başka alternatif de varsa tavsiyelere açığım.

berkcigdem
14 Şubat 2016, 01:36
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-ktm-duke-200-accel-motor-koruma-demiri-enduro-market-ten-252141123/detay/

MRB arkadaşlar linkdeki koruma demirini almayı düşünüyorum ne dersiniz tavsiye eder misiniz ? Orjinali 600 lira o kadar uçmaya gerek yok diye düşünüyorum. Bildiğiniz başka alternatif de varsa tavsiyelere açığım.

Mantıklı hatta pazarlık yap 250 ye bıraksın. yamulma falan yoksa gayet alınır yani. Ben bu motora bundan başka koruma demiri yakıştıramıyorum o yüzden alternatifim yok :)

MimTolga
14 Şubat 2016, 14:05
Vites kolunun oraya montaj yaptığı parça bana çok zorlama geldi, darbede kırılacakmış gibi geldi. Bir de takoz sanki darbe sönümleyici yumuşak bir malzeme değil sanki orjinalindeki gibi. Karar sizin. Bir de şöyle alternatifler var ;

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-ktm-duke-koruma-demiri-266289431/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-ktm-250-390-duke-koruma-demiri-234068459/detay

kahraman1
14 Şubat 2016, 16:55
Evet beyler kısa zaman sonra inşallah 2.el bi Duke 200 almayı dusunuyorum, şehir içi kıvrakligi sebebiyle.Aklıma takılan bi kaç soru var.
2015 harici diğer modellerde herhangi bir iyileştirme yapildimi yoksa hepsi aynimi?
Yikama sonrasi gösterge buğulanmasi belli bir modeldemi yoksa şansami kalıyor buğulanma yapanlar yağmurda ne oluyor?
Piyasa olarak nasıl,mesela standart 2.el piyasasindan 500tl uygun koyunca hemen satılma gibi bi durum varmi?
Max kaç km de önerirsiniz?

dyavol-77
14 Şubat 2016, 20:57
Evet beyler kısa zaman sonra inşallah 2.el bi Duke 200 almayı dusunuyorum, şehir içi kıvrakligi sebebiyle.Aklıma takılan bi kaç soru var.
2015 harici diğer modellerde herhangi bir iyileştirme yapildimi yoksa hepsi aynimi?
Yikama sonrasi gösterge buğulanmasi belli bir modeldemi yoksa şansami kalıyor buğulanma yapanlar yağmurda ne oluyor?
Piyasa olarak nasıl,mesela standart 2.el piyasasindan 500tl uygun koyunca hemen satılma gibi bi durum varmi?
Max kaç km de önerirsiniz?

Geçen yıl fuardan 0km. Duke200 aldım-buğlanma vb. bişey/ve herhangi bi sorun yaşamadım. 9.000km kullandım (hep uzun yol) ve geçen ay aldığım fiyata sattım.:)Tadı hala damağımda-kullanmayan bilemez.

hellmaster
14 Şubat 2016, 22:04
arkadaşlar merhaba.
manet değiştirmeyi düşünen arkadaşlara tavsiye ederim 1 aydan kısa sürede elime ulaştı. http://www.ebay.com/itm/261458799957?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

https://www.youtube.com/watch?v=pNhUX4ga014 şu videoyu izleyerek te kendim takabildim servise danıştım garantiyle ilgili bir sıkıntı olmaz dedi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:00 ----------

https://i.hizliresim.com/L19Vro.jpg

yemrepolat
15 Şubat 2016, 16:56
Arkadaşlar selam. Bir sorum olacak. 2013 model 200 Duke ABS var. Arka fren pedalı yamuk duruyor biraz. Arkadaşın motoruyla karşılaştırınca farkettim. Bir de motor soğukken ve düşük hızlarda arka frene hızlı bastığımda takırtı çıkıyor ve pedal ayağımı yukarı doğru itiyor. Yüksek hızlarda ve motor ısınmışken böyle bir problem yok. Başlarda ABS olduğunu düşünmüştüm (evet çok anlamıyorum :) ) Daha sonra pedaldaki yamukluğu farkedince iyice kıllanmaya başladım. Bu tarz bir durumla karşılaşan oldu mu daha önce?

Başar Dimez
17 Şubat 2016, 11:59
Merhabalar,

bu forumdaki ilk paylaşımım; ben yaklaşık 8 aydır duke 200 kullanıyorum 1200 km de. motorumun gösterge panelinden belirli devirlerde cızırtı geliyordu, paneli söktüm göstergenin altında paneli bir arada tutan bir vida var onu sıktım bir süre idare etti, tekrar ses gelmeye başlayınca işlemi tekrarladım ama bu kalıcı bir çözüm olmuyor. daha önce forumda bahsedilen panelin buhu yapma sorunu da bu vidanın gevşemesinden kaynaklanıyor olabilir.

bu konuda bana yardımcı olacak bir fikre sahip olan var mı ???

şimdiden teşekkürler.

motolawyer
18 Şubat 2016, 14:26
Merhabalar,

Ben de pcx'i satıp duke 200 abs almak istiyorum.

Satmayı düşünenler maille irtibata geçebilirse memnun olurum. (Pcx'i henüz satmadım)

blackfish
18 Şubat 2016, 16:34
kahraman bildiğim kadarıyla sorularına cevap vereyim. 2012-13-14 duke ler aynı diye biliyorum. servisle konuşurken 2013 duke lerde 10-13k kmlerde motorda bi 400-500 tl lik bir sıkıntı çıkıyormuş dedi. benimki de 2013, 13bin bakımı ciddi bi bakım olacak gibi duruyor. ama benim gözlemlediğim kadarıyla motor çok sorunsuz harika bir motor. şehiriçi için biçilmiş kafta, direksiyonun genişliği, hafifliği, fren ve amortisörler, torku harika.

yıkama sonrası ben de buğu olmuyor. bi kaç yerden duydum ama karşılaşmadım. ama yıkamacıda yıkatırken geçen alt sakaldaki sticker ların yarısının kalktığını gördüm. yıkamacıya bırakıp almıştım. nasıl yıkadıysa davar, üzerinde durmak lazım. mümkünse kendin yıkayıp bakımını yapman lazım. piyasası bence çok iyi. duke alıcısı ne alacağını biliyor. abs lisinin bence piyasası daha iyiydi. ama 200 duke abs olmayacağı için nasıl etkiledi piyasayı bilmiyorum. insanlar bilinçleniyor. abs nin önemi tartışılmamalı bile bence. duke piyasası iyidir vel hasıl.

mak kaç km? ben alırken mak 10 bin diyordum. sonuçta 9000 de aldım motoru. eğer 13 bin üstüyse, bakımının düzgünce servisinde nasıl yapıldığını öğren bence. bunun dışında net sorularına başka arkadaşlar da cevap verir görünce. yanlışım varsa düzeltilsin.

hellmaster, linke bakamadım işteyim. ben de bir süredir kısa turuncu veya beyaz elçik ve elçik koruma bakıyorum. (motorum beyaz) fotoğraf da koyarsan sevinirim.

yemrepolat, arka fren pedalı kaynaklı benim de. arka frenle ilgili bende burda bişiler yazmıştım. fren hissiz geliyor bana. esneme mesafesi mi denir bilmiyorum ama basınca kısacık ve çabuk bitiyor. sanırım sen de alışamadın henüz ve kitliyorsun arka freni. abs dir o. ön freni iyice kullanmak gerekiyor.

başardinmez, problem vida gevşemesi olabilir. ben de geçen hafta egsozun altındaki ile alt sakalı alttan tutturan vidanın düştüğünü fark ettim. motordan egsoza bağlanan borunun bağlantısı gevşemiş biraz. servise götürdüm. vida sipariş edildi, takıldı. ama o boruyu uğraşmak istemedikleri için sanırım söküp tam oturtmadılar. problem olur mu dedim, çıkmadıkça olmaz dedi usta ama ben bu tavırlarından rahatsız oldum. müsait zamanda fotoğraf çekip eski duke çülerden fikir isteyeceğim. gurubu canlı tutalım arkadaşlar.

kahraman1
18 Şubat 2016, 22:52
kahraman bildiğim kadarıyla sorularına cevap vereyim. 2012-13-14 duke ler aynı diye biliyorum. servisle konuşurken 2013 duke lerde 10-13k kmlerde motorda bi 400-500 tl lik bir sıkıntı çıkıyormuş dedi. benimki de 2013, 13bin bakımı ciddi bi bakım olacak gibi duruyor. ama benim gözlemlediğim kadarıyla motor çok sorunsuz harika bir motor. şehiriçi için biçilmiş kafta, direksiyonun genişliği, hafifliği, fren ve amortisörler, torku harika.

yıkama sonrası ben de buğu olmuyor. bi kaç yerden duydum ama karşılaşmadım. ama yıkamacıda yıkatırken geçen alt sakaldaki sticker ların yarısının kalktığını gördüm. yıkamacıya bırakıp almıştım. nasıl yıkadıysa davar, üzerinde durmak lazım. mümkünse kendin yıkayıp bakımını yapman lazım. piyasası bence çok iyi. duke alıcısı ne alacağını biliyor. abs lisinin bence piyasası daha iyiydi. ama 200 duke abs olmayacağı için nasıl etkiledi piyasayı bilmiyorum. insanlar bilinçleniyor. abs nin önemi tartışılmamalı bile bence. duke piyasası iyidir vel hasıl.

mak kaç km? ben alırken mak 10 bin diyordum. sonuçta 9000 de aldım motoru. eğer 13 bin üstüyse, bakımının düzgünce servisinde nasıl yapıldığını öğren bence. bunun dışında net sorularına başka arkadaşlar da cevap verir görünce. yanlışım varsa düzeltilsin.

Cevap için tesekkürler..

Dedee
20 Şubat 2016, 14:43
Arkadaşlar herkese merhaba,

Size danışmak istediğim birkaç konu var özellikle servis ve yedek parçayla ilgili.9000tl ye kadar naked bir motosiklet bakıyorum,Duke 125/200 e karar verdim gibi fakat servis konusunda ciddi çekincelerim var.5000km bakımı için filtre değişimi ve zincir gergisine 350tl. ödendiğinde şahit oldum.Bu bir soygun değil midir?Sizler bakımlarınızı bu yetkili soyguncu servislerinde mi yaptırıyorsunuz veya sanayi vs. gittiğiniz iyi bir özel ktm ustası mı var?

MimTolga
20 Şubat 2016, 16:57

Size danışmak istediğim birkaç konu var özellikle servis ve yedek parçayla ilgili.9000tl ye kadar naked bir motosiklet bakıyorum,Duke 125/200 e karar verdim gibi fakat servis konusunda ciddi çekincelerim var.5000km bakımı için filtre değişimi ve zincir gergisine 350tl. ödendiğinde şahit oldum.Bu bir soygun değil midir?Sizler bakımlarınızı bu yetkili soyguncu servislerinde mi yaptırıyorsunuz veya sanayi vs. gittiğiniz iyi bir özel ktm ustası mı var?

garantinin delinmesini istemiyorsan senin de yetkili servise gitmen gerekiyor. garantisi dolunca bulunur güzel bir usta götürülür. bende de şuan durum bu

berkcigdem
22 Şubat 2016, 02:38

yamahada aynı parayı aldı. 320 tl ödemiştim ama 10 bin bakımıydı yani çok bir şey farketmiyor merak etme.

blackfish
22 Şubat 2016, 10:19
benim motorun garantisi bitti. ben de servis dışında düzenli gidebileceğim bir usta arıyorum istanbul avr.'da. bir kaç arkadaş yamaha zeytinburnu servisini önerdi. senin tavsiye edebileceğin bi yer var mı?

Başar Dimez
22 Şubat 2016, 16:32
Selam,

Duke 200 için kuyruk kısaltma yapan var mı acaba, orjinal "short leciense holder" ismiyle geçen parça çok pahalı internette alternatif parçalarda pek uygun fiyatlı değil.

Emekli16
25 Şubat 2016, 01:57
http://i.hizliresim.com/7gYJNP.jpgMerhaba, aranıza yeni katıldım. 10 gün önce KTM Duke200 motosiklet aldım.ilk işim arka çanta taşıma demiri yaptırmak oldu...Bursa'da demirci Burhan Usta ile birlikte güzel bir çalışma yaptık...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------

http://i.hizliresim.com/4rDAaJ.jpg

iambomba
28 Şubat 2016, 19:43
Duke 200 gerçekten çok güzel bir motor hele de stickerlar ile askeri kamufle yapınca harika ötesi oluyor.
cbr 125, ninja 250sl ve msx125i bırakıp deli gibi bu motor için para biriktirmeye başladım.

arkadaşlar size sorum da tam olarak şu; arabayla normalde 7-8 saat süren bir yolu yavaş yavaş 15 saatte veya 1-2 gün boyunca geceleri pansiyonda uyuya uyuya artçılla gitmek bu motoru zorlar mı?

motor çok güzel, iyi hoş fakat bir motor aldım mı da uzun yol yapmasam deliririm sanırım. :D

edit: a ehliyet için a2 ehliyete 2 senedir sahip olmamız gerekiyormuş. a2 ile bu motoru sürebilir miyim?

dyavol-77
28 Şubat 2016, 20:06
Duke 200 gerçekten çok güzel bir motor hele de stickerlar ile askeri kamufle yapınca harika ötesi oluyor.
cbr 125, ninja 250sl ve msx125i bırakıp deli gibi bu motor için para biriktirmeye başladım.

arkadaşlar size sorum da tam olarak şu; arabayla normalde 7-8 saat süren bir yolu yavaş yavaş 15 saatte veya 1-2 gün boyunca geceleri pansiyonda uyuya uyuya artçılla gitmek bu motoru zorlar mı?

motor çok güzel, iyi hoş fakat bir motor aldım mı da uzun yol yapmasam deliririm sanırım. :D

edit: a ehliyet için a2 ehliyete 2 senedir sahip olmamız gerekiyormuş. a2 ile bu motoru sürebilir miyim?

Geçen yaz 2 mola ile (kısa; çay/sigara) İstanbul-İzmir, İstanbul-Kırklareli(İğneada) 2 defa yapmıştum...Fizik kondisyonun iyise motor (duke 200) heryere gider,seni hiç ama hiç üzmez..(0km-10k kullandım). Sıfır sıkıntı,düşük yakıt tüketimi...:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:52 ----------

Arkadaşlar Duke'me Ebay'dan aldığım depo sticker'ları (deponun boyasız/mat siyah kısmına denk gelen stickerlar,sağ ve sol),sıfır-ambalajında satılıktır. Arzu eden vatandaş Ebay ilan nosu: 121732744883. Gelen fiyat altına verecem.:wiinkk: duke 125,200,250 ve 390'lara tam uyumludur.:)

iambomba
28 Şubat 2016, 20:24
Geçen yaz 2 mola ile (kısa; çay/sigara) İstanbul-İzmir, İstanbul-Kırklareli(İğneada) 2 defa yapmıştum...Fizik kondisyonun iyise motor (duke 200) heryere gider,seni hiç ama hiç üzmez..(0km-10k kullandım). Sıfır sıkıntı,düşük yakıt tüketimi...:)

Valla içime çok güzel su serptiniz, çok teşekkür ederim. Peki abs olayını pek kestiremiyorum da uzun yolda absli duke 200 ile abssizin ne farkı olur acaba? :D

Kaldorein
29 Şubat 2016, 09:13
Valla içime çok güzel su serptiniz, çok teşekkür ederim. Peki abs olayını pek kestiremiyorum da uzun yolda absli duke 200 ile abssizin ne farkı olur acaba? :D

ABS için uzun yol kısa yol farketmez. Belki hiç kullanmayacaksın ABS yi. Ama en can alıcı yerde Allah göstermesin ani bi frende tekeri kilitleyip düşüp sürüklenmek yerine, tekeri kilitlemeden durduğunda iyiki ABS almışım dersin :)

iambomba
29 Şubat 2016, 18:01
ABS için uzun yol kısa yol farketmez. Belki hiç kullanmayacaksın ABS yi. Ama en can alıcı yerde Allah göstermesin ani bi frende tekeri kilitleyip düşüp sürüklenmek yerine, tekeri kilitlemeden durduğunda iyiki ABS almışım dersin :)

pek fiyat farkı yok aslında ikinci ellerinde. yeni başlayan için abs önemli anladığım kadarıyla. ne olur ne olmaz absli almak en mantıklısıymış :D

Başar Dimez
05 Mart 2016, 00:19
Gösterge panelinden gelen titreşim sesini çözdüm, aynı sorundan muzdarip olan varsa yardımcı olabilirm

Mexico
05 Mart 2016, 00:43
Gösterge panelinden gelen titreşim sesini çözdüm, aynı sorundan muzdarip olan varsa yardımcı olabilirm

Nasıl çözdünüz hocam? Başına gelenler ona göre önlem alsın :)

Başar Dimez
05 Mart 2016, 23:53
Nasıl çözdünüz hocam? Başına gelenler ona göre önlem alsın :)

Önce küçük rüzgarlığı çıkardım daha sonra gösterge panelini sökmek için, panelin sağ ve sol alt kısımlarında yer alan alyan vidaları söktüm ve paneli yerinden çıkardım. Panel bir yatağın içine yerleştirilmiş durumda ve buları bir arada tutan 3 adet yıldız vida var, bu vidaları da söktükten sonra yatak ve göstergeyi ayırdım. yatak ve panel arasında titreşimleri sönümlemek için plastik parçalar koymuşlar ama yetersiz kalıyor sanırım.

Panel ve yatak arasına ince bir sünger (ben kuyumcudan aldığım çeyrek altın kutusuun içindeki süngeri kulladım) koydum ve tekrar topladım. Ses kesildi ve yaklaşık 5 gündür tekrar etmedi.

Çok zor ve zaman alan bir işlem değil ancak kabloları yerine yerleştirirken sabırlı olmak gerekiyor, paneli yatağa yerleştirirken yada panelin hemen altındaki lastik sabitleyiciyi tekrar takarken kablolara zarar verebilirsiniz.

Ben bu sesten çok rahatsız oluyordum, derdinize çare olursa ne mutlu bana (:

ilkdem26
07 Mart 2016, 00:30
merhaba arkadaşlar 2014 200 abs nin ön frene basınca stop yanmıyor daha önce forumda okudum ama bulamıyorum nereye bakmam gerek

berkcigdem
07 Mart 2016, 13:24
merhaba arkadaşlar 2014 200 abs nin ön frene basınca stop yanmıyor daha önce forumda okudum ama bulamıyorum nereye bakmam gerek

ön fren müşürüne bak. sonuçta frenin tutuyor sadece lambayı yakmıyor = ön fren müşürü.

TogiCan
07 Mart 2016, 22:08
Arkadaşlar mrb.Aranıza yeni katıldım. 2 hafta önce Duke 250 aldım. Başlangıç motorum oldu. Gayet memnunum. Soruları olan arkadaşlar varsa cevaplayabirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------

Ustad ben taktırdım. Gecen hafta motoru yatırma durumu oldu. Çok faydasını gördüm. Radyatörü vs. Cidden iyi koruyor. Öneririm.

omeraydin
08 Mart 2016, 01:23
13.000 Kilometre oldu duke 250 kullanıyorum. Bakım aralıklarının uzun olması, yakıtta tüketim değerleri düzgün kullanılırsa şehir içinde 2.8'e inmesi beni çok tatmin ediyor. En son zincir ve dişli seti aldım. KTM orjinal zinciri DİD oringli geliyor. Duke 250 için dışarıdan x-ring DİD gold zincir almak isterseniz diğer dişli üreticileri henüz 46 dişli üretmemiş. Mecbur ebay-aliexpres yolu sizleri bekliyor. Ben beklemedim orjinal aldım.
http://i68.tinypic.com/29m4vgi.jpg

Kaldorein
08 Mart 2016, 11:55
Dün itibari ile ben de aranıza katılmış bulunmaktayım. Koruma demiri taktırdım ve arka çamurluk aldım ilk iş olarak. Arka çamurlugu henüz monte etmedim. Direk yaklaşık 60-70 km lik bi gezi yaptım gece gece.Plaka acayip ses yapıyor ya ona ekstra bi vida-çift taraflı bant vs yapıcam ya da app plaka yoluna gidicem gibi. Peglerin geride olması ilk başta "lan vites nerde " dememe yol açtı yolda ancak alıştıktan sonra çok rahat bir konumda olduğunu farkettiriyo. Önceki motorum msx125 di ve bir hafta xmax 250 kullandım al sat yaptım. Duke Gerçekten acayip keyifli ve kıvrak bir motormuş. Bayıldım.

http://i65.tinypic.com/13zwj6e.jpg

http://i66.tinypic.com/141o37.jpg

Tekeriniz düz bassın :)

Akhelmet
08 Mart 2016, 14:43
Hayırlı olsun, Pulsar arka hugger mı aldınız acaba

Kaldorein
08 Mart 2016, 15:38
Hayırlı olsun, Pulsar arka hugger mı aldınız acaba

Evet. Akşam montajını yapacağım. Yarın resim paylaşırım durumla ilgili.

Akhelmet
08 Mart 2016, 15:46
Evet. Akşam montajını yapacağım. Yarın resim paylaşırım durumla ilgili.

Maşa ile çamurluk arasına extra demir parça gerekiyordu onu hallettinizmi

TogiCan
08 Mart 2016, 21:29
Hocam bende de aynısı var. Birey soracak bazen diyorum ki: xmAx 250 mi alsaydım. Kullanım kolaylığı açısından. Sen her ikisinde sürmüş biri olarak ne dersin?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:17 ----------

Hocam bende de aynısı var. Birey soracak bazen diyorum ki: xmAx 250 mi alsaydım. Kullanım kolaylığı açısından. Sen her ikisinde sürmüş biri olarak ne dersin?

bkaraca
08 Mart 2016, 21:48
Sevgili KTM severler, bende aranıza KTM Duke 200 Abs alarak dün katıldım.Bulunduğum şehirde yetkili servisi yok.Motorun bakım aralıkları nedir? Kaç binde bir servise gitmeli ? Yağı ne marka olsa iyidir ? Yağ filtresi elimde mevcut.

PcK0PaT
09 Mart 2016, 02:43
Önce küçük rüzgarlığı çıkardım daha sonra gösterge panelini sökmek için, panelin sağ ve sol alt kısımlarında yer alan alyan vidaları söktüm ve paneli yerinden çıkardım. Panel bir yatağın içine yerleştirilmiş durumda ve buları bir arada tutan 3 adet yıldız vida var, bu vidaları da söktükten sonra yatak ve göstergeyi ayırdım. yatak ve panel arasında titreşimleri sönümlemek için plastik parçalar koymuşlar ama yetersiz kalıyor sanırım.

Panel ve yatak arasına ince bir sünger (ben kuyumcudan aldığım çeyrek altın kutusuun içindeki süngeri kulladım) koydum ve tekrar topladım. Ses kesildi ve yaklaşık 5 gündür tekrar etmedi.

Çok zor ve zaman alan bir işlem değil ancak kabloları yerine yerleştirirken sabırlı olmak gerekiyor, paneli yatağa yerleştirirken yada panelin hemen altındaki lastik sabitleyiciyi tekrar takarken kablolara zarar verebilirsiniz.

Ben bu sesten çok rahatsız oluyordum, derdinize çare olursa ne mutlu bana (:

Ses sorunundan bende mağdurum. Gösterge panelinden gelmiş olduğundan şüphelensem de tam olarak emin olamadım. Bir de dediğiniz yöntemi deneyelim bakalım ne olacak.

Birde arkadaşlar bu koruma demirlerini orjinal mı alıyorsunuz ? Benim vicdanım iki parça demire 500 600 lira vermeye razı gelmiyor. Daha uygun yollu temin edebilen var mı ?

Kaldorein
09 Mart 2016, 08:08
[/COLOR]Hocam bende de aynısı var. Birey soracak bazen diyorum ki: xmAx 250 mi alsaydım. Kullanım kolaylığı açısından. Sen her ikisinde sürmüş biri olarak ne dersin?

Xmax250 aldım bir hafta kullandım sattım.Skuter bana göre değil.Trafikte vs duke ile uzaktan yakından alakası yok kullanım kolaylığı ve kıvraklık olarak. Tek artısı rüzgar almaması ve bagaj olayı. Ama bana onlar cazip gelmedi. Duke un keyfi bambaşka.

Maşa ile çamurluk arasına extra demir parça gerekiyordu onu hallettinizmi

Ben direk KTM için olan hugger çamurluğu aldım. Herhangi bir demir vs bişi gerekmiyor araya.

Başar Dimez
09 Mart 2016, 17:19
PcK0PaT hocam,
benimki orjinal KTM degil başka bir firmanın ama fabrika yapımı yine, 350 tl ye almıştım bence güzel.

PcK0PaT
10 Mart 2016, 01:57
PcK0PaT hocam,
benimki orjinal KTM degil başka bir firmanın ama fabrika yapımı yine, 350 tl ye almıştım bence güzel.

Nerden Aldınız ? İnternet sitesi veya ürünün resmi var mı ?

ilkdem26
10 Mart 2016, 23:37
ön fren müşürüne bak. sonuçta frenin tutuyor sadece lambayı yakmıyor = ön fren müşürü.

arkadaşlar arızayı buldum belki başkasınında başına gelir anlatayım
önce ön fren pedalının altında bi anahtar var (müşür) onu ölçtüm sıkıntı yokmuş sonra gösterge panelini söktüm (sağ ve solda 2 şer plastik sekmanla bağlı üste de 2 alyan baş vida ile bağlı) müşüre bağlı fiş cıkmış sadece taktım oldu:))