PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KTM KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 [90] 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107

blackfish
03 Ocak 2016, 23:35
spormoto nun sitesine bak. online satış kısmı da var. ya da servisin numarasını al arayuıp sor. dediğin parçayı sormuştum bi ara 100-150 euro civarı gibi kalmış aklımda. yanlış olabilir.

ocalyptus
04 Ocak 2016, 22:53
Merhaba arkadaşlar,
Ben de aranıza katılmak üzereyim. Pek motosiklet tecrübem yok. Mevsim kış, havalar soğuk ve yağışlı fakat motosiklet almaya anca fırsatım oldu :) Kısmetse bu hafta içinde beğendiğim iki adet Duke200'den birini almayı düşünüyorum. Ancak sizlere danışmak istediğim, kafama takılan bir soru var.
Eklediğim fotoğraflarda işaretlediğim gri parçanın önemi nedir, ne işe yarar? Ayrıca yanlış mı görüyorum yoksa resimdeki fotoğrafta parça kırık mı?

http://imageshack.com/a/img911/5442/SqXtqb.png
http://imageshack.com/a/img903/1963/DvdXOe.png

Mexico
04 Ocak 2016, 22:59
Hayirli olsun. Ilan linklerini atarsaniz karsilastirabiliriz.
O gri parca bildigim kadariyla koruma demirinin baglanti yeri.

ocalyptus
04 Ocak 2016, 23:10
Tabi, çok sevinirim yardımcı olursanız (: Aksesuarı bol olanın sol yanı fotoğraflanmamış hiç, sorduğumda biraz sticker kalkması ve depo üstü plastikte ufak bir çatlak olduğunu öğrendim. mt60 rs corsa'lı olanda bir sıkıntı yok.

http://http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-dosta-gider-9500-km-ekstrali-sifir-pirelli-rosso-ii-240044178/detay/
http://http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-ktm-duke-200-250271850/detay

xawa
05 Ocak 2016, 00:27
O parca kırık.

ocalyptus
05 Ocak 2016, 00:33
O parca kırık.

Başıma dert olur mu?

burakcvck
05 Ocak 2016, 01:01
Disk kilidini alarmli olanlarından kullanırsanız unutmaya zaman kalmaz 😉

viper17
05 Ocak 2016, 01:10
Merhaba arkadaşlar,
Ben de aranıza katılmak üzereyim. Pek motosiklet tecrübem yok. Mevsim kış, havalar soğuk ve yağışlı fakat motosiklet almaya anca fırsatım oldu :) Kısmetse bu hafta içinde beğendiğim iki adet Duke200'den birini almayı düşünüyorum. Ancak sizlere danışmak istediğim, kafama takılan bir soru var.
Eklediğim fotoğraflarda işaretlediğim gri parçanın önemi nedir, ne işe yarar? Ayrıca yanlış mı görüyorum yoksa resimdeki fotoğrafta parça kırık mı?

O motor kazalı. Normalde tek parça o kısım
http://indianautosblog.com/wp-content/uploads/2015/12/KTM-Duke-200.jpg

ocalyptus
05 Ocak 2016, 01:18
Benim tahminim de o yönde Viper17. Kolay kolay kırılacak bir parça olsaydı bu zamana kadar şikayet eden birileri çıkardı zaten.

berkcigdem
05 Ocak 2016, 04:43
O parçayı kırmış ve ilanada dosta gider mi yazmış ?

Vay anasını sayın seyirciler ya millet ne hallere gelmiş.

O parçanın ne işe yaradığını söliyim ben size. Bloğu şasede tutan en önemli ve en güçlü bağlantı yeridir orası. Zaten resimlere iyice bakın bloğun ön kısmının oraya bağlı olduğunu görürsünüz. O parça orada olmasa blok önden fırlar gider. Ayrıca oraya bağlı 1 yada 2 tane daha parça var diye hatırlıyorum. Koruma demirinin en alt bağlantısı bu parçanın iki tarafından bağlanırda.

Ayrıca gelelim o demirin kırılmasına , o demiri kırmak öyle kolay bir iş değildir. Koruma demiri oraya bağlı olduğu için muhtemelen sert bir düşüşte esneyerek orayı kırdı diye düşünmekteyim çünkü öle ufak tefek düşmelerde onu kıramazsın ve o demir en alttan şaseye bağlı diye hatırlıyorum. Şase kadar sağlam bir demir değil zaten ama dediğim gibi öle kolay kolay kırılcak bir parça değil o.

Sen bu motordan uzak dur sakın ola falanda alma. Alıcaksanda bir ara bana mesaj at numaranı ben sana duke200 ün inciğini cinciğini anlatayım.

ucanteneke5
05 Ocak 2016, 08:28
Merhaba arkadaşlar,

http://imageshack.com/a/img911/5442/SqXtqb.png
http://imageshack.com/a/img903/1963/DvdXOe.png

bu bağlantı demirin kırılma sebebi sadece sert bi şekilde tekere almak ve yere brakmaktan oluyo yani bu makinayla sahibi teker yapmasını öğrenmiş ve şimdi daha üst sınıfa geçmek için satıyo.
bence alınmaz sahibi biraz yalan söyliyo.

basto
05 Ocak 2016, 08:54
@ocalytptus ben de motoru satıyorum 390'a geçeceğim için. İlgilenirsen gel incele motor başında konuşuruz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-kazasiz-duke-200-abs-258034195/detay/

ocalyptus
05 Ocak 2016, 16:32
Yorumlarınız için teşekkürler. O motosikleti listemden çıkarttım.
Koruyucu ekipman siparişim elime ulaşana kadar beklemek zorundayım ve bu bekleyiş karnımı acıktırıyor :cherry:

Lukocan
05 Ocak 2016, 18:28
ikinci el fiyatlar ne durumda bende önümüzdeki yaz sonunda satmayı planlıyorum 2014 model yaz sonunda 10bin km civarına gelir. lastikler stok. koruma demiri var ekstra olarak. ne kadar fiyat yazsam uygun olur ?

berkaye
05 Ocak 2016, 18:39
@ocalytptus ben de motoru satıyorum 390'a geçeceğim için. İlgilenirsen gel incele motor başında konuşuruz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-kazasiz-duke-200-abs-258034195/detay/

Demek bu ilan senin haa.. Baktım daha ucuza veriyon bende benimkini daha ucuza çektim :D :D :D Bende 390 Duke yada Enduro motor arasında kaldım ya bi satılırsa motor :D Kışın kimse bakmıyor yahu :/ Ah ktm bu sene heveslendirdi 390 enduro getirmeye ama getirmedi

ocalyptus
09 Ocak 2016, 00:56
ikinci el fiyatlar ne durumda bende önümüzdeki yaz sonunda satmayı planlıyorum 2014 model yaz sonunda 10bin km civarına gelir. lastikler stok. koruma demiri var ekstra olarak. ne kadar fiyat yazsam uygun olur ?

@Lukocan iyi lastik takarsan daha kolay satabilirsin bence. Benim seçimimde çok etkili oldu

Bugün ilk motosikletimi satın aldım arkadaşlar, duke 200:cherry:
40 km kadar yolculuk yaptım çok keyifliydi. siyah elcik koruma almam lazım, iyisini ucuza yurt dışından mı bulabilirim?

blackfish
09 Ocak 2016, 01:44
@Lukocan iyi lastik takarsan daha kolay satabilirsin bence. Benim seçimimde çok etkili oldu

40 km kadar yolculuk yaptım çok keyifliydi. siyah elcik koruma almam lazım, iyisini ucuza yurt dışından mı bulabilirim?

hayırlısı olsun kardeşim. benim de 500. km oldu bugün toplamda. elçik koruma seçerken dikkat et. sadece rüzgarda koruyan çarpmada işe yaramayacak korumalar da varmış ondan olmasn. bana da lazım.

bu arada merak ettim. kaç km, model de kaça aldın? ben 2013 model 8500 11 bine almıştım 2 ay önce. koruma demiri vardı ekstra olarak. ne kadar tecrüben var bilmiyorum ama 2 ayda iyiki koruma demiri var dediğim 3 4 şey oldu.

ocalyptus
10 Ocak 2016, 11:37
@blackfish metal çerçeveli olanlardan almak lazım o zaman sağol. Motosikletim 9600km, 2013 trafiğe çıkışlı ve 10bine satın aldım. Üzerinde henüz 5bin km yapmış pirelli mt60 rs corsa lastikleri var gayet memnunum. Tecrübem yok denecek kadar az o yüzden koruma demiri ihtiyacını anlıyorum kardeşim, önümüzdeki günlerde imal etmeye çalışıcam fırsat bulursam. Bir de headlight mask hayalim var ki yaparsam düküm tadından yenmez :-)

ocalyptus
11 Ocak 2016, 19:06
Arkadaşlar duke200'ümün deposunu ağzına kadar doldurdum ve yan ayak üzerindeyken sol grenajın altından benzin akmaya başladı. Motosikleti diktiğimde akıntı durdu. Bu durumu yaşayanınız var mı? Depom mu delik acaba? Acil cevaplarsanız çok mutlu olurum :(

akjenas
11 Ocak 2016, 19:25
Tasma tahliyesi o. Bende de olmustu bi kere pompaci saolsun.

kanucan
11 Ocak 2016, 19:29
Arkadaşlar duke200'ümün deposunu ağzına kadar doldurdum ve yan ayak üzerindeyken sol grenajın altından benzin akmaya başladı. Motosikleti diktiğimde akıntı durdu. Bu durumu yaşayanınız var mı? Depom mu delik acaba? Acil cevaplarsanız çok mutlu olurum :(

Pompacı sayesinde bende aynı durumu yaşadım. Korkulacak bir durum yok. :)

ocalyptus
11 Ocak 2016, 19:36
Teşekkürler arkadaşlar içime su serpildi(benzin de olabilir :-)) muayenedeyim şu an buram buram benzin kokuyorum ama allahtan eleman başka araca yordu. Sıkıntı olur muydu bilmiyorum. Geçtim muayeneden :)

basto
11 Ocak 2016, 20:55
Dün bana da oldu aynısı. Deponun limitlerini test etmek istedim çünkü hiç bir zaman 9 litreden fazla almıyordu (gösterge dipte olsa bile). Aynen soldan tahliye bölümünden benzin aktı.

ocalyptus
11 Ocak 2016, 22:14
Sizce de çok tehlikeli bir durum değil mi bu? Sonuçta hemen aşağısından egzoz borusu geçiyor ve bu boru oldukça ısınıyor. Bir videoda egzoza değen benzinin tutuştuğunu görmüştüm, motosiklet alev almıştı..

Lukocan
11 Ocak 2016, 22:22

Lastikleri takmadan sezon sonunda uygun satmayı düşünüyordum ama viraj çalışmaları da yapacağım bu yaz. lastik mantıklı olabilir. memnun musunuz o lastiklerden acaba

basto
11 Ocak 2016, 22:27
Demek bu ilan senin haa.. Baktım daha ucuza veriyon bende benimkini daha ucuza çektim :D :D :D Bende 390 Duke yada Enduro motor arasında kaldım ya bi satılırsa motor :D Kışın kimse bakmıyor yahu :/ Ah ktm bu sene heveslendirdi 390 enduro getirmeye ama getirmedi

Ben daha da ucuza çektim o zaman :) :) :)

ocalyptus
12 Ocak 2016, 02:28
Lastikleri takmadan sezon sonunda uygun satmayı düşünüyordum ama viraj çalışmaları da yapacağım bu yaz. lastik mantıklı olabilir. memnun musunuz o lastiklerden acaba

Lastikler güzel, biraz pahalı ama ıslak zeminde ve soğuk havada kullandım hiç kayma yaşamadım. Acemi halimle gazlamama-ani fren yapmama rağmen ::winkwink
Bir yerde "%30 arazi-%70 asfalt için" gibi bir yazı okumuştum mt60 rs corsa ile ilgili, son hızı %3-5 kadar düşürdüğünü de. Sonuç olarak memnunum kardeşim :) Barkın Bayoğlu(AEA) hep Pirelli Diablo Rosso II öneriyor vardır bir bildiği, ona da bakabilirsin

blackfish
12 Ocak 2016, 12:51
@blackfish metal çerçeveli olanlardan almak lazım o zaman sağol. Motosikletim 9600km, 2013 trafiğe çıkışlı ve 10bine satın aldım. Üzerinde henüz 5bin km yapmış pirelli mt60 rs corsa lastikleri var gayet memnunum. Tecrübem yok denecek kadar az o yüzden koruma demiri ihtiyacını anlıyorum kardeşim, önümüzdeki günlerde imal etmeye çalışıcam fırsat bulursam. Bir de headlight mask hayalim var ki yaparsam düküm tadından yenmez :-)

iyi fiyata almışsın. abs var mı peki? mt60 corsa çok beğendiğim bir lastik. ilk fırsatta ben de alacağım. yol tutuş olarak da görünüş olarak da bizim duke e takılabilecek en iyi lastik. elçik koruma alırsan paylaşsana burdan. ben elçik korumaları çok çirkin buluyorum açıkcası. ama önemli. koruma demirlerini de çirkin buluyorum da ona yapacak bişey yok. orjinal koruma demirleri pahalı. ya ikinci el ya da internetten bişi bulmaya bak. ayrıca maddi sıkıntın yoksa kesinlikle en az bir kur eğitim al. eğitim öncesi ve sonrası sürüşü çok değişiyor insanın. bu alet de sürebildikçe zevk veriyor açıkcası. istanbul dasın, otoparkla anlaşıp motorunu oraya bırak, mümkünse kapalı, güvenlikli. kilit falan da almayı unutma. kazasız belasız sürüşler. güzel bir havada toplanırız belki bi gün.

berkcigdem
13 Ocak 2016, 01:15
Sizce de çok tehlikeli bir durum değil mi bu? Sonuçta hemen aşağısından egzoz borusu geçiyor ve bu boru oldukça ısınıyor. Bir videoda egzoza değen benzinin tutuştuğunu görmüştüm, motosiklet alev almıştı..

Zaten bundan dolayı tahliye borusu vardır. Hadi bunuda geçtim deponun ucunda bir çizgi vardır oraya kadar koyarsın , muhtemelen çoğunuz ağzına kadar dolsun diye motor dik konumdayken benzini dolduruyorsunuz onun yerine ayağı açın motoru yan dururken benzin alın çünkü siz sürmeye başladığınızda 1 parmak kadar benzin motor dik olduğundan dolayı içeriye doğru gidecektir.

İsterseniz deneyin motoru ağzına kadar doldurun ve kapalı bir alanda 2-3 saat motoru bekletin bakın orası nasıl benzin kokacaktır.

blackfish
14 Ocak 2016, 11:01
Arkadaşlar merhaba, gösterge panelinde ortalama yakıt tüketimi hep 25 litre görünüyor. tabiki 25 litre değil ama bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olacak var mı? fotoğrafı akşam ekleyebilirim. gösterge panelinde yazanlar;

Average 24 km/l
L/100km: 25.0

L/100km:25.0
4 km/L

yardım lütfen?

berkaye
14 Ocak 2016, 11:09
Arkadaşlar merhaba, gösterge panelinde ortalama yakıt tüketimi hep 25 litre görünüyor. tabiki 25 litre değil ama bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olacak var mı? fotoğrafı akşam ekleyebilirim. gösterge panelinde yazanlar;

Average 24 km/l

4 km/L

yardım lütfen?

Benzinin ne kadar kaldığını düzgün gösteriyormu ? Benzin göstergesi normal çalışıyormu yani ?

blackfish
14 Ocak 2016, 11:24
evet benzin ve km göstergesi doğru.

berkaye
14 Ocak 2016, 11:31
En iyisi servise sorun, benzin göstergeside yanlış olsaydı o deponun içindeki zımbırtıda sorun vardır belki dicektimde değilmiş.
Ama size önerim önce bi aküyü söküp takmayı deneyin bi sıfırlansın gösterge. Belki düzelebilir.

byanmaz
14 Ocak 2016, 12:15

Average 24 km/l

4 km/L

yardım lütfen?

merhaba,
"Average 24 km/l", 1 litre ile 24 km gittiğinizi gösteriyor. Yani 100/24 = 100km'de 4,17 litre yakıyorsunuz. bu yüksek sayılır ama kısa mesafe kullanıyorsanız anormal değil. Diğer yazdıklarınızın birimlerini yanlış not etmiş olabilir misiniz ? yani birimlerin yerini değiştirirseniz onlar da 1 litre ile 25 km gittiğinizi gösteriyor olabilir çünkü.

berkaye
14 Ocak 2016, 12:27
merhaba,
"Average 24 km/l", 1 litre ile 24 km gittiğinizi gösteriyor. Yani 100/24 = 100km'de 4,17 litre yakıyorsunuz. bu yüksek sayılır ama kısa mesafe kullanıyorsanız anormal değil. Diğer yazdıklarınızın birimlerini yanlış not etmiş olabilir misiniz ? yani birimlerin yerini değiştirirseniz onlar da 1 litre ile 25 km gittiğinizi gösteriyor olabilir çünkü.

Sorun o değil anladığım kadarıyla. Sürekli o yazıyormuş değişmiyormuş takılı kalmış yani anladığım kadarıyla.

blackfish
14 Ocak 2016, 14:27
merhaba,

average 24km/h, "l" değil. orayı yanlış yazmışım. gerisi doğru. yani berkaye nin dediği gibi. aküden olabilir. daha önce de akü uyarısı aldım hatta bi ara ekran gitti geldi. kutup başını çıkarıp takmayı deneyeceğim. sonra buraya yazarım.

berkcigdem
14 Ocak 2016, 15:15
Boşuna uğraşma kolay kolay değiştiremezsin o rakamları. Gelelim açıklamasına. Alet sen 100 km gittikçe bu bilgileri güncelliyor yani sen bugun 30 km gittin hafızada yarın 40 gittin hafızada ertesi günde 30 gittin yaptımı sana 100km. Beyin bu şekilde hesaplıyor ve sen şehir içerisinde kullandığın için bu rakamlar bu şekilde çıkıyor ve neredeyse aynı tempodada kullandığın için bu rakamlar değişmez, değiştiremezsin.

Motoru 100 km çok hırçın yada çok sakin kullan bu değerlerin değiştiğini göreceksin yada uzun yola çık ve kesintisiz 100 km yol al o rakamların değiştiğini göreceksin.

Kısaca takma kafaya bu kadar şehir içinde onları değiştirmek çoğu zaman uğraş oluyor. Boşuna aküyü tak çıkarlada uğraşma :)

Lukocan
14 Ocak 2016, 16:23
Boşuna uğraşma kolay kolay değiştiremezsin o rakamları. Gelelim açıklamasına. Alet sen 100 km gittikçe bu bilgileri güncelliyor yani sen bugun 30 km gittin hafızada yarın 40 gittin hafızada ertesi günde 30 gittin yaptımı sana 100km. Beyin bu şekilde hesaplıyor ve sen şehir içerisinde kullandığın için bu rakamlar bu şekilde çıkıyor ve neredeyse aynı tempodada kullandığın için bu rakamlar değişmez, değiştiremezsin.

Motoru 100 km çok hırçın yada çok sakin kullan bu değerlerin değiştiğini göreceksin yada uzun yola çık ve kesintisiz 100 km yol al o rakamların değiştiğini göreceksin.

Kısaca takma kafaya bu kadar şehir içinde onları değiştirmek çoğu zaman uğraş oluyor. Boşuna aküyü tak çıkarlada uğraşma :)

trip 1 i sıfırlayınca km L değerleri de sıfırlanıyor yanlış mı biliyorum?

berkaye
14 Ocak 2016, 16:27

Sen ne konuşuyon la değişik, benimki hep değişiyor sürerken :queen:

blackfish
14 Ocak 2016, 16:45

az önce 3-4 km yol yaptım. şimdi de 50l gördüm. yani böyle çalışıyorsa çok saçma. benim 5 km'de yaktığım litreyi biliyorsa bunu basit bir hesapla çarpıp 100 olan değeri verebilirdi. 100 km toplayıp da hesaplarsa yine de daha mantıklı bir değer göstermesi gerekir diye düşünüyorum. öyle ya da değil demiyorum açıkcası bilmiyorum. aküyü söküp takmayı deneyeceğim bi ara ama çok da umrumda değil 100km/l göstergesi. acaba bişey mi bozuk, kırık diye aklıma takıldı. normal motorlar nasıl çalışır bilmiyorum ama benimkinde benzin kokusu gibi bişi de kokuyor ara ara, o yüzden acaba mı dedim. cevaplar için tşkler bu arada.

berkaye
14 Ocak 2016, 16:47
Aaa değişiyormu ? Ben takılı kaldı sandım seninki. O en doğru nasıl gösteriyor biliyormusun, biraz uzunca sür e5 te felan öyle doğru gösteriyor. Durarken giden benzinide hesaba katıyor o onun için sürekli böyle yapacaksan bukadar çok yakacak der gibi bi hesap çıkıyor ortaya.

blackfish
14 Ocak 2016, 16:57
Aaa değişiyormu ? Ben takılı kaldı sandım seninki. O en doğru nasıl gösteriyor biliyormusun, biraz uzunca sür e5 te felan öyle doğru gösteriyor. Durarken giden benzinide hesaba katıyor o onun için sürekli böyle yapacaksan bukadar çok yakacak der gibi bi hesap çıkıyor ortaya.

kafama takıldı iyice :) havalar iyi olursa haftasonu bi şile ye gidip gelsem.

ilkdem26
15 Ocak 2016, 02:05
merhaba
arkadaşlar bende artık duke sahibi oldum ekranın sağ tarafındaki kırmızı ünlem yanıyor benzin son cizgide onun işareti olabilirmi
birde bu motorun türkçe kılavuzu yokmu

berkcigdem
15 Ocak 2016, 23:24
Sen ne konuşuyon la değişik, benimki hep değişiyor sürerken :queen:

Bi gaza gelmiş gördüm seni , sakin ol şampiyon :)

berkaye
16 Ocak 2016, 00:13
Bi gaza gelmiş gördüm seni , sakin ol şampiyon :)

Sende tenere var süper motor, bu dandik ktmlerden anlamazsın diye dedim :/

berkcigdem
16 Ocak 2016, 17:37
Sende tenere var süper motor, bu dandik ktmlerden anlamazsın diye dedim :/

Ne işim olur banane :bounce:

Mexico
16 Ocak 2016, 19:23
Beyler bu ktm neden scooter yapmiyor yahu?

blackfish
17 Ocak 2016, 19:55

bi kaç uzun uzun kullandım motoru, gösterge panelinde sıkıntı var sanırım. ortalama yakıt 50l,33l,25lt arasında kısa kısa değişiyor. motoru sakin şehiriçi kullanıyorum. atamota ya uğrayacağım bi ara.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:52 ----------

merhaba
arkadaşlar bende artık duke sahibi oldum ekranın sağ tarafındaki kırmızı ünlem yanıyor benzin son cizgide onun işareti olabilirmi
birde bu motorun türkçe kılavuzu yokmu

guruba hoş geldin :) hayırlı olsun. bende benzin uyarısı sağ altta sarı ünlem oluyor. eğer yedek depoyu da baya bitirdiysen kırmızıya dönüyor olabilir. türkçe klavuz vardı.

https://spormoto.wetransfer.com/downloads/633f3c6f5c0c59f2da00a97f7d39a00620150606080901/35af56

bu arada arkadaşlar fuarda ve sonrasında duke 200, 250, 390 fiyatları ne olur acaba?? konuşuldu bu mevzu

KmlTkn
17 Ocak 2016, 21:11
Merhaba arkadaşlar ktm rc 200 yağ olarak öneriniz nedir? Servis eni yağı önerdi. 1000km bakımı yapılmış bidaki bakımı 7000kmde, ara bakım olarak 4500km bakım yapıyım yada yaptiriyim diyom ne dersiniz

Hasoo
18 Ocak 2016, 18:14
Merhabalar,
Son iki seferdir benzin aldığımda gösterge tamamen sıfırlanıp, düşük benzin uyarısı veriyor. 1-2 km ilerleyince normale dönüyor. Bir arıza mı yoksa normal bir durum mu acaba?