PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KTM KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 [89] 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107

Sagunaydin
09 Aralık 2015, 13:09
0 ı ile 2. eli arasında bayağı fark oluyor fiyat konusunda, birsürüde temiz 2. el Dukeler var bence 2. el alınabilir, ha çok zenginim dersen tabiki sıfır :cherry: Boy kilo konusununda ise cycle-ergo.com sitesinden bir bakın isterseniz.
Hatta üşenmeyim şöyle göstereyim ben :

Aşşağı yukarı böyle olacaktır :cat:

http://i63.tinypic.com/6yks4n.jpg

http://i64.tinypic.com/fliion.jpg

Teşekkür ederim ilginize. Bu siteye bende baktım ama çok da gerçekçi görünmedi gözüme. Sınava cbf 150 ile girmiştim ordaki fotoğrafla burdakini eşleştirdim. Buradaki görüntü daha abartılı geldi. İstanbul'a gidip bakmam gerekecek sanırım. Yarı finansman hazır gibi 2.ellere bakmak daha mantıklı olacak sanırım sizinde belirttiğiniz gibi. Yılbaşından sonra kısmetse.

berkaye
09 Aralık 2015, 13:17
Teşekkür ederim ilginize. Bu siteye bende baktım ama çok da gerçekçi görünmedi gözüme. Sınava cbf 150 ile girmiştim ordaki fotoğrafla burdakini eşleştirdim. Buradaki görüntü daha abartılı geldi. İstanbul'a gidip bakmam gerekecek sanırım. Yarı finansman hazır gibi 2.ellere bakmak daha mantıklı olacak sanırım sizinde belirttiğiniz gibi. Yılbaşından sonra kısmetse.

Hmm ilginç bende kendi boyumla bu siteden baktıydım neredeyse aynı gösteriyor. Şu diğer değerler varya onlarıda tam ayarlamak lazım heralde.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:14 ----------

Muhabbeti açılmışken; bende motorumu satıcam arkadaşlar hee :queen:

Sagunaydin
09 Aralık 2015, 13:29
Haklısınız. Belki ölçülerde yanlışlık yapmışımdır.

E-TEKİN
09 Aralık 2015, 17:16
186 boy 86 kg ile bence bir sıkıntı yok. Görenler bu motor sana ufak geliyor deselerde ben üzerinde rahat ediyorum

Sagunaydin
10 Aralık 2015, 11:59
186 boy 86 kg ile bence bir sıkıntı yok. Görenler bu motor sana ufak geliyor deselerde ben üzerinde rahat ediyorum

Bende de küçük görünmesi normal. Ama fiziğe göre motor alırsak 1000 cc üstü ile başlamak gerekecek. Abim benden biraz kısa, o f650gs ile başladı sonra k1200r a geçti ama o arayı eğitimlerle doldurdu. Ben hafif motorla öğrenmem, acemiliği atmam gerektiği düşüncesindeyim.

ugurahmi
10 Aralık 2015, 14:06
Arkadaşlar, Bende 184 Boyunda bir sürücü olarak ,Oturuş pozisyonu dik olan bu motorda elbette küçükmüş gibi gelebilir.

Yeni Başlayanlar için, Motorun küçük ve hafif olması nefis bir durum.9 Aydır ilk motorum Olan Duke 200 Abs kullanıyorum ve 9000 Km'yi devirmek üzereyim.

Yüksek CC ile kestirmeden başlamak elbette benimde isteğimdi ancak 200 Kg'lık bir motora hakimiyet kurmak oldukça zor.Özellikle trafik bilginiz yoksa en düşük CC den başlamanızı tavsiye edebilirim

berkcigdem
10 Aralık 2015, 15:55
Kaka bu motor kaka. Dandik yaaa .

Turuncu renk motor mu olur yaaa :farao:

berkaye
10 Aralık 2015, 16:15
KTM mi ıyy test sürüşüne katıldım 10 dakka motordan inene kadar elim ayağım uyuştu titreşimden .s.s berbat bir marka tüm motorları iğrenç ötesi. Demi Berk

Sagunaydin
10 Aralık 2015, 16:53
Kötü yorumlar fiyat düşmesine sebep olursa işime gelir, devam arkadaşlar, alıcı var :cherry:

berkaye
10 Aralık 2015, 18:01
Şşşşşhh Satıcıda var :D ama satıcıda sonra alıcı olacak. :D abi bu 690 enduro nasıl bir motor yaa, bak bizim 200 dukler kaç kilo? 138, peki 690 enduro kaç kilo biliyormusun? 139 kilooo :O

Mexico
10 Aralık 2015, 19:33
Bende satacağım. İşleri yoluna koyduktan sonra traktör sesli 390 alacağım :P

berkaye
10 Aralık 2015, 20:21
Bende satacağım. İşleri yoluna koyduktan sonra traktör sesli 390 alacağım :P
Önce ben geldim hooop :D

blackfish
11 Aralık 2015, 13:19
merhabalar. sanırım motorum normalden fazla yakıyor. duke 200 ün yakıt kapasitesi 11 litre, benzin uyarı ışığı 8 litre bitince mi yanıyor? eğer öyleyse benim motorum 170-180 km de 8 litre yakıyor. bu da yaklaşık 100 km de 4,5 litre oluyor. motoru çok sakin kullanıyorum. duke 200 için ortalama 100 km de 3 lt civarı mı olması lazım.

rhesus
15 Aralık 2015, 18:01
Ben olabilirim biri :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------

herkese merhaba. bu grup eskiden daha canlıydı sanki? duke çüler sadece sezonda mı motor sürüyor merakımdan soruyorum. :) bugün servise gittim. akü uyarısı için pek bişi demediler. sorun olursa değiştirirsin gibi bişi oldu. sadece sol sinyal 50 küsür euro. doğal olarak ben de şimdilik siyah bantla idare ediyorum. baya da iş gördü açıkcası. cızırtı için de koruma demirimin birinin vidası düşmüş. onu bişiler yaptık atamoto da 30 lira verdim. bugün motoru yaklaşık 150 km kullandım. bi ara hisarüstünden levente gelirken 12 gibi bi iki turuncu duke gördüm yolda. burdan birileri miydi acaba? onun dışında motorum yakıt ışığı yarıya indi 200 km de yaklaşık. motoru 50-90 arası hızlarda sakin kullanıyorum. ama atikliği gerçekten de fazla hızı aratmıyor. inanılmaz zevkli. benim ilk motorum. herkese de tavsiye ederim.

bu arada motorun muayenesi var 2 aya. elçik koruma ve yeni lastik corsa 2 düşünüyorum biraz durumu düzeltirsem. sigorta elçik koruma paramı yedi açıkçası 910 lira verdim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------

merhabalar. sanırım motorum normalden fazla yakıyor. duke 200 ün yakıt kapasitesi 11 litre, benzin uyarı ışığı 8 litre bitince mi yanıyor? eğer öyleyse benim motorum 170-180 km de 8 litre yakıyor. bu da yaklaşık 100 km de 4,5 litre oluyor. motoru çok sakin kullanıyorum. duke 200 için ortalama 100 km de 3 lt civarı mı olması lazım.
Motor 1 aydır benimle çok da sakin kullanmıyorum 4 kere depo doldurdum 100kmde 3litreden şaşmadı bende

blackfish
17 Aralık 2015, 14:17

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------

Motor 1 aydır benimle çok da sakin kullanmıyorum 4 kere depo doldurdum 100kmde 3litreden şaşmadı bende

hocam ben göstergeyi halen kullanamıyorum. manuel hesaplamaya çalştım ama yanlış da olabilir. benim arka lastiğin büyüklüğünden dolayı 4 civarı olur diye tahmin ediyordum ama bana fazla gibi geldi. yine de günlük 10 km yolda öğrenci akbilinden ucuza geliyor benzin masrafı. bi de muntemelen yazılmıştır da bulamadım. sol sinyal işini servise gitmeden halletmenin yolu var mı? motorun 2 aya muayenesi var.

brooklynnn
17 Aralık 2015, 17:15
Arka lastik 160 iken 80i geçmeden sakin kullanım 2.5 yakıyordum.

Vazzjunior
18 Aralık 2015, 12:20
Lastikleri 120 / 160 yaptıktan sonra yakıt sarfiyatı oldukça arttı. Normalde 300-310 km giderken bir depo ile şimdi 240-260 km gidiyor. Belki lastik değiştiği için yol tutuşu vs durumlarından dolayı daha rahat ve daha atik kullanmaya başladım. o artışı tetikliyor olabilir.

blackfish
18 Aralık 2015, 14:39
Lastikleri 120 / 160 yaptıktan sonra yakıt sarfiyatı oldukça arttı. Normalde 300-310 km giderken bir depo ile şimdi 240-260 km gidiyor. Belki lastik değiştiği için yol tutuşu vs durumlarından dolayı daha rahat ve daha atik kullanmaya başladım. o artışı tetikliyor olabilir.

mt 60 corsa mı taktın? şekil olarak çok güzel duruyor lastikler. atamoto da şiddetle tavsiye ediyor. ama ben fiyatını da göz önüne alınca rosso 2 almayı düşünüyorum. bi de orjinal ebadında kullanayım diyorum. corsa yı toprak yolda kullandın mı? tavsiye eder misin?

Ucka
19 Aralık 2015, 09:35
Arkadaslar,

20.12.2015 tarihinde yani yarin(pazar gunu) caddebostan beltur da Ktm Duke Turkey olarak yilin son bulusmasini yapiyoruz.Facebook grubumuzdan etkinlik olusturduk ancak facebook kullanmayanlar icin birde buradan haber vermek istedim.Keyifli bir haftasonu dilerim.

Lukocan
19 Aralık 2015, 16:53
boş alanda ayak peglerini yere değdirecek kadar yatabilen var mı motorda arkadaşlar. lastiklere güvenemiyorum deneme yapmaya korkuyorum

Ucka
20 Aralık 2015, 04:08
ucmakdere tekirdag virajlarinda peglerin ucundaki topuzlari bitirmisligim var.Tabi asfaltin kaliteli lastiklerin mt60 oldugunu hesaba katmak lazim

segreto
20 Aralık 2015, 16:02
Arkadşlar geçen bi kaza yaptım ve arka fren pedalım ortadan kırıldı kaynak yapmak istemiyorum motoru kullanamıyorum fren olmadığı için.
İnternten sipariş etmem gerekiyor ama bulamadım bi türlü var mı bildiğiniz bi yer ?

Mexico
20 Aralık 2015, 16:54
Arkadşlar geçen bi kaza yaptım ve arka fren pedalım ortadan kırıldı kaynak yapmak istemiyorum motoru kullanamıyorum fren olmadığı için.
İnternten sipariş etmem gerekiyor ama bulamadım bi türlü var mı bildiğiniz bi yer ?

Gecmis olsun...

Solidsnake24
20 Aralık 2015, 20:09
Selamlar, Arkadaşlar ben 2015 eylül ayında Ktm Duke 250 motor aldım daha 680 km de. Malum havalar soğuk yaklaşık 3 hafta hiç kullanmadım, geçen bir kullanıim dedim marş basmadı. Sonra low battery yazısı çıktı göstergede. Ktm servisi uzak olduğu için aküyü söküp mahelledeki bir motorcuya götürdüm. Şarj etti motor çalıştı. Yaklaşık 1 saat kullandılıktan sonra eve geldim. Bir gün sonra tekrar çalıştırdım gene marş basmadı. Anlamadığım sıfır motor bu bu kadar dandik bir akü olabilir mi? Exide diye bir akü

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------

Geçmiş olsun, aliexpreste bulabilirsin

CxAnKACx
22 Aralık 2015, 01:26

Gecmis olsun, aliminyum parca zaten kaynak yaptirmayin kimse onermiyo bunu... Arka fren pedalini da sahibindende sakarya motor var ordan bulabilirsiniz spormotodan daha cok ilgilidirler her konuda.
(Saticiyla bir ilgim ve baglantim yoktur)

berkcigdem
22 Aralık 2015, 04:42
Arkadaslar,

20.12.2015 tarihinde yani yarin(pazar gunu) caddebostan beltur da Ktm Duke Turkey olarak yilin son bulusmasini yapiyoruz.Facebook grubumuzdan etkinlik olusturduk ancak facebook kullanmayanlar icin birde buradan haber vermek istedim.Keyifli bir haftasonu dilerim.

Bileydim gelirdim ya...

Bu hafta çok yoğundum foruma falan hiç bakamadım :(

Ucka
22 Aralık 2015, 08:56
Bileydim gelirdim ya...

Bu hafta çok yoğundum foruma falan hiç bakamadım :(

Selam Berk,

Facebook kullaniyorsan eger Ktm Duke Turkey hesabina(friend olan degil page olan 1300 kusur kisilik close group) katilirsan oradan takip edebilirsin.Ayrica duke ile ilgili cok farkli bilgiler edinebilirsin.Bir sonraki bulusmada tanisma imkanimiz olur umarim. :)

Lukocan
22 Aralık 2015, 17:43
Bu facebook grubunu bulamıyorum gizli grup mu acaba , 47 kişinin beğendiği bir sayfa var orda da paylaşım yapılmamış pek

mertky
22 Aralık 2015, 19:37
Bu facebook grubunu bulamıyorum gizli grup mu acaba , 47 kişinin beğendiği bir sayfa var orda da paylaşım yapılmamış pek
https://www.facebook.com/groups/ktmduketurkey/533448160148314/?notif_t=group_activity

gkhnozel
23 Aralık 2015, 10:08
Günaydın herkese daha önceden konuşulmuş ama bu sayfada bulamadım. Dün motorumu yıkadım tazyikli suyu çok uzaktan tuttum. Diagnoz ikaz lambası yanıyor sabaha söner dedim sönmedi. Aklıma egzoza su kaçması geliyor tıkamayı unuttum olabilir mi?

xawa
23 Aralık 2015, 13:00
Günaydın herkese daha önceden konuşulmuş ama bu sayfada bulamadım. Dün motorumu yıkadım tazyikli suyu çok uzaktan tuttum. Diagnoz ikaz lambası yanıyor sabaha söner dedim sönmedi. Aklıma egzoza su kaçması geliyor tıkamayı unuttum olabilir mi?

havalar soğuk olduğu için hemen kurumaz, bir iki haftaya belki sürer sönmesi, bende duke 200 varken iki haftada anca sönmüştü .egzoz dan değil kablo tesitanına geldiği zaman yapıyor, eğer düşük gazda stop etme sorunu yaşarsan buji piposunu çıkar bez sokup kurut orayı birde hava tutarsın sıkıntı kalmaz.

berkaye
23 Aralık 2015, 13:01
Yok, benim eski duketede öyle oluyordu, aküden kutup başını sökün bidaha takın düzelir.

berkcigdem
24 Aralık 2015, 00:56
Yok, benim eski duketede öyle oluyordu, aküden kutup başını sökün bidaha takın düzelir.

çok biliyon sen :queen::queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:54 ----------

Selam Berk,

Facebook kullaniyorsan eger Ktm Duke Turkey hesabina(friend olan degil page olan 1300 kusur kisilik close group) katilirsan oradan takip edebilirsin.Ayrica duke ile ilgili cok farkli bilgiler edinebilirsin.Bir sonraki bulusmada tanisma imkanimiz olur umarim. :)

Facebook malesef kullanmıyorum. ancak buradan özel mesaj atarsanız yada whatsapp falan oradan haberim olabilir.

Duke ile ilgili farklı bilgileri merak ettim açıkcası. bakiyim bilmediğim neyi varmış sıpanın.

Bana özelden mesaj atın yeterli olur.

Lukocan
24 Aralık 2015, 13:50
https://www.facebook.com/groups/ktmduketurkey/533448160148314/?notif_t=group_activity
Evet tahmin ettiğim gibi gizli grup sanırım sayfayı görüntüleme yetkiniz yok deniyor

Ucka
24 Aralık 2015, 17:17
Evet tahmin ettiğim gibi gizli grup sanırım sayfayı görüntüleme yetkiniz yok deniyor

https://www.facebook.com/groups/ktmduketurkey

Gruba uye olmaniz gerekiyor kapali grup oldugu icin.

berkaye
24 Aralık 2015, 22:43
çok biliyon sen :queen::queen:

Yan çantalarınla sana mutluluklar dilerim beybi asdads :D

berkcigdem
25 Aralık 2015, 00:26
Yan çantalarınla sana mutluluklar dilerim beybi asdads :D

:queen::queen:

Ben sanada tenere aldırıyım o zaman gör sen :flower:

Lukocan
26 Aralık 2015, 15:14
arkadaşlar ön frene bastığımda stop lambalarım yanmıyor. Neden olabileceği hakkında fikri olan yada daha önce başına gelen var mı acaba ? arka fren kullandığımda sorunsuz çalışıyor.

Ayrton_SENNA
26 Aralık 2015, 18:32
arkadaşlar ön frene bastığımda stop lambalarım yanmıyor. Neden olabileceği hakkında fikri olan yada daha önce başına gelen var mı acaba ? arka fren kullandığımda sorunsuz çalışıyor.

Fren müşürüne bağlı olan kablo çıkmıştır. Benim öyle olmuştu. Kabloyu kolaylıkla takabilirsiniz.

kanucan
26 Aralık 2015, 19:27
Benimde yan ayaklık sürekli gevşeyip duruyor. Ben sıkmaktan yoruldum o gevşemekten yorulmadı. :mrgreen:

Nedir bunun çözümü? :pr:

Mucit23
26 Aralık 2015, 21:21
Benimde yan ayaklık sürekli gevşeyip duruyor. Ben sıkmaktan yoruldum o gevşemekten yorulmadı. :mrgreen:

Nedir bunun çözümü? :pr:

http://s29.postimg.org/wdft8e38n/LOCTITE_270_01.png

:wiinkk:

Lukocan
27 Aralık 2015, 14:49
Fren müşürüne bağlı olan kablo çıkmıştır. Benim öyle olmuştu. Kabloyu kolaylıkla takabilirsiniz.

müşür sanki içine göçüyor gibi takılı kalıyor elime çıkartınca çalışmaya başladı tekrar. Tekrarlarsa değiştirmem gerekicek sanırım.

blackfish
27 Aralık 2015, 19:08
arkadaşlar nedir bu disk kilidinden çektiğim. balık hafızalıyım biraz. dün unuttum acelem de vardı. çalıştırdım motoru pat diye durdu düşüyorduk zor tuttum. ondan önce de ayaklığı açmadan bıraktım motoru. baktım lan gidiyor motor yere değecek nerdeyse belime yüklendim. bugün evden çıkamadım bu yüzden. disk kilidini ikinciye de unutup çalıştırdım. neyse sonra fark ettim. hatırlatma kablosu gibi de bişi var. ona rağmen görmedim. acayip dalgınım. bunu yaşayan oldu mu var mı tavsiye?

stanly
27 Aralık 2015, 19:52
arkadaşlar nedir bu disk kilidinden çektiğim. balık hafızalıyım biraz. dün unuttum acelem de vardı. çalıştırdım motoru pat diye durdu düşüyorduk zor tuttum. ondan önce de ayaklığı açmadan bıraktım motoru. baktım lan gidiyor motor yere değecek nerdeyse belime yüklendim. bugün evden çıkamadım bu yüzden. disk kilidini ikinciye de unutup çalıştırdım. neyse sonra fark ettim. hatırlatma kablosu gibi de bişi var. ona rağmen görmedim. acayip dalgınım. bunu yaşayan oldu mu var mı tavsiye?

2 kutu benexol kullanin, her gun sabah kahvaltisindan sonra 1 adet :)

Sokollu
27 Aralık 2015, 20:04

Hatırlatma kablosuna rağmen hatırlamıyorsanız yapacak pek bir şey yok :)

Ön diske bağlayıp hatırlatma kablosunun ucunu debriyaj manetine veya gaz koluna bağlamıyor musunuz ? Nasıl görmüyorsunuz hatırlatma kablosunu ?

İsterseniz kontak kısmına bir not bırakın anahtarı sokmadan kendinize hatırlatmış olursunuz. Disk çok pahalı bir ürün , can sıkıcı maliyetlere sebebiyet vermesin bu dalgınlığınız.

Mexico
27 Aralık 2015, 20:56
Ben onceki motorumda 2 kere unutup yamultmustum. Totalde 300 tl kacmisti :)

blackfish
27 Aralık 2015, 23:13
Hatırlatma kablosuna rağmen hatırlamıyorsanız yapacak pek bir şey yok :)

Ön diske bağlayıp hatırlatma kablosunun ucunu debriyaj manetine veya gaz koluna bağlamıyor musunuz ? Nasıl görmüyorsunuz hatırlatma kablosunu ?

İsterseniz kontak kısmına bir not bırakın anahtarı sokmadan kendinize hatırlatmış olursunuz. Disk çok pahalı bir ürün , can sıkıcı maliyetlere sebebiyet vermesin bu dalgınlığınız.

motoru genelde sağlam yerlere bıraktığım için pek kullanmıyorum. iki haftada bir yere gidersem kısa süreli, öyle kullanıyorum. hatırlatma kablosu birinde düşmüştü öbüründe arka diski kilitlemiştim. dikkat etmek lazım. diskte bi sorun görmedim ama yarın bi daha inleyeyim. diskin yamulduğu nasıl belli olur bu arada?

Mexico
28 Aralık 2015, 01:19
Freni siktigin an anlarsin. Eger bosluk varsa ve giderken tik tik diye bir ses varsa bil ki disk yamulmustur...

blackfish
02 Ocak 2016, 02:54
Arkadaşlar motorun sağ sol ön sinyalleri aynı mı? Bi arkadaştan sağ ön sinyal buldum, uyar mı öndeki sağ sinyal sola? Acil lütfen var mı bilgisi olan?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:51 ----------

Sağol Mexico cevabın için. Çok şükür Disk'te bi sıkıntı yok. Ama hem ön hem arka frenleri sıktığımda ses çıkardı hafif. Servis normal bu motorlarda oluyor demişti

cece89
03 Ocak 2016, 02:45
Merhabalar Arkadaşlar,

Bu ara Duke 200 almayı düşünüyorum tek merak ettiğim depo fiyatı :)b (depo üstü kısımdan bahsediyorum kiminde turuncu kiminde beyaz olan kısım :)
aksesuarların da fiyatlarına internetten ulaşmaya çalıştım fakat mümkün olmadı pek enduromarket dışında

Duke kullananlar aksesuarlarını nereden ediniyor
Servise parça için ne gibi tutarlar ödediniz paylaşırsanız ileri dönemlerde bu sayfayı ziyaret eden arkadaşlara da eminim faydası olacaktır.