Orijinalini görmek için tıklayınız : KTM KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı
berkaye
18 Ağustos 2015, 16:03
Bu orjinal uzun cam diye geçen camlardan daha uzunu lazım yolda cidden. Uzun yoldan dönünce boynum ağrıyor 2 gün.
arifal
18 Ağustos 2015, 18:18
Motoru satın aldığım günden beri http://www.dukeyolda.com da motorla ilgili paylaşımlar yapıyorum. Bazı arkadaşların işine yarayacak bilgiler olabilir.
Selamlar
Mexico
18 Ağustos 2015, 19:55
Artik bizde buradayiz arkadaslar, merhaba :)
http://i.hizliresim.com/d2PgnV.jpg (https://hizliresim.com/d2PgnV)
Ayberk5423
18 Ağustos 2015, 20:19
Hayırlı uğurlu olsun,darısı benim başıma tekeriniz düz bassın böyle mutlu anlara tanık olmak çok heyecanlandırıyor beni
Mexico
18 Ağustos 2015, 20:31
Hayırlı uğurlu olsun,darısı benim başıma tekeriniz düz bassın böyle mutlu anlara tanık olmak çok heyecanlandırıyor beni
Tez zamanda istediğinizi alırsınız umarım :)
CxAnKACx
18 Ağustos 2015, 20:38
@tyrung ben de camin yakistigini dusunmuyorum, fiyatlarini bilmiyorum ama bence bu sorunu serkan abiye sor Serk21 uyelik adi, mesaj atarsan cevap verir diye tahmin ediyorum.
Bu arada depo grip icin ProGrip markasinin aldim ben Ankara'da Rider diye bir magza var ordan. 60 tl 3 tane yeterli buyuklukte silkon grip ve icinden cift tarafli yapistirici cikiyo guzel yapistirabilirseniz cikmaz ancak ben kotu yapistirdim arada birakiyolar kendini ama memnunum, genelde artci ile surdugum icin cok faydasini gordum. Bu arada 1,5 parca fazla fazla yetiyo tek motora.
@Mexico hayirli olsun gule gule kullanin allah kaza bela vermesin :) lastikleri de orjinalse degistirin, ben bu haftasonu degistirdim rosso 2 taktim cidden soylendigi kadar muthis bi lastik.
Mexico
18 Ağustos 2015, 20:47
Motoru satın aldığım günden beri http://www.dukeyolda.com da motorla ilgili paylaşımlar yapıyorum. Bazı arkadaşların işine yarayacak bilgiler olabilir.
Selamlar
Sitenizi çok beğendim, takipteyim :)
arifal
19 Ağustos 2015, 00:00
Teşekkürler Mexico.
Haftasonu Cumartesi bir gezi yapalım. Şile tarafına gidelim.
Ne dersiniz?
Mexico
19 Ağustos 2015, 00:14
Cikmisken Antalya'ya gelinde agirlarim sizi :)
E-TEKİN
19 Ağustos 2015, 02:20
Mexico hayırlı olsun. Geçen hafta full antalya kepez ve Muratpaşa tarafindaydim sizin oradaki ybr ve Çin kullanan arkadaşlar çok feci kullanıyor arabada olmama rağmen çok korktum. Bugün ufak çaplı bir gezi yaptım ort tüketim 2.7 ile 2.0 lt ye kadar düştü.bu kadar az yakacagini tahmin etmemiştim.
Sokollu
19 Ağustos 2015, 02:23
Ktm Duke 200 ile 100 km.de 2 litre mi yaktınız ? Hangi devir aralığında kullanıyorsunuz ? Çok iyiymiş ya :)
CxAnKACx
19 Ağustos 2015, 07:45
Ktm Duke 200 ile 100 km.de 2 litre mi yaktınız ? Hangi devir aralığında kullanıyorsunuz ? Çok iyiymiş ya :)
5-6 bin devir gecmezseniz yakar :)
Mexico
19 Ağustos 2015, 07:45
Evet Antalya da ozellkle kepez de apaci cok malesef. Ama bilincli kullanici kesinlikle daha fazla :)
Sokollu alalin sanada bi tane :)
kanucan
19 Ağustos 2015, 11:07
Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim. :)
Motor hakkında görüşlerinizi bekliyoruz.
Sokollu
19 Ağustos 2015, 11:44
Evet Antalya da ozellkle kepez de apaci cok malesef. Ama bilincli kullanici kesinlikle daha fazla :)
Sokollu alalin sanada bi tane :)
Valla Duke 390 4 altı yakıyor onu biliyorum da 2 litre çok iyiymiş gaz tepkisi bu kadar methedilen bir motor için :)
Satıp akbile yükleyecem tüm paramı motosiklet tehlikeli abi yeaaa :)
Alacaksan hesap numaramı yazayım :)
Mucit23
19 Ağustos 2015, 11:55
Duke basmayınca ciddi anlamda az yakıyor. Ben yol bilgisayarında ne kadar düşecek diye çoğunlukla düz yolda 6. Vites ve 60-70km süratlerde 20-30km gittim. Yol bilgisayarı 1.7LT/100km ye kadar gösterdi. Dahada aşağı inmedi. Söylüyorum kimse inanmıyor. Tabi 1.7 gösteriyor diye 1.7 yaktığını sanmıyorum ama uslu kullanınca 2 lt'ye kadar düşüyor.
Ammma yukuş yukarı dib gaz 130km civarı basmıştım bi ara yol bilgisayarı 4.5'lt gösteriyordu. :D Ne demiş atalarımız, nekadar ekmek okadar köfte.
Mexico
19 Ağustos 2015, 12:07
Duke basmayınca ciddi anlamda az yakıyor. Ben yol bilgisayarında ne kadar düşecek diye çoğunlukla düz yolda 6. Vites ve 60-70km süratlerde 20-30km gittim. Yol bilgisayarı 1.7LT/100km ye kadar gösterdi. Dahada aşağı inmedi. Söylüyorum kimse inanmıyor. Tabi 1.7 gösteriyor diye 1.7 yaktığını sanmıyorum ama uslu kullanınca 2 lt'ye kadar düşüyor.
Ammma yukuş yukarı dib gaz 130km civarı basmıştım bi ara yol bilgisayarı 4.5'lt gösteriyordu. :D Ne demiş atalarımız, nekadar ekmek okadar köfte.
Düşük devirlerde az yakacağından bende eminim. Ani hızlanmayıp, çok agresif sürmedikçe 2-2.7 civarında olur bence.
E-TEKİN
19 Ağustos 2015, 12:17
Bursalı arkadaşlar varsa bilirler. Dün Orhaneli CarrefourSA kavsagindan doğanci barajın dan Orhaneli ye doğru erenler koy kahvesi ne gittik.giderken sürekli rampa ve ara ara gazlamali çıktık 40 km civarı 2.7lt ile çıktık. Ben 86 kg im. Inerken yine aynı çıktığım hizlarda indik 2.0lt hatta bir ara 1.9 lt ye düştü. Yakıt bence çok çok iyi tam emin değilim ama usturuplu gidilir se neredeyse ybr ile aynı yakıyor
Mexico
19 Ağustos 2015, 14:09
Selamlar
Hocam sitenizi sürekli takipteyim, faceden de ekledim sizi :)
okan_ylmz
19 Ağustos 2015, 17:18
Merhabalar,
Benim sıkıntım; motorumun garantisi bittiği için bakımlarını kendim yapıyorum. Fakat servis için yol bilgisayarın km gerim sayımı yapılıyor. Bu KM geri sayımı bittiğinde servise gidin uyarısı aldım ve kendim hallettiğim için işleri gitmedim. Bu ibare 200 Km civarı sonra ekrandan kayboldu, bu ibarenin gitmesi ile birlikte yol bilgisayarımı da şuan ekranda göremiyorum. Böyle bir sorun daha önce yaşayan oldu mu? Yardımcı olabilir misiniz? KTM servisine götürdüm, hani cihaza bağlanıp bir işlem yapılabilir belki diye direk değişim önerdiler biraz çözüm odaklı değil satış odaklı çalışıyorlar sanırım.
Teşekkürler,
Vazzjunior
19 Ağustos 2015, 18:53
merhaba arkadaşlar, duke 200'de 2014'te bahsedilen sorunlar 2015'te de devam ediyor mu? ( selenin rahatsızlığı , amortisör sertliği, fabrika çıkış lastikleri vb. ) Motorda değişen şeyler nelerdir? 2014 modelde bu vardı artık bu sorun yok ve gerçekten de alınır diyebileceğiniz şey var mıdır ?
ucanteneke5
19 Ağustos 2015, 20:18
Merhabalar,
Benim sıkıntım; motorumun garantisi bittiği için bakımlarını kendim yapıyorum. Fakat servis için yol bilgisayarın km gerim sayımı yapılıyor. Bu KM geri sayımı bittiğinde servise gidin uyarısı aldım ve kendim hallettiğim için işleri gitmedim. Bu ibare 200 Km civarı sonra ekrandan kayboldu, bu ibarenin gitmesi ile birlikte yol bilgisayarımı da şuan ekranda göremiyorum. Böyle bir sorun daha önce yaşayan oldu mu? Yardımcı olabilir misiniz? KTM servisine götürdüm, hani cihaza bağlanıp bir işlem yapılabilir belki diye direk değişim önerdiler biraz çözüm odaklı değil satış odaklı çalışıyorlar sanırım.
Teşekkürler,
sıkma canını benimkide aynı oldu söktüm baktım bunlar fabrikasyon sol tarafta ufak bi delik kalıyo ve ordan su giriyo içeri.
seninkide kesin birkaç defaa terleme yapmıştır kesin ve işte o terlemeyi önemsiz zanediyoz ya oysam o göstergeyi bozuyo.
benimki 5 aydır bozuk ama bilgisayar verileri dışında herşey çalıştığından sıkıntı yok yenisi 315 euro olduğundan (ABS ) li olan bende almadım şimdi çıkma veyat yürt dışından araştırıyom.
yani sıkma canını ver gazı bak keyfine sıkıntı yok.
bu arada benimki 56.000 km. oldu seninki daha azdır ama yine bozulmuş demekki bidakine sıfır alınca direk söküp silikonlayıp takıcam yerine:cherry:
100.000 km. yi doldurunca 250 veyat yeni gelen adventure 390 dan almayı düşünüyom:flower:
CxAnKACx
19 Ağustos 2015, 20:27
sıkma canını benimkide aynı oldu söktüm baktım bunlar fabrikasyon sol tarafta ufak bi delik kalıyo ve ordan su giriyo içeri.
seninkide kesin birkaç defaa terleme yapmıştır kesin ve işte o terlemeyi önemsiz zanediyoz ya oysam o göstergeyi bozuyo.
benimki 5 aydır bozuk ama bilgisayar verileri dışında herşey çalıştığından sıkıntı yok yenisi 315 euro olduğundan (ABS ) li olan bende almadım şimdi çıkma veyat yürt dışından araştırıyom.
yani sıkma canını ver gazı bak keyfine sıkıntı yok.
bu arada benimki 56.000 km. oldu seninki daha azdır ama yine bozulmuş demekki bidakine sıfır alınca direk söküp silikonlayıp takıcam yerine:cherry:
100.000 km. yi doldurunca 250 veyat yeni gelen adventure 390 dan almayı düşünüyom:flower:
390 adventure kesin gelicek mi acep fiyati ne olur ki.... Buyuturken japona doneyim demistim yine yapacagini yapti adamlar..
ucanteneke5
19 Ağustos 2015, 20:35
390 adventure kesin gelicek mi acep fiyati ne olur ki.... Buyuturken japona doneyim demistim yine yapacagini yapti adamlar..
bildiğim kadarıyla şuan hindistanda testler devam ediyo ve 2016 ya yetiştirmeye planlanıyo ama fiyatı ne olur bilmem ama hakını vereceine eminim:cat:
dyavol-77
19 Ağustos 2015, 22:59
bildiğim kadarıyla şuan hindistanda testler devam ediyo ve 2016 ya yetiştirmeye planlanıyo ama fiyatı ne olur bilmem ama hakını vereceine eminim:cat:
250cc artık seni kesmez Mayk...390'dan ''YÜRÜ'' derim...:queen:
berkcigdem
20 Ağustos 2015, 03:35
hatta 690 enduro falan gelıcek dıye bılıyorum ben. 1000 cc altı enduro yaptıklarını %100 bılıyorum ama
Mexico
20 Ağustos 2015, 07:45
390 enduroda ciddi misiniz?
Mucit23
20 Ağustos 2015, 07:53
Benimkide sinyal camı çok su alıyor. Özellikle sağ sinyal camı sürekli nemli bir halde. Çalışmasına engel değil ama su almaması gereken bir parça sonuç olarak
yıkarken gösterge vs bölümlerine fazla su tutmamak lazım. Beni başka bi arkadaş daha uyarmıştı. Çok şükür benim gostergeme birşey olmadı simdilik ama demekki gerçekten oluyormuş.
basto
20 Ağustos 2015, 07:55
Bir KTM servisi, KTM'nin toplantısına katıldıktan sonra dedi ki; "her segmentte öyle modeller çıkacak ki, model sayısı sayılamayacak kadar çok olacak ve KTM pazar liderliğine oynayacak"
Heyecanlandıran bir söz :)
Ayberk5423
20 Ağustos 2015, 07:58
merhaba arkadaşlar, duke 200'de 2014'te bahsedilen sorunlar 2015'te de devam ediyor mu? ( selenin rahatsızlığı , amortisör sertliği, fabrika çıkış lastikleri vb. ) Motorda değişen şeyler nelerdir? 2014 modelde bu vardı artık bu sorun yok ve gerçekten de alınır diyebileceğiniz şey var mıdır ? 2015 modellerde elciklere ve seleye el atılmıs iyileştirilmişler
Vazzjunior
20 Ağustos 2015, 17:08
2015 modellerde elciklere ve seleye el atılmıs iyileştirilmişler
Bugün sanırım istanbuldaki son sıfır 2015 duke 200'ü aldım. koruma demirini nereden kime taktırabilirim ucuz yollu fikir verir misiniz ?
Ayberk5423
20 Ağustos 2015, 18:18
Bugün sanırım istanbuldaki son sıfır 2015 duke 200'ü aldım. koruma demirini nereden kime taktırabilirim ucuz yollu fikir verir misiniz ? Hayırlı uğurlu olsun ama ben bu konu hakkında yanlış bilgilendirmeyeyim kullanan arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaklardır
Vazzjunior
20 Ağustos 2015, 21:54
Hayırlı uğurlu olsun ama ben bu konu hakkında yanlış bilgilendirmeyeyim kullanan arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaklardır
teşekkürler. yollara cıkmadım daha malum plaka vs işler var .
Sokollu
20 Ağustos 2015, 22:32
Bir KTM servisi, KTM'nin toplantısına katıldıktan sonra dedi ki; "her segmentte öyle modeller çıkacak ki, model sayısı sayılamayacak kadar çok olacak ve KTM pazar liderliğine oynayacak"
Heyecanlandıran bir söz :)
uygun fiyata bir Supermoto getirseler bari :)
Mexico
21 Ağustos 2015, 11:06
@Vazzjunior hayırlı olsun. Antalya merkez bayisindeki tek duke 200'ü ben aldım. Dün akşam tekrar geldi ama oda daha nakliyeden inmeden satıldı.
Kendime de çok kızdım. Böyle harika bir motoru neden daha önce sürmedim diye. Pcx'den sonra devrim yaşadım, emekli dedeler gibi süren ben, artık yanlamaya çalışıyorum :) Motorumu çok sevdim, allah olmayanlara çok daha iyisini nasip etsin.
urper
21 Ağustos 2015, 13:01
Arkadaşlar hayırlı günler 2 hafta önce 2014 modelini aldım sorum şu olacak pulsar 200ns modelinin arka çamurluğu duke 200 üzerine takılabiliyormu ?
Aranızda deneyen yada kullanan varmı ?
Vazzjunior
21 Ağustos 2015, 17:15
@Vazzjunior hayırlı olsun. Antalya merkez bayisindeki tek duke 200'ü ben aldım. Dün akşam tekrar geldi ama oda daha nakliyeden inmeden satıldı.
Kendime de çok kızdım. Böyle harika bir motoru neden daha önce sürmedim diye. Pcx'den sonra devrim yaşadım, emekli dedeler gibi süren ben, artık yanlamaya çalışıyorum :) Motorumu çok sevdim, allah olmayanlara çok daha iyisini nasip etsin.
Teşekkürler @mexico. Motor ruhsat işlerini kendim halledeyim dedim. Üsküdar'da randevu almak dert. İlk tescilin oturduğun yerde olması gibi saçma bir uygulamada ayrı bir sorun..
E-TEKİN
21 Ağustos 2015, 18:06
Yeni motor alan arkadaş lara hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
Mexico
22 Ağustos 2015, 13:26
Yeni motor alan arkadaş lara hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
Sağ olun. Motora aşık oldum resmen rodaj bir an önce bitse de ::gazla::
CxAnKACx
23 Ağustos 2015, 09:09
Sağ olun. Motora aşık oldum resmen rodaj bir an önce bitse de ::gazla::
Lastik takin bir de, o zaman neye donusuyo bir bilseniz...
Mexico
23 Ağustos 2015, 09:15
Lastik takin bir de, o zaman neye donusuyo bir bilseniz...
Kendimi maddi anlamda toparladigimda alacagim. Onumuzdeki hafta egitim alacagim onun parasi var su an. Sonra depo ustu canta alacagim. Sonra lastik, koruma demiri...
Duke 200 icin siz hangi depo ustu cantalari kullaniyorsunuz? Orijinalleri gereksiz pahali geldi bana.
CxAnKACx
23 Ağustos 2015, 09:47
Kendimi maddi anlamda toparladigimda alacagim. Onumuzdeki hafta egitim alacagim onun parasi var su an. Sonra depo ustu canta alacagim. Sonra lastik, koruma demiri...
Duke 200 icin siz hangi depo ustu cantalari kullaniyorsunuz? Orijinalleri gereksiz pahali geldi bana.
Depo ustu cantaya dun bakmaya gitmistim bir magzaya ancak motorun deposunun ustunde plastik aksam oldugu icin tutmaz dediler... Alternatif oneri bulduysaniz siz ben de bilmek isterim...
JuxtaCrucem
23 Ağustos 2015, 10:25
Hocam merhaba, artçı selesi çok ufak gibi geliyor bana. 2 Kişi ortalama biri 85 biri 65 kilo sığar mı?
Bilgi verirseniz sevinirim.
Mucit23
23 Ağustos 2015, 10:52
Depo üstü çanta bulsam bende alacam. Fakat Mıknatıslı olanlar bizim depolar plastik olduğundan depoyu tutmaz. Bir şekilde depo altından şasiye bağlanacak birşey olması lazım.
CxAnKACx
23 Ağustos 2015, 11:17
Hocam merhaba, artçı selesi çok ufak gibi geliyor bana. 2 Kişi ortalama biri 85 biri 65 kilo sığar mı?
Arkamda 100 kilo adam da tasidim 50kilo sevgilimi de hicbirinde sikinti olmadi. Ama lastikleri sisirmek gerekiyo dikkat edin ona.
Mexico
23 Ağustos 2015, 11:19
Bizim motorlar için böyle çantalar var. Benzin deposuna tutturuluyor.
Çanta: http://www.feyizoglu.com/3D603-EasyLock-Depo-Ustu-Canta-I-Phone-Bolmeli_49339.html#0
Bağlantı aparatı: http://www.feyizoglu.com/BF12-Depo-Ustu-Canta-Baglantisi_49487.html#0
Artçı selesi ufak. Çok konfor beklemeyin. Ben bu motoru sesi, seriliği, yakıt tüketimi, aksesuar zenginliği ve arka teker kalınlığı için aldım. Şehir içinde yanlayıp, aralara derelere girebilirsiniz. Oldukça dikkat çekici bir motor :) Konfor arıyorsanız inazuma bakın.
CxAnKACx
23 Ağustos 2015, 11:26
Bizim motorlar için böyle çantalar var. Benzin deposuna tutturuluyor.
Çanta: http://www.feyizoglu.com/3D603-EasyLock-Depo-Ustu-Canta-I-Phone-Bolmeli_49339.html#0
Bağlantı aparatı: http://www.feyizoglu.com/BF12-Depo-Ustu-Canta-Baglantisi_49487.html#0
Artçı selesi ufak. Çok konfor beklemeyin. Ben bu motoru sesi, seriliği, yakıt tüketimi, aksesuar zenginliği ve arka teker kalınlığı için aldım. Şehir içinde yanlayıp, aralara derelere girebilirsiniz. Oldukça dikkat çekici bir motor :) Konfor arıyorsanız inazuma bakın.
Sonra bana bi gulme geliyor :D
300 canta 50 tl aparat.... Ahtapot kancayla sirt cantasini baglarim daha iyi...
Mexico
23 Ağustos 2015, 11:37
Sonra bana bi gulme geliyor :D
300 canta 50 tl aparat.... Ahtapot kancayla sirt cantasini baglarim daha iyi...
http://www.motoaksesuar.net/motosiklet-canta-topcase/depo-ustu-canta/kappa-ra-308-motosiklet-depo-ustu-canta
Buradaki çanta daha büyük, daha ucuz :)
CxAnKACx
23 Ağustos 2015, 22:57
http://www.motoaksesuar.net/motosiklet-canta-topcase/depo-ustu-canta/kappa-ra-308-motosiklet-depo-ustu-canta
Buradaki çanta daha büyük, daha ucuz :)
Kendisi eliyle yapan bi arkadas vardi 5tlye mal olmustu sadece. Oyle imkanlar olduktan sonra bunlara bu kadar para vermek kazik gibi... Bi tutma aparati 50tl, ben sirt cantami 80 liraya aldim zaten cok kazik fiyatlari var. Siz alirsaniz simdiden hayirli olsun fotograf bekleriz :)
E-TEKİN
24 Ağustos 2015, 00:34
Bugün motomax tan motul C5 zincir pastası aldım. Bakalım memnun kalacakmiyim. Fiyatı 26 tl. Kutu büyük boy dış macunundan biraz daha buyuk
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO