PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KTM KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 [79] 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107

xtrabit
22 Temmuz 2015, 20:39
Merhabalar. ABS'li az yakan 250'lik arayışıma Kawasaki Z250SL'den sonra bir alternatif daha eklendi ama Kawa'nın ABS'li modelinden 2500 TL daha pahalı. Aslında Yamaha ve Honda'ya bakarsak KTM pahalı değil de, sanırım Kawasaki bu kez nasıl olduysa malı ucuz veriyor. Özellikle ikisini de test etmiş görmüş sürmüş olanlarınız varsa deneyim paylaşabilir mi?

MimTolga
23 Temmuz 2015, 00:20
Merhabalar. ABS'li az yakan 250'lik arayışıma Kawasaki Z250SL'den sonra bir alternatif daha eklendi ama Kawa'nın ABS'li modelinden 2500 TL daha pahalı. Aslında Yamaha ve Honda'ya bakarsak KTM pahalı değil de, sanırım Kawasaki bu kez nasıl olduysa malı ucuz veriyor. Özellikle ikisini de test etmiş görmüş sürmüş olanlarınız varsa deneyim paylaşabilir mi?

Peki ama Zmoto sorunsalı ne olacak ? Binlerce olumsuz yorum var. Bu distribitörle Türkiye'de Kawa ölüm resmen. Hoş Spormoto da Zmoto ya yakındır.

kanucan
23 Temmuz 2015, 01:42
Merhaba

3 gün önce rodajı bitirdim ve dün motorumu 1000 bakımına bıraktım. Herşey harika. :^)

Motor 1. viteste kontak açık ve debriyajı çekip marşa bastığımda çalışmıyor. Boşa attığım zaman hiçbir sorun yok. Ama daha önceden böyle birşey yapmıyordu. Yan ayaklık falanda kapalı konumdaydı neden böyle yaptığını anlayamadım. :sunny:

dyavol-77
23 Temmuz 2015, 02:26
Merhaba

3 gün önce rodajı bitirdim ve dün motorumu 1000 bakımına bıraktım. Herşey harika. :^)

Motor 1. viteste kontak açık ve debriyajı çekip marşa bastığımda çalışmıyor. Boşa attığım zaman hiçbir sorun yok. Ama daha önceden böyle birşey yapmıyordu. Yan ayaklık falanda kapalı konumdaydı neden böyle yaptığını anlayamadım. :sunny:

Debriyaj manetinin orda 2'li kablo var (debriyaj mişürü)...ya yerinden çıkmıştır yahut oksitlenme yapmıştır...

kanucan
23 Temmuz 2015, 02:57
Muhtemelen gevşemiştir sabah bir kontrol edeyim o zaman. Oksitlenme için Wd40 gibi spreyler işe yarar sanırım.

Uğur Bilgili
23 Temmuz 2015, 09:05
Merhaba arkadaşlar, Duke 200 Abs motosikletimi satıyorum, ilgilenen varsa linki;
http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-ilanlari/150314-2013-ktm-duke-200-abs-beyaz.html

rockie
23 Temmuz 2015, 10:03

Merhaba xtrabit,

z250sl i sürmedim fakat bayide gördüm oturdum inceledim. Aradaki 2500TL farkı şöyle düşünebilirsin: KTM de extra olarak pirelli rosso2 lastikler geliyor ayrıca kaydırmalı debriyajı var. KTM nin lastik ebatları daha büyük (duke-rc Ön:110 Arka:150 / z250sl Ön:100 Arka:130) resimlerde z250sl ve ninja 250sl daha gösterişli gelmişti fakat bayide görünce çok zayıf gözüktüler gözüme. Tabi zevk meselesi. Ama fiyat olarak KTM deki extraları ekleyince aşağı yukarı aynı hesaba geliyor bence. Motor yeni olduğu için servis konusunda bir tecrübem olamadı henüz o konuda birşey diyemicem. Ama Beylikdüzü-Silivri git gel (100km civarı) yaptım ortalama yakıt 2.6 - 2.7 Lt olarak gösteriyordu ekranda. Ortalama hızımda 80 di ve gayet hoşuma gitti yakıt olayı :)

phar
23 Temmuz 2015, 11:29
ben şu an şehir içi yaklaşık 700 km yaptım ortalamam tüketimim 3.6 lt/100km ortalama süratim 28km/h mertebesinde.

CxAnKACx
23 Temmuz 2015, 13:18
Muhtemelen gevşemiştir sabah bir kontrol edeyim o zaman. Oksitlenme için Wd40 gibi spreyler işe yarar sanırım.

Yok usta yan ayaklik aciktir muhtemelen. Ayakligi kapatip ondan sonra 1. Viteste calistirabilirsiniz. Ayni seyi ben de yasadim sonra ayiktim :)

xtrabit
23 Temmuz 2015, 16:53
Peki ama Zmoto sorunsalı ne olacak ? Binlerce olumsuz yorum var. Bu distribitörle Türkiye'de Kawa ölüm resmen. Hoş Spormoto da Zmoto ya yakındır.

Zmoto ile fazla sorun yaşanmaz, motoru alıp kaçacaksın :) Parça konusu hemen her yerde aynı zaten. KTM ile çok farklı olacağını sanmam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:51 ----------

Merhaba xtrabit,

z250sl i sürmedim fakat bayide gördüm oturdum inceledim. Aradaki 2500TL farkı şöyle düşünebilirsin: KTM de extra olarak pirelli rosso2 lastikler geliyor ayrıca kaydırmalı debriyajı var. KTM nin lastik ebatları daha büyük (duke-rc Ön:110 Arka:150 / z250sl Ön:100 Arka:130) resimlerde z250sl ve ninja 250sl daha gösterişli gelmişti fakat bayide görünce çok zayıf gözüktüler gözüme. Tabi zevk meselesi. Ama fiyat olarak KTM deki extraları ekleyince aşağı yukarı aynı hesaba geliyor bence. Motor yeni olduğu için servis konusunda bir tecrübem olamadı henüz o konuda birşey diyemicem. Ama Beylikdüzü-Silivri git gel (100km civarı) yaptım ortalama yakıt 2.6 - 2.7 Lt olarak gösteriyordu ekranda. Ortalama hızımda 80 di ve gayet hoşuma gitti yakıt olayı :)

Teşekkürler. Zevk konusuna pek takılmıyorum aslında. Fazladan 2500tl vermek bütçemi zorlayacak da, farkı kapatacak kadar değer mi ona emin olamadım. Kawasaki de fena olmayan lastiklerle geliyor.

kanucan
23 Temmuz 2015, 19:14
Yok usta yan ayaklik aciktir muhtemelen. Ayakligi kapatip ondan sonra 1. Viteste calistirabilirsiniz. Ayni seyi ben de yasadim sonra ayiktim :)

Debriyajın oradaki müşürden kaynaklanan sorunmuş. Söküp güzelce yerleştirdikten sonra problem çözüldü. :)

Yardım edenlere teşekkürler.

dyavol-77
23 Temmuz 2015, 19:52

Elektrik kablo,soket ve bilimum elektrik aksamlarına WD40 değil...elektrikçilerin kullandığı kontakt sprey sıkılır....:bounce:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------

Debriyajın oradaki müşürden kaynaklanan sorunmuş. Söküp güzelce yerleştirdikten sonra problem çözüldü. :)

Yardım edenlere teşekkürler.

Teşekkürler'i sanırsam ben HAK ettim...:P Problemin çözüldüğüne sevindim...:cat::)

kanucan
23 Temmuz 2015, 20:13
Elektrik kablo,soket ve bilimum elektrik aksamlarına WD40 değil...elektrikçilerin kullandığı kontakt sprey sıkılır....:bounce:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------

Teşekkürler'i sanırsam ben HAK ettim...:P Problemin çözüldüğüne sevindim...:cat::)

Mesele net olarak anlaşılmıştır Wd 40'ı nereden çıkardıysam artık. :mrgreen:

Hızır acil cevabınız için ayrıca teşekkürler. :P

dyavol-77
23 Temmuz 2015, 20:48
Mesele net olarak anlaşılmıştır Wd 40'ı nereden çıkardıysam artık. :mrgreen:

Hızır acil cevabınız için ayrıca teşekkürler. :P

wd40 yağlayıcı dır....yağ elektrik iletkeni değildir...kontakt sprei ise el kablo/larını temizleyen bir uçucu malzemedir (pas-oksit e bire 1)...

CxAnKACx
23 Temmuz 2015, 21:46
wd40 yağlayıcı dır....yağ elektrik iletkeni değildir...kontakt sprei ise el kablo/larını temizleyen bir uçucu malzemedir (pas-oksit e bire 1)...

Bilmedigimden soruyorum da barkin abi wd40 videosunda elektrigin iletimini de kolaylastirdigini soylemisti. Elektrik aksamina hic etkisi yok mu?

LLB
24 Temmuz 2015, 09:22
Selam dostlar, Geçen gün motorumu terleme yaptığı için garanti kapsamında servise bıraktım ve kısa bir süre sonra da sorunun giderildiğini ve motoru alabileceğimi söylediler. Motoru servisten aldıktan sonra ciddi vibrasyon sorunu başladığını farkettim. 10 dakika sürüşten sonra kolu bacağı uyusturacak türden. Birkaç yerde motor yağı ile alakalı olabileceğini okudum ama emin olamiyorum. Benim motor duke 200 abs. Bu sorunla karşılaşan ya da çözüm üretebilen birileri varsa çok sevinirim.

songoku25
25 Temmuz 2015, 12:24
2. el ön jant arıyorum yardımcı olabilecek var mı ?

marcobode
27 Temmuz 2015, 13:47
Merhaba,

Motorun zincirini yağlamak icin feyizoglundan arka tekeri havaya kaldıran aparttan almaya gittim, duke e uyabilmesi icin, rizomanın ek bir aksesuarını 50 avroya almak gerektigini söyledi. siz kullanıyor musunuz?

Tavsiye ettiğiniz alabileceğim bir yer var mı? illa bu rizomanın aparatlarından almak mı gerekli.

Mucit23
27 Temmuz 2015, 13:52
Benim motorun benden önceki sahibi tornada yaptırmış. Hala üzerinde takılı. 20-30TL ye hallolur gibi.

overspeed
27 Temmuz 2015, 14:00
Merhaba,

Motorun zincirini yağlamak icin feyizoglundan arka tekeri havaya kaldıran aparttan almaya gittim, duke e uyabilmesi icin, rizomanın ek bir aksesuarını 50 avroya almak gerektigini söyledi. siz kullanıyor musunuz?

Tavsiye ettiğiniz alabileceğim bir yer var mı? illa bu rizomanın aparatlarından almak mı gerekli.

Duke'lerde nasıl bilmiyorum ama çoğu motorda hırdavatcıdan 1-2 tl ye alabileceğin civatalar ile bu iş çözülebiliyor. Tabi civata çapının ölçüsü değişkenlik gösteriyor motordan motora, bunu da deneyerek ya da araştırarak öğrenebilirsin. Benim r25'e metrik6 civata oluyor mesela.

E-TEKİN
27 Temmuz 2015, 21:22
Bende bugün duke200 sahibi oldum.allah kimseye kaza bela vermesin. Motoru çok beğendim

dyavol-77
27 Temmuz 2015, 21:35
Bilmedigimden soruyorum da barkin abi wd40 videosunda elektrigin iletimini de kolaylastirdigini soylemisti. Elektrik aksamina hic etkisi yok mu?

Ziktir et barkını-çarkını,

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------

Merhaba,

metrik 10 (M10) dur Tüm KTM lerin arka sehpa kaldırma takozu....Ydışında ... ebay,ali-Express gibi sitelerde çiftini kargo dahil 7-10 usd'ye bulmak mümkün.

marcobode
28 Temmuz 2015, 16:24
@dyavol cok teşekkürler,

http://www.aliexpress.com/item/CNC-Aluminum-Swingarm-Spools-slider-10mm-stand-screws-For-KTM-125-200-DUKE-12-15-390/32315121707.html

12 dolara böyle birşey buldum, bundan alıcam.. sağolasın

fortunesv
29 Temmuz 2015, 13:47
180 liraya 1000 bakımı yaptırdım. Adamı arayıp ''yahu neden böyle oldu'' dedim. 1 litre yağ 55 lira tutuyor, 2 litre yağ aldık sana haberin yok galiba diyip, telefonu kaparken de küfür etti.

Herneyse.

Emreerol
29 Temmuz 2015, 13:50
Merhaba arkadaşlar,

184 boy Duke 200 için fazla mıdır? Altımda garip görünür mü acaba?

berkaye
29 Temmuz 2015, 14:30
Merhaba arkadaşlar,

184 boy Duke 200 için fazla mıdır? Altımda garip görünür mü acaba?

Sanmam garip görüneceğini

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:28 ----------

180 liraya 1000 bakımı yaptırdım. Adamı arayıp ''yahu neden böyle oldu'' dedim. 1 litre yağ 55 lira tutuyor, 2 litre yağ aldık sana haberin yok galiba diyip, telefonu kaparken de küfür etti.

Herneyse.

Hangi servis bu acaba merak ettim

kagen00
29 Temmuz 2015, 16:48
Arkadaşlar; eğer ilgilenen varsa, motorumu (KTM DUKE 200 ABS -2013 -Beyaz) ailevi nedenlerden dolayı satmak durumunda kalıyorum..Sahibinde de ilanı mevcuttur.İlan numarası "220087529" dır.Hiç bir problemi olmayan, muhtemelen de aksesuar olarak en dolu olan motorlardan biridir.

Tekeriniz düz bassın.....

E-TEKİN
29 Temmuz 2015, 17:59
Ben 1.86 boy 86 kg ile kullanıyorum. Ufak duruyor diyorlar ama ben rahat ettim.motoruda çok sevdim

berkaye
29 Temmuz 2015, 18:14
Bende satarım motorumu 2. düküm bu açıklamada yazdıklarım işte herşey :cherry: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-daha-3-bin-kilometrede-piril-piril-221856801/detay/

ucanteneke5
30 Temmuz 2015, 19:33

Herneyse.

sen bide 6000 bakımını duyarrsan demekki KTM i satıcan:queen:
ben o yüzden servise gitmiyorum 54000 de şuan ve sadece ön amortisör keçeleri değişti ve dün stator sargılarını değiştim yandılar çünkü ben biraz fazla işik takarım o yüzden taklaya geldi ama sıkıntı yok servis 600 tl.cıvarı fiyat verdi vede elimizde yok 15 gün sonra gelir dedi ama ben kendim 150 tl. ye sadece parça almak suretiyle değiştirdim:cat:
servislerin hepsinle konuştum istanbulda bu nasıl bi işçiliktir böyle 300 tl. diye ama adamlar bizde böyle diyolar:pr:
istanbulda birtek Moto-X Şakir ve Ata moto Ahmet bey bişey sorunca ilgileniyolar ve yardımcı oluyolar.
hele genel distribütor diye geçen Spomoto brak ilgilenmeyi hataa kodu nedir yahu diyen eleman çalışıyo serviste artık siz hesap yapın nekadar bilgililer:pr:

Serk21
30 Temmuz 2015, 19:48
Spormoto ile hiç işiniz olmasın bence, hani bi atasözu var; "namerde muhtaç olacağima başşağımı keser yerim" diye? Aynen oyle iste.. ellerine dusmeyin derim, kesinlikle iyi niyetten uzaklar.

marcobode
31 Temmuz 2015, 00:33
merhabalar,

gecen gün havalimanın b kapısında iki duke gördüm, ikisinde de grip (tırtıklı) yan tank pad vardı, bekledim ikisinden biri gelsin de sorayım diye, ağaç oldum. Hangi model oladuğunu bilen var mı? aliexpressten hangisini almamız gerektiğini..

Bir de arkadasların burada servis isyanı var ama öne cıkan bir servis yok anladığım kadarıyla.. eğer var ise onu zengin edelim. madem cok para veriyoruz bari hizmet alalım.

orijinal koruma dermileri ve elcik koruma sadece spormoto da mı oluyor?

CxAnKACx
31 Temmuz 2015, 01:35
Selam beyler uzuntu, sinir ve hayal kirikligi ile karisik duygular icindeyim su anda. Ankara Kazan'da enduro yarisi vardi ona gittik bir kac gun once. Ordaki tozdan olsa gerek fanin icine kacmis(fanin icinde kum vardi cunku), fani tikamis ve motor da donduremeyince yanmis. Bostan yere bi ton masraf cikti. Ankara'daki cok ilgili(!) ktm bayisi ulusan da sagolsun yardimlarini esirgemeyince kendi ustamda solugu aldim. Bilgisayar fani takma gibi planlarimiz var eger spormoto parcayi gondermek icin bir kac ay sure verirse...

Bu arada bilen goren duyan varsa bajaj pulsarin fani bizim makinelere uyar mi acaba ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:33 ----------

merhabalar,

gecen gün havalimanın b kapısında iki duke gördüm, ikisinde de grip (tırtıklı) yan tank pad vardı, bekledim ikisinden biri gelsin de sorayım diye, ağaç oldum. Hangi model oladuğunu bilen var mı? aliexpressten hangisini almamız gerektiğini..

Bir de arkadasların burada servis isyanı var ama öne cıkan bir servis yok anladığım kadarıyla.. eğer var ise onu zengin edelim. madem cok para veriyoruz bari hizmet alalım.

orijinal koruma dermileri ve elcik koruma sadece spormoto da mı oluyor?

Ben motoruma powergrip marka silikon grip taktim. Icinden kare kare cikiyo kendine gore kesip yapistiriyosun. Ben yaptigim icin isciligi kotu oldu ama is goruyo.
Orj koruma demiri falan ilinizdeki bayiide olur genelde ama spormotoyla ugrasicaksaniz degmez simdiden soyleyim. Alternatiflere yonelmekte fayda var.

berkcigdem
31 Temmuz 2015, 12:49
benım eski motoruda satıyorlar :D :D :D

CxAnKACx
31 Temmuz 2015, 20:15
Arkadaslar ilerde basiniza gelirse diye yazayim. Bajajin radyator fani seri numarasina kadar ayni. Parca tedarik konusunda sikinti yasarsaniz bajaj'a da bakabilirsiniz. Hepimize kazasiz belasiz surusler...

berkcigdem
01 Ağustos 2015, 18:34
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-ilk-arayan-alir-aciklamayi-oku-full-beyaz-duke-200-tertemiz-220522904/detay

220522904 ilan no

bu benim eski motorum yani 3-4 ay öncesine kadar şimdiki sahibinde bel fıtığı çıktığı için doktor motoru yasaklamış. ilk motoruydu başlangıç olarak almıştı. kask mont vs de vericekmiş yanında istemeyen için onları ayrı konusursunuz fakat ben motora tamamen kefilim nokta hatası olmayan bir motor zaten üzerindeki herşeyi ben yapmıştım. fiyatı içinde asıl sahibi sonuçta daha yetkilidir ama tanıdık indirimi yaptırabilirim. ilgilenen olursa buyursun link ve numaraları yukarıdadır.

CompanERROR
01 Ağustos 2015, 18:53
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-ilk-arayan-alir-aciklamayi-oku-full-beyaz-duke-200-tertemiz-220522904/detay

220522904 ilan no

bu benim eski motorum yani 3-4 ay öncesine kadar şimdiki sahibinde bel fıtığı çıktığı için doktor motoru yasaklamış. ilk motoruydu başlangıç olarak almıştı. kask mont vs de vericekmiş yanında istemeyen için onları ayrı konusursunuz fakat ben motora tamamen kefilim nokta hatası olmayan bir motor zaten üzerindeki herşeyi ben yapmıştım. fiyatı içinde asıl sahibi sonuçta daha yetkilidir ama tanıdık indirimi yaptırabilirim. ilgilenen olursa buyursun link ve numaraları yukarıdadır.

Pulsar'ı almadan önce ilan verdirtsen bide 9k filan ederi olsa kaçırmazdım ama 12 aşıyor şuan :) :salut:

berkcigdem
01 Ağustos 2015, 20:35
Pulsar'ı almadan önce ilan verdirtsen bide 9k filan ederi olsa kaçırmazdım ama 12 aşıyor şuan :) :salut:

9 bine verıyorlarsa 10 tane alıyım garajda koyım hepsını 10 dan gerıye satarım 1 hafta ıcerısınde 1 haftada 10 bın tl kar :)))

12 zaten kask mont vs vs dahil bunlara sahip olan birisi zaten fiyattan düşürtücek.

kanucan
04 Ağustos 2015, 02:27
Bugün motorumu apartmanın içine park etmeye çalışırken olduğu yerde yavaşça düşürdüm. :mrgreen:

Sonuç: Arka fren pedalım kırıldı. Döküm olduğu için kaynakta yaptıramam sanırım. Mecburen yenisini almak zorundayım. :salut:

Sokollu
04 Ağustos 2015, 02:52
Bir motorun arka fren pedalının kırılması gibi kronik bir sorunu olabilir mi yahu :mrgreen:

Ktm duke 250 de öyle, duke 390 da.

kanucan
04 Ağustos 2015, 03:06
Bir motorun arka fren pedalının kırılması gibi kronik bir sorunu olabilir mi yahu :mrgreen:

Ktm duke 250 de öyle, duke 390 da.

Evet çok saçma bir durum. Yetmiyormuş gibi pahalı birde. :pr:

CxAnKACx
04 Ağustos 2015, 09:53
Bugün motorumu apartmanın içine park etmeye çalışırken olduğu yerde yavaşça düşürdüm. :mrgreen:

Sonuç: Arka fren pedalım kırıldı. Döküm olduğu için kaynakta yaptıramam sanırım. Mecburen yenisini almak zorundayım. :salut:

Tik kaynagi yaptirilabiliyormus, denemedim bilmiyorum.

35clr09
04 Ağustos 2015, 13:38
Gençler ve her daim genç kalanlar; ilk bakımlar geldi mi? yoksa çoktan geçti mi? karşılaştığınız herhangi bir sorun oldu mu? bilgiler taze olması açısından motor sahibi arkadaşların bizleri aydınlatması mümkün mü?

Selamlar :)

rockie
04 Ağustos 2015, 15:48

Merhaba hocam,

Öncelikle geçmiş olsun. Bende KTM RC 250 sahibiyim ve benzer şekilde durduğum yerde yere bıraktım motoru düşme bile denmez gayet nazik bir şekilde bıraktım :)Sonuç vites pedalı kırıldı. Kaynak yapmayı pek tavsiye etmiyorlar. Duke serisinde crash bar takılabiliyor RC serisinde bu konuda bilgisi veya tavsiyesi olan varmı ? Ayrıca Türkiyede bu tarz ürünler oldukça az ve pahalı :salut:

E-TEKİN
04 Ağustos 2015, 20:57
Bende bu motorun son hızını merak ediyorum

alpiturk
04 Ağustos 2015, 23:24
Arkadaşlar bu kaydırmalı şanzımanın avantajları nelerdir? Kullanan arkadaşlar kullanımda ne gibi farkları var tecrübelerini aktarırsa sevinirim

s.e.c
05 Ağustos 2015, 00:01
Arkadaşlar bu motorda duke200 gibi potansiyelinin daha altında bir son hızla sınırlandırlmış mı ? Rodajı bitenlerden deneyen vardır umarım.

kolokolo
05 Ağustos 2015, 00:41
Merhaba,
Kaydırmalı debriyaj (slipper clutch) vites düşürürken arka tekerin kilitlenmesine engel olan bir mekanizma.
Nefis bir icat, faydasını görürsünüz. Z300'ümde bir defa beni düşmekten kurtardı kendisi.

kanucan
05 Ağustos 2015, 03:06
Merhaba hocam,

Öncelikle geçmiş olsun. Bende KTM RC 250 sahibiyim ve benzer şekilde durduğum yerde yere bıraktım motoru düşme bile denmez gayet nazik bir şekilde bıraktım :)Sonuç vites pedalı kırıldı. Kaynak yapmayı pek tavsiye etmiyorlar. Duke serisinde crash bar takılabiliyor RC serisinde bu konuda bilgisi veya tavsiyesi olan varmı ? Ayrıca Türkiyede bu tarz ürünler oldukça az ve pahalı :salut:

Teşekkür ederim. Paşa paşa gidip orjinal parça aldım. Koruma demirleri aklımda ancak önce lastiklerin değişmesi lazım. :)

Ebay'den ucuz yollu koruma takozları bulabilirsiniz sanırım.

Aequitass
05 Ağustos 2015, 05:10
Merhaba arkadaşlar,
Ben de belediyenin viraj sulamasının kurbanı oldum ve motosikletimle birlikte asfaltla buluştum :). Neyse ki bende bişey yok ama duke'ümün sol aynası, debriyaj kolu kırıldı ve elcikte de sürtünmeden dolayı erime var. Bu üç parçayı serviste değiştirtsem ya da internetten sipariş etsem tahmini nası bi fiyat çıkar bileniniz var mıdır?
Ayrıca vites pegi de gariptir ki kırılmadı ama hafif içe doğru yamuldu. Şu an kullanılabiliyo ama gene de öyle bırakmamak lazım. Düzeltilir mi yoksa değişmesi mi gerekir? Şimdiden çok sağolun.