PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KTM KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107

CxAnKACx
10 Mayıs 2015, 20:39
motorum henüz rodajda devirli kullanamıyorum, şehir içinde gösterge verisine göre 3.3 civarlarında bir ortalama tüketimim var. şehir dışında da
2.2-3.2 arası yakıyor rüzgarın durumuna göre. bilgisayarda minimum 1.6 görebildim. Full depo ile kaç km gidebileceğimi hesaplıyorum şuan, yedek depo +1 diş var şuan 278km gittim.

benim en dusuk gordugum 2.1 simdiye kadar hic sehir disi kullanmadim. O zaman tasarruflu kullanilirsa menzili 350kmye cikar gibime geliyo valla cok tasarruflu makine bu gidise gore.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:34 ----------

Merhaba arkadaşlar,

Duke 250'nin lansmanı yapılmış. 200'den ne gibi farkları var bilgisi olan arkadaş varmı?

Bu forumda okumustum sanirim ancak tam emin degilim soyleyeceklerimde tekrar bakmakta fayda var.
250lik yeni bir motor blogu olucakmis 200cc gibi 125'ten devsirme degil. Beygir gucu de 30 kusur bir sey olucakmis. Motor disinda butun aksami 390 ile ayni olucak diye biliyorum.

REASON
11 Mayıs 2015, 06:31
Arkadaşlar yaza ehliyet ve motor alıcam duke 200 ve cbr 250 arasında kaldım hertürlü duke istiyorum ama 2.el satabilirmiyim veya düşürcem motoru büyük ihtimal yedek parça pahalı diye korkuyorum .
2.elde satabilirmiyim bu aleti.

CxAnKACx
11 Mayıs 2015, 06:35
Arkadaşlar yaza ehliyet ve motor alıcam duke 200 ve cbr 250 arasında kaldım hertürlü duke istiyorum ama 2.el satabilirmiyim veya düşürcem motoru büyük ihtimal yedek parça pahalı diye korkuyorum .
2.elde satabilirmiyim bu aleti.

Yedek parca konusunda cbr ile aralarinda daglar kadar fark oldugunu sanmiyorum ben zira koruma demiri takarsan cok endise edilcek bir sey kalmaz cunku karenaj vs yok zaten.
Ikinci elde illaki alici bulursun sikinti olmaz. Zaten kolay kolay satmazsin bir kere bindin mi :D

Serk21
11 Mayıs 2015, 08:21
Arkadaşlar acı bir olay yaşanmış, acaba bu arkadaş forumdan mı? tanıyan var mı? Duke kullanıyormuş..

http://www.milliyet.com.tr/anneler-gunu-nde-yasanan-tarifsiz-gundem-2057119/

erdem cetin
11 Mayıs 2015, 09:53
merhaba ,
KTM duke 200' üm var ve yağmurdan sonra ekranım önce gidip gelerek çalışıyordu , şu anda ekrana hiç elektrik gelmiyor , bu sorunu yaşayıp düzeltebilen oldu mu ??

çok acı ! bu ülkede ne zaman araç sürücüleri motorsiklet kullanıcılarına saygı göstermeye başlarsa , o zaman geliştiğimizi anlayacağız , ama bu imkansız gibi görünüyor

REASON
11 Mayıs 2015, 12:08
Yedek parca konusunda cbr ile aralarinda daglar kadar fark oldugunu sanmiyorum ben zira koruma demiri takarsan cok endise edilcek bir sey kalmaz cunku karenaj vs yok zaten.
Ikinci elde illaki alici bulursun sikinti olmaz. Zaten kolay kolay satmazsin bir kere bindin mi :D

Peki bide bişey sorucam bu 390 nın incelemesini izlediğimde seleden kayıyormuşsun ve sağ fren biraz dışarıdaymış. 200 de böyle sorunlar varmı yada başka sorunlar. ?

Ucka
11 Mayıs 2015, 15:17
Sele ileri dogru kayıyor ani frenlemeler veya cukurlarda bacaklarla sımsıkı tutarsanız ve bacak icinin geldigi kısımlara grip takarsanız bunu minimum a indirme sansınız var.Fren pedalının dısarda oldugunu ilk defa sizden duyuyorum.Ayagın topuk kısmı topuk koruyucu kısmın ustunde kalabilir 170cm uzeriyseniz.Ben 170 oldugum icin cuk diye oturtuyorum o topuk demirlerine.Sele nin kayması powerparts bir yumusak sele ile cozulebilir ayrıca.Motor tas gibi mekanik olarak ancak on farın bazen yanmaması giderken sonmesi yada bende oldugu gibi benzin pompasının contasının benzin damlatması gibi kronik sorunları olabiliyor.Far ın yanmama sonem problemi switch degisimi ile cozuluyor.Conta problemi daha da az gorulen bir sorun ve degistirilerek hallediliyor.Bunlar garanti kapsamında cozulen cok az motorda gorulen ufak fabrika hataları bunun haricinde adeta tas gibi motor.Bi cbr250 e bin bide duke 200 e farkı anlayacaksın.

turbocharge
11 Mayıs 2015, 16:11
Arkadaşlar acı bir olay yaşanmış, acaba bu arkadaş forumdan mı? tanıyan var mı? Duke kullanıyormuş..

Dün televizyonda denk geldi gözlerim doldu izlerken. Çok üzüldüm... İnstagramdaki fotoğraflarına baktım restourant şefliği yapmıyomuş anladığım kadarıyla. Çok yazık olmuş Allah ailesine sevdiklerine sabır versin çok acı çook...

REASON
11 Mayıs 2015, 19:53
Bide aklımda r25 var ama çift silindir 35 beygir olması gözümü korkutuyor süremiyicem diye çünkü ilk motorum olacak ve r25 i acayip sevdim.

CxAnKACx
11 Mayıs 2015, 20:32

Allah ailesine sabir versin mekani cennet olsun kardesimizin. Yerdeki motoru gorunce benim de icim gitti kendim yapmis gibi oldum kazayi...

@REASON
Sele biraz one kaydiriyor yalan yok da dizlerinizle tutarsaniz sikinti olmaz zaten depo dizle tutmak icin cok uygun grip takilirsa tadindan yenmez. Hocam dediginiz "sorun"lari var'mis' diye kullaniyorsunuz. Evet ayakliklarin pozisyonu muadil bir motordan farkli daha spor bir oturus var ancak oturusa alismak sikinti degil. Arka fren disarida derken de ne kast ettiginizi anlamadim ama gayet normal iciniz rahat etsin. Cbr ve duke bulup ustune oturursaniz daha iyi anlarsiniz.

REASON
11 Mayıs 2015, 21:38
R25 hakkında bişeyler yazdım yukarda ne düşünüyorsun?

basto
12 Mayıs 2015, 10:48
Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir sürücü olmaya adayım. Uzun yılardır korkuma yenilip cesaret edemiyordum, bu sene ne olduysa tutku korkuyu yendi :)

İsmim Murat. 29 yaşındayım. 20 senedir kayak yaparım ki motora beni en çok özendiren şeylerden biridir kayak. Eskiden çok bisiklet sürmüşlüğüm ve hayatımda günlük olarak kullanmışlığım vardır (Tabii ki Erzurum'da yaşarken, İstanbul'da olmuyor). Saatçilik ve fotoğrafçılık diğer hobilerimdir.

Forum ortamlarını çok severim. Forum buluşmalarına katılmak en büyük arzum. Buradaki 184 sayfanın tamamını bir aydır okuyorum ve tamamladım. :)

Motoru aldım: 2013 KTM Duke 200 ABS (9500 km'de, trafiğe çıkışı tam 1 senesi dolmak üzere)
Ekipmanları da aldım: AGV K4 Evo, Daniese Deri Mont, Daniese Uzun Bot, Yamaha kevlar korumalı kot pantolon
Eğitim almaya başladım: GİS Akademi'den temel sürüş eğitimini aldım, beceri geliştirmeye başladım, hakimiyet ve yol eğitimlerini de Haziran'da tamamlamayı düşünüyorum. Sonrasında Art Moto'dan bir eğitim daha almak istiyorum.
Ehliyet yok henüz, Haziran'da alacağım inşallah, motorla trafiğe çıkmıyorum elbette.

Hepinize selam eder, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

Lukocan
12 Mayıs 2015, 11:21
stok lastiklerle viraj tecrübelerinizi paylaşır mısınız arkadaşlar? nerdeyse 2 cmlik kullanılmamış lastik kısımları var benim motorumda, çok fazla yatırmaya çalışmıyorum, güvenli olarak hiç kaymadan ne kadar yatırabildiniz duke 200'ü?

DukeRider
12 Mayıs 2015, 12:19
stok lastiklerle viraj tecrübelerinizi paylaşır mısınız arkadaşlar? nerdeyse 2 cmlik kullanılmamış lastik kısımları var benim motorumda, çok fazla yatırmaya çalışmıyorum, güvenli olarak hiç kaymadan ne kadar yatırabildiniz duke 200'ü?

Stock lastigin sifiri bile intihar . bende var suan 1100 km deyim. Seninki bide asinmis aman ha aman diyim. Ben virajlara 30 km ile ve yatmadan giriyorum

fortunesv
12 Mayıs 2015, 13:33

Ben gün içerisinde sürekli kendimi test ediyorum. Özellikle tecrübeli bir abimin lastik kenarlarından ''sol virajın zayıf'' demesiyle biraz daha sola dönüşlere dikkat etmeye başladım. Stok lastiklerin 1-2 kere kayma yapması dışında çok ciddi bir problemle karşılaşmadım. Direksiyon kontrolü ve bacak hizası belirleyici, daha dikkatli olmaya çalışıyorum. Dediğim gibi sol virajlarda 1-2 kayma dışında pek problem yaşamadım stok lastiklerle. Ancak söylemem lazım, benim tecrübesizliğim de olabilir elbette ama asfalt zeminde yol tutuş daha kötü sanırım.

syreaom
12 Mayıs 2015, 13:48
N11'de Üçerler Motor Duke 200 için kampanya yapmış 12500'e satıyor, ne düşünüyorsunuz alınır mı böyle internet üzerinden ?

Lukocan
12 Mayıs 2015, 15:39
üçerler motor güvenilirdir, bende bu yıl motorumu ordan almıştım, istediğiniz şehire de kargolarlar uygun bi fiyatla

noushzad
13 Mayıs 2015, 01:21
Tiger egzoz aldım geldi sonunda test ettim hemen. o ilk motor calıstırken cıkan sese şaşırıdm hayran oldum :D o papapapapapa cok tok bi sesi var harbiden bu kadar beklemıyordum 600 lük gibi resmen.

tereddütü olan felan varsa hiç düşünmeden direkt alsın egzoz zaten güzel duruyor. öyle bi ses cıkıyor ki 600lük gibi buı kadar net. dönen bi daha bakıyor. iyikide almısım diyorum. aynalarıda söktüğümde tam bi canavar oldu makina :)

basto
13 Mayıs 2015, 09:08
arrow iyidir bende var bende ebay dan aldım ama bu sebib baktiğin sadece arka susturucu bence ara borusuyla birlikte olanlara bak.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtp1/v/t1.0-9/10398666_10203796492646792_7937634253238483855_n.j pg?oh=3a114b11ffa2704100090273daec22e0&oe=55DCB14C&__gda__=1439670409_217184c606b8b4086475f4e59f85ce3 b
ben beyaz almıştım ve çok ta memnun kaldım anen 600 lük makina gibi çıkıyo sesi..

Sizin motoru her gün Maslak'ta görüyor ve 41 maşallah çekiyorum :) Full + Full aksesuarlı :cat:

Serk21
13 Mayıs 2015, 10:03
Tiger egzoz aldım geldi sonunda test ettim hemen. o ilk motor calıstırken cıkan sese şaşırıdm hayran oldum :D o papapapapapa cok tok bi sesi var harbiden bu kadar beklemıyordum 600 lük gibi resmen.

tereddütü olan felan varsa hiç düşünmeden direkt alsın egzoz zaten güzel duruyor. öyle bi ses cıkıyor ki 600lük gibi buı kadar net. dönen bi daha bakıyor. iyikide almısım diyorum. aynalarıda söktüğümde tam bi canavar oldu makina :)

Sadece tüp mü yoksa ara boru dahil mi 600tl?

CxAnKACx
13 Mayıs 2015, 14:49
R25 hakkında bişeyler yazdım yukarda ne düşünüyorsun?
Kullanmadim ama ustune oturdum ve yakindan inceledim. Malzeme kalitesi ayni, selesi daha rahat ama pozisyon biraz daha yatik (SS normaldir.). Benden ziyade youtube'de barkin abi disinda inceleyenler var hickimse baslangic olarak onermiyo. Onlari dinleyip sonuca varmaniz daha iyi olur ancak bu olayin bir de butce kismi var. Duke alip ekipmana daha cok para ayirabilirsiniz.

@basto hos geldin hocam aramiza hayirli olsun allah kazasiz belasiz surmeyi nasip etsin insallah. Istanbulda iseniz neden honda yerine Art'a gittiginizi merak ettim dogrusu...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:44 ----------

Stock lastiklerle saglamindan bir kere kaydim yagmurlu havada (benim hatam) bunun disinda bi kere kuru ama ustu tozlu kalitesiz asfaltta bir kere kaydi. Onun disinda cok kaymadim yuksek suratle ani yatirmalarimda bile. Bence o kadar da kalitesiz degiller (daha iyisini kullanmadim hic) yazi cikartabilirler bence.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:47 ----------

Hocam hayirli olsun gule gule kullanin video da koyabilirseniz cok sevinirim biz de duyalim hayvanin sesini :D

basto
13 Mayıs 2015, 15:09
@basto hos geldin hocam aramiza hayirli olsun allah kazasiz belasiz surmeyi nasip etsin insallah. Istanbulda iseniz neden honda yerine Art'a gittiginizi merak ettim dogrusu...

Teşekkür ederim. Art'a henüz gitmedim. Honda düşündüm ama Honda'ya gitmek zor iş. Çünkü:

1- Eğitimler 2 gün ve hafta içi genelde. Haftasonu GS 1 ve GS 2 çok az yapıyorlar.
2- Nisan'da araştırmaya başladım 1 Haziran'a kadar dolu.
3- Mayıs sonu için 8 kişilik eğitimde beni 13.yedek olarak yazdılar.
4- Mayıs 15'te gece yarısı uyumadan açılan yeni eğitimlere rezervasyon yaptırmam gerek ki Haziran boş geçmesin. Ee ben de zaten nasipse Haziran ilk hafta ehliyeti alacağım. Ben Honda'dan eğitim alıcam, onun pratiğini yapıcam derken yaz biter.

GİS'ten aldım ilk eğitimi. Adamlar her haftasonu 2 gruba eğitim yapıyorlar. Şansıma iptal eden birinin yerine aradığımın ertesi günü eğitime gidebildim. Bu hafta da kendi motorumla onların pistinde beceri geliştirme sürüşü yapacağım. Ay sonunda hakimiyet ve Haziran'da yol eğitimleri aldıktan sonra Haziran ortası sürüşe hazır hale gelirim. Honda'yı bekleseydim yok Ramazan yok bayram yok tatil derken Ağustos'a sarkacaktı.

Sonra, yola çıktıktan sonra Art'tan eğitim almak istiyorum (mümkünse bizzat Uğur Ertekin'den). Onun da hem milyon tane videosu, hem de arkadaş önerisi sebebiyle düşündüm. Oradaki amacım da ileri sürüş, planlama, öngörme vs yeteneklerini geliştirebilmek. Tabii başka önerileriniz olursa ona da açığım.

handsome_07
13 Mayıs 2015, 15:10
ktm duke 200 motorumu sattım arkadaşlar belki ilanda görmüşsünüzdür full+full diye alanyada ilan vardı.
dün itibarı ile r25 aldım 116 km yol yaptım durmadan virajları ve hızlanması harika. 14000 devir çeviriyor olmasıda dukeden sonra beni baya bi etkiledi. dukede sürekli vites değiştiriyordum bunda uzayıp gidiyorum hiç vites atmayacakmış gibi sanki gözüm devire gdiyor sürekli kaça geldi diye:). 7000 devire kadar gaz tepkisi çok yumşak yeni başlayan adama sıkıntı çıkarmaz. titreşim yok. konforu duke den kat ve kat iyi koltuk kaymayan deriden yapılmış öne doğru kaykılma olmuyor. hızıda beni tatmin etti bir kez hız denemesi yaptım ve 180 gördüm. dahada giderdi zorlamadım.
ilk izlenimlerim bunlar merak eden arkadaşlar için. iki motorda çok ayrı dünyalar. bence tamamen tarza göre hareket etmeli.

fiyatlara gelince duke 200 ü 11200 e sattım. r25 i 13500 e aldım. duke 2012 modeldi 9000 km de hatasız ve full+fullhttp://www.motosiklet.net/forum/members/116139-albums3404-picture12758.jpg r25 2014 model 2015 çıkışlı 1.900 km de hatasız

zaferce
13 Mayıs 2015, 17:50
GİS'ten aldım ilk eğitimi. Adamlar her haftasonu 2 gruba eğitim yapıyorlar. Şansıma iptal eden birinin yerine aradığımın ertesi günü eğitime gidebildim. Bu hafta da kendi motorumla onların pistinde beceri geliştirme sürüşü yapacağım. Ay sonunda hakimiyet ve Haziran'da yol eğitimleri aldıktan sonra Haziran ortası sürüşe hazır hale gelirim. Honda'yı bekleseydim yok Ramazan yok bayram yok tatil derken Ağustos'a sarkacaktı.

Sonra, yola çıktıktan sonra Art'tan eğitim almak istiyorum (mümkünse bizzat Uğur Ertekin'den). Onun da hem milyon tane videosu, hem de arkadaş önerisi sebebiyle düşündüm. Oradaki amacım da ileri sürüş, planlama, öngörme vs yeteneklerini geliştirebilmek. Tabii başka önerileriniz olursa ona da açığım.

Uğur Ertekin ve başka eğitmenlerden bir kaç defa yol eğitimi aldım. Şöyle bir öneride bulunabilirim. GiS'ten yol eğitiminizi aldıktan sonra Uğur Hoca'dan yol eğitimi almak için çok acele etmeyin. İLk aldığınız yol eğitiminde bazı hataları düzeltmeniz istenecek. Bunları düzeltmek ise öyle hemen bir kaç saat içinde olacak iş değil. DOlayısıyla bunu ödev belleyip o eksiklikleri gidermek için pratik yapmanız gerekecek. İlk yol eğitiminizde düzeltmeniz önerilen şeyleri pratik edin. Düzelttiğinizi düşündüğünüz zaman ART'ın kapısını çalıp onlardan yol eğitimi isteyin. Arada gelişme ve pratik olmadan alacağınız iki yol eğitimi para ve zaman israfı olacaktır. Ancak bazı noktaları düzeltmiş olduğunuz zaman ikinci yol eğitimini alırsanız artık size geliştirmeniz gereken yeni noktalara işaret edip farklı ödevler verebilirler. Böylece sürüşünüz daha rafine hale gelir. Ödediğiniz paranın karşılığını daha verimli almış olursunuz.

noushzad
13 Mayıs 2015, 21:35
Sadece tüp mü yoksa ara boru dahil mi 600tl?

Ara boruda dahil 620 idi

basto
14 Mayıs 2015, 08:38
Uğur Ertekin ve başka eğitmenlerden bir kaç defa yol eğitimi aldım. Şöyle bir öneride bulunabilirim. GiS'ten yol eğitiminizi aldıktan sonra Uğur Hoca'dan yol eğitimi almak için çok acele etmeyin. İLk aldığınız yol eğitiminde bazı hataları düzeltmeniz istenecek. Bunları düzeltmek ise öyle hemen bir kaç saat içinde olacak iş değil. DOlayısıyla bunu ödev belleyip o eksiklikleri gidermek için pratik yapmanız gerekecek. İlk yol eğitiminizde düzeltmeniz önerilen şeyleri pratik edin. Düzelttiğinizi düşündüğünüz zaman ART'ın kapısını çalıp onlardan yol eğitimi isteyin. Arada gelişme ve pratik olmadan alacağınız iki yol eğitimi para ve zaman israfı olacaktır. Ancak bazı noktaları düzeltmiş olduğunuz zaman ikinci yol eğitimini alırsanız artık size geliştirmeniz gereken yeni noktalara işaret edip farklı ödevler verebilirler. Böylece sürüşünüz daha rafine hale gelir. Ödediğiniz paranın karşılığını daha verimli almış olursunuz.

Üstad aynen o yazdığınız şekilde ikinci eğitimi en az 2000 km yol yaptıktan sonra alacağım. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Serk21
14 Mayıs 2015, 10:06
Ara boruda dahil 620 idi

Resim ekleme şansın var mı? Bende egzoz düşünüyorum ama duke200 ile duke390 ın boru çapları farklıymış. Sanırım Tiger da 390a için egzoz yok. Yurt dışından arıyorum ama 600tl ye olursa TR den de alırım. Birde yukarıdaki handsome_07 ün sattığı motordaki gibi ara boru üzerinde bom var mı? yoksa direk dümdüz mü ara boru?

aksel111
14 Mayıs 2015, 20:50
bu hafta toplam fethiye-afyon gidip geldim arada afyonun bir kaç ilçesinede uğradım. tekrar kapının önüne geldiğimde yaptıgım yol tam 890 km idi. depo sıfırdı fethiyeden çıkarken. ve toplamda 150 tl lik benzin aldım. şu aniçinde de bi 40 km yapacak kadar yakıt kaldı yani 150 tl ile 900-910 yada 920 km yol yapar benim kullanımımla. yolun yüzde 70 inde dip gaz kullanmama ragmen neredeyse 100 den aşşa hiç düşmeme rağmen 16 -17 kuruş falan yaktı. hepinize iyi sürüşler

noushzad
15 Mayıs 2015, 02:22
egzoz videosunuda bi gün yarın eklıcem arkadaşlar müsait olamadım

http://i.hizliresim.com/vEZ60R.jpg

aksel111
15 Mayıs 2015, 02:47
canavar falan yazmayın abi şu alete mümkünse yinede siz bilirsinizde hani nacizane :) heryerde monster. pejolarda yazan canısı tadı degil mi şimdi bu .yada bana öyle gelio ama bakarsan vallahi farksız :)

basto
15 Mayıs 2015, 09:24
Beyler, koruma demirlerine merak saldım. Ancak görüyorum ki demirler yan yatmalarda depo kenarı plastik bölgeyi kurtarmıyor. Orası kırılacaksa her türlü kırılıyor. Yine de motoru korumak anlamında iyi olabilir. Sizlerden kullananlar orjinal mi kullanıyorsunuz yoksa ustaların yaptıklarından mı? Fotoğraf ve düşüncelerinizi yazar mısınız?

Bir de saçma olabilir ama bir tamirci "koruma demiri yaptırma, düşünce ayağın takılabilir" dedi. Bunu ilk kez duyuyorum. Halbuki ben ayağım altta kalmaz daha iyi olur diye düşünüyordum. Sizce de böyle midir durum?

CxAnKACx
16 Mayıs 2015, 00:26
Beyler, koruma demirlerine merak saldım. Ancak görüyorum ki demirler yan yatmalarda depo kenarı plastik bölgeyi kurtarmıyor. Orası kırılacaksa her türlü kırılıyor. Yine de motoru korumak anlamında iyi olabilir. Sizlerden kullananlar orjinal mi kullanıyorsunuz yoksa ustaların yaptıklarından mı? Fotoğraf ve düşüncelerinizi yazar mısınız?

Bir de saçma olabilir ama bir tamirci "koruma demiri yaptırma, düşünce ayağın takılabilir" dedi. Bunu ilk kez duyuyorum. Halbuki ben ayağım altta kalmaz daha iyi olur diye düşünüyordum. Sizce de böyle midir durum?

Orjinal koruma demiri kullaniyorum tek islevi motor blogunu korumak. Baska bir ise yaramiyo. Ayagin takilabilir ne demek anlamadim nasil takilcak ki her gun dusmuyo motor sonucta dustugunde de dikkatli kaldirirsiniz olur biter.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------

egzoz videosunuda bi gün yarın eklıcem arkadaşlar müsait olamadım

http://i.hizliresim.com/vEZ60R.jpg

Hocam masallah diyelim zevk meselesi sticker vs yakisiyo bence zaten de aynalari cikartmak neden? Motor yakisikli guzel duruyo evet ama sirf bu yuzden aynalardan vazgecilmemi bence...

ahmetkorkmaz
16 Mayıs 2015, 01:11
Merhaba

Üstündeki fabrika lastiklerinden sanırım çoğu kişi memnun değil.

http://www.pirelli.com/tyres/en-ww/motorcycle/all-tyres/sheet/mt-60-rs-corsa#/size-range

ön 120/70 >%2,4
arka 160/60 >%2

Lastik taksak olur mu? Ben spormoto ile görüştüm ABS ve garanti bakımından sorun yok dediler.

Fakat lastik taban genişliği 10 mm büyüyor. Çok fark eder mi?

basto
16 Mayıs 2015, 16:47
Orjinal koruma demiri kullaniyorum tek islevi motor blogunu korumak. Baska bir ise yaramiyo. Ayagin takilabilir ne demek anlamadim nasil takilcak ki her gun dusmuyo motor sonucta dustugunde de dikkatli kaldirirsiniz olur biter.[COLOR="Silver"]

Kaza anında ayağın koruma demiri ile motor bloğu arasına girebilir dedi (KTM servislerinden birisi hatta hangisi olduğunu söylemeyeyim).

Tabii, kaza çeşidine göre ihtimali var gibi geldi bu durumun ama ilk kez duyunca şaşırmıştım.

zaferce
16 Mayıs 2015, 18:35
Kaza anında ayağın koruma demiri ile motor bloğu arasına girebilir dedi

Elinde satacak koruma demiri yoktur da ondan öyle demiştir. KOruma demirleri eline gelsin, o zaman da "Aa koruma demirsiz olur mu, kesin almak lazım" diye akıl verir.

sercankayas
18 Mayıs 2015, 22:03
arkadaşlar yaklaşık 1 aydır duke 200 arıyorum fakat bulamadım (istediğim fiyat ve durumda) dün bir arkadaşım yamaha mt 125 tavsiye etti , aklıma yatar gibi de oldu biraz . kullanan oldu mu fikir verebilir misiniz?

berkcigdem
19 Mayıs 2015, 01:48
arkadaşlar yaklaşık 1 aydır duke 200 arıyorum fakat bulamadım (istediğim fiyat ve durumda) dün bir arkadaşım yamaha mt 125 tavsiye etti , aklıma yatar gibi de oldu biraz . kullanan oldu mu fikir verebilir misiniz?

mt125 ile duke 200 kıyaslamam bile. duke125 ile kıyaslıcaksak o zaman ayrı. ama duke 200 mt125 den cok farklı cok daha üstün bir motor.

valla ben sattım benımkını satmasaydım buyur gel bak derdım :) gerçi ben elimdeki 4 motoruda sattım şuan :((((( neyse 1 aya geliyor yenisi... ama bu sefer duke değil malesef...

Serk21
19 Mayıs 2015, 01:51
mt125 ile duke 200 kıyaslamam bile. duke125 ile kıyaslıcaksak o zaman ayrı. ama duke 200 mt125 den cok farklı cok daha üstün bir motor.

valla ben sattım benımkını satmasaydım buyur gel bak derdım :) gerçi ben elimdeki 4 motoruda sattım şuan :((((( neyse 1 aya geliyor yenisi... ama bu sefer duke değil malesef...

Dostum sen nerelerdesin? :) duke390 basliginda goremedim seni ozletme kendini :)

berkcigdem
19 Mayıs 2015, 02:36
Dostum sen nerelerdesin? :) duke390 basliginda goremedim seni ozletme kendini :)

çok uzun süredir girmiyordum ya. iş güç uğraşıyordum... bide sattım benim bütün motorları maddi durumdan dolayı :( hatta bu aralar benim sucu motorum suzuki an125 hk ile idare ediyorum :) bu arada efsane motor bence sınıfında :D o yüzden kararımı mt07 üzerinden kullandım 1 aya onu alıyorum hem güçlü hem naked hem kullanışlı hemde ucuz. topladım durumları Allah'tan. 1 sene binerim buna artık ondan sonra garaja çekerim yine ktm leri gibime geliyor :D

Serk21
19 Mayıs 2015, 12:07
çok uzun süredir girmiyordum ya. iş güç uğraşıyordum... bide sattım benim bütün motorları maddi durumdan dolayı :( hatta bu aralar benim sucu motorum suzuki an125 hk ile idare ediyorum :) bu arada efsane motor bence sınıfında :D o yüzden kararımı mt07 üzerinden kullandım 1 aya onu alıyorum hem güçlü hem naked hem kullanışlı hemde ucuz. topladım durumları Allah'tan. 1 sene binerim buna artık ondan sonra garaja çekerim yine ktm leri gibime geliyor :D

Hayırlı olsun, mt7 de guzel makina. Yamaha alicam diye Boş birakma buralari :)

berkcigdem
19 Mayıs 2015, 14:26
Hayırlı olsun, mt7 de guzel makina. Yamaha alicam diye Boş birakma buralari :)

gözüm hep buralarda merak etme :))) içimde ki ktm sevgisi başka :D zaten diyorum ya 1 sene binerim sonra ktm leri çekerim garaja tekrar :)))

Serk21
19 Mayıs 2015, 14:34
gözüm hep buralarda merak etme :))) içimde ki ktm sevgisi başka :D zaten diyorum ya 1 sene binerim sonra ktm leri çekerim garaja tekrar :)))

Bende komple egzoz,cam fln aldim motora, vaktin olursa 390 basligina bakarsin :)

Lukocan
19 Mayıs 2015, 22:27
yağ olarak ne önerirsiniz arkadaşlar 1000km bakımında? 10w40 4t olacak sanırım, birde yağ filtresini nerden temin edebiliriz internette 15$ gibi uçuk fiyatlar var normal midir? hangi marka olduğunun bir önemi var mıdır?

xawa
19 Mayıs 2015, 23:10
yağ olarak ne önerirsiniz arkadaşlar 1000km bakımında? 10w40 4t olacak sanırım, birde yağ filtresini nerden temin edebiliriz internette 15$ gibi uçuk fiyatlar var normal midir? hangi marka olduğunun bir önemi var mıdır?

Castrol 10-40. Yağ filtresi 25 TL Spormoto da.

dyavol-77
20 Mayıs 2015, 00:15

Yağ olarak Castrol Power 1 Racing 10w-50 önerim, y.filtre olarak ta orjinalinden şaşma derim...Ben orj. y. filtresini Enduromarketten 60tl'ye 3 adet aldım (kodu:Mtx-655 idi yanılmıyorsam)...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:11 ----------

KTM duke kullanıcıları; ön-çatal koruma elimde var 2 adet,isteyen olursa uygun fiyattan verebilirim(ebay'dan almıştım 2 takım),...125,200 ve 390 uyumludur...siyah renk-malzeme delrin.

fortunesv
21 Mayıs 2015, 17:34
Arkadaşlar, anahtarın tekini kaybettim. Ne yapmam gerekiyor, yardımcı olur musunuz?

berkcigdem
22 Mayıs 2015, 20:00
Arkadaşlar, anahtarın tekini kaybettim. Ne yapmam gerekiyor, yardımcı olur musunuz?

anahtar kartınızın olması gerekiyor. yeni anahtarı ancak ve ancak o kartla size temin ederler. anahtar kartınızla servise gidin onlar size orada yardımcı olacaklardır.

basto
22 Mayıs 2015, 23:27
Arkadaşlar sizce Duke orjinal koruma demirleri motor dışında yan yatma durumunda ayak ve bacağımızı da korur mu? Buna yetecek bir genişlikte mi? Koruma demiri olan arkadaşlardan düşüncelerini duyabilir miyim?

Kntemr
23 Mayıs 2015, 00:48
Arkaşlar bende bu yaz KTM Duke 200 almayı planlıyorum param sıfırına yetmediği için büyük ihtimalle 2. el alıcam merak ettiğim 2012 model duke ile 2015 arasında çok büyük bir fark var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim.

ucanteneke5
23 Mayıs 2015, 09:18
Arkadaşlar sizce Duke orjinal koruma demirleri motor dışında yan yatma durumunda ayak ve bacağımızı da korur mu? Buna yetecek bir genişlikte mi? Koruma demiri olan arkadaşlardan düşüncelerini duyabilir miyim?

koruma demiri seni değil motoru korumak için dir düşersen zaten motordan ayrılman gerekiyo ona yapışık kalıpta kendine fazladan zarar vermemen gerekiyo (inşallah böyle bişey hiç gelmez başına)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:10 ----------

Arkaşlar bende bu yaz KTM Duke 200 almayı planlıyorum param sıfırına yetmediği için büyük ihtimalle 2. el alıcam merak ettiğim 2012 model duke ile 2015 arasında çok büyük bir fark var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim.

hiç bi fark yok sahibi dışında görüntü ve teknik özellikler aynı ama umarım önceki sahibi iyi bakmıştır..