PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KTM KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 [71] 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107

ucanteneke5
12 Nisan 2015, 18:19
[QUOTE=Biyturs_OnSr;3591541]Aynı sorun bende de, Duke kullanmıyorum. Bakınca yamuk durmuyor ama sürerken bariz anlaşılıyor yamuk olduğu. Çünkü düşük hızda giderken belli aralıklarla sürtme sesi geliyor. Ustaya götürdüm, disk yamuk galiba dedim. Hayır disk sağlam, fren balatalarını değiştiririz bir şey kalmaz dedi, değiştirdik hiçbir şey fark etmedi. Başkasına gittim, oda balataları değiştiririz dedi, salı günü ona götüreceğim. 2 kere düşüyordum bu sorundan dolayı, ıslak zeminde tekeri kilitliyor.[

Abs den dolayi mi boyle yapiyor dedim ama bi ustaya gostermek sart sanirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:09 ----------

abs li duke kullananlarda boyle bir sorunla karsilasan var mi?

netür bi sorundan bahsediyonuz anlamadım ama disk frenlerde balata sürekli diskle temas halinde zaten ve duke nin balataları curuflu yani sarı pirinç parçacıklı olduğundan ses yapabiliyo bu bir sorun değil arkadaşlar boşuna tamirciye gidipte paranızı çöpe atmayın.
bu arada lastik değiştiren arkadaşlar varsa orjinaleri bana verebilirlerse sevinirim benşmkiler bitmek üzere de:cat:

bloodmoney35
12 Nisan 2015, 20:32
On frenleme ile dururken amortisor asagi yukari haraket ederek duruyor sanki disk yamukta bi tutuyor bi tutmuyor.

noushzad
13 Nisan 2015, 03:07
Arkadaşlar egzos degişren var mı? sesi bana güzel geliyor ama insana daha fazlasını istiyor bi noktadan sonra

Kullanan varsa hangi egzosu kullanıyr? ve fark ediyor baya. inşallah cırtlak bi ses cıkmıyordur.

bazı arkadaşlar degişme kötü olur diyorlarda bilemedim sesi iyi felan diye.

ucanteneke5
13 Nisan 2015, 07:57
On frenleme ile dururken amortisor asagi yukari haraket ederek duruyor sanki disk yamukta bi tutuyor bi tutmuyor.

bence siz fazladan basıyonuz ve ABS devreye giriyo çünkü ön fren radial olduğundan normal frenlere göre çok daha çabuk yani daha hassas tutuyo ama alışırsın sıkıntı olmaz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:54 ----------

Arkadaşlar egzos degişren var mı? sesi bana güzel geliyor ama insana daha fazlasını istiyor bi noktadan sonra

Kullanan varsa hangi egzosu kullanıyr? ve fark ediyor baya. inşallah cırtlak bi ses cıkmıyordur.

bazı arkadaşlar degişme kötü olur diyorlarda bilemedim sesi iyi felan diye.

geriye dönük bakarsan sayfada benim duke nin ARROW egzozunu görücen nasıl durmuş,ses dersen abartısız 600 lük tek silindir makina gibi çıkıyo duyan yol veriyo trafikte bende zaten o yüzden taktım görmeyen kör araba sürücüleri duysun diye ve gayete iyi oldu.

duke_2013
13 Nisan 2015, 13:59
Allah ızın verırse yarın 2.el duke 200 alıyorum arkadaslar. nelere dıkkat etmelıyım? dukelerın kronık sorunu varmı dıkkat etmem yada bakmam gereken biryerı varmı? bırde motor omru kac km acaba bu motorların

bloodmoney35
13 Nisan 2015, 14:20
Haklisiniz cok hassas frenlemesi var. Umarim dediginiz gibidir cunku insanin kafasi takiliyor.Bilgi icin tesekkur ederim

hakinen
14 Nisan 2015, 01:35
selam bu duke 200 kısa plakalık için apachi tarzı olmayıp:pl: çözümü olan var mı :bestmt:

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------

Bu yapılan indirim bayi ve distributorlerin elinde kalan 2014 model stok lari eritme cabasının sonucuydu.Bende fuardan absli modeli 13500 e alanlardanım.Ben alırken onumdeki musteri kaparoyu haftaya yatırıp yatıramayacagını sormustu.Spormoto yetkilisi arkadasta elinde 7 tane abs siz modelden kaldıgını,abs siz motorların buyuk ihtimal yarına(pazar) dahi kalamayabilecegini ama belki absli model bulabilecegini soyledi.Eger stoklarında kalmıssa bulabilirsiniz.Sansınızı deneyin.Sadece ben alırken 10 dakika icerisinde onumde 4 adet duke200 satıldıgı icin sanırım indirim yapma teklifimize pek sıcak bakmadılar.

son duke 200 abs siz turuncu rengini 3 nisan 2015 de ben aldım ;)

Biyturs_OnSr
14 Nisan 2015, 23:10

Sabah götüreceğim bakalım, umarım çözülür. Bence disk yamuk, başka mantıklı açıklama gelmiyor bana.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:48 ----------

Mesajı düzenleyemedim ne hikmetse.

@bloodmoney53, Ustaya götürdüm, ön freni sıkınca gevşeyip tekrar sıkılıyor, bu durum tekrar ediyor, sürersen anlarsın dedim ve motoru bıraktım. Öğleden sonra gidip aldım, disk freni yamulmuş jantı değiştirmemiz lazım dedi. Cuma günüde jantı değiştireceğiz. Ustaya götürmekte fayda var, fren bu şakaya gelmez ::hakem1::

noushzad
15 Nisan 2015, 12:01
Arrow egzoz bulamadım arkadaşlar Tiger düşünüyorum 620 felan civarı yalnız aşşağıda vericem linkte fiyatlar aynıda ikisinin farkı nedir çözemedm

www.brnmotor.com.tr/Ktm-Duke-125200-1014-1013-Tiger-Performans-Egzoz-RS-780-Karbon-Kapak,PR-17316

www.brnmotor.com.tr/Ktm-Duke-125200-1014-Tiger-Performans-Egzoz-Tri-780-Karbon-Kapak,PR-17315

Serk21
15 Nisan 2015, 12:25
Egzoz olayı bence duke serisindeki en büyük sorun. Adamlar egzozu şasenin içine koymuş,çıkışı sağ yana kıvırıp alttan çıkış yapmış.. Egzoz takmak isteyen adam ya komple set almalı yada ara boru yaptırmalı.. Sadece ara boru yapıpımı için takribi 450 tl fiyat veriyorlar. Bu iş için motoru götürüp bırakmak gerekiyor ve mesai günleri içinde.. Mesela bana sadece ara borunun maliyeti 700tl.. ( yol,işten izin vs toplam maliyeti)

El insaf,sadece ara boruya 700 tl mi vericem? bide kısa carbon tüp twobrothers alsam demek ki 2012 model honda cb125e parasını egzoza bağlamış olucam =)

Halbuki yandan egoz olsaymış istediğim gibi halledermişim.. Şeytan diyo kendin ara boru üret,çoğalt maliyetine sat :@ ah bi vakit olsa..

berkcigdem
15 Nisan 2015, 18:48
gitti benim duke 200 :( satıldı... alan arkadaş kazasız belasız kullansın inşallah...

bu arada o egzoz sayesinde motor suda çalışabiliyor... ama ne bılıyım ben duke deki egzozu sevıyorum yandan egzozlar hiç hoşuma gitmiyor özellikle duke serilerinde hiç sevmiyorum. sonradan takıldıgında egzoz kutusu cıktıgında orası çıplak kalıyor ve sevmedım hıc bır zaman.

Serk21
15 Nisan 2015, 19:22
gitti benim duke 200 :( satıldı... alan arkadaş kazasız belasız kullansın inşallah...

bu arada o egzoz sayesinde motor suda çalışabiliyor... ama ne bılıyım ben duke deki egzozu sevıyorum yandan egzozlar hiç hoşuma gitmiyor özellikle duke serilerinde hiç sevmiyorum. sonradan takıldıgında egzoz kutusu cıktıgında orası çıplak kalıyor ve sevmedım hıc bır zaman.

Ben egzoz sesi istoyorum :) öyle yada boyle gerekirse dogal gaz borusundan kendim yapicam :)

berkcigdem
15 Nisan 2015, 21:13
Ben egzoz sesi istoyorum :) öyle yada boyle gerekirse dogal gaz borusundan kendim yapicam :)

paran varsa akrapovic al düşünme bile :)

Serk21
15 Nisan 2015, 21:29
Bugun bi magazada Alpinestars mont giydim aklimda kaldi,bide nolan n86 begendim..daha bilek korumali deri eldiven alicam :) 2500tl civari tutuyor şu siralar bide akrapovice parcalanamam :) daha 3 tane kron bisiklet almam lazim, hayat cook zorr

dyavol-77
15 Nisan 2015, 21:29
bence siz fazladan basıyonuz ve ABS devreye giriyo çünkü ön fren radial olduğundan normal frenlere göre çok daha çabuk yani daha hassas tutuyo ama alışırsın sıkıntı olmaz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:54 ----------

geriye dönük bakarsan sayfada benim duke nin ARROW egzozunu görücen nasıl durmuş,ses dersen abartısız 600 lük tek silindir makina gibi çıkıyo duyan yol veriyo trafikte bende zaten o yüzden taktım görmeyen kör araba sürücüleri duysun diye ve gayete iyi oldu.

Duke 200'de komple ARROW....mübarek SES değil-GÖKGÜRÜLTÜSÜ...Şahidim...:queen:

Ucka
15 Nisan 2015, 22:02
Duke un orjinal egsoz tasarimini ve cikardigi cross vari zirilti sesi birtek seviyorum sanirim. :)

Serk21
15 Nisan 2015, 22:36
Şimdi duke200 komple egzozu duke390 a uymuyor mu? Bumudur? Kesin bilgi mi?

berkcigdem
15 Nisan 2015, 23:20
Bugun bi magazada Alpinestars mont giydim aklimda kaldi,bide nolan n86 begendim..daha bilek korumali deri eldiven alicam :) 2500tl civari tutuyor şu siralar bide akrapovice parcalanamam :) daha 3 tane kron bisiklet almam lazim, hayat cook zorr

n86 benim kullandıgım kask . ben çok memnunum ve inan parasını hak ediyor. eğer bütçen yetiyorsa nolan n86 kesinlikle tavsiye ederim hatta forumda bir yerlerde resımlerınıde paylaşmıştım intercom cihazı için falan.

ayrıca duke 200 - duke 390 egzozu uymayabılır ben tam bılgıye sahıp degılım.

Serk21
15 Nisan 2015, 23:36
n86 benim kullandıgım kask . ben çok memnunum ve inan parasını hak ediyor. eğer bütçen yetiyorsa nolan n86 kesinlikle tavsiye ederim hatta forumda bir yerlerde resımlerınıde paylaşmıştım intercom cihazı için falan.

ayrıca duke 200 - duke 390 egzozu uymayabılır ben tam bılgıye sahıp degılım.

Arkadasim da almis yakindan gorunce cok hosuma gitti.sanirim hepsinde intercom yeri yok? N86 N-COM modellerinde var galiba. Zaten kullanmadigim bir cihaz. Telefona programini yukledim lazim olursa kulaklikla devam :) Bi modelini cok begendim 450 tl ye yurt disindan alayim diyorum :/

Su egzoz konusunda uyup uymayacagini nasil ogreniriz acaba?

ucanteneke5
15 Nisan 2015, 23:56
Arkadasim da almis yakindan gorunce cok hosuma gitti.sanirim hepsinde intercom yeri yok? N86 N-COM modellerinde var galiba. Zaten kullanmadigim bir cihaz. Telefona programini yukledim lazim olursa kulaklikla devam :) Bi modelini cok begendim 450 tl ye yurt disindan alayim diyorum :/

duke 200 ile 390 egzostları uymuyo yan susturucu aynı oluyo ama ara boru uymuyo 390 nın borusu daha büyük.
yani duke 200 egzos varsa sadece ara boru yani ordaki S boru gerekir.

Serk21
16 Nisan 2015, 00:13
duke 200 ile 390 egzostları uymuyo yan susturucu aynı oluyo ama ara boru uymuyo 390 nın borusu daha büyük.
yani duke 200 egzos varsa sadece ara boru yani ordaki S boru gerekir.

Bu çok kötü :( cunku benim istedgm ara boru.. o olsa istedgm her tupu kolayca takabilcem..

noushzad
16 Nisan 2015, 03:50
Duke 200'de komple ARROW....mübarek SES değil-GÖKGÜRÜLTÜSÜ...Şahidim...:queen:

valla bende tiger aldım yeni sıfır yarın felan gelecek inşallah arrow kadar vardır. arrow bulamadım ya

berkcigdem
16 Nisan 2015, 11:03

denemeden alma derim bu arada yeni çıkan bazı modellerinde N-com yeri yok. ayrıca olurda n86 alırsan zaten n-com cihazından alma çünkü o n-com lar sadece nolan ile uyumlu yarın başka bir kask alırsan tekrardan intercom cihazı almak zorunda kalıcaksın. o yüzden alıcaksanda scala rider gibi başka marka her kaska uyumlu olanlardan almanı tavsıye ederım. egzozu herhalde en guzel servısten ogrenırsın ama dedıgım gıbı muhtemelen uymuyodur. egzozlar aynı ama boru muhtemelen farklıdır.

Serk21
16 Nisan 2015, 11:28
denemeden alma derim bu arada yeni çıkan bazı modellerinde N-com yeri yok. ayrıca olurda n86 alırsan zaten n-com cihazından alma çünkü o n-com lar sadece nolan ile uyumlu yarın başka bir kask alırsan tekrardan intercom cihazı almak zorunda kalıcaksın. o yüzden alıcaksanda scala rider gibi başka marka her kaska uyumlu olanlardan almanı tavsıye ederım. egzozu herhalde en guzel servısten ogrenırsın ama dedıgım gıbı muhtemelen uymuyodur. egzozlar aynı ama boru muhtemelen farklıdır.

Ucanteneke5 arkadaş uymadığını söylüyor, gerçektende 390ın ara borusu çok kalın. Kesin bi çözümü var ama bulamıyorum =)

Nolan kaskı n-com olmayanından, pinlock lu istiyorum.. Beğendiğim 2 model aşağıdakiler;

http://www.feyizoglu.com/N86-Stealth-Vizorlu-Kapali-Kask_48286.html#0

http://www.feyizoglu.com/N86-Overtaking-Vizorlu-Kapali-Kask-32-_48282.html#0

Bu pinlock 32'' yada pinlock 38'' ne demek oluyor bilen var mı?

Mucit23
16 Nisan 2015, 12:07
Bende Nolan N86 flow ncom var. Pinlock dedikleri vizörün önüne ayrıca cam takmayı sağlayan bir sistem diye biliyorum. Örneğin Şeffaf vizörün önüne güneşlik takabilmeye yarıyor.

https://www.google.com.tr/search?q=helmet+pinlock+system&espv=2&biw=1366&bih=599&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=LnovVb7zBMajyAOmyYDgCA&ved=0CAYQ_AUoAQ#imgrc=QkmD9fuKEtEp5M%253A%3Bl__DEx VE-1S7_M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.touratech-usa.com%252Fmedia%252FozkQef%252F%253Fsize%253Dori ginal%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.touratech-usa.com%252FStore%252FPN-55-015X%252FPinlock-Anti-Fog-Visor-Insert-Arai-XD-XD3-XD4-Helmets-Insert-Only%3B1131%3B528

Yalnız ölçüleri bende anlayamadım.

Bu arada Duke 200 için motock'dan aldığım Jant Sticker'ları geldi.
http://s7.postimg.org/x06hqrbsr/2015_04_15_15_27_38.jpg

Fırsat bulur bulmaz uygulayacağım.

ayhan.s
16 Nisan 2015, 15:40
Sele yüksekliği ile ilgili bir şey soracağım. Boyum 1.75

Duke'un sele yükseliği 810 mm diye yazıyor. Ben bu motorda herhangi bir ekstra aparatsız, normal bir ayakkabı ile oturduğumda bırakın ayaklarımın düz yere tam basmasını, motor altımdayken oturup kalkabiliyorum.

Gittik 815mm'lik mt09 tracer aldık. Biraz yüksek gibidir bu ağır motor hem daha rahat kullanalım diye alçak bir de aparat aldık. 4-5 santim indiriyor yükseliği. gel görkü bırakın tabanları basmayı parmak uçlarımla ancak durabiliyorum motorda. Valla kafayı yicem. Ya duke'un yükseklik yanlış, ya da mt09'un...

Serk21
16 Nisan 2015, 16:44
Bende Nolan N86 flow ncom var. Pinlock dedikleri vizörün önüne ayrıca cam takmayı sağlayan bir sistem diye biliyorum. Örneğin Şeffaf vizörün önüne güneşlik takabilmeye yarıyor.

https://www.google.com.tr/search?q=helmet+pinlock+system&espv=2&biw=1366&bih=599&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=LnovVb7zBMajyAOmyYDgCA&ved=0CAYQ_AUoAQ#imgrc=QkmD9fuKEtEp5M%253A%3Bl__DEx VE-1S7_M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.touratech-usa.com%252Fmedia%252FozkQef%252F%253Fsize%253Dori ginal%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.touratech-usa.com%252FStore%252FPN-55-015X%252FPinlock-Anti-Fog-Visor-Insert-Arai-XD-XD3-XD4-Helmets-Insert-Only%3B1131%3B528

Yalnız ölçüleri bende anlayamadım.

Bu arada Duke 200 için motock'dan aldığım Jant Sticker'ları geldi.
http://s7.postimg.org/x06hqrbsr/2015_04_15_15_27_38.jpg

Fırsat bulur bulmaz uygulayacağım.

Şeritleri üzerinde görmek isteriz, böyle pek anlaşılmıyor =)
Nolan N86 şuan en mantıklı kask benim için, pinlock vizörün buhu yapmasını engelliyor(kullananlar çok memnun

Birde şu alpinestars montları nasıl bilirsiniz cemaat? =)

https://www.brnmotor.com.tr/Alpinestars-T-GP-Pro-Tekstil-Mont,PR-1647.html

berkcigdem
16 Nisan 2015, 19:25
Sele yüksekliği ile ilgili bir şey soracağım. Boyum 1.75

Duke'un sele yükseliği 810 mm diye yazıyor. Ben bu motorda herhangi bir ekstra aparatsız, normal bir ayakkabı ile oturduğumda bırakın ayaklarımın düz yere tam basmasını, motor altımdayken oturup kalkabiliyorum.

Gittik 815mm'lik mt09 tracer aldık. Biraz yüksek gibidir bu ağır motor hem daha rahat kullanalım diye alçak bir de aparat aldık. 4-5 santim indiriyor yükseliği. gel görkü bırakın tabanları basmayı parmak uçlarımla ancak durabiliyorum motorda. Valla kafayı yicem. Ya duke'un yükseklik yanlış, ya da mt09'un...

şimdi sele yükseklikleri veriler olarak doğrudur fakatttttt en önemli nokta o selenin genişliği ve siz bacaklarınızı açıp yere uzattıgınız alan önemli. yani mt09 un selesinin orası daha geniştir ve ayagınız yere degmıyordur. mesela ben 1.70 boyundayım koca adventure 1190 ı parmak uçlarım ile dengede tutuyorum. tamamen tasarım ile alakalı.örneğin xmax 250 de o kadar geniş sele var ki ayagımın ucuyla yere zar zor değiyorum ki çoğu zaman tek ayagımı koyup dıger ayagımı koymadan dengede tutuyorum. bir adventure boyutuna bakın bır xmax anlarsınız demek ıstedıgımı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:23 ----------

Şeritleri üzerinde görmek isteriz, böyle pek anlaşılmıyor =)
Nolan N86 şuan en mantıklı kask benim için, pinlock vizörün buhu yapmasını engelliyor(kullananlar çok memnun

ilk n 86 pinlock 38 yazan arkadaşımda var yeni aldı çok güzel kask ben çok beğendim bendede mat düz siyahı var zaten. bu arada pinlock 32 -38 ne oluyor inan bende bilmiyorum muhtemelen satanda bilmiyor :D cunku aralarında hıc bır fark yokki acaba (32 nolu - 38 nolu kask ) gıbı ayrım yapmak ıcın mı koydular onu cunku ılk defa karsılasıyorum öyle birşey ile.

montta 10 numéröööö mont :)

Sokollu
16 Nisan 2015, 19:59

Ben de bakınıyorum arada bu montlara ama, bendeki Held siyah tekstil mont kiri tozu çok belli ediyor,çabuk tozlanıyor, ve sanki on yıllık mont gibi duruyor üstümde. O yüzden deri mont bakmak istiyorum. Bu kadar bütçe ayırmışken deri bakın derim.Yanlış düşünüyor da olabilirim.

Lukocan
17 Nisan 2015, 00:31
aynalarla ilgili şikayeti olan var mı arkadaşlar, baya sıkıntılı görüşü çok dar gibi geliyor, değiştiren yada değiştirmeyi düşüneniniz var mı ?_

Serk21
17 Nisan 2015, 01:03
Benim var.gerci ben her motorda sinir oluyorum.. aynalar hem ufak hemde sapı kısa..

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------

şimdi sele yükseklikleri veriler olarak doğrudur fakatttttt en önemli nokta o selenin genişliği ve siz bacaklarınızı açıp yere uzattıgınız alan önemli. yani mt09 un selesinin orası daha geniştir ve ayagınız yere degmıyordur. mesela ben 1.70 boyundayım koca adventure 1190 ı parmak uçlarım ile dengede tutuyorum. tamamen tasarım ile alakalı.örneğin xmax 250 de o kadar geniş sele var ki ayagımın ucuyla yere zar zor değiyorum ki çoğu zaman tek ayagımı koyup dıger ayagımı koymadan dengede tutuyorum. bir adventure boyutuna bakın bır xmax anlarsınız demek ıstedıgımı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:23 ----------

ilk n 86 pinlock 38 yazan arkadaşımda var yeni aldı çok güzel kask ben çok beğendim bendede mat düz siyahı var zaten. bu arada pinlock 32 -38 ne oluyor inan bende bilmiyorum muhtemelen satanda bilmiyor :D cunku aralarında hıc bır fark yokki acaba (32 nolu - 38 nolu kask ) gıbı ayrım yapmak ıcın mı koydular onu cunku ılk defa karsılasıyorum öyle birşey ile.

montta 10 numéröööö mont :)

Bu işlerin profesoru olucaz yakinda :) kendimize dukkan acicak kivama geliyoruz yavas yavas :) montu uzerime giydim,bedenimi oyle guzel kavradi ki cikarasim gelmedi :/ bi yandan zaten kaskin montun var diyorum bi yandan da uykularim kaciyo al gitsin diyorum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:57 ----------

Ben de bakınıyorum arada bu montlara ama, bendeki Held siyah tekstil mont kiri tozu çok belli ediyor,çabuk tozlanıyor, ve sanki on yıllık mont gibi duruyor üstümde. O yüzden deri mont bakmak istiyorum. Bu kadar bütçe ayırmışken deri bakın derim.Yanlış düşünüyor da olabilirim.

Bende deri dusunuyordum başta,sonra vazgeçtim.. deride pek konfor yok..birde zaten iç astarlı 4 mevsim montum var, yazın astarini cikarsamda terleriyor, cordura bile terletiyosa deriyi dusunemiyorum bile :) dolayisi ile sadece yazin giyecegim,pufur pufur bi mont alayim diyorum.. alpinestars in textil montlarindan biri file digeri normal.. fileyi alirsam yazin keyfime diyecek olmaz ama sekli digeri kadar guzel degil :/

Bu arada 8 yildir siyah cordura mont giyiyorum, pek kir gosterdigini soyleyemem.. aksine beyaz almaktan korkuyorum, 10 numara yag yakan kamyonlarin egzozundan korkuma :) tabi birde mutemadiyen bize kafa atan sinek ve bocekler var :)

Mucit23
17 Nisan 2015, 01:04
aynalarla ilgili şikayeti olan var mı arkadaşlar, baya sıkıntılı görüşü çok dar gibi geliyor, değiştiren yada değiştirmeyi düşüneniniz var mı ?_

Ben, Ben çok şikayetçiyim. Bana göre oldukça dar. Bendemi sorun var bilmiyorum ama aynadan arkayı görmek için kafamı sağa sola doğru yanaştırmam gerekiyor.

berkcigdem
17 Nisan 2015, 02:12
Ben, Ben çok şikayetçiyim. Bana göre oldukça dar. Bendemi sorun var bilmiyorum ama aynadan arkayı görmek için kafamı sağa sola doğru yanaştırmam gerekiyor.

kör noktalar mevcut malesef. özellikle ben xmax e bındıgımde resmen ensemi görmediğim kalıyor sonra duke bınınce bı 10 dk alışamıyorum. kaldırma aparatı ile bu sorun halledılıyor.

http://www.motosikletaksesuarlari.com/images_buyuk/f43/SW-Motech-KTM-Duke-Kobra-Elcik-K_16343_1.jpg

dyavol-77
17 Nisan 2015, 02:19
valla bende tiger aldım yeni sıfır yarın felan gelecek inşallah arrow kadar vardır. arrow bulamadım ya

Tiger ne kalite ne de dış görünüş olarak Arrow,Leovince,Akrapovic yanına bile yaklaşamaz...nokta

Serk21
17 Nisan 2015, 08:13
Tiger ne kalite ne de dış görünüş olarak Arrow,Leovince,Akrapovic yanına bile yaklaşamaz...nokta

bide ne kadar pahalı tiger egzozlar, akıllara zarar fiyatları var.. Sitesine giriyosun inglizce açılıor =) Türkçeye çevirip ktm duke sekmesine giriyosun yine inglizce oluyor,tekrar yukarıdan Türkçeye tıklıyorsun bu sefer anasayfaya atıyo =)) sevmiyor herhalde Türkçe konuşmayı =)

Hani tiger dan komple egzoz sorayım diyorum ama Türk malı olması,bursada üretiliyor olması (bana 1 saat uzaklıkta) fiyatta hiç güzellik sağlamıyor =) dediğiniz gibi yurt dışından Arrow getirtsem aynı hesap.. Bu da aslında tartışılması gereken çok önemli bi husus.. Tanıyan varsa Serkan beye sorup bizi aydınlatsın =)

handsome_07
17 Nisan 2015, 11:38
Selamun aleyküm arkadaşlar. Alanyadan ktm duke 200 ile aranıza katılmış bulunmaktayımhttp://www.motosiklet.net/forum/members/116139-albums3404-picture12758.jpg

ayhan.s
17 Nisan 2015, 16:30
şimdi sele yükseklikleri veriler olarak doğrudur fakatttttt en önemli nokta o selenin genişliği ve siz bacaklarınızı açıp yere uzattıgınız alan önemli. yani mt09 un selesinin orası daha geniştir ve ayagınız yere degmıyordur. mesela ben 1.70 boyundayım koca adventure 1190 ı parmak uçlarım ile dengede tutuyorum. tamamen tasarım ile alakalı.örneğin xmax 250 de o kadar geniş sele var ki ayagımın ucuyla yere zar zor değiyorum ki çoğu zaman tek ayagımı koyup dıger ayagımı koymadan dengede tutuyorum. bir adventure boyutuna bakın bır xmax anlarsınız demek ıstedıgımı.[COLOR="Silver"]

Evet ben de sırf bu yüzden gittim dar ve alçaltılmış selesini de aldım ama yine de istediğim kadar olmadı. Şimdilik bildiğin topuklu ayakkabı ile kullanıyorum :) baktım olmadı satacağız artık.

berkcigdem
18 Nisan 2015, 01:34
Selamun aleyküm arkadaşlar. Alanyadan ktm duke 200 ile aranıza katılmış bulunmaktayımhttp://www.motosiklet.net/forum/members/116139-albums3404-picture12758.jpg

hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle.

dyavol-77
18 Nisan 2015, 01:47

Hoş geldin...hayırlı olsun makinen....
Not: favori eksoz'um Leovince GP Style...:bounce::thumleft:

noushzad
18 Nisan 2015, 02:29

Vay kardeşim hayırlı olsun bende alanya mahmutlar görüşürüz nasipse bigün :)

aksel111
18 Nisan 2015, 02:38
antalya fethiye alanya muğla marmaris buralar buralara yakın yerlerden olan kimler var arkadaşlar el kaldırırmısınız

handsome_07
18 Nisan 2015, 11:24
antalya fethiye alanya muğla marmaris buralar buralara yakın yerlerden olan kimler var arkadaşlar el kaldırırmısınız

yunus alanya duke 200 ile emir ve görüşlerinize hazır ::asker::

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:07 ----------

Hoş geldin...hayırlı olsun makinen....
Not: favori eksoz'um Leovince GP Style...:bounce::thumleft:

teşekkür ederim :) evet egzosdan çok memnunum:wiinkk:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------

Vay kardeşim hayırlı olsun bende alanya mahmutlar görüşürüz nasipse bigün :)

teşekkür ederim kardeşim bende obadayım mutlaka görüşelim:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------

eyvallah kardeşim sağolasın, seninde tekerine taş değmesin:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------

eyvallah kardeşim seninde tekerine taş değmesin:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:22 ----------

eyvallah kardeşim seninde tekerine taş değmesin:)

Serk21
18 Nisan 2015, 13:08

Hayırlı olsun çok güzel makine maşallah

http://i.hizliresim.com/Pq3XD7.png (http://hizliresim.com/Pq3XD7)

sercankayas
18 Nisan 2015, 13:45
arkadaşlar var mı duke 200 satan

aksel111
19 Nisan 2015, 04:30
duke 200 e bindikçe aşık oluyorum iyie oturmaya başadı elime ayagıma
:)

berkcigdem
19 Nisan 2015, 15:54
duke 200 e bindikçe aşık oluyorum iyie oturmaya başadı elime ayagıma
:)

zamanla benım gıbı olup butun duke serilerini alırsanız şaşırmam :D

handsome_07
20 Nisan 2015, 09:14
Hayırlı olsun çok güzel makine maşallah

http://i.hizliresim.com/Pq3XD7.png (http://hizliresim.com/Pq3XD7)

teşkkür ederim kardeşim sağolasın :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:00 ----------

dün motoru yıkamıştım tanzikli su tutmuştum 20 cm den daha yakın tutmadım. neyse motoru yıkadım kuruladım bez ile kontağı çevirdim çalıştırdım ve gösterge üstündeki motor sembolü sönmedi. normalde çalışınca sönerdi ama sönmedi. biraz bekledim bi tur attım geldi baktım hala yanıyor. kontağı kapattım açtım busefer o sembol yanıp yanıp sönmeye başladı.. bende su kaçmış olacağını tahmin edip motorun üst kısımındaki devrelere hava tuttum. ve o motor işareti havayı tuttuktan sonra söndü. bi zararı olmuşmudur? daha önce başına gelen oldumu?

koran
20 Nisan 2015, 10:34
https://www.youtube.com/watch?v=lO3zUfx7gaQ

handsome_07
20 Nisan 2015, 10:50
FORUM NİYE BUKADAR CANSIZ ARKADAŞLAR? BİR SORU SORDUM AMA MALESEF CEVAP ALAMADIM

Serk21
20 Nisan 2015, 15:27
teşkkür ederim kardeşim sağolasın :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:00 ----------

dün motoru yıkamıştım tanzikli su tutmuştum 20 cm den daha yakın tutmadım. neyse motoru yıkadım kuruladım bez ile kontağı çevirdim çalıştırdım ve gösterge üstündeki motor sembolü sönmedi. normalde çalışınca sönerdi ama sönmedi. biraz bekledim bi tur attım geldi baktım hala yanıyor. kontağı kapattım açtım busefer o sembol yanıp yanıp sönmeye başladı.. bende su kaçmış olacağını tahmin edip motorun üst kısımındaki devrelere hava tuttum. ve o motor işareti havayı tuttuktan sonra söndü. bi zararı olmuşmudur? daha önce başına gelen oldumu?

cumartesi günü 3 saate yakın uğraştım,garajın içinde motora detaylı yaptım =) ön dişli kapağını fln çıkarıp gaz yağıyla zincir ve dişlileri tertemiz yaptım, sonra motoru shell advance bike cleaner ile bi güzel yıkadım,balata spreyi ile etrafa sıçrayan yağları temizledim,zincir muhafaza plastiğini wd-40 ile temizledim, jantları jant temizleme spreyiyle.. Sonra bi güzel kurulayıp zinciri Wurth drylube ile güzelce yağladım..basaklar,ayaklık vs yi de yağladım.. akabinde plastik parlatıcı ile depo yanları,plakalık,kuyruk altı,radyator koruma vs yi parlattım..sonra ersağın böyle güderi gibi ürünleri parlatmak için bi ürünü var onla da koltuklarımı parlattım =) en son da lastik parlatıcı ile lastik yanaklarını parlattım ve devamında ''ben bu motora daha binmem'' dedim :D 3 saate yakın uğraş sonra pisliğin çamurun içinde anası ağlasın? yok öyle yağma..

Bu arada yıkama işlemini ilaçlamada kullanılan,el ile pompalayarak tazik üreten birşey var onla yapıyorum.. Bence sende bundan sonra tazik vurdurma gerek yok. zaten o tazik motorun hareketli parçalarının içindeki yağı alıyor..zararlı.. sıktıkları köpükte kostik fln var plastiklerin anasını ağlatıyor..